diskusijos ir nuomones tęsiasi
yra yra
as istikima apelsinui lieku
sveikos
gal kas norite mano abonimenta i eola?turiu dar 5men uz patrauklia kaina,treniruokliai-ir grupines galima eiti,laikas visos dienos parduodu,nes nespeju nueiti kada i az butu geriau
lankiau praeitais metais apelsina,bet dabar patogiau man centre
QUOTE(mmuliukas @ 2009 04 20, 14:22) sveikos gal kas norite mano abonimenta i eola?turiu dar 5men uz patrauklia kaina,treniruokliai-ir grupines galima eiti,laikas visos dienos parduodu,nes nespeju nueiti kada i az butu geriau o uz kiek parduodi? planuoju kazkur eiti, nes baisu i save ziureti
O sakykit vaiku kambarys yra tik Kitonijoje?
Kazkada lankiau aerobika pas trenere Oksana treniruotes vykdavo Zveju kulturos rumuose, labai patiko, gal teko girdeti kur ji dabar dirba Permeciau akimis senaja tema - sudomino Impuls paslaugos, bet nelabai supratau ar viskas yra Klaipedoje... Domintu misrios treniruotes - kalanetika, aerobika, anticeliulitine, zumba, taip pat ir i baseina, infraraudonas pirtis noreciau..... Na ir ar ten yra vaiku kambarys Gal kas eina
as sportavau kalanetika
sveikos merginos, sestadieni buvau zumbos maratone, o jau kaip fainiai buvo ne tas zodis, beje pirma kart buvau kitonijoj tai lb patiko pats sporto klubas
QUOTE(gabrieliux @ 2009 05 11, 15:41) sveikos merginos, sestadieni buvau zumbos maratone, o jau kaip fainiai buvo ne tas zodis, beje pirma kart buvau kitonijoj tai lb patiko pats sporto klubas Buvau ir aš
nesuprantu
jau koki menesiuka sportuoju eoloj, dviraciu klasej, na man isties patinka, gaila, bet neteko treniruotis pas ta labai isgirtaji vyruka, na bet ir pas moteri man patinka
merginos, gal yra tokiu kam apelsine arba kitonijoj baigesi abonentas, nes db vyksta akcija 3 perki, o 4 nemokamai, tai visom pigiau iseitu
Gali buti.
Merginos, ar girdejote ka nors apie kazkoki nauja klubas Klaipedoje - Ledi gym? O apie Herkaus Manto Galerijoje beisikurianti sporto klubas? (ten pusiau kazkoks lyg ir Forma buves). gal ka gero/blogo apie juos zinot/girdejot?
herkaus galerijoje ten praktiškai visas tas pats formos kolektyvas (treneriai bei administratores)
Treniruokliai geri, kur kas modernesni nei formoj, jų kur kas daugiau tad ir eilutėse nereikia stovėt (tiesa, su žmona vaikštom rytais - gal todėl žmonių atrodo kad nedaug) Minusai - dušo kabinose nėra pertvarų, sauna bendra. Dar žmona buvo pikta jog dušo galvų į ranka neina pasiimti, todėl net nenorint sušlapti galvos vistiek prausiantis sušlampa plaukai Požeminė aikštelė gera, visada pustuštė, tad vietos mašinai pasistatyt yra kur. Mėnesio abonimenetas pirktas su nuolaida pakankamai pigus, kai bus be nuolaidos - žiūrėsim..
Sveikos sportuojančios
Aš jau daugiau nei puse metų sportuoju Kitonijoje. Man labai ten patinka. Esu bandžiusi "Sporto studiją" lankyti, na bet ten kažkaip ne taip. Na o tam naujam Lady Gym nėra treniruoklių QUOTE(sujitsa @ 2009 05 21, 15:12) nesuprantu jau koki menesiuka sportuoju eoloj, dviraciu klasej, na man isties patinka, gaila, bet neteko treniruotis pas ta labai isgirtaji vyruka, na bet ir pas moteri man patinka as taip pat sportuoju "eoloje" -
Šiandien vėl nuėjau sportuoti po neilgos pertraukos
"Apelsine" vasariškos kainos abonementams QUOTE(O'Hara @ 2009 05 21, 18:42) Gali buti. Merginos, ar girdejote ka nors apie kazkoki nauja klubas Klaipedoje - Ledi gym? O apie Herkaus Manto Galerijoje beisikurianti sporto klubas? (ten pusiau kazkoks lyg ir Forma buves). gal ka gero/blogo apie juos zinot/girdejot? smagus klubas naująsis "Herkaus galerijoje". Aš lankiausi ir Formoje, ir čia vakarais - tai žmonių būna, bet vietos visada užtenka. Ypač naująjam klube. Ten erdvu, nauji treniruokliai, pažystamas personalas, jie profesionaliai dirba. Dušas normaliai, nesušlampu aš plaukų - ta dušo galva reguliuojasi ir viskas ok. Na tų pertvarų nepasigedau kaip kažkas rašo, normaliai... Sąlygos geros tikrai. AUto aikštelė gerai kol tuščia - super pasistatyti ir pakilti liftu. Ten vėsu labai, gera vėdinimo sistema. Žodžiu, gerai ten. Nors aš ir neštukė, betl ankausi dar vis, treneriai man parodė ką galiu ko ne - tai ir judu kol kas...
O kaip fitneso klubas?
Daabr tai ir aerobikąlankau 3/7 bet norėčiau dar vieną kartąį sporto salę eiti ,pats tas būtų man QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 15, 20:42) O kaip fitneso klubas? Daabr tai ir aerobikąlankau 3/7 bet norėčiau dar vieną kartąį sporto salę eiti ,pats tas būtų man o kas yra skovosas? siaip pirtis manau beveik visuose sporto klubuose yra.
Skvošas ten turėjo būti
Sveikos
o gal kas žinot sporto klubą Klaipėdoje, kuriame galima sportuoti su kūdikiais? Nes Vilniuje toks yra, o kaip uostamiestyje? Būčiau labai dėkinga už info, kad ir į asmeninę žinutę arba čia, forume. Iš anksto ačiū
Va pagalvojau kad gal sudominsiu
http://www.epolis.lt/lt/kategorijos/id/mai...gintojai/146732 QUOTE(Narsanti internete @ 2009 06 17, 13:44) Va pagalvojau kad gal sudominsiu http://www.epolis.lt/lt/kategorijos/id/mai...gintojai/146732 vartojau as kuri laika papildus..bet tiesa sakant man jie jokio stebuklo nepadare..na gal vienu kitu gramu.. bet jei jau nori pabandyti, tai patarciau naudoti papildus su L-carnitinu, cia jei nori kad riebaliukai smarkiau tirptu
Kaip manote kur geriau, Herkaus Manto galerijoje, ar Impuls Klaipėdos viešbuty?
gal gali lankancios debreceno apelsina pasakyti kiek dabar kainuoja neribotas abonimentas men?
QUOTE(innuendo @ 2009 07 06, 16:55) Ziurint, ko nori. As asmeniskai Impulse nesilankiau ir apie ji nieko nezianau. Jau kuri laika sportuoju Herkaus galerijos sporto klube ir man ten patinka - tiek lankytojai, tiek personalas, tiek vieta ir interjeras. Zinoma, del lankytoju galima ir pasigincyti - yra ir besidraskanciuju prie stakliu, ir kitus privalumus bedemonstruojanciu, bet jeigu nori sportuoti, tai tu pifuku nematysi
Kas lankot/ėt Eolą Akropoly? Kaip ten aerobikos trenerės? (mane ypač domina šokių treniruotės)
apie treniruoklius nieko negaliu pasakyti, bet grupiniai uzsiemimia man labai patiko, tiesiog super
bet siuo klubu esu tikrai patenkinta
Jau pati lankau, ačiū
Gal kas žinot kur pasižiūrėt info apie Herkaus galerijos klubą?
teko apsilankyt herkaus sporto klube.. nu ka as zinau..
o ar kasnors jau buvot naujam klube "ledi gym"? kaip kainos ten? kaip klubas?
Ateikit į naują klubą klaipėdoje Klaipedagym aš buvau nuėjusi geras ir interjeras ir kainos.Sakė kad nuo rugsėjo 7d. prasidės aerobikos, pilvo šokiai, joga, bike nu tie nerealūs dviračiai. aš tai nusipirkau 1men nuo 11 val.sumokėjau 65lt. Ateik siaip tikrai šauniai viskas padaryta ir geros kainos sakė bus iki rugsėjo 19d. nueikit pabandyti ir dar už miršau man patiko labai visur švaru. dar sakė, kad nuo spalio men. bus naujos treniruotės su vaikučiais .Super .
Čia kainos ir nuotraukos jei kam idomu www.klaipedagym.lt QUOTE(klaipediete123 @ 2009 09 05, 15:25) Ateikit į naują klubą klaipėdoje Klaipedagym aš buvau nuėjusi geras ir interjeras ir kainos.Sakė kad nuo rugsėjo 7d. prasidės aerobikos, pilvo šokiai, joga, bike nu tie nerealūs dviračiai. aš tai nusipirkau 1men nuo 11 val.sumokėjau 65lt. Ateik siaip tikrai šauniai viskas padaryta ir geros kainos sakė bus iki rugsėjo 19d. nueikit pabandyti ir dar už miršau man patiko labai visur švaru. dar sakė, kad nuo spalio men. bus naujos treniruotės su vaikučiais .Super . Čia kainos ir nuotraukos jei kam idomu www.klaipedagym.lt nu cia jau reklama sakyciau.. |