Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: darbo vieta po vaiko auginimo atostogu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
jurgga
Dirbu pradiniu klasiu mokytoja mokykloje (neterminuota sutartis,stazas 9metai toje darbovieteje).Pernai mazejo pradiniu klasiu,todel man buvo pablogintos salygos (pasiulyta destyti anglu kalba). Pasirasiau sutikima tik 2004/2005 mokslo metams. Tas mano sutikimas iki 2005 rugpj.31d.

Simet man siulo daugiau anglu klb pamoku.Apie sutarties perrasyma nekalba,zino,kad nesutiksiu. Ar darbdavys nepazeidzia istatymu? Atleisti manes negali, nes esu nescia.

Beje, lapkriti iseisiu gimdymo atostogu. Tai i kokias pareigas teisiskai mane grizusia privalo priimt darbdavys? Ar galiu tiketis prad.kl.mokytojos vietos?
Gedmantas Gedminas
Jūsų sutikimas dėstyti angkų kalbą baigsis nurodytą dieną. Darbdavys privalio jus grąžinti į ankstenį statusą-pradinių klasių mokytoja. Jūsų nėštumo metu turite "imunitetą" jums jokiomis aplinkybėmis negalinti bloginti darbo sąlygų.
Išėjus vaiko priežiūros atostiogų Jus turės priimti į tas pareigas iš kurių išeisite. Jei Jūs pati nepakeisite savo darbo sutarties sąlygų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.