Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukė ir kosmetika
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4
Viktė.
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 19, 20:34)
O man pedikiuras nekelia rupesciu, nors maniau, kad tikrai kels. Kazkaip sugebu sededama ant lovos kojas taip uzsikelti, kad nagus ir nusikarpau, ir nusilakuoju thumbup.gif
*

Ale tai laiminga motera nu. thumbup.gif As niekaip, stenu tik ir nieko doro nepadarau. doh.gif biggrin.gif
ruty
QUOTE(bresk5 @ 2011 03 21, 14:25)
ar galima naudoti eteriniu aliejus jei laukiesi nestuke.gif
*

nepatartina bent jau 3 pirmuosius nestumo menesius. geriau pasitarti su daktaru.
taip pat reiktu buti atsargiai jau po gimdymo zindant vaikuti.
sekmes!
Vilko_kailis
Kas del eteriniu alieju, tai pirmus nestomo menesius jie beveik visi nepatartini, nelabai ka gero dideles koncentracijos duoda ir veliau... Siaip ar taip, saika reikia turet. smile.gif

O as pati grazinuosi, kai yra proga. smile.gif Bet mano darbas siaip ar taip su makiazu sunkiai suderinamas, kaip ir lakuoti nagai. biggrin.gif Nemanau, kad saikingai vartojama kokybiska kosmetika kenktu. smile.gif Aisku, cia jau negali but kalbos apie priauginamus nagus, "cheminius" ar pan. smile.gif O ir kita kosmetika, jei jos daug, nelabai i sveikata ir ne tik laukiantis smile.gif
Simuute
Aš irgi gražinuosi saikingai, anksčiau į darbą eidama nusimaliavodavau visa, o dabar pudrą nžn kada buvau išsitraukus, kitą dekoratyvinę kosmetiką panaudoju, bet irgi retai, kai proga yra tik. Plaukus ilgalaikiais dažais per visą nėštumą dažiau tik kartą - nudažiau artima jiems spalva ir dabar atauginėjant net nlb matosi šaknys, t.y. beveik nesiskiria. Baigusi žindyti planuoju vėl patapti blondine, nes jau ta lietuviška pelenų plaukų spalva pabodo biggrin.gif Bet dėl lialiuko galima susilaikyti ir pakentėti wink.gif
Gausteja
As ameniskai netgi nesuprantu tu kurios nesidazo veido,plauku,nagu lako nenaudoja ir panasiai, nestumas ne liga. 4u.gif
Vilko_kailis
QUOTE(Gausteja @ 2011 06 27, 07:45)
As ameniskai netgi nesuprantu tu kurios nesidazo veido,plauku,nagu lako nenaudoja ir panasiai, nestumas ne liga. 4u.gif
*

Reiskia, nesupranti, kiek visame tame grozyje yra chemijos, kuri per krauja laisvai gali pasiekti tavo zirni. Jau ir tau paciai tai nera labai sveika dideliais kiekiais, bet tai asmeninis reikalas. Kada idomumo vardan pabandyk surinkti i viena vieta visa kosmetika, dekoratyvine ir higienine, iskaitant sampuna ir t.t., ir suskaiciuoti pagal etiketes, kiek skirtingu chemikalu kasdien "suvartoji" ivairiom dozem per oda drinks_cheers.gif Ir tai bus VIEN TIK kosmetika, neskaiciuojant viso meslo, atsiprasant, kuri suvalgai, ikvepi ir taip toliau, ir panasiai smile.gif

Aisku, jeigu esi viena is tu, kuri isitikinus, kad jie visi daro tau kazka gero arba bent jau nekenkia, tai gali ir nepradet bigsmile.gif
Simuute
QUOTE(Gausteja @ 2011 06 27, 10:45)
*

Taip, ne liga, bet kosmetika yra brudas. Aš nesuprasčiau tokios nestuke.gif , kuri nesipraustų, bet nesidažančias palaikau. Netgi sau gražesnė atrodau dabar nei prieš nėštumą ir be jokios kosmetikos, nebent akis pasiryškinus bigsmile.gif
emiliuxas
QUOTE(Simuute @ 2011 06 27, 17:01)
Taip, ne liga, bet kosmetika yra brudas. Aš nesuprasčiau tokios  nestuke.gif , kuri  nesipraustų, bet nesidažančias palaikau. Netgi sau gražesnė atrodau dabar nei prieš nėštumą ir be jokios kosmetikos, nebent akis pasiryškinus  bigsmile.gif
*

as dar nenescia budama pradejau naudoti tik naturalia ecologiska kosmetika tiek higienine tiek dekoratyvine. taip kad nemanau kad kuo nors kenkiu savo leliukui. o pasigrazinus jauciuosi labai gerai bigsmile.gif
Gausteja
Na as tai nenoriu kazko taip keisti ir vaikscioti isbalus ar panasiai,be to mane labai beria siuo metu nestumo pradzioje,taigi as jauciuosi geriau pasidaziusi jai kur einu,zinoma ne kiekviena diena,ir tik is kur gryzus nusiplaunu,taigi kaip ir sakau as PATI geriau jauciuosi ,o savijauta nestume-pati svarbiausia. drinks_cheers.gif
vilku motinėlė
Man dazytia visai nesinori.. naudoju tik tusa, o veida tik kremuku su spf patepu ir viskas. Aplamai vasara jokiu pudru nenaudoju. Taip esu pabalusi siek tiek ir pabrinke paakiai, bet jei pasidazyciau akis daugiau tai atrodyciau nenaturaliai, o man nestuke kazkaip savaime asocijuojasi su naturalumu.
Vilko_kailis
QUOTE(vilku motinėlė @ 2011 06 27, 18:31)
Man dazytia visai nesinori.. naudoju tik tusa, o veida tik kremuku su spf patepu ir viskas. Aplamai vasara jokiu pudru nenaudoju. Taip esu pabalusi siek tiek ir pabrinke paakiai, bet jei pasidazyciau akis daugiau tai atrodyciau nenaturaliai, o man nestuke  kazkaip savaime asocijuojasi su  naturalumu.
*

drinks_cheers.gif
Cuteone
o as pasidazau ir atrodau naturaliai 4u.gif viskas su saiku...
maumė
Nesidažau, nes paprasčiausiai tingiu - gi reiks vakare valytis biggrin.gif, vyras pripažino, kad argumentas rimtas g.gif Niekur neinu tik į lauką, o ir ten su akiniais nuo saulės, nes akys labai šviesos bijo. Tik kremais kada netingiu išsitepu, nes oda šį nėštumą žiauriai sausa verysad.gif Pedikiūras - jokių problemų, gal kad gimnastiką lankius, sunkiau pasilenkt batus apsimaut, pritūpt. Antakius pešioju dar, ir visas mano gražinimasis čia. Nematau problemos, aš iš tų, kur makiažas labai išvaizdos nepakeičia. O kvepalai beveik visi dabar erzina schmoll.gif.
Tik vienas dalykas - pradėjau keistai domėtis skudurais, prisipirkau kalną nėštukių rūbų, o matau, kad nebus kur jų užsidėt visai, į lauką gaila, tuoj reiks gimdyt, tai dabar pardavinėju visa tą krūvą lotuliukas.gif Nu tikrai šitoj vietoj nesupratau savęs biggrin.gif
rytoruka.s
sveikutes, as per visa nestumo laika stengiuosi prisiziureti ir pasidazyti smile.gif labai jau prastai atrodyciau isbalusi, isbertu veideliu ir su ataugusiom plauku saknim biggrin.gif
indrutee
kadangi nestuke.gif pradzia buvo gan sunki tai nieko nenorejau nej dazytis nej grazintis doh.gif va daba sveikatele nebloga tai visokiu nesamoniu prisigalvoju kad tik graziau atrodyciau biggrin.gif
olinka
o kokie nėštumo laikotarpiu galima dažyt plaukus, chemini darytis ir pan?
Blakstute
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55)
Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?
*

makiažas nėštumui nekenkia, tik va plaukų dažymas nelabai gerai.. Bet ir tai.. aš vistiek dažau.. Tikrai nežadu būt kokia tai nevala besailaukianti mama. Svarbu prisižiūrėti, kad ir pats gerai jaustumeisi.
olinka
QUOTE(Blakstute @ 2011 07 15, 00:29)
makiažas nėštumui nekenkia, tik va plaukų dažymas nelabai gerai.. Bet ir tai.. aš vistiek dažau.. Tikrai nežadu būt kokia tai nevala besailaukianti mama. Svarbu prisižiūrėti, kad ir pats gerai jaustumeisi.
*

girdejau kad po 3 men nestumo galima dazyt plaukus, o iki to nelabai patartina smile.gif
Jovani
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55)
Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?
*

na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika.
Kiekviena norim būti graži, nesvarbu - laukiamės ar ne.
Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis 4u.gif

QUOTE(olinka @ 2011 07 14, 11:23)
o kokie nėštumo laikotarpiu galima dažyt plaukus, chemini darytis ir pan?
*

na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju blush2.gif
olinka
QUOTE(Jovani @ 2011 07 15, 20:30)
na man tos teorijos apie kenkimą leliukui labai jau kvailos atrodo, juk vaikutį nuo viso aplinkos "blogio" saugo jo namukas - placenta, tad manau, jog jokie lakai ar standikliai ar želės tikrai jam nekenkia, lygiai taip pat ir dekoratyvinė kosmetika.
Tik tiek, jog man pastojus daugiau natūralumo norisi - kremukas, tušas ir lūpų blizgis 4u.gif
na sakoma, jog po 12 savaitės saugiausia tuo užsiimti, tačiau vėlgi, ar ten gali kažkaip tam leliui dažymai ir cheminiai šukavimai atsiliept, kad ir ankščiau tai darysit? na aš abejoju blush2.gif
*

na esu macius irodymu kad dazymai atsiliepe busimam mazyliui, t.y. jo plaukuciai buvo ryzi, labai balti ir pan.
egllute
Plaukus daziau antro trimestro viduryje ir nestumo pabaigoje, o mazylis auksaplaukis... ax.gif Aisku gal dar isaugs, bet kol kas yra taip biggrin.gif Nors aisku, kad su plauku dazymu to visiskai nesieju.
maukis2
niekada nemaciau, kad kosmetika ar plauku dazymas atsilieptu vaikuciui. jei vaiko plauku spalva skiriasi nuo tevu, tai nereiskia, kad kalti dazai, juk niekas nezino kokio plauko(tiesiogine ta zodzio prasme) zmones buvo jusu gimineje, o genai juk issisaugo ir persiduoda..as pvz budama nescia daziausi plaukus, aisku ne taip daznai kaip ne nescia, bet 3 kart, tai tikrai, o makiaza naudojau per sventes ar siaip progomis nrml ir rysku kaip vizada, o paprastom d jei norejau pasidazyti, tai tusas visada po ranka smile.gif o be lupdazio is namu neejau iki nestumo,nestumo metu ir neeinu be jo ir db smile.gif
kiekviena esam skirtinga ir skiriasi nestumai..jei kas nori ir gali save lepinti makiazu ir plauku dazymu, tai pirmyn, manau svarbu nepiktnaudziauti 4u.gif
olinka
QUOTE(maukis2 @ 2011 07 21, 22:49)
niekada nemaciau, kad kosmetika ar plauku dazymas atsilieptu vaikuciui. jei vaiko plauku spalva skiriasi nuo tevu, tai nereiskia, kad kalti dazai, juk niekas nezino kokio plauko(tiesiogine ta zodzio prasme) zmones buvo jusu gimineje, o genai juk issisaugo ir persiduoda..as pvz budama nescia daziausi plaukus, aisku ne taip daznai kaip ne nescia, bet 3 kart, tai tikrai, o makiaza naudojau per sventes ar siaip progomis nrml ir rysku kaip vizada, o paprastom d jei norejau pasidazyti, tai tusas visada po ranka smile.gif o be lupdazio is namu neejau iki nestumo,nestumo metu ir neeinu be jo ir db smile.gif
kiekviena esam skirtinga ir skiriasi nestumai..jei kas nori ir gali save lepinti makiazu ir plauku dazymu, tai pirmyn, manau svarbu nepiktnaudziauti  4u.gif
*

bet pati ginekologe kartais nerekomenduoja dazyt plaukus, kai leidzia viskas tvarkoj 4u.gif
Penélope
Na aš plaukų nebedažau, nes ir taip suprastėję jie nuo dažymų doh.gif Tai dar prieš nėštumą buvau nusprendusi nebedažyti schmoll.gif Na bent jau kolkas, kol neužeis nenumaldomas noras atsinaujinti (kaip dažnai būna pas moteris) biggrin.gif

Na o dėl kosmetikos...Aš dažausi taip kaip ir dažiausi biggrin.gif Pakankamai biggrin.gif Nes nemanau, kad iššokęs pilvukas pagrąžino mano veidelį hihihi.gif O be to, man labai gražiai atrodo nestuke.gif , kurios nepamiršta ir savęs rolleyes.gif
Vivia000
As plaukus ir daziau, ir kirpau, visada pasidazius, visokios kaukes ir t.t. smile.gif ginekologe pagyre, kad savimi rupinuosi biggrin.gif sako, tada ir lelyte gerai nusiteikus buna, jei mama grazi jauciasi ir tetukas demesi labiau atkreipia biggrin.gif
Amaka
Plaukus daziau nuo pat nestumo pradzios. Gine absoliuciai nieko apie tai nesake.
Gal kuri laika, kol labai pykino maziau save prisiziurejau, bet dabar viskas grizo i senas vezes ir paciai malonu gerai atrodyti, nuotaika puikesne ir sau, bei kitiems grazi nestuke.gif atrodau lotuliukas.gif
romaievamatilda
Ir plaukus dažiau, ir kirpau, ir kremus naudojau,ir kvepinausi, tik tuo metu visai kitoks kvapas patiko nei įprastai, ir su makiažu vaikščiojau. Tik nagų nelakavau:) negalėjau pakęst lako kvapo.

Beveik viskas buvo taip, kaip visada.
acorus
beabejo grazinames biggrin.gif
MAH
sveikos,

gal kuri zinot, ar kenkia, jei nestumo metu naudoji depiliacini krema pvz. bikinio srityje ir kitur?
miss_
sveikos, nenoreciau nieko izeisti, bet jau kaip kraupiai atrodo nesusitvarkiusi busima mama...su nutysusiai rubeliais, ataugusioms saknim ir riebaluotais plaukais...nieko nera blogiau...jeigu blogai jausiuos budama nescia ir nenoresiu dazytis (ar tingesiu) as tikrai eisiu blakstienu augintis, kauke veido kokia detis ir panasiai. o poto moteros verkia, kad vyrai atsala...
beje, akropolio miglei (atrodo) dirba nestuke.gif toookia grazi moteris! negalejau atitraukti akiu, tiesiog svyti, tvarkingai pasidazius (minimaliai) plaukuciai svarus, susukuoti, rankytes svelnios, naguciai tvarkinti, graziai ir paprastai apsirengus, tiesiog negalejau atitraukti akiu blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif
arbūzinė uoga
labai gerai plauku dazus gali atstoti dazantieji sampunai ar non-permanent dazai mirksiukas.gif jie be jokiu amoniaku, tai nelabai jau tokie ir baisus.
Lyraaa
QUOTE(Jovani @ 2011 07 15, 20:30)
*

drinks_cheers.gif
naujokas998
Man tai norisi pasidazyti ir pasidazau, bet jokiu plauku nedazau, jokiu putu ir laku nenaudoju, nes skaiciau, kad nelabai gerai iki 12 sav. g.gif blush2.gif
dovil14
Plaukučius dažau, nagučius lakuoju, make-up'ą darau, bet tai viskas, užtat, į soliariumą nebevaikštau. 4u.gif
*Anila*
Zinoma,butinai cool.gif Pasidazau kasdiena,plaukus ir kerpu ir dazau nestumo metu,negaleciau vaikscioti visa nupesiota smile.gif Soleriumai,jokiu budu!!!
dovil14
QUOTE(*Anila* @ 2011 11 15, 17:35)
Zinoma,butinai cool.gif Pasidazau kasdiena,plaukus ir kerpu ir dazau nestumo metu,negaleciau vaikscioti visa nupesiota smile.gif  Soleriumai,jokiu budu!!!
*

drinks_cheers.gif
Orcca
Zinoma,butinai cool.gif Pasidazau kasdiena,plaukus ir kerpu ir dazau nestumo metu,negaleciau vaikscioti visa nupesiota smile.gif  Soleriumai,jokiu budu!!!
*

Pritariu thumbup.gif
Gaske
Į kosmetiką nespjoviau nei iki nėštumo, nei jo metu, nei po gimdymo. Kirpykloje lankiausi, nagelius lakavau, akytes dažiau... Ar gali būti blogai save prižiūrinti moteris? Taigi kad ne mirksiukas.gif
Kitte
*

drinks_cheers.gif juk ir besilaukiant norime buti grazios mirksiukas.gif
moriube
Sveikos, as gal del to, kad laukiuosi bico, bet nesipuosiu, jokiu auskaru, karoliu ir pan. del dazu tai plaukus tebedazau tik kiek reciau, ko nebedarau tai nelakuoju nagu, nes kai reieks nuvalyti, prisikvepuosiu nesamoniu, kam to reikia... naudoju tusa ir krema, kaip ir iki nestumo. Na bet kad sumazinau kiekius tai faktas, bet ne kai pastojau o metai iki to, nes pavadinkim "valiau" organizma smile.gif
maukis2
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 14, 23:11)
Man tai norisi pasidazyti ir pasidazau, bet jokiu plauku nedazau, jokiu putu ir laku nenaudoju, nes skaiciau, kad nelabai gerai iki 12 sav. g.gif  blush2.gif
*

nu nepykit uz pasakyma, bet, moterie, jei jums pasakys, kad visa nestuma nepesiot antakiu, nekirpti nagu ar dar ko, tai ta ir darysit? taip nesigincyju, kad plauku dazyt iki 12 sav plauku dazyt nepatartina..bet paskiau viska galit naudoti, tik svarbu saikas.
plius dauguma nestukiu suzino, kad laukiasi kai jau buna 6sav, o iki to pasitaiko, kad plaukus dazo ir nagus prisiaugina ir t.t, tai kaip tai suprast?iki nezinojimo buvo galima tai daryt ir negalvot apie pasekmes, o ypac jei lialius planuojamas, o po 6 sav kai suzinai jau tampi ,,ideali,, nestuke?
kas nesutiks tas nesutiks su manim, bet man visa tai juokinga ir nesamoninga!! nestumas tai ne liga, ir vieno ar kito dalyko nepatartina naudoti, nes nestumo metu daromes jautresnes kvapams ar medziagoms ir galim nlb gerai pasijusti, bet juk ne ligotos!

MORIUBE, as laukiuosi jau antro berniuko ir kaip ir pirma karta kaip norejau atrodyti grazi, tai taip noriu ir db smile.gif tik db tapau jautri metalui ir kaikurioms rubu medziagoms, tai puses savo papuosalu ir rubu ngl nesioti deja verysad.gif nepriklauso ko laukiesi berniuko ar mergaites, bet jei norisi puostis, tai puosies, o jei nesinori, tai ir nesipuosi thumbup.gif svarbu, kad sau atrodytumet grazi
p.s - valant nagus nuo lako, galit naudoti lako valikli be acetono. jei pirksit geresnes kokybes, tai jis beveik be kvapis cool.gif
vai2te0528
As kaip ir iki nestuke.gif taip ir dabar naudoju tik pudra ir akiu tusa smile.gif Plaukus dazyciau, jei reiketu, bet nedazau, tik mastau juos pasikirpti, kad sveikiau atrodytu pries mokslu baigima ax.gif
trioskute
QUOTE(maukis2 @ 2012 02 15, 18:51)
nu nepykit uz pasakyma, bet, moterie, jei jums pasakys, kad visa nestuma nepesiot antakiu, nekirpti nagu ar dar ko, tai ta ir darysit? taip nesigincyju, kad plauku dazyt iki 12 sav plauku dazyt nepatartina..bet paskiau viska galit naudoti, tik svarbu saikas.
plius dauguma nestukiu suzino, kad laukiasi kai jau buna 6sav, o iki to pasitaiko, kad plaukus dazo ir nagus prisiaugina ir t.t, tai kaip tai suprast?iki nezinojimo buvo galima tai daryt ir negalvot apie pasekmes, o ypac jei lialius planuojamas, o po 6 sav kai suzinai jau tampi ,,ideali,, nestuke?
kas nesutiks tas nesutiks su manim, bet man visa tai juokinga ir nesamoninga!! nestumas tai ne liga, ir vieno ar kito dalyko nepatartina naudoti, nes nestumo metu daromes jautresnes kvapams ar medziagoms ir galim nlb gerai pasijusti, bet juk ne ligotos!

MORIUBE, as laukiuosi jau antro berniuko ir kaip ir pirma karta kaip norejau atrodyti grazi, tai taip noriu ir db smile.gif tik db tapau jautri metalui ir kaikurioms rubu medziagoms, tai puses savo papuosalu ir rubu ngl nesioti deja verysad.gif  nepriklauso ko laukiesi berniuko ar mergaites, bet jei norisi puostis, tai puosies, o jei nesinori, tai ir nesipuosi thumbup.gif  svarbu, kad sau atrodytumet grazi
p.s - valant nagus nuo lako, galit naudoti lako valikli be acetono. jei pirksit geresnes kokybes, tai jis beveik be kvapis cool.gif
*

Visiskai pritariu smile.gif Nestumas ne liga smile.gif Gal pradzioj buna sunkiau su tais visais blogumais,bet mes visos norim atrodyti grazios smile.gif
puma
Iseidama i lauka butinai truputeli paryskinu akis, lupas, nes labai veidelis isbales, ir nuo pavasario ir nuo nestumo, nagus palakuoju, plaukus pakerpu, negi dabar turiu siltnamio salygom gyventi? 4u.gif 4u.gif
Lafe
Grazinimas nestumo metu tikrai nekenkia taigi pirmyn smile.gif thumbup.gif
mergytia
Plaukus dazau, nagu nelakuoju (nusiemiau akrilinius - manau kenkia, o lakuoti nera prasmes nes po puses dienos nusilupa lakas), prisiauginus blakstienas (nemanau, kad kenkia) kiekviena diena dazausi kitaip neisivaizduoju: pudra, antakius ryskinu ax.gif
Basari'a
Ir plaukus dažau ir dekoratyvine kosmetika naudoju. Noriu būti graži ir nėštumo metu, o ne kaip kokia vargšė - stora, išbalus, nuaugusiais plaukais ir pan.
maukis2
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 17, 14:28)
Ir plaukus dažau ir dekoratyvine kosmetika naudoju. Noriu būti graži ir nėštumo metu, o ne kaip kokia vargšė  - stora, išbalus, nuaugusiais plaukais ir pan.
*

drinks_cheers.gif
kaip malonu, kad daug mamyciukiu naudoja grazinimosi priemones 4u.gif
as va atejus pavasariui ir gi panorau pasigrazinti, i tamsius plaukus uzvariau truputuka sviesiu sruogeliu..pagikrpau kirpciukus ir t.t biggrin.gif snd vaziuojam i pasilinksminimu parka skirta vaikams ir as jau mastau kaip cia pasigrazint smile.gif aisku proga ne itin ale, bet iseinant i zmones norisi atrodyti grazesnei nei kasdien namuose blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
zenzara

kai yra proga tai pasidazau,nu kiekviena diena spakliaus ant veido nekraunu ir taip neblogai atrodau,kad be makiazo negaleciau iseiti is namu lotuliukas.gif
Laimiečka
Dažausi kaip ir anksčiiau, ir nagus lakuojuos kiek norisi nail.gif Plaukų nesidažiau ir anksčiau, bet juos tvarkytis kažkaip sunkiau pasidarė, pasikeitė man jie g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.