Mini krepšeliai su vištiena ir sūriu
Reikės: 1 pakelio krepšelių 1 rūkytos vištienos kulšelės 200gr sūrio smulkiai tarkuoto majonezo ir kečupo svogūno Eiga: Susmulkiname kūbeliais vištiena , be odelės .sukapojame svogūna ir pakepiname , tada sumaišome ji su vištiena.Sūri labai smulkiai sutarkuojame ,tiesiog siūleliais .Išdėstome krepšelius i skarda ant popieriaus kepimo ir i vidų dedame šiek tiek kečupo,ir vištienos bei svogūno įdarą.Ant viršaus šiek tiek majonezo - naudoju visda ir visur tik Helman nes jis nenubėga ,ir ant višaus po nemaža kuokštelį sūrio ,pašauname i orkaitę 15 minučių ,maždaug 170-180c temp.Skanaus ... http://fantazijuskyria.blogspot.com/2009/0...i-su-suriu.html
Oho
Registracija
kaip uzsimaniau tu idarytu kiausiniu
sory,paziurejau,kad ta kuri baigesi,buvo trecia,tai ir parasiau4.kadangi ten nuorodu nebuvo,tai neidejau ir as ju.
QUOTE(daivaP @ 2009 04 16, 20:31) Nerytė, atrodo taip viskas paprasta Čia vyšnių šakelės žydi man rodos ten slyvos (raudonos) ziedeliai QUOTE(regna @ 2009 04 16, 21:16) QUOTE(čikuraku @ 2009 04 17, 00:12) skaniai atrodo
Vienos is mano megstamiausiu salotu.. :
*rukyta vistiena *salotu lapai *obuolys *konservuoti kukuruzai *konservuoti ananasai *majonezas
oi kaip skaniai atrodo salotos
Zemuoge, labai gardziai atrodo, o ir lekstele labai grazi, megstu paprastuma ir klasika
Aciu jums
@zemuoge@, kaip gaiviai atrodo salotytės
Dvylikai baltos forminės duonos riekučių nupjauti kraštelius ir pakočioti. Sudėti į formeles, pateptas aliejumi, kepti apie 8 minutes 190ºC orkaitėje. Atvėsinti.
Paruošti įdarą iš 200 g rikotos, 200 g tepamo varškės sūrio, 4 kiaušinių, trupučio tabasco padažo, druskos, pipirų. Į krepšelius įpilti šio įdaro, įdėti pomidoro ir virtą putpelės kiaušinį, kepti 190ºC orkaitėje apie 20 minučių. Neturėjau tapabsko, pridėjau žolelių, putpelės kiaušinių irgi nematyti receptas iš žurnalo Virtuvės paslaptys
liuks ideja
[quote=kvepia liepos,2009 04 21, 19:40]
Dvylikai baltos forminės duonos riekučių nupjauti kraštelius ir pakočioti. Sudėti į formeles, pateptas aliejumi, kepti apie 8 minutes 190ºC orkaitėje. Atvėsinti. Paruošti įdarą iš 200 g rikotos, 200 g tepamo varškės sūrio, 4 kiaušinių, trupučio tabasco padažo, druskos, pipirų. Į krepšelius įpilti šio įdaro, įdėti pomidoro ir virtą putpelės kiaušinį, kepti 190ºC orkaitėje apie 20 minučių. 4 KIAUSINIAI - VIRTI AR ZALI ? Labai idomus receptas
[quote=annushka,2009 04 22, 06:42]
[quote=kvepia liepos,2009 04 21, 19:40] Dvylikai baltos forminės duonos riekučių nupjauti kraštelius ir pakočioti. Sudėti į formeles, pateptas aliejumi, kepti apie 8 minutes 190ºC orkaitėje. Atvėsinti. Paruošti įdarą iš 200 g rikotos, 200 g tepamo varškės sūrio, 4 kiaušinių, trupučio tabasco padažo, druskos, pipirų. Į krepšelius įpilti šio įdaro, įdėti pomidoro ir virtą putpelės kiaušinį, kepti 190ºC orkaitėje apie 20 minučių. 4 KIAUSINIAI - VIRTI AR ZALI ? Labai idomus receptas [/quote] zali, paskui juk kepa
kvepia liepos saunus uzkandis, as darau taip iskocioji formine duona is vidu suris ir slapenke ir prisingus krastus su dantu krapstuku susegu. O va kormelej pasakiskai atrodo
Lašiša sumuštiniams
Reiks šviežios lašišos.Ją smulkiai sukapojame.Taip pat smulkiai sukapojame svogūną ir kaparėlius.Dedame į lašišą.Įberiame druskos,cukraus,išspaudžiame citrinos, biški aliejaus ir šaukštelis konjako.Viską gerai išmaišome, dedame krapų ir į šaldytuvą. Dariau vakare o ryte valgėme pusryčiams ![]() QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 22, 14:15) kvepia liepos saunus uzkandis, as darau taip iskocioji formine duona is vidu suris ir slapenke ir prisingus krastus su dantu krapstuku susegu. O va kormelej pasakiskai atrodo Aš vakar iškepiau kaip tik užkandį svečiams - silikoninėse formelėse, tik pridėjau, pajustytų - kumpelio, brokolių apvirtų ir pomidorų, užpyliau išplaktu kiaušiniu su pienų, druska, pipirais ir gabalėliu įtarkuoto ferm. sūrio QUOTE(Elena @ 2009 04 23, 08:17) Lašiša sumuštiniams Reiks šviežios lašišos.Ją smulkiai sukapojame.Taip pat smulkiai sukapojame svogūną ir kaparėlius.Dedame į lašišą.Įberiame druskos,cukraus,išspaudžiame citrinos, biški aliejaus ir šaukštelis konjako.Viską gerai išmaišome, dedame krapų ir į šaldytuvą. Dariau vakare o ryte valgėme pusryčiams skaniai atrodo, tik kapareliu nesimato
Užkandis
Reiks kieto obuolio ir lašišos.Pas mane sūdyta, bet manau geriau tiktų rūkyta... Darome marinatą obuoliams.Iš pusės apelsino išspaudžiame sultys,dedame smulkintų krapų, druskos,pipirų,šaukštelį citrinos sulčių, klevų sirupo (galima medaus) ir aliejaus.Dedame pagal skonį...Iš obuolio su šaukšteliu išspaudžiame rutuliukus.Aš tai dariau su kavos šaukštu...Pamerkime 20 min į marinatą.Po to formuojame patiekalą
QUOTE(Elena @ 2009 04 30, 08:14) Užkandis Reiks kieto obuolio ir lašišos.Pas mane sūdyta, bet manau geriau tiktų rūkyta... Darome marinatą obuoliams.Iš pusės apelsino išspaudžiame sultys,dedame smulkintų krapų, druskos,pipirų,šaukštelį citrinos sulčių, klevų sirupo (galima medaus) ir aliejaus.Dedame pagal skonį...Iš obuolio su šaukšteliu išspaudžiame rutuliukus.Aš tai dariau su kavos šaukštu...Pamerkime 20 min į marinatą.Po to formuojame patiekalą aš velykom dariau, dėjau sūdytą irgi, bet man patiko
Susiruošiau kepti bulkutes su mėsa,bet,kaip tyčia šaldytuve nei vieno kiaušinio.
Aš kartais aptepu tirpintu sviestu ar margarinu.Pabarstau kmynais
Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas
QUOTE(Elena @ 2009 05 04, 10:18) Pomidorai įdaryti žuvimi. Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas ![]() Elena,labai nuostabus pateikimas Stebinate savo sumanymais
Elena, atrodo super pomidoriukai
[quote=Elena,2009 05 04, 10:18]
[color=purple]Pomidorai įdaryti žuvimi. Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas Jau kaip skaniai atrodo
Mmmm, kaip uzsimaniau rukytos zuvies salotu
Aš kai pasižiūriu..pas mane žuvis pastoviai beveik
![]()
Kelios idejos jusu vakareliui.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
o čia tai jooooooo
neitiketina
kartu su sesem
anasko Cia ja ohoho kokios idejos
|