Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Desert
Kaip tik apie eola norejau paklausti, kaip ten kainos (grupiniu uzsiemimu)? Gal kokios nuolaidos nusimato?
Aushrita
QUOTE(Desert @ 2010 11 29, 19:07)
Kaip tik apie eola norejau paklausti, kaip ten kainos (grupiniu uzsiemimu)? Gal kokios nuolaidos nusimato?
*

www.eola.lt biggrin.gif
Desert
Aciu, ju puslapi zinau 4u.gif
Klausiau apie nuolaidas, kai neskelbia internete (kaip apelsine buna), bet gal eoloj tokiu nebuna ax.gif
Loreley
QUOTE(Desert @ 2010 11 29, 14:20)
O kur yra dusuose pertvaros? Apelsine pvz irgi nera, o kam jos? pirtis viena, bet veikia pagal savaites dienas(viena diena vyrams, kita moterims)
*

Be Eolos, dar KlaipedaGym yra 4u.gif

O Eoloj man atrodo dabar kaiptik nuolaidos yra taikomos, kai buvau Akropoly vakar, tai lyg ir reklamavosi per ta ju radija biggrin.gif
elze1
i treniruoklius kazkokia nuolaida, o siaip ten visada pirmas menuo puse kainos smile.gif
Aushrita
QUOTE(Desert @ 2010 11 29, 22:25)
Aciu, ju puslapi zinau  4u.gif
Klausiau apie nuolaidas, kai neskelbia internete (kaip apelsine buna), bet gal eoloj tokiu nebuna  ax.gif
*

Na buvo neseniai tu akciju bet nezinau ar begalioja dabar,geriausia butu nueit ir paaiskins tau viska. smile.gif
Desert
Aha, perziurejau, manau kad bandysiu. O kaip ten treneres(aerobikos, kalanetikos)?
elze1
QUOTE(Desert @ 2010 11 30, 21:48)
Aha, perziurejau, manau kad bandysiu. O kaip ten treneres(aerobikos, kalanetikos)?
*

jei klausiate apie eola, tai treneres Lijana ir Rasa man labai patinka smile.gif
Talia
Man tai Apelsinas pirmoj vietoj thumbup.gif Sportuoju Debrecene, viskas patinka.. jauciuosi tikrai jaukiai, malonus treneriai, o tai labai svarbu, kai reikia prieit ir pan. unsure.gif
Ingredd
O kaip jums KlaipedaGym? as apie treniruokliu sale..
Loreley
QUOTE(Ingredd @ 2010 12 01, 18:53)
O kaip jums KlaipedaGym? as apie treniruokliu sale..
*

Man, asmeniskai, nelabai schmoll.gif Gerai, kad pirkau 1 men. abonementa, bendra su baseinu, vasara. Tai kol lankiausi ten, o ejau 3 kartus per sav. mazdaug, tai per visa ta laika nei vienas treneris prie manes net nebuvo priejes. Siaip, as ir pati zinau, ka ir kaip daryti, bet gi vis tiek, treneriai mato, kad naujas zmogus saleje, bet nesiteike prieiti. Kai pirkau abonementa, treneris su administratore plepejo, persirengiau, nuejau i sale, sportavau apie valannda, bet treneris taip i sale ir neatejo unsure.gif
600eva
Sveikos mamytes, gal ,kas ruosiates pradeti sportuoti ir reikia draugijos ax.gif ?Labai apsidziaugciau,jeigu mane priimtumete i kompanija 4u.gif .Ieskau sporto klubo pietineje miesto dalyje. Kazkaip mintys sukasi apie Vingio gatveje esanti sporto kluba (pavadinima pamirsau), antrame aukste prie IkI parduotuves. Labiau domina rytines treniruotes.
Jeigu,ka sudominau rasykite ievaurbonaite@yahoo.com
Pakalnute_klp
rinkites Apelsina, labai siltas ir draugiskas klubas
_mažule_
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 05, 14:10)
rinkites Apelsina, labai siltas ir draugiskas klubas
*

Kai kaledines nuolaidos abonementams Debreceno Apelsine prasides, suktelkit kas temoj, bukit gerutes 4u.gif
florida
QUOTE(_mažule_ @ 2010 12 05, 14:11)
Kai kaledines nuolaidos abonementams Debreceno Apelsine prasides, suktelkit kas temoj, bukit gerutes  4u.gif
*

prasidejo 4u.gif facebooke skaiciau.
_mažule_
QUOTE(florida @ 2010 12 05, 19:06)
prasidejo  4u.gif  facebooke skaiciau.
*

Ir kaip man paciai nedasuto, kad facebooke ju anketa gali buti doh.gif
Einu apsizvalgyti biggrin.gif
Aciuka, florida 4u.gif
Aushrita
QUOTE(florida @ 2010 12 05, 19:06)
prasidejo  4u.gif   facebooke skaiciau.
*

O kaip juos ten rast? Man tas facebookas gilus miskas biggrin.gif

Jau radau per google,bet akcijos iki gruodzio 3d,nespejau verysad.gif
_mažule_
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 05, 20:52)
O kaip juos ten rast? Man tas facebookas gilus miskas biggrin.gif

Jau radau per google,bet akcijos iki gruodzio 3d,nespejau  verysad.gif
*

user posted image
user posted image
Nuolaidos isigaliojo gruodzio 3d
Aushrita
QUOTE(_mažule_ @ 2010 12 05, 21:02)
Nuolaidos isigaliojo gruodzio 3d
*

bigsmile.gif thumbup.gif
braske24
Labas,norejau paklausti gal kas zinote kada apelsino sp klubas atsidarys studlende?maciau iskaba, kad bus greitai,bet kada neiaisku?man prie pst namu butu
Ingredd
O mane domina Apelsinas Vingyje, eiciau i terniruokliu sale, o kaip su programos sudarymu, mokama, taip?
Pakalnute_klp
QUOTE(braske24 @ 2010 12 08, 00:33)
Labas,norejau paklausti gal kas zinote kada apelsino sp klubas atsidarys studlende?maciau iskaba, kad bus greitai,bet kada neiaisku?man prie pst namu butu
*

Atsidarys uz menesio kazkur
Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2010 12 08, 00:34)
O mane domina Apelsinas Vingyje, eiciau i terniruokliu sale, o kaip su programos sudarymu, mokama, taip?
*

taip mokama, bet programas sudaro ten labai geras ir efektingas, labai asmenines.
elze1
QUOTE(braske24 @ 2010 12 08, 00:33)
*

atidarys ten sporto kluba? kaip faina, man netoli visai bus 4u.gif kazkada dar pati pamasciau, kodel studlende neatidaro sporto klubo biggrin.gif
Vi_ka
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 08, 01:08)
taip mokama, bet programas sudaro ten labai geras ir efektingas, labai asmenines.

Suzavejo tas "labai asmenines" hihihi.gif
O Debreceno ir Vingio Apelsinuose dirba tie patys treneriai ar ne? Noreciau ir as "labai asmenines" programos, nes turiu problemu su stuburu - kazin, ar padetu man tokia sudaryti? Ne karta laikrasciuose esu maciusi skelbimu, kad sporto klubai iesko treneriu, turinciu atitinkama issilavinima arba tiesiog intensyviai sportuojanciu. Tai vat bijau, kad galiu uztaikyti ant tokio "tiesiog sportuojancio", kuriam apie sveikatos problemas teko girdeti tik vienu ausies krasteliu..
Gal kas turite atsiliepimu apie Debreceno Apelsino ir Herkaus klubo treniruokliu saliu instruktorius?
undi
QUOTE(Vi_ka @ 2010 12 08, 14:12)
O Debreceno ir Vingio Apelsinuose dirba tie patys treneriai ar ne? Noreciau ir as "labai asmenines" programos, nes turiu problemu su stuburu - kazin, ar padetu man tokia sudaryti? Ne karta laikrasciuose esu maciusi skelbimu, kad sporto klubai iesko treneriu, turinciu atitinkama issilavinima arba tiesiog intensyviai sportuojanciu. Tai vat bijau, kad galiu uztaikyti ant tokio "tiesiog sportuojancio", kuriam apie sveikatos problemas teko girdeti tik vienu ausies krasteliu..
Gal kas turite atsiliepimu apie Debreceno Apelsino ir Herkaus klubo treniruokliu saliu instruktorius?
*

galiu tik pasakyti,kad debrecene dirbantis sarunas tikrai profesionalias programas sudaro, del kitu nieko nesakau,nes tikrai nezinau ax.gif
Pakalnute_klp
QUOTE(Vi_ka @ 2010 12 08, 15:12)
*

as pati ten sportuoju ir pati turiu problema ir su stuburu ir su kelenais, viska susakai, jie sudaro taip, kad tiktu kiekvienas pratimas, kad nei vienas nepakenktu, labai individualiai, o ne viena programa ta pacia visoms moterims

p.s jei susidomesit, galesiu ir treneri parekomenduot pas kuri kreiptis:)

tiek debrecene tiek vingyje saunus. as pati vingyje sportuoju, nekeisciau i joki kita kluba
Ingredd
o kiek kainuoja asmenines programos sudarymas g.gif
sudaro ne menesiui, ilgesniam laikui?
undi
QUOTE(Ingredd @ 2010 12 08, 16:23)
o kiek kainuoja asmenines programos sudarymas  g.gif
sudaro ne menesiui, ilgesniam laikui?
*

jei nepasikeite kainos tai 40 lt. siaip programa sudaroma 3-6 men rolleyes.gif
Pakalnute_klp
sudarant programas, patartina pasiimt asmenines treniruotes, kad tiksliai parodytu kaip daryti, kad stebetu kol darote. nes paskui veliau jei neteisingai darysite pratimus, galite sau pakenkti
Pakalnute_klp
kada ir kur bus centro svente?smile.gif
Pakalnute_klp
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 08, 19:52)
kada ir kur bus centro svente?smile.gif
*

cia kitur turejo ta zinute but, netycia 4u.gif
braske24
[quote=Pakalnute_klp,2010 12 08, 01:08]
Atsidarys uz menesio kazkur
Papildyta:
thumbup.gif
jovukas
labas merginos. as cia dar naujoke, tad dar zalia. 4u.gif mane domina, ar yra klaipedoje sporto klubas, kur butu vaiku kambarys salia? zinau, kad akropolyje yra, gal ne vienintelis toks?
Portishead
QUOTE(braske24 @ 2010 12 07, 23:33)
*

man ir prie namu netoli, lankysiu bigsmile.gif

QUOTE(elze1 @ 2010 12 08, 11:01)
atidarys ten sporto kluba? kaip faina, man netoli visai bus  4u.gif  kazkada dar pati pamasciau, kodel studlende neatidaro sporto klubo  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif kazkada buvau susimascius irgi, kodel nera sporto klubo studlende biggrin.gif apsidziaugiau kai pamaciau reklama ten
_mažule_
Kuri pirma suzinos apie Apelsino atsidaryma Studlende garsiai saukit! biggrin.gif
Man taip pat butu arciau nei Debrecene lankytis
Aushrita
QUOTE(_mažule_ @ 2010 12 17, 03:21)
Kuri pirma suzinos apie Apelsino atsidaryma Studlende garsiai saukit!  biggrin.gif
Man taip pat butu arciau nei Debrecene lankytis
*

Jau atsidare smile.gif
_mažule_
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 17, 19:41)
Jau atsidare  smile.gif
*

Aciulis, mausiu 'apsiuostyti' ka jie geresnio turi, jei pirteles nebus kazi verciau pasiliksiu Debrecene
elze1
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 17, 19:41)
Jau atsidare  smile.gif
*

kokios kainos? gal kokiu akciju yra blush2.gif o pirtele ir mane domina 4u.gif
Pakalnute_klp
dar tik pirkt abonimentus galima, kiek zinau sportuot ne:)
Papildyta:
dabar atidarymo proga mazesns kainos, o siaip skirsis nuo kitu Apelsino klubu, bus 20-30lt brangiau
Aushrita
QUOTE(elze1 @ 2010 12 17, 22:11)
kokios kainos? gal kokiu akciju yra  blush2.gif  o pirtele ir mane domina  4u.gif
*

Rytinis 70lt, dieninis iki 16h 90lt, visa diena 110. Studentams berods 70lt bet ne visa diena. Del pirties nieko nzn smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 17, 22:24)
dar tik pirkt abonimentus galima, kiek zinau sportuot ne:)
Papildyta:
dabar atidarymo proga mazesns kainos, o siaip skirsis nuo kitu Apelsino klubu, bus 20-30lt brangiau
*

Brangiau bus nes tai jiems strategiskai nepalanki vieta,maziau klientu tures ax.gif
Pakalnute_klp
ten gera vieta, nes aplink nemazai zmoniu gyvena mazajame kaimelyje, jau visi nuo rudens skambineja klausineja kada atsidarys, o brangiau kainuos, nes pirtys bus ir siaip visko daugiau, ir tas abonimentas galios visuose Apelsinas klubuose
elze1
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 18, 13:14)
Rytinis 70lt, dieninis iki 16h 90lt, visa diena 110. Studentams berods 70lt bet ne visa diena. Del pirties nieko nzn  smile.gif
Papildyta:

Brangiau bus nes tai jiems strategiskai nepalanki vieta,maziau klientu tures ax.gif
*

na o as manau kaip tik gera vieta, nemazai ten gyventoju, o padoriu klubu nera tongue.gif
ir visai normalios kainos sakyciau 4u.gif
Portishead
QUOTE(elze1 @ 2010 12 18, 14:49)
na o as manau kaip tik gera vieta, nemazai ten gyventoju, o padoriu klubu nera  tongue.gif
ir visai normalios kainos sakyciau  4u.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai gera vieta, netruks jiem klientu. cia gi misko rajonas, mazasis kaimelis, prie ligonines rajonas visas (gi ten kiek gyventoju naujosiuose daugiabuciuose gyvena), liepojos nuosavi namai, uz treko visas rajonas kur panevezio gatve ir t.t. jaunu seimu daug thumbup.gif man tekdavo eit sportuot ten kur studijavau- i LCC treniruokliu sale, o taip norejos kitur nuo studiju vietos sportuot:D

vakar buvau kaledinej mugej tai dave skrajute. ryt (pirmadieni) jau galima ateit nusipirkt abonementa, susipazint su treneriais. o jau veikt prades nuo sausio 3 d.
atskanavau skrajute:
user posted image
elze1
Portishead, dekui 4u.gif na reiskia nuo kitu metu leksiu ten smile.gif as anksciau ir sportavau LCC, truko man ten pirteliu ir grupiniu uzsiemimu, poto ejau i eola. o dabar bus super bus thumbup.gif
Pakalnute_klp
kainos manau laikinos, atidarymo proga tik, nes minejo, kad veliau brangs
Portishead
QUOTE(elze1 @ 2010 12 19, 16:27)
Portishead, dekui  4u.gif  na reiskia nuo kitu metu leksiu ten  smile.gif  as anksciau ir sportavau LCC, truko man ten pirteliu ir grupiniu uzsiemimu, poto ejau i eola.  o dabar bus super bus  thumbup.gif
*

ner uz ka 4u.gif man irgi LCC truko kaiko, treniruokliu ten ne per daugiausia, ir apskritai sale mazoka. dar ejau i Kitonija centre, tik aerobika lankiau. dabar noreciau ta pati plius treniruokliu sale bigsmile.gif tai dar susipazinsim gyvai ten bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
elze1
QUOTE(Portishead @ 2010 12 19, 20:23)
ner uz ka  4u.gif  man irgi LCC truko kaiko, treniruokliu ten ne per daugiausia, ir apskritai sale mazoka. dar ejau i Kitonija centre, tik aerobika lankiau. dabar noreciau ta pati plius treniruokliu sale  bigsmile.gif tai dar susipazinsim gyvai ten  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif
*

o kada planuojate lankyti? as tai dazniausiai ryte smile.gif
Portishead
QUOTE(elze1 @ 2010 12 19, 21:17)
o kada planuojate lankyti? as tai dazniausiai ryte  smile.gif
*

galiu irgi ryte. dukrele kaip tik i darzeli vezu apie puse 9 , tai po to galeciau maut sportuot:)
elze1
QUOTE(Portishead @ 2010 12 19, 23:48)
galiu irgi ryte. dukrele kaip tik i darzeli vezu apie puse 9 , tai po to galeciau maut sportuot:)
*

o as saviskes nevezu, nepatogu kai tokie keliai unsure.gif tai pabus su mociute kol as fitness4.gif
Portishead
QUOTE(elze1 @ 2010 12 20, 13:37)
o as saviskes nevezu, nepatogu kai tokie keliai  unsure.gif  tai pabus su mociute kol as  fitness4.gif
*

mums tai iki darzelio 3 min vaziuot, tai patogu:) buvau siandien ten, tai daug zmoniu darbuojas, nebuvo su kuom pasneket apie abonementa, kompai vistiek nepajungti. darbai "verda"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.