Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukė ir kosmetika
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4
gosas
Kas del plauku ir man per niestuma buvo viskas puikei nei vieno nuslinkusio plaukelio O po gimdimo doh.gif ,Bet negazdinu juk ne visiem taip buna schmoll.gif Ir dar gydytoje patare niestumo metu nelakuoti nagu ,nes neva kudikis elergiskas bus g.gif
braaskytea
Del grazinimosi gyditoja pasake dazykis puoskis jei tik tau patinka ir jautiesi gerai tai ir leliukas tada jauciasi gerai bigsmile.gif
indriuska
nieko ypatingo nei pries tai nedarau manau pats nestumas mus isgrazina nestuke.gif bigsmile.gif
+777+
Kada reikia ir plaukus dažau ir nagus jei į kokį balių einu ir įprastą kosmetiką kasdien naudoju. Jei tikėt prietarais, tai ir plaukų kirpt negalima-tipo vaiko dalia nukerpi. Bet jei mano šukuosena trumpa, tai man ką dabar apaugusiai vaikščiot?
modestule
as pati plauku tai nedazau(kadangi vistiek naturalia spalva dazydavau, tai skirtumo nelabai matyti) , bet nieko pries neturiu pries dazyma. Manau tai kiekvienos reikalas smile.gif sutinku, kad nstumas labai mus isgrazina, bet as pasigrazinti su kosmetika irgi megstu smile.gif
Lazdu_Dama
QUOTE(+777+ @ 2010 02 22, 16:25)
Kada reikia ir plaukus dažau ir nagus jei į kokį balių einu ir įprastą kosmetiką kasdien naudoju. Jei tikėt prietarais, tai ir plaukų kirpt negalima-tipo vaiko dalia nukerpi. Bet jei mano šukuosena trumpa, tai man ką dabar apaugusiai vaikščiot?
*

drinks_cheers.gif as irgi viska darau kaip iki nestumo.. ir nagus ir plaukus dazau ir depiliacijas darausi.. zodziu, viskas vyksta iprastai thumbup.gif
oolyte
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 22, 22:24)
drinks_cheers.gif  as irgi viska darau kaip iki nestumo.. ir nagus ir plaukus dazau ir depiliacijas darausi.. zodziu, viskas vyksta iprastai  thumbup.gif
*

as taip pat viska darau, kaip anksciau. Gal tik kosmetika renkuosi daugiau ekologiska, nei bet kokia kita, kad ir gera.
Tik del depiliacijos girdejau, kad geriau vengti, jei ji suteikia skausma. O man tai zveriskai skauda doh.gif
indriuska
na taip taip ta ir turejau omeni as kadangi dazaus kiekviena diena tai tiesiog nieko papildomai nedarau ir atsisakyt nieko neatsisakiau man tie prietarai isvis.................
PUPA13
QUOTE(Voriuke @ 2009 10 02, 12:30)
As tai va taip megau visokias proceduras sau darytis, rupintis oda ir plaukais. Bet ka daryti, kai daugumos priemoniu kvapai erzina?  net kurios siaip jau labai kvepia verysad.gif Pvz is Body shop. O dabar teko pirkti bekvapi sampuna... doh.gif
*

Vat ir man tas pats.Visos priemones praktiskai stovi,nes kvapai doh.gif erzina.Ir kvepalu kvapas pasikeite.Nors kartais ir jegu nera ,bet vistik pasidazau eidama i zmones smile.gif ,bet kaip fainai kartais namie be makijazo pavaikscioti,tiesiog naturaliai pabuti blush2.gif Man grazu kai nestuke.gif buna susitvarkiusios,nagai,plaukai ir makijazas,niekaip as neizvelgiu kad kenktu.Vien pagalvojus kokiu oru kvepuojame ir ka valgome.As uz susitvarkiusias nestuke.gif
Inga741
As tai kuo labiau nescia, tuo labiau grazinuosi biggrin.gif Nzn kas pasidare, bet noriu atrodyti ypatingai grazi. Seniau tam skirdavau maziau demesio.
sandrute37
SVEIKOS MAMYTES,
MANO MAZIUKUI JAU 1 METUKAI,KAI LAUKIAUSI MAN IR SAKE-PLAUKU NEDAZYK,NAGU NELAKUOK,ATSEIT VAIKUCIUI KENKIA,
KLAUSIAU SAVO GYDYTOJO,JIS TIK NUSIJUOKE,
SAKE JEI PASTOVIAI UOSTYCIAU TUOS KVAPUS-NEGERAI,BET DABAR VISKAS GALIMA.
GIME SVEIKAS IR GRAZUS VAIKUTIS.
TAD BUKITE VISADA GRAZIOS,SEKMES JUMS
triusiene
Na as siaip nebetikiu tom nesamonem kad negalima dazyti plauku ir pan.. nes tai jau nebe tie laikai kai plauku dazuose vien tik kenksminga chemija smile.gif nors jau kokius 4 men nedaziau plauku, nes jie kazkodel pasidare tokios pat spalvos kaip ir daziau biggrin.gif o siaip tai nesioju gelinius nagus ir neiseinu is namu nepasidaziusi smile.gif))) norisi buti grazia nestuke smile.gif
Mistake
Plaukų nedažau, nes nereikia smile.gif užtat maždaug 1k į mėnesį su ilgalaikiais dažais dažau antakius ir blakstienas, na negaliu kitaip, nes jie pas mane balti ir kai tą darau jau apie 7 metus, esu taip įpratus, kad būčiau sau labai negraži, jei nedažyčiau smile.gif
o iš kosmetikos naudoju Egipto žemę ir tušą, kartais šešėlius.
~Beauty~
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 11, 15:52)
.............kartais matant kitas nestukes atrodo, kad jos serga mirtina liga - nesusitvarkiusios, apsirengusios nutysusiais rubais, toks vaizdas lyg nestumas reiskia, kad gali apsileisti. tikrai taip nemanau.puoskimes, ir nereikes skustis, kad vyras kairen ziuri ax.gif  smile.gif

kaip taikliai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif

Man net keista, kad apskritai toks klausimas temos autorei kilo ax.gif
Frosted
QUOTE(Mistake @ 2010 03 05, 10:55)
Plaukų nedažau, nes nereikia smile.gif užtat maždaug 1k į mėnesį su ilgalaikiais dažais dažau antakius ir blakstienas, na negaliu kitaip, nes jie pas mane balti ir kai tą darau jau apie 7 metus, esu taip įpratus, kad būčiau sau labai negraži, jei nedažyčiau smile.gif
o iš kosmetikos naudoju Egipto žemę ir tušą, kartais šešėlius.
*

drinks_cheers.gif Mano pagrindines priemones dabar taip pat EZ ir tusas + antakius as su seseliais dazau smile.gif
maukis2
plaukai mano sviesus, tai vat vakar pasidaziau saknis ir nesiruosiu apsileisti ir vaikscioti su iki ausu ataubusiomis tamsiomis plauku saknimis, antakiu ir blakstienu dazyt nereikia, nes turiu tamsu plauka smile.gif bet tusas tai privalomas kiekvieno ryto ritualas, o seseliai tik jei lb netyngiu, nes ryte pries darba dar kartais bunu lb uzsimiegojus ir leidziu sau pasidazyt tik tusu blush2.gif plaukai visada sutvarkyti, nagai sutvarkyti ir t.t..rubai tai pagrinde tunikos aptemptos arba siek tiek laisvesnes, bet bulviu maisu nenesioju..gaila tu nesciuju kurios nestumo metu tikrai smarkiai apsileidzia schmoll.gif
L'aurora
sveikutes. as visada buvau uz naturaluma, tad kasdieniniam pasirodymui visuomeneje pasidazau tik akis. "spakliaus" niekada nekraunu - tegul islieka naturalus skruostu raudonumas mirksiukas.gif blush-anim-cl.gif
maukis2
na as irgi uz naturalia veido oda, kad pvz manes nebertu ir butu naturaliau smile.gif bet siaip kai spaklium bandoma paslept maziukus veido nesklandumus(kas nestuke.gif lb daznai kelia rupesciu) nieko pries neturiu smile.gif smile.gif svarbu neapsileist, o makiazas manau nepakenks 4u.gif
Rutele:))))
Sveikos busimamos ir esamos mamytes,
As esu jusu forume naujoke, jusu komentarai mane labai suzavejo,as irgi manau,kad jeigu esi nestuke turi buti grazi:)
Musmire
Aišku,kad reikia gražintis drinks_cheers.gif
Daire
Tokių čiūdų esu girdėjusi, jokių dažų, kirpimų, nagų lako ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif

Na, jau ne! Visų pirma esu moteris ir noriu būt graži. smile.gif Plaukų nedažau, bet nagus lakuoju, plaukus kerpu, makiažą darausi. smile.gif
Veneraa
Man tai nzn kas pasidare bet kai suejo 30 savaiciu pradejo riebaluotis ne tik veido oda bet ir plaukai. ziauriai, jei noriu kad plaukai butu nesulipe tai reika juos jau kiekviena diena plauti, anksciau to nebudavo... g.gif as seip irgi negaliu be makiazo einant kurnors. O nagus dabar kerpuosi trumpai trumpai, nes kai pradeda augti tai atrodo lyg ten butu daug bakteriju. kazkokioj knygoj skaiciau , akd gimus leliukui geriau nagus nusikirpti, kad nebutu bereikalingu bakteriju ji imant i rankas maudant ar pan.......
Ksesanko
Sveikos smile.gif as irgi nesuprantu tu nestukiu, kurios apsileidzia smile.gif Labai sekasi toms, kuriu oda per nestuma lieka lyg persikas grazi. Deje, mano oda dabar tokia, kad esu priversta nauduoti spec. priemones. Per nestuma mano grozio proceduros visiskai nepasikeite: dazausi plaukus su naturaliais dazais, darau depiliacijas ir veido valymus (aisku kosmetologines proceduros per nestuma neduoda tokio pat rezultato, nes oda pasigdaro jautresne ir reikia rinktis atitinkamas priemones), neisisvaizduoju kaip galima nesidaryti pedikiuro ir maniukiuro. Labai stebina apsileidusios nestukes, kurios nori, kad ju vyrai i jas ziuretu, o ne i kitas smile.gif Ypac dabar, kai jauciasi pavasaris smile.gif Linkiu visoms buti grazioms ir geidziamoms smile.gif
omsone
Paskaiciusi jusu atsiliepimus visai susipainiojau. Labai nesinori negraziai atrodyti. Ypac tokiai blankiai ir isbalusiai,plaukai taip pat ataugineja. Ne tiesiog baisu. Plaukus bijau dazyti, nes man kirpeja pasake kad labai kenkia ypac tamsios pigmentacijos dazai. Tad ir nedaziau, bet ziureti i save nebegaliu. Pradejau gerti morku sultis ir valgyti morkas,kad nors kiek nebuciau tokia isblyskusi. Bet pasiskaiciusi jusu visai nebezinau kaip elgtis.... Vis del to galima dazytis, idomu kaip su tuo plauku dazymu ... g.gif Ar tikrai nekenkia? ax.gif
vanesa9
QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 19:36)
Paskaiciusi jusu atsiliepimus visai susipainiojau. Labai nesinori negraziai atrodyti. Ypac tokiai blankiai ir isbalusiai,plaukai taip pat ataugineja. Ne tiesiog baisu. Plaukus bijau dazyti, nes man kirpeja pasake kad labai kenkia ypac tamsios pigmentacijos dazai. Tad ir nedaziau, bet ziureti i save nebegaliu. Pradejau gerti morku sultis ir valgyti morkas,kad nors kiek nebuciau tokia isblyskusi. Bet pasiskaiciusi jusu visai nebezinau kaip elgtis.... Vis del to galima dazytis, idomu kaip su tuo plauku dazymu ...  g.gif  Ar tikrai nekenkia?  ax.gif
*

tikrai galima plaukus dazyt ir nekenkia, plauku dazai i krauja nepatenka juk mirksiukas.gif
js.
pirmus tris menesiu nepatariama dazyt plauku(kvapai,o ir vystosi viskas pas mazyli sparciausia),tik kirpeja reikia perspeti kad nestuke.gif ,nes kartais spalva gali ne tokia kokios pageidavot(cia kazkur skaiciau,nors kirpeja sake jos praktikoj taip nera buve)
Spindi*
Anksciau nesidazydavau, nes nereikadvo-veidas lygus ir rudas budavo( kol i soliariuma ejau) dabar, kai teko nutraukti deginimosi proceduras-vis dazniau pasidazau, nes apie akis atsirado rudi ratilai, o veidas baltas...zmones daznai paklausia ar gerai jauciuosi ar nealpstu ir pan doh.gif biggrin.gif todel geriau pasidazau, kad netrikdyciau kitu biggrin.gif o mano mociute(medike) man prikisa zinoma, kad kuo maziau naudociau kosmetikos, bet tikrai nenaudoju jos kalnais, tai manau nepakenks cool.gif
Manikiurai, pedikiurai, depiliacijos kaip kazkas minejote tikrai nemanau, kad kenktu schmoll.gif juk cia higiena kaip sakant ax.gif
Bet priauginti nagai, soliariumai,(gal ir pudros truputi) kenkia ax.gif
Veneraa

*

[/quote]

Heh o as visad pudra naudoju, kiekviena diena beveik- nu kai iseinu i lauka. nes mano oda neisgraziausiu tai tenka....
Spindi*
[quote=Veneraa,2010 03 18, 12:18]
*

[/quote]

Heh o as visad pudra naudoju, kiekviena diena beveik- nu kai iseinu i lauka. nes mano oda neisgraziausiu tai tenka....
*

[/quote]
Tai as irgi per savaite pora kartu naudoju, nes kaip jau minejau zmones klausia ar man viskas gerai, jei bunu nepasidazius biggrin.gif bet manau tai nera gerai, bet kokie kremai turi blogu ingridientu, reikia labai atsargiai rinktis...smile.gif
O siaip siais laikais net kvepuoti turbut kenkia, tai maziau imti i galva, svarbu soliariumuos neguleti ax.gif
omsone
Aciu visoms. Manau pagaliau ir as jau galesiu plaukus nusidazyti. Nes i miesta baisu iseiti blink.gif . Bet man dar idomu ar cia jusu nuomones, ar kuri nors taretes su daktare ir sake kad galima? g.gif
Spindi*
Kiekvienos gyditojos nuomone bus skirtinga, pamatysi. biggrin.gif cia tas pats kaip ir echo-vieni sako kenkia, kiti sako, kad visiskai nekenkia.
~Beauty~
omsone, negi dabar dėl kiekvienio savo žingsnio tarsies su gydytoja? g.gif
nemanau, kad kenkia pudra, tušas ar šešėliai...
Kuo mažiau reikia imti į galvą visokius "pamokymus" ar kažkur kažkada nugirstas dvejones, kas galima, ko ne ax.gif Gyvenkit kaip gyvenusios, mergaitės, tik nerūkykit ir negerkit alkoholio - ir viskas bus čiki thumbup.gif

žymiai kenksmingiau yra, pvz., važiuoti paskui auto, iš kurios dujomis dvokia arba kuri dyzeliu sudegusiu dūmija doh.gif arba prirūkyta laiptinė... - vat čia tai prisikvėpuojam tiesiai į plaučius unsure.gif
-Alice-
Tapusi nėščia nieko atsisakiau tik soliariumo 4u.gif Dabar veidui naudoju savaiminio įdegio purškiklį "Garnier". Geras daiktas.
O šiaip tai viskas kaip ir iki nėštumo thumbup.gif
omsone
Nu ir saunu. Siandien jau nusidaziau ataugusias saknis plauku. Jauciuosi kaip zmogus, o ne koks ligonis. Del kosmetikos naudojimo taip ir maniau kad nelabai kenkia. Man plauku dazymas labiau rupejo kiek jis kenkia smile.gif
raketa
Sveikutes 4u.gif
noriu ir as savo nuomone issakyti ax.gif , as kosmetika naudoju, tik stengiuosi kuo maziau naudoti veido kremu ir visai atsisakiau visokiu stangrinamuju ir liekninamuju kremu, o siaip tai daugiau nieko nekeiciu vistiek norisi pasigrazinti ax.gif nemanau, kad tai turetu kenkti
Meskute5
Budama nescia ir plaukus daziau ir kosmetika naudojau ir nieko tokio.. dazus rinkausi be amonjako, baisu ziuret i tas nescias kur eina be laso kosmetikos, plaukai nedazyti, riebaluoti, atrodo kad but nesciai toks siuabas i jas ziurint.. neklausykit bobuciu pasaku, gyvenam 21 amziuj, viskas galima, tik su saiku yra naturlesniu priemoniu ir viska galima rasti.
Martusik
as tai anksciau naudojau ir tai gal tik tusa ir lupo blizgesi.. Na, nekalbu apie naktini kluba ar pasivaiksciojima i svecius (tada jau buvo ir seseliai) bigsmile.gif Dabar dekorativines kosmetikos nenaudoju ir tai ne vien del nestumo...na, ir draugui labiau patinka naturalumas.. ai, manau st dalyka galima visada spet padet sau ant veido.. smile.gif bet kol nescia kosmetikos nenaudoju.. tiesiog ipratau jau be jos.
Meskute5
As tai neatsisakysiu schmoll.gif
vasareja123
visada reikia būt gražiai
tomike89
labutis,na as kiekviena diena naudoju kosmetika ir jauciu jei nueiciau i darba nepasidazius tai sakytu kad kai lavonas atrodau,nes lbai subjaurejo mano veidas,net nezadu atsisakyti kosmetikos. nepasidazysiu nebent tada kai eisiu i darza bulviu ravet kad paukscius pagasdinciau lotuliukas.gif biggrin.gif
Ingri07
As ir turiu klausima gal kas zinot ar turi koki poveiki vaikeliui antiperspirantai nuo prakaito, nestumo metu pagausejo prakaitavimas, ir nezinau ar galima naudoti antiperspiranta DRIClOR, jame didesnis aliuminio chlorido kiekis ir juo pasitepus visiskai neprakaituoju pazastys apie savaite... bet bijau ji naudoti kad nepakenktu kudikiui... verysad.gif o paprastos priemones nelabai padeda... verysad.gif
MoulinRouge
As naudojau ir naudoju kosmetika...Tik bandau rinktis naturalesne nestumo metu kiek imanoma ax.gif 4u.gif
lituka
QUOTE(MoulinRouge @ 2010 04 23, 15:00)
As naudojau ir naudoju kosmetika...Tik bandau rinktis naturalesne nestumo metu kiek imanoma  ax.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
na jeigu busi pati sau negrazi, tai ir jausies blogai
dzese
naudojau ir naudoju dabar. vat ir siandien ka tik plaukus nusidaziau. biggrin.gif biggrin.gif
RPak
QUOTE(Meskute5 @ 2010 03 20, 13:46)
baisu ziuret i tas nescias kur eina be laso kosmetikos, plaukai nedazyti, riebaluoti, atrodo kad but nesciai toks siuabas i jas ziurint.. neklausykit bobuciu pasaku, gyvenam 21 amziuj, viskas galima, tik su saiku yra naturlesniu priemoniu ir viska galima rasti.
*

Sveikutes, man kaip nuo nuotaikytės priklauso, pasidažau gan dažnokai, o pasipudruoju kasdien nes perbalusi esu. smile.gif
o dėl plauku dažymo as nesidažiau visa nėštuma, taip nereikia klausyti babučių pasakų, bet jei mano įsitikinimu nereikia dažyti aš ir nedažau plaukų, ir nekirpau, atrodau nekaip juk visi mato kad nėščia, bet kai pagimdysiu iškart susitvarkysiu, kartais reikia duoti ir tiem plaukam pailsėti biggrin.gif ir taip juk vaikiukas daug ka pasiema iš musu tai kam mum dar pačiom atimti iš saves tongue.gif aš manau kiekviena čia turi savo nuomone ir nereikia tu smerkti kurios būtent taip galvoja (dėl plaukų dažymo)... mirksiukas.gif
kretaa
Nesuprantu mūsų moterų - ypač kai nėščiosios tundormis patampa. Juk graži turi būti ir nėščia. Daviau sau pažadą niekada savęs neužmiršti - ir darau tą kasdien. dažausi, rengiuosi ir renkuosi stilingus drabužius ir jaučiuosi nuostabiai.
ugne23
Tiek su pirmu kai laukiuosi ir daziausi ir puosiuosi tiek ir dabar, sijonus devet pradejau, visad tik susitvarkius einu i gatve, paciai norisi kuo graziau atrodyt, akys gal ir svyti nestumo metu, bet turi manau svytet visa nestuke 4u.gif
Martusik
ne kosmetikoje reikalas. cool.gif Buti graziai svarbu. Bet jei pasidazysi, o rengsies netvarkingai, ar plaukai purvini bus, ar kai kalbi vien tik keiksmazodziai islenda, as manau tai daug blogiau. (siaubas apima kai gatveje pamatai rukancia nescia!!! blink.gif ) Kiekviena nestuke yra grazi jei ji laiminga ir svytinti. Ir visai nesvarbu ar naudoja pudra ar ne. smile.gif Visos Jus grazios!!!!! Ko pergyvenate... tongue.gif
Wild Pearl
QUOTE(Martusik @ 2010 04 28, 13:19)
ne kosmetikoje reikalas.  cool.gif  Buti graziai svarbu. Bet jei pasidazysi, o rengsies netvarkingai, ar plaukai purvini bus, ar kai kalbi vien tik keiksmazodziai islenda, as manau tai daug blogiau. (siaubas apima kai gatveje pamatai rukancia nescia!!!  blink.gif  ) Kiekviena nestuke yra grazi jei ji laiminga ir svytinti. Ir visai nesvarbu ar naudoja pudra ar ne.  smile.gif  Visos Jus grazios!!!!! Ko pergyvenate...  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100proc.pritariu pasisakiusiai mamytei :)kaip mano pacios mintys isdestytos butu biggrin.gif 4u.gif
elenuxus
O man tai kaip tik, kai pilvukas pradejo matytis norisi puostis, buti graziai ir branginti kiekviena diena.Pradejau ir sukneles, ir sijonus nesioti, man taip grazu nescia moteris... ax.gif Jauciuosi gerai, nuotaika jei kas nesugadina dazniausiai puiki, skrajoju su savo pilvuziuku.Kai kurios puikiai atrodo ir be kosmetikos, plauku dazu, bet ne visoms pasiseka tureti skaiscia oda, taisyklingus veido bruozus ir grazius plaukus tongue.gif As manau, kad nescia ar ne, moteris turi buti susitvarkius.Todel kosmetika naudoju, kremus naudoju ir nieko blogo cia nematau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.