Pažįstu labai daug Anų ir mes visiškai skirtingos...
Nevisada panašūs.
Kiek aš patyriau tai tikrai nepanašūs nei išvaizda nei savybėmis, bet pastebėjau labai keistą dalyką - kai kurie turintis vienodus vardus, rašo labai panašiu raštu
mano kurse yra dar dvi merginos mano vardu - visos trys esame visiškai skirtingo. dar pažįstu 2 linas - abi irgi nepanašios. 2 rasų vienintelis panašumas - šviesūs plaukai. taip kad nemanau jog yra tiesos
kas per klausimas, kaip gali būt panašūs, gi keikvienas individualybė
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 08 27, 21:01) O tos, kurios pasirašo, skelkit ką žinot apie: 1)Justą/Justiną 2)Armandą 3)Giedrių 4)Agnę 5)Tomą 6) Audrą/Audronę 7) Artūrą 1.Justinos labai grazios,darbscios 2.Nepazystu ne vieno/os 3.Giedrius-tylenis,greitai uzpykstantis,bet juo galima pasitiketi ir visada pades kai nelaime 4.Agne visos apkunios,kurias pazystu 5.Tomai gerai atrodatys,palaidunai,kompanijos zmones 6.Audrone labai draugiska,plepute,juokdare 7.Arturai-stambus vaikinai,tinginukai,bet jei jau kas jiems patinka, tai ta darba visa save sudes
Kiek pazistu zmoniu vienodais vardais, nesvarbu moterys ar vyrai - jie visi labai skirtingi
Net nepagalvočiau,kad vienodų vardų savininkai gali būti panašūs tiek išoriškai,tiek vidinėmis savybėmis
Savo bendravardžių pažįstu visą krūvą (dešimt tai tikrai lengvai suskaičiuočiau)
Du Rimantai - abu nepataisomi rūkaliai, bet šiaip linksmi žmonės Keturios Linos - darboholikės, dvi senmergės, dvi išsiskyrusios Trys Irenos - skardžiabalsės, pleputės, mėgstančios organizuoti šventes, baliukus ar šiaip žmonių susiėjimus Trys Nijolės - labai mėgsta žinoti viską ir apie visus, o apie save pasakoti QUOTE(jurg_ita @ 2008 05 07, 11:21) Savo bendravardžių pažįstu visą krūvą (dešimt tai tikrai lengvai suskaičiuočiau) Du Rimantai - abu nepataisomi rūkaliai, bet šiaip linksmi žmonės Keturios Linos - darboholikės, dvi senmergės, dvi išsiskyrusios Trys Irenos - skardžiabalsės, pleputės, mėgstančios organizuoti šventes, baliukus ar šiaip žmonių susiėjimus Pati esu Jurgita, bet deja nesu aukšta ir tamsiaplaukė, atvirkščiai: esu žemo ūgio, ir šviesi, ne blondinė, bet rusvų plaukų. Taip, myliu gyvūnus Rimantas pas mane vienas tik, bet tas nerūko išvis, linksmas tai jau tikrai. Linos irgi 4 - darbą mėgsta, kad darboholikės tvirtint negalėčiau, visos laimingai gyvena santuokoje. Ir Irenos Andriai - linksmi, bendraujantys, nenustygstantys vietoje. Dariai - visi 3 "s privietam" Ligitos 2 - ramios, linksmos, sąmojingos, na kai reik patyli, kartais gerai pajuokauja ir tt. Ingos 3 - ir visos skirtingos, viena rami, kita mėgstanti pasipuošti, būti dėmesio centre, kita išvis nesukalbama. Gretos 2 - irgi skirtingos, viena rami, kita degtukas
pažystu 3 bendravardes - visos skirtingos; 2 austėjos - labai komunikabilios blondinės; 2 justės - vakarėlių sielos; 3 linos - tamsiaplaukės, draugiškos optimistės; 2 mildos - šviesiaplaukės, draugiškos kelionių mėgėjos
nA kaip gali buti skirtingi zmones panasus? kas kad vardas vienodas
ne - visai skirtingi!
nesutinku,kad bendravardžiai yra panašus
Žmonės su vienodais vardais tikrai nepanašūs. Gali būti keli sutapimai, bet tie sutapimai gali pasitaikyti ir tarp skirtingus vardus turinčių žmonių.
Šiaip tai ši "taisyklė" gal galioja labiau retesniems vardams, o ne esantiems ant bangos
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 08 27, 22:01) O tos, kurios pasirašo, skelkit ką žinot apie: 1)Justą/Justiną 2)Armandą 3)Giedrių 4)Agnę 5)Tomą 6) Audrą/Audronę 7) Artūrą Justinai-protingi, turintys verslininko gyslelę, mėgstantys būti dėmesio centre. Armandas - nepažįstu nei vieno, bet skamba pakankamai idiotiškai Giedriai-blodinai, inteligentiški išoriškai, bet tikrai ne proto bokštai Agnės-labai kūdos, išskirtinai dailių klasikinių veido bruožų, inteligentiškos, žinančios savo vertę Tomai-simpatiški, kompanijos sielos, linksmi, draugiški, azartiški Audrones-draugiškos, patikimos, protingos, rūpestingos, motiniškos, linksmos, neišsiskiriančios išvaizda (nelabai gražios), bet dažnai būnančios kompanijos siela. Artūrai-inteligentiški, mandagūs, draugiški, darbštūs, pakankamai uždari, gal ir protingi, bet į žvalgybą kartu neičiau
Nepanašūs ir negali tokie būti
Pažįstu daug Justinų, visi jie skirtingi. Vienas - gabus, protingas ir dideliu talentu Dievo apspjautas, kitą pažįstu, kuris
Idomi tema, pazistu kokia 6 ar 7 Ingas. Visos tokios isteriskos, veidmaines.
Labai uzdaros, klastingos, keistos ir nekomunikabilios, nelankscios, truputi liguistai pasikelusios "marsietes". Bet labai noriu tiketi, kad pasaulyje yra geru, siltu, maloniu ir nuosirdziu Ingu
Manau, kad skirtingi.
nebūtinai.
bendrauju su dviem merginomis kurių varsai tokie pat kaip mano. tai su viena mes visiškos priešingybės o su kita laaabai panašios. [kalbant apie charakterį]
Teko gyvenime pažinti tris paneles vardu Ina. Kaip čia švelniau išsireiškus...
QUOTE(GARBANĖ @ 2008 08 27, 15:15) Šiaip tai ši "taisyklė" gal galioja labiau retesniems vardams, o ne esantiems ant bangos Justinai-protingi, turintys verslininko gyslelę, mėgstantys būti dėmesio centre. Armandas - nepažįstu nei vieno, bet skamba pakankamai idiotiškai Giedriai-blodinai, inteligentiški išoriškai, bet tikrai ne proto bokštai Agnės-labai kūdos, išskirtinai dailių klasikinių veido bruožų, inteligentiškos, žinančios savo vertę Tomai-simpatiški, kompanijos sielos, linksmi, draugiški, azartiški Audrones-draugiškos, patikimos, protingos, rūpestingos, motiniškos, linksmos, neišsiskiriančios išvaizda (nelabai gražios), bet dažnai būnančios kompanijos siela. Artūrai-inteligentiški, mandagūs, draugiški, darbštūs, pakankamai uždari, gal ir protingi, bet į žvalgybą kartu neičiau sutinku su Agne,Tomu ir Arturu
Turiu viena nemegstama varda, ir kelias merginas pazystu tokiais vardais, tai ju visu charakteris labai bjaurus
QUOTE(sweetgirl @ 2005 08 26, 18:53) man kazkaip atrodo kad zmones su vienodais vardais kazkuo panasus, bent jau mano pazistami.taip pat ar jus manot kad vardas atitnka asmenybe. pvz mano pazistama kurios vardas elžbieta, yra labai grazi, protinga, pasitikinti savimi, paslaptinga , na as manau kad elžbieta tai karaliskas vardas ir jis atitinka jos asmenybe. ar dazni tokie sutapimai ? visiškas absurdas
Aš manau, kad panašumai charakteriuose, jei vardas vienodas, labiau sutapimas nei taisyklė.
Aš turiu blogų asociacijų su vienu moterišku vardu, tai man automatiškai kyla nusistatymas prieš kitas moteris tokiu pat vardu (gerai kad jis ne toks jau ir dažnas
Manau, kad nepanašūs, bet stereotipai išties priklauso nuo pažįstamų žmonių rato. Ankstyvojoje jaunystėje visos Kristinos, kiek pažinojau, buvo... na, linkusios į laisvą elgesį. Kaimynų jaunuoliai juokaudavo, kad "jeigu jau Kristina, tai tikrai nesilaužys", o mokykloje draugauti su Kristina buvo ne lygis
na vat ,jau galvojau, kad cia tik man taip buvo
nemanau,kad panasus
net ir negali buti vienodi
Na is mano patirties tai kaip tik sutinku Mindauga taip buna letapedis, flegma, ir labai baisus nu tai mano nusistatymas kazkaip pries tuos Mindaugus ir yra savo vaikui tikrai nedeciau Mindaugas
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 18:38) Na is mano patirties tai kaip tik sutinku Mindauga taip buna letapedis, flegma, ir labai baisus nu tai mano nusistatymas kazkaip pries tuos Mindaugus ir yra savo vaikui tikrai nedeciau Mindaugas Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai... Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys. Vytautai - dazniausiai ramus, turintys gera humoro jausma. Arturai - nemalonios personos, moteru laikomi "po padu", pasipute. Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes. QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 17:09) Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai... Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys. Vytautai - dazniausiai ramus, turintys gera humoro jausma. Arturai - nemalonios personos, moteru laikomi "po padu", pasipute. Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes. Na kas del Vytauto tai ju nepazystu Audriu viena zinau tai toks pat kaip aprasei Arturas tai mano vyras
Manau, kad dar ir kokie skirtingi
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 16:09) Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai... Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys. Vytautai - dazniausiai ramus, turintys gera humoro jausma. Arturai - nemalonios personos, moteru laikomi "po padu", pasipute. Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes. As ir pazystu kelis Mindaugus, abu flegmatiski, uzdari, namisedos. Vytautas mano tevas ir dar keli pazystami tai irgi kaip parasyta ramus. Arturu pora pazytu, labai man jie nepatinka pazystu kokias 5 Gintares visos simpatiskos, pasitikincios savimi.
Klasėj buvom 4 bendravardės, bet jau toookios skirtingos. Visais požiūriais. Kurse buvom trys, ne mažiau skirtingos tiek gabumais, tiek charakteriu, tiek gyvenimo būdu
Mindaugus pažįstu 4, du atitinka aprašymą (bet jie vyresnio amžiaus), likę du - visiškai ne. Artūrą pažįstu vieną, žmogus nuostabus, tokių beveik nebūna. Vytautai buvo du kursiokai, tai abu paviršiuj labai ramūs ir santūrūs, o iš tiesų - itin jautrūs, meniški ir dar ambicingi
Manau bendravardžiai turi panašumų tikrai.
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 18:09) Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai... Vytautai - dazniausiai ramus, turintys gera humoro jausma. Arturai - nemalonios personos, moteru laikomi "po padu", pasipute. Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes. Nu bet tikrai... Kiek žinau Mindaugų, tai tokie lėtoki, tik kad abu simpatiški. Vytautai tikrai ramūs ir su geru humoro jausmu. Kiek sutikus Artūrų esu, tai tikrai nemalonios personos, pasipūtę (tik apie buvimą po padu nieko nežinau). Iš savo pastebėjimų tai mano visos pažįstamos Eglės dažniausiai yra labai simpatingos ir gražiai nuaugę panos O Mildos tokios "prie meno", mėgsta kompanijas.
Pažįstu du Mindaugus ir abu karšti, aktyvistai, gana neblogai sukasi versle, pastoviai pilnos galvos idėjų. Apie kitus pažįstamus Mindaugus negalėčiau to paties pasakyti, bet gal aš jų tiesiog gerai nepažįstu.
O Linos (pažįstu tris ir su visom bendrauju beveik kasdien) visos skirtingos.
nei vienodi vardai, nei tokios pačios pavardės žmonių nesuvienodina.
|