Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
klaipediete123
QUOTE(undi @ 2009 09 05, 19:03)
nu cia jau reklama sakyciau.. g.gif
*

sveiki
manyciau cia visi reiskia savo nuomone apie sporto klubus,tai as pasidalynau savo zyniomis ten kur sportuoju ir tiek,vadinkit tai kaip norit. smile.gif
eglpoc
Seikos
noreciau lankyti sporto kluba mane labiau domina aerobika ir labai svarbu kad 18-19.val treniruotes nebutu sausakimsos ax.gif gal galite padeti ir parekomenduoti 4u.gif
Rossa_klp
rekomenduociau Hekaus sporto klubo aerobika, pati ten vaiksytau. Vietos uztektinai ir trenere labai faina. Dirbusi JAV ir veda viska naujoviskai. Man labai patinka. Ypac faini hidrauliniai treniruokliai per aerobika, kazkas nauja ko dar niekur nemaciau...
Siaip kolektyvas fainas, nemokamas parkavimas parkinge. Zodziu siulau Herkaus kluba. smile.gif
undi
QUOTE(eglpoc @ 2009 09 07, 16:13)
Seikos
noreciau lankyti sporto kluba mane labiau domina aerobika ir labai svarbu kad 18-19.val treniruotes nebutu sausakimsos  ax.gif gal galite padeti ir parekomenduoti  4u.gif
*

nu siaip ir apelsine yra fainas labai kolektyvas ir treneres.. ir manau pakankamai nebrangiai
klaipediete123
QUOTE(eglpoc @ 2009 09 07, 17:13)
Seikos
noreciau lankyti sporto kluba mane labiau domina aerobika ir labai svarbu kad 18-19.val treniruotes nebutu sausakimsos  ax.gif gal galite padeti ir parekomenduoti  4u.gif
*

Klaipeda gym apsilankyk,nesikartuosiu,bet ten sauniai viskas padaryta ir kainos normalios,kiek girdejau situ patalpu irengimas kainavo virs dvieju milijonu,tai manau ,kad tai daug ka sako ,kad viskas moderniai irengta,o aerobika kiek maciau jau yra renkamos naujos grupes,ir i bike aerobika.Pozemine aikstele ir daugiaukste klubo klientams yra nemokama,labai patogu man asmeniskai.
BP84
QUOTE(eglpoc @ 2009 09 07, 17:13)
Seikos
*

Sveika,

Na vargu ar rasi padoriam sporto klube 18-19 val nedaug zmoniu, juk dazniausiai tokiu laiku zmones ir susirenka 4u.gif ... bet as taip pat rekomenduociau "Apelsina" thumbup.gif
eglpoc
QUOTE(sonata25 @ 2009 09 11, 10:06)
Sveika,

Na vargu ar rasi padoriam sporto klube 18-19 val nedaug zmoniu, juk dazniausiai tokiu laiku zmones ir susirenka  4u.gif  ... bet as taip pat rekomenduociau "Apelsina"  thumbup.gif
*

Zinau tas laikas populiariausias, as pries tai lankiau Vln sporto kluba tai ten jei atvaziuoji likus 10-15 min iki treniruotes nera kur jau stepo statyti tai lieki nepasportavus verysad.gif tai dabar stengiuos surasti toki kuriam vietos uztektinai
undi
QUOTE(eglpoc @ 2009 09 11, 09:48)
Zinau tas laikas populiariausias, as pries tai lankiau Vln sporto kluba tai ten jei atvaziuoji likus 10-15 min iki treniruotes nera kur jau stepo statyti tai lieki nepasportavus  verysad.gif tai dabar stengiuos surasti toki kuriam vietos uztektinai
*

na as pati apelsine aerobikos nepropoguoju,bet kiek matau mergaites telpa i sale mirksiukas.gif
sheillana
QUOTE(pagieza2 @ 2009 08 27, 19:18)
kaip keista, bet va kad as net iejimo neradau i ja  lotuliukas.gif parasyta is kiemo puses, apejau, o ten uztverta uzdara teritorija  g.gif
*

as einu i aerobika i ledigym, man labai patinka, treneres super ir aplinka maloni, o iejimas is kitos puses, nuo buvusio hansa banko iejimo mirksiukas.gif iki 18 galioja vasaros nuolaidos, tai jei kas galvojat pabandyti, tai dar kainu pasiulymai geri mirksiukas.gif
klaipediete123
QUOTE(sheillana @ 2009 09 13, 22:23)
as einu i aerobika i ledigym, man labai patinka, treneres super ir aplinka maloni, o iejimas is kitos puses, nuo buvusio hansa banko iejimo mirksiukas.gif iki 18 galioja vasaros nuolaidos, tai jei kas galvojat pabandyti, tai dar kainu pasiulymai geri mirksiukas.gif
*

hm o as kaiptik girdejau ,kad ten nekaip padaryta,kaip krepsinio aikstelei aerobikos sale,na bet kiekvienam savo,praita savaite buvau uzsukus is gymo i aerobikos sale klaipeda gym ,tai visai nieko patiko,diskotekinis apsvietimas,gera ventiliacija,yra youtube vaizdo klipas maciau,jei kam idomu: http://www.youtube.com/watch?v=smOqHyuJ_nM
zolushka
Sveikos, merguzeles!
Galbut kai kurios cia aktyviai propaguojancios ta ar ana kluba yra tu klubu savininkai ar administratoriai, tai dekui uz reklama. Toms, kurios tikrai nuosirdziai pasisako ir duoda rekomendacijas - nuosirdziai aciu.
Esu "LediGym" moteru sporto klubo savininke ir iskart noreciau atsiliepti i musu klubo kritika, pvz.del krepsinio sales. Zinau, kad "Ledigym" aerobikos sale yra didziausia mieste, pati esu lankiusi beveik visus aerobikos klubus Klaipedoje, zinau kaip reikia LEKTI i kluba , kai reikia uzimti vieta saleje (prie veidrodzio) ir kad dar uztektu vietos rubinej. Musu klube tokios problemos nera. Ateis gilus ruduo ir ziema ir visos aerobines sales bus perpildytos, o pas mus bus kaip tik smile.gif
Del kainu - tai tiesa, iki rugsejo 19 d.galioja vasaros kainos, dar galite neblogai sutaupyti.
Vienu zodziu, didelis aciu toms moterims, kurios pasirinko musu kluba, musu sauni komanda jumis pasirupins, o kurios dar nebuvo pas mus, uzsukit nors paziuret, kokia ta musu "krepsinio sale".
Priminsiu, kad nebutina apeiti pastata aplink, ieikit i Projektavimo instituta ir skersai iseikit i kiema, o ten jau rasit musu ruzavas sienas. Aciu uz demesi, mergaites!
Rinesa
Sveikos,
ar bandėt tuos SPIN BIKE?
Kokie įspūdžiai?
undi
QUOTE(zolushka @ 2009 09 14, 21:49)
Sveikos, merguzeles!
Galbut kai kurios cia aktyviai propaguojancios ta ar ana kluba yra tu klubu savininkai ar administratoriai, tai dekui uz reklama. Toms, kurios tikrai nuosirdziai pasisako ir duoda rekomendacijas - nuosirdziai aciu.
Esu "LediGym" moteru sporto klubo savininke ir iskart noreciau atsiliepti i musu klubo kritika, pvz.del krepsinio sales. Zinau, kad "Ledigym" aerobikos sale yra didziausia mieste, pati esu lankiusi beveik visus aerobikos klubus Klaipedoje, zinau kaip reikia LEKTI i kluba , kai reikia uzimti vieta saleje (prie veidrodzio) ir kad dar uztektu vietos rubinej. Musu klube tokios problemos nera. Ateis gilus ruduo ir ziema ir visos aerobines sales bus perpildytos, o pas mus bus kaip tik smile.gif
Del kainu - tai tiesa, iki rugsejo 19 d.galioja vasaros kainos, dar galite neblogai sutaupyti.
Vienu zodziu, didelis aciu toms moterims, kurios pasirinko musu kluba, musu sauni komanda jumis pasirupins, o kurios dar nebuvo pas mus, uzsukit nors paziuret, kokia ta musu "krepsinio sale".
Priminsiu, kad nebutina apeiti pastata aplink, ieikit i Projektavimo instituta ir skersai iseikit i kiema, o ten jau rasit musu ruzavas sienas. Aciu uz demesi, mergaites!
*

o kodel pas jus nera treniruokliu?? g.gif
cosmopolitan3
http://www.peticijos.lt/visos/2828

pasirasom, kad butautas neatsistatydintu
zolushka
Del treniruokliu, tai yra kelios priezastys - kodel ju nera. Viena is ju - tai erdves apribojimai: arba daryti perpus mazesne aerobikos sale ir deti treniruoklius ir tapti sporto klubu panasiu i kitus, arba daryti erdve, sviesia ir patogia aerobikos sale, kurioje tikrai malonu sportuoti ir visoms uzteks vietos.
Is kitos puses, nemaza dalis musu sportuojanciu moteru ir mergaiciu renkasi tik grupinius uzsiemimus (kuriuose nenaudojami treniruokliai) ir laiko taupymo, ir kaloriju deginimo efektyvumo, ir bedro grupinio azarto sumetimais. Musu klubas orientuojasi i tokias klientes.Aciu! mirksiukas.gif
florida
sveikos merginos,ar girdejot? Siandien ir rytoj 'Apelsinuose" ir "Kitonijoj" atviru duru dienos, treniruotes nemokamos ir nuolaidu yra. As jau nusipirkau abonementa thumbup.gif
lusis
Sveikutes,

Na gal as truputi ne i tema, bet noriu pasiulyti mergaitems griebti vyrus (draugus) uz parankiu ir prisijungti prie musu sokiu aiksteleje. Mes su vyru pradejome lankyti sokius CODA sokiu studijoje, bet kolkas tik viena pora ir tesame tai kazkaip visai smagu butu kad dar kas prisijungtu. Mano vyra buvo labai sunku prikalbinti bet po pirmos (nemokamos) pamokos uzsikabliavo thumbup.gif . Labai smagus uzsiemimas ir manau ne maziau naudingas figuros tobulinimo atzvilgiu nei erobika ar kita treniruote sporto klube.
*sviesiaplauke*
sveikutes smile.gif gal galetumete pakomentuoti Zumba latino fitness treniruotes? Gal kas bandete? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
maye
QUOTE(zolushka @ 2009 09 14, 21:49)
Sveikos, merguzeles!
*

sveiki 4u.gif Girdejau kad 25 ir 26d. dar atvira duru diena. Tai zadu jus aplankyti. Jei lb patiks, pasiliksiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
klaipediete123
QUOTE(Rinesa @ 2009 09 15, 15:30)
Sveikos,
ar bandėt tuos SPIN BIKE?
Kokie įspūdžiai?
*

Super treniruotės.
Aš pati sportuoju ir įdomu ,ir svoris krenta gerai. ankščiau ėjau į eolą ,bet dabar sumažino salę ir veda kas papuola iš trenerių , ir kaip supratau iš pasakymo klubo administrtorių ves aerobikos treneriai. tai klaipedgym nuo spalio 5d.va taip.
jus irgi registruokitės , o tai neliks vietos.
Mili04
Bet juk ir anksciau vesdavo aerobikos treneris g.gif eoloj dviracius.
zolushka
QUOTE(maye @ 2009 09 22, 09:50)
sveiki  4u.gif  Girdejau kad 25 ir 26d. dar atvira duru diena. Tai zadu jus aplankyti. Jei lb patiks, pasiliksiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Taip, rugsejo 25, 26 d. kvieciu jus, mergaites, i atviru duru dienas "LediGym" klube. www.ledigym.com rasite visa info.
O dar rugsejo 23, 25 d. (19.30)- nemokamos pilvo sokio pamokos. Ateikit, pazadu - nepasigailesit!
Bransha
Neseniai pradejau lankytis EOLOJ akropolyje. Pirmas ispudis nekoks.. kalbant apie atmosfera. Nepalyginsi su Apelsinu vingyje. Administratores visiskai nepaslaugios, susiraukusios, toks jausmas, kad atejau jom patrukdyti tik smile.gif Atejau pirma karta, sakau gal galit aprodyt,kur cia viskas, kas kaip. Emiau treniruoklius su aerobika. Tai net nuo savo kedes uzpakalio nepakele.. Ejau i dviraciu treniruote. Trenere labai maloni pasirode..

Idomu, ar yra daugiau lankanciu dviracius. Kokiu rezultatu pasieke?
undi
QUOTE(Bransha @ 2009 09 23, 08:31)
Neseniai pradejau lankytis EOLOJ akropolyje. Pirmas ispudis nekoks.. kalbant apie atmosfera. Nepalyginsi su Apelsinu vingyje. Administratores visiskai nepaslaugios, susiraukusios, toks jausmas, kad atejau jom patrukdyti tik smile.gif Atejau pirma karta, sakau gal galit aprodyt,kur cia viskas, kas kaip. Emiau treniruoklius su aerobika. Tai net nuo savo kedes uzpakalio nepakele.. Ejau i dviraciu treniruote. Trenere labai maloni pasirode..

*

o tai kodel isekeitei apelsina i eola?

aga del dviraciu man ir labai idomu butu suzinoti, kazkaip gundausi, bet nzn as verta keisti savo puikuji kluba ir eola.. unsure.gif
Bransha
QUOTE(undi @ 2009 09 23, 09:15)
o tai kodel isekeitei apelsina i eola?

aga del dviraciu man ir labai idomu butu suzinoti, kazkaip gundausi, bet nzn as verta keisti savo puikuji kluba ir eola.. unsure.gif
*

Apelsine beveik 4 metus prabuvau. Uzsimaniau kazko naujo smile.gif Sudomino tos dviraciu treniruotes. Beto draugas gavo abonimenta pigiau.. Ir dar uzkabino tai, kad i abonimenta ieina sauna ir jakudzi smile.gif Apelsine pirteles nebuvo sad.gif
Bet gavoju, ar tik negrisiu atgal i apelsina.. smile.gif
undi
QUOTE(Bransha @ 2009 09 23, 10:29)
Apelsine beveik 4 metus prabuvau. Uzsimaniau kazko naujo smile.gif Sudomino tos dviraciu treniruotes. Beto draugas gavo abonimenta pigiau.. Ir dar uzkabino tai, kad i abonimenta ieina sauna ir jakudzi smile.gif Apelsine pirteles nebuvo sad.gif
Bet gavoju, ar tik negrisiu atgal i apelsina..  smile.gif
*

lotuliukas.gif
eglpoc
QUOTE(zolushka @ 2009 09 22, 16:51)
Taip, rugsejo 25, 26 d. kvieciu jus, mergaites, i atviru duru dienas "LediGym" klube. www.ledigym.com rasite visa info.
O dar rugsejo 23, 25 d. (19.30)- nemokamos pilvo sokio pamokos. Ateikit, pazadu - nepasigailesit!
*

sale isties erdvi thumbup.gif ,bet
Ziurejau Jusu treniruociu tvarkarasti, manes nedomina pilates,kalanetika, joga p atinka tempas naudojant stepus, svarelius ir tttt o vakariniu tokiu treniruociu per savaite yra tik 2 siek tiek mazoka mirksiukas.gif
*sviesiaplauke*
QUOTE(eglpoc @ 2009 09 23, 17:26)
sale isties erdvi  thumbup.gif ,bet
Ziurejau Jusu treniruociu tvarkarasti, manes nedomina pilates,kalanetika, joga p atinka tempas naudojant stepus, svarelius ir tttt o vakariniu tokiu treniruociu per savaite yra tik 2 siek tiek mazoka  mirksiukas.gif
*

užsukite į www.costarica.lt smile.gif gal ten atrasite sau patinkančio tempo ir įdomių išskirtinių treniruočių. Iš anksto merginų atsiprašau dėl "reklamėles" tačiau negaliu susilaikyti blush2.gif 4u.gif gero Jums sporto.
klaipediete123
QUOTE(Bransha @ 2009 09 23, 08:31)

*

tai nereikejo prikti eoloi,reikejo pasilikti apelsine smile.gif
o geriausiai tai eiti i KlaipedaGYM,as tai viskuom patenkinta, ir kainos zemesnes nei eoloi.
undi
QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 25, 13:36)
o geriausiai tai eiti i KlaipedaGYM,as tai viskuom patenkinta, ir kainos zemesnes nei eoloi.
*

kiekvienas pasirenka kas geriausia..manes tai ta klaipeda GYM visai negundo..nieko ten stebuklinog neradau tongue.gif
klaipediete123
QUOTE(undi @ 2009 09 25, 20:00)
kiekvienas pasirenka kas geriausia..manes tai ta klaipeda GYM visai negundo..nieko ten stebuklinog neradau tongue.gif
*

ar nors buvai uzejus?
maye
QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 25, 21:17)
ar nors buvai uzejus?
*

as lankiau kol buvo Klaipėdos viesbucio g.gif ar kaip cia uzvadinti smile.gif))) pries impuls doh.gif tai ka pasakysiu viska siaip kaip ir visur, saunios sales, persirengimo kabinos, veidrodzizia, baseina , pirtis...
bet man labiausiai patiko ten treneris Mindaugas: nerealus... visada gaudavau pizduliai jei aptingdavau.... ir pagirdavo lotuliukas.gif kai stengiausia nuosirdziai...

bet kiek zinau jis ten nebedirba... blink.gif
undi
QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 25, 21:17)
ar nors buvai uzejus?
*

tikai taip, ir ne tik uzejus buvau tongue.gif
Candela
QUOTE(mazzootia @ 2009 09 20, 02:12)
sveikutes smile.gif gal galetumete pakomentuoti Zumba latino fitness treniruotes? Gal kas bandete? Kokie atsiliepimai?  4u.gif
*

Na as pavasary buvau kitonijoj zumboj.Tokia garbanona sviesi trenere buvo..Nezinau man tai labai nepatiko,nes ten jau gan gerai mokanciam reikia buti,o as sokti visai nemoku tai visiska nesamone buvo schmoll.gif Viskas laabai greitai ,nieko nespejau.pas kita trenere girdejau fainiai yra..
klaipediete123
QUOTE(undi @ 2009 09 26, 15:17)
tikai taip, ir ne tik uzejus buvau tongue.gif
*

matosi,kad nebuvai smile.gif
Bransha
QUOTE(Candela @ 2009 09 26, 20:36)
Na as pavasary buvau kitonijoj zumboj.Tokia garbanona sviesi trenere buvo..Nezinau man tai labai nepatiko,nes ten jau gan gerai mokanciam reikia buti,o as sokti visai nemoku tai visiska nesamone buvo schmoll.gif Viskas laabai greitai ,nieko nespejau.pas kita trenere girdejau fainiai yra..
*

na ten tame ir esme, kad nera svarbu tikslus zingsneliai, o svarbu judesys, greitas ekspresyvus.. Man tai ta trenere (Aiste) pati geriausia is visu kurios veda zumba. As Apelsine buvau. Dabar maciau Eoloj irgi yra.. reiks pabandyt gal.
Papildyta:
QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 25, 13:36)
*

Apelsine nera dviratuku... unsure.gif
undi
QUOTE(Bransha @ 2009 09 28, 10:57)
na ten tame ir esme, kad nera svarbu tikslus zingsneliai, o svarbu judesys, greitas ekspresyvus.. Man tai ta trenere (Aiste) pati geriausia is visu kurios veda zumba. As Apelsine buvau. Dabar maciau Eoloj irgi yra.. reiks pabandyt gal.
Papildyta:

Apelsine nera dviratuku...  unsure.gif
*

aga man aiste trenere tai superine ir maloni ir gerai savo darba atlieka thumbup.gif

ir kaip tau dviratukai?ar jau koki poveiki jauti? g.gif
Mili04
QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 28, 07:34)
matosi,kad nebuvai smile.gif
*

O kodel turejo butinai patikti?
zolushka
QUOTE(eglpoc @ 2009 09 23, 18:26)
sale isties erdvi  thumbup.gif ,bet
Ziurejau Jusu treniruociu tvarkarasti, manes nedomina pilates,kalanetika, joga p atinka tempas naudojant stepus, svarelius ir tttt o vakariniu tokiu treniruociu per savaite yra tik 2 siek tiek mazoka  mirksiukas.gif
*

Atsakau del jegos ir auksto intensyvumo treniruociu LediGym klube: visur, kur tvarkarastyj rasite "AKD", "VKD", "Kuno dizainas","Kardio Dance" yra tikrai auksto intensyvumo treniruotes, kuriu metu naudojami ir stepai, ir svareliai, ir gumos, ir kamuoliai. Per "Kardio Dance" treniruotes musu treneres veda ir Zumba, ir intensyvu Stepa, ir net gi vakar bandem lotynu Samba. As asmeniskai dalyvavau, labai patiko, tikrai, kas megsta atlaisvinti klubus ir pecius ir tiesiog judeti, toms negali nepatikti (asmenine nuomone - be reklamos) Aciu!
solo
Bransha, tavo žiniai ir aš Apelsinietė buvau nuo atidarymo biggrin.gif Rūta išėjo, paskui Agneta išėjo atostogų vasarą, nelabai kas liko iš trenerių, nutariau išbandyt Eolą... mėnėsiukui. Tai va jau 4 mėnuo Eoloj tuoj prasidės biggrin.gif Tai pradžia buvo kaip ir tau - atrodo šalta atomosfera, administratorės rimtuolės ir pan. Taip, jos nepasikeitusios, bet pripratau, bet nuo pačių treniruočių aš kaifuoju. Labai mielos trenerės, ypač Rasa thumbup.gif tiesa, aš į aerobiką einu. Kas labai patinka, kad parašyta konkrečiai treniruotė, ne tik "AKD" ar "VKD", o pvz "intervalinė su svareliais" ar "stepas". Tai galiu pasirinkti pagal savo poreikius. Dėl grįžimo į Apelsiną svarstau... nors Eoloj dabar man gaunas pigiau mirksiukas.gif
Bransha
QUOTE(solo @ 2009 09 29, 15:45)
Bransha, tavo žiniai ir aš Apelsinietė buvau nuo atidarymo  biggrin.gif Rūta išėjo,  paskui Agneta išėjo atostogų vasarą, nelabai kas liko iš trenerių, nutariau išbandyt Eolą... mėnėsiukui. Tai va jau 4 mėnuo Eoloj tuoj prasidės  biggrin.gif  Tai pradžia buvo kaip ir tau - atrodo šalta atomosfera, administratorės rimtuolės ir pan. Taip, jos nepasikeitusios, bet pripratau, bet nuo pačių treniruočių aš kaifuoju. Labai mielos trenerės, ypač Rasa  thumbup.gif  tiesa, aš į aerobiką einu. Kas labai patinka, kad parašyta konkrečiai treniruotė, ne tik "AKD" ar "VKD", o pvz "intervalinė su svareliais" ar "stepas". Tai galiu pasirinkti pagal savo poreikius. Dėl grįžimo į Apelsiną svarstau... nors Eoloj dabar man gaunas pigiau  mirksiukas.gif
*

niu as Apelsine irgi beveik keturis metukus prabuvau. Agneta tiesa trumpam buvo isejus, jau grizus. Isejo Svieta dar.. kur per zumba stripdance vesdavo... ko va irgi gaila buvo..
Siandien buvau Eoloj zumboj. Niu nezinau, man nepatiko. Patiktu tom kurios nori ismokti aiskiai zingsniu latino sokiu, o man norejosi intensyvuvo, ekspresyvumo, kaip kad Apelsine buvo... kai po pirmu desimt minuciu jau prakaitas zliaugdavo. Ir nuotaika budavo thumbup.gif thumbup.gif o cia treniruote buvo tokia be aiskumo... Gal nuo treneres priklauso, pamirsau paklaust, ar tik viena veda zumba, ar daugiau treneriu..
O dviratukai tai man patiko thumbup.gif buvau dar tik 3 treniruotese, pirmas vede tokia sviesi.. nezinau vardo, smulkaus bet raumeningo sudejimo trenere, labai faina, paaiskina viska, ir treniruote racionali tokia, zodziu good. O treniruociu rezultatu dar laukiu.... oij kaip laukiu... bigsmile.gif
*sviesiaplauke*
pabandykit užsukti į Zumbą svečių namuose Aismarės. Intensyvios treniruotės, tiesiog siūlau dėl pabandymo ir dėl palyginimo. 4u.gif thumbup.gif
Bransha
QUOTE(mazzootia @ 2009 09 29, 21:41)
pabandykit užsukti į Zumbą svečių namuose Aismarės. Intensyvios treniruotės, tiesiog siūlau dėl pabandymo ir dėl palyginimo.  4u.gif  thumbup.gif
*

kur kur? rolleyes.gif
solo
QUOTE(Bransha @ 2009 09 29, 20:31)
Siandien buvau Eoloj zumboj.
*

Kaip aš neužfiksavau, kad ten vyksta zumba g.gif Čia gal prie šokių skaitos?
Bransha
QUOTE(solo @ 2009 09 29, 22:36)
Kaip aš neužfiksavau, kad ten vyksta zumba g.gif  Čia gal prie šokių skaitos?
*

mhm, prie sokiu. As turiu bendra grupini abonimenta, tai galiu keliaut.. o siaip gal atskiras yra abonimentas.. g.gif
*sviesiaplauke*
Šokių studija COSTA RICA mokina Zumba, seniau nuomavo patalpas Eoloje ir trumpą laiką ten dirbo, bet ar šiuo metu Eoloje yra Zumba aš asmeniškai nežinau ir pakomentuoti nieko negaliu. O šiuo metų COSTA RICA dirba svečių namuose Aismarės adresu Tilžės g. 9, ten yra šokių salė. Daugiau indormacijos apie šią šokių studiją Kaip ir minėjau dėl pabandymo siūlau surizikuoti ir apsilankyti.
sheillana
QUOTE(zolushka @ 2009 09 29, 15:11)
Atsakau del jegos ir auksto intensyvumo treniruociu LediGym klube: visur, kur tvarkarastyj rasite "AKD", "VKD", "Kuno dizainas","Kardio Dance" yra tikrai auksto intensyvumo treniruotes, kuriu metu naudojami ir stepai, ir svareliai, ir gumos, ir kamuoliai. Per "Kardio Dance" treniruotes musu treneres veda ir Zumba, ir intensyvu Stepa, ir net gi vakar bandem lotynu Samba. As asmeniskai dalyvavau, labai patiko, tikrai, kas megsta atlaisvinti klubus ir pecius ir tiesiog judeti, toms negali nepatikti (asmenine nuomone - be reklamos) Aciu!
*

as irgi einu i LediGym, man super patinka, traneres malonios ir matosi patyrusios drinks_cheers.gif tikrai atsipalaiduoti laiko neturim, o po treniruociu jauciasi, kad gerai padirbeta thumbup.gif net ir naujokes per pirma treniruote nesijaucia nepatogiai, nes treneres puikiai ismano tiek savo darbo, tiek bendravimo etiketa thumbup.gif
zolushka
QUOTE(sheillana @ 2009 10 02, 15:06)
as irgi einu i LediGym, man super patinka, traneres malonios ir matosi patyrusios drinks_cheers.gif tikrai atsipalaiduoti laiko neturim, o po treniruociu jauciasi, kad gerai padirbeta thumbup.gif net ir naujokes per pirma treniruote nesijaucia nepatogiai, nes treneres puikiai ismano tiek savo darbo, tiek bendravimo etiketa thumbup.gif
*

Didelis ACIU uz musu klubo darbo ivertinimus bigsmile.gif
P.S. Visoms, kas dalyvavo klubo fotosesijoje taip pat didelis ACIU, visos, kurios pateko i kadra, gales gauti savo nuotraukeliu thumbup.gif
sheillana
QUOTE(zolushka @ 2009 10 06, 14:27)
Didelis ACIU uz musu klubo darbo ivertinimus  bigsmile.gif
P.S. Visoms, kas dalyvavo klubo fotosesijoje taip pat didelis ACIU, visos, kurios pateko i kadra, gales gauti savo nuotraukeliu thumbup.gif
*

super, butinai noresim nuotraukyciu, jei tik patekom i kadra blush2.gif nors laaabai stengemes lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
werda
Sveikos,

Pradejom lankyti Klaipėdos viešbutyje Klaipėdagym. Tikrai jauki salė. Lankome bike aerobika (dviraciai). Pirmi ispudziai tikrai labai geri thumbup.gif Ir pats sporto klubas labai neblogas: nebera anksciau impulse buvusiu vartu tik iejus. Viskas padaryta jaukiau ir maloniau. Dviraciu saleje prietema, ir mini sau dviratuka kiek sveikata leidzia muzikos ritmu. Kurios nesate bandziuosios ir knieti pabandyt, lekit i musu grupe, kiek zinau dar vietu yra, nes per treniruote stovi keli tusti dviratukai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.