Sveikos Esu girdejus kad vokeciai mieliau perka savo salies gamintas prekes taip palaiko salies ekonomika.Ka galvojete jus ar verta pirkti pagaminta Lietuvoje preke. As kai kurioms prekemis esu patenkita pav kai kureis darabuzeis kai kure kosmetika na noreciau jusu nuomuones.
na asmeniskai man ne visos lietuviskos prekes geros. vaikams skirtos is vis niekam tikusios, tik va muila visad lietuviska perku ir aisku maisto produktus, o rubus kosmetika tik is uzsienio. pvz skinijos vaikiskos pedkelnes, brangokos o kokybes ner po pirmo skalbimo nusipumpuruoja tas pats ir vegatekso.
na kas liečia rūbus ...tai tik kojines perku skinijos,daugiau nematau ką verta būtų,dažnai neatitinka kaina kokybės...
Kai kurios tikrai
O as noreciau palaikyti lietuviskus gamintojus, kad pinigai nusestu Lietuvoje
Mes pedkelnes perkame tik lietuviskas - Vegateksa. Mums labai gerai nesiojas. Kazkiek pasiburbuliuoja, bet tikrai nedaug. Na cia normalu, nes juk medvilne. Mums tai yra normos ribose. Dar uzsikabliave esame uz OXOX. Mus labai tenkina kokybe, taip pat labai faina, kad uzrasai ant drabuziuku yra lietuviski Papildyta: Dabar dar uzsisakeme, kad viena mamyte pasiutu kostiumeli su lininen kelnytem (cia jau ne is OXOX). Gal jau kita sav turesime rezultata. Jeigu ka domins, tai galesime pasidemonstruoti QUOTE(lairam @ 2009 06 06, 12:05) O as noreciau palaikyti lietuviskus gamintojus, kad pinigai nusestu Lietuvoje Mes pedkelnes perkame tik lietuviskas - Vegateksa. Mums labai gerai nesiojas. Kazkiek ... ir man, labai patinka kad uzrasai lietuvski,visai seimai supirkau petkelniu irgi naudojam Vegetaksa,bet mieliau renkiosi Turkiskus,nes man jie labai grazus ir labai megstu atsikisimus
Mum irgi patinka OXOX lietuviski rubeliai ir bambuko Omnitekso apatinis trikotazas super. Manau Lietuvoje dabar aplamai pagausejo kokybisku lietuvisku drabuzeliu vaikams. Aisku daug gaminama ir iskeliauja i uzsieni, bet nemazai ir atsidare butent Lietuvos rinkai. Pvz. parduotuvele Agugu, nu labai faini rubeliai, proginiu maciau graziu lietuvisko lino Vaiko puota
QUOTE(lairam @ 2009 06 06, 12:05) O as noreciau palaikyti lietuviskus gamintojus, kad pinigai nusestu Lietuvoje Mes pedkelnes perkame tik lietuviskas - Vegateksa. Mums labai gerai nesiojas. Kazkiek pasiburbuliuoja, bet tikrai nedaug. Na cia normalu, nes juk medvilne. Mums tai yra normos ribose. Dar uzsikabliave esame uz OXOX. Mus labai tenkina kokybe, taip pat labai faina, kad uzrasai ant drabuziuku yra lietuviski Papildyta: Dabar dar uzsisakeme, kad viena mamyte pasiutu kostiumeli su lininen kelnytem (cia jau ne is OXOX). Gal jau kita sav turesime rezultata. Jeigu ka domins, tai galesime pasidemonstruoti visškai pritariu Mes ir perkam Vegateksos pėdkelnes - didysis pusę metų diena iš dienos nešiojo, skalbėm kas kelinta diena (puoduko periodas Dar turim apatinukų iš Utenos trikotažo - taip esu patenkinta kokybe OXOX irgi mėgstam Taigi, ne viskas taip jau prasta pas mus LT
Turim lietuvišką dekį, kokjinių ir pora kepurių esu pirkus, Šiaip manau, kad lietuviškom prekėm stipriai trūksta dizainerio
Kaina neatitinka kokybės. Man asmeniškai per brangu, nes įsigyju geresnės kokybės ar tokios pačios prekes daug pigiau (lyginant pvz. su OXOX ar Lorita)
Perkam lietuviškus, Šiauliuose gaminamus batukus mažiesiems, dar "Utenos trikotažo" apatinius rubelius, pėdkelnes, kojines.....ir viskas
Labai zinokti nepaprasta islaikyti ta maza kaina gaminat Lietuvoje. Pradejau sita "versla" tai patikekit kaip savikaina uzauga po visu mokesciu, sertifikatu ir t.t. del to ir tas pasirinkima snesigauna toks didelis
Ash irgi palaikau nuomone, kad geriau pirkti lietuvišką prekę, tikrai yra kokybiškų drabužėlių.
Be abejo, gal atsisiųsti kinijoj siųtą rūbelį ir pigiau, bet įvertinat tai kiek ten kainuoja darbo jėga (na ir visokius ale eko faktorius), tai manau geriau jau remti savo šalį. Geriau rinktis 1 lietuvišką, negu 3 kinietiškus.
Man patinka Loritos rubeliai kudikiams, tikrai grazus ir kokybiski, lenkiski (pvz Cocodrillo) man prastesnes kokybes atrodo, apie kiniskus net nekalbu. Ypac patiko pasiltintos minkstutes kepurytes, bodziukai, sliauztukai
Kainytes aisku galetu but zemesnes, nes dazniausiai is uzsienio parsisiust pigiau kainuoja. Butu zemesnes kainos manau daugiau zmoniu pirktu lietuviskas prekes.
Beje, ne tik kad pašiltintų bodžiukų, bet ir siaustinukų su užlenkiamom rankovytėm-pirštynytėm ne visur juk būna. Norvegijoj tiek stebėjosi tokiu "išradimu", tiek jau gyrė baisiausiai, kad aš pati žiūrėjau į gydytoją akim išpūstom, kad pirmą kartą tokį dalyką mato
QUOTE(...little mary... @ 2011 04 18, 09:47) Beje, ne tik kad pašiltintų bodžiukų, bet ir siaustinukų su užlenkiamom rankovytėm-pirštynytėm ne visur juk būna. Norvegijoj tiek stebėjosi tokiu "išradimu", tiek jau gyrė baisiausiai, kad aš pati žiūrėjau į gydytoją akim išpūstom, kad pirmą kartą tokį dalyką mato va, dar prisiminiau, reikia pagirti mažiukams kepurytes su raišteliais
Visi pirmieji kudikiski rubeliai buvo lietuviski, Loritos firmos. Labai patiko man apatiniai marskinukai, siaustinukai, kepurytes, sliaustinukai
Nelabai tokių randu
manau kad made in LITHUANIA drabužėliai vaikiški keliauja į užsienio rinkas labiau. Visgi likau patenkinta tais keliais made in LITHUANIA drabužėliais. Kokybė jų nenuvylė ir netgi manyčiau kokybė geresnė nei kitų garsių firmų. Iki šiol mažiukas turi megztuką su vilna. Būtinai perleisiu jį sesers vaikučiui, toks fainutis, gražutis, paprastutis, o svarbiausiai geras
nurimusi tema
Parodysiu savo paskutinį lietuvišką pirkinį. Raidelės kambariui dekoruoti: ![]() ![]()
Patinka Utenos trikotažo apatiniai rūbeliai. Vegateksa ir Skinijos pėdkelnės ir kojinės. Oxox rūbeliai patinka
UT tikrai nebloga firma, Audimas patinka. Tačiau mūsų LT siuviniai eksportuojami. Kokybė jų liuksiška, bet eksportui gali optum parduoti daugiau, nei vienetais LT.
polarn o. pyret labai patinka, savo kokybe nuneša visus lindexus ir h&m kartu sudėjus - pvz. kiek teko pastebėti, vieninteliai naujagimių smėlinukus susiuva plokščiomis siūlėmis, bet labai gaila kad neberandu Kaune ničnieko, seniau UT aptikdavau šį bei tą, esu ir JAV siuntusis (nu jo, nebloga kelionė po pasaulį gaunasi), bet tada jau kainos
QUOTE(lairam @ 2009 06 06, 12:05) O as noreciau palaikyti lietuviskus gamintojus, kad pinigai nusestu Lietuvoje Mes pedkelnes perkame tik lietuviskas - Vegateksa. Mums labai gerai nesiojas. Kazkiek pasiburbuliuoja, bet tikrai nedaug. Na cia normalu, nes juk medvilne. Mums tai yra normos ribose. Dar uzsikabliave esame uz OXOX. Mus labai tenkina kokybe, taip pat labai faina, kad uzrasai ant drabuziuku yra lietuviski Mes pedkelnes perkam tik lietuviskas Vegateksos ir Skinijos.Nesiojasi tikrai gerai.OXOX ir mums labai patinka,turim nemazai drabuzeliu,kokybe nenuvyle
Is lietuvisku prekiu turiu Loritos, Merkio, Litekso, Audimo produkcijos.
Kokybe nenuvyle
Happeak, Mummymoon, Muku - nerealiai gražus stilingi rubeliai, ir del kokybės priekaištų jokiu neturiu. Jei galėčiau, vien tik tokiais ir rengciau!
Lietuviškos pedkelnes ir kojines irgi super. Tiesa pasakius, visuomet stengiuosi teikti pirmenybę lietuviskai prekei - tiek maisto, rubu, galanterijos ir kt. Jei tik yra is ko rinktis ir kaina priimtina - aš už tautiečių gaminius!
del lietuvisku rubeliu tai tikrai fainuolisku ira, ypac pastaruoju metu nemazai atsirado, bet kainos tai kosmines
mes perkam lietuviskas prekes
Omnitekso gaminiai, Skinijos, Vegatekosos, Utenos trikotažo, o daugiau viskas iš užsienio. Brangu labai
O man patinka BIOK produkcija. Ypac kremas "Rasa".
Taip pat Loritos rubeliai- taip ir norisi to leliaus Del kainu tai velgi atrodo brangu, bet zinant , kad musu imones nera gigantes ir negali isvystyti super apimciu tai ivertinus kokybe manau atitinka. Aisku as mieliau visad rinkciausi pigesne preke, bet geriau maziau , bet kokybisko.
Na bet vaiku vezimeliai lietuviski - tai jau ne
is esmes lietuvisko prekes panaseja i uzsienio taicau mes galime rinktis pagal kokybe reikia tiesiog skaityti gaminio sudeti
O aš savo naujausia lietuviška preke labai labai nusivyliau... Tai kremas Aura. Toks dvokas,kad išmečiau net nesuabejojus. Negalėčiau net kulnų su juo tept,ką jau kalbėt apie veidą. Taip kad apie poveikį negaliu pasakyt nieko,nes kvapas atbaidė nuo bet kokio noro jį kur nors tept
Lygiai tokia pati ir mano nuomonė, kad geriausia jog mūsų pinigai ir nusėstų mūsų šalyje
visi veržiasi pirkti iš Ikea baldus, aksesuarus ir panašiai, o mes su vyru ieškome tik lietuviško produkto, baldus taip pat gaminame ir perkame tik lietuviškus, drabužius, kojines, pėdkelnes, skalbiklius, naudojame lietuvišką indų ploviklį, kūno aliejų, net tokius produktus, kaip obuolius ir panašiai, stengiamės geriau vaisių ir daržovių(žiemos metu atstoja močiutės ar savi konservai, uogienės) iš vis nepirkti jei tai iš labai toli, skanėstus vaikui taip pat perkame Marmaluzi ir Tutu arba gaminamės patys, pvz. ledus, sausainius |