o man prie visu blogumu, slogu ir kosuliu dar ir pusleline ruoshiasi isdygti
sveikutes visos busimos mamos,
jungiuosi prie jusu.. man pirmas vaikelis, aisku labai trokstamas ir laukiamas, bet aisku ir daug nezinomybes kas ir kaip ... va viskas gerai gerai, o prasidejo patepliojimai... tai reiks i ginek kreiptis. na bet reikia tiketis kad viskas bus super, ar ne QUOTE(kuskusas @ 2009 05 06, 13:00) o man prie visu blogumu, slogu ir kosuliu dar ir pusleline ruoshiasi isdygti as kad ir geriu visokius vitaminus,bet va vakar iskilo votis ant subiniuko.
Sveikos
mano pilveliui 5 savaitele buna kad pilvo apacia pamaudzia, bet kai buvau echo tai sake kad viskas gerai tikiuos tai greit praeis
Sveikos
dėl požymiu tai tik krutinė padidėjusi ir visos kelnės jau spaudžia, na ir apetitu nesiskundžiu tai tiek
Man merginos - kuo toliau - tuo idomiau!
5 svaite buvo silpna, 6 savaite dar blogiau - svaigo galva, jauciausi kaip slapiu maisu trenkta, 7 savaite darydavosi bloga nuo popietes ir budavo labai bloga... Pykindavo, bet nevemdavau, bet ir valgyt negaledavau..Galva skaudedavao ir t.t. O vat vakar ir uzvakar (7 sav. pab., 8 sav. pradz.)ir siandien - vos vos galva svaigsta Cia normalu?
Sveikutes, as cia pas jus pirma karta, skaitinejau ir nusprendziau ir as parasyti
prasidejo 7 savaite,lb nemaloni savaite.6 savaite nejauciau nieko ipatingo,bet jau 3 diena kaip bloguju.pykina,silpna....tikiuosi ilgai tai nesites...
as nestumo pradzioje laaaabai norejau miego
Sveikos mamytes,
Tikriausiai pirmi 4 men patys sunkiausi. Pykina
su pirmu nieko nejauciau, buvau kupina energijos, sukausi kaip vovere, nu dabar priešingai -7 savaite pastoviai silpna, norisi miego, tačiau nepykina, skrandyje pilnumo jausmas, o valgyti žvėriškai norisi, dažna nuotaikų kaita, išbalusi, is veido iškritusi, sakau gal mergina nešioju
o as net nezinau kaip cia pavadint ar cia sekme ar nelabai,jei ne teigiamas testukas ir isnykusios mm isvis nesuprasciau kad laukiuosi,o jau 9savaite...nes papykino kelias dienas ir vemiau tik 1karta,galma butu sakyt kad apsinuodijau maistu tiesiog...o pas daktarus cia tepriima nuo 12-14 savaites
Ir as mamytes nieko nejauciu, va jau ilipom i 14 savaituke... bet iki siol jokio pykinimo.. jokio vemimo, tik pilveli daznai skauda, nes labai daug nervu turiu... tai ir skauda...
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 05 06, 20:24) Sveikos mano pilveliui 5 savaitele buna kad pilvo apacia pamaudzia, bet kai buvau echo tai sake kad viskas gerai tikiuos tai greit praeis mano irgi MB vargsas, sunku jam susitvarkyt su mano norais ir asaromis, bet stengiuosi valdytis.
Norejau paklausiti ar kuriai nors buvo sviesiai rusvu isskyru pirmaji trimestra? man ju siandien atsirado nedaug, bet nesuprantu kodel
Nu sako gali buti tokiu, ypac po meiles nakties.. bet geriau jau jei yra galimybes pasiskambink daktarei arba nubek pas ja.. blogiau tikrai nebus.
QUOTE(Amicus @ 2009 05 13, 22:35) Sveikos, mano mielasis mane iki isteriju "davesdavo"... Viskas, ka darydavo ar sakydavo, buvo blogai. Myli ne taip, pusrycius i lova atnesa ne taip... Zodziu baisu! Mano daktare patare man pranesti jo tevams apie tai, kad laukiames vaikelio. Praneseme. Isleidau savo barnguji su mama i sodyba (jie gerai sutaria). Tai po to, kai grizo - tfu tfu tfu (bum bum bum i medi
o ash jau dzhiaugiuosi, kad nebereikia nuolat maisheliu su savim neshiotis
Sveikos mergaitės. Jungiuosi į jūsų būrį.
Laukiuosi pirmagimio, mums 7 - 8 savaitės, pamažu augame, vakar buvome 13 mm dydžio. Širdelė plaka. Matau, kad plepat apie savijautą, tai galiu pasakyti, kad kol kas nieko nejaučiu išskyrus pilvo maudenimą ir nedidelį skausmelį kairiame šone. Gavau gerti duphastoną dvi savaites. Kol kas nepykina, nesilpna, nuotaikų kaitos nėra. Na, tik nerimauju dėl to maudenimo QUOTE(plepuciuke @ 2009 05 14, 08:07) Nu sako gali buti tokiu, ypac po meiles nakties.. bet geriau jau jei yra galimybes pasiskambink daktarei arba nubek pas ja.. blogiau tikrai nebus. aciu uz atsakyma. na ziuresiu jei iki rytojaus dar pasirodytu tada reikes begti pas gydytoja, o jei ne, tai gal nieko blogo tada
Sveikos,
As kaip ir daugelis nelabai jauciu kad nestuke Atradieni buvom echo tai mazius jau tikras zmogelis nors dar tik 7.2 cm. Sunku patiket kaip tos mazutis, o jau pilnas atitikmuo suaugusiam variantui
Sveikos mamytes, as laukiuosi antro vaikelio, na kol kas nestumas skiriasi nei su pirmu vaikeliu, su pirmu nebuvo jokio pykinimo, o si nestuma, iki 11 sav. pykino beveik kiekviena ryta, kai kada dar vakarais, na bet dabar viskas gerai, tik miego labai noriu.Na man dabar 12 su trupuciu savaiciu, o o siaip tai viskas gerai, jau laukiu, kada pajusiu pirmuosius judesius. Stiprybes visom mamytem.
QUOTE(Aspera @ 2009 05 14, 13:45) Sveikos mergaitės. Jungiuosi į jūsų būrį. Laukiuosi pirmagimio, mums 7 - 8 savaitės, pamažu augame, vakar buvome 13 mm dydžio. Širdelė plaka. Matau, kad plepat apie savijautą, tai galiu pasakyti, kad kol kas nieko nejaučiu išskyrus pilvo maudenimą ir nedidelį skausmelį kairiame šone. Gavau gerti duphastoną dvi savaites. Kol kas nepykina, nesilpna, nuotaikų kaitos nėra. Na, tik nerimauju dėl to maudenimo Mano gine sake, kad tas maudimas yra "niestumo jausmas" (toks, lyg tuoj tuoj prasides menesines). Ir man skaudejo ta viena sona tai kita. Nerimavau, pasipasakojau ginei, tai sake, kad augant gimdai ji stumia kitus organus i sona (pvz. sonuose esancias kiausides), todel toks silpnas skausmelis jauciamas. Sake, kad tai visiskai normalu. Nerimauti reikia, kai jau ziauriai skauda ir (ar) stiprus kraujavimas prasideda... Dar skaiciau kazkur, kad rusvas tepliojimas irgi normalu (man atrodo kaskur supermamose bet ne forume o tinklalapyje). Labai daug info ir man pakankamai atitinka nestumo kalendoriuje www.supermama.lt
Sveikos busimos ir esamos mamytes
Na ir as savo pojuius aprasysiu. Man irgi pilveli pamadzia, bet taip turi but nes gi maziukias vis auga ir jam daugiau vietos reikia.
Sveikos mamytes, o man tie maudimai uzeina jeigu ilgai sedziu, tai butinai po darbo turiu garbes rata apeiti... tik kad va man dar tapilva skauda nuo nervu... nes nuo streso zliumbiu vos ne kas diena...
QUOTE(plepuciuke @ 2009 05 18, 18:21) Sveikos mamytes, o man tie maudimai uzeina jeigu ilgai sedziu, tai butinai po darbo turiu garbes rata apeiti... tik kad va man dar tapilva skauda nuo nervu... nes nuo streso zliumbiu vos ne kas diena... pagal darbo kodeksa neschios negali atleisti ish darbo!
Sveikos mergaites
as apie nestuma suzinojau, kai mum buvo vos 2-3 savaites, nes maziuka jau seniai planavom, tai jau mmm velavo iskart testa puoliau darytis
Sveikutes,
Noriu duoti patarima, jeigu darbe daug streso, truksta poilsio ir ramybes, geriau pasiimti biuleteni, bent jau tuos tris menesiukus pailseti... Tikrai atgausit ramybe, nebereikes nervuotis... As dar norejau pakausti, ar kuriai nors buvo susitraukusi gimda? Mums desimt savaiteliu, dare ultragarsa ir sake, jog gimda trupuciuka susitraukusi...
kad laukiuosi sužinojau 6,5 sav. Bet šleikštulys kai kuriems maisto produktams atsirado daug ankščiau.
Jausdavau šleikštulį visus tris mėnesius, tačiau nei karto nevėmiau. Jau jaučiu, kad pamažu atsigaunu. Beje, yra senolių išmintis, kad jei nepykina ir jei nevalgai mėsos- bus berniukas. Man pasitvirtino QUOTE(Esha @ 2009 06 18, 11:37) kad laukiuosi sužinojau 6,5 sav. Bet šleikštulys kai kuriems maisto produktams atsirado daug ankščiau. Jausdavau šleikštulį visus tris mėnesius, tačiau nei karto nevėmiau. Jau jaučiu, kad pamažu atsigaunu. Beje, yra senolių išmintis, kad jei nepykina ir jei nevalgai mėsos- bus berniukas. Man pasitvirtino o kas bus jei nepykina, bet laaabai norisi mesos? nes man taip ir yra
Mano IV- tas nestumas po r- ju nesekmingu... Krutys dideja, maudzia. Pilva t.p. pamaudzia. Rytais papykina, bet nekasryt. Bet kava vistiek is ipratimo isgeriu
QUOTE(fertimore @ 2009 06 19, 19:53) Mano IV- tas nestumas po r- ju nesekmingu... Krutys dideja, maudzia. Pilva t.p. pamaudzia. Rytais papykina, bet nekasryt. Bet kava vistiek is ipratimo isgeriu Laikom kumstukus uz jus ir tikimes kad viskas bus gerai
Sveikos, busimos ir esamos mamytes
prisijungsiu ir as prie jusu gausaus burio QUOTE(fertimore @ 2009 06 19, 20:53) Mano IV- tas nestumas po r- ju nesekmingu... Krutys dideja, maudzia. Pilva t.p. pamaudzia. Rytais papykina, bet nekasryt. Bet kava vistiek is ipratimo isgeriu As irgi bijojau, net verkdavau, labai padejo, kai per echoskopa panaciau mazyli, o jau 11 savaite net is dziaugsmo su vyru verkem. As tai taip bijojau, nes 7 mano aplinkinem paistamom pirmieji nestumai baigesi persileidimu... Laikykis, mano gine sake patys patus patys kritiskiausi momentai - 6-7-8 svaites. Nedaug beliko. Linkiu,ad greiciau prabegtu tos kelios savites QUOTE(Bumburum @ 2009 06 21, 13:43) As irgi bijojau, net verkdavau, labai padejo, kai per echoskopa panaciau mazyli, o jau 11 savaite net is dziaugsmo su vyru verkem. As tai taip bijojau, nes 7 mano aplinkinem paistamom pirmieji nestumai baigesi persileidimu... Laikykis, mano gine sake patys patus patys kritiskiausi momentai - 6-7-8 svaites. Nedaug beliko. Linkiu,ad greiciau prabegtu tos kelios savites Labai labai Tau aciu. Ikvepei jegu tolimesniam
sveikutes, nagi pasigirsiu ir as. jau ir mes pagaliau prisizaidem...
ziuriu musu cia gausus burys
Sveikos jungiuosi ir as prie jusu su musu netyciuku. Mums db astunta savaite, buvau jau pas gine maciau savo zirniuka , ir sake kad viskas
na man pirmi menesiai praejo lyg niekur nieko, jei ne nestumo testuku parodymai ir echo nuotraukyte tai turbut ir nezinociau, kad
gal tik miegot siek tiek anksciau einu tikiuosi, kad ir veliau bus viskas liux beje savo leliuka pirma karta maciau 4 savaiteliu dabar labai laukiu sekancio echo, tai gal jau ir leliuko lyti pasakys
Sveikutės.
na aš tai jaučiuosi kaip ir nieko.
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu. Mums jau 6sav.
na o mes jau is sesiu savaiciu peraugom dvidesimta... nu nerealus jausmas..
Sveika, Plepuciuke.
Manau pas tave berniukas bus. Man su pirma mergaite tai laibai buvo negerai O su antru berniuku tai taip pat būčiau net nepamaniusi kad laukiuosi jei ne pilvo skausmai.
Na tu pataikei, bus bahuriukas, bent jau is pirmo daktares spejimo.. Na vadinasi del pilvo skausmo as ne viena tokia, net palengvejo, nes kiek visu klausineju, tai niekam tu pilveliu ir neskauda..
QUOTE(armine2 @ 2009 07 01, 10:48) Sveika, Plepuciuke. Manau pas tave berniukas bus. Man su pirma mergaite tai laibai buvo negerai O su antru berniuku tai taip pat būčiau net nepamaniusi kad laukiuosi jei ne pilvo skausmai. Va va man ir su dukra ziaurei bloga budavo ir vemdavau ir alpdavau, o su sunum kaip agurkelis vaiksciojau kaip ne QUOTE(plepuciuke @ 2009 07 01, 15:11) Na tu pataikei, bus bahuriukas, bent jau is pirmo daktares spejimo.. Na vadinasi del pilvo skausmo as ne viena tokia, net palengvejo, nes kiek visu klausineju, tai niekam tu pilveliu ir neskauda.. Ne viena ne viena
Mums jau 10sav.i pabaiga eina
Pykino istisai, taip negera buvo, kad neturejau kur detis.
mums jau 11 sav eina. rytais nebepykina, pykina kartais vakarais, turbut kai daugiau privalgau
|