Gal kas nors lankote klubą Vingio gatvėje, netoli Apelsino, tas kur prie pat autobusų stotelės, pavadinimo neprisimenu. Galvojau eit į Apelsiną, bet šiaip sau jis man, tai sakau gal kas apie ta kitą kokių atsiliepimų turit?
sveikutes,
gal kas papaskotumet apie herkaus sporto kluba? ruosiuosi su reniruokliais padirbeti. papasakokit kokia ten aplinka, ar padeda treneriai liurbytems:D ir pns QUOTE(Bransha @ 2011 01 30, 19:02) Sveikos, sportininkes. gal kas lankot Klaipeda gym? Galit nusviest ten situacija is lankanciojo puses. Kaip zmoniu kiekis, aplinka, kolektyvas, gal kokios akcijos dabar vyksta? Ruosiuosi ieskotis naujo sporto klubo grupiniams uzsiemimas, aerobikai, dviraciams, sokiams.. Toki turiu abonimenta siuo metu EOLOJ. Bet pradeda nusibosti ten didelis zmoniu kiekis pastoviais vakarais. Treneres nieko visai, bet administratores tokios atbaidancios, nei sypsenos, nei Laba diena, nei aciu. Nemalonumas visiskas.. Sveika, Eola tapo paaugliu ir vaiku sporto klubu, pradejo dirbti masems, del ko labai kencia paslaugu kokybe. Trumpai tariant - pigus popsas. Ir as jau ten nesilankau. O Klaipeda gym, kiek zinau, prabangiai isirenge, gal ten ir kainos didesnes, jaunimui kiek netinkama aplinka. Reiks kada apsilankyti.
sveikos, nu va vakar apsilankiau pirma karta "titaniko" sporto saleje
likau patenkinta treniruote.. tiesa, trenere isvykus, tai pora savaiciu nei jogos nei aerobikos nebus, tai su treniruokliais pasportavau. treniruokliai nauji, tvarkingi, ir kiekis ju pakankamas. zmoniu yra,bet neperdaugiausia, dusai tvarkingi, su pertverom sujungti po 2-3 dusus, bet kai zmoniu nedaug,tai ir spusties kazkokios nera. pirtis irgi patiko, dregna, ant akmenu galima vandens uzsipilti, bet minusas vienas,kolkas tai bendra pirtis yra, ir vyrai ir moterys eina kartu, bet sake su laiku darys dienom atskirai. tai va tokie mano atsiliepimai apie si nauja sporto klubeli
Labas,
gal kas zino, ar dar vyksta akcijos studlende Apelsinas sporto klube grupiniams uzsiemimams, gal kas lanko, kaip treneres,kiek sportuojanciu,zadu rinktis bodyflexa ir kalanetika kas antra diena vakarais QUOTE(raimondinas @ 2011 02 04, 12:14) Labas, gal kas zino, ar dar vyksta akcijos studlende Apelsinas sporto klube grupiniams uzsiemimams, gal kas lanko, kaip treneres,kiek sportuojanciu,zadu rinktis bodyflexa ir kalanetika kas antra diena vakarais laba, man bent jau sake kad akcija vyks iki vasario, tai dabar jau turetu but akcija pasibaigus, nors kaip yra is tikruju nezinau. vakarais labai daug zmoniu, sunku net masina pastatyt prie centrinio iejimo. geriausia sportuot ryte, arba diena, bet diena nera grupiniu uzsiemimu, tik ryte ir vakarais, o penktadieni tik vakarais, sestadieni atvirksciai tik rytais. sekmadieni tik treniruokliai. bodyflexa man pasake nesurinko grupes, atsisakys tikriausiai visai, ir beje bodyflex neieina i grupiniu treniruociu kaina, uz ji reiketu atskirai moket, turbut del to ir nesurinko grupes. kalanetika super, jauciu ja ir telankysiu, nes pvz kardio labai nepatiko
sveikos, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sporto kluba "Colikas" big2?
gal kuri norite prisijungti i kompanija eiti pasportuoti i apelsina?
į kurį apelsiną ir ką būtent nori sportuoti? aš labai noriu pradėti, tik bėda, kad nežinau nuo ko pradėti
Cia as ne siaip pasigyriau
QUOTE(gintarike @ 2011 02 28, 17:36) į kurį apelsiną ir ką būtent nori sportuoti? aš labai noriu pradėti, tik bėda, kad nežinau nuo ko pradėti as i debreceno noreciau eiti, o sportuoti su treneruoklaiai. Beje sita akcija jau turbut pasibaige uz 79lt?
Uz 79 lt buvo tik kovo 8 d.
QUOTE(gelyti @ 2011 01 26, 20:31) sveikos,kaip sekas sportuojanciom naikupes gtv. ''titanike''? Girdejau atsiliepimus, kad nk gero tas klubas. Aerobikos trenere absoliuciai niekalas, o ir siaip atsiliepimai prasti. Gal cia tik pletkai?
Dar liko 2 val. nusipirkti neribota abonimenta i kitonija gym uz 79 lt.
Cia jei kas dar nori sportuot, as tai ir sau nusipirkau ir dar vienai dovanu nupirkau QUOTE(vaida37 @ 2011 03 19, 22:09) sveikos,kaip sekas sportuojanciom naikupes gtv. ''titanike''? Girdejau atsiliepimus, kad nk gero tas klubas. Aerobikos trenere absoliuciai niekalas, o ir siaip atsiliepimai prasti. Gal cia tik pletkai? na cia kaip kam, bet ma trenere tai tikrai gera, biski idomi tokia, bet veda treniruote gerai ir neleidzia tinginiaut. o tikiu,kad tie atsiliepimai atejo is tu kurios tik pasistaipyt ejo,o nesportuot..
Sveikos,uosiuosi eit i dviraciu sporta Eoloj,gal atsiliepimu turit?Rinkausi is Eolos ir Klaipedos gym,tai tk susigundziau kaina
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 03 21, 13:26) o kodel gi ne ? Ne prastesnes nezinojau tiesiog kad is ju psl galima nusipirkt Papildyta: QUOTE(juste10 @ 2011 03 24, 23:11) Sveikos,uosiuosi eit i dviraciu sporta Eoloj,gal atsiliepimu turit?Rinkausi is Eolos ir Klaipedos gym,tai tk susigundziau kaina Lankiau eoloj aeobika ir tuos dviracius isbandziau,tai galiu pasakyt pradedantiesiems tikrai sunku nes ten ne tik atsisedus mini o ir atsistojes,ir greitis didelis (pvz minute laiko nesustodama turi greit mint),ir zodziu mini be perstojo skirtingu greiciu. Tiesa sakant i antraja treniruote nebenuejau,man buvo per sunku nors ir vazineju visa vasara savo dviraciu tai kojos mano stiprios... o treneriai ten faini tikrai (kas liecia aerobika),tik daug zmoniu prisirenka tai mazokai vietos buna... O siaip Eola man patiko tik kad dabar man jau per brangu ten,bandysiu Apelsina lankyt QUOTE(juste10 @ 2011 03 24, 23:11) Sveikos,uosiuosi eit i dviraciu sporta Eoloj,gal atsiliepimu turit?Rinkausi is Eolos ir Klaipedos gym,tai tk susigundziau kaina anksciau lankiau Eola, bet i dviracius nejau. tai labai patiko man aerobikos ir kalnetikos treneres Rasa ir Liana QUOTE(elze1 @ 2011 03 25, 14:51) anksciau lankiau Eola, bet i dviracius nejau. tai labai patiko man aerobikos ir kalnetikos treneres Rasa ir Liana Kai as buvau pirtele silde gerai,o ir jakuzzi ten yra,ko manau nera Apelsine
Aciu uz atsiliepimus.Del kainu derinau Klaipedos gym ir Eola,tai cia pigiau.(apie dviraciu sporta)
QUOTE(elze1 @ 2011 03 25, 13:51) anksciau lankiau Eola, bet i dviracius nejau. tai labai patiko man aerobikos ir kalnetikos treneres Rasa ir Liana Del dviraciu, pirma karta patarciau nueiti treciadieni vakare, kaip tik naujokams. O del treneriu, tai tos pacios dirba - Rasa ir Lijana QUOTE(kraisle @ 2011 02 23, 22:32) As noriu,i debreceno,aerobikai,tai gal kas su manim Papildyta: QUOTE(mama2004 @ 2011 03 09, 15:07) Cia as ne siaip pasigyriau o tu i aerobika ar teniruoklius?
Labukas,lankausi studlendo apelsine,tai viskas gerai,tik vakare nesamone eiti i grupinius uzsiemimus,nes moteru laaabai daug,ner net kur kojos istiest,karta tiesiau rnkas ir uzdauziau netycia kitai.tai stengiuos eit ryte,o dabar kalanetika padare ir diena nuo 14h.man tai visos treneres geros,ber ypac tokia juoduke,nediduke,nepamenu vardo.
Sveikos, gal zinot , kokios kainos Kitonijoje? man ju puslapyje kainininko neatidaro
Labukas, norejau paklaust kaip jums sporto klubas apelsinas debrecene? Ar daretes kada individualia programa? Kaip sekesi jos laikytis?
Man arciausiai namu Colikas, nusipirkau abonementa i aerobika, eisiu pirma karta siandien vakare, ziuresim kaip ten viskas. Net sales neparode...kazkoks labai jau rimtas administratorius sedejo, kai susimokejau uz abonementa, paklausiau kur ta sale, tai atsake, ryt prieisit prie manes, as duosiu rakteli ir parodysiu
Bet bent jau trenere zinau QUOTE(braske24 @ 2011 04 02, 00:09) Labukas,lankausi studlendo apelsine,tai viskas gerai,tik vakare nesamone eiti i grupinius uzsiemimus,nes moteru laaabai daug,ner net kur kojos istiest,karta tiesiau rnkas ir uzdauziau netycia kitai.tai stengiuos eit ryte,o dabar kalanetika padare ir diena nuo 14h.man tai visos treneres geros,ber ypac tokia juoduke,nediduke,nepamenu vardo. Man tai pat studlendo apelsine labai patinka, didelis klubas, malonios administratores, superines treneres. Buvau nuejusi i viliotini QUOTE(Patangali @ 2011 04 17, 10:30) Man tai pat studlendo apelsine labai patinka, didelis klubas, malonios administratores, superines treneres. Buvau nuejusi i viliotini man kalanetika ten patinka, o viliotinis tai gundanciai skamba, noreciau kada nueit, gal ko ismokciau QUOTE(Patangali @ 2011 04 17, 10:30) Man tai pat studlendo apelsine labai patinka, didelis klubas, malonios administratores, superines treneres. Buvau nuejusi i viliotini o ka darote per ta viliotini? viliojanciai skamba Papildyta: QUOTE(braske24 @ 2011 04 02, 00:09) Labukas,lankausi studlendo apelsine,tai viskas gerai,tik vakare nesamone eiti i grupinius uzsiemimus,nes moteru laaabai daug,ner net kur kojos istiest,karta tiesiau rnkas ir uzdauziau netycia kitai.tai stengiuos eit ryte,o dabar kalanetika padare ir diena nuo 14h.man tai visos treneres geros,ber ypac tokia juoduke,nediduke,nepamenu vardo. bet dabar ir rytais buna labai daug moteru
Kitonijoje visa geguzes menesi, perkant neribota abonenta 3 menesiams, abonento kaina menesiui 100 litu, man ten labai patiko, pliusas ir tai, kad sporto klube lankosi tik moterys
QUOTE(sindi @ 2011 04 27, 22:07) Kitonijoje visa geguzes menesi, perkant neribota abonenta 3 menesiams, abonento kaina menesiui 100 litu, man ten labai patiko, pliusas ir tai, kad sporto klube lankosi tik moterys Cia ir man didelis privalumas. Gerai, kad bent vienas klubas teikia paslaugas isskirtinai tik moterim
i kalanetika pora kartu buvo vyrukas uzsukes, i dviracius irgi ateina (cia eoloj), nematau problemos
hA ha, kokios kompleksuotos:) man tie vyrai isvis netrukdo:DDD dar smagiau
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|