Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar žmonės su vienodais vardais panašūs?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
sweetgirl
man kazkaip atrodo kad zmones su vienodais vardais kazkuo panasus, bent jau mano pazistami.taip pat ar jus manot kad vardas atitnka asmenybe. pvz mano pazistama kurios vardas elžbieta, yra labai grazi, protinga, pasitikinti savimi, paslaptinga , na as manau kad elžbieta tai karaliskas vardas ir jis atitinka jos asmenybe. ar dazni tokie sutapimai ?
Mishelle
Mes kaip tik su daruge diskutavom neseniai, kad žmonės vienodais vardais tikrai panašūs (kita vertus, panašumų norėdama gali surasti tarp bet kurių žmonių cool.gif ). Pavyzdžiui, nepažįstu nei vienos uždaro būdo Ievos. Skaičiavau, jog jų pažįstu 8 ir visos yra labai nuoširdžios šnekutės smile.gif Neringos - tvirto charakterio, nelengvai atsiveriančios, bet labai ištikimos draugės. Gal čia sutapimas, bet pačios gražiausios mano matytos merginos - Lauros. O iš vaikinukų, kiek teko pažinoti Kęstų (Kęstučių) - jie mėgstantys flirtuoti ir iškalbūs. Daugiau dabar nebesugalvoju, bet čia tik mano pažįstamų analizė biggrin.gif
Bet visgi galvoju, kad vardas kažkiek įtakoja charakterį smile.gif
dark
Nu negaliu sutikt. Pvz. Kristina. Jų milijonas. Argi jos visos panašios????????Toli gražu: nuo išvaizdos iki smulkiausių charakterio niunsų.
Ieva-Pieva
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 27, 18:21)
Mnepažįstu nei vienos uždaro būdo Ievos.
*

teisybė drinks_cheers.gif
mano pažįsami Laurynai labai simpatiški tongue.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(dark @ 2005 08 27, 18:31)
Nu negaliu sutikt. Pvz. Kristina. Jų milijonas. Argi jos visos panašios????????Toli gražu: nuo išvaizdos iki smulkiausių charakterio niunsų.
*

išvaizda ir negali būti panašūs- tėvai juk skirtingi doh.gif o dėl charakterio- manau, kadbendrų bruožų tikrai yra.
Kutuliukas
Sutapimų būna visokių, bet netikiu žmonių būdo skirstymu dar ir į grupes pagal vardus.
Pažįstų tylią ramią Ievą , kaip diena nuo nakties besiskiriančias Egles, Vaidus, Giedrius ir t.t.
Žodžiu, ko ieškosi - to rasi...
Ieškosi panašumų - rasi..
Ieškosi skirtumų - rasi tiek pat ir dar daugiau...
Būna, kad vardai savo reikšme šiek tiek panašūs (arba visiškai nepanašūs) į žmogaus charakterį ar kitokias jo sąvybes (na pvz. dvimetrinis Paulius, kas reiškia "mažiukas" biggrin.gif ), bet ...aš labiau tikiu žmonių unikalumu, nei panašumu ... jei būtų kitaip, būčiau sudžiūvus, kol būčiau vaikams vardus išrinkus (o rinkau visiškai ne pagal kažkokias asmenybes) - juk tokiu pat vardu vaikšto ir visiškai man nesimpatiškų personų. Simpatiškų taip pat. Tai kurie čia "tikriau" tą vardą atstovauja? rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 27, 19:35)
išvaizda ir negali būti panašūs- tėvai juk skirtingi  doh.gif o dėl charakterio- manau, kadbendrų bruožų tikrai yra.
*

Bendrų bruožų (arba bent bruoželių biggrin.gif ) norint galima rasti ko gero beveik su kiekvienu žmogum smile.gif
Ieva-Pieva
nu aš nei vienos melancholiškos Ugnės/Ugniaus nepažįstu unsure.gif o va Indrės panašios į tokias unsure.gif
Kutuliukas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 27, 20:03)
nu aš nei vienos melancholiškos Ugnės/Ugniaus nepažįstu  unsure.gif o va Indrės panašios į tokias  unsure.gif
*

Tu nežinai, žino kiti smile.gif
Čia dar su tuo žmogaus pažinimu taip būna, kad vienam tas pats žmogus atrodo ramus ir uždaras, o kitas tą patį gali pažinti kaip plepų ir linksma. Būna gi taip.
Va mano pirmoji anglistė Universitete semestro pabaigoj labai nustebo, kad aš kalbėti moku (ne angliškai - tas būtų savaime suprantama pirmam lygy biggrin.gif , o lietuviškai) smile.gif
Kapsė
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 27, 19:03)
nu aš nei vienos melancholiškos Ugnės/Ugniaus nepažįstu  unsure.gif o va Indrės panašios į tokias  unsure.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif pažįstu porą Indrių, kurių neišsišiepusių, netarškančių iš viso neįsivaizduoju biggrin.gif Nemanau ir aš, kad tokie patys vardai gali lemti kokius nors panašumus. Bet va pastebėjau tokį dalyką - jei žmogus turi retą, ypatingą vardą, jis retai būna "vidutinis" : arba užguitas, tylus, savo vardo tarsi prislėgtas, arba energingas, tvirtas, užgrūdintas aplinkinių dėmesio ( kuris ne visada malonus )
Mishelle
Šita tema man panaši į diskusijas apie Zodiako ženklus, juk taip pat negalima teigti, jog visi Ožiaragiai ar Jaučiai vienodi, o visgi panašumų atrasti smagu smile.gif Mano pačios vardo istorija atsirado tokiu principu - gimiau per mažo svorio ir silpna, tai mama pagalvojo, jog jos pažįstamos tokiu vardu - stiprios ir atkaklios moterys, pavadino būtent taip, jog ir aš būčiau stipri smile.gif
Kutuliukas
QUOTE(Kapsė @ 2005 08 27, 20:40)
Bet va pastebėjau tokį dalyką - jei žmogus turi retą, ypatingą vardą, jis retai būna "vidutinis" :
*

Jaunystėj  biggrin.gif teko dirbti įvairiose vaikų stovyklose. Pamenu vienoje pamainoj buvo vaikai iš soc. remtinų, asocialių šeimų, vaikų namų. Vienoje grupelėje vardai buvo tokie: Romena, Jordana, Milana, Saidana (dar vienos nepamenu)....
Kutuliukas
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 27, 20:46)
Šita tema man panaši į diskusijas apie Zodiako ženklus, juk taip pat negalima teigti, jog visi Ožiaragiai ar Jaučiai vienodi, o visgi panašumų atrasti smagu smile.gif
*

O tai pvz. Barmalėjus (avinas) panašesnis į Jeronimą (aviną) ar į Barmalėjų (vandenį)? O dar juk ir gimimo metai gi panašiais daryt turėtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , gimimo valanda taip pat...per daug man čia maišalynės biggrin.gif
O ir tėvai juk nei Barmalėjai (nei avinai) turbūt turi šiokio tokio panašumo su vaikais smile.gif
arden
kiek pažįstu Astų, tai visos kaip diena nuo nakties skirtingos... lyginti pagal vardus g.gif vardas - mados reikalas, bangom ėjo matai, gabijos, gabrielės, karoliai ir t.t.
Mishelle
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 27, 20:59)
O tai pvz. Barmalėjus (avinas) panašesnis į Jeronimą (aviną) ar į Barmalėjų (vandenį)? O dar juk ir gimimo metai gi panašiais daryt turėtų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , gimimo valanda taip pat...per daug man čia maišalynės  biggrin.gif
O ir tėvai juk nei Barmalėjai (nei avinai) turbūt turi šiokio tokio panašumo su vaikais  smile.gif
*

Karbyne, "suvartei" mane biggrin.gif Bet vis viena, man įdomi tema, skaitau ir laukiu apie kitus vardus atsiliepimų, apie savąjį taip pat smile.gif
Kutuliukas
Žiūrėk, galima padaryti eksperimentą (nes vis tiek viskas tik spėlionių lygy).
Pvz. aš surašau čia kelis vardus (kokių žmonių pažįstamų). Kitos pabando surašyti sąvybes tų žmonių, kuriuos su tokiais vardais pažįsta (jei daug su tuo pačiu vardu, tegu išsirenka vieną).
Aš kam nors galiu išsiųsti iš anksto tų žmonių "apibūdinimus" į až...kai jau vardai bus apibūdinti, tas "kas nors" (aišku jei tas "kas nors ir apskritai eksperimento dalyvių bus laugh.gif )tegu paviešina. rolleyes.gif Rizikuoju apsijuokti, nu bet gi tam ir forumas ... vis pramoga biggrin.gif
Mirka
..jo, mes su sese nesenai skaciavome kiek daug pazystu vaikinu Dariu ir kokie jie panasus tongue.gif Ir nieko gero...: palaidunai, megstantys flirta, kompanijas, nelabai patikimi...pagyrunai..Na, nieko nenoriu izeisti, bet geru savybiu dabar nepamenu mirksiukas.gif
..ir visas Jurgas skaiciavau ir lyginau biggrin.gif vaje, visos grazios, truputeli naivios, protingos ir megstancios buti neistikos thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(Mirka @ 2005 08 27, 22:22)
..ir visas Jurgas skaiciavau ir lyginau biggrin.gif  vaje, visos grazios, truputeli naivios, protingos ir megstancios buti neistikos thumbup.gif
*

Spėk koks procentas moterų apskritai atitinka šiuos apibūdinimus (arba bent kelis jų)? tongue.gif
Mishelle
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 27, 22:10)
Žiūrėk, galima padaryti eksperimentą (nes vis tiek viskas tik spėlionių lygy).
Pvz. aš surašau čia kelis vardus (kokių žmonių pažįstamų). Kitos pabando surašyti sąvybes tų žmonių, kuriuos su tokiais vardais pažįsta (jei daug su tuo pačiu vardu, tegu išsirenka vieną).
Aš kam nors galiu išsiųsti iš anksto tų žmonių "apibūdinimus" į až...kai jau vardai bus apibūdinti, tas "kas nors" (aišku jei tas "kas nors ir apskritai eksperimento dalyvių bus laugh.gif )tegu paviešina.  rolleyes.gif Rizikuoju apsijuokti, nu bet gi tam ir forumas ... vis pramoga  biggrin.gif
*

Karbyne, čia tu visai įdomiai sumąstei thumbup.gif Ar teisingai supratau, kad pvz. tu surašai vardus, o kiti išvardija savybes, o kitas variantas, kad turėdama kažkokius vardus omenyje, tiesiog pateiki aprašymus ir reikės bandyti atspėti vardus smile.gif ? Jei ką ne taip supratau, pataisyk, bet šiaip aš "už" ax.gif , tik būtų įdomiau, jei ir kitos supermamietės norėtų sudalyvauti tongue.gif
Mirka
Speju, kad mum visoms tinka thumbup.gif biggrin.gif ..................................,bet apie jurgas sakau tik ta, kad kurias zinau visos nerimtos!!!!Labai nerimtos mergelikes biggrin.gif
Kutuliukas
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 27, 22:35)
tik būtų įdomiau, jei ir kitos supermamietės norėtų sudalyvauti tongue.gif
*

aha...būt įdomiau blush2.gif
aiškinu esmę
1.Pvz.tau ar kam kitam į až atsiunčiu vardus su trumputėliais savo apibūdinimais (bet tas žmogus negalės apibūdinti tų vardų čia)
2. Parašau forume tik vardus -kitos rašo, ką apie tokius vardus "nešiojančius" žmones galvoja.
3. Tada paviešinami mano "apibūdinimai"
4. tada sako kas ką nori biggrin.gif
Mishelle
Ok, Karbyne, man tinka rolleyes.gif Kas dar pasirašot mirksiukas.gif ?
maman
QUOTE(Mirka @ 2005 08 27, 22:37)
Speju, kad mum visoms tinka thumbup.gif  biggrin.gif ..................................,bet apie jurgas sakau tik ta, kad kurias zinau visos nerimtos!!!!Labai nerimtos mergelikes biggrin.gif
*

Nu nu, tamista. Savikritiskumo savo atzvilgiu man niekad netruko, taciau pateiktu Jurgos charakteristiku ne uz ka sau nepritaikau mirksiukas.gif
maman
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 27, 22:53)
Ok, Karbyne, man tinka rolleyes.gif  Kas dar pasirašot mirksiukas.gif ?
*

pasirasau 4u.gif
Kutuliukas
Vat išsiunčiau Michellei (tas reiškia, kad jai apibūdint tų vardų dabar nereikia biggrin.gif )
O tos, kurios pasirašo, skelkit ką žinot apie:
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą
Mishelle
Karbyne, gavau tavo AŽ, tai kadangi kai kurie vardai iš retesnių, siūlau rašyt vardus čia, o jau apibūdinimus lai supermamietės pateikia smile.gif Ir dar, galvoju, jei čia daugiau atsiras norinčių, sąrašiuką vis bus galima atnaujinti mirksiukas.gif
maman, priimta 4u.gif
jėga
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 27, 22:40)
1.Pvz.tau ar kam kitam į až atsiunčiu vardus su trumputėliais savo apibūdinimais (bet tas žmogus negalės apibūdinti tų vardų čia)
2. Parašau forume tik vardus -kitos rašo, ką apie tokius vardus "nešiojančius" žmones galvoja.
3. Tada paviešinami mano "apibūdinimai"
4. tada sako kas ką nori  biggrin.gif
*

Nelabai ką supratau, ale vistiek įdomu ax.gif

QUOTE(Karbynė @ 2005 08 27, 23:01)
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

Beveik nieko dorai nepažystu blush2.gif
Na, Armandas - yra toks vienas lėtapėdis cool.gif
Tomas - labai draugiškas, rūpestingas, ai, nu toks gerietis rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 27, 23:02)
o jau apibūdinimus lai supermamietės pateikia smile.gif 
*

Gerai..laukiam rezultatų (iki kada - pagal situaciją) smile.gif
Kutuliukas
QUOTE(jėga @ 2005 08 27, 23:17)
Nelabai ką supratau, ale vistiek įdomu ax.gif 
Beveik nieko dorai nepažystu blush2.gif
Na, Armandas - yra toks vienas lėtapėdis cool.gif
Tomas - labai draugiškas, rūpestingas, ai, nu toks gerietis rolleyes.gif
*

Gerai supratai thumbup.gif
Medona
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 27, 22:01)
Vat išsiunčiau Michellei (tas reiškia, kad jai apibūdint tų vardų dabar nereikia  biggrin.gif )
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

pazystu :
Giedriu - draugiskas, geros sirdies, girtas fool.gif biggrin.gif
Tomas - neblogas zmogelis, bet nemoka gyvent, pinigu niekad neturi doh.gif
Audros , bent 2 pazystu - nors man jos nepanasios savo budu, nerimtos cool.gif viena is ju kabina visus vyrus doh.gif gali but geriausios drauges unsure.gif , visada protinga, viska zino, bet kuriuo klausimu, kitai reikiamiausiu momentu neprisiskambinsi, nes paprasciausiai nekels rago blink.gif bet labai linksma, malonu bendraut.
Agnes - mielos, grazios, protingos, greit susigesta smile.gif

Arturas - smulkmeniskas, jei reiks jam ko , tai labai jau graziai elgsis, net per graziai mad.gif slykstu, kaip lenda i sikna be muilo ...brrrr...

tai va, ka as pazystu ta ir aprasiau mirksiukas.gif
*MiAu*
Vat išsiunčiau Michellei (tas reiškia, kad jai apibūdint tų vardų dabar nereikia  biggrin.gif )
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

Kiek pažįstu Agnių ir Artūrų, tai daugumoj visi kūdi kaip dviračiai smile.gif
Mano pažįstami Tomai dažniausiai mergišiai, Giedrius pažįstu du, bet abu baisiai skirtingi: vienas ramus, rimtas, o kitas baisiai pasiutęs biggrin.gif
maman
QUOTE(Karbynė @ 2005 08 27, 23:01)
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

Sveikos 4u.gif
Rasau tik apie tuos, kuriuos pazistu, ok?
Giedrius - plevesos, tokie chi chi-cha cha, sunkiai leidziasi i rimtesnes snekas, daug pavirsutiniskai bendrauja, lovelasai
Agne - is esmes ramuole, daznu atveju konservatyvoka, tylene, neissiskirianti is kitu ir nenorinti issiskirti
Tomas - savim pasitikintis, truputi uzrietes nosi, isdidus, truputi vejo pamusalas, mylintis save
Audrone - draugiska, protinga, santuri, taciau esant progai moka puikiai atsipalaiduoti ir tapti vakarelio siela. Stengiasi buti motiniska.
[B]
Kapsė
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 27, 21:53)
Ok, Karbyne, man tinka rolleyes.gif  Kas dar pasirašot mirksiukas.gif ?
*

ir aš pasirašau 4u.gif
Kapsė
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

Pažįstu 3 Audras - visos mokslo guzės . Dvi iš jų tylios lėtos pilkos pelytės, o trečia labai efektinga motera, bet irgi santūri
Giedrių žinau šalapajų ir neužsičiaupiantį
Artūrai - ( žinau 3 ) du - labai korektiški, malonūs, patikimi. Vienas melagis, bet linksmuolis - kompanijos siela
Mishelle
QUOTE(babuska @ 2005 08 27, 23:38)
pazystu :
Giedriu - draugiskas, geros sirdies, girtas  fool.gif  biggrin.gif
*

babuska, prajuokinaui nerealiai biggrin.gif Kadangi gavau Karbynės apibūdintus vardus, tai negaliu dabar "reikštis", bet smagu skaityti thumbup.gif Tik, pastebėjau, niekas Justų nepažįsta smile.gif
Kutuliukas
QUOTE(Mishelle @ 2005 08 28, 22:23)
babuska, prajuokinaui nerealiai biggrin.gif  Kadangi gavau Karbynės apibūdintus vardus, tai negaliu dabar "reikštis", bet smagu skaityti thumbup.gif  Tik, pastebėjau, niekas Justų nepažįsta smile.gif
*

Labai juokinga tongue.gif kai jau norėsi parodyt, ko buvau prirašius, tada ir įdėk smile.gif
Kutuliukas
Pabandau jūsų apibūdinimus sudėti į vieną vietą:
Justas ------
Armandas
- Na, Armandas - yra toks vienas lėtapėdis cool.gif
Giedrius
- draugiskas, geros sirdies, girtas biggrin.gif
- Giedrius pažįstu du, bet abu baisiai skirtingi: vienas ramus, rimtas, o kitas baisiai pasiutęs biggrin.gif
- Giedrius - plevesos, tokie chi chi-cha cha, sunkiai leidziasi i rimtesnes snekas, daug pavirsutiniskai bendrauja, lovelasai
- Giedrių žinau šalapajų ir neužsičiaupiantį
Agnė
- Agnes - mielos, grazios, protingos, greit susigesta smile.gif
- Kiek pažįstu Agnių ir Artūrų, tai daugumoj visi kūdi kaip dviračiai smile.gif
- Agne - is esmes ramuole, daznu atveju konservatyvoka, tylene, neissiskirianti is kitu ir nenorinti issiskirti
Tomas
- Tomas - labai draugiškas, rūpestingas, ai, nu toks gerietis rolleyes.gif
- Tomas - neblogas zmogelis, bet nemoka gyvent, pinigu niekad neturi doh.gif
- Mano pažįstami Tomai dažniausiai mergišiai
- Tomas - savim pasitikintis, truputi uzrietes nosi, isdidus, truputi vejo pamusalas, mylintis save
Audra/Audronė
- Audros , bent 2 pazystu - nors man jos nepanasios savo budu, nerimtos cool.gif viena is ju kabina visus vyrus doh.gif gali but geriausios drauges unsure.gif , visada protinga, viska zino, bet kuriuo klausimu, kitai reikiamiausiu momentu neprisiskambinsi, nes paprasciausiai nekels rago blink.gif bet labai linksma, malonu bendraut.
- Audrone - draugiska, protinga, santuri, taciau esant progai moka puikiai atsipalaiduoti ir tapti vakarelio siela. Stengiasi buti motiniska.
[B]
- Pažįstu 3 Audras - visos mokslo guzės . Dvi iš jų tylios lėtos pilkos pelytės, o trečia labai efektinga motera, bet irgi santūri
Artūras
- Arturas - smulkmeniskas, jei reiks jam ko , tai labai jau graziai elgsis, net per graziai mad.gif slykstu, kaip lenda i sikna be muilo ...brrrr...
- Kiek pažįstu Artūrų, tai daugumoj visi kūdi kaip dviračiai smile.gif
- Artūrai - ( žinau 3 ) du - labai korektiški, malonūs, patikimi. Vienas melagis, bet linksmuolis - kompanijos siela
smile.gif

Satina
*

Pažįstu labai melancholišką ir flegmatišką Ugnę smile.gif
Satina
1)Justą/Justiną
2)Armandą
3)Giedrių
4)Agnę
5)Tomą - tam tikra pasipūtimo ir paviršutiniškumo dozė
6) Audrą/Audronę
7) Artūrą

*

Nieko sau
Arturas- darbstus, paprastas.
[COLOR=red]Agne
- grazi, smaiksti, kategoriska.
Tomas- megsta bendrauti, puikus jumoro jausmas, dievina sporta smile.gif
Audrone- protinga, atsakinga, komunikabili.
Kutuliukas
Patikslintas variantas (visi variantai) smile.gif
Pabandau jūsų apibūdinimus sudėti į vieną vietą:
Justas ------
Armandas
- Na, Armandas - yra toks vienas lėtapėdis cool.gif
Giedrius
- draugiskas, geros sirdies, girtas biggrin.gif
- Giedrius pažįstu du, bet abu baisiai skirtingi: vienas ramus, rimtas, o kitas baisiai pasiutęs biggrin.gif
- Giedrius - plevesos, tokie chi chi-cha cha, sunkiai leidziasi i rimtesnes snekas, daug pavirsutiniskai bendrauja, lovelasai
- Giedrių žinau šalapajų ir neužsičiaupiantį
Agnė
- Agnes - mielos, grazios, protingos, greit susigesta smile.gif
- Agne- grazi, smaiksti, kategoriska.

- Kiek pažįstu Agnių ir Artūrų, tai daugumoj visi kūdi kaip dviračiai smile.gif
- Agne - is esmes ramuole, daznu atveju konservatyvoka, tylene, neissiskirianti is kitu ir nenorinti issiskirti
Tomas
- Tomas - labai draugiškas, rūpestingas, ai, nu toks gerietis rolleyes.gif
- Tomas - neblogas zmogelis, bet nemoka gyvent, pinigu niekad neturi doh.gif
- Mano pažįstami Tomai dažniausiai mergišiai
- Tomas - savim pasitikintis, truputi uzrietes nosi, isdidus, truputi vejo pamusalas, mylintis save
- Tomas- megsta bendrauti, puikus jumoro jausmas, dievina sporta smile.gif

Audra/Audronė
- Audros , bent 2 pazystu - nors man jos nepanasios savo budu, nerimtos cool.gif viena is ju kabina visus vyrus doh.gif gali but geriausios drauges unsure.gif , visada protinga, viska zino, bet kuriuo klausimu, kitai reikiamiausiu momentu neprisiskambinsi, nes paprasciausiai nekels rago blink.gif bet labai linksma, malonu bendraut.
- Audrone - draugiska, protinga, santuri, taciau esant progai moka puikiai atsipalaiduoti ir tapti vakarelio siela. Stengiasi buti motiniska.

- Audrone- protinga, atsakinga, komunikabili.

- Pažįstu 3 Audras - visos mokslo guzės . Dvi iš jų tylios lėtos pilkos pelytės, o trečia labai efektinga motera, bet irgi santūri
Artūras
- Arturas - smulkmeniskas, jei reiks jam ko , tai labai jau graziai elgsis, net per graziai mad.gif slykstu, kaip lenda i sikna be muilo ...brrrr...
- Kiek pažįstu Artūrų, tai daugumoj visi kūdi kaip dviračiai smile.gif
- Artūrai - ( žinau 3 ) du - labai korektiški, malonūs, patikimi. Vienas melagis, bet linksmuolis - kompanijos siela
- Arturas- darbstus, paprastas.

smile.gif

Mishelle
Karbyne, "Grožio fabriko" nežiūrėjai mirksiukas.gif ?
Va, prirašėte įvairiausių variantų apie vieną ar kitą vardą, o dabar įkeliu Karbynės man atsiųstus apibūdinimus. Reikšmes ji surašė turėdama omenyje konkretų žmogų tokiu vardu, o ne visai grupei tinkančius apibūdinimus. Taigi:
Justas
- linksmas, neieškantis žodžio kišenėje, kompanijos "siela"...
Armandas- pasipūtęs, nenuoširdus....
Giedriusdraugiškas, lengvai bendraujantis, nesunkiai užkariaujantis žmonių (žinoma žinoma....merginų taip ) simpatijas
Agnė
-laabai protinga, mokanti savimi pasirūpinti
Audra - ir cholerikė ir melancholikė ir sangvinikė viename.
Tomas- simpatiškas, bet akivaizdžiai žioplas, sunkiai bendrauja...
Artūras
- geranoriškas lėtapėdis
nirmeda
Justas- pasitikntis savim, ramus.
Armandas - nepazistu ne vieno.
Giedrius - pazistu kelis. bendras ju bruozas butu, linksmi, nuolat sypsosi, truputi romantikai, makantys isklausyt.
Agne - nepazistu.
Audra - labai savanaudiska, pavydi, smalsi.
Tomas - pazistu labai daug,bendras bruozas butu: draugiski, svajokliai, truputi kvailoki.
Arturas - kiek pazistu visi gan slykstus zmones, manipuliatoriai, pernelyg savimi pasitikntys, naudojasi kitais zmonemis.

tai tiek butu apie mano pazistamus zmones tokiais vardais ax.gif
Tafi
Justas - visi nesimpatiski, atgrasus, nenuosirdus, pasipute, savimylos
Armandas - del asmeniniu priezasciu nevertinsiu vieno maziuko Armanduko, bet va dideli pazytu, tai labai grazus, paprastas, nuosirdus, geras vyras
Giedrius - pazystu bent keleta, tad apibudinsiu ju visu bruozus, garbetroskos, norintys pirmauti
Agne - kiek ju zinau, visos labai grazios, paprastos , lengvai bendraujancios
Audra - intriganciu intrigante schmoll.gif
Dangiuks
Na jau na jau, man tai visiskai nepanasus zmones su tais paciais vardais... lotuliukas.gif
Indijaa
nu aš nei vienos melancholiškos Ugnės/Ugniaus nepažįstu  unsure.gif o
*

Aš taip pat drinks_cheers.gif
kiek pažįstu tai visi tokie nenustygstantys vietoj
mikepodukofke
siaip nemanau kad siteorija veikia...
bet du pastebejimus turiu... visos mano pazystamos Sigutes, tai tokios tikros Sigutes naslaiteles...

ir visi pazystami Sauliai yra dvyniai, sviesiais plaukais ir zydrom akimis (bet cia tik sutapimas turbut)
NirN
QUOTE(dark @ 2005 08 27, 19:31)
*

drinks_cheers.gif
vaiciuke
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 24, 17:28)
ir visi pazystami Sauliai yra dvyniai, sviesiais plaukais ir zydrom akimis (bet cia tik sutapimas turbut)
*

drinks_cheers.gif Dėl dvynių tai nežinau, bet kad sviesiais plaukais ir žydrom akim tai tikrai thumbup.gif Bet čia matyt dėl vaikučio išvaizdos ir vardą davė.
Man tai pasitaikė panašios charakteriais merginos, turėjusios vardą Daiva. Nu kažkokios vienodai keistos.
Bet šiaip šita teorija man ne prie širdies. Mano vyro geriausi draugai tokiais pat vardais kaip ir jis, bet jie visi labai skirtingi g.gif
Hermion@
Aš pažįstu kelias savo bendravardes, bet visos mes skirtingos schmoll.gif Ir išvaizda, ir charakteriu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.