Ačiū už patarimą, ieškosiu
O aš neberandu temos, kur reikia siųsti dekoruotą voką su laišku vienišam žmogui
As irgi turiu klausimuka
sveiki, gal zino kas kur galima ivairiu siuliniu zaisliuku ideju ar pamokeliu rast?
Sveikos, ieskau Kaledines dovanos savo mamytei, zinau, kad ji uzsiimineja siuo metu dekupazu ir jai truksta medziagu savo darbeliam, gal jus man galite patarti ir papasakoti, kur Vilniuje galima isigyti tokiu serveteliu ir panasiu priemoniu dekupazui. As bandziau ieskoti, bet radau tik internetineje prekyboje, o tai manes netenkina, norisi viska issirinkti gyvai. Kur ieskoti ? Prasau padekit
QUOTE(green_eyes @ 2009 12 08, 11:35) Sveikos, ieskau Kaledines dovanos savo mamytei, zinau, kad ji uzsiimineja siuo metu dekupazu ir jai truksta medziagu savo darbeliam, gal jus man galite patarti ir papasakoti, kur Vilniuje galima isigyti tokiu serveteliu ir panasiu priemoniu dekupazui. As bandziau ieskoti, bet radau tik internetineje prekyboje, o tai manes netenkina, norisi viska issirinkti gyvai. Kur ieskoti ? Prasau padekit Taigi yra ir Artmanijos ir Senasnaujas ir kt. normalios parduotuvės Vilniuje plius pagooglink, įvedus paieškos žodžius dekupažo prekės priemonės, kaina ir pan.
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot
![]() arba organzos:
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 09, 13:21) noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot arba organzos: Atlasinės juostelėsir organzos rasi, kaip tik tau pašonėje "Madoje" antrame aukšte kur siūlai, sagos ir t.t.
Gal kam reikia padovanociau
Mergaitės, kur perkate Vilniuje medinukus auskarų gamybai. Mačiau senamnaujam ir artmanijoj, bet gal kur pigiau yra?
Ir kur pirkti sidabrinius auskakų kabliukus į ausis? Šitų neturiu žalio supratimo kur ieškoti. Pagelbėkite prašau QUOTE(%ziema% @ 2009 12 10, 14:33) Gal kam reikia padovanociau kubas jaupadovanotas
As turbut irgi ne i tema paklausiu
bet gal yra temute, kurioje parduoda, perka, keiciasi priemonemis dekupazui, audiniams dekoruoti?
Gal žinote kur Vilniuje galima nusipirkti laikrodžio mechanizmą?
Noriu jusu paklausti, gal zinote kur galima ismirkyti teptukus, nes sulipe lb
Sveikos visos
kniedziu(standartinio dydzio, sidabrines ar auksines spalvos) plunksnu(kokiu spalvotu arba juodu) odos(apyrankems ir t.t. gaminti) Busiu be galo dekinga uz pagalba! QUOTE(sunsetheat @ 2009 12 27, 19:12) Sveikos visos kniedziu(standartinio dydzio, sidabrines ar auksines spalvos) plunksnu(kokiu spalvotu arba juodu) odos(apyrankems ir t.t. gaminti) Busiu be galo dekinga uz pagalba! Plunksnu pirkau bazeje.
Kniedziu yra Kaividoje http://www.kaivida.lt/?page=catalog&cat_id=40 Naturalios odos ivairiu spalvu atraizu yra Zakonoje, parduodama kilogramais, bet brangoka sakyciau... Tik ji tokia storoka, neaisku ar tinka apyrankems.
Praneskite, jeigu rasite kur dar galima pirkti oda Kaune. Anksciau gaudavau Ramuciose, bet kai uzsidare nebezinau kur kreiptis.. QUOTE(Rimuselis @ 2009 12 28, 12:46) O kurioj tiksliau vietoj? QUOTE(lenny @ 2009 12 28, 13:07) Kniedziu yra Kaividoje http://www.kaivida.lt/?page=catalog&cat_id=40 Naturalios odos ivairiu spalvu atraizu yra Zakonoje, parduodama kilogramais, bet brangoka sakyciau... Tik ji tokia storoka, neaisku ar tinka apyrankems. Praneskite, jeigu rasite kur dar galima pirkti oda Kaune. Anksciau gaudavau Ramuciose, bet kai uzsidare nebezinau kur kreiptis.. Labai aciu uz informacija.
Gal galite parašyti kaip vadinasi technologija, kai iš siūlų gaunamas audinys tarsi netvarkingas voratinklis, permatomas kiaurai? Būsiu dėkinga
Labutis, nerandu kur galeciau paklausti, mane domina toks klausimas, darau papuosalus:
1.kaip yra su tais patentais? 2.esu dirbanti. 3.gal geriau vyrui (1gr. inval.)
jei esi dirbanti issiimk individualia veikla.nereiks moket isanksto uz patenta, mokesi tik uz uzdarbi.plius sveikatos draudimas bus 9% nuo pajamu, o ne 72 lt i menesi kaip patentui padaryta.(cia aisku jei tik dirbanti)
vyras neiseitis..negalesi pati nei prekiauti, nieko.jei kazkas tiksliau domina, rasyk i az.
Labas, gal galite mestelti kokios informacijos kaip nupinti juostą? labai reikia skubiai jau neviltį sėdžiu...
Gal kas žinote Kaune parduotuvių, kuriuose būtų didelis atlaso juostelių pasirinkimas ???
Senamiestyje ant kampo tokia senoviska parduotuve yra , vat ten pilna.
Kas zino, kur dingo siuvinejimo kryzeliu tema?
Labai geras 2007-2009 m. žurnalo "Pačios neriame, mezgame, siuvame" rinkinys. Galima parsisiųsti iš čia:
http://www.failai.lt/wq6h1xq9xx11/pacios.rar.htm Gal kuri matete, kur Kaune butu pirkti silkiniu kuteliu auskaram? ![]()
na nevisai tokius bet labai panasius ir nedidelius esu maciusi ir net pritaikiusi auskarams....uzuolaidu salone ( ne kaune ) bet manau , kad ir kaune didesniame uzuolaidu salone tikrai galima rasti
Sveikos. Gal kuri galite patarti kur rasti tokį dalyką : paklijuoti po dėžutės kampeliais, kad ji nesitrintų ir nesibraižytų ant stalo. Turėtų būti plastmasiniai, dvigubos sagytės formos, mažesni negu 1 cento moneta
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 22:27) Sveikos. Gal kuri galite patarti kur rasti tokį dalyką : paklijuoti po dėžutės kampeliais, kad ji nesitrintų ir nesibraižytų ant stalo. Turėtų būti plastmasiniai, dvigubos sagytės formos, mažesni negu 1 cento moneta Senamiestyje kažkurioj rankdarbių parduotuvėj tikrai esu mačius, tik tiksliai nebepamenu kurioj. Gal TotoDeko.
Gal galit pasakyti kaip vadinasi is popieriaus islankstyti darbeliai gulbes,saldainines ir t.t
Norėjau paklausti gal žinote kur užsienietiškose internetinėse parduotuvėse būtų galima įsigyti matalinių vintažinių detalių (arbatinukų, šukyčių, žirklučių ir pan.)
aš ieškočiau Etsy (paieškoje pasirinkti "supplies" ir ieškoti "charms" )
pvz.: čia tik vienas iš daugelio tų pakabučių pardavėjas
Sveikutes, norejau pasiklausti, ziurinejau jusu darbeliu - sages, su kamejom, ziuriu randant labai graziu kameju, gal galit isduoti paslapti ir pasakyti, kur perkat tokias grazias
*MAGIC* Paskelbta Vakar, 20:04
aš ieškočiau Etsy (paieškoje pasirinkti "supplies" ir ieškoti "charms" ) pvz.: čia tik vienas iš daugelio tų pakabučių pardavėjas dekoju
Sveikos SM, kazkada netycia buvau radusi vienos mamytes imesta paveiksleli, kuris buvo padarytas is kavos ir dar kazko..
Labuka. Štai ir aš turiu klausimą: liną medvilnę moku gerai, o va vilnos iš senolių išminties ir nepamenu.
KAIP IŠBALINTI VILNĄ?
Ar nieks nežino ar ne ten klausiu?
Gal cia nieks neuzsuka?
Sveikos, kaip balinti vilną, tikrai nežinau
bet gal kuri žinos, kur galima įsigyti spalvotos folijos?
Sveikos mamytės, tėveliai,
Norėjau prisistatyti būtent rankdarbių temoje ir užduoti Jums klausimuką. Aš pats gaminų šiaudinius sodus. Kartą sėdėdamas namuose sugalvojau, kad noriu sukurti rankdarbių prekybos svetainę. Tačiau pagalvojęs, kad man būtų sunku įvertinti savo darbą ir įdėtas pastangas - sukūriau aukcioną Gal Jūs daugiau žinote - kokios svetainės prekiauja rankdarbiais? Kur galima paieškoti pavyzdžių, į ką man lygiuotis? Kur rasti naujų įdėjų rankdarbiams ir pačiai svetainei? Ačiū už patarimus ir nukreipimus, Tautvydas
Sveikos as irgi rasau su klausimu is kokiu puslapiuku internete mamytes auksarankes uzsisakinejat karoliukus ir visus kitus niekucius reikalingus auskariukams verti?
|