Gerū idėjų, gražių kūrinių. Tęskime taip ir toliau

Darbštuolyčių darbeliai iš praeitos temelės

Prašau labai nepykti kurios darbelio neįdėjau, tiesiog be galo visi gržūs, bet juk nesudėsi visų
SENA TEMA
Svarbaiusia - padaryti nors truputį daugiau, negu gali. (A. Baltrūnas)
Gerū idėjų, gražių kūrinių. Tęskime taip ir toliau ![]() Darbštuolyčių darbeliai iš praeitos temelės ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prašau labai nepykti kurios darbelio neįdėjau, tiesiog be galo visi gržūs, bet juk nesudėsi visų SENA TEMA
Labas rytas, turiu garbės pasigirti pirma
Komentarai labai laukiami
Idomu cia tas pats autorius.Ilgai ieskojau skirtumu, o pasirodo tik sendinimas kitoks
Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta...ir tikrai ne visiems tai pavyksta. ![]() Papildyta: QUOTE(daiva_z @ 2009 04 16, 09:18) Ir ka cia bepakomentuosi...atvirkstinis dekupzas, vienkomponentis skilimas, motyvas...grazu. Lachese, noriu pirkti tavo svyturio dezute, jau tokia man ji jauki QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:01) Idomu cia tas pats autorius.Ilgai ieskojau skirtumu, o pasirodo tik sendinimas kitoks Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta...ir tikrai ne visiems tai pavyksta. Ir pati dežutė šiek tiek skiriasi.. Aš irgi esu padariusi vieną darbelį su tokiu motyvu, kaip ir vienos iš mūsų auksarankių - profesionalių..aišku paskirtis to daikto skirtinga..bet rodytis gėda..nes visos iš karto supras iš ko tas įkvėpimas.. Papildyta: QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:01) Lachese, noriu pirkti tavo svyturio dezute, jau tokia man ji jauki
Oi, pasirodo daug darbeliu esu praleidusi pro akele praitoi temelej...
Ir naujoji jau groziu nauju pilna... QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 10:10) Va ta ir turejau raumeny...nu sugebejo nuplagijuot tip top,saunu, bet gal geriau nerodyt viesai...nu laksto ir daugiau tokiu zmoniu kaip as su astria atmintim po interneto platybes... Papildyta: QUOTE(Domė @ 2009 04 16, 10:13) Oi, pasirodo daug darbeliu esu praleidusi pro akele praitoi temelej... Ir naujoji jau groziu nauju pilna... Tas su kaciu chebryte zinok mano
Ačiū Jennifer už naują temelę
Nu netgi du kartus papuoliau į garbės lentą
Sobieska, man tavo darbeliai visi prie dushios...
Ir Mamuko Indriuko, ir versus, nu ir visu kitu labai nerealus darbai... Ir zymiai smagiau cia uzsukti, kai pyktumu jokiu nera. Gal ir as greitai pasirodysiu su savo naujienomis, nes tiek graziu popieriuku uzsisakiau, kad taip ir norisi kibti i darbus.
Daiva z., puiki lekstute
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:17) Va ta ir turejau raumeny...nu sugebejo nuplagijuot tip top,saunu, bet gal geriau nerodyt viesai...nu laksto ir daugiau tokiu zmoniu kaip as su astria atmintim po interneto platybes... Papildyta: Tas su kaciu chebryte zinok mano o is kur paemei sita dezute, jei ne paslaptis?:)cia arba ruses daryta...arba man kazkodel atrodo, kad musiskiu....
Ta dėžutė su šokėja pagal mane yra vienos ir tos pačios daryta tik 2 variantai Aurelijos-ma darbas
Jo Aurelijos_ma dėžutė
nu man ir pradzioj taip pasirode...nes turi savo krypti mergina...ir kazkaip del plagijavimo...suabejociau...
dezute su sokeja labai grazi:)
Aurelija_ma, na, man ta pirmoji (su smulkesniu skilimu) gal net gražesnė, t.y. ir forma kažkaip... Nagi abi reikėjo rodyt, nes abi labai gražios, vertos aplodismetų
O dėl plagijavimo, na, kartais gi nusižiūrima kažką kažkur, bais čia ir supaisysi... (man neteko, nes mano truputį "menai" crazy). Sobieskai ypač sekasi vis rasti visokių dublikatų... Bet smagu, kad išsiaiškinom ir lauksim dabar dar ir dar tokių nuostabių "plagijatų"...
Jakata, šepetys labai
O man ir dezute labai miela...
Jakatos...
DIDELIS aciu , Pavonija
Ir tau Dome
Jakata, labai faini daikčiukai
aurelija_ma, kokie saviti
jakata sepetukas
pavonija aciukas tau
Aurelija_ma, uuuch!!!
Ar čia ant stiklinių pagrindų tie auskariukai?? Ieškau tokių jau kuris laikas.. Iš kur gavai? QUOTE(jakata @ 2009 04 16, 12:51) Na ir as pasirodysiu, Cia ideja "truktelejau" , prisipazinsiu is karto Gerai "trūktelėjai" QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 16, 13:01) niu kad jau ejau rodytis, tai irgi pasirodysiu Auskariukai Tolstant vejyje Auskariukai..mmmm..Kažkaip į juos pasižiūrėjus prie jūros užsinorėjau..basas kojas į vandenį įmerkti..ir vėjas plaukus kedena..vyras šalia..
JAKATA, labai labai grazus sepetelis ir dezute supr!
Aurelija Ma-auskarai labai grazus - kelia kazkoki ilgesi... QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:01) Idomu cia tas pats autorius.Ilgai ieskojau skirtumu, o pasirodo tik sendinimas kitoks Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta...ir tikrai ne visiems tai pavyksta. Taip taip... kas kalba... QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 16, 11:55) ir pirmas ir antras variantas mano pacios sukurtas tai matyt tikrai originalas patiko ir antras originalas gavosi vis delto neblogai pavyko nusiplagijuoti Nekreipk demesio
Aurelija ma, Jakata
Pasirodau ir aš ![]() QUOTE(white tea @ 2009 04 16, 13:20) Aurelija ma, Jakata Pasirodau ir aš Labai gražu ir šviežuma, žaluma pakvipo QUOTE(Avijacija @ 2009 04 16, 13:10) o kam tas vyras šalia? Dėl kvapo... QUOTE(white tea @ 2009 04 16, 13:20) Pasirodau ir aš Labai originalu..ir tie kristaliukai taip gražiai žybsi.. QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:01) Idomu cia tas pats autorius.Ilgai ieskojau skirtumu, o pasirodo tik sendinimas kitoks Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta.............. ir tikrai ne visiems tai pavyksta. tik pastebejimas cia buvo klausimas sau "idomu cia tas pats autorius", dar gerai, kad sendinimas kitoks sukelia sypsena QUOTE(driftas @ 2009 04 16, 13:05) acius tau QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 13:06) acius QUOTE(aistukas @ 2009 04 16, 13:12) acius QUOTE(Forumumane @ 2009 04 16, 13:18) arbatele niu tavo gelytes tokios
Jakata, tavo sepetelis labai labai
White tea, kazkodel tavo darbelio man nerodo QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 16, 14:15) acius tau Yra tokio lako, kuris suteikia stiklo efektą..daiktas tada atrodo, kaip stiklinis..
white tea, nerealiai, ypač dešinioji
ogo kaip cia viskas kunkuliuoja
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 14:27) Cia jei atsimenat mano patobulinta dezute, kai ka pasalinau, pasendinau ir va rezultatas O čia retro??.. QUOTE(Domė @ 2009 04 16, 09:33) Ir Mamuko Indriuko, ir versus, nu ir visu kitu labai nerealus darbai... QUOTE(Domė @ 2009 04 16, 09:33) Ir zymiai smagiau cia uzsukti, kai pyktumu jokiu nera. na tikrai, baikit pyčius ir detektyvus regzti,- taip smagu užsukti ir akis paganyt čia, tad rodikytės, girkitės, o ne intirgas megzkit white tee , jakata labai gražūs , skoningi ir kruopščiai atlikti darbai Sobieska dabar žymiai geriau, mano nuomone. Gerai, kad nebeliko tos stačios rožės QUOTE(white tea @ 2009 04 16, 14:47) Aciu, smagu, kad patiko...o kuris variantas geresnis dabartinis ar sitas, tikrai vertinsiu tavo nuomone, beje kaip ir visu kitu, kurios atsisauks cia Papildyta: QUOTE(versus* @ 2009 04 16, 14:58) Sobieska dabar žymiai geriau, mano nuomone. Gerai, kad nebeliko tos stačios rožės Nu reiskiasi teisingai padariau paantrinta vieno zmogucio, o man ta roze is pradziu labai lipo ilgai irodinejau, kodel nenoriu jos pasalinti
White tea - abi dezutes labai grazios
Jakata - skoninga, ir labai grazu Aurelija_ma -originalu, ilgai ziurejau ir bandziau juos ausyse isivaizduot... Sobieska -dabar tikrai geriau, pirma ta dezute man tokia liudna labai atrode QUOTE(versus* @ 2009 04 16, 15:58) na tikrai, baikit pyčius ir detektyvus regzti,- taip smagu užsukti ir akis paganyt čia, tad rodikytės, girkitės, o ne intirgas megzkit
Darbai fantastiški
Sobiesko dėžutė gražiau man be rožės. Aurelija_Ma kaip visada ištikima savo stiliui ir labai kruopštu. Dėl dežučių neimk į galvą, juk gražus pavizdys, jei būtų negražūs du vienodi, niekad net nebūtų dėję Man aptinka kai rašo apie mokytojus
Visi pastarieji darbeliai, na, jau tokie liuks... Dežutės, šukytės, auskariukai... Ech, kaip gražu ir dailu
White tee, ar ten motyvas servetelėlė, ar spausdintas paveiksliukas, labai gražu ir ryšku...
Sobieka, kokio storio Retro sluoksni ant dezutes tepei, kad taip stambiai suskilo?
QUOTE(aistukas @ 2009 04 16, 16:18) Nuo pirmo sluoksnio priklauso gylis, nuo antro-plotis. Taip kad antro sluoksnio nepagailejau, ties krastais kur labiau uzsilaike plotis akivaizdziai didesnis, o kur nuo virsaus "nubego" nu ir pacios matote |