Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klausimėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
seisha
user posted image

Klausinejame ir viena kitai atsakinejame toliau gossip.gif friends.gif
Papildyta:
Iskilo klausimas tai teko sukurti nauja tema, nes senoji jau uzdaryta.

Is manes siuveja nekokia, todel noriu paklausti ar galima elastano maikute sumazinti?
Swan
kokia gera tema, kaip tik klausimas iskilo, o googlej niekaip nerandu. Gal kas mate ar siaip zino, kaip daryti sitokius auskarus?

pvz.
user posted image
user posted image
*MAGIC*
QUOTE(Swan @ 2009 04 16, 10:38)
kokia gera tema, kaip tik klausimas iskilo, o googlej niekaip nerandu. Gal kas mate ar siaip zino, kaip daryti sitokius auskarus?
*

Pasiūlyčiau paskaitinėt apie simegrafiją.
Swan
aciu. googlej ieskojau "hand woven thread earrings". tai radau tik gatavu, o kaip daryt nebuvo ):
drugeliukshtis
Kaip gerai kad radau tokią temelę... Prašau pagalbos blush2.gif Niekaip man neišeina pasidaryti kaspino... Nemoku įkelti nuotraukytės bet angliškai jie vadinsi puffy bow ar kažkaip panašiai. ax.gif Radau ne vieną instrukciją ir atrodo viską darau gerai kol nelieka pabaigti jį, t.y. reikia "sudėlioti" tuos kaspino lapelius kažkaip ir čia užstringu visada... Jau visą juostelę baigiu išnaudoti bebandydama ir pradeda trūkti kantrybės.... rolleyes.gif Gal kuri nors darėt tokius kaspinus? Kaip tuos lapelius ištraukyti ir gražiai sudėlioti...? doh.gif
*CHOCOLADE*
pati bandziau daryti kazka panasaus kaip toj nuotraukoj auskarai ax.gif
reikia storesne viela (pagrinda), apvynioti kiek plonesne, ir paskui vynioti siulus
na visa tai mano ismislas, kaip daro profai nezinau blush2.gif
xxxleja
cool.gif Sveikos,ir man tokia problema iškilo. unsure.gif
gal žinot,kur būtų galima nusiprkti medinų pakabukų?
Panašių į šiuos:http://www.rankdarbiai.com/catalog/product_info.php?products_id=4774
dėkinga už atsalymą.
xxxleja
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 08 26, 14:13)
pati bandziau daryti kazka panasaus kaip toj nuotraukoj auskarai  ax.gif
reikia storesne viela (pagrinda), apvynioti kiek plonesne, ir paskui vynioti siulus
na visa tai mano ismislas, kaip daro profai nezinau  blush2.gif
*

http://www.rankdarbiai.com/catalog/product...roducts_id=4774
nejau niekas negalit padėti/
irmulia
QUOTE(xxxleja @ 2009 08 26, 18:05)

Spėju, iš kokio ebay'jaus arba etsy'io mirksiukas.gif
Gabii__
ir tam ir tam ju pilna 4u.gif
Reduška
Gal galit kas padėti, reikia numegzti šaliką bet kad iš abiejų pusių būtų tik geros akys. Jis turi gautis kaip dvigubas. Taiva man reiktų pačio raštelio. blush2.gif Išanksto dėkoju
lalabas
Sveikos gal yra norinciu dalyvauti parodoje "moters pasaulis" kitaip tarent dalintis vieta?
Borri
O kiek kainuoja?
vikvei
QUOTE(Reduška @ 2009 08 31, 16:56)
Gal galit kas padėti, reikia numegzti šaliką bet kad iš abiejų pusių būtų tik geros akys. Jis turi gautis kaip dvigubas. Taiva man reiktų pačio raštelio. blush2.gif  Išanksto dėkoju
*

jei vis dar reik atsakymo- mezgi 1 gera 1bloga 1 gera 1 bloga
ismegzt reik tik geras akis, blogas tik nukelt, tiek is blogos, tiek is geros puses
vilmosius
QUOTE(lalabas @ 2009 09 02, 17:26)
Sveikos gal yra norinciu dalyvauti parodoje "moters pasaulis" kitaip tarent dalintis vieta?
*

kiek kainuoja? ir mane domina ax.gif
liolia191
Sveikos mielosios, nesenai susidomėjau papuošalų gamyba. Tik susidūriau su klausimu, o kaip juos gaminti? Domina auskarų gamyba, bet niekaip nesuprantu, kaip juos užbaigti, kad neliktų negražių galiukų. Gal kas galėtumėte patarti (google'je jau domejausi, bet nieko naudingo neradau)?
Eve-line
apie dekupažo laką:
noriu sendinti auskariukus. Tai viršutinio sluoksnio lakas turi būti sintetinis? KAs čia per sintetinis lakas?
Senukuose parodė dvi rūšis laiko: vandens pagrindu ir spiritinių. Pirkau aliejaus pagrindu. Ir nežinau ar čia sintetinis ar ne smile.gif
Brunetė
Labukas , o kur rasti temą apie niekam nepatikimas užsakoves , na pas mane užsisakė užsakymą , kad daug nunerčiau o dabar atsisako , gal yra kur galima paskelbti , kad kiti neapsigautu g.gif
Naktibalda
QUOTE(Brunetė @ 2009 09 23, 21:16)
Labukas , o kur rasti temą apie niekam nepatikimas užsakoves , na pas mane užsisakė užsakymą , kad daug nunerčiau o dabar atsisako , gal yra kur galima paskelbti , kad kiti neapsigautu  g.gif
*

prašom 4u.gif
MonikaSingulyte
Gak kas lanke dekupazo kursus? Kur patartumet uzsirasyti Klaipedoje?
Almost
QUOTE(MonikaSingulyte @ 2009 09 25, 14:15)
Gak kas lanke dekupazo kursus? Kur patartumet uzsirasyti Klaipedoje?
*

aš buvau gavusi dovanų Silver City, buvo akcija. dabar turiu lankstinuką su pamokų temomis ir kainomis irgi Silver Cityje. o šiaip yra netoli Simono Dacho mokyklos ten tokia kaip gatvelė, ARTmanija parduotuvė yra ir priešais yra dekupažo ten ar tai mokyklėlė, ar kas. ten galima irgi manau į kursus užsirašyti.

http://www.artmanija.com/lt/ARTmanija_kursai/

http://www.dekorostudija.lt/dekupazo-kursai.html

http://www.123skelbimai.lt/dekupazo-kursai...doje-30961.html

silver cityje dėžutės dekupavimo kursai spalio mėnesį po 35lt yra. dviem būdais.
jei reikėtų lankstinukų kopijos, tai parašykit pm, galėčiau nuskenuot... 4u.gif
padima
gal zinot kas kur vilniuje isigyti austa juosta , norim jubiliejui padaryti
falkute
gal kas galit padeti norim mazajam broliukui padet padaryt vulkano maketa ir norim ji daryt is Papje mashe ar kaip ten tas vadinasi internete radau kad tai yra "papier mashe" bet kaip tiksliai tai daryt? jei tiklsiau kokie klijai naudojami? pva? zinau kad galima kazkaip naudot vandeni su miltais bet nezinau nei kiek ko reikia nei ka... gal kas galit padet? blush2.gif
lenny
Senokai nieko nedariau tokiu budu g.gif Jeigu atmintis nepaveda, pirma reik pasidaryti forma pvz is plastelino. Po to dedi ant jos smulkiai suplesytus laikrascius. Puikiai tinka ir serveteles arba tualetinis popierius. Pirma sluoksnis be kliju,kiekvieno sluoksnio tepti klijais nereikia, (jeigu daryti is serveteliu) uztenka kas 2-3. Man rodos galima naudoti lipala skiesta vandeniu. Arba isvirti miltu arba krakmolo klijus. Is akies, truputis vandens, pora saukstu miltu. Virti kaip kisieliu biggrin.gif

Kitas budas yra ne plesyti popieriu o paruosti mase, uzmerkti laikrascius, palaikyti keleta valandu, ideti PVA kliji i mase, viska gerai ismaisyti iki vienalytes mases,ir formuoti gaminuka is to jovalo.

Kartais pati forma kad gaminukas lengviau nusiimtu sutepama aliejumi. O nuimti galima tik gerai iki galo isdziovinus. Dregno geriau nejudinti kad nesusigadintu.
Kukli
Sveiki,
noreciau patarimo..su kuo galima iskalbti ..tokias vilnones skaras ...na tokios kaip buna ziemines ..siltos siltos , bet kaip voratiklis.....atiteko man tokia o joje didziausia deme delno dydzio ....skara tokia pilkai ruda.....kai i dejau tik i vandeni ..tademe kazkieketai patirpo nes buvo kieta...kuo supilta nezinau ir negaliu paklausti...taigi ...kelis kartus keiciau vandeni , kietumas isnyko , bet spalva liko....aciu
lenny
QUOTE(Kukli @ 2009 10 05, 13:53)
Sveiki,
noreciau patarimo..su kuo galima iskalbti ..tokias vilnones skaras ...na tokios kaip buna ziemines ..siltos siltos , bet kaip voratiklis.....atiteko man tokia o joje didziausia deme delno dydzio ....skara tokia pilkai ruda.....kai i dejau tik i vandeni ..tademe kazkieketai patirpo nes buvo kieta...kuo supilta nezinau ir negaliu paklausti...taigi ...kelis kartus keiciau vandeni , kietumas isnyko , bet spalva liko....aciu
*

As skalbciau spespriemonemis vilnai , silkui, glezniems audiniams. O siaip kai nieko panasaus neturiu po ranka, skalbiu sampunu, galima ir kondicionieriumi perskalauti. O del demes sunku pakomentuoti kai nezinai jos kilmes g.gif Gal iseitis butu perdazyti skara tamsesne spalva?
Kirkė
Gal galėtumėt padėti ir man ax.gif
Ieškau kur būtų galima Kaune arba Vilniuje nusipirkti natūralios odos atraižų striukei. Reikia nedidelio gabalėlio - plaštakos dydžio, juodos spalvos. Šuo nugraužė striukės rankogalį... doh.gif Siuvėjas yra, kuris sutvarkytų striukę, bet reikia odos gabalėlio. Niekada neteko domėtis rankdarbiais ar panašiais dalykais, todėl prašau pagalbos.
aciuks.gif
Kukli
QUOTE(lenny @ 2009 10 05, 15:02)
As skalbciau spespriemonemis vilnai , silkui, glezniems audiniams. O siaip kai nieko panasaus neturiu po ranka, skalbiu sampunu, galima ir kondicionieriumi perskalauti. O del demes sunku pakomentuoti kai nezinai jos kilmes g.gif Gal iseitis butu perdazyti skara tamsesne spalva?
*

dekui 4u.gif pamerkiau i skalbikli skirta megztiems..ir palaikiau dvi dienas..vis pakeisdama laikas nuo laiko vandeni...ir rodos gerai ..kai as zinau tai matau ta deme vos ne vos...o kiti gal ir nepastebes... blush2.gif
o dabar kitas klausimelis
gal zinote su kuo reiketu plauti/valyti senus kaulinius pageltusius papuosalus.aciu ax.gif
Gilberta
Gal zinote kur gali nusipirkti odos bei verstos odos?
Eve-line
gal zinote kur nusipirkti maiselius auskariukams ir karoliukams sudeti?
user posted image

4u.gif
error502
Kanceliarinių reikmenų parduotuvėse.
Dar kažkur teko matyt, nepamenu, lyg "Senukuos".
lenny
Kaune urmo bazese pilna tokiu maisiuku, ivairiu dydziu. O Vilniuje neisivaizduoju ax.gif
algioshka
noriu paklausti. Noriu parodyti savo gamintus papuosalus is apnertu karoliuku. I kuria temele galeciau ideti? Aciu
lenny
I pagyru puoda 4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry31386420
Diva:)
Paklausiu dar ir cia- gal zinote kur siuo metu geriausia kaina galima nusipirkti klijuojamu swarovskiu? 4u.gif 4u.gif ( labai prisireike ir uzsidege biggrin.gif )
Indrutia
Kaune sw akuciu yra Ciklantoje (Mickeviciaus gatveje priesais AVON), ir Kristel (Dauksos gatvej ir Savanoriuose priesais Maxima IKI parduotuveje) mirksiukas.gif
algioshka
QUOTE(lenny @ 2009 10 24, 14:29)

aciu
Diva:)
QUOTE(Indrutia @ 2009 10 25, 00:52)
Kaune sw akuciu yra Ciklantoje (Mickeviciaus gatveje priesais AVON), ir Kristel (Dauksos gatvej ir Savanoriuose priesais Maxima IKI parduotuveje)  mirksiukas.gif
*

aciuks.gif
Kukli
Sakykite o kokioje temoje ..reiketu dometis del skalbimo mastau.gif na nesiseka man iskalbti ranksluosciu frotinio tipo , kad jie butu minksti ir purus ir viskas...
Rimuselis
Senukuose maciau tarp karstu bespalviu kliju ,spalvotus klijus.Jie raudoni ir zali .Kokiems pavirsiams klijuoti jie skieti?
lenny
Gal kas patartumet kur kreiptis? Reikia issiuvineti logotipa ant dirbtines odos. Skambinausi i viena firma, bet norisi rasti pigiau ax.gif Pageidautina Kaune.
irmulia
QUOTE(lenny @ 2009 11 05, 11:18)
Gal kas patartumet kur kreiptis? Reikia issiuvineti logotipa ant dirbtines odos. Skambinausi i viena firma, bet norisi rasti pigiau ax.gif  Pageidautina Kaune.
*

o gal ekonomiškiau gautųsi užsakyti medžiaginę etiketę ir ją prisiūti šone ( na pvz. būna rankinės ar kepurės su tokia į išore išlindusia etikete su logo ar pavadinimu) mirksiukas.gif
irmulia
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 18, 10:29)
gal zinote kur nusipirkti maiselius auskariukams ir karoliukams sudeti?

4u.gif
*

Yra tokia maža parduotuvėlė ( ten ir indų vienakrtinių ir maišelių ir kt. plius puikus aptarnavimas) Šiaurės miestelyje važiuojant už Banginio toje pačioje gatvės pusėje, kažkur turėjau kontaktus - rasiu parašysiu mirksiukas.gif

ir štai ką radau mirksiukas.gif

Ludona turi ir maišelių ir kt.
lenny
QUOTE(irmulia @ 2009 11 09, 09:04)
o gal ekonomiškiau gautųsi užsakyti medžiaginę etiketę ir ją prisiūti šone ( na pvz. būna rankinės ar kepurės su tokia į išore išlindusia etikete su logo ar pavadinimu)  mirksiukas.gif
*

Aciu uz komentara. Etiketes su logotipu jau pasidariau biggrin.gif . Siuvinejimo reikia kitokiems darbeliams, bet jau radau keleta firmu, ir dar viena pazystama apsieme padeti 4u.gif
4xmama
Labas, gal kas žinote kur būna pirkti kailiukų- reikia kapišono apvadui...
ačiū
DarkMind
Aš taip pat su klausimu 4u.gif
Noriu pasigaminti tinklą, na panašų kaip žvejo, tik retesnį dekoratyvinį, kabinčiau pirty ant lubų, gal papuoščiau kriauklėm ar žvaigždėm.. Tik niekur nerandu informacijos kaip jį pinti rišti ar panašiai. Gal kas galėtumėt padėti? Gal kokią nuorodą žinot 4u.gif
DarkMind
4u.gif Ačiū drinks_cheers.gif
Rosalia
Atsiprašau, jei nepataikiau temos:).
Ieškau kur galima nupirkti ruošinių rėmeliams, turi būti paprasti ilgi pagaliukai? Nedažyti, nebeicuoti, tinkami dekupažui:).
Klaipėdoje būtų geriausia, bet bent jau gal žinote kur jų galima tikėtis rasti?
Ta prasme kokiose parduotuvėse galėtų tokių ruošinių būti. Ačiūsmile.gif.
Gabii__
QUOTE(Rosalia @ 2009 11 24, 15:03)
Atsiprašau, jei nepataikiau temos:).
Ieškau kur galima nupirkti ruošinių rėmeliams, turi būti paprasti ilgi pagaliukai? Nedažyti, nebeicuoti, tinkami dekupažui:).
Klaipėdoje būtų geriausia, bet bent jau gal žinote kur jų galima tikėtis rasti?
Ta prasme kokiose parduotuvėse galėtų tokių ruošinių būti. Ačiūsmile.gif.
*

susirask savo mieste kur visos lentpjuves randasi ir nuvaziuok, ir pigiai gausi ir tai ko noresi.pats geriausias variantas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.