Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo pagyrų puodas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Jennifer
Svarbaiusia - padaryti nors truputį daugiau, negu gali. (A. Baltrūnas)
Gerū idėjų, gražių kūrinių. Tęskime taip ir toliau thumbup.gif

user posted image

Darbštuolyčių darbeliai iš praeitos temelės
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Prašau labai nepykti kurios darbelio neįdėjau, tiesiog be galo visi gržūs, bet juk nesudėsi visų blush2.gif
SENA TEMA
daiva_z
Labas rytas, turiu garbės pasigirti pirma blush2.gif
Komentarai labai laukiami ax.gif

user posted image
sobieska
Idomu cia tas pats autorius.Ilgai ieskojau skirtumu, o pasirodo tik sendinimas kitoks lotuliukas.gif Jau taip buvo man matyta pirmoji dezute...vizualine atmintis stipri pas mane doh.gif
Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta...ir tikrai ne visiems tai pavyksta.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(daiva_z @ 2009 04 16, 09:18)
Labas rytas, turiu garbės pasigirti pirma  blush2.gif
Komentarai labai laukiami  ax.gif

*

Ir ka cia bepakomentuosi...atvirkstinis dekupzas, vienkomponentis skilimas, motyvas...grazu.

Lachese, noriu pirkti tavo svyturio dezute, jau tokia man ji jauki wub.gif ...kitaip galiu susigundyti nuplagijuot, net ir pauksciukus toj pacioj vietoj sudet lotuliukas.gif Pakolkas valdausi, bet jei tai ir padarysiu, jus tikrai to nepamatysit tongue.gif Bet itariu per didelis pasitikejimas savo jegomis doh.gif tokio grazaus rezultato vistiek neisgausiu...gryzkim prie pirmo sakinio biggrin.gif
Salne
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:01)
Idomu cia tas pats autorius.Ilgai ieskojau skirtumu, o pasirodo tik sendinimas kitoks lotuliukas.gif Jau taip buvo man matyta pirmoji dezute...vizualine atmintis stipri pas mane doh.gif
Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta...ir tikrai ne visiems tai pavyksta.

Ir pati dežutė šiek tiek skiriasi.. smile.gif ..Bet šiaip tikrai tiksliai nukopijuota..Matyt labai originalas patiko.. smile.gif ..Visgi atkartoti..irgi talentas.. smile.gif ..
Aš irgi esu padariusi vieną darbelį su tokiu motyvu, kaip ir vienos iš mūsų auksarankių - profesionalių..aišku paskirtis to daikto skirtinga..bet rodytis gėda..nes visos iš karto supras iš ko tas įkvėpimas.. biggrin.gif ..Nu žiauriai man patiko atlikimas su ta servetėle, tai kai pamačiau tą servetėlę parduotuvėje...tai ir nesusilaikiau.. blush2.gif
Papildyta:
Lachese, noriu pirkti tavo svyturio dezute, jau tokia man ji jauki wub.gif ...kitaip galiu susigundyti nuplagijuot, net ir pauksciukus toj pacioj vietoj sudet lotuliukas.gif Pakolkas valdausi, bet jei tai ir padarysiu, jus tikrai to nepamatysit tongue.gif  Bet itariu per didelis pasitikejimas savo jegomis doh.gif  tokio grazaus rezultato vistiek neisgausiu...gryzkim prie pirmo sakinio biggrin.gif

biggrin.gif ..Skaityti auksčiau...Bet pas mane ne Švyturys ir ne Lachesės darbelis.. biggrin.gif
Domė
Oi, pasirodo daug darbeliu esu praleidusi pro akele praitoi temelej... g.gif
Ir naujoji jau groziu nauju pilna...
sobieska
QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 10:10)
..Skaityti auksčiau...
*

Va ta ir turejau raumeny...nu sugebejo nuplagijuot tip top,saunu, bet gal geriau nerodyt viesai...nu laksto ir daugiau tokiu zmoniu kaip as su astria atmintim po interneto platybes... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Domė @ 2009 04 16, 10:13)
Oi, pasirodo daug darbeliu esu praleidusi pro akele praitoi temelej... g.gif
Ir naujoji jau groziu nauju pilna...
*

Tas su kaciu chebryte zinok mano didis.gif ir vel i garbes lenta papuoliau lotuliukas.gif
grite
Ačiū Jennifer už naują temelę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu netgi du kartus papuoliau į garbės lentą yahoo.gif
Domė
Sobieska, man tavo darbeliai visi prie dushios...
Ir Mamuko Indriuko, ir versus, nu ir visu kitu labai nerealus darbai... wub.gif Tik akytes ganau cia uzsukusi i tokius kruopscius darbukus...
Ir zymiai smagiau cia uzsukti, kai pyktumu jokiu nera.

Gal ir as greitai pasirodysiu su savo naujienomis, nes tiek graziu popieriuku uzsisakiau, kad taip ir norisi kibti i darbus. tongue.gif Tik kad laiko kas daugiau laisvo duotu...
Aistiene
Daiva z., puiki lekstute thumbup.gif Turiu ir as tokiu serveteliu, zadu viena spintuke pasigrazinti ale indisku stiliumi, tai drambliukai bus labai i tema bigsmile.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Aistiene @ 2009 04 16, 10:55)
Daiva z., puiki lekstute  thumbup.gif  Turiu ir as tokiu serveteliu, zadu viena spintuke pasigrazinti ale indisku stiliumi, tai drambliukai bus labai i tema  bigsmile.gif
*

aciu jenefer uz temute 4u.gif jo turiu ir as ta servetka superine ji thumbup.gif
Gabii__
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 10:17)
Va ta ir turejau raumeny...nu sugebejo nuplagijuot tip top,saunu, bet gal geriau nerodyt viesai...nu laksto ir daugiau tokiu zmoniu kaip as su astria atmintim po interneto platybes... lotuliukas.gif
Papildyta:

Tas su kaciu chebryte zinok mano didis.gif ir vel  i garbes lenta papuoliau lotuliukas.gif
*

o is kur paemei sita dezute, jei ne paslaptis?:)cia arba ruses daryta...arba man kazkodel atrodo, kad musiskiu....
pavonija
Ta dėžutė su šokėja pagal mane yra vienos ir tos pačios daryta tik 2 variantai Aurelijos-ma darbas rolleyes.gif smile.gif
grite
Jo Aurelijos_ma dėžutė biggrin.gif
Gabii__
nu man ir pradzioj taip pasirode...nes turi savo krypti mergina...ir kazkaip del plagijavimo...suabejociau... g.gif smile.gif
OksanaKi
dezute su sokeja labai grazi:) lotuliukas.gif
baltė
Aurelija_ma, na, man ta pirmoji (su smulkesniu skilimu) gal net gražesnė, t.y. ir forma kažkaip... Nagi abi reikėjo rodyt, nes abi labai gražios, vertos aplodismetų clap.gif bigsmile.gif

O dėl plagijavimo, na, kartais gi nusižiūrima kažką kažkur, bais čia ir supaisysi... (man neteko, nes mano truputį "menai" crazy). Sobieskai ypač sekasi vis rasti visokių dublikatų... Bet smagu, kad išsiaiškinom ir lauksim dabar dar ir dar tokių nuostabių "plagijatų"... thumbup.gif
jakata
Na ir as pasirodysiu, 4u.gif nors ir smulkmenos, bet vis akis paganyt mirksiukas.gif

Cia ideja "truktelejau" , prisipazinsiu is karto ax.gif
user posted image

user posted image

O cia nea biggrin.gif
user posted image
pavonija
Jakata, šepetys labai thumbup.gif
Domė
O man ir dezute labai miela... tongue.gif
Jakatos... biggrin.gif
jakata
DIDELIS aciu , Pavonija mirksiukas.gif

Ir tau Dome 4u.gif , vis niekiap nesugebu uz pagyras padekot blush2.gif
aurelija_ma
niu kad jau ejau rodytis, tai irgi pasirodysiu biggrin.gif mikro dekupazas rolleyes.gif nieko mandro smile.gif
Auskariukai “Tolstant vejyje”
user posted image
driftas
Jakata, labai faini daikčiukai thumbup.gif
pavonija
aurelija_ma, kokie saviti thumbup.gif tavo stilius , nekopijuoti sunglasses2.gif biggrin.gif
aurelija_ma
jakata sepetukas thumbup.gif

pavonija aciukas tau 4u.gif
driftas
Aurelija_ma, uuuch!!! thumbup.gif
Ar čia ant stiklinių pagrindų tie auskariukai?? Ieškau tokių jau kuris laikas.. Iš kur gavai? ax.gif
Salne
QUOTE(jakata @ 2009 04 16, 12:51)
Na ir as pasirodysiu,  4u.gif nors ir smulkmenos, bet vis akis paganyt  mirksiukas.gif

Cia ideja "truktelejau" , prisipazinsiu is karto ax.gif

Gerai "trūktelėjai" thumbup.gif ..Man tai labai labai..o jau su tokiu šepečiu tai šukuočiausi ir šukuočiausi.. rolleyes.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 16, 13:01)
niu kad jau ejau rodytis, tai irgi pasirodysiu  biggrin.gif mikro dekupazas  rolleyes.gif nieko mandro  smile.gif
Auskariukai “Tolstant vejyje”

Auskariukai..mmmm..Kažkaip į juos pasižiūrėjus prie jūros užsinorėjau..basas kojas į vandenį įmerkti..ir vėjas plaukus kedena..vyras šalia.. wub.gif
Avijacija
QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 13:06)
Gerai "trūktelėjai"  thumbup.gif ..Man tai labai labai..o jau su tokiu šepečiu tai šukuočiausi ir šukuočiausi.. rolleyes.gif
Auskariukai..mmmm..Kažkaip į juos pasižiūrėjus prie jūros užsinorėjau..basas kojas į vandenį įmerkti..ir vėjas plaukus kedena..vyras šalia.. wub.gif
*

o kam tas vyras šalia? lotuliukas.gif
aistukas
JAKATA, labai labai grazus sepetelis ir dezute supr!
Aurelija Ma-auskarai labai grazus - kelia kazkoki ilgesi...
Forumumane
*

Taip taip... kas kalba... biggrin.gif kaip pati kopijuoji is rusiu tai atrodo kad visi aplinkui taip daro mirksiukas.gif nu gi reikia kazka dar apkaltint kad vienai tokiai nebut biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 16, 11:55)
ir pirmas ir antras variantas mano pacios sukurtas  cool.gif o jei sugebam atkapstyti senesni darbeli tai galima ir zvigteleti kieno jisai  g.gif
tai matyt tikrai originalas patiko ir antras originalas gavosi  cool.gif
vis delto neblogai pavyko nusiplagijuoti  smile.gif
drinks_cheers.gif  acius brangioji  4u.gif
mirksiukas.gif
4u.gif
*

Nekreipk demesio mirksiukas.gif dezutes abi nuostabios mirksiukas.gif savo paties sukurta ideja galima kopijuoti nors 100 kartu ir ja tobulint jai tik to reikia smile.gif
Arbatėlė
Aurelija ma, Jakata thumbup.gif
Pasirodau ir aš ax.gif
user posted image
Tina Les
QUOTE(white tea @ 2009 04 16, 13:20)
Aurelija ma, Jakata  thumbup.gif
Pasirodau ir aš  ax.gif

Labai gražu ir šviežuma, žaluma pakvipo 4u.gif
Salne
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 16, 13:10)
o kam tas vyras šalia?  lotuliukas.gif

Dėl kvapo... lotuliukas.gif

QUOTE(white tea @ 2009 04 16, 13:20)
Pasirodau ir aš  ax.gif

Labai originalu..ir tie kristaliukai taip gražiai žybsi.. bigsmile.gif
aurelija_ma
Ir...dziugu, kad zmogus turi sugebejimu ir jam pavyksta atkartoti grozi...kad ir kito pradzioj sukurta.............. ir tikrai ne visiems tai pavyksta.
*

tik pastebejimas cia buvo klausimas sau "idomu cia tas pats autorius", dar gerai, kad sendinimas kitoks sukelia sypsena lotuliukas.gif o kas raudonai "kad ir kito pradzioj sukurta..." klausimo neizvelgiu nors tu ka cool.gif
aurelija_ma
QUOTE(driftas @ 2009 04 16, 13:05)
*

acius tau 4u.gif , siaip tai cia ant modelininiu pagrindu tik lako sluoksnis tai didelis, gal toks ispudis kad stiklas, o siaip pagalvojus apie stiklinius pagrindus, tai galima gal isipjauti su reztuku stikliukus, jei norisi butent stikliniu pagrindu, tik va neisivaizduoju kaip skylutes pragrezti, ar galima nesudauzant, niu prie didelio noro tai galima juk daug ka padaryti, sumastyti mirksiukas.gif

QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 13:06)
*

acius 4u.gif

QUOTE(aistukas @ 2009 04 16, 13:12)
*

acius 4u.gif

QUOTE(Forumumane @ 2009 04 16, 13:18)
*

mirksiukas.gif

arbatele niu tavo gelytes tokios thumbup.gif
Marincik
Jakata, tavo sepetelis labai labai wub.gif
White tea, kazkodel tavo darbelio man nerodo smile.gif
Forumumane
QUOTE(Marincik @ 2009 04 16, 14:17)
White tea, kazkodel tavo darbelio man nerodo smile.gif
*

O gaila kad nerodo, nes dezutes pasakiskos thumbup.gif
Salne
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 16, 14:15)
acius tau  4u.gif , siaip tai cia ant modelininiu pagrindu tik lako sluoksnis tai didelis, gal toks ispudis kad stiklas, o siaip pagalvojus apie stiklinius pagrindus, tai galima gal isipjauti su teztuku stikliukus, tik va neisivaizduoju kaip skylutes pragrezti, ar galima nesudauzant, niu prie didelio noro tai galima juk daug ka padaryti  mirksiukas.gif

Yra tokio lako, kuris suteikia stiklo efektą..daiktas tada atrodo, kaip stiklinis.. ax.gif
Pinavija Nuostabioji
white tea, nerealiai, ypač dešinioji wub.gif
sobieska
Dedikuoju daug nusimananciam ir laaaabai protingam, bei taktiskumu pasizyminciam zmogui kaip Forumumane lotuliukas.gif

Cia jei atsimenat mano patobulinta dezute, kai ka pasalinau, pasendinau ir va rezultatas ax.gif
user posted image

Mamukas Indriukas
ogo kaip cia viskas kunkuliuoja biggrin.gif visu darbeliai superiniai,white tea man labai wub.gif

Salne
QUOTE(sobieska @ 2009 04 16, 14:27)
Cia jei atsimenat mano patobulinta dezute, kai ka pasalinau, pasendinau ir va rezultatas ax.gif

O čia retro??.. bigsmile.gif ..Labai gražiai susendinta.. rolleyes.gif ..Man tokios senovinės dežutės, kaip patinka.. ax.gif
sobieska
QUOTE(Salne @ 2009 04 16, 14:38)
O čia retro??.. bigsmile.gif ..Labai gražiai susendinta.. rolleyes.gif ..Man tokios senovinės dežutės, kaip patinka.. ax.gif
*

Aciu 4u.gif Taip RETRO, kaip ir laikrodukas su kalijom is ankstesniu darbeliu mirksiukas.gif
Einu prie teptuko pasedet...nors gal ir i rankas paimsiu biggrin.gif
Švelniukė
QUOTE(Domė @ 2009 04 16, 09:33)
Ir Mamuko Indriuko, ir versus, nu ir visu kitu labai nerealus darbai... wub.gif  Ir zymiai smagiau cia uzsukti, kai pyktumu jokiu nera.

4u.gif Dome, ačiū 4u.gif kaip smagu, kad pastebi ir patinka blush2.gif
QUOTE(Domė @ 2009 04 16, 09:33)
Ir zymiai smagiau cia uzsukti, kai pyktumu jokiu nera.

na tikrai, baikit pyčius ir detektyvus regzti,- taip smagu užsukti ir akis paganyt čia, tad rodikytės, girkitės, o ne intirgas megzkit 4u.gif

white tee , jakata labai gražūs , skoningi ir kruopščiai atlikti darbai wub.gif Aurelija_ma šarmingi auskarai ,- tikrai taip dvelkia nostalgija jaunom nerūpestingom dienom ...
Sobieska dabar žymiai geriau, mano nuomone. Gerai, kad nebeliko tos stačios rožės biggrin.gif dabar dėželė tokia subtili mirksiukas.gif
sobieska
QUOTE(white tea @ 2009 04 16, 14:47)
Man labai graži Sobieskos dėželė, ir skilimas  thumbup.gif

[
*

Aciu, smagu, kad patiko...o kuris variantas geresnis dabartinis ar sitas, tikrai vertinsiu tavo nuomone, beje kaip ir visu kitu, kurios atsisauks
cia
Papildyta:
QUOTE(versus* @ 2009 04 16, 14:58)
Sobieska dabar žymiai geriau, mano nuomone. Gerai, kad nebeliko tos stačios rožės  biggrin.gif dabar dėželė tokia subtili mirksiukas.gif
*

Nu reiskiasi teisingai padariau paantrinta vieno zmogucio, o man ta roze is pradziu labai lipo ilgai irodinejau, kodel nenoriu jos pasalinti lotuliukas.gif
Zlata
White tea - abi dezutes labai grazios wub.gif , jei reiktu kuria issirint -negaleciau 4u.gif
Jakata - skoninga, ir labai grazu 4u.gif
Aurelija_ma -originalu, ilgai ziurejau ir bandziau juos ausyse isivaizduot...
Sobieska -dabar tikrai geriau, pirma ta dezute man tokia liudna labai atrode 4u.gif

QUOTE(versus* @ 2009 04 16, 15:58)
na tikrai, baikit pyčius ir detektyvus regzti,- taip smagu užsukti ir akis paganyt čia, tad rodikytės, girkitės, o ne intirgas megzkit  4u.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu, jau net nemalonu skaityt schmoll.gif
shrekiuke
Darbai fantastiški wink.gif Jakata tavo darbai kokie, na tokie, subtilūs, išbaigti smile.gif)))
Sobiesko dėžutė gražiau man be rožės.
Aurelija_Ma kaip visada ištikima savo stiliui ir labai kruopštu. Dėl dežučių neimk į galvą, juk gražus pavizdys, jei būtų negražūs du vienodi, niekad net nebūtų dėję smile.gif išdalies tai komplimentas..

Man aptinka kai rašo apie mokytojus smile.gif galėčiau kelis mokytojus vardinti, kurie darbų nerodo, bet jie yra tikrai aukšto pilotažo, tai gal jų čia iš vis į forumą nebepriimkim, kurie darbų nerodo smile.gif??? O tai kas tada mus konsultuos smile.gif? Tos kurios dekupažą bando du ar tris mėnesius ir jau jaučiasi asės smile.gif? Bet juk nesvarbu, svarbu, kad jos darbų daug parodo....
baltė
Visi pastarieji darbeliai, na, jau tokie liuks... Dežutės, šukytės, auskariukai... Ech, kaip gražu ir dailu bigsmile.gif Ypač jakatos stilius man prie dūšios: ne per saldu, ne per daug thumbup.gif
White tee, ar ten motyvas servetelėlė, ar spausdintas paveiksliukas, labai gražu ir ryšku... smile.gif Sobieska, dėžutė tai tikrai pagražėjo, net spalva regis pašviesėjo... Tikrai gerai, kad nepalikai, pasirodo visada galima padailint thumbup.gif
sobieska
QUOTE(baltė @ 2009 04 16, 16:02)
smile.gif Sobieska, dėžutė tai tikrai pagražėjo, net spalva regis pašviesėjo... Tikrai gerai, kad nepalikai, pasirodo visada galima padailint thumbup.gif
*

Labai atsizvelgiau i patarimus...cia galima sakyt visu MUSU dezute. Aciu mirksiukas.gif
aistukas
Sobieka, kokio storio Retro sluoksni ant dezutes tepei, kad taip stambiai suskilo?
sobieska
QUOTE(aistukas @ 2009 04 16, 16:18)
Sobieka, kokio storio Retro sluoksni ant dezutes tepei, kad taip stambiai suskilo?
*

Nuo pirmo sluoksnio priklauso gylis, nuo antro-plotis. Taip kad antro sluoksnio nepagailejau, ties krastais kur labiau uzsilaike plotis akivaizdziai didesnis, o kur nuo virsaus "nubego" nu ir pacios matote rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.