Kaip tik apie eola norejau paklausti, kaip ten kainos (grupiniu uzsiemimu)? Gal kokios nuolaidos nusimato?
Aciu, ju puslapi zinau
Klausiau apie nuolaidas, kai neskelbia internete (kaip apelsine buna), bet gal eoloj tokiu nebuna QUOTE(Desert @ 2010 11 29, 14:20) O kur yra dusuose pertvaros? Apelsine pvz irgi nera, o kam jos? pirtis viena, bet veikia pagal savaites dienas(viena diena vyrams, kita moterims) Be Eolos, dar KlaipedaGym yra O Eoloj man atrodo dabar kaiptik nuolaidos yra taikomos, kai buvau Akropoly vakar, tai lyg ir reklamavosi per ta ju radija
i treniruoklius kazkokia nuolaida, o siaip ten visada pirmas menuo puse kainos
Aha, perziurejau, manau kad bandysiu. O kaip ten treneres(aerobikos, kalanetikos)?
Man tai Apelsinas pirmoj vietoj
O kaip jums KlaipedaGym? as apie treniruokliu sale..
QUOTE(Ingredd @ 2010 12 01, 18:53) Man, asmeniskai, nelabai
Sveikos mamytes, gal ,kas ruosiates pradeti sportuoti ir reikia draugijos
Jeigu,ka sudominau rasykite ievaurbonaite@yahoo.com
rinkites Apelsina, labai siltas ir draugiskas klubas
Labas,norejau paklausti gal kas zinote kada apelsino sp klubas atsidarys studlende?maciau iskaba, kad bus greitai,bet kada neiaisku?man prie pst namu butu
O mane domina Apelsinas Vingyje, eiciau i terniruokliu sale, o kaip su programos sudarymu, mokama, taip?
QUOTE(braske24 @ 2010 12 08, 00:33) Labas,norejau paklausti gal kas zinote kada apelsino sp klubas atsidarys studlende?maciau iskaba, kad bus greitai,bet kada neiaisku?man prie pst namu butu Atsidarys uz menesio kazkur Papildyta: QUOTE(Ingredd @ 2010 12 08, 00:34) O mane domina Apelsinas Vingyje, eiciau i terniruokliu sale, o kaip su programos sudarymu, mokama, taip? taip mokama, bet programas sudaro ten labai geras ir efektingas, labai asmenines. QUOTE(braske24 @ 2010 12 08, 00:33) Labas,norejau paklausti gal kas zinote kada apelsino sp klubas atsidarys studlende?maciau iskaba, kad bus greitai,bet kada neiaisku?man prie pst namu butu atidarys ten sporto kluba? kaip faina, man netoli visai bus QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 08, 01:08) taip mokama, bet programas sudaro ten labai geras ir efektingas, labai asmenines. Suzavejo tas "labai asmenines" O Debreceno ir Vingio Apelsinuose dirba tie patys treneriai ar ne? Noreciau ir as "labai asmenines" programos, nes turiu problemu su stuburu - kazin, ar padetu man tokia sudaryti? Ne karta laikrasciuose esu maciusi skelbimu, kad sporto klubai iesko treneriu, turinciu atitinkama issilavinima arba tiesiog intensyviai sportuojanciu. Tai vat bijau, kad galiu uztaikyti ant tokio "tiesiog sportuojancio", kuriam apie sveikatos problemas teko girdeti tik vienu ausies krasteliu.. Gal kas turite atsiliepimu apie Debreceno Apelsino ir Herkaus klubo treniruokliu saliu instruktorius? QUOTE(Vi_ka @ 2010 12 08, 14:12) Suzavejo tas "labai asmenines" O Debreceno ir Vingio Apelsinuose dirba tie patys treneriai ar ne? Noreciau ir as "labai asmenines" programos, nes turiu problemu su stuburu - kazin, ar padetu man tokia sudaryti? Ne karta laikrasciuose esu maciusi skelbimu, kad sporto klubai iesko treneriu, turinciu atitinkama issilavinima arba tiesiog intensyviai sportuojanciu. Tai vat bijau, kad galiu uztaikyti ant tokio "tiesiog sportuojancio", kuriam apie sveikatos problemas teko girdeti tik vienu ausies krasteliu.. Gal kas turite atsiliepimu apie Debreceno Apelsino ir Herkaus klubo treniruokliu saliu instruktorius? galiu tik pasakyti,kad debrecene dirbantis sarunas tikrai profesionalias programas sudaro, del kitu nieko nesakau,nes tikrai nezinau QUOTE(Vi_ka @ 2010 12 08, 15:12) Suzavejo tas "labai asmenines" O Debreceno ir Vingio Apelsinuose dirba tie patys treneriai ar ne? Noreciau ir as "labai asmenines" programos, nes turiu problemu su stuburu - kazin, ar padetu man tokia sudaryti? Ne karta laikrasciuose esu maciusi skelbimu, kad sporto klubai iesko treneriu, turinciu atitinkama issilavinima arba tiesiog intensyviai sportuojanciu. Tai vat bijau, kad galiu uztaikyti ant tokio "tiesiog sportuojancio", kuriam apie sveikatos problemas teko girdeti tik vienu ausies krasteliu.. Gal kas turite atsiliepimu apie Debreceno Apelsino ir Herkaus klubo treniruokliu saliu instruktorius? as pati ten sportuoju ir pati turiu problema ir su stuburu ir su kelenais, viska susakai, jie sudaro taip, kad tiktu kiekvienas pratimas, kad nei vienas nepakenktu, labai individualiai, o ne viena programa ta pacia visoms moterims p.s jei susidomesit, galesiu ir treneri parekomenduot pas kuri kreiptis:) tiek debrecene tiek vingyje saunus. as pati vingyje sportuoju, nekeisciau i joki kita kluba
o kiek kainuoja asmenines programos sudarymas
sudaro ne menesiui, ilgesniam laikui?
sudarant programas, patartina pasiimt asmenines treniruotes, kad tiksliai parodytu kaip daryti, kad stebetu kol darote. nes paskui veliau jei neteisingai darysite pratimus, galite sau pakenkti
kada ir kur bus centro svente?
[quote=Pakalnute_klp,2010 12 08, 01:08]
Atsidarys uz menesio kazkur Papildyta:
labas merginos. as cia dar naujoke, tad dar zalia.
QUOTE(braske24 @ 2010 12 07, 23:33) Labas,norejau paklausti gal kas zinote kada apelsino sp klubas atsidarys studlende?maciau iskaba, kad bus greitai,bet kada neiaisku?man prie pst namu butu man ir prie namu netoli, lankysiu QUOTE(elze1 @ 2010 12 08, 11:01) atidarys ten sporto kluba? kaip faina, man netoli visai bus
Kuri pirma suzinos apie Apelsino atsidaryma Studlende garsiai saukit!
Man taip pat butu arciau nei Debrecene lankytis
dar tik pirkt abonimentus galima, kiek zinau sportuot ne:)
Papildyta: dabar atidarymo proga mazesns kainos, o siaip skirsis nuo kitu Apelsino klubu, bus 20-30lt brangiau QUOTE(elze1 @ 2010 12 17, 22:11) Rytinis 70lt, dieninis iki 16h 90lt, visa diena 110. Studentams berods 70lt bet ne visa diena. Del pirties nieko nzn Papildyta: QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 17, 22:24) dar tik pirkt abonimentus galima, kiek zinau sportuot ne:) Papildyta: dabar atidarymo proga mazesns kainos, o siaip skirsis nuo kitu Apelsino klubu, bus 20-30lt brangiau Brangiau bus nes tai jiems strategiskai nepalanki vieta,maziau klientu tures
ten gera vieta, nes aplink nemazai zmoniu gyvena mazajame kaimelyje, jau visi nuo rudens skambineja klausineja kada atsidarys, o brangiau kainuos, nes pirtys bus ir siaip visko daugiau, ir tas abonimentas galios visuose Apelsinas klubuose
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 18, 13:14) Rytinis 70lt, dieninis iki 16h 90lt, visa diena 110. Studentams berods 70lt bet ne visa diena. Del pirties nieko nzn Papildyta: Brangiau bus nes tai jiems strategiskai nepalanki vieta,maziau klientu tures na o as manau kaip tik gera vieta, nemazai ten gyventoju, o padoriu klubu nera ir visai normalios kainos sakyciau QUOTE(elze1 @ 2010 12 18, 14:49) na o as manau kaip tik gera vieta, nemazai ten gyventoju, o padoriu klubu nera ir visai normalios kainos sakyciau vakar buvau kaledinej mugej tai dave skrajute. ryt (pirmadieni) jau galima ateit nusipirkt abonementa, susipazint su treneriais. o jau veikt prades nuo sausio 3 d. atskanavau skrajute:
Portishead, dekui
kainos manau laikinos, atidarymo proga tik, nes minejo, kad veliau brangs
QUOTE(elze1 @ 2010 12 19, 16:27) Portishead, dekui ner uz ka QUOTE(Portishead @ 2010 12 19, 20:23) ner uz ka o kada planuojate lankyti? as tai dazniausiai ryte |