QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 19, 20:34)
O man pedikiuras nekelia rupesciu, nors maniau, kad tikrai kels. Kazkaip sugebu sededama ant lovos kojas taip uzsikelti, kad nagus ir nusikarpau, ir nusilakuoju 
Ale tai laiminga motera nu.
Kas del eteriniu alieju, tai pirmus nestomo menesius jie beveik visi nepatartini, nelabai ka gero dideles koncentracijos duoda ir veliau... Siaip ar taip, saika reikia turet.
O as pati grazinuosi, kai yra proga.
Aš irgi gražinuosi saikingai, anksčiau į darbą eidama nusimaliavodavau visa, o dabar pudrą nžn kada buvau išsitraukus, kitą dekoratyvinę kosmetiką panaudoju, bet irgi retai, kai proga yra tik. Plaukus ilgalaikiais dažais per visą nėštumą dažiau tik kartą - nudažiau artima jiems spalva ir dabar atauginėjant net nlb matosi šaknys, t.y. beveik nesiskiria. Baigusi žindyti planuoju vėl patapti blondine, nes jau ta lietuviška pelenų plaukų spalva pabodo
As ameniskai netgi nesuprantu tu kurios nesidazo veido,plauku,nagu lako nenaudoja ir panasiai, nestumas ne liga.
QUOTE(Gausteja @ 2011 06 27, 07:45) As ameniskai netgi nesuprantu tu kurios nesidazo veido,plauku,nagu lako nenaudoja ir panasiai, nestumas ne liga. Reiskia, nesupranti, kiek visame tame grozyje yra chemijos, kuri per krauja laisvai gali pasiekti tavo zirni. Jau ir tau paciai tai nera labai sveika dideliais kiekiais, bet tai asmeninis reikalas. Kada idomumo vardan pabandyk surinkti i viena vieta visa kosmetika, dekoratyvine ir higienine, iskaitant sampuna ir t.t., ir suskaiciuoti pagal etiketes, kiek skirtingu chemikalu kasdien "suvartoji" ivairiom dozem per oda Aisku, jeigu esi viena is tu, kuri isitikinus, kad jie visi daro tau kazka gero arba bent jau nekenkia, tai gali ir nepradet QUOTE(Gausteja @ 2011 06 27, 10:45) As ameniskai netgi nesuprantu tu kurios nesidazo veido,plauku,nagu lako nenaudoja ir panasiai, nestumas ne liga. Taip, ne liga, bet kosmetika yra brudas. Aš nesuprasčiau tokios QUOTE(Simuute @ 2011 06 27, 17:01) Taip, ne liga, bet kosmetika yra brudas. Aš nesuprasčiau tokios as dar nenescia budama pradejau naudoti tik naturalia ecologiska kosmetika tiek higienine tiek dekoratyvine. taip kad nemanau kad kuo nors kenkiu savo leliukui. o pasigrazinus jauciuosi labai gerai
Na as tai nenoriu kazko taip keisti ir vaikscioti isbalus ar panasiai,be to mane labai beria siuo metu nestumo pradzioje,taigi as jauciuosi geriau pasidaziusi jai kur einu,zinoma ne kiekviena diena,ir tik is kur gryzus nusiplaunu,taigi kaip ir sakau as PATI geriau jauciuosi ,o savijauta nestume-pati svarbiausia.
Man dazytia visai nesinori.. naudoju tik tusa, o veida tik kremuku su spf patepu ir viskas. Aplamai vasara jokiu pudru nenaudoju. Taip esu pabalusi siek tiek ir pabrinke paakiai, bet jei pasidazyciau akis daugiau tai atrodyciau nenaturaliai, o man nestuke kazkaip savaime asocijuojasi su naturalumu.
QUOTE(vilku motinėlė @ 2011 06 27, 18:31) Man dazytia visai nesinori.. naudoju tik tusa, o veida tik kremuku su spf patepu ir viskas. Aplamai vasara jokiu pudru nenaudoju. Taip esu pabalusi siek tiek ir pabrinke paakiai, bet jei pasidazyciau akis daugiau tai atrodyciau nenaturaliai, o man nestuke kazkaip savaime asocijuojasi su naturalumu.
o as pasidazau ir atrodau naturaliai
Nesidažau, nes paprasčiausiai tingiu - gi reiks vakare valytis
Tik vienas dalykas - pradėjau keistai domėtis skudurais, prisipirkau kalną nėštukių rūbų, o matau, kad nebus kur jų užsidėt visai, į lauką gaila, tuoj reiks gimdyt, tai dabar pardavinėju visa tą krūvą
sveikutes, as per visa nestumo laika stengiuosi prisiziureti ir pasidazyti
kadangi
o kokie nėštumo laikotarpiu galima dažyt plaukus, chemini darytis ir pan?
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55) Sveikos mamytes, Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau makiažas nėštumui nekenkia, tik va plaukų dažymas nelabai gerai.. Bet ir tai.. aš vistiek dažau.. Tikrai nežadu būt kokia tai nevala besailaukianti mama. Svarbu prisižiūrėti, kad ir pats gerai jaustumeisi. QUOTE(Blakstute @ 2011 07 15, 00:29) makiažas nėštumui nekenkia, tik va plaukų dažymas nelabai gerai.. Bet ir tai.. aš vistiek dažau.. Tikrai nežadu būt kokia tai nevala besailaukianti mama. Svarbu prisižiūrėti, kad ir pats gerai jaustumeisi. girdejau kad po 3 men nestumo galima dazyt plaukus, o iki to nelabai patartina QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55) Sveikos mamytes, Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika. Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne. Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis QUOTE(olinka @ 2011 07 14, 11:23) na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju QUOTE(Jovani @ 2011 07 15, 20:30) na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika. Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne. Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju na esu macius irodymu kad dazymai atsiliepe busimam mazyliui, t.y. jo plaukuciai buvo ryzi, labai balti ir pan.
Plaukus daziau antro trimestro viduryje ir nestumo pabaigoje, o mazylis auksaplaukis...
niekada nemaciau, kad kosmetika ar plauku dazymas atsilieptu vaikuciui. jei vaiko plauku spalva skiriasi nuo tevu, tai nereiskia, kad kalti dazai, juk niekas nezino kokio plauko(tiesiogine ta zodzio prasme) zmones buvo jusu gimineje, o genai juk issisaugo ir persiduoda..as pvz budama nescia daziausi plaukus, aisku ne taip daznai kaip ne nescia, bet 3 kart, tai tikrai, o makiaza naudojau per sventes ar siaip progomis nrml ir rysku kaip vizada, o paprastom d jei norejau pasidazyti, tai tusas visada po ranka
kiekviena esam skirtinga ir skiriasi nestumai..jei kas nori ir gali save lepinti makiazu ir plauku dazymu, tai pirmyn, manau svarbu nepiktnaudziauti QUOTE(maukis2 @ 2011 07 21, 22:49) niekada nemaciau, kad kosmetika ar plauku dazymas atsilieptu vaikuciui. jei vaiko plauku spalva skiriasi nuo tevu, tai nereiskia, kad kalti dazai, juk niekas nezino kokio plauko(tiesiogine ta zodzio prasme) zmones buvo jusu gimineje, o genai juk issisaugo ir persiduoda..as pvz budama nescia daziausi plaukus, aisku ne taip daznai kaip ne nescia, bet 3 kart, tai tikrai, o makiaza naudojau per sventes ar siaip progomis nrml ir rysku kaip vizada, o paprastom d jei norejau pasidazyti, tai tusas visada po ranka kiekviena esam skirtinga ir skiriasi nestumai..jei kas nori ir gali save lepinti makiazu ir plauku dazymu, tai pirmyn, manau svarbu nepiktnaudziauti bet pati ginekologe kartais nerekomenduoja dazyt plaukus, kai leidzia viskas tvarkoj
Na aš plaukų nebedažau, nes ir taip suprastėję jie nuo dažymų
Na o dėl kosmetikos...Aš dažausi taip kaip ir dažiausi
As plaukus ir daziau, ir kirpau, visada pasidazius, visokios kaukes ir t.t.
Plaukus daziau nuo pat nestumo pradzios. Gine absoliuciai nieko apie tai nesake.
Gal kuri laika, kol labai pykino maziau save prisiziurejau, bet dabar viskas grizo i senas vezes ir paciai malonu gerai atrodyti, nuotaika puikesne ir sau, bei kitiems grazi
Ir plaukus dažiau, ir kirpau, ir kremus naudojau,ir kvepinausi, tik tuo metu visai kitoks kvapas patiko nei įprastai, ir su makiažu vaikščiojau. Tik nagų nelakavau:) negalėjau pakęst lako kvapo.
Beveik viskas buvo taip, kaip visada.
beabejo grazinames
sveikos,
gal kuri zinot, ar kenkia, jei nestumo metu naudoji depiliacini krema pvz. bikinio srityje ir kitur?
sveikos, nenoreciau nieko izeisti, bet jau kaip kraupiai atrodo nesusitvarkiusi busima mama...su nutysusiai rubeliais, ataugusioms saknim ir riebaluotais plaukais...nieko nera blogiau...jeigu blogai jausiuos budama nescia ir nenoresiu dazytis (ar tingesiu) as tikrai eisiu blakstienu augintis, kauke veido kokia detis ir panasiai. o poto moteros verkia, kad vyrai atsala...
beje, akropolio miglei (atrodo) dirba
labai gerai plauku dazus gali atstoti dazantieji sampunai ar non-permanent dazai
QUOTE(Jovani @ 2011 07 15, 20:30) na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika. Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne. Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju
Man tai norisi pasidazyti ir pasidazau, bet jokiu plauku nedazau, jokiu putu ir laku nenaudoju, nes skaiciau, kad nelabai gerai iki 12 sav.
Plaukučius dažau, nagučius lakuoju, make-up'ą darau, bet tai viskas, užtat, į soliariumą nebevaikštau.
Zinoma,butinai
Į kosmetiką nespjoviau nei iki nėštumo, nei jo metu, nei po gimdymo. Kirpykloje lankiausi, nagelius lakavau, akytes dažiau... Ar gali būti blogai save prižiūrinti moteris? Taigi kad ne
Sveikos, as gal del to, kad laukiuosi bico, bet nesipuosiu, jokiu auskaru, karoliu ir pan. del dazu tai plaukus tebedazau tik kiek reciau, ko nebedarau tai nelakuoju nagu, nes kai reieks nuvalyti, prisikvepuosiu nesamoniu, kam to reikia... naudoju tusa ir krema, kaip ir iki nestumo. Na bet kad sumazinau kiekius tai faktas, bet ne kai pastojau o metai iki to, nes pavadinkim "valiau" organizma
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 14, 23:11) Man tai norisi pasidazyti ir pasidazau, bet jokiu plauku nedazau, jokiu putu ir laku nenaudoju, nes skaiciau, kad nelabai gerai iki 12 sav. nu nepykit uz pasakyma, bet, moterie, jei jums pasakys, kad visa nestuma nepesiot antakiu, nekirpti nagu ar dar ko, tai ta ir darysit? taip nesigincyju, kad plauku dazyt iki 12 sav plauku dazyt nepatartina..bet paskiau viska galit naudoti, tik svarbu saikas. plius dauguma nestukiu suzino, kad laukiasi kai jau buna 6sav, o iki to pasitaiko, kad plaukus dazo ir nagus prisiaugina ir t.t, tai kaip tai suprast?iki nezinojimo buvo galima tai daryt ir negalvot apie pasekmes, o ypac jei lialius planuojamas, o po 6 sav kai suzinai jau tampi ,,ideali,, nestuke? kas nesutiks tas nesutiks su manim, bet man visa tai juokinga ir nesamoninga!! nestumas tai ne liga, ir vieno ar kito dalyko nepatartina naudoti, nes nestumo metu daromes jautresnes kvapams ar medziagoms ir galim nlb gerai pasijusti, bet juk ne ligotos! MORIUBE, as laukiuosi jau antro berniuko ir kaip ir pirma karta kaip norejau atrodyti grazi, tai taip noriu ir db p.s - valant nagus nuo lako, galit naudoti lako valikli be acetono. jei pirksit geresnes kokybes, tai jis beveik be kvapis
As kaip ir iki
QUOTE(maukis2 @ 2012 02 15, 18:51) nu nepykit uz pasakyma, bet, moterie, jei jums pasakys, kad visa nestuma nepesiot antakiu, nekirpti nagu ar dar ko, tai ta ir darysit? taip nesigincyju, kad plauku dazyt iki 12 sav plauku dazyt nepatartina..bet paskiau viska galit naudoti, tik svarbu saikas. plius dauguma nestukiu suzino, kad laukiasi kai jau buna 6sav, o iki to pasitaiko, kad plaukus dazo ir nagus prisiaugina ir t.t, tai kaip tai suprast?iki nezinojimo buvo galima tai daryt ir negalvot apie pasekmes, o ypac jei lialius planuojamas, o po 6 sav kai suzinai jau tampi ,,ideali,, nestuke? kas nesutiks tas nesutiks su manim, bet man visa tai juokinga ir nesamoninga!! nestumas tai ne liga, ir vieno ar kito dalyko nepatartina naudoti, nes nestumo metu daromes jautresnes kvapams ar medziagoms ir galim nlb gerai pasijusti, bet juk ne ligotos! MORIUBE, as laukiuosi jau antro berniuko ir kaip ir pirma karta kaip norejau atrodyti grazi, tai taip noriu ir db p.s - valant nagus nuo lako, galit naudoti lako valikli be acetono. jei pirksit geresnes kokybes, tai jis beveik be kvapis Visiskai pritariu
Iseidama i lauka butinai truputeli paryskinu akis, lupas, nes labai veidelis isbales, ir nuo pavasario ir nuo nestumo, nagus palakuoju, plaukus pakerpu, negi dabar turiu siltnamio salygom gyventi?
Grazinimas nestumo metu tikrai nekenkia taigi pirmyn
Plaukus dazau, nagu nelakuoju (nusiemiau akrilinius - manau kenkia, o lakuoti nera prasmes nes po puses dienos nusilupa lakas), prisiauginus blakstienas (nemanau, kad kenkia) kiekviena diena dazausi kitaip neisivaizduoju: pudra, antakius ryskinu
Ir plaukus dažau ir dekoratyvine kosmetika naudoju. Noriu būti graži ir nėštumo metu, o ne kaip kokia vargšė - stora, išbalus, nuaugusiais plaukais ir pan.
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 17, 14:28) Ir plaukus dažau ir dekoratyvine kosmetika naudoju. Noriu būti graži ir nėštumo metu, o ne kaip kokia vargšė - stora, išbalus, nuaugusiais plaukais ir pan. kaip malonu, kad daug mamyciukiu naudoja grazinimosi priemones as va atejus pavasariui ir gi panorau pasigrazinti, i tamsius plaukus uzvariau truputuka sviesiu sruogeliu..pagikrpau kirpciukus ir t.t kai yra proga tai pasidazau,nu kiekviena diena spakliaus ant veido nekraunu ir taip neblogai atrodau,kad be makiazo negaleciau iseiti is namu
Dažausi kaip ir anksčiiau, ir nagus lakuojuos kiek norisi
|