Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mazukas su charakteriu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Laurite
Mano mažutėlis nuo pat pradžių turėjo savo charakterį...Nors ir jaučiau šleikštulį, mėnesinės vėlavo, nėštumo testai vis rodė vieną juostelę blink.gif . Ir tik 3 testas, kurį dariausi jau iš nevilties (nežinojau ką ir galvoti-mėnesinės neprasideda doh.gif ), parodė dvi juosteles. O tada to taip nesitikėjau biggrin.gif ...
Nėštumas praėjo sklandžiai, visur dalyvavom su pilveliuku, net naktiniame klube pabuvojome paskutinį nėštumo mėnesį, o likus kelioms dienoms iki gimdymo šventėme draugų vestuves...
Buvo likusios daugiau negu 2 sav. iki numatytos datos...Kaip tik gavome paskolą naujam būstui, todėl suskubome tvarkytis dokumentus, mat kol nėra nepilnamečių vaikų viskas vyksta daug paprasčiau, nereikia jokios nepilnamečių reikalų pažymos, teismo leidimo įkeisti turtą ir tt. Taigi 06.08 9.30 susitariam su notaru patvirtinti galutinius dokumentus... Ir ką jūs manot, birželio 8 dieną, 2 val. nakties pajuntu kaip nubėga nuvilnyja vandenys blink.gif , nezinau kaip reaguoti, juk iki termino daugiau negu dvi sav. blink.gif . Pažadintas vyras galvoja, kad juokauju, mat už kelių valndų baigsim tvarkytis dokumentus...Mes dažnai pakalbėdavom, kad susitvarkom dokumentus, o tada jau ir vaikiukas gali paskubėti...be to 06.10 manęs laukė svarbus egzaminas blink.gif . Vienu žodžiu lelius išsirinko datą thumbup.gif . Dar vžiuojant į ligoninę sužinau, kad mano daktaras šią savaitę išvykęs (jis neperspėjo, nes man kaip ir ne laikas doh.gif ). Bet aš vistiek jaučiu euforiją. Kol susikraunam daiktus, nusimaudom, nuvažiuojam į ligoninę ateina 4 val. Priėmime klausia ar yra sąrėmiai, o aš nežinau...tiesiog nieko nejaučiu blink.gif . Papuolu į gimdyklą...galvoju, kad norėsiu nuskausminamųjų, bet ne dabar, kai jau labai labai...Ir kai ateina labai labai man gydytoja pareiškia...kad nuskausminimui jau per vėlu...jau gimdau. Trumpas šokas, bet pamatyti savo mažulėlį noras daug stiprenis. Apie 6 val. pradedu stumti ir...6 52 išgirstu silpną verkimą wub.gif ...Iškviečia neonatologus ir jie išsineša mano mažąją meilę cry.gif . Nuo per greito gimdymo mažulėlis nesupranta, kad jis jau ne pilvelyje ir sunkiai kvėpuoja cry.gif . Tačiau po dienos viskas susitvarko biggrin.gif ir aš žinau, kad dar 10 kartų pagimdyčiau, kad tik tai dar kartą patirčiau. Gimdymas yra kažkas nuostabaus ir visus skausmus nustelbia leliuko pirmas verksmas...Tai turi išgyventi kekviena moteris thumbup.gif .
O mano mažulis įrodė, kad mes galim planuoti, bet viskas priklauso ne nuo mūsų, taigi tvarkėm iš naujo dokumentus, į egzaminą išsiprašiau iš ligoninės thumbup.gif . O vaikelis ir toliau rodo savo charakterį: kai reikia kur išvažiuoti-užmiega, kai reikia miegoti, kaip tyčia viskas aplink pasidaro labai labai įdomu tongue.gif . Tokia tai mano sūnelio gimimo istorija smile.gif .
Lexana
Aukite sveiki ir laimingi. wub.gif
Night
Sveikinu su gimimu wub.gif
motinele
Labai sauni istorija ir begalo panasi i musu. Ir paskola, ir ankstyvas gimdymas, ir net gi draugu vestuves. O labiausiai tai charakterio rodymas. Aukit dideli, sveiki, laimingi.
Laurite
Ačiū už gerus žodžius ax.gif .
chris
PAskubĖJO bernaitis smile.gif , bet mamytei pasisekė taip lengvai ir greitai pagimdyt blink.gif
Aukit didučiai 4u.gif
Ramunita
o gal kadu parodysi ta savo charakteringa berniuka? smile.gif
Laurite
QUOTE(chris @ 2005 08 29, 15:27)
PAskubĖJO bernaitis smile.gif , bet mamytei pasisekė taip lengvai ir greitai pagimdyt  blink.gif 
Aukit didučiai 4u.gif
*

Ačiū
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 29, 21:22)
o gal kadu parodysi ta savo charakteringa berniuka? smile.gif
*

Va ir vaikinukas
user posted image
Čili
oi kokia nuotaikinga istorija biggrin.gif
Dena
Grazus mazulis su charakteriu thumbup.gif Aukit sveikuciai 4u.gif
advance
sekmes jums! 4u.gif
Laurite
Ačiū 4u.gif .
linada
kaip gražu skaityti gražias istorijas paukščiukų atėjimo wub.gif pati pagimdžius pradėjau tokių ieškoti - nes tai išties maži stebuklėliai, o skausmo nereikėtų sureikšminti mirksiukas.gif tai tik akimirka, nors dažnai pasakojimuose jis užgožia visą gimties stebuklą.
šaunuolis vaikinukas, kad tėvam nuo pat pradžių parodo - kas nuo šiol jūsų šeimoj bosas cool.gif thumbup.gif
siaulietuke
Ot berniukas, pakoregavo visus jusu planus. mirksiukas.gif thumbup.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.