Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klausimėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
Rosalia
Ačiū už patarimą, ieškosiu smile.gif.
Niurzga
O aš neberandu temos, kur reikia siųsti dekoruotą voką su laišku vienišam žmogui 4u.gif Gal kas pagelbės ax.gif į až labai prašau.
ottomaze
As irgi turiu klausimuka ax.gif nusipirkau Pelikan laka su sendinumu bet ne velnio man jis neskaldo verysad.gif gal kasnors zino kodel?
Alex88
sveiki, gal zino kas kur galima ivairiu siuliniu zaisliuku ideju ar pamokeliu rast? smile.gif ne mezgiamu, ne neriamu, o tiesiog is siulu susuktu ar dar kas panasaus smile.gif
green_eyes
Sveikos, ieskau Kaledines dovanos savo mamytei, zinau, kad ji uzsiimineja siuo metu dekupazu ir jai truksta medziagu savo darbeliam, gal jus man galite patarti ir papasakoti, kur Vilniuje galima isigyti tokiu serveteliu ir panasiu priemoniu dekupazui. As bandziau ieskoti, bet radau tik internetineje prekyboje, o tai manes netenkina, norisi viska issirinkti gyvai. Kur ieskoti ? Prasau padekit ax.gif
irmulia
QUOTE(green_eyes @ 2009 12 08, 11:35)
Sveikos, ieskau Kaledines dovanos savo mamytei, zinau, kad ji uzsiimineja siuo metu dekupazu ir jai truksta medziagu savo darbeliam, gal jus man galite patarti ir papasakoti, kur Vilniuje galima isigyti tokiu serveteliu ir panasiu priemoniu dekupazui. As bandziau ieskoti, bet radau tik internetineje prekyboje, o tai manes netenkina, norisi viska issirinkti gyvai. Kur ieskoti ? Prasau padekit ax.gif
*

Taigi yra ir Artmanijos ir Senasnaujas ir kt. normalios parduotuvės Vilniuje mirksiukas.gif Užeik į jų psl. ir rais visu norimus kontaktus mirksiukas.gif

plius pagooglink, įvedus paieškos žodžius dekupažo prekės priemonės, kaina ir pan. mirksiukas.gif
Eve-line
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot 4u.gif kazka tokio tik plonesniu:

user posted image

arba organzos:
user posted image
Raseleb
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 09, 13:21)
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles  0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot  4u.gif kazka tokio tik plonesniu:
arba organzos:
*

Atlasinės juostelėsir organzos rasi, kaip tik tau pašonėje "Madoje" antrame aukšte kur siūlai, sagos ir t.t.
%ziema%
Gal kam reikia padovanociau 4u.gif stiklini kuba-dezute (daryta pagal uzsakyma "Graveroje")su dangciu (man tarnavo kaip saldainine) pakankamai didele 15x15 cm, tik katytes uodegele atskilo, bet galima prisiklijuoti, zodziu kas gal dirba su kristaliukais kokiais ar siaip kuom galetumet kur atskile kazka pasidekoruot...na jei ka domins rasykit biggrin.gif nes ismesti tai gaila, sakau gal kieno rankeles pagrazins ja ir ji vel bus tinkama kazkur naudoti bigsmile.gif
user posted image
*Agė*
Mergaitės, kur perkate Vilniuje medinukus auskarų gamybai. Mačiau senamnaujam ir artmanijoj, bet gal kur pigiau yra?
Ir kur pirkti sidabrinius auskakų kabliukus į ausis? Šitų neturiu žalio supratimo kur ieškoti. Pagelbėkite prašau 4u.gif
%ziema%
QUOTE(%ziema% @ 2009 12 10, 14:33)
Gal kam reikia padovanociau 4u.gif  stiklini kuba-dezute (daryta pagal uzsakyma "Graveroje")su dangciu (man tarnavo kaip saldainine) pakankamai didele 15x15 cm, tik katytes uodegele atskilo, bet galima prisiklijuoti, zodziu kas gal dirba su kristaliukais kokiais ar siaip kuom galetumet kur atskile kazka pasidekoruot...na jei ka domins rasykit biggrin.gif nes ismesti tai gaila, sakau gal kieno rankeles pagrazins ja ir ji vel bus tinkama kazkur naudoti bigsmile.gif 

*

kubas jaupadovanotas 4u.gif
vile999
As turbut irgi ne i tema paklausiu blush2.gif
bet gal yra temute, kurioje parduoda, perka, keiciasi priemonemis dekupazui, audiniams dekoruoti? ax.gif 4u.gif
Zuiqtis
Gal žinote kur Vilniuje galima nusipirkti laikrodžio mechanizmą?
Decomania*
Noriu jusu paklausti, gal zinote kur galima ismirkyti teptukus, nes sulipe lb doh.gif doh.gif
Gabii__
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 12 22, 21:00)
Noriu jusu paklausti, gal zinote kur galima ismirkyti teptukus, nes sulipe lb  doh.gif  doh.gif
*

uzvirk vandeni, i vandeni iberk skalbimo milteliu siek tiek ir imerk teptukus:)tik perilgai nelaikyk ten:)
sunsetheat
Sveikos visos 4u.gif Noreciau paklausti, gal kuri zinot, kur Kaune galima nusipirkti siu rankdarbiams skirtu dalykeliu:

kniedziu(standartinio dydzio, sidabrines ar auksines spalvos)
plunksnu(kokiu spalvotu arba juodu)
odos(apyrankems ir t.t. gaminti)

Busiu be galo dekinga uz pagalba!
Rimuselis
QUOTE(sunsetheat @ 2009 12 27, 19:12)
Sveikos visos  4u.gif  Noreciau paklausti, gal kuri zinot, kur Kaune galima nusipirkti siu rankdarbiams skirtu dalykeliu:

kniedziu(standartinio dydzio, sidabrines ar auksines spalvos)
plunksnu(kokiu spalvotu arba juodu)
odos(apyrankems ir t.t. gaminti)

Busiu be galo dekinga uz pagalba!
*

Plunksnu pirkau bazeje.
lenny
Kniedziu yra Kaividoje http://www.kaivida.lt/?page=catalog&cat_id=40 Naturalios odos ivairiu spalvu atraizu yra Zakonoje, parduodama kilogramais, bet brangoka sakyciau... Tik ji tokia storoka, neaisku ar tinka apyrankems.
Praneskite, jeigu rasite kur dar galima pirkti oda Kaune. Anksciau gaudavau Ramuciose, bet kai uzsidare nebezinau kur kreiptis..
sunsetheat
QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 28, 12:46)
Plunksnu pirkau bazeje.
*

O kurioj tiksliau vietoj? smile.gif

QUOTE(lenny @ 2009 12 28, 13:07)
Kniedziu yra Kaividoje http://www.kaivida.lt/?page=catalog&cat_id=40 Naturalios odos ivairiu spalvu atraizu yra Zakonoje, parduodama kilogramais, bet brangoka sakyciau... Tik ji tokia storoka, neaisku ar tinka apyrankems. 
Praneskite, jeigu rasite kur dar galima pirkti oda Kaune. Anksciau gaudavau Ramuciose, bet kai uzsidare nebezinau kur kreiptis..
*

Labai aciu uz informacija. smile.gif
Pieninė
Gal galite parašyti kaip vadinasi technologija, kai iš siūlų gaunamas audinys tarsi netvarkingas voratinklis, permatomas kiaurai? Būsiu dėkinga 4u.gif
saulyte2
Labutis, nerandu kur galeciau paklausti, mane domina toks klausimas, darau papuosalus:

1.kaip yra su tais patentais?
2.esu dirbanti.
3.gal geriau vyrui (1gr. inval.)
Gabii__
jei esi dirbanti issiimk individualia veikla.nereiks moket isanksto uz patenta, mokesi tik uz uzdarbi.plius sveikatos draudimas bus 9% nuo pajamu, o ne 72 lt i menesi kaip patentui padaryta.(cia aisku jei tik dirbanti)
vyras neiseitis..negalesi pati nei prekiauti, nieko.jei kazkas tiksliau domina, rasyk i az.
Safira023
Labas, gal galite mestelti kokios informacijos kaip nupinti juostą? labai reikia skubiai jau neviltį sėdžiu... verysad.gif
Nicoletta
Gal kas žinote Kaune parduotuvių, kuriuose būtų didelis atlaso juostelių pasirinkimas ???

4u.gif
jurgizaz
Senamiestyje ant kampo tokia senoviska parduotuve yra , vat ten pilna.
vikulia 84
Kas zino, kur dingo siuvinejimo kryzeliu tema?
SilRa
Labai geras 2007-2009 m. žurnalo "Pačios neriame, mezgame, siuvame" rinkinys. Galima parsisiųsti iš čia:

http://www.failai.lt/wq6h1xq9xx11/pacios.rar.htm

4u.gif
GinCherry

Gal kuri matete, kur Kaune butu pirkti silkiniu kuteliu auskaram? 4u.gif

user posted image
Kukli
na nevisai tokius bet labai panasius ir nedidelius esu maciusi ir net pritaikiusi auskarams....uzuolaidu salone ( ne kaune ) bet manau , kad ir kaune didesniame uzuolaidu salone tikrai galima rasti
rimute7
Sveikos. Gal kuri galite patarti kur rasti tokį dalyką : paklijuoti po dėžutės kampeliais, kad ji nesitrintų ir nesibraižytų ant stalo. Turėtų būti plastmasiniai, dvigubos sagytės formos, mažesni negu 1 cento moneta g.gif . Kažin ar rankdarbių pardt. būna tokių dalykėlių?
.Vėja.
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 22:27)
Sveikos. Gal kuri galite patarti kur rasti tokį dalyką : paklijuoti po dėžutės kampeliais, kad ji nesitrintų ir nesibraižytų ant stalo. Turėtų būti plastmasiniai, dvigubos sagytės formos, mažesni negu 1 cento moneta  g.gif . Kažin ar rankdarbių pardt. būna tokių dalykėlių?
*

Senamiestyje kažkurioj rankdarbių parduotuvėj tikrai esu mačius, tik tiksliai nebepamenu kurioj. Gal TotoDeko. smile.gif
rimute7
QUOTE(.Vėja. @ 2010 02 18, 22:38)
Senamiestyje kažkurioj rankdarbių parduotuvėj  tikrai esu mačius, tik tiksliai nebepamenu kurioj. Gal TotoDeko. smile.gif
*

Senamiesty Vilniuj ar Kaune? Aš iš provincijos ax.gif
Renita456
Gal galit pasakyti kaip vadinasi is popieriaus islankstyti darbeliai gulbes,saldainines ir t.t
Decomania*
QUOTE(Renita456 @ 2010 02 19, 08:45)
Gal galit pasakyti kaip vadinasi is popieriaus islankstyti darbeliai gulbes,saldainines ir t.t
*

Origami gal... g.gif ax.gif
Renita456
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 02 19, 16:07)
Origami gal...  g.gif  ax.gif
*

Aciu tikrai taip 4u.gif
dragon.fly
Norėjau paklausti gal žinote kur užsienietiškose internetinėse parduotuvėse būtų galima įsigyti matalinių vintažinių detalių (arbatinukų, šukyčių, žirklučių ir pan.)

user posted image
*MAGIC*
aš ieškočiau Etsy (paieškoje pasirinkti "supplies" ir ieškoti "charms" )
pvz.: čia tik vienas iš daugelio tų pakabučių pardavėjas
Rettaaa
Sveikutes, norejau pasiklausti, ziurinejau jusu darbeliu - sages, su kamejom, ziuriu randant labai graziu kameju, gal galit isduoti paslapti ir pasakyti, kur perkat tokias grazias 4u.gif , nes interneto parduotuvese ranaud iprastines, juodai baltas, ir tai palyginus labai grangiai... gal galit padeti? noriu pasidaryti sagiu su kamejom, bet nzn kur jas pirkti smile.gif is anksto dekoju smile.gif
dragon.fly
*MAGIC* Paskelbta Vakar, 20:04
aš ieškočiau Etsy (paieškoje pasirinkti "supplies" ir ieškoti "charms" )
pvz.: čia tik vienas iš daugelio tų pakabučių pardavėjas

dekoju smile.gif bandysiu ieskoti
.Vėja.
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 23:04)
Senamiesty Vilniuj ar Kaune? Aš iš provincijos ax.gif
*

Kaune. 4u.gif
monini
Sveikos SM, kazkada netycia buvau radusi vienos mamytes imesta paveiksleli, kuris buvo padarytas is kavos ir dar kazko.. g.gif LABAI noreciau suzinot kas cia per technika ir kaip visa tai vadinasi. Busiu labai dekynga, nes niekur nerandu jokios informacijos 4u.gif
Melynakrauje
Labuka. Štai ir aš turiu klausimą: liną medvilnę moku gerai, o va vilnos iš senolių išminties ir nepamenu.
KAIP IŠBALINTI VILNĄ?
Melynakrauje
Ar nieks nežino ar ne ten klausiu?
monini
Gal cia nieks neuzsuka? ax.gif
DaG
Sveikos, kaip balinti vilną, tikrai nežinau g.gif
bet gal kuri žinos, kur galima įsigyti spalvotos folijos?
4u.gif
•egle•
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 18, 01:51)
Gal kuri matete, kur Kaune butu pirkti silkiniu kuteliu auskaram?  4u.gif
user posted image
*

Ui ui ui!!! o Vilniuje?! Kur Vilniuje gauti, mergaitės??? fear.gif cray.gif
irmulia
QUOTE(•egle• @ 2010 03 17, 20:07)
Ui ui ui!!! o Vilniuje?! Kur Vilniuje gauti, mergaitės???  fear.gif   cray.gif
*

Ieškok siuvimo reikmenų parduotuvėse mirksiukas.gif taip pat Gariūnuose ( siuvimo audinių palijonas) rasi mirksiukas.gif
wolis
Sveikos mamytės, tėveliai,

Norėjau prisistatyti būtent rankdarbių temoje ir užduoti Jums klausimuką.

Aš pats gaminų šiaudinius sodus. Kartą sėdėdamas namuose sugalvojau, kad noriu sukurti rankdarbių prekybos svetainę. Tačiau pagalvojęs, kad man būtų sunku įvertinti savo darbą ir įdėtas pastangas - sukūriau aukcioną smile.gif Štai, apie ką kalbu: Vienetiniai.lt

Gal Jūs daugiau žinote - kokios svetainės prekiauja rankdarbiais? Kur galima paieškoti pavyzdžių, į ką man lygiuotis? Kur rasti naujų įdėjų rankdarbiams ir pačiai svetainei?

Ačiū už patarimus ir nukreipimus,
Tautvydas
Giletyte
Sveikos as irgi rasau su klausimu is kokiu puslapiuku internete mamytes auksarankes uzsisakinejat karoliukus ir visus kitus niekucius reikalingus auskariukams verti? smile.gif ir kaip kokybe ar patenkintos? ar neapsimoka siustis? doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.