Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .4 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Užkandžiai ir sriubos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
JOLKA999
user posted image
čikuraku
naktipieciams saloteliu rolleyes.gif

rukyta vistyte
kukuruzai konservuoti
melyni,balti svogunai
paprika
pomidoras
kiausinukas virtas
salota
svogunu laisku laseli pabarstyt
uzpilas trinto cesnako, nat.jogurto bei majonezo

user posted image
Berry22
Mini krepšeliai su vištiena ir sūriu
Reikės:

1 pakelio krepšelių
1 rūkytos vištienos kulšelės
200gr sūrio smulkiai tarkuoto
majonezo ir kečupo
svogūno

Eiga:

Susmulkiname kūbeliais vištiena , be odelės .sukapojame svogūna ir pakepiname , tada sumaišome ji su vištiena.Sūri labai smulkiai sutarkuojame ,tiesiog siūleliais .Išdėstome krepšelius i skarda ant popieriaus kepimo ir i vidų dedame šiek tiek kečupo,ir vištienos bei svogūno įdarą.Ant viršaus šiek tiek majonezo - naudoju visda ir visur tik Helman nes jis nenubėga ,ir ant višaus po nemaža kuokštelį sūrio ,pašauname i orkaitę 15 minučių ,maždaug 170-180c temp.Skanaus ...
http://fantazijuskyria.blogspot.com/2009/0...i-su-suriu.html
Bitulka
Oho bigsmile.gif jau nauja temele, na ir greitos jus mirksiukas.gif
Elena
Registracija 4u.gif

user posted image
Alexandra.R.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 16, 21:43)

*

va sitaip tai nesazininga nono.gif foto tokios pagundos ideti, o recepto neparasyti essen.gif kuo idaryti kiausiniai?
čikuraku
QUOTE(Elena @ 2009 04 17, 08:29)
Registracija  4u.gif

*

noriu noriu noriu doh.gif
JOLKA999
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 04 17, 10:01)
va sitaip tai nesazininga  nono.gif foto tokios pagundos ideti, o recepto neparasyti  essen.gif kuo idaryti kiausiniai?
*

ta foto idejau is savo archyvo temos pagrazinimui smile.gif
tryniai,kumpis,majonezas irkrapai.puosta is agurku isspaustom gelytem.
organizatore
kaip uzsimaniau tu idarytu kiausiniu cool.gif
Joana
MERGINOS, KURDAMOS TEMĄ, DĖKIT NUORODAS Į PRAEITAS TEMAS, JUK PAČIOM LENGVIAU IR NESIPINS TEMOS mirksiukas.gif

Beje, ši tema jau 7 4u.gif
JOLKA999
sory,paziurejau,kad ta kuri baigesi,buvo trecia,tai ir parasiau4.kadangi ten nuorodu nebuvo,tai neidejau ir as ju.
Nerytė
QUOTE(daivaP @ 2009 04 16, 20:31)
Nerytė, atrodo taip viskas paprasta smile.gif bet koks grožis gaunasi wub.gif o su pievagrybiais tai iš vis šaunu thumbup.gif
Čia vyšnių šakelės žydi blush2.gif kaip gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

4u.gif dekui

man rodos ten slyvos (raudonos) ziedeliai

QUOTE(regna @ 2009 04 16, 21:16)
4u.gif Neryte ,koks grožis ir,koks skonis,tiesiog pasakiškai 4u.gif
*

wub.gif aciu

QUOTE(čikuraku @ 2009 04 17, 00:12)
naktipieciams saloteliu rolleyes.gif
*

skaniai atrodo thumbup.gif
love.
Vienos is mano megstamiausiu salotu.. :

*rukyta vistiena
*salotu lapai
*obuolys
*konservuoti kukuruzai
*konservuoti ananasai
*majonezas
4u.gif
user posted image
JOLKA999
oi kaip skaniai atrodo salotos smile.gif essen.gif
Nerytė
Zemuoge, labai gardziai atrodo, o ir lekstele labai grazi, megstu paprastuma ir klasika ax.gif
love.
Aciu jums smile.gif
daivaP
@zemuoge@, kaip gaiviai atrodo salotytės wub.gif
organizatore
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 04 19, 20:29)
Vienos is mano megstamiausiu salotu.. :

*rukyta vistiena
*salotu lapai
*obuolys
*konservuoti kukuruzai
*konservuoti ananasai
*majonezas
4u.gif
user posted image
*

mama sias salotas daznai daro thumbup.gif skanios cool.gif
kvepia liepos
Dvylikai baltos forminės duonos riekučių nupjauti kraštelius ir pakočioti. Sudėti į formeles, pateptas aliejumi, kepti apie 8 minutes 190ºC orkaitėje. Atvėsinti.
Paruošti įdarą iš 200 g rikotos, 200 g tepamo varškės sūrio, 4 kiaušinių, trupučio tabasco padažo, druskos, pipirų. Į krepšelius įpilti šio įdaro, įdėti pomidoro ir virtą putpelės kiaušinį, kepti 190ºC orkaitėje apie 20 minučių.

Neturėjau tapabsko, pridėjau žolelių, putpelės kiaušinių irgi nematyti lotuliukas.gif

receptas iš žurnalo Virtuvės paslaptys

user posted image
JOLKA999
liuks ideja thumbup.gif
annushka
[quote=kvepia liepos,2009 04 21, 19:40]
Dvylikai baltos forminės duonos riekučių nupjauti kraštelius ir pakočioti. Sudėti į formeles, pateptas aliejumi, kepti apie 8 minutes 190ºC orkaitėje. Atvėsinti.
Paruošti įdarą iš 200 g rikotos, 200 g tepamo varškės sūrio, 4 kiaušinių, trupučio tabasco padažo, druskos, pipirų. Į krepšelius įpilti šio įdaro, įdėti pomidoro ir virtą putpelės kiaušinį, kepti 190ºC orkaitėje apie 20 minučių.

4 KIAUSINIAI - VIRTI AR ZALI ? g.gif

Labai idomus receptas thumbup.gif
kvepia liepos
[quote=annushka,2009 04 22, 06:42]
[quote=kvepia liepos,2009 04 21, 19:40]

4 KIAUSINIAI - VIRTI AR ZALI ? g.gif

Labai idomus receptas thumbup.gif
*

[/quote]

zali, paskui juk kepa mirksiukas.gif
rimulia12
kvepia liepos saunus uzkandis, as darau taip iskocioji formine duona is vidu suris ir slapenke ir prisingus krastus su dantu krapstuku susegu. O va kormelej pasakiskai atrodo thumbup.gif . Jau issisaugojau tavo receptuka
Elena
Lašiša sumuštiniams 4u.gif
Reiks šviežios lašišos.Ją smulkiai sukapojame.Taip pat smulkiai sukapojame svogūną ir kaparėlius.Dedame į lašišą.Įberiame druskos,cukraus,išspaudžiame citrinos, biški aliejaus ir šaukštelis konjako.Viską gerai išmaišome, dedame krapų ir į šaldytuvą.
Dariau vakare o ryte valgėme pusryčiams smile.gif

user posted image

Vikucce
QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 22, 14:15)
kvepia liepos saunus uzkandis, as darau taip iskocioji formine duona is vidu suris ir slapenke ir prisingus krastus su dantu krapstuku susegu. O va kormelej pasakiskai atrodo  thumbup.gif . Jau issisaugojau tavo receptuka
*

Aš vakar iškepiau kaip tik užkandį svečiams - silikoninėse formelėse, tik pridėjau, pajustytų - kumpelio, brokolių apvirtų ir pomidorų, užpyliau išplaktu kiaušiniu su pienų, druska, pipirais ir gabalėliu įtarkuoto ferm. sūrio mirksiukas.gif Gavosi skaniai, tik nenufotkinau doh.gif Pažadu kartot ir įdėt foto mirksiukas.gif
Nerytė
QUOTE(Elena @ 2009 04 23, 08:17)
Lašiša sumuštiniams  4u.gif
Reiks šviežios lašišos.Ją smulkiai sukapojame.Taip pat smulkiai sukapojame svogūną ir kaparėlius.Dedame į lašišą.Įberiame druskos,cukraus,išspaudžiame citrinos, biški aliejaus ir šaukštelis  konjako.Viską gerai išmaišome, dedame krapų ir į šaldytuvą.
Dariau vakare o ryte valgėme pusryčiams  smile.gif

*

skaniai atrodo, tik kapareliu nesimato bigsmile.gif
Elena
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 23, 13:53)
skaniai atrodo, tik kapareliu nesimato bigsmile.gif
*

Nedaug jų dėjau, nes MB nemėgsta lotuliukas.gif Susmulkinau labai kad nepastebėtų lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(Elena @ 2009 04 23, 12:59)

Nedaug jų dėjau, nes MB nemėgsta  lotuliukas.gif Susmulkinau labai kad nepastebėtų  lotuliukas.gif

*

lotuliukas.gif nepajuto? juk kapareliai turi specifini skoni biggrin.gif
Nerytė
Sūrio brie ir vynuogių salotos

user posted image

RECEPTAS
Elena
Užkandis 4u.gif
Reiks kieto obuolio ir lašišos.Pas mane sūdyta, bet manau geriau tiktų rūkyta...
Darome marinatą obuoliams.Iš pusės apelsino išspaudžiame sultys,dedame smulkintų krapų, druskos,pipirų,šaukštelį citrinos sulčių, klevų sirupo (galima medaus) ir aliejaus.Dedame pagal skonį...Iš obuolio su šaukšteliu išspaudžiame rutuliukus.Aš tai dariau su kavos šaukštu...Pamerkime 20 min į marinatą.Po to formuojame patiekalą 4u.gif

user posted image
Joana
QUOTE(Elena @ 2009 04 30, 08:14)
Užkandis  4u.gif
Reiks kieto obuolio ir lašišos.Pas mane sūdyta, bet manau geriau tiktų rūkyta...
Darome marinatą obuoliams.Iš pusės apelsino išspaudžiame sultys,dedame smulkintų krapų, druskos,pipirų,šaukštelį citrinos sulčių, klevų sirupo (galima medaus) ir aliejaus.Dedame pagal skonį...Iš obuolio su šaukšteliu išspaudžiame rutuliukus.Aš tai dariau su kavos šaukštu...Pamerkime 20 min į marinatą.Po to formuojame patiekalą  4u.gif

aš velykom dariau, dėjau sūdytą irgi, bet man patiko thumbup.gif
Elena
QUOTE(Joana @ 2009 04 30, 08:24)
aš velykom dariau, dėjau sūdytą irgi, bet man patiko  thumbup.gif
*

Man ir patiko...bet galvoju gal rūkytą gražiau tiesiog atrodys..nes sūdyta labai minkšta...Bet skanu biggrin.gif
vikka
Susiruošiau kepti bulkutes su mėsa,bet,kaip tyčia šaldytuve nei vieno kiaušinio. unsure.gif Patarkit,kuom dar galima būtų aptepti bulkutes prieš kepant??? g.gif
Elena
Aš kartais aptepu tirpintu sviestu ar margarinu.Pabarstau kmynais 4u.gif
vikka
QUOTE(Elena @ 2009 04 30, 11:20)
Aš kartais aptepu tirpintu sviestu ar margarinu.Pabarstau kmynais  4u.gif
*

Didelis AČIŪ. 4u.gif
MAMICY
QUOTE(vikka @ 2009 04 30, 10:08)
Susiruošiau kepti bulkutes su mėsa,bet,kaip tyčia šaldytuve nei vieno kiaušinio. unsure.gif Patarkit,kuom dar galima būtų aptepti bulkutes prieš kepant??? g.gif
*

as tik ką iškepusias aptepu lydytu sviestu...
Elena
Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas 4u.gif Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....

user posted image
regna
QUOTE(Elena @ 2009 05 04, 10:18)
Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas  4u.gif Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....

user posted image

*

Elena,labai nuostabus pateikimas 4u.gif -ir,skani recepto sudėtis,būtinai išbandysiu.
Stebinate savo sumanymais 4u.gif
Nerytė
Elena, atrodo super pomidoriukai thumbup.gif
inpo
[quote=Elena,2009 05 04, 10:18]
[color=purple]Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas 4u.gif Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....

Jau kaip skaniai atrodo thumbup.gif
kitten`
Mmmm, kaip uzsimaniau rukytos zuvies salotu wub.gif Labai graziai pateikta smile.gif
Elena
Aš kai pasižiūriu..pas mane žuvis pastoviai beveik lotuliukas.gif Bet taip ir yra...labai mėgstam blush2.gif Vakar prisūdžiau.Cukrus, druska ir biški citrinos.Jau ryte buvo sumuštiniai.Duoniukus sutepiau tartare lašišos skonio.

user posted image

user posted image
justina_r
QUOTE(Elena @ 2009 05 04, 10:18)
[color=purple]Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas  4u.gif Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....
*

Nors i monitoriu kask essen.gif
JOLKA999
user posted image
tiesiog uzkanda smile.gif darzoves is mano sodo,lengvai apslaksciau citrinos sultim su cukru.dingo akimirksniu biggrin.gif
anasko
Kelios idejos jusu vakareliui.
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Bitulka
QUOTE(anasko @ 2009 05 06, 12:11)
Kelios idejos jusu vakareliui.
*

O cia tai joooooooo blink.gif essen.gif good.gif
Na gi kur tas vakarelis vyksta, tuoj privaziuojam lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Joana
o čia tai jooooooo bigsmile.gif bet dar geriau būtų, jei apie kiekvieną atskirai receptukai būtų, bet jau prisižiūrėjau idėjų, reiks išmėgint bigsmile.gif
gabrieliux
neitiketina thumbup.gif , cia viska pati ruoset?
anasko
kartu su sesem 4u.gif darem staigmena svogeriui thumbup.gif
rimulia12
anasko Cia ja ohoho kokios idejos thumbup.gif , sauniai pasidarbavai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.