Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar žmonės su vienodais vardais panašūs?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
Niutsi
Pažįstu labai daug Anų ir mes visiškai skirtingos... smile.gif Šiaip su vienom tikrai yra su kažkokių bendrų bruožų, bet su kai kuriom tai nei biškio nepanašios... biggrin.gif devil.gif ir angel.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kribuk
Nevisada panašūs.
Super :)
QUOTE(Niutsi @ 2006 10 12, 09:24)
Pažįstu labai daug Anų ir mes visiškai skirtingos... smile.gif  Šiaip su vienom tikrai yra su  kažkokių bendrų bruožų, bet su kai kuriom tai nei biškio nepanašios... biggrin.gif  devil.gif ir  angel.gif    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Na čia kaip likimas nuspręs, ar būsim kuo panašūs ar ne. rolleyes.gif

Mercredi
Kiek aš patyriau tai tikrai nepanašūs nei išvaizda nei savybėmis, bet pastebėjau labai keistą dalyką - kai kurie turintis vienodus vardus, rašo labai panašiu raštu blink.gif
insi
mano kurse yra dar dvi merginos mano vardu - visos trys esame visiškai skirtingo. dar pažįstu 2 linas - abi irgi nepanašios. 2 rasų vienintelis panašumas - šviesūs plaukai. taip kad nemanau jog yra tiesos ax.gif
micietta
rolleyes.gif kiek teko susipazint su bendravardemis- visos absoliuciai skirtingos. cia kaip ir zmones gime ta pacia diena nebuna panasus.
grange
kas per klausimas, kaip gali būt panašūs, gi keikvienas individualybė schmoll.gif
tasha
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 08 27, 21:01)
O tos, kurios pasirašo, skelkit ką žinot apie:
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

1.Justinos labai grazios,darbscios
2.Nepazystu ne vieno/os
3.Giedrius-tylenis,greitai uzpykstantis,bet juo galima pasitiketi ir visada pades kai nelaime
4.Agne visos apkunios,kurias pazystu ax.gif ir nelabai draugiskos
5.Tomai gerai atrodatys,palaidunai,kompanijos zmones
6.Audrone labai draugiska,plepute,juokdare
7.Arturai-stambus vaikinai,tinginukai,bet jei jau kas jiems patinka, tai ta darba visa save sudes
tvixas
Kiek pazistu zmoniu vienodais vardais, nesvarbu moterys ar vyrai - jie visi labai skirtingi smile.gif
alisa1
Net nepagalvočiau,kad vienodų vardų savininkai gali būti panašūs tiek išoriškai,tiek vidinėmis savybėmis schmoll.gif ....
Jazza
Savo bendravardžių pažįstu visą krūvą (dešimt tai tikrai lengvai suskaičiuočiau) mirksiukas.gif Visos gana aukštos, ir dažniausiai ilgaplaukės ir tamsiaplaukės, daugelis Jurgitų myli gyvūnus biggrin.gif
Du Rimantai - abu nepataisomi rūkaliai, bet šiaip linksmi žmonės tongue.gif
Keturios Linos - darboholikės, dvi senmergės, dvi išsiskyrusios g.gif
Trys Irenos - skardžiabalsės, pleputės, mėgstančios organizuoti šventes, baliukus ar šiaip žmonių susiėjimus
Trys Nijolės - labai mėgsta žinoti viską ir apie visus, o apie save pasakoti schmoll.gif
Altaira
QUOTE(jurg_ita @ 2008 05 07, 10:21)
Keturios Linos - darboholikės, dvi senmergės, dvi išsiskyrusios  g.gif
*

Dėl Linų, tai tikra tiesa drinks_cheers.gif Tik mano pažįstamos, ne išsiskyrusios, o senmergės smile.gif
Flirta
QUOTE(jurg_ita @ 2008 05 07, 11:21)
Savo bendravardžių pažįstu visą krūvą (dešimt tai tikrai lengvai suskaičiuočiau) mirksiukas.gif Visos gana aukštos, ir dažniausiai ilgaplaukės ir tamsiaplaukės, daugelis Jurgitų myli gyvūnus biggrin.gif
Du Rimantai - abu nepataisomi rūkaliai, bet šiaip linksmi žmonės  tongue.gif
Keturios Linos - darboholikės, dvi senmergės, dvi išsiskyrusios  g.gif
Trys Irenos - skardžiabalsės, pleputės, mėgstančios organizuoti šventes, baliukus ar šiaip žmonių susiėjimus

*

Pati esu Jurgita, bet deja nesu aukšta ir tamsiaplaukė, atvirkščiai: esu žemo ūgio, ir šviesi, ne blondinė, bet rusvų plaukų. Taip, myliu gyvūnus 4u.gif

Rimantas pas mane vienas tik, bet tas nerūko išvis, linksmas tai jau tikrai.
Linos irgi 4 - darbą mėgsta, kad darboholikės tvirtint negalėčiau, visos laimingai gyvena santuokoje.
Ir Irenos drinks_cheers.gif

Andriai - linksmi, bendraujantys, nenustygstantys vietoje.
Dariai - visi 3 "s privietam" doh.gif biggrin.gif
Ligitos 2 - ramios, linksmos, sąmojingos, na kai reik patyli, kartais gerai pajuokauja ir tt.
Ingos 3 - ir visos skirtingos, viena rami, kita mėgstanti pasipuošti, būti dėmesio centre, kita išvis nesukalbama.

Gretos 2 - irgi skirtingos, viena rami, kita degtukas biggrin.gif
insi
pažystu 3 bendravardes - visos skirtingos; 2 austėjos - labai komunikabilios blondinės; 2 justės - vakarėlių sielos; 3 linos - tamsiaplaukės, draugiškos optimistės; 2 mildos - šviesiaplaukės, draugiškos kelionių mėgėjos rolleyes.gif
Wedi
nA kaip gali buti skirtingi zmones panasus? kas kad vardas vienodas doh.gif
Gita_jj
ne - visai skirtingi!
Vilsen
nesutinku,kad bendravardžiai yra panašus biggrin.gif
muminukas
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 08 26, 14:16)
nesutinku,kad bendravardžiai yra panašus biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif pažiūrėkit, kiek dabar Lukų ir Gabijų. kas būtų, jei visi panašūs būtų. o jei pasitaiko, tai tiesiog sutapimas.
Jeta
Žmonės su vienodais vardais tikrai nepanašūs. Gali būti keli sutapimai, bet tie sutapimai gali pasitaikyti ir tarp skirtingus vardus turinčių žmonių.
GARBANĖ
Šiaip tai ši "taisyklė" gal galioja labiau retesniems vardams, o ne esantiems ant bangos blush2.gif

QUOTE(Kutuliukas @ 2005 08 27, 22:01)
O tos, kurios pasirašo, skelkit ką žinot apie:

1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

Justinai-protingi, turintys verslininko gyslelę, mėgstantys būti dėmesio centre.
Armandas - nepažįstu nei vieno, bet skamba pakankamai idiotiškai blush2.gif Sorry, jei ką įžeidžiau blush2.gif Įdomu būtų susipažinti, o dėl subjektyvaus išankstinio nusistatymo dar įdomiau būtų susipažinti su to žmogaus tėvais, kurie davė tokį vardą blink.gif
Giedriai-blodinai, inteligentiški išoriškai, bet tikrai ne proto bokštai blush2.gif
Agnės-labai kūdos, išskirtinai dailių klasikinių veido bruožų, inteligentiškos, žinančios savo vertę ax.gif
Tomai-simpatiški, kompanijos sielos, linksmi, draugiški, azartiški ax.gif
Audrones-draugiškos, patikimos, protingos, rūpestingos, motiniškos, linksmos, neišsiskiriančios išvaizda (nelabai gražios), bet dažnai būnančios kompanijos siela.
Artūrai-inteligentiški, mandagūs, draugiški, darbštūs, pakankamai uždari, gal ir protingi, bet į žvalgybą kartu neičiau blush2.gif
Ožiaragė
Nepanašūs ir negali tokie būti schmoll.gif
Pažįstu daug Justinų, visi jie skirtingi. Vienas - gabus, protingas ir dideliu talentu Dievo apspjautas, kitą pažįstu, kuris fool.gif kokių reta... Kitų vardų nebeaiškinsiu ir nebesiplėsiu: kaip žmogus - taip individualybė, nesvarbu, kokiu vardu vadinama.
emilka
Idomi tema, pazistu kokia 6 ar 7 Ingas. Visos tokios isteriskos, veidmaines.
Labai uzdaros, klastingos, keistos ir nekomunikabilios, nelankscios, truputi liguistai pasikelusios "marsietes". Bet labai noriu tiketi, kad pasaulyje yra geru, siltu, maloniu ir nuosirdziu Ingu biggrin.gif Nieko pries tokias neturiu, bet gyvenime susiduriau su toookomis doh.gif , kad dabar net i darba Ingos neimciau. kip ieskojau namu seimininkes, is karto visas Ingas isbraukiau is saraso blink.gif Ingos, neisizeiskite, jeigu resate is tikruju fainulkos. Man tiesiog nepasiseke gyvenime nesutikau nei vienos normalios smile.gif
Smartmart
Manau, kad skirtingi.
zhmogeliukas
nebūtinai.
bendrauju su dviem merginomis kurių varsai tokie pat kaip mano.
tai su viena mes visiškos priešingybės o su kita laaabai panašios.
[kalbant apie charakterį]
Lantaja
Teko gyvenime pažinti tris paneles vardu Ina. Kaip čia švelniau išsireiškus... pomidorai2.gif doh.gif Visos trys kaip viena: melagės, klastingos intrigantės, veidmainės, plius dar mėgėjos su svetimais vyrais laimę išmėginti doh.gif Čia kalbu tik apie buvusias pažystamas cool.gif
LokiTana
QUOTE(Jeta @ 2008 08 26, 21:55)
Žmonės su vienodais vardais tikrai nepanašūs. Gali būti keli sutapimai, bet tie sutapimai gali pasitaikyti ir tarp skirtingus vardus turinčių žmonių.
*

drinks_cheers.gif
Irina-i
QUOTE(GARBANĖ @ 2008 08 27, 15:15)
Šiaip tai ši "taisyklė" gal galioja labiau retesniems vardams, o ne esantiems ant bangos  blush2.gif
Justinai-protingi, turintys verslininko gyslelę, mėgstantys būti dėmesio centre.
Armandas - nepažįstu nei vieno, bet skamba pakankamai idiotiškai  blush2.gif  Sorry, jei ką įžeidžiau  blush2.gif Įdomu būtų susipažinti, o dėl subjektyvaus išankstinio nusistatymo dar įdomiau būtų susipažinti su to žmogaus tėvais, kurie davė tokį vardą  blink.gif
Giedriai-blodinai, inteligentiški išoriškai, bet tikrai ne proto bokštai  blush2.gif
Agnės-labai kūdos, išskirtinai dailių klasikinių veido bruožų, inteligentiškos, žinančios savo vertę  ax.gif
Tomai-simpatiški, kompanijos sielos, linksmi, draugiški, azartiški  ax.gif
Audrones-draugiškos, patikimos, protingos, rūpestingos, motiniškos, linksmos, neišsiskiriančios išvaizda (nelabai gražios), bet dažnai būnančios kompanijos siela.
Artūrai-inteligentiški, mandagūs, draugiški, darbštūs, pakankamai uždari, gal ir protingi, bet į žvalgybą kartu neičiau  blush2.gif
*

sutinku su Agne,Tomu ir Arturu bigsmile.gif thumbup.gif mano pazistami irgi tokie drinks_cheers.gif
Kitte
Turiu viena nemegstama varda, ir kelias merginas pazystu tokiais vardais, tai ju visu charakteris labai bjaurus rolleyes.gif atitinka varda mirksiukas.gif bet tai galioja turbut ne visada smile.gif
Zuikių_dainos
QUOTE(sweetgirl @ 2005 08 26, 18:53)
man kazkaip atrodo kad zmones su vienodais vardais kazkuo panasus, bent jau mano pazistami.taip pat ar jus manot kad vardas atitnka asmenybe. pvz mano pazistama  kurios vardas elžbieta, yra  labai grazi, protinga, pasitikinti savimi, paslaptinga , na as manau kad elžbieta tai karaliskas vardas ir jis atitinka jos asmenybe. ar dazni tokie sutapimai ?
*

visiškas absurdas
VelDan
Aš manau, kad panašumai charakteriuose, jei vardas vienodas, labiau sutapimas nei taisyklė.
Aš turiu blogų asociacijų su vienu moterišku vardu, tai man automatiškai kyla nusistatymas prieš kitas moteris tokiu pat vardu (gerai kad jis ne toks jau ir dažnas tongue.gif ), bet tai nereiškia, kad visos jos tokios... 4u.gif
Minerva
Manau, kad nepanašūs, bet stereotipai išties priklauso nuo pažįstamų žmonių rato. Ankstyvojoje jaunystėje visos Kristinos, kiek pažinojau, buvo... na, linkusios į laisvą elgesį. Kaimynų jaunuoliai juokaudavo, kad "jeigu jau Kristina, tai tikrai nesilaužys", o mokykloje draugauti su Kristina buvo ne lygis smile.gif Bet susipažinus su dar dešimčia Kristinų pamatai, kad tos kelios laisvosios tiesiog vadinosi vienu iš populiariausių vardų - galbūt po penkiolikos metų tuometinėmis "Kristinomis" bus Mijos ar Lėjos smile.gif

dolly`
na vat ,jau galvojau, kad cia tik man taip buvo doh.gif pasirodo sitiek sutapimu...as kiek pazinojau jurgu visos buvo kaip cia pasakius...labai nedoros, apsimeteles, nu bitches tikros rolleyes.gif
luli
nemanau,kad panasus smile.gif
Donyy
net ir negali buti vienodi schmoll.gif nes gimsta skirtingomis dienomis, skirtingomis valandomis, kitose seimose todel jokiu budu manau negali butu Jonas viskuom panasus i kita Jona lotuliukas.gif
.Serena.
QUOTE(luli @ 2009 04 11, 20:28)
nemanau,kad panasus smile.gif
*

drinks_cheers.gif tokiu vardu kaip mano labai daug, o jau kiek pazystu su tokiu vardu, tai jokiu panasumu nerandu schmoll.gif
vietine1986
Na is mano patirties tai kaip tik sutinku Mindauga taip buna letapedis, flegma, ir labai baisus nu tai mano nusistatymas kazkaip pries tuos Mindaugus ir yra savo vaikui tikrai nedeciau Mindaugas doh.gif
Black_white
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 18:38)
Na is mano patirties tai kaip tik sutinku Mindauga taip buna letapedis, flegma, ir labai baisus nu tai mano nusistatymas kazkaip pries  tuos Mindaugus ir yra savo vaikui tikrai nedeciau Mindaugas doh.gif
*

Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai...
Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys.
Vytautai - dazniausiai ramus, turintys gera humoro jausma.
Arturai - nemalonios personos, moteru laikomi "po padu", pasipute.
Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes.
vietine1986
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 17:09)
Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai...
Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys.
Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes.
*

lotuliukas.gif
Na kas del Vytauto tai ju nepazystu
Audriu viena zinau tai toks pat kaip aprasei
Arturas tai mano vyras blush2.gif del pasiputimo tai pritariu bet gal del to kad liutas blush2.gif o del nemalonios personos tai manau kad tikrai nelabai kas megsta ji jis idomus zmogus su savo pricindalais be man tinka lotuliukas.gif o del buvimo po padu tai nea niekada lotuliukas.gif as jo pakisus nesu lotuliukas.gif
Dinulia
Manau, kad dar ir kokie skirtingi biggrin.gif
*INSOMNIA*
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 16:09)
*

As ir pazystu kelis Mindaugus, abu flegmatiski, uzdari, namisedos. g.gif
Vytautas mano tevas ir dar keli pazystami tai irgi kaip parasyta ramus. rolleyes.gif
Arturu pora pazytu, labai man jie nepatinka biggrin.gif
pazystu kokias 5 Gintares visos simpatiskos, pasitikincios savimi. ax.gif
nutė
Klasėj buvom 4 bendravardės, bet jau toookios skirtingos. Visais požiūriais. Kurse buvom trys, ne mažiau skirtingos tiek gabumais, tiek charakteriu, tiek gyvenimo būdu biggrin.gif
Mindaugus pažįstu 4, du atitinka aprašymą (bet jie vyresnio amžiaus), likę du - visiškai ne.
Artūrą pažįstu vieną, žmogus nuostabus, tokių beveik nebūna.
Vytautai buvo du kursiokai, tai abu paviršiuj labai ramūs ir santūrūs, o iš tiesų - itin jautrūs, meniški ir dar ambicingi mirksiukas.gif
otema
Manau bendravardžiai turi panašumų tikrai.
Ende
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 18:09)
*

Nu bet tikrai... Kiek žinau Mindaugų, tai tokie lėtoki, tik kad abu simpatiški.
Vytautai tikrai ramūs ir su geru humoro jausmu.
Kiek sutikus Artūrų esu, tai tikrai nemalonios personos, pasipūtę (tik apie buvimą po padu nieko nežinau).

Iš savo pastebėjimų tai mano visos pažįstamos Eglės dažniausiai yra labai simpatingos ir gražiai nuaugę panos smile.gif
O Mildos tokios "prie meno", mėgsta kompanijas.
aggree
Pažįstu du Mindaugus ir abu karšti, aktyvistai, gana neblogai sukasi versle, pastoviai pilnos galvos idėjų. Apie kitus pažįstamus Mindaugus negalėčiau to paties pasakyti, bet gal aš jų tiesiog gerai nepažįstu.

O Linos (pažįstu tris ir su visom bendrauju beveik kasdien) visos skirtingos.
vaitoška
nei vienodi vardai, nei tokios pačios pavardės žmonių nesuvienodina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.