QUOTE(kristinita @ 2009 04 20, 18:45) aciu uz palaikyma...
Aušra, laikykis
Kristinita, miegokit kartu, jei tik abiems gerai ir nesuk galvos - nepastebėsi, kaip tuoj pradės vaikščiot, eit į mokyklą ir iš viso neleis net prisiliesti
Labos,
mamytes, reik skubios pagalbos, nezinau ka daryti aciu QUOTE(zirzekle @ 2009 04 21, 04:18) Labos, mamytes, reik skubios pagalbos, nezinau ka daryti aciu o vaikui krūtį duodi?kai pačioj pradžioj man tai buvo-tai niekas apart vaikelio ir nepadėjo...bet padaviau jam žįsti ir praėjo...tiesa, dėjau labai dažnai prie krūties-tai pabandyk ir tu...gal tiesiog užlaikei pienelįir išsiurbus praeis? QUOTE(zirzekle @ 2009 04 21, 03:18) Labos, mamytes, reik skubios pagalbos, nezinau ka daryti aciu Tuos guzus reikia išmasažuoti.....bet kai man buvo...pačiai ilgiau nei 5 min neleido....sako gali tik pakenkti...tada į namus atėjo nuostabi masažistė- akušerė.....davė oksitocino į nosį įsikišti ir po 15 min....ji l.gražiai atleido tuos guzus.... nežinau kokiam tu mieste gyveni kad galėtų tau pagelbėti....gal skambink konsultantėms- jos viską tau paaiškins čia mamytės duodavo nr.....pažiūrėk gal rasi šiose temelėse....gaila, kad aš neišsisaugojau...... dar paskaityk čia http://www.sveikapradzia.lt/?text.id.sub.60 jei ką, kad ir čia skambink ir kreipkis......o gal būt su kūdikėlio pagalba pavyks tuos guzus įveikti.... QUOTE(zirzekle @ 2009 04 21, 04:18) Labos, mamytes, reik skubios pagalbos, nezinau ka daryti aciu Su pirmaja turejau guziuka, tai vyras ismasazavo, nutraukem tada pienuko, kiek pavyko ir maitinau dukrele is tos kruties. Tik taip ir pavyko ta guziuka "isvaikscioti". Bet po masazo, tai atsimenu net silpna buvo kaip skaudejo..
Sveikos mamos, ką tik parsivežėm savo lelytę namo ir esam nusiteikę maitintis tik mamos pienuku. Ir jau iškilo toks klausimukas.Kaip reikia elgtis su vaikiuko atrūginimu po maitinimo? Bevalgydamas mažiukas dažniausiai užmiega ir jeigu paimam panešioti, tada prabunda, kadangi soskes nenaudojam, po panešiojimo, kad vėl užmigtų neretai vėl prireikia papuko. Man kažkaip gaila vaikiuką žadinti, todėl ne visada pavalgydinus atrūginu, bet kai šiandien vaikas atpylė net pro nosytę nejuokais išsigandau. Tai ar jūs visada po maitinimo leliukus atrūginat?
QUOTE(meid @ 2009 04 21, 15:25) Sveikos mamos, ką tik parsivežėm savo lelytę namo ir esam nusiteikę maitintis tik mamos pienuku. Ir jau iškilo toks klausimukas.Kaip reikia elgtis su vaikiuko atrūginimu po maitinimo? Bevalgydamas mažiukas dažniausiai užmiega ir jeigu paimam panešioti, tada prabunda, kadangi soskes nenaudojam, po panešiojimo, kad vėl užmigtų neretai vėl prireikia papuko. Man kažkaip gaila vaikiuką žadinti, todėl ne visada pavalgydinus atrūginu, bet kai šiandien vaikas atpylė net pro nosytę nejuokais išsigandau. Tai ar jūs visada po maitinimo leliukus atrūginat? oi visaip...ir keldavau ir ne......šiaip kai diegliukai prasidėjo....tai ir per patį maitinimą keldavau atsirūgti....paskui vėl prie papulio.... šiaip taisyklių nėra....žiūrėkit kaip jums geriau...jei ramiai užmiega tegu miega....
Sveikos merginos
O as norejau papasakoti,siandien dienos istorija,buvau pas neurologe ir iskarto perspejau,kad maitinu,del vaistu paskyrimo,zodziu gydytoja padare labai nustebusi veida,paskui sako,o gal jau laikas butu baigti QUOTE(Vaidosee @ 2009 04 21, 17:34) Sveikos merginos O as norejau papasakoti,siandien dienos istorija,buvau pas neurologe ir iskarto perspejau,kad maitinu,del vaistu paskyrimo,zodziu gydytoja padare labai nustebusi veida,paskui sako,o gal jau laikas butu baigti šaunuolė tu o dėl atrūginimo-tai aš ir nežadindavau savo lėlytės ir tik retkarčiais atrūgindavau...mano mažius daug neatpylinėjo-tai problemos kaip ir nebuvo
aciu mamytes uz patarimus. zinokit paryciais ir su kita krutim tap pat buvo pasidare,maniau isprotesiu...masazas nepadejo, ir vyras visaip masazavo, bet man tik rekt norejos is skausmo...pasizadinau vaika ir per prievarta beveik papukus kisau...iszindo viska ir tfu tfu tfu...nebera tu guziuku.tikiuosi nebepasikartos, menkas malonumas
klausykit, ar kas susidures su NOro virusu? mano viakams vis nepraeina...o jau savaite kaip serga.....gal dar kam taip buvo?
Zirzekle,
teisingai padarei - šaunuolė O dabar truputį pasisaugok - po pasiguzavimų krūtinė gali būti jautresnė. Apsirenk gerai, akd neperpūstų kur tokiais permainingais orais, ir jei tik jausi - duok dažnai mažiukui žįsti, nedarykit didelių pertraukų. Sėkmės AušraR, nugi dar truputį - laikykis. Praeis šitas periodas, bus lengviau. Biškiuką sustiprės mažiai - atitrūksi, sugalvosim kaip Tau ūpą pakelti O dėl savo jausmų - tikrai neriek jausti kaltės, visa tai normalu. Tu taip pat esi žmogus ir sunkiais periodais visos emocijos suprantamos. Aš pati irgi kol vienoj knygoj neperskaičiau - jaučiau gėdą ir kaltę, kaip kokia nesuper duper tobula ir 100proc. teisinga mama Krisitinita, dar pasikartosiu - vis žaviuosi, kaip Jūs puikiai laikotės. O aš pasipasakočiau, kokį patyrimą apturėjau per šias šventes, bet kad nugi būt juokinga, jei nebūt graudu QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:08) klausykit, ar kas susidures su NOro virusu? mano viakams vis nepraeina...o jau savaite kaip serga.....gal dar kam taip buvo? Maniškė prasirgo prieš mėnesį, bet ligoninėj tuo metu gulėjom (dėl kitos priežasties), tai lašelinių kartais pastatydavo. Viduriavo gal kokias 5 dienas, ne daugiau.
kad man zinok jau baisu...jei nieko nevalgo tik MP ir svoris krenta akyse....tokie lyg ir linksmi, bet viska daro kaip suletintam filme..gulineja vis...jau savaite kaip serga ir vis viduriuoja stipriai....vakar lyg jau buvo geriau, siandien vel...vakar jau net valge....
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 04 21, 20:10) Zirzekle, teisingai padarei - šaunuolė O dabar truputį pasisaugok - po pasiguzavimų krūtinė gali būti jautresnė. Apsirenk gerai, akd neperpūstų kur tokiais permainingais orais, ir jei tik jausi - duok dažnai mažiukui žįsti, nedarykit didelių pertraukų. Sėkmės AušraR, nugi dar truputį - laikykis. Praeis šitas periodas, bus lengviau. Biškiuką sustiprės mažiai - atitrūksi, sugalvosim kaip Tau ūpą pakelti O dėl savo jausmų - tikrai neriek jausti kaltės, visa tai normalu. Tu taip pat esi žmogus ir sunkiais periodais visos emocijos suprantamos. Aš pati irgi kol vienoj knygoj neperskaičiau - jaučiau gėdą ir kaltę, kaip kokia nesuper duper tobula ir 100proc. teisinga mama Krisitinita, dar pasikartosiu - vis žaviuosi, kaip Jūs puikiai laikotės. O aš pasipasakočiau, kokį patyrimą apturėjau per šias šventes, bet kad nugi būt juokinga, jei nebūt graudu tai papasakok AusraR, kreipkis gal dar kartą pas daktarę QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:08) klausykit, ar kas susidures su NOro virusu? mano viakams vis nepraeina...o jau savaite kaip serga.....gal dar kam taip buvo? O jie tik viduriuoja? ar ir vemia? O kaip savijauta - skysčius geria? guvūs ar apatiški, irzlūs, kaip miega? man pavyko rasti visai informatyvų inf. biuletenį apie enterovirusus: žarnyno virusai O jei nustojo vemti, geria ir tik trydalioja dabar - tai gal ir gali būt savaitė. Bet šiaip - žiūrėčiau, kokia bendra savijauta vaikų QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:12) kad man zinok jau baisu...jei nieko nevalgo tik MP ir svoris krenta akyse....tokie lyg ir linksmi, bet viska daro kaip suletintam filme..gulineja vis...jau savaite kaip serga ir vis viduriuoja stipriai....vakar lyg jau buvo geriau, siandien vel...vakar jau net valge.... Jūs jau lyg buvote ligoninėj, ania? Tai kaip čia jus išleido nepasveikusius? Aš rgi matyt žiūrėčiau bendrą vaiko savijautą ir spręsčiau ar nevažiuot vėl pas gydytojus. QUOTE(Night @ 2009 04 21, 20:31) Jūs jau lyg buvote ligoninėj, ania? Tai kaip čia jus išleido nepasveikusius? Aš rgi matyt žiūrėčiau bendrą vaiko savijautą ir spręsčiau ar nevažiuot vėl pas gydytojus. buvom, matai, lasiniu jiem nebelasina, tai issiprasem namo, nes ten neimanomos salygos, nei uzpakali nuplaut nei pamiegot. As pradejau kritineti jau...nes penkias paras beveik be miego buvau....bo lova siaura, kieta ir per trumpa.... o bjauriausia tai kad MB viskas dzin, sakau gal gydytojai parodyt, sako nereikia, o kam. nu zodziu, esu visiskai viena, pasimetus ir issigandus.... QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 19:12) kad man zinok jau baisu...jei nieko nevalgo tik MP ir svoris krenta akyse....tokie lyg ir linksmi, bet viska daro kaip suletintam filme..gulineja vis...jau savaite kaip serga ir vis viduriuoja stipriai....vakar lyg jau buvo geriau, siandien vel...vakar jau net valge.... vaje... gal sm kur nors rastum info apie šį virusą....... bet dar gerai, kad jie mp turi tokioj situacijoj... laikykis QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:23) buvom, matai, lasiniu jiem nebelasina, tai issiprasem namo, nes ten neimanomos salygos, nei uzpakali nuplaut nei pamiegot. As pradejau kritineti jau...nes penkias paras beveik be miego buvau....bo lova siaura, kieta ir per trumpa.... o bjauriausia tai kad MB viskas dzin, sakau gal gydytojai parodyt, sako nereikia, o kam. nu zodziu, esu visiskai viena, pasimetus ir issigandus.... siaubas QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 04 21, 20:18) O jie tik viduriuoja? ar ir vemia? O kaip savijauta - skysčius geria? guvūs ar apatiški, irzlūs, kaip miega? man pavyko rasti visai informatyvų inf. biuletenį apie enterovirusus: žarnyno virusai O jei nustojo vemti, geria ir tik trydalioja dabar - tai gal ir gali būt savaitė. Bet šiaip - žiūrėčiau, kokia bendra savijauta vaikų tik viduriuoja, mazdaug 6-7 kartus per diena, gausiai. Ismatos jau tokia kosele, ebt skysta labai. Skyscius geria, buna lir linksmi, bet sakau, tokie kaip suletinti....irzloki tokia, bet kai zaidzia buna ir juokiasi, guvumu to nepavadinciau.....Miega diena gerai, nakti tragiskai, keliasi po kokiu 15 kartu kiekvienas, tai as vartausi nuo sono ant sono ir papuli duodu. O savijauta mane neramina, nes svoris krenta.... QUOTE(Agotė @ 2009 04 21, 21:34) negali, labai gi dirba matote...be to viena nakti pabuvo pas mus, kai as ligoninej tik su Nojum gulejau, Arijus namie su teciu buvo. Tai ji teko pasupt gerokai, nes uzsinorejo MP ir blogai miegojo, tai paskui kita diena visiems apsiskunde (net mano auklei) kaip ji darbe nualpo QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:38) negali, labai gi dirba matote...be to viena nakti pabuvo pas mus, kai as ligoninej tik su Nojum gulejau, Arijus namie su teciu buvo. Tai ji teko pasupt gerokai, nes uzsinorejo MP ir blogai miegojo, tai paskui kita diena visiems apsiskunde (net mano auklei) kaip ji darbe nualpo nu tai belieka tau didvyrei mamytei likt l.stipriai ir kantriai.....nors juk taip norisi į kažką atsiremti QUOTE(Agotė @ 2009 04 21, 21:46) nu tai belieka tau didvyrei mamytei likt l.stipriai ir kantriai.....nors juk taip norisi į kažką atsiremti na gal ne is lepuo bet is principu kazkokiu.....nes mato kad tevelis neypac linkes padeti, tai ji kaip ir skaito kad tai jo pareiga turetu buti. O tevelis padeda, negaliu sakyt, bet kad tos pagalbos reikia be galo daug.....man zinok baisiausia kad as pati atlaikyciau fiziskai...moraliskai tai jau kai nors....kazkokios atramos is artimuju jau nebesitikiu, kazkaip susitaikiau, moraline parama gaunu cia ir uztenka, tegu bent fiziskai padeda....dabar dar nusprendziau ieskoti naujos aukles, nes is sitos jokios naudos ner...nei valgyt gamint moka, nei su vaikais galiu ja palikt ramiai nei namus normaliai patvarko....isliadau siandine su vaikais, liepiau apklot rankytes (nes su pirstinem nebuna jie, nusikrato meistriskai) o kai atsibus iskarto vaziuot namo, nes susals (atsibude nenori ir po kaldryte rankyciu laikyti) nu tai ka, grizo visi ledinem rankom QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:04) na gal ne is lepuo bet is principu kazkokiu.....nes mato kad tevelis neypac linkes padeti, tai ji kaip ir skaito kad tai jo pareiga turetu buti. O tevelis padeda, negaliu sakyt, bet kad tos pagalbos reikia be galo daug.....man zinok baisiausia kad as pati atlaikyciau fiziskai...moraliskai tai jau kai nors....kazkokios atramos is artimuju jau nebesitikiu, kazkaip susitaikiau, moraline parama gaunu cia ir uztenka, tegu bent fiziskai padeda....dabar dar nusprendziau ieskoti naujos aukles, nes is sitos jokios naudos ner...nei valgyt gamint moka, nei su vaikais galiu ja palikt ramiai nei namus normaliai patvarko....isliadau siandine su vaikais, liepiau apklot rankytes (nes su pirstinem nebuna jie, nusikrato meistriskai) o kai atsibus iskarto vaziuot namo, nes susals (atsibude nenori ir po kaldryte rankyciu laikyti) nu tai ka, grizo visi ledinem rankom aišku.....bet vistiek kokie čia gali būt principai kai dukrai be proto sunku.... o vyras tai ne tik padėt turėtų bet per pusė dalintis visais rūpesčiais ir atsakomybe...nemigo naktim ir t.t... o dėl auklės- tai beabėjo ieškok kitos...tik turbūt nelengva rasti na tikrai sunku...o ypač kai abu serga QUOTE(Agotė @ 2009 04 21, 22:17) aišku.....bet vistiek kokie čia gali būt principai kai dukrai be proto sunku.... o vyras tai ne tik padėt turėtų bet per pusė dalintis visais rūpesčiais ir atsakomybe...nemigo naktim ir t.t... o dėl auklės- tai beabėjo ieškok kitos...tik turbūt nelengva rasti na tikrai sunku...o ypač kai abu serga na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt.... QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 22:48) na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt.... nežinau, ką daryčiau jei mano MB būtų abejingas QUOTE(kristinita @ 2009 04 22, 06:36) nežinau, ką daryčiau jei mano MB būtų abejingas man atrodo svarbu nepalikti ilgam, o tu juk kasdien grizti. Mane mana nuo metuku paliko mociutei, tavazinedavo tik savaitgaliais. Vertinu skeptiskai sita jos zingsni. Dabr ji troksta kazkokio rysio su manim, o jo ner. QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 00:48) na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt.... kaip suprantu tave, tikrai. As labai tikejausi pagalbos is savo mamos kai pirmaja auginau... nulis. Dabar galvoju kai gyvenam ant to pacio kiemo tai gal dabar bus kitaip, kur tau Pasveiks vaikiukai ir viskas bus gerai. Del savo ramumo gal reiktu pasitarti su kokia gydytoja, bet pirmiausia mamos nuojauta. Pas tave du, zaviuosi tavim AusraR, nes as neatlaikyciau. Sveikit
Oi mamytės.....kokios jūs šaunuolės...laikykitės...
Aš galvoju , kad mano mama tai savo gyvenimo visai negyvena....tik mūsų dukrų...po darbo atsistojus pavalgo ir lekia....dabar pas sesę, nes jos vyras sunkiai susirgo...o pas ją leliukas ir dar dukrytė...tai padeda nupraust suguldyt....jei nemiega - tai lieka pusė nanktelės -tada perima estafetę sesuo...o dar ir mane išleidžia į repeticijas....nu žodžiu po darbo...laksto tai pas vieną tai pas kitą....aukojasi labai...kartais net gaila būna.....norisi sakyt, kad pailsėtų....bet kad mums l.reikalinga... Papildyta: QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:48) na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt.... nu kaip šiandien ...kaip vaikučiai žinai, pagalvojau....kaip bus smagu kai sūneliai paaugs....abu iškarto QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 04 22, 12:06) Pasveiks vaikiukai ir viskas bus gerai. Del savo ramumo gal reiktu pasitarti su kokia gydytoja, bet pirmiausia mamos nuojauta. Pas tave du, zaviuosi tavim AusraR, nes as neatlaikyciau. Sveikit o kur tu dingtum, atlaikytum....kai zinai kad ner iseities, kazkaip atsiranda tu jegu, nros jau jau atrodo viskas, paskutines atidavei.... maniskiai tai isvis naktim prastai miega...keliasi kas 15-30 min, kartais dazniau....na taip jau trecia naktis, pilvukus jiems pucia....na as turiu auklyte, padeda kazkiek, diena su vaikais i lauka iseina, tai as nusnaudziu biskiuka...bet tai nebekompensuoja nes nakti isvis nemiegojau.....nu nieko, svarbu tik kad jie pasveiktu, mes jau kaip nors. Ane Papildyta: QUOTE(Agotė @ 2009 04 22, 12:23) nu kaip šiandien ...kaip vaikučiai na isleidau i lauka tai tik vienakart kakino ryte, bet kad nevalgo....na gal prades.... o mano mama irgi padeda, netgi nemazai sakyciau...bet kad ta jos pagalba tokia....ji aukojasi, bet net nezinau kaip paaiskinti.....na jeigu nakti pasupo vaika o kita diena skundziasi kad nualpo darbe tai kaip man jaustis....matai aukotis cia neuztenka, reikia dar ir save mylet ir priziuret...o ji, zinodama kad turi padidinta kraujospudi - kas ryta geria kava QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 11:34) na isleidau i lauka tai tik vienakart kakino ryte, bet kad nevalgo....na gal prades.... o mano mama irgi padeda, netgi nemazai sakyciau...bet kad ta jos pagalba tokia....ji aukojasi, bet net nezinau kaip paaiskinti.....na jeigu nakti pasupo vaika o kita diena skundziasi kad nualpo darbe tai kaip man jaustis....matai aukotis cia neuztenka, reikia dar ir save mylet ir priziuret...o ji, zinodama kad turi padidinta kraujospudi - kas ryta geria kava viskas aišku o rytoj jau jums mėnesiadienis QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 18:54) Mano kleckam teip buvo rudenį. Tik jie beveik neviduriavo, o vėmė geras penkias paras. Nieko be MP neėmė, silpo akyse. Tik nei gydytojam rodžiau, nei kur vežiau. Žinojau, kad bus gerai. Kažkaip man vaikų ligos tik pasitikėjimo savim ir kažkokio aiškumo kaip elgtis priduoda. Gal dar ir tai veikia, kad dvynukai ne pirmi vaikai... Ai, tuo metu gi mano dičkis Klinikų reanimacijoj gulėjo... Nesinori prisimint... Bet kiek skaitau, taviškiam nėr baisiai blogai - jie ir geria, ir nerėkia. O svoris gi ir turi krist tokiu atveju. Tik kad su tais pagalbininkais tokiais tai ne pyragai tau... Gal net geriau jokių tada... QUOTE(Emilė @ 2009 04 22, 14:07) Mano kleckam teip buvo rudenį. Tik jie beveik neviduriavo, o vėmė geras penkias paras. Nieko be MP neėmė, silpo akyse. Tik nei gydytojam rodžiau, nei kur vežiau. Žinojau, kad bus gerai. Kažkaip man vaikų ligos tik pasitikėjimo savim ir kažkokio aiškumo kaip elgtis priduoda. Gal dar ir tai veikia, kad dvynukai ne pirmi vaikai... Ai, tuo metu gi mano dičkis Klinikų reanimacijoj gulėjo... Nesinori prisimint... Bet kiek skaitau, taviškiam nėr baisiai blogai - jie ir geria, ir nerėkia. O svoris gi ir turi krist tokiu atveju. Tik kad su tais pagalbininkais tokiais tai ne pyragai tau... Gal net geriau jokių tada... nu zinai, kai mums pirmas kartas tai man jau atrodo kad baisiai blogai...bet gal ir ner taip jau blogai, neturiu su kuo lygint...siandien viriau sriuba tai valge. Nes koses nevalgo, o musu sriuba vakar valge, tai sugalvojau siandien jiems sriubos isvirti, tokia tirsta padariau, nu ir valge QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 14:17) nu zinai, kai mums pirmas kartas tai man jau atrodo kad baisiai blogai...bet gal ir ner taip jau blogai, neturiu su kuo lygint...siandien viriau sriuba tai valge. Nes koses nevalgo, o musu sriuba vakar valge, tai sugalvojau siandien jiems sriubos isvirti, tokia tirsta padariau, nu ir valge Viskas būna pirmą kartą. Panašu, kad gyveniams gerėja ir pas jus.
laba diena
QUOTE(celee @ 2009 04 22, 15:25) laba diena Turbut dukrytei augimo suolis, todel valgo daugiau.Neissigask, tegu valgo kiek ji nori, per kelias dienas pieno pagauses.Cia viskas gerai. QUOTE(celee @ 2009 04 22, 15:25) laba diena atsimenu to paties klausiau, kai mano mažiui tiek laiko buvo
o as tai zinokit jauciu meciau miegoti
Nemiegojimo narkomanė.
paskaitinėjau čia - visos su savo problemom. Šaunuolės, kad laikomės, nepasiduodam. Va, po balionėlį
noriu ir aš čia įsiliet. Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus noriu pati maitint savo turtelį ir duot tai, kas geriausia.. QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 23, 16:00) paskaitinėjau čia - visos su savo problemom. Šaunuolės, kad laikomės, nepasiduodam. Va, po balionėlį noriu ir aš čia įsiliet. Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus noriu pati maitint savo turtelį ir duot tai, kas geriausia.. o kiek tas per mazai? kokio svorio gime, kiek numete ligoninej ir kiek dabar sveria? QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 23, 15:00) paskaitinėjau čia - visos su savo problemom. Šaunuolės, kad laikomės, nepasiduodam. Va, po balionėlį noriu ir aš čia įsiliet. Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus noriu pati maitint savo turtelį ir duot tai, kas geriausia.. viskas bus gerai.......sako, jei jau galėjai pastoti ir pagimdyti(nelengvas procesas) galėsi ir maitinti..... pasipasakok kas neramina......čia l.šaunios mamytės visada pataria |