Kas del plauku ir man per niestuma buvo viskas puikei nei vieno nuslinkusio plaukelio O po gimdimo
Del grazinimosi gyditoja pasake dazykis puoskis jei tik tau patinka ir jautiesi gerai tai ir leliukas tada jauciasi gerai
nieko ypatingo nei pries tai nedarau manau pats nestumas mus isgrazina
Kada reikia ir plaukus dažau ir nagus jei į kokį balių einu ir įprastą kosmetiką kasdien naudoju. Jei tikėt prietarais, tai ir plaukų kirpt negalima-tipo vaiko dalia nukerpi. Bet jei mano šukuosena trumpa, tai man ką dabar apaugusiai vaikščiot?
as pati plauku tai nedazau(kadangi vistiek naturalia spalva dazydavau, tai skirtumo nelabai matyti) , bet nieko pries neturiu pries dazyma. Manau tai kiekvienos reikalas
QUOTE(+777+ @ 2010 02 22, 16:25) Kada reikia ir plaukus dažau ir nagus jei į kokį balių einu ir įprastą kosmetiką kasdien naudoju. Jei tikėt prietarais, tai ir plaukų kirpt negalima-tipo vaiko dalia nukerpi. Bet jei mano šukuosena trumpa, tai man ką dabar apaugusiai vaikščiot? QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 22, 22:24) as taip pat viska darau, kaip anksciau. Gal tik kosmetika renkuosi daugiau ekologiska, nei bet kokia kita, kad ir gera. Tik del depiliacijos girdejau, kad geriau vengti, jei ji suteikia skausma. O man tai zveriskai skauda
na taip taip ta ir turejau omeni as kadangi dazaus kiekviena diena tai tiesiog nieko papildomai nedarau ir atsisakyt nieko neatsisakiau man tie prietarai isvis.................
QUOTE(Voriuke @ 2009 10 02, 12:30) As tai va taip megau visokias proceduras sau darytis, rupintis oda ir plaukais. Bet ka daryti, kai daugumos priemoniu kvapai erzina? net kurios siaip jau labai kvepia Vat ir man tas pats.Visos priemones praktiskai stovi,nes kvapai
As tai kuo labiau nescia, tuo labiau grazinuosi
SVEIKOS MAMYTES,
MANO MAZIUKUI JAU 1 METUKAI,KAI LAUKIAUSI MAN IR SAKE-PLAUKU NEDAZYK,NAGU NELAKUOK,ATSEIT VAIKUCIUI KENKIA, KLAUSIAU SAVO GYDYTOJO,JIS TIK NUSIJUOKE, SAKE JEI PASTOVIAI UOSTYCIAU TUOS KVAPUS-NEGERAI,BET DABAR VISKAS GALIMA. GIME SVEIKAS IR GRAZUS VAIKUTIS. TAD BUKITE VISADA GRAZIOS,SEKMES JUMS
Na as siaip nebetikiu tom nesamonem kad negalima dazyti plauku ir pan.. nes tai jau nebe tie laikai kai plauku dazuose vien tik kenksminga chemija
Plaukų nedažau, nes nereikia
o iš kosmetikos naudoju Egipto žemę ir tušą, kartais šešėlius. QUOTE(zhydelka @ 2009 05 11, 15:52) .............kartais matant kitas nestukes atrodo, kad jos serga mirtina liga - nesusitvarkiusios, apsirengusios nutysusiais rubais, toks vaizdas lyg nestumas reiskia, kad gali apsileisti. tikrai taip nemanau.puoskimes, ir nereikes skustis, kad vyras kairen ziuri kaip taikliai pasakyta Man net keista, kad apskritai toks klausimas temos autorei kilo QUOTE(Mistake @ 2010 03 05, 10:55) Plaukų nedažau, nes nereikia o iš kosmetikos naudoju Egipto žemę ir tušą, kartais šešėlius.
plaukai mano sviesus, tai vat vakar pasidaziau saknis ir nesiruosiu apsileisti ir vaikscioti su iki ausu ataubusiomis tamsiomis plauku saknimis, antakiu ir blakstienu dazyt nereikia, nes turiu tamsu plauka
sveikutes. as visada buvau uz naturaluma, tad kasdieniniam pasirodymui visuomeneje pasidazau tik akis. "spakliaus" niekada nekraunu - tegul islieka naturalus skruostu raudonumas
na as irgi uz naturalia veido oda, kad pvz manes nebertu ir butu naturaliau
Sveikos busimamos ir esamos mamytes,
As esu jusu forume naujoke, jusu komentarai mane labai suzavejo,as irgi manau,kad jeigu esi nestuke turi buti grazi:)
Aišku,kad reikia gražintis
Tokių čiūdų esu girdėjusi, jokių dažų, kirpimų, nagų lako ir t.t.
Na, jau ne! Visų pirma esu moteris ir noriu būt graži.
Man tai nzn kas pasidare bet kai suejo 30 savaiciu pradejo riebaluotis ne tik veido oda bet ir plaukai. ziauriai, jei noriu kad plaukai butu nesulipe tai reika juos jau kiekviena diena plauti, anksciau to nebudavo...
Sveikos
Paskaiciusi jusu atsiliepimus visai susipainiojau. Labai nesinori negraziai atrodyti. Ypac tokiai blankiai ir isbalusiai,plaukai taip pat ataugineja. Ne tiesiog baisu. Plaukus bijau dazyti, nes man kirpeja pasake kad labai kenkia ypac tamsios pigmentacijos dazai. Tad ir nedaziau, bet ziureti i save nebegaliu. Pradejau gerti morku sultis ir valgyti morkas,kad nors kiek nebuciau tokia isblyskusi. Bet pasiskaiciusi jusu visai nebezinau kaip elgtis.... Vis del to galima dazytis, idomu kaip su tuo plauku dazymu ...
QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 19:36) Paskaiciusi jusu atsiliepimus visai susipainiojau. Labai nesinori negraziai atrodyti. Ypac tokiai blankiai ir isbalusiai,plaukai taip pat ataugineja. Ne tiesiog baisu. Plaukus bijau dazyti, nes man kirpeja pasake kad labai kenkia ypac tamsios pigmentacijos dazai. Tad ir nedaziau, bet ziureti i save nebegaliu. Pradejau gerti morku sultis ir valgyti morkas,kad nors kiek nebuciau tokia isblyskusi. Bet pasiskaiciusi jusu visai nebezinau kaip elgtis.... Vis del to galima dazytis, idomu kaip su tuo plauku dazymu ... tikrai galima plaukus dazyt ir nekenkia, plauku dazai i krauja nepatenka juk
pirmus tris menesiu nepatariama dazyt plauku(kvapai,o ir vystosi viskas pas mazyli sparciausia),tik kirpeja reikia perspeti kad
Anksciau nesidazydavau, nes nereikadvo-veidas lygus ir rudas budavo( kol i soliariuma ejau) dabar, kai teko nutraukti deginimosi proceduras-vis dazniau pasidazau, nes apie akis atsirado rudi ratilai, o veidas baltas...zmones daznai paklausia ar gerai jauciuosi ar nealpstu ir pan
Manikiurai, pedikiurai, depiliacijos kaip kazkas minejote tikrai nemanau, kad kenktu Bet priauginti nagai, soliariumai,(gal ir pudros truputi) kenkia
[quote=Veneraa,2010 03 18, 12:18]
Bet priauginti nagai, soliariumai,(gal ir pudros truputi) kenkia [/quote] Heh o as visad pudra naudoju, kiekviena diena beveik- nu kai iseinu i lauka. nes mano oda neisgraziausiu tai tenka.... [/quote] Tai as irgi per savaite pora kartu naudoju, nes kaip jau minejau zmones klausia ar man viskas gerai, jei bunu nepasidazius O siaip siais laikais net kvepuoti turbut kenkia, tai maziau imti i galva, svarbu soliariumuos neguleti
Aciu visoms. Manau pagaliau ir as jau galesiu plaukus nusidazyti. Nes i miesta baisu iseiti
Kiekvienos gyditojos nuomone bus skirtinga, pamatysi.
omsone, negi dabar dėl kiekvienio savo žingsnio tarsies su gydytoja?
nemanau, kad kenkia pudra, tušas ar šešėliai... Kuo mažiau reikia imti į galvą visokius "pamokymus" ar kažkur kažkada nugirstas dvejones, kas galima, ko ne žymiai kenksmingiau yra, pvz., važiuoti paskui auto, iš kurios dujomis dvokia arba kuri dyzeliu sudegusiu dūmija
Tapusi nėščia nieko atsisakiau tik soliariumo
O šiaip tai viskas kaip ir iki nėštumo
Nu ir saunu. Siandien jau nusidaziau ataugusias saknis plauku. Jauciuosi kaip zmogus, o ne koks ligonis. Del kosmetikos naudojimo taip ir maniau kad nelabai kenkia. Man plauku dazymas labiau rupejo kiek jis kenkia
Sveikutes
noriu ir as savo nuomone issakyti
Budama nescia ir plaukus daziau ir kosmetika naudojau ir nieko tokio.. dazus rinkausi be amonjako, baisu ziuret i tas nescias kur eina be laso kosmetikos, plaukai nedazyti, riebaluoti, atrodo kad but nesciai toks siuabas i jas ziurint.. neklausykit bobuciu pasaku, gyvenam 21 amziuj, viskas galima, tik su saiku yra naturlesniu priemoniu ir viska galima rasti.
as tai anksciau naudojau ir tai gal tik tusa ir lupo blizgesi.. Na, nekalbu apie naktini kluba ar pasivaiksciojima i svecius (tada jau buvo ir seseliai)
As tai neatsisakysiu
visada reikia būt gražiai
labutis,na as kiekviena diena naudoju kosmetika ir jauciu jei nueiciau i darba nepasidazius tai sakytu kad kai lavonas atrodau,nes lbai subjaurejo mano veidas,net nezadu atsisakyti kosmetikos. nepasidazysiu nebent tada kai eisiu i darza bulviu ravet kad paukscius pagasdinciau
As ir turiu klausima gal kas zinot ar turi koki poveiki vaikeliui antiperspirantai nuo prakaito, nestumo metu pagausejo prakaitavimas, ir nezinau ar galima naudoti antiperspiranta DRIClOR, jame didesnis aliuminio chlorido kiekis ir juo pasitepus visiskai neprakaituoju pazastys apie savaite... bet bijau ji naudoti kad nepakenktu kudikiui...
As naudojau ir naudoju kosmetika...Tik bandau rinktis naturalesne nestumo metu kiek imanoma
naudojau ir naudoju dabar. vat ir siandien ka tik plaukus nusidaziau.
QUOTE(Meskute5 @ 2010 03 20, 13:46) baisu ziuret i tas nescias kur eina be laso kosmetikos, plaukai nedazyti, riebaluoti, atrodo kad but nesciai toks siuabas i jas ziurint.. neklausykit bobuciu pasaku, gyvenam 21 amziuj, viskas galima, tik su saiku yra naturlesniu priemoniu ir viska galima rasti. Sveikutes, man kaip nuo nuotaikytės priklauso, pasidažau gan dažnokai, o pasipudruoju kasdien nes perbalusi esu. o dėl plauku dažymo as nesidažiau visa nėštuma, taip nereikia klausyti babučių pasakų, bet jei mano įsitikinimu nereikia dažyti aš ir nedažau plaukų, ir nekirpau, atrodau nekaip juk visi mato kad nėščia, bet kai pagimdysiu iškart susitvarkysiu, kartais reikia duoti ir tiem plaukam pailsėti
Nesuprantu mūsų moterų - ypač kai nėščiosios tundormis patampa. Juk graži turi būti ir nėščia. Daviau sau pažadą niekada savęs neužmiršti - ir darau tą kasdien. dažausi, rengiuosi ir renkuosi stilingus drabužius ir jaučiuosi nuostabiai.
Tiek su pirmu kai laukiuosi ir daziausi ir puosiuosi tiek ir dabar, sijonus devet pradejau, visad tik susitvarkius einu i gatve, paciai norisi kuo graziau atrodyt, akys gal ir svyti nestumo metu, bet turi manau svytet visa nestuke
ne kosmetikoje reikalas.
QUOTE(Martusik @ 2010 04 28, 13:19) ne kosmetikoje reikalas.
O man tai kaip tik, kai pilvukas pradejo matytis norisi puostis, buti graziai ir branginti kiekviena diena.Pradejau ir sukneles, ir sijonus nesioti, man taip grazu nescia moteris...
|