Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Open relationship", kaip sako amerikonai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Ares
Labutis, tetukai.

As ir mano brangusis esame labai atviri, kalbame apie viska. Jau senokai nusprendeme, kad "atviri santykiai", t.y. kuomet abu galime karts nuo karto "nueiti i kaire" be jokiu isipareigojimu yra gerai ir mums abiems, ir musu santykiams. Suprantame, jog zmogus negali buti su vienu zmogumi visa gyvenima. Juk visuomet norisi ivairoves, kazko naujo.

Zinoma, nesipasakojame vienas kitam apie nuotykius, taciau apie juos tikrai numanome.

Problema tame, kad maniskis paskutiniu metu pradejo verkslenti, kad jis man nera vienintelis. Suprantu, jog zmogus nori buti TAS, su kuriuo as noreciau visuomet buti kartu, taciau as irgi zinau, jog as jam neesu vienintele moteris sexo atzvilgiu.

Gal galetumete paaiskinti, kaip suprasti tokia vyro pozicija, kuomet jis sutinka, jog abu gali tureti kitus partnerius, o veliau del to priestarauja...nors jis pats tokiu santykiu neatsisako, t.y. jis noretu, jog jis galetu tureti kitu moteru, o as kitu vyru tureti negaliu.

Gal as durna, bet tokie dalykeliai man nepatinka. Jei abu gali kitu turet, tai abu, o jei ne vienas, tai nei vyras nei moteris neturetu su kitais but.
Daluze14
Tema aisku gera, bet zinai yr posakis, kad vyrai "ima" o moterys "duoda", nu tai va taip ir gaunasi, kad tu "duodama" dalini save ir seima, o jis tai gi tik viska "ima", tai kaip ir nedalina seimos g.gif

Zinoma, is principo tai kaip ir nesazinnga, bet pvz kai tu pastosi kad ir netycia, tai iskur zinosi kieno vaika nesioji? Darysi dnr tyrimus, kad isitikint? Na cia aisku elementariausia priezasti parasiau, kodel nelabai gerai moteriai eit i kaire. Nors siaip tai se tau 4u.gif Kas kaip moka, tas taip ir linksminasi... biggrin.gif
manx1
QUOTE(Ares @ 2009 04 17, 23:01)
Labutis, tetukai.

As ir mano brangusis esame labai atviri, kalbame apie viska. Jau senokai nusprendeme, kad "atviri santykiai", t.y. kuomet abu galime karts nuo karto "nueiti i kaire" be jokiu isipareigojimu yra gerai ir mums abiems, ir musu santykiams. Suprantame, jog zmogus negali buti su vienu zmogumi visa gyvenima. Juk visuomet norisi ivairoves, kazko naujo. 

Zinoma, nesipasakojame vienas kitam apie nuotykius, taciau apie juos tikrai numanome.

Problema tame, kad maniskis paskutiniu metu pradejo verkslenti, kad jis man nera vienintelis. Suprantu, jog zmogus nori buti TAS, su kuriuo as noreciau visuomet buti kartu, taciau as irgi zinau, jog as jam neesu vienintele moteris sexo atzvilgiu.

Gal galetumete paaiskinti, kaip suprasti tokia vyro pozicija, kuomet jis sutinka, jog abu gali tureti kitus partnerius, o veliau del to priestarauja...nors jis pats tokiu santykiu neatsisako, t.y. jis noretu, jog jis galetu tureti kitu moteru, o as kitu vyru tureti negaliu.

Gal as durna, bet tokie dalykeliai man nepatinka. Jei abu gali kitu turet, tai abu, o jei ne vienas, tai nei vyras nei moteris neturetu su kitais but.
*

Sakoma, kad ir "laisvos meiles" bendruomenese be pavydo neapseinama. Turbut partneriska meile galima myleti tik viena asmeni vienu metu.

Asmeniskai, gyventi partnerysteje su zmogum ir dulkintis su kitais nelaikau priimtina, tad sunku isijausti i tavo vaidmeni.

Kas del tavo "vyro" (pagrindinio sugulovo/ sugyventinio): pozicija labai aiski, pavydi, kai tave kiti dulkina. O tu jo pavydi?

**Superblondine**
"Open relationship", kaip sako amerikonai, del to jie ir yra buki, daugiau nikeo nesugalvociau pasakyti tokia tema, durnesniu "santykiu" prasmenes turbut nerasime,ir net neapsimoka ieskoti, sekmes gadinantis nervus ir gyvenima, ir gaudant ligas visokias 4u.gif
Medinis
QUOTE(**Superblondine** @ 2009 04 21, 19:11)
...daugiau nikeo nesugalvociau pasakyti tokia tema....

Jūs amerikonė?
Langoza
nesamone tokie santykiai... nesuprantama... nepateisinama...
ssiimmaa
o jei besiduodant su kitais/kitomis kuris nors is jusu nuspres kad tas kitas/kita geresnis/geresne? kaip tada? gal vyrutis sutiko kokia kita sekso partnere kuri pazadejo, kad butu tik jo? ar tas noras kitu vyru stipresnis uz nora buti tik jo? gal ir jis, atsiprasant, jau atsipiso?
courtney
Nenukrypkim nuo temos. Žmogus uždavė aiškų klausimą - ar teisinga, kad vyras pavydi. Aišku, kad neteisinga. Jūs abu turite susitarimą, ir jei abiem jis tiko, vadinasi pavydo čia būti negali. Kita kalba, jei abiem tai atsibodo. Gal pabandykit grįžti prie monogamijos, pajusit atnaujinę santykius, atradę artumą tik tarp dviejų, kas yra labai svarbu poroje.

P.s. lietuviškai tokie santykiai vadinami fleksogamija smile.gif
Medinis
QUOTE(Langoza @ 2009 04 21, 20:47)
nesamone tokie santykiai... nesuprantama... nepateisinama...

Ką jūs manote apie kvantinę teoriją? Nesąmonė ir nepateisinama? Ar jūs ją suprantate?
Dukee
Koks gali būti pavydas, jei vienas kitą išleidžia pasidulkinti?
Ir išvis, kas per pora? Nesuprantu aš tokios meilės schmoll.gif
Ares
Sutinku su courtney. Tema NERA apie tai, ar tokie santykiai yra amoralus, kvaili, nepriimtini ir pan. doh.gif Jei norite pakalbeti apie tai, susikurkite tema "as flexogamija yra geras dalykas?" 4u.gif Kiekvienas turi savo vertybes ir isitikinimus, kuriais vadovaujasi. As neteisiu jusu, jus neteiskite manes.

Tiesiog norejau paklausti vyru, kaip isspresti sia problema ir kaip kalbeti su saviskiu, kad susitartume. jog arba abu ta daro,arba ne vienas nedaro...nes paskutiniu metu jis tam nelabai pritaria.

Beje, tokie santykiai nei man, nei jam neatsibodo, tik mane jis savintis pradejo.

ssiimmaa, jei jis butu kita susirades, tai, manau, butu ir isejes, arba bent jau nepriestarautu, jog as su kitais vyrais buciau.

O del visokiu ligu, nestumu ir t.t., tai beveik visi karts nuo karto i kaire nueina ir nereikia apsimetineti, jog tokie dalykai neegzistuoja. Skirtumas tas, kad dauguma ta daro slapta, o mes vienas kito neapgaudinejame.
Dukee
QUOTE(A[SIZE=1)
res,2009 04 21, 22:28]
Sutinku su courtney. Tema NERA apie tai, ar tokie santykiai yra amoralus, kvaili, nepriimtini ir pan. doh.gif Jei norite pakalbeti apie tai, susikurkite tema "as flexogamija yra geras dalykas?"  4u.gif  Kiekvienas turi savo vertybes ir isitikinimus, kuriais vadovaujasi. As neteisiu jusu, jus neteiskite manes.

Tiesiog norejau paklausti vyru, kaip isspresti sia problema ir kaip kalbeti su saviskiu, kad susitartume. jog arba abu ta daro,arba ne vienas nedaro...nes paskutiniu metu jis tam nelabai pritaria.

Beje, tokie santykiai nei man, nei jam neatsibodo, tik mane jis savintis pradejo.

ssiimmaa, jei jis butu kita susirades, tai, manau, butu ir isejes, arba bent jau nepriestarautu, jog as su kitais vyrais buciau.

O del visokiu ligu, nestumu ir t.t., tai beveik visi karts nuo karto i kaire nueina ir nereikia apsimetineti, jog tokie dalykai neegzistuoja. Skirtumas tas, kad dauguma ta daro slapta, o mes vienas kito neapgaudinejame.
*

[/SIZE]

Man tokie santykiai nebūtų priimtini ir tiek. Nes manau, kad jei vyras išties myli, myli tik vieną. Sakyčiau seksas trise, galbūt labiau tiktų santykių paįvairinimui...ir tai tik iš reikalo dėl rutinos.

Bet norėčiau žinoti, kokį sustiprinimą ėjimas į kairę duoda santykiuose? Ar jums išties ramu, kai jis su kita?

Ares
QUOTE(Dukee @ 2009 04 22, 00:06)

Bet norėčiau žinoti, kokį sustiprinimą ėjimas į kairę duoda santykiuose? Ar jums išties ramu, kai jis su kita?
*

Kad ir kaip keistai tai Jums nuskambes, nejauciu jokio pavydo ar nerimo, jei jis su kita buna. Ir vien del to, jog zinau, kad as irgi kazkuriuo metu su kitu busiu. Tokiais atvejais pastoviu "antriniu" santykiu neuzmezgame, tad zinau, jog nieko rimto tarp ju nebus. Zinoma, visuomet yra galimybe, kad jam kazkuri kita labiau patiks, taciau si tikimybe lygiai tokia pati santykiuose, kuomet vyras ar moteris slaptai apgaudineja savo partneri.

O ar tai stiprina ar silpnina santykius, nezinau. Niekad i tai nesigilinau. Mums tiesiog patinka toks susitarimas...na, bent jau anksciau patiko, kol neatsirado problemu is MB puses. Musu atveju niekuomet nebuna kazko nuobodaus, iprasto, rutinisko...kaskart galime patirti vienas kita is naujo, o tai santykiams prideda tam tikra kibirkstele.

Langoza
QUOTE(Ares @ 2009 04 21, 20:28)
Kiekvienas turi savo vertybes ir isitikinimus, kuriais vadovaujasi.
*

o kokias vertybes turi tureti zmogus, mastantis, kad einant i kaire iziebiama santykiu kibirkstis?

QUOTE(Ares @ 2009 04 21, 21:25)
Kad ir kaip keistai tai Jums nuskambes, nejauciu jokio pavydo ar nerimo, jei jis su kita buna. Ir vien del to, jog zinau, kad as irgi kazkuriuo metu su kitu busiu. Tokiais atvejais pastoviu "antriniu" santykiu neuzmezgame, tad zinau, jog nieko rimto tarp ju nebus. Zinoma, visuomet yra galimybe, kad jam kazkuri kita labiau patiks, taciau si tikimybe lygiai tokia pati santykiuose, kuomet vyras ar moteris slaptai apgaudineja savo partneri.
*

o man smalsu, is kur tuos kitus partnerius randat? tai buna tik vienos nakties nuotykiai, ar trumpalaikiai meiluziai?
Medinis
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 12:00)
o kokias vertybes turi tureti zmogus, mastantis, kad einant i kaire iziebiama santykiu kibirkstis?

Gal - meilė, pagarba ir pasitikėjimas?
Ricina
Norėjau temos autorės paklaust - Jūs susituokę? Kiek ilgai kartu? Nes kažkaip nematau tolko kartu būt, jei vis vien einama pastoviai į kairę... Nebent vienas kitą išlaiko, tada abiem gerai... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 12:22)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai lotuliukas.gif
Medinis
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 12:30)
Nes kažkaip nematau tolko kartu būt, jei vis vien einama pastoviai į kairę...

O koks "tolkas" nuolat mylėtis tik su tuo pačiu žmogumi?
Ricina
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 13:24)
O koks "tolkas" nuolat mylėtis tik su tuo pačiu žmogumi?
*

O koks tolkas kartu tąsytis, jei vis norisi mylėtis su kitais?
Medinis
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 13:28)

Gal ne "tąsytis" o gyventi kartu? Dviem žmonėms, kurie myli vienas kitą, gerbia vienas kitą ir pasitiki vienas kitu.
Jei jūs manote, kad vyras turi priklausyti vien tik jums, tai čia niekuo nesusije nei su meile, nei su pagarba, nei su pasitikėjimu. Tiesiog nuosavybė ir tiek. Šunį nusipirkit.
Langoza
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 10:22)
*

o prie siu zodziu nebeegzistuoja toks dalykas, kaip issitikybe?

Ricina
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 13:30)
Gal ne "tąsytis" o gyventi kartu? Dviem žmonėms, kurie myli vienas kitą, gerbia vienas kitą ir pasitiki vienas kitu.
Jei jūs manote, kad vyras turi priklausyti vien tik jums, tai čia niekuo nesusije nei su meile, nei su pagarba, nei su pasitikėjimu. Tiesiog nuosavybė ir tiek. Šunį nusipirkit.
*

Mano šeimoje kitokios nuostatos, ir aš dėl to problemų nekeliu biggrin.gif bet mes dabar ne apie mane, o apie autorės iškeltą problemą... Pagal Jus tada išeina, kad pas autorės vyrą gimsta šuniški instinktai, nes jis savo antros pusės nebenori dalintis... lotuliukas.gif
Medinis
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 14:02)
o prie siu zodziu nebeegzistuoja toks dalykas, kaip issitikybe?

Gal galite paaiškinti kas tai yra?
Papildyta:
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 14:02)
Pagal Jus tada išeina, kad pas autorės vyrą gimsta šuniški instinktai, nes jis savo antros pusės nebenori dalintis...  lotuliukas.gif

Pagal mane niekas niekur neišeina, nes temos autorės vyro aš nepažįstu ir kas jam kur gimsta nežinau. Temos autorė turi kalbėtis su savo vyru ir bandyti jį išgirsti.
Ricina
quote=Medinis,2009 04 22, 14:05]
Pagal mane niekas niekur neišeina, nes temos autorės vyro aš nepažįstu ir kas jam kur gimsta nežinau. Temos autorė turi kalbėtis su savo vyru ir bandyti jį išgirsti.
[/quote]
Bandyti išgirsti.... g.gif A la "Brangioji, gal tu jau geriau nebevaikščiok "į kairę", užteks jau, kad aš einu... " Ir tada gyventi ilgai ir laimingai... rolleyes.gif
azen
[quote=Melynziede,2009 04 22, 13:11]
quote=Medinis,2009 04 22, 14:05]
[/quote]
Bandyti išgirsti.... g.gif A la "Brangioji, gal tu jau geriau nebevaikščiok "į kairę", užteks jau, kad aš einu... " Ir tada gyventi ilgai ir laimingai... rolleyes.gif
*

[/quote]
butent taip ir masto vyras tikriausiai. Kol eina jis tai jai jokiu pretenziju but kaip ir neturetu. Aisku visu geriausia tai butu abiem nurimti truputuka, nes kitu atveju kvepia dideliais nesutarimais ir gal net skyrybom.
Medinis
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 14:11)
Bandyti išgirsti....  g.gif  A la "Brangioji, gal tu jau geriau nebevaikščiok "į kairę", užteks jau, kad aš einu... " Ir tada gyventi ilgai ir laimingai...  rolleyes.gif

Klausytis ir išgirsti - du skirtingi dalykai.
Dukee
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:05)
Klausytis ir išgirsti - du skirtingi dalykai.
*

Na Medini, tu ištisai su savo sapalionėm. Geriau patartum, ko klausia autorė. Filosofuoji nuolat.
Medinis
QUOTE(Dukee @ 2009 04 22, 15:29)
Na Medini, tu ištisai su savo sapalionėm. Geriau patartum, ko klausia autorė. Filosofuoji nuolat.

Aš jau patariau. Panašu, kad tai žmonės, kurie moka suprasti vienas kitą. Tegu prisimena šią savo savybę.
Ricina
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:39)
Aš jau patariau. Panašu, kad tai žmonės, kurie moka suprasti vienas kitą. Tegu prisimena šią savo savybę.
*

Panašu, kad jau nebemoka, nes kyla problemų... rolleyes.gif
Medinis
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 15:43)
Panašu, kad jau nebemoka, nes kyla problemų...  rolleyes.gif

Problemos yra būtinos, nes jų nesant žmogus kvailėja. Tiesa ne visiems problemos padeda... Bet jei pora sąmoningai pasiekė tokį susitarimą, tai gal protaujantys...
JaunasTetis
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 13:28)
*

Visiškai sutinku. Ir nematau jokios čia meilės ar pagarbos. Ne daugiau nei švelnumą vienas kitam ir patogumą gyventi kartu.
Medinis
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 22, 15:56)
Visiškai sutinku. Ir nematau jokios čia meilės ar pagarbos.

Kas jums yra meilė ir pagarba?
Ricina
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:00)
*

O Jums? Ypač pagarba, jei remsimės autorės tema... rolleyes.gif
ooo
tarkim, as myliu viena vyra, bet jo ner dabar salia - tai ka, man visa likusi gyvenima gyvent kaip vienuolei? nu jau neee...
meile yra meile, o naturalus poreikiai seksui - kas kita...
Ricina
QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 16:02)
... o naturalus poreikiai seksui - kas kita...
*

Ėjimas lengviausiu keliu... Taip mirtinai reikia sekso ar labai toli ir ir ilgai negįžtantis vyras? 4u.gif (tik nesupykit už klausimą.. 4u.gif ).
Medinis
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 16:06)
Ėjimas lengviausiu keliu... Taip mirtinai reikia sekso ar labai toli ir ir ilgai negįžtantis vyras?  4u.gif  (tik nesupykit už klausimą..  4u.gif ).

O jei aš įsimylėjau Klaudiją Shiffer ar kaip ten rašosi? Ar man į vienuolius įsirašyti?

Beje, jūs į darbą lengviausiu keliu einate/važiuojate ar lipat per namus, tvoras, o gal per NewYork'ą kas rytą vykstate?
Ricina
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:08)
O jei aš įsimylėjau Klaudiją Shiffer ar kaip ten rašosi? Ar man į vienuolius įsirašyti?
*

Tokiu atveju reikia mokėt atskirt nerealias faktazijas nuo realių santykių lotuliukas.gif
ooo
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 16:06)
Ėjimas lengviausiu keliu... Taip mirtinai reikia sekso ar labai toli ir ir ilgai negįžtantis vyras?  4u.gif  (tik nesupykit už klausimą..  4u.gif ).
*

o ka, jei mirtinai? o ka, jei jis vedes ir vaidina istikima zmonai? biggrin.gif o kam reikia komplikuotai?

QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:08)

Beje, jūs į darbą lengviausiu keliu einate/važiuojate ar lipat per namus, tvoras, o gal per NewYork'ą kas rytą vykstate?
*

lotuliukas.gif
Langoza
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 12:05)
Gal galite paaiškinti kas tai yra?
*

nelipti ant kitu vyru, turint namuose savo. analogiskai taikoma tas pats ir vyrui - neiskot kitu sijonu, jei yra, kaip autores pacios teigiama, mylima zmona.
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 13:44)
Bet jei pora sąmoningai pasiekė tokį susitarimą, tai gal protaujantys...
*

jau turbut visiskai nusiprotave rolleyes.gif

QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 14:02)
tarkim, as myliu viena vyra, bet jo ner dabar salia - tai ka, man visa likusi gyvenima gyvent kaip vienuolei? nu jau neee...
meile yra meile, o naturalus poreikiai seksui - kas kita...
*

vibratoriu pilni sexo shopai
ooo
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:11)
nelipti ant kitu vyru, turint namuose savo. analogiskai taikoma tas pats ir vyrui - neiskot kitu sijonu, jei yra, kaip autores pacios teigiama, mylima zmona.
vibratoriu pilni sexo shopai
*

ka reiskia, nelipt, jei abu nori lipt ir abiems tai tinka, tik staiga vienas persigalvojo is dalies ax.gif
ar vibratorius gali atstoti vyra? nemanau...
Medinis
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:11)
nelipti ant kitu vyru, turint namuose savo.

O kiti vyrai gali ant jūsų lipti? flirtuoti? Beje šiame skyrelyje jau buvo tema, kad ne tik vyrai pavojingi, o ir moterys...
ooo
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:13)
O kiti vyrai gali ant jūsų lipti? flirtuoti? Beje šiame skyrelyje jau buvo tema, kad ne tik vyrai pavojingi, o ir moterys...
*

ta prasme, kad moteris ir su moterim? na taip... gali buti... tikimybe (mano asmenine nuomone) didesne, nei vyras su vyru ax.gif
Langoza
QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 14:13)
ka reiskia, nelipt, jei abu nori lipt ir abiems tai tinka, tik staiga vienas persigalvojo is dalies  ax.gif

ar vibratorius gali atstoti vyra? nemanau...
*

tai va ir problema, kad jau persigalvojo vienas. kitas dar nedasiprotejo rolleyes.gif

na, jei jau toks didelis tas sexo poreikis, kad norisi patenkinti tik gyvuliskus instinktus(netaikau to niekam asmeniskai) , tai mazu plastmases gabalas bent kiek pades rolleyes.gif

QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 14:13)
O kiti vyrai gali ant jūsų lipti? flirtuoti?
*

jei dar nesupratai, Medini, as esu uz tai, kad nereikia lipti nei vienam. tad jei as nelipsiu, ant manes tuo labiau nieks neuzliptu man to nenorint
JaunasTetis
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:00)
*

Šiuo atveju meilė man neatsiejama nuo noro lova dalintis tik su vienu žmogum. Tai taikoma labiau moteriai kaip labiau monogamiškai būtybei.
ooo
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:18)
na, jei jau toks didelis tas sexo poreikis, kad norisi patenkinti tik gyvuliskus instinktus(netaikau to niekam asmeniskai) , tai mazu plastmases gabalas bent kiek pades  rolleyes.gif
*

ar esat girdejusi apie Maslow poreikiu piramide? zmogus tik gyvulys, ilgam uzgniauzti igimtus instinktus nesveika psichikai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 22, 16:21)
Šiuo atveju meilė man neatsiejama nuo noro lova dalintis tik su vienu žmogum. Tai taikoma labiau moteriai kaip labiau monogamiškai būtybei.
*

kas nustate, kad moteris yra labaiu monogamiska butybe? vyrai, nepakenciantys konkurencijos?
Paradoksualė
QUOTE(Ares @ 2009 04 17, 22:01)

Gal as durna, bet tokie dalykeliai man nepatinka.

nu vot abu durni pasakysiu..a ka ne?? laisvi santykiai,nelaisvi...nera skirtumo..apie tai negali buti snekama poroje..is pradziu tai atrodo idealu,viskas pasakojama,isleidziami i pasimatymus,sutinkami su ovacijom nuuu kaip??? bigsmile.gif a veliau prasideda...kur,su kuo,kodel,as nenoriu,man nepatinka....nu ir t.t...
zmones egoistai..altruistai patampam kai jau nieko nebegalim imti is kitu,tada pradedam duoti..bo geri tampam... biggrin.gif
jums atgal kelio nera...ir mano nuomone -jusu santykiai turi tik laisvu santykiu ateiti geriausiu atveju...o siaip kad smegenu nesukt vienas kitam susitarkit iskart dabar..nes vyrukui prabudo kazkas nuosavo biggrin.gif
Medinis
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 16:18)
jei dar nesupratai, Medini, as esu uz tai, kad nereikia lipti nei vienam. tad jei as nelipsiu, ant manes tuo labiau nieks neuzliptu man to nenorint

Nenorint ar bijant? Ar tikrai niekada nenorėjote?

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 22, 16:21)

Ar noras lova dalintis su vienu žmogumi yra būtina meilės dalis, ar tai tik priedas, ar tiesiog kažkas šalia?

Sakykit, jūs gal jaunas vedėte, jei manote, kad moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif
Paradoksualė
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:43)
jei manote, kad moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif
*

hihihi.gif
labiau labiau...tikraaaiii dirol.gif
Ricina
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 16:43)
... moterys yra labiau "monogamiškos būtybės"? biggrin.gif
*

Pas moteris labiau atsakomybės jausmas išvystytas... smile.gif (aišku, kalbu ne apie visas biggrin.gif ).
Langoza
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 14:43)
Nenorint ar bijant? Ar tikrai niekada nenorėjote?

Ar noras lova dalintis su vienu žmogumi yra būtina meilės dalis, ar tai tik priedas, ar tiesiog kažkas šalia?
*

jei jau asmeniskai manes klausi, tai galiu atsakyti tik apie save - nenoriu, nenorejau. dar klausimu bus?

jei myli zmogu, is kur noras "dulkint" kitus?
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 17:15)
Pas moteris labiau atsakomybės jausmas išvystytas...  smile.gif  (aišku, kalbu ne apie visas  biggrin.gif ).
*

paskaicius SM, darau isvada, kad ne velnio jis pas moteris neisvystytas laugh.gif
Medinis
QUOTE(Langoza @ 2009 04 22, 20:15)
jei jau asmeniskai manes klausi, tai galiu atsakyti tik apie save - nenoriu, nenorejau. dar klausimu bus?
jei myli zmogu, is kur noras "dulkint" kitus?

Nenorit ir nenorėjot... Arba jūs frigidiška, arba meluojate net pati sau. Kaip pasakytų Stanislavskis - "Netikiu".

O noras "dulkinti" nuo meilės buvimo ar nebuvimo nepriklauso.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.