Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
florida
diskusijos ir nuomones tęsiasi 4u.gif ar yra sportuojančių?
*charite*
yra yra fitness4.gif tik,kad paneles visos pradingusios ax.gif as jau menuo,kaip sportuoju kitonijoje,tai kol kas patenkinta thumbup.gif
undi
as istikima apelsinui lieku thumbup.gif ..dabar darau pertaukele..bet jau laukiu nesulaukiu,kada vel pradesiu i sale eiti.. showoff.gif
mmuliukas
sveikos
gal kas norite mano abonimenta i eola?turiu dar 5men uz patrauklia kaina,treniruokliai-ir grupines galima eiti,laikas visos dienos smile.gif
parduodu,nes nespeju nueiti kada verysad.gif
i az butu geriau smile.gif
*charite*
lankiau praeitais metais apelsina,bet dabar patogiau man centre 4u.gif abu sporto klubai patinka thumbup.gif ir atmosfera gera ir treneres thumbup.gif
maye
QUOTE(mmuliukas @ 2009 04 20, 14:22)
sveikos
gal kas norite mano abonimenta i eola?turiu dar 5men uz patrauklia kaina,treniruokliai-ir grupines galima eiti,laikas visos dienos smile.gif
parduodu,nes nespeju nueiti kada  verysad.gif
i az butu geriau smile.gif
*

o uz kiek parduodi? ax.gif koki abonimenta turejai aerobika ar treniruokliai?
planuoju kazkur eiti, nes baisu i save ziureti doh.gif cry.gif
uItra
O sakykit vaiku kambarys yra tik Kitonijoje?

Kazkada lankiau aerobika pas trenere Oksana treniruotes vykdavo Zveju kulturos rumuose, labai patiko, gal teko girdeti kur ji dabar dirba g.gif ?
uItra

Permeciau akimis senaja tema - sudomino Impuls paslaugos, bet nelabai supratau ar viskas yra Klaipedoje... Domintu misrios treniruotes - kalanetika, aerobika, anticeliulitine, zumba, taip pat ir i baseina, infraraudonas pirtis noreciau..... ax.gif Sunui irgi baseinas tiktu, bet turbut suaugusiu ir vaiku treniruotes - atskirai unsure.gif ?
Na ir ar ten yra vaiku kambarys g.gif
Gal kas eina bigsmile.gif ?
InJe*kcija
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 18, 23:31)
yra yra fitness4.gif  tik,kad paneles visos pradingusios ax.gif  as jau menuo,kaip sportuoju kitonijoje,tai kol kas patenkinta thumbup.gif
*

ka sportuoji? bigsmile.gif as noreciau kalanetika ten pradeti blush2.gif ziurejau dar impulse, bet kitonijoj man grafikas butu patogesnis smile.gif
*charite*
as sportavau kalanetika mirksiukas.gif tikrai patiko thumbup.gif tik dabar kai finansai neleidzia,tai namie bandau treniruotis..kai tik galesiu,vel ten grishiu ax.gif
gabrieliux
sveikos merginos, sestadieni buvau zumbos maratone, o jau kaip fainiai buvo ne tas zodis, beje pirma kart buvau kitonijoj tai lb patiko pats sporto klubas thumbup.gif , zodziu norejau paklausti gal dar kuri buvo?noreciau isgirsti jusu nuomones rolleyes.gif
solo
QUOTE(gabrieliux @ 2009 05 11, 15:41)
sveikos merginos, sestadieni buvau zumbos maratone, o jau kaip fainiai buvo ne tas zodis, beje pirma kart buvau kitonijoj tai lb patiko pats sporto klubas thumbup.gif , zodziu norejau paklausti gal dar kuri buvo?noreciau isgirsti jusu nuomones rolleyes.gif
*

Buvau ir aš biggrin.gif Aš iš Apelsino. Labai patiko, lauksim nuotraukų biggrin.gif
gabrieliux
QUOTE(solo @ 2009 05 11, 21:53)
Buvau ir aš  biggrin.gif  Aš iš Apelsino. Labai patiko, lauksim nuotraukų  biggrin.gif
*

as jau maciau foto ax.gif , nu tokios naturaliai zavios, cia save guodziu, o is tikruju tai prakaituotai raudonos spalvos zmones ten matosi biggrin.gif nu bet cia juk sportuot atejom o ne i misiu konkursa smile.gif p.s. vel save guodziu doh.gif
sujitsa
nesuprantu g.gif , kazkoks apsoliutus stilis cia biggrin.gif . kur visos sportuojancios merginos ? blink.gif nejau istikruju visos ir patrauke i moteru pliaziukus?
jau koki menesiuka sportuoju eoloj, dviraciu klasej, na man isties patinka, gaila, bet neteko treniruotis pas ta labai isgirtaji vyruka, na bet ir pas moteri man patinka bicycle.gif nezinau kaip ateity, bet siandienine treniruote tikrai thumbup.gif ,kad tik dazniau tokios butu 4u.gif
gabrieliux
merginos, gal yra tokiu kam apelsine arba kitonijoj baigesi abonentas, nes db vyksta akcija 3 perki, o 4 nemokamai, tai visom pigiau iseitu ax.gif
O'Hara
Gali buti.

Merginos, ar girdejote ka nors apie kazkoki nauja klubas Klaipedoje - Ledi gym? O apie Herkaus Manto Galerijoje beisikurianti sporto klubas? (ten pusiau kazkoks lyg ir Forma buves). gal ka gero/blogo apie juos zinot/girdejot?
nickutis
herkaus galerijoje ten praktiškai visas tas pats formos kolektyvas (treneriai bei administratores)

Treniruokliai geri, kur kas modernesni nei formoj, jų kur kas daugiau tad ir eilutėse nereikia stovėt (tiesa, su žmona vaikštom rytais - gal todėl žmonių atrodo kad nedaug)

Minusai - dušo kabinose nėra pertvarų, sauna bendra. Dar žmona buvo pikta jog dušo galvų į ranka neina pasiimti, todėl net nenorint sušlapti galvos vistiek prausiantis sušlampa plaukai smile.gif

Požeminė aikštelė gera, visada pustuštė, tad vietos mašinai pasistatyt yra kur.

Mėnesio abonimenetas pirktas su nuolaida pakankamai pigus, kai bus be nuolaidos - žiūrėsim..
Sultry
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 19, 00:31)
yra yra fitness4.gif  tik,kad paneles visos pradingusios ax.gif  as jau menuo,kaip sportuoju kitonijoje,tai kol kas patenkinta thumbup.gif
*

kiek abonimentas kainuoja? laisvas grafikas? 4u.gif
undi
QUOTE(Sultry @ 2009 05 31, 22:03)
kiek abonimentas kainuoja? laisvas grafikas?  4u.gif
*

www.kitonija.lt
astaja
Sveikos sportuojančios thumbup.gif
Aš jau daugiau nei puse metų sportuoju Kitonijoje. Man labai ten patinka. Esu bandžiusi "Sporto studiją" lankyti, na bet ten kažkaip ne taip. Na o tam naujam Lady Gym nėra treniruoklių verysad.gif , bet jis turi ir privalumų (nereikia mokėt už automobilio stovėjimą biggrin.gif )
aggata
QUOTE(sujitsa @ 2009 05 21, 15:12)
nesuprantu g.gif , kazkoks apsoliutus stilis cia biggrin.gif . kur visos sportuojancios merginos ? blink.gif  nejau istikruju visos ir patrauke i moteru pliaziukus?
jau koki menesiuka sportuoju eoloj, dviraciu klasej, na man isties patinka, gaila, bet neteko treniruotis pas ta labai isgirtaji vyruka, na bet ir pas moteri man patinka bicycle.gif nezinau kaip ateity, bet siandienine treniruote tikrai thumbup.gif ,kad tik dazniau tokios butu  4u.gif
*

as taip pat sportuoju "eoloje" - thumbup.gif labai net patenkinta siuo klubu komforto salygas nepalyginti su "kitonija" kur teko ilgai pasportuot. Nesenai is aerobikos perejau i dviraciu grupe na tiesiok liuks thumbup.gif
mmuliukas
QUOTE(aggata @ 2009 06 05, 16:06)
as taip pat sportuoju "eoloje" -  thumbup.gif  labai net patenkinta siuo klubu komforto salygas nepalyginti su "kitonija" kur teko ilgai pasportuot. Nesenai is aerobikos perejau i dviraciu grupe na tiesiok liuks thumbup.gif
*

ka duoda dvriraciu grupe?

esu pati kuda. ar metimas svorio butu?
haneriete
Šiandien vėl nuėjau sportuoti po neilgos pertraukos ax.gif gera kaip bigsmile.gif
"Apelsine" vasariškos kainos abonementams rolleyes.gif
gabrieliux
QUOTE(haneriete @ 2009 06 10, 18:11)
Šiandien vėl nuėjau sportuoti po neilgos pertraukos  ax.gif  gera kaip  bigsmile.gif 
"Apelsine" vasariškos kainos abonementams  rolleyes.gif
*

kokios kainos/pigiau nei ziema?
xxxsaulyte
QUOTE(O'Hara @ 2009 05 21, 18:42)
Gali buti.

Merginos, ar girdejote ka nors apie kazkoki nauja klubas Klaipedoje - Ledi gym? O apie Herkaus Manto Galerijoje beisikurianti sporto klubas? (ten pusiau kazkoks lyg ir Forma buves). gal ka gero/blogo apie juos zinot/girdejot?
*

smagus klubas naująsis "Herkaus galerijoje". Aš lankiausi ir Formoje, ir čia vakarais - tai žmonių būna, bet vietos visada užtenka. Ypač naująjam klube. Ten erdvu, nauji treniruokliai, pažystamas personalas, jie profesionaliai dirba. Dušas normaliai, nesušlampu aš plaukų - ta dušo galva reguliuojasi ir viskas ok. Na tų pertvarų nepasigedau kaip kažkas rašo, normaliai... Sąlygos geros tikrai. AUto aikštelė gerai kol tuščia - super pasistatyti ir pakilti liftu. Ten vėsu labai, gera vėdinimo sistema. Žodžiu, gerai ten. Nors aš ir neštukė, betl ankausi dar vis, treneriai man parodė ką galiu ko ne - tai ir judu kol kas... mirksiukas.gif
haneriete
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 11, 17:29)
*

Aš žinau tik teniruoklių neriboto abonemento kainą, žiemą būna 140, dabar yra 120 smile.gif
Bet viskas turi būti pigiau, nes vasarą jie viskam kainą numažina.
undi
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 11, 16:29)
*

taip, vasara visada buna pigiau..
matrica_2
O kaip fitneso klubas? g.gif norėčiau ten eiti pradėti.. Nesten ir pirtis yra ,ir škovošą galima palošti rolleyes.gif
Daabr tai ir aerobikąlankau 3/7 bet norėčiau dar vieną kartąį sporto salę eiti ,pats tas būtų man 4u.gif
undi
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 15, 20:42)
O kaip fitneso klubas?  g.gif  norėčiau ten eiti pradėti.. Nesten ir pirtis yra ,ir škovošą galima palošti  rolleyes.gif 
Daabr tai ir aerobikąlankau 3/7 bet norėčiau dar vieną kartąį sporto salę eiti ,pats tas būtų man  4u.gif
*

o kas yra skovosas? g.gif

siaip pirtis manau beveik visuose sporto klubuose yra. mirksiukas.gif
matrica_2
Skvošas ten turėjo būti biggrin.gif tai su raketėm sportas ,į sieną mušinėti kamuoliuką gun_bandana.gif
undi
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 15, 22:15)
Skvošas ten turėjo būti  biggrin.gif  tai su raketėm sportas ,į sieną mušinėti kamuoliuką gun_bandana.gif
*

xi xi nu skvosa tai zinau blush2.gif galvojau gal dar kokia naujove atsiradus lotuliukas.gif
kengūrytė
Sveikos 4u.gif ,

o gal kas žinot sporto klubą Klaipėdoje, kuriame galima sportuoti su kūdikiais? Nes Vilniuje toks yra, o kaip uostamiestyje? Būčiau labai dėkinga už info, kad ir į asmeninę žinutę arba čia, forume. Iš anksto ačiū aciuks.gif
Narsanti internete
Va pagalvojau kad gal sudominsiu smile.gif) Radau cia tokiu papildu kurie sportuojant ale daug greiciau riebalus degina, idomu ar kas bandet, patarkit smile.gif)

http://www.epolis.lt/lt/kategorijos/id/mai...gintojai/146732
undi
QUOTE(Narsanti internete @ 2009 06 17, 13:44)
Va pagalvojau kad gal sudominsiu smile.gif) Radau cia tokiu papildu kurie sportuojant ale daug greiciau riebalus degina, idomu ar kas bandet, patarkit smile.gif)

http://www.epolis.lt/lt/kategorijos/id/mai...gintojai/146732
*

vartojau as kuri laika papildus..bet tiesa sakant man jie jokio stebuklo nepadare..na gal vienu kitu gramu.. ax.gif

bet jei jau nori pabandyti, tai patarciau naudoti papildus su L-carnitinu, cia jei nori kad riebaliukai smarkiau tirptu rolleyes.gif
Sultry
QUOTE(haneriete @ 2009 06 10, 19:11)
Šiandien vėl nuėjau sportuoti po neilgos pertraukos  ax.gif  gera kaip  bigsmile.gif 
"Apelsine" vasariškos kainos abonementams  rolleyes.gif
*

cia tiek vingio, tiek debreceno sporto klubuose? kuri lankote ?
ju internetinis puslapis tvarkomas,tai idomu butu kazka placiau suzinot 4u.gif
innuendo
Kaip manote kur geriau, Herkaus Manto galerijoje, ar Impuls Klaipėdos viešbuty?
undi
gal gali lankancios debreceno apelsina pasakyti kiek dabar kainuoja neribotas abonimentas men? ax.gif
O'Hara
QUOTE(innuendo @ 2009 07 06, 16:55)
Kaip manote kur geriau, Herkaus Manto galerijoje, ar Impuls Klaipėdos viešbuty?
*

Ziurint, ko nori. As asmeniskai Impulse nesilankiau ir apie ji nieko nezianau. Jau kuri laika sportuoju Herkaus galerijos sporto klube ir man ten patinka - tiek lankytojai, tiek personalas, tiek vieta ir interjeras. Zinoma, del lankytoju galima ir pasigincyti - yra ir besidraskanciuju prie stakliu, ir kitus privalumus bedemonstruojanciu, bet jeigu nori sportuoti, tai tu pifuku nematysi smile.gif Apie aerobika nezinau, tik maciau, kad vyksta. As uz Herku smile.gif
solo
Kas lankot/ėt Eolą Akropoly? Kaip ten aerobikos trenerės? (mane ypač domina šokių treniruotės)
famousfamous
QUOTE(solo @ 2009 07 09, 16:17)
Kas lankot/ėt Eolą Akropoly? Kaip ten aerobikos trenerės? (mane ypač domina šokių treniruotės)
*

abi su drauge lankem eola,ji aerobika as treniruoklius. girdejau gerus atsiliepimus..
ziwa
apie treniruoklius nieko negaliu pasakyti, bet grupiniai uzsiemimia man labai patiko, tiesiog super 4u.gif va dabar tik esu aptingusi - turbut vasara veikia ax.gif
bet siuo klubu esu tikrai patenkinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
solo
Jau pati lankau, ačiū 4u.gif Na, taip, gana stiprios grupinės treniruotės. ti knepatiko pilvo šokis labai, kažkokia trenerė įdomi, toks jausmas, kad ritmą ne visad jaučia biggrin.gif beje, o aerobiką veda tik 2 treenerės? Diana ir ta tamsi (koks jos vardas?)? daugiau nėra?
Rinesa
Gal kas žinot kur pasižiūrėt info apie Herkaus galerijos klubą?
lialytia
QUOTE(undi @ 2009 07 06, 19:22)
gal gali lankancios debreceno apelsina pasakyti kiek dabar kainuoja neribotas abonimentas men? ax.gif
*

aerobika 120Lt mirksiukas.gif jei su treniruokliais 140Lt ax.gif
magnetism
teko apsilankyt herkaus sporto klube.. nu ka as zinau.. doh.gif visiskai man ten nepatiko.. schmoll.gif treniruokliai kazkokie nepatogus, dusai nesamoningi.. tikrai kazko geresnio tikejausi unsure.gif juolab kad teko lankytis sporto klubuose tiek vilniuje, tiek klaipedoje keliuose, tai sitas mane labai nuvyle.. gerai, kad su vyru nusipirkom kartu abonementa, gales eiti jis, o man reikia naujo pasiieskot doh.gif
pagieza2
o ar kasnors jau buvot naujam klube "ledi gym"? kaip kainos ten? kaip klubas?
magnetism
QUOTE(pagieza2 @ 2009 08 27, 10:54)
o ar kasnors jau buvot naujam klube "ledi gym"? kaip kainos ten? kaip klubas?
*

man sake, kad ten tik aerobika vyskta.. nera treniruokliu ax.gif
pagieza2
QUOTE(magnetism @ 2009 08 27, 11:57)
man sake, kad ten tik aerobika vyskta.. nera treniruokliu  ax.gif
*

kaip keista, bet va kad as net iejimo neradau i ja lotuliukas.gif parasyta is kiemo puses, apejau, o ten uztverta uzdara teritorija g.gif
klaipediete123
Ateikit į naują klubą klaipėdoje Klaipedagym aš buvau nuėjusi geras ir interjeras ir kainos.Sakė kad nuo rugsėjo 7d. prasidės aerobikos, pilvo šokiai, joga, bike nu tie nerealūs dviračiai. aš tai nusipirkau 1men nuo 11 val.sumokėjau 65lt. Ateik siaip tikrai šauniai viskas padaryta ir geros kainos sakė bus iki rugsėjo 19d. nueikit pabandyti ir dar už miršau man patiko labai visur švaru. dar sakė, kad nuo spalio men. bus naujos treniruotės su vaikučiais .Super .
Čia kainos ir nuotraukos jei kam idomu www.klaipedagym.lt thumbup.gif
undi
QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 05, 15:25)
Ateikit  į naują klubą klaipėdoje Klaipedagym aš buvau nuėjusi geras ir interjeras ir kainos.Sakė kad nuo rugsėjo 7d. prasidės aerobikos, pilvo šokiai, joga, bike nu tie nerealūs dviračiai. aš tai nusipirkau 1men nuo 11 val.sumokėjau 65lt.  Ateik siaip tikrai šauniai viskas padaryta ir geros kainos  sakė bus iki rugsėjo 19d. nueikit  pabandyti  ir dar už miršau man patiko labai visur švaru. dar sakė, kad nuo spalio men. bus naujos treniruotės su vaikučiais .Super .
Čia kainos ir nuotraukos jei kam idomu www.klaipedagym.lt  thumbup.gif
*

nu cia jau reklama sakyciau.. g.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.