Sena tema čiaTaigi naikinam toliau Papildyta:QUOTE(Putlutė @ 2008 11 23, 17:57) asmeniskai high-care centro paslaugu neisbandziau,bet noreciau  o lazerinis masazas man tikrai padejo,tik neatvaiksciojau viso kurso  mokedavau uz 30-40min 90Lt. tikrai nebrangiai moki  o kiek praėjai procedūrų ir kada kažkiek rezultatas pasimatė?
Annabella
2008 12 04, 20:20
QUOTE(Meina @ 2008 12 04, 17:00) Sena tema čiaTaigi naikinam toliau Papildyta:o kiek praėjai procedūrų ir kada kažkiek rezultatas pasimatė? sveika, parasyk prasau apie ta masaza. nes as viska isbandzius, isskyrus masaza ir niekas nepadejo. kaip veikia tas masazas? ka ten daro jo metu? paskui oda nusilupa? as vaiksciojau kursa pas kosmetologe, tai man zolelem trindavo, paskui oda nueina (gerai skamba) tai pradzioj buvo rezultatas, bet paskui vel tas pats per ta pati. parasyk. aciu. Papildyta:QUOTE(Annabella @ 2008 12 04, 21:18) sveika, parasyk prasau apie ta masaza. nes as viska isbandzius, isskyrus masaza ir niekas nepadejo. kaip veikia tas masazas? ka ten daro jo metu? paskui oda nusilupa? as vaiksciojau kursa pas kosmetologe, tai man zolelem trindavo, paskui oda nueina (gerai skamba) tai pradzioj buvo rezultatas, bet paskui vel tas pats per ta pati. parasyk. aciu.
QUOTE(Annabella @ 2008 12 04, 20:20) sveika, parasyk prasau apie ta masaza. nes as viska isbandzius, isskyrus masaza ir niekas nepadejo. kaip veikia tas masazas? ka ten daro jo metu? paskui oda nusilupa? as vaiksciojau kursa pas kosmetologe, tai man zolelem trindavo, paskui oda nueina (gerai skamba) tai pradzioj buvo rezultatas, bet paskui vel tas pats per ta pati. parasyk. aciu. Papildyta:Aš nesidariau, dar irgi tik domiuosi, jei krizė nesuės  , tai reiks darytis kažkada  Senoj temoj IngridaHa rašė, kad darosi, gal užsuks čia parašyti
Putlutė
2008 12 10, 15:09
sveikos visos atsakau Meinai - as atvaiksciojau 7seansus(butent lazerinio masazo),bet tuo paciu nesiliovau tepliotis kremais,i paprastus masazus vaiksciojau ir pilinga pora kartu isbandizau,bet labai jau skausminga po lazeriniu masazu oda atrodo graiziai iskart,momentaliai,tik nulipus nuo masazinio stalo matau,kad nieko nematai  strijos laaaaabai blyskios,celiulitas kaput ir oda labai svelni  bet po kiek laiko strijos vel paryskeja,bet po kiekvienos proceduros jos paryskeja vis maziau,o visi kito salutiniai odos negrazumai tiesiog dingsta
IngridaHA
2008 12 13, 15:41
QUOTE(Meina @ 2008 12 04, 22:34) Aš nesidariau, dar irgi tik domiuosi, jei krizė nesuės  , tai reiks darytis kažkada  Senoj temoj IngridaHa rašė, kad darosi, gal užsuks čia parašyti  Sveikutes.Vel diskutuosim Na,as nesidarau masazo... gal ne taip supratot? As bandau su limfodrenazu naikint strijas.Po pirmos prodeduros per savaite iki kitos numeciau 5cm.nuo pilvo ir 2kg.bendro svorio.Pasitaike menulio delcia tai dar ir valgyt prisilaikiau(per delcia gerai laikytis dietos-svoris gerai krenta).Tai va,viso driausi 3 proceduras.Per pastaraja paiguodziau,kad nelabai rezultatai matosi.Tai,kad padare...visos strijos melynos + melyne.  Na ,man atrodo,kad strijos palygejo,geriau atrodo.Sake kokius 5kartus man reiktu,kad rezultatas kazkoks pasimatytu.Paskui reiks vitamina A ultragarsu ivest.Vis laukiu,kaip cia bus. Tai tiek naujoviu mano grozio pasaulyje,hi, hi, hi... Jei nebus rezultatu,eisiu i lazerini masaza,tik ,kazi,ar Klaipedoj yra toks?  Gal kuri rado ir jau grazi vaiksto?Pasidalinkit. P.S> Putlute,ar skausmingas lazerinis masazas?
Putlutė
2008 12 13, 18:51
QUOTE(IngridaHA @ 2008 12 13, 16:41) Sveikutes.Vel diskutuosim Na,as nesidarau masazo... gal ne taip supratot? As bandau su limfodrenazu naikint strijas.Po pirmos prodeduros per savaite iki kitos numeciau 5cm.nuo pilvo ir 2kg.bendro svorio.Pasitaike menulio delcia tai dar ir valgyt prisilaikiau(per delcia gerai laikytis dietos-svoris gerai krenta).Tai va,viso driausi 3 proceduras.Per pastaraja paiguodziau,kad nelabai rezultatai matosi.Tai,kad padare...visos strijos melynos + melyne.  Na ,man atrodo,kad strijos palygejo,geriau atrodo.Sake kokius 5kartus man reiktu,kad rezultatas kazkoks pasimatytu.Paskui reiks vitamina A ultragarsu ivest.Vis laukiu,kaip cia bus. Tai tiek naujoviu mano grozio pasaulyje,hi, hi, hi... Jei nebus rezultatu,eisiu i lazerini masaza,tik ,kazi,ar Klaipedoj yra toks?  Gal kuri rado ir jau grazi vaiksto?Pasidalinkit. P.S> Putlute,ar skausmingas lazerinis masazas? isbandysiu ir as limfodrenaza,suviliojai lazerinis gana skausmingas pirmas proceduras,bet poto nieko,nes skaudziausia,kol celiulita iskrapsto  o jei jo nera ir oda gana stangri,tai manau neturetu visai skaudeti,kaip paprastas masazas su taure
Annabella
2008 12 13, 22:25
as vaiksciojau gal kokius 7 kartus ir oda man nuejo, nu cia per 1.5 metus. tai va, po kiekvieno odos nuejimo, striju nesimatydavo. oda kaip nauja. bet po kiek laiko - jos vel pasirodydavo. tada vel eidavau ir vel tas past per ta pati. rezultatas budavo tik po proceduros praejus menesiui. ta procedura - istina oda zolelem su smulkintom kriauklem. tada betrinant (ojoj kaip skauda, jausmas kaip stikliukais braizytu) oda irausta, vos apsimauni kalnem ir varai namo. tada miegi 3 dienas issizergus ir oda kaip nudingilta. ziauriai skauda. negalima slapint. nu ir po 4-5 dienu oda atsoka ir ima luptis. nu nausmas "super". kaip sene jauciausi. odos galaliuka paimi ir ji lupasi bet po apacia odele olialia  tai vat kaip.... kaina apie 100 lt slaunu vidine puse. tai ir nezinau, rekomenduot ta procedura ar ne... o kaip su lazeriu? ka ten daro? kiek kainuoja?
Putlutė
2008 12 14, 00:12
QUOTE(Annabella @ 2008 12 13, 23:25) as vaiksciojau gal kokius 7 kartus ir oda man nuejo, nu cia per 1.5 metus. tai va, po kiekvieno odos nuejimo, striju nesimatydavo. oda kaip nauja. bet po kiek laiko - jos vel pasirodydavo. tada vel eidavau ir vel tas past per ta pati. rezultatas budavo tik po proceduros praejus menesiui. ta procedura - istina oda zolelem su smulkintom kriauklem. tada betrinant (ojoj kaip skauda, jausmas kaip stikliukais braizytu) oda irausta, vos apsimauni kalnem ir varai namo. tada miegi 3 dienas issizergus ir oda kaip nudingilta. ziauriai skauda. negalima slapint. nu ir po 4-5 dienu oda atsoka ir ima luptis. nu nausmas "super". kaip sene jauciausi. odos galaliuka paimi ir ji lupasi bet po apacia odele olialia  tai vat kaip.... kaina apie 100 lt slaunu vidine puse. tai ir nezinau, rekomenduot ta procedura ar ne... o kaip su lazeriu? ka ten daro? kiek kainuoja? man "Kosmedijoj" dare braziliska pilinga(kaip tu sakai su zolelem,labai skausminga),vien uz pilva praita vasara mokejau 90lt,bet atvaiksciojau keleta seansu ir nebeejau,labai jau skauda
sigitela
2008 12 14, 15:56
Man tai alieejuukas Bio OIl padeda, rezultatai tikrai matosi, o dar nei puse buteliuko nesunaudojau. Man striju atsirado tik ant slaunu vidines puse, buvo ryskios, o dabar rezultatai matosi
Annabella
2008 12 14, 20:18
QUOTE(sigitela @ 2008 12 14, 16:56) Man tai alieejuukas Bio OIl padeda, rezultatai tikrai matosi, o dar nei puse buteliuko nesunaudojau. Man striju atsirado tik ant slaunu vidines puse, buvo ryskios, o dabar rezultatai matosi  nu paaiskink man kaip ten rezultatai matosi? nes strijos yra kaip ibrezimas odos, virsutiniam sluoksnyje, tai kai sveiti brazilisku pilingu arba lazeriu nueina oda ir tada naujoj odoj maziau matosi. O kaip nuo aliejaus gali ji ju nesimatyt? ir kur yra to aliejaus pirkt? as tiek kremu isbandzius nuo paprasto aliejaus iki brangiausiu, kokius tik vaistines parduoda, dar agentai ir nieko. tik pastebejau, kad kai sportuoju, kazkaip jos maziau matosi. man strijos ne tik ant vidines slaunu puses, bet ir ant blauzdu o ant sonu ir subines jos tokios senos, akd jau ju ir nesimato...oda gi regeneruoja, apsitrina. gal reikia jas trint? siurksciu lininiu ranksluosciu?
IngridaHA
2008 12 15, 16:24
QUOTE(Annabella @ 2008 12 13, 21:25) as vaiksciojau gal kokius 7 kartus ir oda man nuejo, nu cia per 1.5 metus. tai va, po kiekvieno odos nuejimo, striju nesimatydavo. oda kaip nauja. bet po kiek laiko - jos vel pasirodydavo. tada vel eidavau ir vel tas past per ta pati. rezultatas budavo tik po proceduros praejus menesiui. ta procedura - istina oda zolelem su smulkintom kriauklem. tada betrinant (ojoj kaip skauda, jausmas kaip stikliukais braizytu) oda irausta, vos apsimauni kalnem ir varai namo. tada miegi 3 dienas issizergus ir oda kaip nudingilta. ziauriai skauda. negalima slapint. nu ir po 4-5 dienu oda atsoka ir ima luptis. nu nausmas "super". kaip sene jauciausi. odos galaliuka paimi ir ji lupasi bet po apacia odele olialia  tai vat kaip.... kaina apie 100 lt slaunu vidine puse. tai ir nezinau, rekomenduot ta procedura ar ne... o kaip su lazeriu? ka ten daro? kiek kainuoja? Cia tikriausia apie high-cere salono procedura parasei...zadejau brolenei siulyt,nes ji 15 metu ziuri veidrodi ir verkia:-,,kokia as negrazi,,bet kai paskaiciau apie kancias...gal nesakysiu jai nieko  Tas rezultatas, po menesio, ar ilgai isliko?ar verta tiek kenteti? P.S> Ta procedura daro jei strijos senos,o su svieziom -limfodrenaza,kuris irgi nera malonus(jausmas pamasus kaip oda siurbtu su taure.),bet dar kentet galima. Pasikartosiu sakydama,kad mano seimos gydytojos vyras chirurgas ir sake: ,,striju su kremu neisgydysi-nesvaistyk pinigu be reikalo,, Tai va,tokios nuomones ir laikausi. Putlute,o tu mane sugundei su lazeriniu masazu  apsikeisim procedurom  Mano oda labai elastinga,gal neskaudes labai  Gydytoja stebejosi,kaip isvis ji sutruko.Na,bet ir buvau...stora,kaip statinaite.Vandenu buvo riba.  Visi klause ar tikrai tik viena vaikeli turesiu.
IngridaHA
2008 12 17, 23:28
reikia pastatyt temyte i prieki  gal daugiau atsiliepimu mamos parasys. Tiesa,Putlute,kaip tau sekasi?Ar bandei jau limfodrenaza?
Putlutė
2008 12 18, 15:44
QUOTE(IngridaHA @ 2008 12 18, 00:28) reikia pastatyt temyte i prieki  gal daugiau atsiliepimu mamos parasys. Tiesa,Putlute,kaip tau sekasi?Ar bandei jau limfodrenaza? sveikutia nu zinok nebandziau  dabar tik pries Naujus 29d. uzsirasiau i Dermatinija biski kad celiulitus man nuimtu,po svesim pirti naujaka tai nenoriu chebros gasdinti o kaip tau sekas?kaip rezultatai?
sigitela
2008 12 19, 14:24
QUOTE(Annabella @ 2008 12 14, 21:18) nu paaiskink man kaip ten rezultatai matosi? nes strijos yra kaip ibrezimas odos, virsutiniam sluoksnyje, tai kai sveiti brazilisku pilingu arba lazeriu nueina oda ir tada naujoj odoj maziau matosi. O kaip nuo aliejaus gali ji ju nesimatyt? ir kur yra to aliejaus pirkt? as tiek kremu isbandzius nuo paprasto aliejaus iki brangiausiu, kokius tik vaistines parduoda, dar agentai ir nieko. tik pastebejau, kad kai sportuoju, kazkaip jos maziau matosi. man strijos ne tik ant vidines slaunu puses, bet ir ant blauzdu o ant sonu ir subines jos tokios senos, akd jau ju ir nesimato...oda gi regeneruoja, apsitrina. gal reikia jas trint? siurksciu lininiu ranksluosciu? toks vaizdas kad lyginasi oda,kai kur ju spalva blanksta, o kai kurios toks vaizdas kad mazeja, na nemoku paaskinti, reikia pamatyt  , to aliejuko yra Anglijoj, ten raso kad ir randus naikina, neseniai pradejau CZpjuvio randa tept, ziuresiu kas gausis
IngridaHA
2008 12 19, 16:06
QUOTE(Putlutė @ 2008 12 18, 14:44) sveikutia nu zinok nebandziau  dabar tik pries Naujus 29d. uzsirasiau i Dermatinija biski kad celiulitus man nuimtu,po svesim pirti naujaka tai nenoriu chebros gasdinti o kaip tau sekas?kaip rezultatai? biski buvau ,,uzluzus,,  tai praleidau dvi savaites nesidarius.Dabar jau sveikata taisosi ir zadu eit rytoj,jei priims.Kasdien as i jas ziuriu ir man rods,kad jos maziau matosi.Kazkaip susilygino su kuno spalva ir duobiu tokiu giliu neliko.Kaip po 3 proceduru sakyciau tikrai neblogai. Klausyk,o ta dermatinija kas per daiktas? kiek pamenu su lazeriniu masazu naikinai celiulita?  ar nepakankamas rezultatas?
IngridaHA
2008 12 29, 15:14
Su sventem visas stijuotas Kaip laikotes?Kaip rezultatai?Gal jau kas Klp.rado lazerini masaza? As numeciau dar 2kg  ,net pati netikiu...Tai viso dabar 4kg nutirpo.
kur-rita
2008 12 30, 01:16
QUOTE(sigitela @ 2008 12 19, 16:24) toks vaizdas kad lyginasi oda,kai kur ju spalva blanksta, o kai kurios toks vaizdas kad mazeja, na nemoku paaskinti, reikia pamatyt  , to aliejuko yra Anglijoj, ten raso kad ir randus naikina, neseniai pradejau CZpjuvio randa tept, ziuresiu kas gausis  labas o kokia kaina?gal ir pades jei randus naikina,man mano terapiaute siule isbandyti krema nuo randu.
Madilana
2008 12 30, 20:02
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 30, 03:16) labas o kokia kaina?gal ir pades jei randus naikina,man mano terapiaute siule isbandyti krema nuo randu. O koki butent krema nuo randu rekomendavo? Turejau Contratubex (juo randa naikinau, bet nieko nepadejo ne trupucio), bet gi jo tokia maza tubele, o kainuoja daug, uzteko jo vos 2 kartams visas strijuotas vietas issitept ir viskas.. Reikia kalno tu kremuku nuo randu ir dar didesnio kalno $$$
sveikutes mano kaime apie lazarini masaza net girdeti neteko  kazkur girdejau kad ir vakuminis masazas padeda sumazinti strijas. gal zinot ar tai tiesa?
Putlutė
2009 01 02, 20:21
QUOTE(nafnaf @ 2009 01 02, 18:54) sveikutes mano kaime apie lazarini masaza net girdeti neteko  kazkur girdejau kad ir vakuminis masazas padeda sumazinti strijas. gal zinot ar tai tiesa? tikru tikriausia
Sveikos, man po gimdymo pilvas irgi surtukinejo. Vuvo vandenu perdaug, tai pilviukas taip i prieki issoko, kad pats galas paskutine savaite sutruko. Dabar kai susitrauke, liko blynas sutrukusios odos. Gal kuri zinot Vilniuje kur cia tokias proceduras daro? Dar tik antras menuo baigisi kai pagimdziusi, tai kuo anksciau pradesiu rupintis, tuo lengviau gal us isnaikinti. Nesinori vasara istisini maudoma detis
Annabella
2009 01 05, 08:38
QUOTE(Madilana @ 2008 12 30, 21:02) O koki butent krema nuo randu rekomendavo? Turejau Contratubex (juo randa naikinau, bet nieko nepadejo ne trupucio), bet gi jo tokia maza tubele, o kainuoja daug, uzteko jo vos 2 kartams visas strijuotas vietas issitept ir viskas.. Reikia kalno tu kremuku nuo randu ir dar didesnio kalno $$$  o kiek kainuoja ts contratubex? as daugyyybe kremu nuo striu isbandziau, bet nepadejo man ne vienas. strijos nuo laiko apsirina ir taip odai regeneruojantis tampa pamazu ne taip matomos. bet man kai kurios isirezusios grioveliais contratubex dar nebandziau. noriu nusipirkt ir paziuret, kad bus
giedruze
2009 01 05, 14:27
sveikos gal zinot ar kaune atlieka masaza su lazeriu
Kodėlčiukė
2009 01 05, 14:35
laba diena man taip pat liko strijų ant pilvo po nėštumo šiek tiek ant šlaunų ir sėdmenų kol ne vasara ir kūnas neįdegęs, jos mažiau matosi vat įdomu, ar labai išryškėja tarkim po soliariumo ar pasikaitinimo saulėje?
Putlutė
2009 01 05, 16:51
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2009 01 05, 15:35) laba diena man taip pat liko strijų ant pilvo po nėštumo šiek tiek ant šlaunų ir sėdmenų kol ne vasara ir kūnas neįdegęs, jos mažiau matosi vat įdomu, ar labai išryškėja tarkim po soliariumo ar pasikaitinimo saulėje?  visoms skirtingai,vienoms isryskeja,kitoms jos kaip tik nublanksta
visą laiką tepliodavausi kremais, kai pastojau - specialiais kremais, nzn, gal dėl to nėra nė vienos strijos  O dryžis va jau 4 mėn dar yra, bet blanksta.
giedruze
2009 01 06, 15:29
as manau kremai nieko deti, nes as tepiaus kur kainuoja ne viena simta litu ir is kosmetologes, paskui is vaistines ir ka pinigai i bala, o tepiaus saziningai
Mangale
2009 01 07, 01:08
QUOTE(sigitela @ 2008 12 19, 15:24) toks vaizdas kad lyginasi oda,kai kur ju spalva blanksta, o kai kurios toks vaizdas kad mazeja, na nemoku paaskinti, reikia pamatyt  , to aliejuko yra Anglijoj, ten raso kad ir randus naikina, neseniai pradejau CZpjuvio randa tept, ziuresiu kas gausis  as irgi situo aliejuku tepiausi  metu... drauge is uzsienio padovanojo.. PO gimdymo nustojau.. ooo be reikalo.. krutine visa ispaisyta pasidare.. reikes prasyt tikriausiai vel dovanu, nes cia lietuvoj veiksmingo kaip ir neradau..
jei oda linkusi i tai nieko neisvengsi..as irgi tepliojaus saziningai,bet..uzpakaliukas,slaunys ir krutine vistiek sutruko..o po soliariumo matosi tiek pat kaip ir pries tai..
DonatukeDirba
2009 01 09, 13:48
QUOTE(alvyde @ 2009 01 09, 15:29) jei oda linkusi i tai nieko neisvengsi..as irgi tepliojaus saziningai,bet..uzpakaliukas,slaunys ir krutine vistiek sutruko..o po soliariumo matosi tiek pat kaip ir pries tai.. Gimdziau pries 8 metus, atsirado striju ant krutu, nors saziningai tepiau su aliejais ir kremais.. bet kadangi jos labai neryskios, tai netrukdo gyventi.. Ziuresim kaip si karta pasiseks
Na, odą reikia drėkinti ir prieš nėštumą. Bet svarbiausia čia natūrali odos drėgmė ir elastingumas, paveldimumas net, sakyčiau. Nei pas mano mamą, nei pas seses tokios dalyko nėra, tad tikriausiai genai
IngridaHA
2009 02 07, 17:02
QUOTE(dange29 @ 2009 01 09, 17:37) Na, odą reikia drėkinti ir prieš nėštumą. Bet svarbiausia čia natūrali odos drėgmė ir elastingumas, paveldimumas net, sakyčiau. Nei pas mano mamą, nei pas seses tokios dalyko nėra, tad tikriausiai genai  Ir as manyciau,kad cia ne kremu stebuklai ,o paprasciausi genai.Mano mamai striju nera ir man ju butu nebuve,jei nebuciau tokia nezmoniskai stora buvus.Paskutiniu menesius sutruko ir tai nedaug.Vandenu pilveli buvo tik tik...riba,o ir vaikas gime 4.190kg. ,0.57cm.ugio.O mama turejo maziuka pilveli.
As su pirmu tepliojausi ir striju neatsirado, dabar irgi tepuosi, nes manau geriau padaryti viska, kad paskui nereiktu galvoti -o gal butu neatsirade jei buciau tepusis.
Putlutė
2009 02 08, 13:09
QUOTE(IngridaHA @ 2009 02 07, 18:02)
Niu sveikutia kaip tau sekas tas zarazas naikinti?
giedruze
2009 02 12, 12:53
Sveikos pas mane buvo nedauk striju, bet ant koju, todel man baisi tragedija buvo. domejausi lazeriais, masazais, bet perskaiciau sitam forume apie bio oil. Nusprendziau pabandyti. Nors kremais ir aliejais netikejau kadangi visa nestuma tepliojaus ir nieko. Na dar neisnaudojau nei puses o ju kaip nera, gal keliose vietose bet liko taskai tad nesuprasi kas per biesas ten. Galvojau, kad gal nuo soliarumo, bet melynes nedingsta tai ir strijos tas pats. As manau, kad padejo aliejus.Nors ir sunku patiketi man paciai
Putlutė
2009 02 12, 16:04
QUOTE(giedruze @ 2009 02 12, 13:53) Sveikos pas mane buvo nedauk striju, bet ant koju, todel man baisi tragedija buvo. domejausi lazeriais, masazais, bet perskaiciau sitam forume apie bio oil. Nusprendziau pabandyti. Nors kremais ir aliejais netikejau kadangi visa nestuma tepliojaus ir nieko. Na dar neisnaudojau nei puses o ju kaip nera, gal keliose vietose bet liko taskai tad nesuprasi kas per biesas ten. Galvojau, kad gal nuo soliarumo, bet melynes nedingsta tai ir strijos tas pats. As manau, kad padejo aliejus.Nors ir sunku patiketi man paciai kur pirkai?as ieskau ieskau to bio oil vaistinese,niekur nera  P.S. jus stai toki perkate?
giedruze
2009 02 12, 20:39
na as paprasiau is airijos parsiunte. Ar pakuote tokia nezinau nes kai siunte tai is antro karto uzmaskuota pavyko atsiusti, todel pakuotes nebuvo manau, kad toks. p.s. nesuprantu kodel pas mus nera geru dalyku viska reikia siustis( sis aliejus, vaistai vaikui, nuo prakaitavimo ir t.t.)
Putlutė
2009 02 13, 12:30
QUOTE(giedruze @ 2009 02 12, 21:39) na as paprasiau is airijos parsiunte. Ar pakuote tokia nezinau nes kai siunte tai is antro karto uzmaskuota pavyko atsiusti, todel pakuotes nebuvo manau, kad toks. p.s. nesuprantu kodel pas mus nera geru dalyku viska reikia siustis( sis aliejus, vaistai vaikui, nuo prakaitavimo ir t.t.) o kiek mokejot su siuntimu?ar galetu ir man atsiusti,as sumokeciau
IngridaHA
2009 02 24, 18:55
Sveikos mergaites, istiko krize-proceduras nutraukiau  tad nebeuzsuku cia.Radau truputi INFO ,gal kuriai tiks. Procedūros nuo celiulito ir strijų:1. Procedūras su mumijo ir kava, taipogi masažą ir pratimus jus galite atlikti tada kada jums geriausia 2. Jei jums teks numesti daug svorio-patariu įsigyti gerą kremą nuo raukšlių po akim, nes geriau užsiimti profilaktika, nei paskui su jomis kovoti. Jį reiks naudoti lieknėjimo metu, paskui galėsite naudoti savo mėgiamą kremą. 3. Priemonės skirtos odos stangrinimui ar pan. aišku padeda, bet nereikia tikėtis, kad tarkim naudojant tik jį jūs sugražinsite savo pilvui stangrumą. Jie padeda , bet ne pašalina problemos, reikia veikti kompleksu. 4. Atsikratyti celiulito/strijų/patemti odą padės fiziniai pratimai, masažas, kavos skrabas ir mumijo. 5. Nesijaudinkite, jei viską daryti kaip reikia, oda bus graži ir susitrauks, nebusite kaip šerpėjus 6. Tas pats liečia ir krūtinę, taip ji gali sumažėti, bet jei darysite pratimus, masaža - ji bus maža bet graži ir išpuoselėta. Kavos skrabasDaro pozityvų poveikį dėl kelių faktorių: - degina riebalus (kofeinas įeina beveik į visu lieknėjimui skirtu kremu/preparatu sudėtį) - lygina oda (padeda atsikratyti celiulito ir strijų) - nuimą mirusias odos ląsteles (oda pasidaro minkšta ir šilkinė) veiki kaip šveitiklis Perkame arba pačios sumalam kava - (kava turi gautis maždaug kaip cukrus, t.y. stambaus malimo). Kava NETIRPI!!! NEGALIMA NAUDOTI TIRŠČIŲ(nereikia plikyti kavos)!!!! Muiliname problemines vietas gelių ir paimam biški kavos(kuo daugiau kavos tuo intensyviau veikia, bet iš pradžių nereikia daryti labai ilgai), ant viršaus tepame kava ir masažuojame, tokias pat judesiais kaip ir masažas .Krutinės geriau neliesti. Laikyti kavos ant kūno nereikia. Procedūros laikas- jūsų nuožiūra, vidutiniškai apie 10 min. Nereikia pirmą diena pradėti nuo 20 min, kad kitą dieną nekeikti šios procedūros. Nereikia būti fanatikais ir pult į kraštutinumus!!!:) Ši procedūra kaip masažas su plaušine - nieko blogo odai neatsitiks. MumijoGydo ir regeneruoja odą. Juo pagalba galima atsikratyti strijų. Mumijo galima įsigyti vaistinėse. Vilniuje-Madoj Viršuliškų gatvėje, jei nerandate vaistinėse. Kremą gaminame pačios.. Prieš dušą įmeskite1-2 tabletes į indelį su jūsų kūno pieneliu/kremu, kol jūs maudysitės jis visiškai ištirps. Jei ne- truputi pamaišykite kol visiškai ištirps. Tepti problemines vietas. Nuplauti mumijo nereikia, galima masažuoti, kad efekas būtų geresnis. Didelių strijų jus visiškai nepašalinsite (didelių net chirurginių būdų negalima pašalinti), bet mažos išnyks. Tai pat galima naudoti randams gydyti. Kvapui permušti lašinkite eterinių aliejų. P.S>Linkejimai putlutei
skorpea
2009 02 26, 18:47
sveikutes  gal galit rekomenduot koki krema?  o tsj as visa strijom isvagota
Putlutė
2009 02 27, 13:37
QUOTE(IngridaHA @ 2009 02 24, 19:55) Sveikos mergaites, P.S>Linkejimai putlutei  oij aciu aciu uz linkejimus as dabar pradejau daryti rytais pilvo ir koju pratimus mergaites,arteja vasara,laikykimes,neapsamanokit  visos busim grazios
IngaEstera
2009 02 27, 15:08
Ir aš pas jus į kompaniją
DOMINIKE
2009 02 27, 16:27
sveikos merginos, man buvo prasidejusios strijos....gana naemazos, isnaikinau ,,collostar,, firmos kremu nuo striju- besilaukianciom ir dijetu besilaikanciom kremu-taip parasyta ant dezutes. labai efektingas kremas net mano ginekologe nustebo. Ji galima nusipirkti sarmoje- kaina 150Lt/ 400 gr. jo gana daug. besilaukianciom uzteks ir nestumo laikotarpiui ir po nestumo. as ji naudojau pirma nestumo bet i pabaiga o antra nusipirkau iskarto kai suzinojau kad laukiuosi tai isvengiai daug priblemu. tikrai efektingas!!! mano visos drauges naudoja, patenkintos Papildyta:QUOTE(IngaEstera @ 2009 02 27, 17:08) Ir aš pas jus į kompaniją  oj, atsiprasau COLLISTAR firma, klaidele padariau Papildyta:QUOTE(IngridaHA @ 2009 02 24, 20:55) Sveikos mergaites, istiko krize-proceduras nutraukiau  tad nebeuzsuku cia.Radau truputi INFO ,gal kuriai tiks. Procedūros nuo celiulito ir strijų:1. Procedūras su mumijo ir kava, taipogi masažą ir pratimus jus galite atlikti tada kada jums geriausia 2. Jei jums teks numesti daug svorio-patariu įsigyti gerą kremą nuo raukšlių po akim, nes geriau užsiimti profilaktika, nei paskui su jomis kovoti. Jį reiks naudoti lieknėjimo metu, paskui galėsite naudoti savo mėgiamą kremą. 3. Priemonės skirtos odos stangrinimui ar pan. aišku padeda, bet nereikia tikėtis, kad tarkim naudojant tik jį jūs sugražinsite savo pilvui stangrumą. Jie padeda , bet ne pašalina problemos, reikia veikti kompleksu. 4. Atsikratyti celiulito/strijų/patemti odą padės fiziniai pratimai, masažas, kavos skrabas ir mumijo. 5. Nesijaudinkite, jei viską daryti kaip reikia, oda bus graži ir susitrauks, nebusite kaip šerpėjus 6. Tas pats liečia ir krūtinę, taip ji gali sumažėti, bet jei darysite pratimus, masaža - ji bus maža bet graži ir išpuoselėta. Kavos skrabasDaro pozityvų poveikį dėl kelių faktorių: - degina riebalus (kofeinas įeina beveik į visu lieknėjimui skirtu kremu/preparatu sudėtį) - lygina oda (padeda atsikratyti celiulito ir strijų) - nuimą mirusias odos ląsteles (oda pasidaro minkšta ir šilkinė) veiki kaip šveitiklis Perkame arba pačios sumalam kava - (kava turi gautis maždaug kaip cukrus, t.y. stambaus malimo). Kava NETIRPI!!! NEGALIMA NAUDOTI TIRŠČIŲ(nereikia plikyti kavos)!!!! Muiliname problemines vietas gelių ir paimam biški kavos(kuo daugiau kavos tuo intensyviau veikia, bet iš pradžių nereikia daryti labai ilgai), ant viršaus tepame kava ir masažuojame, tokias pat judesiais kaip ir masažas .Krutinės geriau neliesti. Laikyti kavos ant kūno nereikia. Procedūros laikas- jūsų nuožiūra, vidutiniškai apie 10 min. Nereikia pirmą diena pradėti nuo 20 min, kad kitą dieną nekeikti šios procedūros. Nereikia būti fanatikais ir pult į kraštutinumus!!!:) Ši procedūra kaip masažas su plaušine - nieko blogo odai neatsitiks. MumijoGydo ir regeneruoja odą. Juo pagalba galima atsikratyti strijų. Mumijo galima įsigyti vaistinėse. Vilniuje-Madoj Viršuliškų gatvėje, jei nerandate vaistinėse. Kremą gaminame pačios.. Prieš dušą įmeskite1-2 tabletes į indelį su jūsų kūno pieneliu/kremu, kol jūs maudysitės jis visiškai ištirps. Jei ne- truputi pamaišykite kol visiškai ištirps. Tepti problemines vietas. Nuplauti mumijo nereikia, galima masažuoti, kad efekas būtų geresnis. Didelių strijų jus visiškai nepašalinsite (didelių net chirurginių būdų negalima pašalinti), bet mažos išnyks. Tai pat galima naudoti randams gydyti. Kvapui permušti lašinkite eterinių aliejų. P.S>Linkejimai putlutei  jau pasiuliau  prasom naudoti Collistar krema
malinkaja18
2009 03 04, 16:10
sveikos.mam tai strijos ant pilvo ziauriai negrazu...  o jau greit vasara...taip norisi atrodyt normaliai  siaip naudoju dabar ta mumijo nes daug apie ji diskutavo,+aliejai ir kremai gal kas pavyks...  nebandziau dar masazu,sako jai maitini tai negalima puse metu jokiu masazu darytis.ar tiesa?gal kas zino?
Putlutė
2009 03 04, 20:54
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 04, 17:10) sveikos.mam tai strijos ant pilvo ziauriai negrazu...  o jau greit vasara...taip norisi atrodyt normaliai  siaip naudoju dabar ta mumijo nes daug apie ji diskutavo,+aliejai ir kremai gal kas pavyks...  nebandziau dar masazu,sako jai maitini tai negalima puse metu jokiu masazu darytis.ar tiesa?gal kas zino?  netiesa  negalima tik mezoterapijos darytis.
Šindila
2009 03 04, 21:56
Nu klausykit pasorodo jau panaceju atsirado Beje sveikos Po nestumo atsirado striju ant uzpakalio  vieno  kazkoks kosmaras  faktas kad sutrukusios odos niekas nesulipdys, ypac kremai. Skaitau apie lazerini masaza, bet mastau visgi brangu, jei uz karta 100 lt o ju reikia daug
Mangale
2009 03 11, 00:30
Per nestuma tepiausi pagrinde pilva.. o kad gali atsirasti ant slaunu striju,net nepagalvojau.. nes atrode , jog kitose vietose nestoreju... tik pilvas ir krutine parode akivaizdzius pokycius. bet deja ... deja... po gimdimo , greito svorio nuvetimo atsirado gan giliu striju ant slaunu.. isbandziau gan nemazai priemoniu, veiksmingiausia pasirode si. Taigi siulau ir jum, gal kuri nores pabandyti. BIO OIL, specialus odos prieziuros produktas nuo randu, striju(jau esancias sviesina,nestukems padeda ju isvengti) nelygiu odos tonu. Taip pat labai efektyvus senejanciai odai ir norint oda islaikyti elastinga. Oda nebebus sausa. 200ml. Jei per daug, galim tartis del mazesnio kiekio.. pasidalinciau Cia galima pasiskaityti placiau...Priemone tikrai efektyvi  i AZ
Putlutė
2009 03 11, 00:48
QUOTE(Mangale @ 2009 03 11, 01:30) Per nestuma tepiausi pagrinde pilva.. o kad gali atsirasti ant slaunu striju,net nepagalvojau.. nes atrode , jog kitose vietose nestoreju... tik pilvas ir krutine parode akivaizdzius pokycius. bet deja ... deja... po gimdimo , greito svorio nuvetimo atsirado gan giliu striju ant slaunu.. isbandziau gan nemazai priemoniu, veiksmingiausia pasirode si. Taigi siulau ir jum, gal kuri nores pabandyti. BIO OIL, specialus odos prieziuros produktas nuo randu, striju(jau esancias sviesina,nestukems padeda ju isvengti) nelygiu odos tonu. Taip pat labai efektyvus senejanciai odai ir norint oda islaikyti elastinga. Oda nebebus sausa. 200ml. Jei per daug, galim tartis del mazesnio kiekio.. pasidalinciau Cia galima pasiskaityti placiau...Priemone tikrai efektyvi  i AZ  jau girdejom apie sita priemone,labai noriu isbandyti bet Lietuvoj nerandu kur butu galima ja isigyti.kur jus ja pirkot?
Šindila
2009 03 11, 08:16
Taigi raso i AZ  reklama
|
|