Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
2zippy
Gal kas nors lankote klubą Vingio gatvėje, netoli Apelsino, tas kur prie pat autobusų stotelės, pavadinimo neprisimenu. Galvojau eit į Apelsiną, bet šiaip sau jis man, tai sakau gal kas apie ta kitą kokių atsiliepimų turit?
minimoo
sveikutes,

gal kas papaskotumet apie herkaus sporto kluba? ruosiuosi su reniruokliais padirbeti. papasakokit kokia ten aplinka, ar padeda treneriai liurbytems:D ir pns smile.gif aciu wink.gif)
Patangali
QUOTE(Bransha @ 2011 01 30, 19:02)
Sveikos, sportininkes.
gal kas lankot Klaipeda gym? Galit nusviest ten situacija is lankanciojo puses. Kaip zmoniu kiekis, aplinka, kolektyvas, gal kokios akcijos dabar vyksta?
Ruosiuosi ieskotis naujo sporto klubo grupiniams uzsiemimas, aerobikai, dviraciams, sokiams.. Toki turiu abonimenta siuo metu EOLOJ. Bet pradeda nusibosti ten didelis zmoniu kiekis pastoviais vakarais. Treneres nieko visai, bet administratores tokios atbaidancios, nei sypsenos, nei Laba diena, nei aciu. Nemalonumas visiskas..
*

Sveika, Eola tapo paaugliu ir vaiku sporto klubu, pradejo dirbti masems, del ko labai kencia paslaugu kokybe. Trumpai tariant - pigus popsas. Ir as jau ten nesilankau.
O Klaipeda gym, kiek zinau, prabangiai isirenge, gal ten ir kainos didesnes, jaunimui kiek netinkama aplinka. Reiks kada apsilankyti.
undi
sveikos, nu va vakar apsilankiau pirma karta "titaniko" sporto saleje
likau patenkinta treniruote.. tiesa, trenere isvykus, tai pora savaiciu nei jogos nei aerobikos nebus, tai su treniruokliais pasportavau. treniruokliai nauji, tvarkingi, ir kiekis ju pakankamas. zmoniu yra,bet neperdaugiausia, dusai tvarkingi, su pertverom sujungti po 2-3 dusus, bet kai zmoniu nedaug,tai ir spusties kazkokios nera. pirtis irgi patiko, dregna, ant akmenu galima vandens uzsipilti, bet minusas vienas,kolkas tai bendra pirtis yra, ir vyrai ir moterys eina kartu, bet sake su laiku darys dienom atskirai.
tai va tokie mano atsiliepimai apie si nauja sporto klubeli mirksiukas.gif
raimondinas
Labas,

gal kas zino, ar dar vyksta akcijos studlende Apelsinas sporto klube grupiniams uzsiemimams, gal kas lanko, kaip treneres,kiek sportuojanciu,zadu rinktis bodyflexa ir kalanetika kas antra diena vakarais
Portishead
QUOTE(raimondinas @ 2011 02 04, 12:14)
Labas,

gal kas zino, ar dar vyksta akcijos studlende Apelsinas sporto klube grupiniams uzsiemimams, gal kas lanko, kaip treneres,kiek sportuojanciu,zadu rinktis bodyflexa ir kalanetika kas antra diena vakarais
*

laba,
man bent jau sake kad akcija vyks iki vasario, tai dabar jau turetu but akcija pasibaigus, nors kaip yra is tikruju nezinau.
vakarais labai daug zmoniu, sunku net masina pastatyt prie centrinio iejimo. geriausia sportuot ryte, arba diena, bet diena nera grupiniu uzsiemimu, tik ryte ir vakarais, o penktadieni tik vakarais, sestadieni atvirksciai tik rytais. sekmadieni tik treniruokliai.
bodyflexa man pasake nesurinko grupes, atsisakys tikriausiai visai, ir beje bodyflex neieina i grupiniu treniruociu kaina, uz ji reiketu atskirai moket, turbut del to ir nesurinko grupes. kalanetika super, jauciu ja ir telankysiu, nes pvz kardio labai nepatiko blush2.gif treneriu kelios yra, bet man labiau patinka garbanuota wub.gif prieina prie kiekvienos, pataiso jei kazka ne taip darai thumbup.gif
Shirley MacLaine
sveikos, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sporto kluba "Colikas" big2? smile.gif
elze1
QUOTE(raimondinas @ 2011 02 04, 13:14)
Labas,

*

siandien paklausiau, tai dar vyksta akcijos 4u.gif
kraisle
gal kuri norite prisijungti i kompanija eiti pasportuoti i apelsina? smile.gif
gintarike
į kurį apelsiną ir ką būtent nori sportuoti? aš labai noriu pradėti, tik bėda, kad nežinau nuo ko pradėti biggrin.gif ir labai svarbu kainos.. dry.gif Tai jei studlende apelsine vyksta kokios akcijos, gal ir būtų visai nieko smile.gif
mama2004
QUOTE(kraisle @ 2011 02 23, 22:32)
*

As nusipirkau kaip tik i Apelsina beta.lt abonementa. Akcija labai gera buvo. Eisiu i debreceno
Aushrita
QUOTE(mama2004 @ 2011 03 09, 14:17)
As nusipirkau kaip tik i Apelsina beta.lt abonementa. Akcija labai gera buvo. Eisiu i debreceno
*

kiek mokejai? smile.gif
mama2004
QUOTE(Aushrita @ 2011 03 09, 14:30)
kiek mokejai?  smile.gif
*

Akcija buvo tik vienai - moters - dienai. tai uz neribota sumokejau 79.
mama2004
Cia as ne siaip pasigyriau lotuliukas.gif kazkur buvo pasiulymas jungtis kartu. Tai vat ir skelbiuos - noriu i debreceno apelsina. vakarais, galvoju dar savaitgaliais per vaiku pietu miega tongue.gif
kraisle
QUOTE(gintarike @ 2011 02 28, 17:36)
į kurį apelsiną ir ką būtent nori sportuoti? aš labai noriu pradėti, tik bėda, kad nežinau nuo ko pradėti  biggrin.gif  ir labai svarbu kainos..  dry.gif Tai jei studlende apelsine vyksta kokios akcijos, gal ir būtų visai nieko smile.gif
*

as i debreceno noreciau eiti, o sportuoti su treneruoklaiai.
Beje sita akcija jau turbut pasibaige uz 79lt? g.gif praziopsojau.
mama2004
Uz 79 lt buvo tik kovo 8 d.
vaida37
QUOTE(gelyti @ 2011 01 26, 20:31)
gal galima plačiau apie šį klubą? daug žmonių susirenka ir t.t.? dekui 4u.gif
*

sveikos,kaip sekas sportuojanciom naikupes gtv. ''titanike''? Girdejau atsiliepimus, kad nk gero tas klubas. Aerobikos trenere absoliuciai niekalas, o ir siaip atsiliepimai prasti. Gal cia tik pletkai?
zvaigzd_leja
Dar liko 2 val. nusipirkti neribota abonimenta i kitonija gym uz 79 lt.
Cia jei kas dar nori sportuot, as tai ir sau nusipirkau ir dar vienai dovanu nupirkau thumbup.gif
Aushrita
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 03 20, 22:57)
Dar liko 2 val. nusipirkti neribota abonimenta i kitonija gym uz 79 lt.
Cia jei kas dar nori sportuot, as tai ir sau nusipirkau ir dar vienai dovanu nupirkau  thumbup.gif
*

Tai gal nereikejo rasyt 11h vakaro nieks juk nebenusipirks biggrin.gif
undi
QUOTE(vaida37 @ 2011 03 19, 22:09)
sveikos,kaip sekas sportuojanciom naikupes gtv. ''titanike''? Girdejau atsiliepimus, kad nk gero tas klubas. Aerobikos trenere absoliuciai niekalas, o ir siaip atsiliepimai prasti. Gal cia tik pletkai?
*

na cia kaip kam, bet ma trenere tai tikrai gera, biski idomi tokia, bet veda treniruote gerai ir neleidzia tinginiaut. o tikiu,kad tie atsiliepimai atejo is tu kurios tik pasistaipyt ejo,o nesportuot.. blush2.gif
zvaigzd_leja
QUOTE(Aushrita @ 2011 03 21, 00:16)
Tai gal nereikejo rasyt  11h vakaro nieks juk nebenusipirks  biggrin.gif
*

o kodel gi ne ? g.gif Juk jei sedi tuo met prie kompo ir gauni toki patrauklu pasiulyma, tai tik keliu min. reikalas ji nusipirkt, jei as pati tokiu laiku sugebejau nusipirkt, tai ko kitos prastesnes
juste10
Sveikos,uosiuosi eit i dviraciu sporta Eoloj,gal atsiliepimu turit?Rinkausi is Eolos ir Klaipedos gym,tai tk susigundziau kaina g.gif Eoloj.Kazin kaipten situacija,treneriai?Aciu
Aushrita
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 03 21, 13:26)
o kodel gi ne ? g.gif Juk jei sedi tuo met prie kompo ir gauni toki patrauklu pasiulyma, tai tik keliu min. reikalas ji nusipirkt, jei as pati tokiu laiku sugebejau nusipirkt, tai ko kitos prastesnes
*

Ne prastesnes nezinojau tiesiog kad is ju psl galima nusipirkt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2011 03 24, 23:11)
Sveikos,uosiuosi eit i dviraciu sporta Eoloj,gal atsiliepimu turit?Rinkausi is Eolos ir Klaipedos gym,tai tk susigundziau kaina g.gif Eoloj.Kazin kaipten situacija,treneriai?Aciu
*

Lankiau eoloj aeobika ir tuos dviracius isbandziau,tai galiu pasakyt pradedantiesiems tikrai sunku nes ten ne tik atsisedus mini o ir atsistojes,ir greitis didelis (pvz minute laiko nesustodama turi greit mint),ir zodziu mini be perstojo skirtingu greiciu. Tiesa sakant i antraja treniruote nebenuejau,man buvo per sunku nors ir vazineju visa vasara savo dviraciu tai kojos mano stiprios... o treneriai ten faini tikrai (kas liecia aerobika),tik daug zmoniu prisirenka tai mazokai vietos buna... O siaip Eola man patiko tik kad dabar man jau per brangu ten,bandysiu Apelsina lankyt 4u.gif Sekmes
elze1
QUOTE(juste10 @ 2011 03 24, 23:11)
*

anksciau lankiau Eola, bet i dviracius nejau. tai labai patiko man aerobikos ir kalnetikos treneres Rasa ir Liana thumbup.gif tik kazkaip pirtele paskutiniu metu blogai silde g.gif
Aushrita
QUOTE(elze1 @ 2011 03 25, 14:51)
anksciau lankiau Eola, bet i dviracius nejau. tai labai patiko man aerobikos ir kalnetikos treneres Rasa ir Liana  thumbup.gif tik kazkaip pirtele paskutiniu metu blogai silde  g.gif
*

Kai as buvau pirtele silde gerai,o ir jakuzzi ten yra,ko manau nera Apelsine verysad.gif O gal kas zino kur dar yra sporto klubu su jakuzzi 4u.gif del treneriu pritariu thumbup.gif
juste10
Aciu uz atsiliepimus.Del kainu derinau Klaipedos gym ir Eola,tai cia pigiau.(apie dviraciu sporta)
elze1
QUOTE(Aushrita @ 2011 03 25, 15:08)
Kai as buvau pirtele silde gerai,o ir jakuzzi ten yra,ko manau nera Apelsine  verysad.gif O gal kas zino kur dar yra sporto klubu su jakuzzi  4u.gif del treneriu pritariu  thumbup.gif
*

na gal rytais budavo neisilusi g.gif oj kaip man apelsine truksta jakuzzi doh.gif
Aushrita
QUOTE(elze1 @ 2011 03 25, 17:53)
na gal rytais budavo neisilusi  g.gif  oj kaip man apelsine truksta jakuzzi  doh.gif
*

Na as miegale tai eidavau diena/vakare tai jau karsta pirtele budavo thumbup.gif vat ir as vis galvoju ar eit i apelsina jei jame nera jakuzzi..taip gera po treniruociu budavo ilyst atsipalaiduot... wub.gif
Desert
QUOTE(elze1 @ 2011 03 25, 13:51)
anksciau lankiau Eola, bet i dviracius nejau. tai labai patiko man aerobikos ir kalnetikos treneres Rasa ir Liana  thumbup.gif tik kazkaip pirtele paskutiniu metu blogai silde  g.gif
*

Del dviraciu, pirma karta patarciau nueiti treciadieni vakare, kaip tik naujokams. O del treneriu, tai tos pacios dirba - Rasa ir Lijana thumbup.gif
Aushrita
QUOTE(Desert @ 2011 03 26, 20:33)
Del dviraciu, pirma karta patarciau nueiti treciadieni vakare, kaip tik naujokams. O del treneriu, tai tos pacios dirba - Rasa ir Lijana  thumbup.gif
*

As buvau ne naujoku grupej bet mums naujokems dave lengvesni apkrovima ir tai man buvo per sunku doh.gif
Aushrita
QUOTE(kraisle @ 2011 02 23, 22:32)
*

As noriu,i debreceno,aerobikai,tai gal kas su manim bigsmile.gif jei ka i az mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mama2004 @ 2011 03 09, 15:07)
Cia as ne siaip pasigyriau  lotuliukas.gif kazkur buvo pasiulymas jungtis kartu. Tai vat ir skelbiuos - noriu i debreceno apelsina. vakarais, galvoju dar savaitgaliais per vaiku pietu miega  tongue.gif
*

o tu i aerobika ar teniruoklius? 4u.gif Nes as irgi noreciau pradet lankyt
braske24
Labukas,lankausi studlendo apelsine,tai viskas gerai,tik vakare nesamone eiti i grupinius uzsiemimus,nes moteru laaabai daug,ner net kur kojos istiest,karta tiesiau rnkas ir uzdauziau netycia kitai.tai stengiuos eit ryte,o dabar kalanetika padare ir diena nuo 14h.man tai visos treneres geros,ber ypac tokia juoduke,nediduke,nepamenu vardo.
iewuu
Sveikos, gal zinot , kokios kainos Kitonijoje? man ju puslapyje kainininko neatidaro sad.gif
Margarita 25
Labukas, norejau paklaust kaip jums sporto klubas apelsinas debrecene? Ar daretes kada individualia programa? Kaip sekesi jos laikytis? smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
rennate
Man arciausiai namu Colikas, nusipirkau abonementa i aerobika, eisiu pirma karta siandien vakare, ziuresim kaip ten viskas. Net sales neparode...kazkoks labai jau rimtas administratorius sedejo, kai susimokejau uz abonementa, paklausiau kur ta sale, tai atsake, ryt prieisit prie manes, as duosiu rakteli ir parodysiu g.gif

Bet bent jau trenere zinau thumbup.gif tai del to ir pirkau aklai, net sales nemaciusi... doh.gif
Patangali
QUOTE(braske24 @ 2011 04 02, 00:09)
Labukas,lankausi studlendo apelsine,tai viskas gerai,tik vakare nesamone eiti i grupinius uzsiemimus,nes moteru laaabai daug,ner net kur kojos istiest,karta tiesiau rnkas ir uzdauziau netycia kitai.tai stengiuos eit ryte,o dabar kalanetika padare ir diena nuo 14h.man tai visos treneres geros,ber ypac tokia juoduke,nediduke,nepamenu vardo.
*

Man tai pat studlendo apelsine labai patinka, didelis klubas, malonios administratores, superines treneres. Buvau nuejusi i viliotini rolleyes.gif - tikrai super thumbup.gif gaila, kad tik karta savaiteje
Portishead
QUOTE(Patangali @ 2011 04 17, 10:30)
Man tai pat studlendo apelsine labai patinka, didelis klubas, malonios administratores, superines treneres. Buvau nuejusi i viliotini  rolleyes.gif - tikrai super thumbup.gif gaila, kad tik karta savaiteje
*

man kalanetika ten patinka, o viliotinis tai gundanciai skamba, noreciau kada nueit, gal ko ismokciau biggrin.gif rolleyes.gif
elze1
QUOTE(Patangali @ 2011 04 17, 10:30)
Man tai pat studlendo apelsine labai patinka, didelis klubas, malonios administratores, superines treneres. Buvau nuejusi i viliotini  rolleyes.gif - tikrai super thumbup.gif gaila, kad tik karta savaiteje
*

o ka darote per ta viliotini? viliojanciai skamba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(braske24 @ 2011 04 02, 00:09)
*

bet dabar ir rytais buna labai daug moteru doh.gif matyt visos pries vasara nori pasigrazinti 4u.gif
sindi
Kitonijoje visa geguzes menesi, perkant neribota abonenta 3 menesiams, abonento kaina menesiui 100 litu, man ten labai patiko, pliusas ir tai, kad sporto klube lankosi tik moterys smile.gif
Drum
QUOTE(sindi @ 2011 04 27, 22:07)
Kitonijoje visa geguzes menesi, perkant neribota abonenta 3 menesiams, abonento kaina menesiui 100 litu, man ten labai patiko, pliusas ir tai, kad sporto klube lankosi tik moterys smile.gif
*

Cia ir man didelis privalumas. Gerai, kad bent vienas klubas teikia paslaugas isskirtinai tik moterim 4u.gif
Aushrita
QUOTE(Drum @ 2011 04 28, 09:16)
Cia ir man didelis privalumas. Gerai, kad bent vienas klubas teikia paslaugas isskirtinai tik moterim 4u.gif
*

O koks jums skirtumas,ar vyrai maiso sportuot? bigsmile.gif Pvz aerobika tik moterys lanko,bet jei ir vyru butu ka nebeitumet? doh.gif
Desert
i kalanetika pora kartu buvo vyrukas uzsukes, i dviracius irgi ateina (cia eoloj), nematau problemos smile.gif
Portishead
QUOTE(Desert @ 2011 04 28, 16:37)
i kalanetika pora kartu buvo vyrukas uzsukes, i dviracius irgi ateina (cia eoloj), nematau problemos  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
maciau Studlende Zumboj vyruka, visai linksma ziuret kaip vyrai atlieka judesiukus:D
elze1
QUOTE(Portishead @ 2011 04 28, 18:47)
drinks_cheers.gif
maciau Studlende Zumboj vyruka, visai linksma ziuret kaip vyrai atlieka judesiukus:D
*

o limksmiausia, kad vyras treneris biggrin.gif
Portishead
QUOTE(elze1 @ 2011 04 28, 21:12)
o limksmiausia, kad vyras treneris  biggrin.gif
*

hihihi.gif
Drum
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 28, 15:34)
O koks jums skirtumas,ar vyrai maiso sportuot?  bigsmile.gif Pvz aerobika tik moterys lanko,bet jei ir vyru butu ka nebeitumet?  doh.gif
*

Man didelis skirtumas.Taip. As nebeiciau. smile.gif
Aushrita
QUOTE(Drum @ 2011 04 29, 09:54)
Man didelis skirtumas.Taip. As nebeiciau.  smile.gif
*

Tai gal aplamai jums be vyru gyvent butu geriau? biggrin.gif
Pakalnute_klp
hA ha, kokios kompleksuotos:) man tie vyrai isvis netrukdo:DDD dar smagiau
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.