Sveikos mamytės, turiu problema mano mergaite visi vaikučiai muša tiek didesni tiek mažesni. Mano mažajai deiminukei dar tik 1,5men. ir ji tik stovi sudėjus rankytes ir verkia. šiandien ir viena mergaite išpešė visa sauja mergaitei plauku. Aš vos neapsiverkiau iš paskos mergaites. Ir nežinau kaip toliau elgtis bandau pamokyt, kad muštu atgal bet ji nenori. Gal ką patartumėt kaip elgtis gal neleist su tais vaikučiais bendraut? Bet tada nebūtu jai su kuo žaist, nes visi vaikučiai ja nors sykį yra pastūmę ar sumušę.
Na gal manau paciai mamytei pirmiausia reiketu perzvelgti savo auklejimo metodus
Maniskis pvz. iki kokiu dvieju metu buvo super drasus. Kai pradejo lankyti lopsi pastebejau, kad visko pradejo bijoti. Pradzioje nesupratau kas yra? Gal mes ka blogai darom. Kol atkasiau, kad kaltas lopselis O del mustyniu tai buvo laikas, kad ji ir visi kuldavo, zaislus atiminedavo. Nes jo niekada nieks nemoke mustis, atiminet zaislu. Musu seima pakankamai rami, del auklejimo su teciu sutariam. Jau buvau pradejus nerimauti, ko cia tas mano berniukas toks geras Manau viskas priklauso nuo tevu, ju santykiu, nuo aukletoju.....
Dėl griežtumo tai visai negriežti esam aš bent taip manau . Aišku maniškė pastebėjau kad prieš lėtesnį vaiką tai erelis tuo pati pirma pradeda muštis, bet aš neleidžiu mušt kitų mažiukų. Mūsų visai neklauso mušasi, kandžiojasi, o jei ko neduodi ant žemės krist pradėjo. Net y parduotuvę gėda vestis pasidarė. Dar galvoju gal apsipras su tais vaikučiais, nes mes retai leisdavom matytis su kitais, kad bakterijų kokiu nepasigautų. Nes silpnokas imunitetas mano mažiukės, tuo visas bakterijas surinka.
o tai kur ją skriaudžia? ir kas tie vaikai? ta prasme-kaimynų,draugų vaikai,ar kokie darželiniai?
QUOTE(ritulacka @ 2009 04 21, 18:42) Sveikos mamytės, turiu problema mano mergaite visi vaikučiai muša tiek didesni tiek mažesni. Mano mažajai deiminukei dar tik 1,5men. ir ji tik stovi sudėjus rankytes ir verkia. šiandien ir viena mergaite išpešė visa sauja mergaitei plauku. Aš vos neapsiverkiau iš paskos mergaites. Ir nežinau kaip toliau elgtis bandau pamokyt, kad muštu atgal bet ji nenori. Gal ką patartumėt kaip elgtis gal neleist su tais vaikučiais bendraut? Bet tada nebūtu jai su kuo žaist, nes visi vaikučiai ja nors sykį yra pastūmę ar sumušę. manau nereiktu vaiko mokint mustis,mano irgi nesimusa,nuvedziau i lopseli,jai trenkia o ji ziuri arba verkia,bet atgal neduoda,jei pradesi mokint mustis tai ir tau gali uztrenkt
nezaist su tokais vaikais
žinot, tikrai savo vaikų nemokinu mušti kitų vaikų, bet apsiginti tikrai liepiu. Visada šalia manęs nebus, ateis laikas į mokyklą eiti, o ten jau gyvenimėlis ohoho
|