Rupintojelis
2005 08 26, 15:08
Laba Diena Gerbiamos SUPERMAMOS  Pradžioje norėčiau prisistatyti esu studentas dirbantis vienoje įmonėje vadybininku. Apžiūrėjes daugeli Klaipėdos darželių pamačiau kad vaikams išėjus į lauka nėra kur žaisti. O juk vaikai tai mūsu atietis ir jiems reikėtų suteikti kuo geresnes sąlygas augti. Prisimindamas savo vaikyste darželyje tarybiniais laikais ji buvo gan smagi nes budavo visokiu žaidimo aikštelių ir traukinuku ir pan. o dabar tik senos nuoložos ir t.t. Norečiau sužinoti jūsų nuomone šiuo klausimu. Tai va mano mintis tokia noriu parengti projekta savivaldybei dėl vaikų darželių žaidimo aišktelių atnaujinimo, mano įmonė turi galimybe toki projekta įgyvendinti. Taip pat manau kad būtų įmanoma gauti iš EU parama šiam projektui įgyvendinti. Dėkuju už jūsų dėmesi ir laukiu jūsų nuomonių
Be abejo, taip. Bet dar labiau noreciau, kad butu atnaujintos tvoros. Ir ne siaip, o aukstas, vos ne su spygliuota viela virsuje  ir varteliai uzrakinami. Nes nusibodo paaugliu gaujos vakarais darzelyje... P.S. suprantu, zinoma, kad jokios tvoros neapsaugos nuo vandalu, jei teritorija nesaugoma, bet nors issiliejau...
Kutuliukas
2005 09 04, 08:03
QUOTE(Aries @ 2005 09 04, 08:46) Be abejo, taip. Bet dar labiau noreciau, kad butu atnaujintos tvoros. Ir ne siaip, o aukstas, vos ne su spygliuota viela virsuje  ir varteliai uzrakinami. Ir dar viduj vakarais galėtų lakstyti palaidi koviniai šunys.
tikrai manau, kad reikia ir butina atnaujinti zaidimo aiksteles, o kad ju nesiuniokotu reikia pasirupinti ir apsauga.
tik dar labai svarbu, kad toks aiksteles butu ergonomiskai ir saugiai suprojektuotos, o ne bet tik pastatytos.
Kutuliukas
2005 09 04, 08:14
QUOTE(Rupintojelis @ 2005 08 26, 16:08) mano įmonė turi galimybe toki projekta įgyvendinti. Taip pat manau kad būtų įmanoma gauti iš EU parama šiam projektui įgyvendinti. Dėkuju už jūsų dėmesi ir laukiu jūsų nuomonių Tokią galimybę turi daug įmonių
Taip, ir aš tik už tai, kad žaidimų aikštelės būtų atnaujintos ar pastatytos iš naujo. Sūnaus darželyje ta žaidimų aikštelė lyg ir nauja, tačiau nieko ypatingo ar labai įdomaus nėra. Tiesiog pastatyti mediniai namukai, kažkokios kėdės-kelmai ir smėlynės. A, dar yra kelios medinės čiuožyklos, kopetėlės. Lyg ir viskas. Norėtųsi, kad daugiau kažko įdomesnio būtų...
Labas, As tik uz, kad butu atnaujinta vaiku zaidimo aiksteles. Bet turbut Jonavoje dar ilgai reikes laukti tokio malonumo.
vailija
2006 02 16, 17:29
Tikrai vaikams aiksteles darzeliuose labai reikalingos. Musu mazyle jau eina i darzely siaip darzelis gal ir geras, bet kieme pazaisti visiskai nieko nera. As nepriskaiciuoju, kad ten yra suluzusios supynes, kurios visai nesaugios.
Kiek teko matyti Klaipedoje vaiku darzeliu zaidimo aiksteliu tai galima sakyti, kad tokiu nera, stovi keli is po komunizmo like aprudije lauzai ir pavesines tik is betono, vaikai laksto po zole arba zaidzia smelio nebedezeje, o taip ant smelio, is po kurio traukia kansarus, zodziu labai reikia tos pertvarkos
juratike13
2006 02 25, 10:15
Manau nei viena mama neatsakys i si klausima NE,ACIU NEREIKIA.Šaukiant reikia.Ir ne tik darzeliuose,o ir šiaip parkuose,kad mamos,teciai galetu pasisedet,o vaikuciai pasisupt,paciuozinet,pazaist...........
 Butinai reikia atnaujinti!!!!!!!!!
 Nu reiktu reiktų butiniausiai.., bet kol mes dar iki to daaugsim....kol daeis tie EU finigaaai....100 metų praeis..o prieš tai dar reiks apstatyt kamerom ir Falc securičiais visus darželius ..  ..Nors turim pardavime tookiųųų lauko žaidimo aikštelių, spalvotųųųų, neblunkančiųų, saugiųųųų, bet tai kol kas Lietuvoje dar niekam neįdomu...išskyrus pasiturinčius ponus, turinčius savo kiemus aaukštomis tvoromis...o valdiškom įstaigom tai laaaabai dar toli, nes mačiau skyrelį, netgi kur raginama tėvam sukilti..prieš rinkliavas....jei nesirupina valstybė - rūpinkimės nors mes....
Ametistė
2006 10 11, 13:11
Už tokį projektą manau, visos mamos ir tėčiai pasisakytų . Normalių žaidimo aikštelių ne tik vaikų darželiuose nėra, bet ir kiemuose. Galima būtų gal ir tokią idėją įgyvendinti, kad vaikų žaidimo aikštelę ne kiekviename kieme (nes tai aišku labai brangu būtų), o tiesiog mieste keliose vietose įrengti. Manau, kad tėvai taip pat prisidėtų prie tokių projektų kažkiek.
renolda
2006 12 04, 16:17
Aš tai už vaikų žaidimo aikšteles  . Bet pirmiausia reiktų išspręst saugos klausimą darželių teritorijose, kiek ten vakarais susirenka ir ko tos chebrytės nepridirba  , o taip pat ir naminių gyvūnėlių atliekančių savo reikalus darželių teritorijose atsiranda - va čia tai problemos, kurias pirmiausi reikia išspręsti
Butinai!!! Vaikai karstosi po 30metu senumo karstykles. Tik jos ir islikusios. Daugiau nieko nera... Katastrofa  , butinai reikia tvarkyt zaidimu aiksteles
juoduke
2007 11 26, 21:04
100 % už atnaujinimą
QUOTE(renolda @ 2006 12 04, 17:17) Aš tai už vaikų žaidimo aikšteles  . Bet pirmiausia reiktų išspręst saugos klausimą darželių teritorijose, kiek ten vakarais susirenka ir ko tos chebrytės nepridirba  , o taip pat ir naminių gyvūnėlių atliekančių savo reikalus darželių teritorijose atsiranda - va čia tai problemos, kurias pirmiausi reikia išspręsti  su tuo saugos klausimu kazkaip vangiai, isvis toks ispudis kad siais laikais vaikai niekam neberupi, o poto stebisi is kur jie tokie ziaurus isauga, zinoma jei neturi kur zaisti ir kuo zaisti tada prisigalvoja visokiu nesamoniu,sunybiu prikrecia. As pati pro savo langa matau kaip jaunimelis net ir dienos metu ateina liaudiskai tariant "ikalti" kazko,parukyti i darzelio teritorija per vaiku pietu miega, ir is darzelio ne vienas neveja atseit patys bijo, is vakaro irgi pridauzo buteliu,tai ryte kai vedu vaikus pilna sukiu, nuoruku,nu kosmaras. Nors kartais pamastau kad cia darzelio vadoves kalte (senai jai i pencija laikas) nera kas uzsiimtu visom tom problemom. Beje kas liecia gyvunus tai irgi prisiziuriu kaip savo augintiniu veda i darzelio teritorija gamtiniams reikalams atlikti, o ptoo musu vaikai po tuos zolynus laksto, zmones kiti kaciu smeli naudota ispila i smelyna, o paskui kai vaikai nori smelyne pazaisti,ne karta girdejau aukletoja sakant: nelyskit vaikai ten prikakota.  BAISU
QUOTE(Ametistė @ 2006 10 11, 14:11) Už tokį projektą manau, visos mamos ir tėčiai pasisakytų . Normalių žaidimo aikštelių ne tik vaikų darželiuose nėra, bet ir kiemuose. Galima būtų gal ir tokią idėją įgyvendinti, kad vaikų žaidimo aikštelę ne kiekviename kieme (nes tai aišku labai brangu būtų), o tiesiog mieste keliose vietose įrengti. Manau, kad tėvai taip pat prisidėtų prie tokių projektų kažkiek.  As irgi manau kad pas mus ne tik kad darzeliuose zaidimu aiksteliu nelike, bet ir mieste vaikams nera kur pazaist. Mano drauge viena Maskvoj gyvena, tai kaip atsiunte filmuka kaip jos mergaite parke zaidzia, tai as issiziojau  kaip ten faina, smelio dezes supynes ir isvis be proto didele zaidimu aikstele, aisku pas mus ne Maskva, bet parkus kazkokius su ciuozyklom ir kitokiais zaidimais tai reiketu kiekvienam mikro rajone irengt. Vaikams reikia sudaryti salygas lauke zaisti. Pas mus darzely tai yra atnaujinta truputi, pastayti keli mediniai nameliai su ciuozyklom ar kazkuo ten.... ispudzio man nepaliko gero tie mediniai zaidimai, nes jau net isluze kai kur.
Margarita 25
2007 12 09, 12:45
Aš taip pat už tai, kad būtų atnaujintos žaidimu aikštelės.
|
|