Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: lėta mergaitė
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
ritulacka
Sveikos mamytės, turiu problema mano mergaite visi vaikučiai muša tiek didesni tiek mažesni. Mano mažajai deiminukei dar tik 1,5men. ir ji tik stovi sudėjus rankytes ir verkia. šiandien ir viena mergaite išpešė visa sauja mergaitei plauku. Aš vos neapsiverkiau iš paskos mergaites. Ir nežinau kaip toliau elgtis bandau pamokyt, kad muštu atgal bet ji nenori. Gal ką patartumėt kaip elgtis gal neleist su tais vaikučiais bendraut? Bet tada nebūtu jai su kuo žaist, nes visi vaikučiai ja nors sykį yra pastūmę ar sumušę.
Andro
blink.gif ir kur ta tavo vargšytė mažylė tų vaikų randa?-į darželį jau eina ar ką?Tai ne tavo vaiko problema, tai tų vaikų problema, bet su laiku tai paveiks ir mažają-atsiras baimė ir visokie kitokie negerumai.O is kur ta plaukų išpešėja atsirado? Turi reaguoti ir labai garsiai pasakyti skriaudikui-NEGALIMA. NE,NEDARYK ,NEBANDYT ir pan.Iš To mažylė irgi išmoks nors kiek gintis.
samsam
Na gal manau paciai mamytei pirmiausia reiketu perzvelgti savo auklejimo metodus ax.gif Gal per dauk mergaitei esat griezta, gal per daznai sakot zodelius: NE, NEGALIMA, NEDARYK. O gal teveliai tarpusavyje nesutaria del vaiko auklejimo ir tai parodo prie mergaites. Vaikas paskui pats jau nebezino, kas cia galima ir kas negalima. Bijo suklysti unsure.gif

Maniskis pvz. iki kokiu dvieju metu buvo super drasus. Kai pradejo lankyti lopsi pastebejau, kad visko pradejo bijoti. Pradzioje nesupratau kas yra? Gal mes ka blogai darom. Kol atkasiau, kad kaltas lopselis verysad.gif
O del mustyniu tai buvo laikas, kad ji ir visi kuldavo, zaislus atiminedavo. Nes jo niekada nieks nemoke mustis, atiminet zaislu. Musu seima pakankamai rami, del auklejimo su teciu sutariam. Jau buvau pradejus nerimauti, ko cia tas mano berniukas toks geras doh.gif Na o paskui pradejo lankyti darza...... va dabar ir pats zaislus atimineja, ir uzvozia, o jei mato, kad neatsigins tai taip reeeeeeeeeeeekia doh.gif
Manau viskas priklauso nuo tevu, ju santykiu, nuo aukletoju.....
ritulacka
Dėl griežtumo tai visai negriežti esam aš bent taip manau . Aišku maniškė pastebėjau kad prieš lėtesnį vaiką tai erelis tuo pati pirma pradeda muštis, bet aš neleidžiu mušt kitų mažiukų. Mūsų visai neklauso mušasi, kandžiojasi, o jei ko neduodi ant žemės krist pradėjo. Net y parduotuvę gėda vestis pasidarė. Dar galvoju gal apsipras su tais vaikučiais, nes mes retai leisdavom matytis su kitais, kad bakterijų kokiu nepasigautų. Nes silpnokas imunitetas mano mažiukės, tuo visas bakterijas surinka.
Ramunita
o tai kur ją skriaudžia? ir kas tie vaikai? ta prasme-kaimynų,draugų vaikai,ar kokie darželiniai?
Kolekcionierė
QUOTE(ritulacka @ 2009 04 21, 18:42)
Sveikos mamytės, turiu problema mano mergaite visi vaikučiai muša tiek didesni tiek mažesni. Mano mažajai deiminukei dar tik 1,5men. ir ji tik stovi sudėjus rankytes ir verkia. šiandien ir viena mergaite išpešė visa sauja mergaitei plauku. Aš vos neapsiverkiau iš paskos mergaites. Ir nežinau kaip toliau elgtis bandau pamokyt, kad muštu atgal bet ji nenori. Gal ką patartumėt kaip elgtis gal neleist su tais vaikučiais bendraut? Bet tada nebūtu jai su kuo žaist, nes visi vaikučiai ja nors sykį yra pastūmę ar sumušę.
*

manau nereiktu vaiko mokint mustis,mano irgi nesimusa,nuvedziau i lopseli,jai trenkia o ji ziuri arba verkia,bet atgal neduoda,jei pradesi mokint mustis tai ir tau gali uztrenkt
Ramunita
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 04 24, 16:22)
manau nereiktu vaiko mokint mustis,mano irgi nesimusa,nuvedziau i lopseli,jai trenkia o ji ziuri arba verkia,bet atgal neduoda,jei pradesi mokint mustis tai ir tau gali uztrenkt
*

nu..o kaip vaikui atsigint?
Kolekcionierė
nezaist su tokais vaikais
Ramunita
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 04 25, 14:07)
nezaist su tokais vaikais
*

tai nebūtinai reikia su jais žaist,užtenka eit pro šalį ir pan.
Jura_j
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 26, 17:15)
tai nebūtinai reikia su jais žaist,užtenka eit pro šalį ir pan.
*

Nesuprantu, kokiu budu einanti su mama vaika, kazkoks pribeges pyplys prades musti? blink.gif
Ramunita
QUOTE(Jura_j @ 2009 04 28, 11:16)
Nesuprantu, kokiu budu einanti su mama vaika, kazkoks pribeges pyplys prades musti?  blink.gif
*

darželį kaip žinia mamos šalia nebūna
benux
žinot, tikrai savo vaikų nemokinu mušti kitų vaikų, bet apsiginti tikrai liepiu. Visada šalia manęs nebus, ateis laikas į mokyklą eiti, o ten jau gyvenimėlis ohoho
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.