Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1-4 nėštumo mėnesiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kuskusas
o man prie visu blogumu, slogu ir kosuliu dar ir pusleline ruoshiasi isdygti sad.gif tai ryju vit C kad nors kaip ta organizma nupykinta atsatyti sad.gif nu siaubas kazhkoks. is pradzhiu tik folio rugshti geriau, bet jau matau kad ilgai taip netempsiu, reiks pirmadieni daktaru pasiklaust ka dar galima gert, kad visai neishskysti...
juraa
sveikutes visos busimos mamos,

jungiuosi prie jusu.. man pirmas vaikelis, aisku labai trokstamas ir laukiamas, bet aisku ir daug nezinomybes kas ir kaip ... 4u.gif nu kol kas man tik 5 sav. pati pradzia, tai dar gali visko nutikti..
va viskas gerai gerai, o prasidejo patepliojimai... tai reiks i ginek kreiptis.
blink.gif nors pirmadieni tik patikrino su echoskopu, tai nieko blogo nebuvo...
na bet reikia tiketis kad viskas bus super, ar ne mirksiukas.gif
egliu_ske
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 06, 13:00)
o man prie visu blogumu, slogu ir kosuliu dar ir pusleline ruoshiasi isdygti sad.gif tai ryju vit C kad nors kaip ta organizma nupykinta atsatyti sad.gif nu siaubas kazhkoks. is pradzhiu tik folio rugshti geriau, bet jau matau kad ilgai taip netempsiu, reiks pirmadieni daktaru pasiklaust ka dar galima gert, kad visai neishskysti...
*

as kad ir geriu visokius vitaminus,bet va vakar iskilo votis ant subiniuko. doh.gif Jausmelis tai ne koks...
Kutveliukas
Sveikos nestuke.gif ,
mano pilveliui 5 savaitele smile.gif kol kas labai kazko baisaus nejauciu, pykint nepykina, silpnumo nejauciu, sakyciau netgi priesingai - esu kupina energijos, nenusedziu vietoje... doh.gif
buna kad pilvo apacia pamaudzia, bet kai buvau echo tai sake kad viskas gerai smile.gif na dar gal siek tiek su nuotaikomis ne kas smile.gif ant brangiausio tik rekiu ir rekiu, tai tas netinka tai tas doh.gif
tikiuos tai greit praeis smile.gif doh.gif
Evkis
Sveikos biggrin.gif mums penkios savaitės... jaučiuosi puikiai, nėra pykinimo , nuotaika gera, ir net nepavargstu, bet pati vakare einu prigulti, kad nepervargti rolleyes.gif tai va tikiuosi ,kad taip ir toliau tik augsim ir stiprėsim
dėl požymiu tai tik krutinė padidėjusi ir visos kelnės jau spaudžia, na ir apetitu nesiskundžiu tai tiek smile.gif
Bumburum
Man merginos - kuo toliau - tuo idomiau!

5 svaite buvo silpna, 6 savaite dar blogiau - svaigo galva, jauciausi kaip slapiu maisu trenkta, 7 savaite darydavosi bloga nuo popietes ir budavo labai bloga...
Pykindavo, bet nevemdavau, bet ir valgyt negaledavau..Galva skaudedavao ir t.t.

O vat vakar ir uzvakar (7 sav. pab., 8 sav. pradz.)ir siandien - vos vos galva svaigsta smile.gif) O seip viskas CIKI!

Cia normalu? g.gif
essencce
Sveikutes, as cia pas jus pirma karta, skaitinejau ir nusprendziau ir as parasyti smile.gif rytoj mums jau bus 13savaiteliu nestuke.gif thumbup.gif suzinojau, kad busiu mamyte, kai buvau nescia 7 savaites, bet nuo to laiko nieko nejauciu, jokiu simptomu budingu nestuke.gif thumbup.gif jauciuosi taip, kaip ir visada, kartais net pamirstu, kad esu nestuke.gif blush2.gif pilukas tik auga truputeli biggrin.gif nesenai buvau pas savo gine, tai maciau kaip vaikutis rankytes ir kojytes judina, nuostabus vaizdas ir dar nuostabesnis jausmas jausmas thumbup.gif paskui visa diena laksciau kaip ant sparnu ax.gif 4u.gif
reda86
prasidejo 7 savaite,lb nemaloni savaite.6 savaite nejauciau nieko ipatingo,bet jau 3 diena kaip bloguju.pykina,silpna....tikiuosi ilgai tai nesites...
V&A
as nestumo pradzioje laaaabai norejau miego smile.gif ir beje nei karto nesupykino per visa nestuma smile.gif tik visai nenorejau raugintu agurkeliu ir pomidoru sulciu, nors pries nestumo labai megdavau smile.gif
benmama
Sveikos mamytes,
Tikriausiai pirmi 4 men patys sunkiausi. Pykina unsure.gif ,norisi miego verysad.gif ,silpna, skauda pilva... Bet po to, kai leliukas ima spardytis daug idomiau ir blogumai rimsta, pasijunti tikra mamyte..
Agnusha
su pirmu nieko nejauciau, buvau kupina energijos, sukausi kaip vovere, nu dabar priešingai -7 savaite pastoviai silpna, norisi miego, tačiau nepykina, skrandyje pilnumo jausmas, o valgyti žvėriškai norisi, dažna nuotaikų kaita, išbalusi, is veido iškritusi, sakau gal mergina nešioju blink.gif biggrin.gif
luckyme
o as net nezinau kaip cia pavadint ar cia sekme ar nelabai,jei ne teigiamas testukas ir isnykusios mm isvis nesuprasciau kad laukiuosi,o jau 9savaite...nes papykino kelias dienas ir vemiau tik 1karta,galma butu sakyt kad apsinuodijau maistu tiesiog...o pas daktarus cia tepriima nuo 12-14 savaites verysad.gif ,tai vat ir laukiu kaip isganymo dabar,kada jau greiciau...ar cia vizito pas gine sulauksiu,ar didejancio pilvuko,ar judesiuku pirmiausia kad isitikint kad tikrai kleckiuka nesiuoju po sirdele lotuliukas.gif
plepuciuke
Ir as mamytes nieko nejauciu, va jau ilipom i 14 savaituke... bet iki siol jokio pykinimo.. jokio vemimo, tik pilveli daznai skauda, nes labai daug nervu turiu... tai ir skauda... verysad.gif o siaip tai kiek zinau, tai daugeli nepykina.. va man tik plaukai labai slenka ir is veido labai iskritusi, direktorius net namo isleidzia, kad zmoniu negasdinciau, o spuogu ant veido kaip brendimo laikotarpiu, nors tada ju neturejau... ir va paaiskejo kad sunelio laukiuosi... tai cia galiu pasakyti mitas, kad jei iskritus isveido tai dukryte.. ax.gif
Amicus
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 05 06, 20:24)
Sveikos  nestuke.gif ,
mano pilveliui 5 savaitele smile.gif kol kas labai kazko baisaus nejauciu, pykint nepykina, silpnumo nejauciu, sakyciau netgi priesingai - esu kupina energijos, nenusedziu vietoje...  doh.gif
buna kad pilvo apacia pamaudzia, bet kai buvau echo tai sake kad viskas gerai smile.gif na dar gal siek tiek su nuotaikomis ne kas smile.gif ant brangiausio tik rekiu ir rekiu, tai tas netinka tai tas  doh.gif
tikiuos tai greit praeis smile.gif  doh.gif
*

mano irgi MB vargsas, sunku jam susitvarkyt su mano norais ir asaromis, bet stengiuosi valdytis. ax.gif
fonema_79
Norejau paklausiti ar kuriai nors buvo sviesiai rusvu isskyru pirmaji trimestra? man ju siandien atsirado nedaug, bet nesuprantu kodel g.gif
plepuciuke
Nu sako gali buti tokiu, ypac po meiles nakties.. bet geriau jau jei yra galimybes pasiskambink daktarei arba nubek pas ja.. blogiau tikrai nebus. g.gif
Bumburum
QUOTE(Amicus @ 2009 05 13, 22:35)
mano irgi MB vargsas, sunku jam susitvarkyt su mano norais ir asaromis, bet stengiuosi valdytis. ax.gif
*

Sveikos,

mano mielasis mane iki isteriju "davesdavo"... Viskas, ka darydavo ar sakydavo, buvo blogai. Myli ne taip, pusrycius i lova atnesa ne taip... Zodziu baisu!
Mano daktare patare man pranesti jo tevams apie tai, kad laukiames vaikelio.
Praneseme. Isleidau savo barnguji su mama i sodyba (jie gerai sutaria). Tai po to, kai grizo - tfu tfu tfu (bum bum bum i medi smile.gif )- auksas! Viska daro teisingai! Dar ir mane sudrausmina, jei nervinuosi ar pan.

thumbup.gif
kuskusas
o ash jau dzhiaugiuosi, kad nebereikia nuolat maisheliu su savim neshiotis smile.gif mirtinai bloga buvo ishtisa menesi, o dabar jau vis gereja.... ir pavalgau ir viena kart per para miegot galiu smile.gif ale baigesi blogumai, nebesijauchiu nestuke.gif tai dabar panikuoju kad tik viskas butu gerai. shiandien eisiu echo pirmaji daryt, pasizhiuresim, ka ten telikas grazhaus parodys, kad vel pasijauschiau nestuke.gif biggrin.gif
Aspera
Sveikos mergaitės. Jungiuosi į jūsų būrį.
Laukiuosi pirmagimio, mums 7 - 8 savaitės, pamažu augame, vakar buvome 13 mm dydžio. Širdelė plaka. biggrin.gif
Matau, kad plepat apie savijautą, tai galiu pasakyti, kad kol kas nieko nejaučiu išskyrus pilvo maudenimą ir nedidelį skausmelį kairiame šone. Gavau gerti duphastoną dvi savaites. Kol kas nepykina, nesilpna, nuotaikų kaitos nėra.
Na, tik nerimauju dėl to maudenimo g.gif , kad tik kas blogai nebūtų? g.gif
fonema_79
QUOTE(plepuciuke @ 2009 05 14, 08:07)
Nu sako gali buti tokiu, ypac po meiles nakties.. bet geriau jau jei yra galimybes pasiskambink daktarei arba nubek pas ja.. blogiau tikrai nebus. g.gif
*

aciu uz atsakyma. na ziuresiu jei iki rytojaus dar pasirodytu tada reikes begti pas gydytoja, o jei ne, tai gal nieko blogo tada g.gif
raudona spanguole
Sveikos,

As kaip ir daugelis nelabai jauciu kad nestuke blush2.gif tik apvalejantys soniukai ir i antra dienos puse pupsantis apvalainas pilvukas nestuke.gif primena, kad auga zmogeliukas pilvuke.
Atradieni buvom echo tai mazius jau tikras zmogelis nors dar tik 7.2 cm. Sunku patiket kaip tos mazutis, o jau pilnas atitikmuo suaugusiam variantui smile.gif
Danguole V
Sveikos mamytes, as laukiuosi antro vaikelio, na kol kas nestumas skiriasi nei su pirmu vaikeliu, su pirmu nebuvo jokio pykinimo, o si nestuma, iki 11 sav. pykino beveik kiekviena ryta, kai kada dar vakarais, na bet dabar viskas gerai, tik miego labai noriu.Na man dabar 12 su trupuciu savaiciu, o o siaip tai viskas gerai, jau laukiu, kada pajusiu pirmuosius judesius. Stiprybes visom mamytem. thumbup.gif
Bumburum
QUOTE(Aspera @ 2009 05 14, 13:45)
Sveikos mergaitės. Jungiuosi į jūsų būrį.
Laukiuosi pirmagimio, mums 7 - 8 savaitės, pamažu augame, vakar buvome 13 mm dydžio. Širdelė plaka. biggrin.gif
Matau, kad plepat apie savijautą, tai galiu pasakyti, kad kol kas nieko nejaučiu išskyrus pilvo maudenimą ir nedidelį skausmelį kairiame šone. Gavau gerti duphastoną dvi savaites. Kol kas nepykina, nesilpna, nuotaikų kaitos nėra. 
Na, tik nerimauju dėl to maudenimo g.gif , kad tik kas blogai nebūtų? g.gif
*

Mano gine sake, kad tas maudimas yra "niestumo jausmas" (toks, lyg tuoj tuoj prasides menesines). Ir man skaudejo ta viena sona tai kita. Nerimavau, pasipasakojau ginei, tai sake, kad augant gimdai ji stumia kitus organus i sona (pvz. sonuose esancias kiausides), todel toks silpnas skausmelis jauciamas.
Sake, kad tai visiskai normalu.
Nerimauti reikia, kai jau ziauriai skauda ir (ar) stiprus kraujavimas prasideda...
Dar skaiciau kazkur, kad rusvas tepliojimas irgi normalu (man atrodo kaskur supermamose bet ne forume o tinklalapyje).
Labai daug info ir man pakankamai atitinka nestumo kalendoriuje www.supermama.lt
drinks_cheers.gif
Nessi
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif
Na ir as savo pojuius aprasysiu. Man irgi pilveli pamadzia, bet taip turi but nes gi maziukias vis auga ir jam daugiau vietos reikia. smile.gif Kartais svaigsta galva, na taip ima ir apsisuka. Toks jausmas kad krenti nors istiesu stovi sad.gif Kartais papykina bet tikrai negaliu pasakyt, kad daznai ir kad tai labai vargina. O dar labai krutine jautri. Neimanoma prisiliesti buna. Kartais lyg ir nieko, o kartais sad.gif
plepuciuke
Sveikos mamytes, o man tie maudimai uzeina jeigu ilgai sedziu, tai butinai po darbo turiu garbes rata apeiti... tik kad va man dar tapilva skauda nuo nervu... nes nuo streso zliumbiu vos ne kas diena... verysad.gif tai va net nezinau kaip tuos nervus nuraminti, nes tokia itampa visur.. kai paniestejau tai gyvenimas aukstyn kojom apvirto.. dyrike is darbo ismaeta... visi is visu galu ant sazines vaziuoja kad darbu nespeju dirbti... o cia dar vyras nesupranta, kaip gali buti sunku besilaukiant nes gyvenam skirtinguose miestuose... nugi sakau, nors imk ir nusisauk.. gun_rifle.gif
kuskusas
QUOTE(plepuciuke @ 2009 05 18, 18:21)
Sveikos mamytes, o man tie maudimai uzeina jeigu ilgai sedziu, tai butinai po darbo turiu garbes rata apeiti... tik kad va man dar tapilva skauda nuo nervu... nes nuo streso zliumbiu vos ne kas diena...  verysad.gif tai va net nezinau kaip tuos nervus nuraminti, nes tokia itampa visur.. kai paniestejau tai gyvenimas aukstyn kojom apvirto.. dyrike is darbo ismaeta... visi is visu galu ant sazines vaziuoja kad darbu nespeju dirbti... o cia dar vyras nesupranta, kaip gali buti sunku besilaukiant nes gyvenam skirtinguose miestuose... nugi sakau, nors imk ir nusisauk.. gun_rifle.gif
*

pagal darbo kodeksa neschios negali atleisti ish darbo!
Dievaite
Sveikos mergaites 4u.gif
as apie nestuma suzinojau, kai mum buvo vos 2-3 savaites, nes maziuka jau seniai planavom, tai jau mmm velavo iskart testa puoliau darytis rolleyes.gif iki 5-6 savaites isvis nieko nejauciau ax.gif po to prasidejp pykinimai, bet labai buvo keista, kad pykindavo tik tada, kai tuscias skrandis budavo, ar jei siek tiek per daug suvalgydavau doh.gif miegoti vis traukdavo, budavo istisa para pramiegodavau ax.gif dabar mum jau 9 savaites, pykinimai jau beveik baigesi thumbup.gif bet vis dar labai greitai pavargstu, kazkaip eme skaudnti nugara, o krutine jau dabar padidejus tiek, kad gavau nusipirkt naujas visu dydziu didesnes liemeneles biggrin.gif
liepaite_sun
Sveikutes,

Noriu duoti patarima, jeigu darbe daug streso, truksta poilsio ir ramybes, geriau pasiimti biuleteni, bent jau tuos tris menesiukus pailseti... Tikrai atgausit ramybe, nebereikes nervuotis...

As dar norejau pakausti, ar kuriai nors buvo susitraukusi gimda? Mums desimt savaiteliu, dare ultragarsa ir sake, jog gimda trupuciuka susitraukusi... sad.gif
Esha
kad laukiuosi sužinojau 6,5 sav. Bet šleikštulys kai kuriems maisto produktams atsirado daug ankščiau.
Jausdavau šleikštulį visus tris mėnesius, tačiau nei karto nevėmiau. Jau jaučiu, kad pamažu atsigaunu.
Beje, yra senolių išmintis, kad jei nepykina ir jei nevalgai mėsos- bus berniukas. Man pasitvirtino smile.gif
vasarė 75
QUOTE(Esha @ 2009 06 18, 11:37)
kad laukiuosi sužinojau 6,5 sav. Bet šleikštulys kai kuriems maisto produktams atsirado daug ankščiau.
Jausdavau šleikštulį visus tris mėnesius, tačiau nei karto nevėmiau. Jau jaučiu, kad pamažu atsigaunu.
Beje, yra senolių išmintis, kad jei nepykina ir jei nevalgai mėsos- bus berniukas. Man pasitvirtino smile.gif
*

o kas bus jei nepykina, bet laaabai norisi mesos? smile.gif
nes man taip ir yra bigsmile.gif
xxxsaulyte
QUOTE(Esha @ 2009 06 18, 11:37)
...............Beje, yra senolių išmintis, kad jei nepykina ir jei nevalgai mėsos- bus berniukas. Man pasitvirtino smile.gif
*

O mano seserį pykino pirmus tris mėnesius ir gimė berniukas.. Tiap kad nemanau kad tai dėsnis... mirksiukas.gif
fertimore
Mano IV- tas nestumas po r- ju nesekmingu... Krutys dideja, maudzia. Pilva t.p. pamaudzia. Rytais papykina, bet nekasryt. Bet kava vistiek is ipratimo isgeriu smile.gif ir tada pykinimas praeina smile.gif Man pasiseke, kad kai nsuzinojau, kad VEL laukiuosi, visai darbo ner, o kita men atostogos, gal ramiai sulauksime 12- tos, o po to ir 20- tos sav... Sako, vaisius nuo 22 jau vadinamas zmogumi, nes turi intelekta. Kaip as bijau...
fonema_79
QUOTE(fertimore @ 2009 06 19, 19:53)
Mano IV- tas nestumas po r- ju nesekmingu... Krutys dideja, maudzia. Pilva t.p. pamaudzia. Rytais papykina, bet nekasryt. Bet kava vistiek is ipratimo isgeriu smile.gif ir tada pykinimas praeina smile.gif Man pasiseke, kad kai nsuzinojau, kad VEL laukiuosi, visai darbo ner, o kita men atostogos, gal ramiai sulauksime 12- tos, o po to ir 20- tos sav... Sako, vaisius nuo 22 jau vadinamas zmogumi, nes turi intelekta. Kaip as bijau...
*

Laikom kumstukus uz jus ir tikimes kad viskas bus gerai 4u.gif
fertimore
QUOTE(fonema_79 @ 2009 06 19, 21:43)
Laikom kumstukus uz jus ir tikimes kad viskas bus gerai 4u.gif
*

aciu heart.gif heart.gif
Wild_Child
Sveikos, busimos ir esamos mamytes wink.gif
prisijungsiu ir as prie jusu gausaus burio 4u.gif man db penkta nestumo savaite (jei skaiciuot nuo paskutiniu menesiniu tai dar dvi savaites reiktu pridet). visa ta laika niekaip neidavo nakti uzmigti, baisi nemiga kankino, o ir ryte atsibusdavau anksciausiai. db tik paskutines dvi naktis normaliai issimiegojau. aciu devui,jog vemt nevemiau dar ne karto tongue.gif tikiuos kad ir toliau to nebus ax.gif uztenka ir to slykstumo jausmo bei jautriu krutu biggrin.gif beje, kad esu nescia nestuke.gif nujauciau jau iskart po TOS nakties ax.gif praejus penkiom dienom jau pradejau vardus rinkti ir skaiciuotis vaisingas dienas, ko anxciau niekada nedarydavau... ax.gif paskui praejus dviem dienom nuo neprasidejusiu menesiniu pasidariau testuka - teigiamas! tada dar viena - irgi teigiamas! o paskui jau ir gydytoja ta patvirtino smile.gif
Bumburum
QUOTE(fertimore @ 2009 06 19, 20:53)
*

As irgi bijojau, net verkdavau, labai padejo, kai per echoskopa panaciau mazyli, o jau 11 savaite net is dziaugsmo su vyru verkem.
As tai taip bijojau, nes 7 mano aplinkinem paistamom pirmieji nestumai baigesi persileidimu...

Laikykis, mano gine sake patys patus patys kritiskiausi momentai - 6-7-8 svaites. Nedaug beliko.

Linkiu,ad greiciau prabegtu tos kelios savites drinks_cheers.gif
fertimore
QUOTE(Bumburum @ 2009 06 21, 13:43)
As irgi bijojau, net verkdavau, labai padejo, kai per echoskopa panaciau mazyli, o jau 11 savaite net is dziaugsmo su vyru verkem.
As tai taip bijojau, nes 7 mano aplinkinem paistamom pirmieji nestumai baigesi persileidimu...

Laikykis, mano gine sake patys patus patys kritiskiausi momentai - 6-7-8 svaites. Nedaug beliko.

Linkiu,ad greiciau prabegtu tos kelios savites  drinks_cheers.gif
*

Labai labai Tau aciu. Ikvepei jegu tolimesniam smile.gif Pradejau geriau miegoti. Kadangi vakar per para tris kart labai nedaug patepe rudai, tai siandien net diena pora valandu numigau. Laikykimes visos ramiai ir dziaukimes Dievo (ir vyro biggrin.gif ) duota dovanike. Bucinukai is Stokholmo heart.gif
Loote
sveikutes, nagi pasigirsiu ir as. jau ir mes pagaliau prisizaidem... nestuke.gif seniai bandem ir galiausiai pavyko. kazkaip jau po to karto numaniau kad jau db ta zvaigzdele nukris pas mane i pilvuka. siuo metu mums jau 8 savaite (skaiciuojant nuo mmm). bet dar pas ginekologe nebuvau. kazko traukia neskubet nors mielasis ir spiria nueit. g.gif ryt jau skambinsiu ir ko gero registruosiuos sestadieniui. labai nenoriu kad darbe kas suzinotu. kolkas jauciuosi neblogai, tik ryte negaliu valytis dantu, ziaugcioju biggrin.gif ir maltas kumpis erzina, rukyti gaminiai. norisi tik naminio maisto bet apetitas nepadidejo. va tik neramu kaip toliau bus nes darbe per tokias gyvates nemazai streso pairti teko kad net egzema atsinaujino o jau keturis metus nesirode uzkalbeta. tai kad tik viskas butu gerai mano zvaigzdukui...

ziuriu musu cia gausus burys nestuke.gif uzderejo daugmaz tokiu paciu metu... 4u.gif bus smagiau visoms kartu lauktis thumbup.gif
tarataskos
Sveikos jungiuosi ir as prie jusu su musu netyciuku. Mums db astunta savaite, buvau jau pas gine maciau savo zirniuka , ir sake kad viskas thumbup.gif. O siaip savijauta tai man nelabai kokia pykina baisiai, valgyti nieko negaliu, galva svaigsta.
Kutveliukas
na man pirmi menesiai praejo lyg niekur nieko, jei ne nestumo testuku parodymai ir echo nuotraukyte tai turbut ir nezinociau, kad nestuke.gif

gal tik miegot siek tiek anksciau einu smile.gif

tikiuosi, kad ir veliau bus viskas liux ax.gif

beje savo leliuka pirma karta maciau 4 savaiteliu ax.gif tai nuotraukelej tik mazas taskelis lotuliukas.gif

dabar labai laukiu sekancio echo, tai gal jau ir leliuko lyti pasakys ax.gif
armine2
Sveikutės.
na aš tai jaučiuosi kaip ir nieko. thumb_yello.gif Lyg ir pykina, lyg ir ne. Pati nesuprantu. doh.gif Su pirma dukryte tai draugavau su unitazu visur ir nuo bet kokio maisto. Vos spėdavau užbėgti kur už kampo kaip supykindavo. Su antru (sūneliu) tai visiškai nepykino, tik pirmus mėnesius visiškai negalėjau gerti kavos. O dabar tai labai smirda alus kai vyras atsidaro. blink.gif Tiesiog turiu išeiti iš to kambario kur tik užuodžiu alų, arba išvarau vyrą. blush2.gif
busiumama
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu. Mums jau 6sav. biggrin.gif savijauta visai nebloga, tik krutine jautri ir maudzia pilva siek tiek. Pas gine po dvieju savaiciu, laukiu nesulaukiu .
plepuciuke
na o mes jau is sesiu savaiciu peraugom dvidesimta... nu nerealus jausmas.. thumbup.gif tik tas pilvo skausmas niekaip nepalieka ramybej.. nuo pat pradziu pradejo skaudeti tai ir skauda toliau... schmoll.gif O siaip noriu paklausti, o visom buna nerealiai bloga, nes man tai isviso nei bloga buvo nei ka.. jei ne pilvo skausmas, nebuciau supratusi kad laukiuosi.. ax.gif
armine2
Sveika, Plepuciuke.
Manau pas tave berniukas bus. smile.gif
Man su pirma mergaite tai laibai buvo negerai schmoll.gif , ir pykino ir alpdavau viduryje Basanavičiaus gatvės Palangoje, ir visokių cirkų būdavo. doh.gif
O su antru berniuku tai taip pat būčiau net nepamaniusi kad laukiuosi jei ne pilvo skausmai. blink.gif O dabar tai atrodo kad irgi nieko , nors tik 7 savaitėlė eina, bet tik gal miegoti labiau noriu ir nenoriu valgyti to ką prieš nėštumą valgiau, ir dar alus labai smirda. g.gif O taip tai visai smagu. assa.gif
plepuciuke
Na tu pataikei, bus bahuriukas, bent jau is pirmo daktares spejimo.. Na vadinasi del pilvo skausmo as ne viena tokia, net palengvejo, nes kiek visu klausineju, tai niekam tu pilveliu ir neskauda.. blush2.gif
tarataskos
QUOTE(armine2 @ 2009 07 01, 10:48)
Sveika, Plepuciuke.
Manau pas tave berniukas bus. smile.gif
Man su pirma mergaite tai laibai buvo negerai  schmoll.gif , ir pykino ir alpdavau viduryje Basanavičiaus gatvės Palangoje, ir visokių cirkų būdavo.  doh.gif
O su antru berniuku tai taip pat būčiau net nepamaniusi kad laukiuosi jei ne pilvo skausmai.  blink.gif O dabar tai atrodo kad irgi nieko , nors tik 7 savaitėlė eina, bet tik gal miegoti labiau noriu ir nenoriu valgyti to ką prieš nėštumą valgiau, ir dar alus labai smirda. g.gif O taip tai visai smagu.  assa.gif
*

Va va man ir su dukra ziaurei bloga budavo ir vemdavau ir alpdavau, o su sunum kaip agurkelis vaiksciojau kaip ne nestuke.gif . O db sita vel labai bloga tai nuojauta kad vel mergyte bus paziuresim veliau ar pasitvirtins. biggrin.gif
Elra
clap.gif clap.gif Sveikos visos,besidžiaugiančios biggrin.gif Mano vardas Inga,pagaliau ir mes su vyru galime pasidžiaugti thumbup.gif nors man dar tik 6 sav., bet es tokia laiminga, kad net apsakyti negaliu lotuliukas.gif
Keja
QUOTE(plepuciuke @ 2009 07 01, 15:11)
Na tu pataikei, bus bahuriukas, bent jau is pirmo daktares spejimo.. Na vadinasi del pilvo skausmo as ne viena tokia, net palengvejo, nes kiek visu klausineju, tai niekam tu pilveliu ir neskauda.. blush2.gif
*

Ne viena ne viena tongue.gif Man abu nestuke.gif pilva skaudejo iki 4men, ir neseip skaudejo, o tikrai maude, ko as tik nepris doh.gif kas kelias dienas pas gyd varydavau, aciu Dievui viskas baigesi gerai smile.gif Nesinarvuok smile.gif
Daiva R.
Mums jau 10sav.i pabaiga eina thumbup.gif
Pykino istisai, taip negera buvo, kad neturejau kur detis.
eglieska
mums jau 11 sav eina. rytais nebepykina, pykina kartais vakarais, turbut kai daugiau privalgau blush2.gif . pilvo apacios nebeskauda-nebemaudzia, nebent kai staigesni koki judesi padarau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.