QUOTE(undi @ 2009 09 05, 19:03)
sveiki
manyciau cia visi reiskia savo nuomone apie sporto klubus,tai as pasidalynau savo zyniomis ten kur sportuoju ir tiek,vadinkit tai kaip norit.
Seikos
noreciau lankyti sporto kluba mane labiau domina aerobika ir labai svarbu kad 18-19.val treniruotes nebutu sausakimsos
rekomenduociau Hekaus sporto klubo aerobika, pati ten vaiksytau. Vietos uztektinai ir trenere labai faina. Dirbusi JAV ir veda viska naujoviskai. Man labai patinka. Ypac faini hidrauliniai treniruokliai per aerobika, kazkas nauja ko dar niekur nemaciau...
Siaip kolektyvas fainas, nemokamas parkavimas parkinge. Zodziu siulau Herkaus kluba. QUOTE(eglpoc @ 2009 09 07, 17:13) Seikos noreciau lankyti sporto kluba mane labiau domina aerobika ir labai svarbu kad 18-19.val treniruotes nebutu sausakimsos Klaipeda gym apsilankyk,nesikartuosiu,bet ten sauniai viskas padaryta ir kainos normalios,kiek girdejau situ patalpu irengimas kainavo virs dvieju milijonu,tai manau ,kad tai daug ka sako ,kad viskas moderniai irengta,o aerobika kiek maciau jau yra renkamos naujos grupes,ir i bike aerobika.Pozemine aikstele ir daugiaukste klubo klientams yra nemokama,labai patogu man asmeniskai. QUOTE(eglpoc @ 2009 09 07, 17:13) Seikos noreciau lankyti sporto kluba mane labiau domina aerobika ir labai svarbu kad 18-19.val treniruotes nebutu sausakimsos Sveika, Na vargu ar rasi padoriam sporto klube 18-19 val nedaug zmoniu, juk dazniausiai tokiu laiku zmones ir susirenka QUOTE(sonata25 @ 2009 09 11, 10:06) Sveika, Na vargu ar rasi padoriam sporto klube 18-19 val nedaug zmoniu, juk dazniausiai tokiu laiku zmones ir susirenka Zinau tas laikas populiariausias, as pries tai lankiau Vln sporto kluba tai ten jei atvaziuoji likus 10-15 min iki treniruotes nera kur jau stepo statyti tai lieki nepasportavus QUOTE(eglpoc @ 2009 09 11, 09:48) Zinau tas laikas populiariausias, as pries tai lankiau Vln sporto kluba tai ten jei atvaziuoji likus 10-15 min iki treniruotes nera kur jau stepo statyti tai lieki nepasportavus na as pati apelsine aerobikos nepropoguoju,bet kiek matau mergaites telpa i sale QUOTE(pagieza2 @ 2009 08 27, 19:18) kaip keista, bet va kad as net iejimo neradau i ja as einu i aerobika i ledigym, man labai patinka, treneres super ir aplinka maloni, o iejimas is kitos puses, nuo buvusio hansa banko iejimo QUOTE(sheillana @ 2009 09 13, 22:23) as einu i aerobika i ledigym, man labai patinka, treneres super ir aplinka maloni, o iejimas is kitos puses, nuo buvusio hansa banko iejimo hm o as kaiptik girdejau ,kad ten nekaip padaryta,kaip krepsinio aikstelei aerobikos sale,na bet kiekvienam savo,praita savaite buvau uzsukus is gymo i aerobikos sale klaipeda gym ,tai visai nieko patiko,diskotekinis apsvietimas,gera ventiliacija,yra youtube vaizdo klipas maciau,jei kam idomu: http://www.youtube.com/watch?v=smOqHyuJ_nM
Sveikos, merguzeles!
Galbut kai kurios cia aktyviai propaguojancios ta ar ana kluba yra tu klubu savininkai ar administratoriai, tai dekui uz reklama. Toms, kurios tikrai nuosirdziai pasisako ir duoda rekomendacijas - nuosirdziai aciu. Esu "LediGym" moteru sporto klubo savininke ir iskart noreciau atsiliepti i musu klubo kritika, pvz.del krepsinio sales. Zinau, kad "Ledigym" aerobikos sale yra didziausia mieste, pati esu lankiusi beveik visus aerobikos klubus Klaipedoje, zinau kaip reikia LEKTI i kluba , kai reikia uzimti vieta saleje (prie veidrodzio) ir kad dar uztektu vietos rubinej. Musu klube tokios problemos nera. Ateis gilus ruduo ir ziema ir visos aerobines sales bus perpildytos, o pas mus bus kaip tik Del kainu - tai tiesa, iki rugsejo 19 d.galioja vasaros kainos, dar galite neblogai sutaupyti. Vienu zodziu, didelis aciu toms moterims, kurios pasirinko musu kluba, musu sauni komanda jumis pasirupins, o kurios dar nebuvo pas mus, uzsukit nors paziuret, kokia ta musu "krepsinio sale". Priminsiu, kad nebutina apeiti pastata aplink, ieikit i Projektavimo instituta ir skersai iseikit i kiema, o ten jau rasit musu ruzavas sienas. Aciu uz demesi, mergaites!
Sveikos,
ar bandėt tuos SPIN BIKE? Kokie įspūdžiai? QUOTE(zolushka @ 2009 09 14, 21:49) Sveikos, merguzeles! Galbut kai kurios cia aktyviai propaguojancios ta ar ana kluba yra tu klubu savininkai ar administratoriai, tai dekui uz reklama. Toms, kurios tikrai nuosirdziai pasisako ir duoda rekomendacijas - nuosirdziai aciu. Esu "LediGym" moteru sporto klubo savininke ir iskart noreciau atsiliepti i musu klubo kritika, pvz.del krepsinio sales. Zinau, kad "Ledigym" aerobikos sale yra didziausia mieste, pati esu lankiusi beveik visus aerobikos klubus Klaipedoje, zinau kaip reikia LEKTI i kluba , kai reikia uzimti vieta saleje (prie veidrodzio) ir kad dar uztektu vietos rubinej. Musu klube tokios problemos nera. Ateis gilus ruduo ir ziema ir visos aerobines sales bus perpildytos, o pas mus bus kaip tik Del kainu - tai tiesa, iki rugsejo 19 d.galioja vasaros kainos, dar galite neblogai sutaupyti. Vienu zodziu, didelis aciu toms moterims, kurios pasirinko musu kluba, musu sauni komanda jumis pasirupins, o kurios dar nebuvo pas mus, uzsukit nors paziuret, kokia ta musu "krepsinio sale". Priminsiu, kad nebutina apeiti pastata aplink, ieikit i Projektavimo instituta ir skersai iseikit i kiema, o ten jau rasit musu ruzavas sienas. Aciu uz demesi, mergaites! o kodel pas jus nera treniruokliu??
Del treniruokliu, tai yra kelios priezastys - kodel ju nera. Viena is ju - tai erdves apribojimai: arba daryti perpus mazesne aerobikos sale ir deti treniruoklius ir tapti sporto klubu panasiu i kitus, arba daryti erdve, sviesia ir patogia aerobikos sale, kurioje tikrai malonu sportuoti ir visoms uzteks vietos.
Is kitos puses, nemaza dalis musu sportuojanciu moteru ir mergaiciu renkasi tik grupinius uzsiemimus (kuriuose nenaudojami treniruokliai) ir laiko taupymo, ir kaloriju deginimo efektyvumo, ir bedro grupinio azarto sumetimais. Musu klubas orientuojasi i tokias klientes.Aciu!
sveikos merginos,ar girdejot? Siandien ir rytoj 'Apelsinuose" ir "Kitonijoj" atviru duru dienos, treniruotes nemokamos ir nuolaidu yra. As jau nusipirkau abonementa
Sveikutes,
Na gal as truputi ne i tema, bet noriu pasiulyti mergaitems griebti vyrus (draugus) uz parankiu ir prisijungti prie musu sokiu aiksteleje. Mes su vyru pradejome lankyti sokius CODA sokiu studijoje, bet kolkas tik viena pora ir tesame tai kazkaip visai smagu butu kad dar kas prisijungtu. Mano vyra buvo labai sunku prikalbinti bet po pirmos (nemokamos) pamokos uzsikabliavo
sveikutes
QUOTE(zolushka @ 2009 09 14, 21:49) Sveikos, merguzeles! Galbut kai kurios cia aktyviai propaguojancios ta ar ana kluba yra tu klubu savininkai ar administratoriai, tai dekui uz reklama. Toms, kurios tikrai nuosirdziai pasisako ir duoda rekomendacijas - nuosirdziai aciu. Esu "LediGym" moteru sporto klubo savininke ir iskart noreciau atsiliepti i musu klubo kritika, pvz.del krepsinio sales. Zinau, kad "Ledigym" aerobikos sale yra didziausia mieste, pati esu lankiusi beveik visus aerobikos klubus Klaipedoje, zinau kaip reikia LEKTI i kluba , kai reikia uzimti vieta saleje (prie veidrodzio) ir kad dar uztektu vietos rubinej. Musu klube tokios problemos nera. Ateis gilus ruduo ir ziema ir visos aerobines sales bus perpildytos, o pas mus bus kaip tik Del kainu - tai tiesa, iki rugsejo 19 d.galioja vasaros kainos, dar galite neblogai sutaupyti. Vienu zodziu, didelis aciu toms moterims, kurios pasirinko musu kluba, musu sauni komanda jumis pasirupins, o kurios dar nebuvo pas mus, uzsukit nors paziuret, kokia ta musu "krepsinio sale". Priminsiu, kad nebutina apeiti pastata aplink, ieikit i Projektavimo instituta ir skersai iseikit i kiema, o ten jau rasit musu ruzavas sienas. Aciu uz demesi, mergaites! sveiki QUOTE(Rinesa @ 2009 09 15, 15:30) Super treniruotės. Aš pati sportuoju ir įdomu ,ir svoris krenta gerai. ankščiau ėjau į eolą ,bet dabar sumažino salę ir veda kas papuola iš trenerių , ir kaip supratau iš pasakymo klubo administrtorių ves aerobikos treneriai. tai klaipedgym nuo spalio 5d.va taip. jus irgi registruokitės , o tai neliks vietos.
Bet juk ir anksciau vesdavo aerobikos treneris
QUOTE(maye @ 2009 09 22, 09:50) sveiki Taip, rugsejo 25, 26 d. kvieciu jus, mergaites, i atviru duru dienas "LediGym" klube. www.ledigym.com rasite visa info. O dar rugsejo 23, 25 d. (19.30)- nemokamos pilvo sokio pamokos. Ateikit, pazadu - nepasigailesit!
Neseniai pradejau lankytis EOLOJ akropolyje. Pirmas ispudis nekoks.. kalbant apie atmosfera. Nepalyginsi su Apelsinu vingyje. Administratores visiskai nepaslaugios, susiraukusios, toks jausmas, kad atejau jom patrukdyti tik
Idomu, ar yra daugiau lankanciu dviracius. Kokiu rezultatu pasieke? QUOTE(Bransha @ 2009 09 23, 08:31) Neseniai pradejau lankytis EOLOJ akropolyje. Pirmas ispudis nekoks.. kalbant apie atmosfera. Nepalyginsi su Apelsinu vingyje. Administratores visiskai nepaslaugios, susiraukusios, toks jausmas, kad atejau jom patrukdyti tik Idomu, ar yra daugiau lankanciu dviracius. Kokiu rezultatu pasieke? o tai kodel isekeitei apelsina i eola? aga del dviraciu man ir labai idomu butu suzinoti, kazkaip gundausi, bet nzn as verta keisti savo puikuji kluba ir eola.. QUOTE(undi @ 2009 09 23, 09:15) o tai kodel isekeitei apelsina i eola? aga del dviraciu man ir labai idomu butu suzinoti, kazkaip gundausi, bet nzn as verta keisti savo puikuji kluba ir eola.. Apelsine beveik 4 metus prabuvau. Uzsimaniau kazko naujo Bet gavoju, ar tik negrisiu atgal i apelsina.. QUOTE(zolushka @ 2009 09 22, 16:51) Taip, rugsejo 25, 26 d. kvieciu jus, mergaites, i atviru duru dienas "LediGym" klube. www.ledigym.com rasite visa info. O dar rugsejo 23, 25 d. (19.30)- nemokamos pilvo sokio pamokos. Ateikit, pazadu - nepasigailesit! sale isties erdvi Ziurejau Jusu treniruociu tvarkarasti, manes nedomina pilates,kalanetika, joga p atinka tempas naudojant stepus, svarelius ir tttt o vakariniu tokiu treniruociu per savaite yra tik 2 siek tiek mazoka QUOTE(eglpoc @ 2009 09 23, 17:26) sale isties erdvi Ziurejau Jusu treniruociu tvarkarasti, manes nedomina pilates,kalanetika, joga p atinka tempas naudojant stepus, svarelius ir tttt o vakariniu tokiu treniruociu per savaite yra tik 2 siek tiek mazoka užsukite į www.costarica.lt QUOTE(Bransha @ 2009 09 23, 08:31) Neseniai pradejau lankytis EOLOJ akropolyje. Pirmas ispudis nekoks.. kalbant apie atmosfera. Nepalyginsi su Apelsinu vingyje. Administratores visiskai nepaslaugios, susiraukusios, toks jausmas, kad atejau jom patrukdyti tik Idomu, ar yra daugiau lankanciu dviracius. Kokiu rezultatu pasieke? tai nereikejo prikti eoloi,reikejo pasilikti apelsine o geriausiai tai eiti i KlaipedaGYM,as tai viskuom patenkinta, ir kainos zemesnes nei eoloi. QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 25, 21:17) as lankiau kol buvo Klaipėdos viesbucio bet man labiausiai patiko ten treneris Mindaugas: nerealus... visada gaudavau pizduliai jei aptingdavau.... ir pagirdavo bet kiek zinau jis ten nebedirba... QUOTE(mazzootia @ 2009 09 20, 02:12) sveikutes Na as pavasary buvau kitonijoj zumboj.Tokia garbanona sviesi trenere buvo..Nezinau man tai labai nepatiko,nes ten jau gan gerai mokanciam reikia buti,o as sokti visai nemoku tai visiska nesamone buvo QUOTE(Candela @ 2009 09 26, 20:36) Na as pavasary buvau kitonijoj zumboj.Tokia garbanona sviesi trenere buvo..Nezinau man tai labai nepatiko,nes ten jau gan gerai mokanciam reikia buti,o as sokti visai nemoku tai visiska nesamone buvo na ten tame ir esme, kad nera svarbu tikslus zingsneliai, o svarbu judesys, greitas ekspresyvus.. Man tai ta trenere (Aiste) pati geriausia is visu kurios veda zumba. As Apelsine buvau. Dabar maciau Eoloj irgi yra.. reiks pabandyt gal. Papildyta: QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 25, 13:36) tai nereikejo prikti eoloi,reikejo pasilikti apelsine o geriausiai tai eiti i KlaipedaGYM,as tai viskuom patenkinta, ir kainos zemesnes nei eoloi. Apelsine nera dviratuku... QUOTE(Bransha @ 2009 09 28, 10:57) na ten tame ir esme, kad nera svarbu tikslus zingsneliai, o svarbu judesys, greitas ekspresyvus.. Man tai ta trenere (Aiste) pati geriausia is visu kurios veda zumba. As Apelsine buvau. Dabar maciau Eoloj irgi yra.. reiks pabandyt gal. Papildyta: Apelsine nera dviratuku... aga man aiste trenere tai superine ir maloni ir gerai savo darba atlieka ir kaip tau dviratukai?ar jau koki poveiki jauti? QUOTE(eglpoc @ 2009 09 23, 18:26) sale isties erdvi Ziurejau Jusu treniruociu tvarkarasti, manes nedomina pilates,kalanetika, joga p atinka tempas naudojant stepus, svarelius ir tttt o vakariniu tokiu treniruociu per savaite yra tik 2 siek tiek mazoka Atsakau del jegos ir auksto intensyvumo treniruociu LediGym klube: visur, kur tvarkarastyj rasite "AKD", "VKD", "Kuno dizainas","Kardio Dance" yra tikrai auksto intensyvumo treniruotes, kuriu metu naudojami ir stepai, ir svareliai, ir gumos, ir kamuoliai. Per "Kardio Dance" treniruotes musu treneres veda ir Zumba, ir intensyvu Stepa, ir net gi vakar bandem lotynu Samba. As asmeniskai dalyvavau, labai patiko, tikrai, kas megsta atlaisvinti klubus ir pecius ir tiesiog judeti, toms negali nepatikti (asmenine nuomone - be reklamos) Aciu!
Bransha, tavo žiniai ir aš Apelsinietė buvau nuo atidarymo
QUOTE(solo @ 2009 09 29, 15:45) Bransha, tavo žiniai ir aš Apelsinietė buvau nuo atidarymo niu as Apelsine irgi beveik keturis metukus prabuvau. Agneta tiesa trumpam buvo isejus, jau grizus. Isejo Svieta dar.. kur per zumba stripdance vesdavo... ko va irgi gaila buvo.. Siandien buvau Eoloj zumboj. Niu nezinau, man nepatiko. Patiktu tom kurios nori ismokti aiskiai zingsniu latino sokiu, o man norejosi intensyvuvo, ekspresyvumo, kaip kad Apelsine buvo... kai po pirmu desimt minuciu jau prakaitas zliaugdavo. Ir nuotaika budavo O dviratukai tai man patiko
pabandykit užsukti į Zumbą svečių namuose Aismarės. Intensyvios treniruotės, tiesiog siūlau dėl pabandymo ir dėl palyginimo.
Šokių studija COSTA RICA mokina Zumba, seniau nuomavo patalpas Eoloje ir trumpą laiką ten dirbo, bet ar šiuo metu Eoloje yra Zumba aš asmeniškai nežinau ir pakomentuoti nieko negaliu. O šiuo metų COSTA RICA dirba svečių namuose Aismarės adresu Tilžės g. 9, ten yra šokių salė. Daugiau indormacijos apie šią šokių studiją Kaip ir minėjau dėl pabandymo siūlau surizikuoti ir apsilankyti.
QUOTE(zolushka @ 2009 09 29, 15:11) Atsakau del jegos ir auksto intensyvumo treniruociu LediGym klube: visur, kur tvarkarastyj rasite "AKD", "VKD", "Kuno dizainas","Kardio Dance" yra tikrai auksto intensyvumo treniruotes, kuriu metu naudojami ir stepai, ir svareliai, ir gumos, ir kamuoliai. Per "Kardio Dance" treniruotes musu treneres veda ir Zumba, ir intensyvu Stepa, ir net gi vakar bandem lotynu Samba. As asmeniskai dalyvavau, labai patiko, tikrai, kas megsta atlaisvinti klubus ir pecius ir tiesiog judeti, toms negali nepatikti (asmenine nuomone - be reklamos) Aciu! as irgi einu i LediGym, man super patinka, traneres malonios ir matosi patyrusios QUOTE(sheillana @ 2009 10 02, 15:06) as irgi einu i LediGym, man super patinka, traneres malonios ir matosi patyrusios Didelis ACIU uz musu klubo darbo ivertinimus P.S. Visoms, kas dalyvavo klubo fotosesijoje taip pat didelis ACIU, visos, kurios pateko i kadra, gales gauti savo nuotraukeliu QUOTE(zolushka @ 2009 10 06, 14:27) Didelis ACIU uz musu klubo darbo ivertinimus P.S. Visoms, kas dalyvavo klubo fotosesijoje taip pat didelis ACIU, visos, kurios pateko i kadra, gales gauti savo nuotraukeliu super, butinai noresim nuotraukyciu, jei tik patekom i kadra
Sveikos,
Pradejom lankyti Klaipėdos viešbutyje Klaipėdagym. Tikrai jauki salė. Lankome bike aerobika (dviraciai). Pirmi ispudziai tikrai labai geri |