*~~~NAUJI PLEPUČIŲ NAMUČIAI~~~* Bėgame i naujus, šiltus MŪSŲ namučius... Laparaskopija - tai dar vienas žingsnis išsvajotojo tikslo link ! Svarbiausias mūsų šūkis - šypsokimės ir tikėkime stebuklais  Tikiuosi, kad ši temutė užkrės virusiuku visas Jus.. Mergaitės, daugiau gerų emocijų, linksmos nuotaikos, daug šypsenų veiduose ir viskas bus O.K.E.Y ! Tik vieną kitą palaikydamos mes įveiksim visas blogas mintis, liūdnas nuotaikas ir pasisemsim optimizmo, kurio karts nuo karto pritrūkstam... Būkime DRAUGE, viena komanda Ruošiantis operacijai nepamirškime  REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS(Vykstant į ligoninę)1.Chalatas 2. Higienos priemonės(įskaitant paketukus+ vienkartines servetėles) 3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai) 4. Du vokeliai 5. Naktinukai ( geriau nei pižama) 6. Tapkės 7. Knyga- žurnalas 8. Rankšluostukas 9. Šiltos kojinėsPasiruošimas prieš:1. Tyrimai 2. Depiliacija 3. Visų aksesuarų saugus pasidėjimas namie Tai va, mergaitės, kad baigus šią temutę man visos pasakytumėte, kad Nes kitaip, diržiuko gausit... Vitalyte, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga.. SKELBIAMAS NAUJŲ NAMUČIŲ ATIDARYMAS
dendule
2009 04 22, 13:14
Solopgang
2009 04 22, 13:22
nauja tema Ačiū Inesai Papildyta:QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 14:14) aha, pasakiskas pilvukas
Siela_01
2009 04 22, 13:23
Vitalyte, su gimtadieniu!!! Inezai, ačiū už naujus gražius namučius ir tiesa, laba dienelė...daug darbo
skorpione20
2009 04 22, 13:30
INEZA, kaip ir visada, didziausias respect'as tau uz grazius namucius!  Saunuole tu musu. Uzkresk negailestingai mus visas savo virusiuku
Siela_01
2009 04 22, 13:36
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 14:14) gaila, kad aš nematau  na bet pasitenkinsiu jūsų įspūdžiais aš vakar viena traškučių pakelį sukapojau - negalėjau sustoti
Busiukas
2009 04 22, 13:47
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 22, 14:36) gaila, kad aš nematau  na bet pasitenkinsiu jūsų įspūdžiais Ar turi prisijungimo duomenis? Ineza,pilvukas labai dailus  . Vitalyte ir as prisijungciau prie taves su vynu,mane visa nestumo laika taip traukiau vynas,labai retai bet nesusilaikau mazai taurei raudono vyno,tokia soti ir laiminga pasijuntu  .O sampano net per naujus metus neparagavau,nes kvapelis nepatinka man jo.
cyplius
2009 04 22, 13:51
Inesiuk, nezinau net nuo ko pradeti  ar nuo nepakartojamu (kaip visada) namuciu, kurie tikiuosi atnes sekme ne vienai is musu  ar nuo to zavaus pilviuko  nu jau tooooks nerealus  oi kaip noriu tokio Bet kokiu atveju, ACIU TAU, kaip Skorpione sako, RESPECT'as 
Nauji namuciai - superiniai! Dekui, Ineza!
Siela_01
2009 04 22, 14:05
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 22, 14:47) Ar turi prisijungimo duomenis? Ineza,pilvukas labai dailus  . Vitalyte ir as prisijungciau prie taves su vynu,mane visa nestumo laika taip traukiau vynas,labai retai bet nesusilaikau mazai taurei raudono vyno,tokia soti ir laiminga pasijuntu  .O sampano net per naujus metus neparagavau,nes kvapelis nepatinka man jo. neturiu...bet ir neprašysiu  (nes pati savęs rodyti nenoriu)  taip sakant lygios sąlygos
Kristepala
2009 04 22, 14:09
Registruojuosi naujuose namuciuose. Aciu Ineza Vitalyte25 su tortadieniu Vitalyte turiu tau klausimuka  Gal zinai ar galima issipirkti atskira palata Jurininkuose ir kaip reiketu taip padaryti, ar kai atvyksiu jau i ligonine gultis, ar is anksto. Ar yra ten interneto rysys  ? Aciukas is anksto
Dziaugiuosi, kad nauji namuciai Jums patinka, tik su Jusu geromis nuotaikomis, sie namuciai bus kupini silumos...
Solopgang
2009 04 22, 15:28
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 22, 15:09) Registruojuosi naujuose namuciuose. Aciu Ineza Vitalyte25 su tortadieniu Vitalyte turiu tau klausimuka  Gal zinai ar galima issipirkti atskira palata Jurininkuose ir kaip reiketu taip padaryti, ar kai atvyksiu jau i ligonine gultis, ar is anksto. Ar yra ten interneto rysys  ? Aciukas is anksto  palatos tai dvivietes, gal net viena gulesi - nes zmoniu nedaug  kam tau ja pirktis atskirai? del interneto nezinau Papildyta:QUOTE(Ineza @ 2009 04 22, 15:18) tik su Jusu geromis nuotaikomis, sie namuciai bus kupini silumos... [/b]  silumos bus ir del jusu smailiku
dendule
2009 04 22, 19:11
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 17:47) Duniu kaip faina...skaitau tavo zinute ir siurpuliukai begioja... man liko 3dienos iki mm bet siandie jauciau kaip sonus pamaude vos vos jauciu ateis nelabosios...bijau tiketis kad neateis patikrink Inezos pilvuka issiunte i gmail...nerelus!!!
...sara...
2009 04 22, 19:38
...sveikutės visos naujoj temutėj, tikiuosi ši ir Jums bus sėkminga... ...pargrįžau su savo HCG net nežinau ar čia gerai ar blogai bet 1090IU/L
dendule
2009 04 22, 19:41
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 19:38) ...sveikutės visos naujoj temutėj, tikiuosi ši ir Jums bus sėkminga... ...pargrįžau su savo HCG net nežinau ar čia gerai ar blogai bet 1090IU/L  Ogo manau kad gerai kad didelis...  nesake kokios ten ribos skaiciuku savaitemis? smagu girdeti
...sara...
2009 04 22, 19:46
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 20:41) Ogo manau kad gerai kad didelis...  nesake kokios ten ribos skaiciuku savaitemis? smagu girdeti  ...kadangi ėjau be siuntimo nelabai klausinėjau, be to rezultatus vyras paėmė, o pagal mano skaičiavimus šiandien turėtų būti lygiai 5 savaitės, tai telpu į normas
dendule
2009 04 22, 19:54
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 19:46) ...kadangi ėjau be siuntimo nelabai klausinėjau, be to rezultatus vyras paėmė, o pagal mano skaičiavimus šiandien turėtų būti lygiai 5 savaitės, tai telpu į normas  super kada zadi pas gydytoja rodytis kazka pamenu sakei 10savaite. Gal anksciau sakyciau nueik ar nenori?
daivukas27
2009 04 22, 19:58
oi negaliu atsiziureti ir as Inezos pilvuku labai grazus  ziurek mazute saugok save ir savo pilviuka
...sara...
2009 04 22, 20:08
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 20:54) super kada zadi pas gydytoja rodytis kazka pamenu sakei 10savaite. Gal anksciau sakyciau nueik ar nenori?  ...žinau, kad pas mus šeimos klinikoj nėra echo tai nematau tikslo vistiek nieko nematys ir nenoriu kad lįstų kur nereikia  nebent sugalvosiu kur privačiai nueiti echo pasižiūrėti
...sara...
2009 04 22, 20:10
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 21:08) ...paskutinės mm kovo 18d. o pagal skaičiavimus turėtų šiandien būti lygiai 5 savaitėlės
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 20:11) Duniu kaip faina...skaitau tavo zinute ir siurpuliukai begioja... man liko 3dienos iki mm bet siandie jauciau kaip sonus pamaude vos vos jauciu ateis nelabosios...bijau tiketis kad neateis Ateis Dendule, ir i musu kiema  svente  sulauksim Man ir atejo pagaliau mmm, tik tokios lengvos,kad tik po 3 dienu supratau,kad tai jau mmm... taigi, dabar 2 men gersiu KT... po to bus matyt.... Merginos, idedu jums vieno gyd. homeopato nuoroda, vakar viena mergaite parase IUI skyreli,kad labai jis jai padejo, nes ilgai negalejo susilaukti leliuko... o ten dar bus kitos merginos istorija...gal kuri susidomes, as planuoju ir pas ji registruotis.... http://homeopatija.blogas.lt/Papildyta:QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 21:10) ...paskutinės mm kovo 18d. o pagal skaičiavimus turėtų šiandien būti lygiai 5 savaitėlės   Nu taip  tai ir gaunasi panasiai su Vitalyte,savaite gal veliau  nu tikrai nusimato skyreli vaisingos kaledos Papildyta:Sara, gal gali papasakoti savo sia istorija iki  na kaip gandrus gaudei  ar darei OT ir t.t. ,per laparoskopija, suprantu, nieko tau nerado... nu papasakok mus daugiau biski savo istorija...
dendule
2009 04 22, 20:36
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 20:34) Ateis Dendule, ir i musu kiema  svente  sulauksim Man ir atejo pagaliau mmm, tik tokios lengvos,kad tik po 3 dienu supratau,kad tai jau mmm... taigi, dabar 2 men gersiu KT... po to bus matyt.... Merginos, idedu jums vieno gyd. homeopato nuoroda, vakar viena mergaite parase IUI skyreli,kad labai jis jai padejo, nes ilgai negalejo susilaukti leliuko... o ten dar bus kitos merginos istorija...gal kuri susidomes, as planuoju ir pas ji registruotis.... http://homeopatija.blogas.lt/Papildyta: Nu taip  tai ir gaunasi panasiai su Vitalyte,savaite gal veliau  nu tikrai nusimato skyreli vaisingos kaledos Papildyta:Sara, gal gali papasakoti savo sia istorija iki  na kaip gandrus gaudei  ar darei OT ir t.t. Balionelis tau uz grazias ir pozityvias mintis Merginos vel "susirgau" mezgimo nerimo liga, vaikysteje buvau ja uzsikretus dabar SM paziurejau kiek groziu ypac kudikiam galima nunerti numegzti, net silpna pasidare... Jei susikaupsiu ka nors nunersiu parodysiu, tik kad paroje laiko nera  Nesuprantu kodel vos vos pavalgius jauciuos lyg suvalgius labai daug... merginos labanaktukas visoms  einu i dusa ir miegot, nes vaizdai liejasi jau
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 21:36) Megzk Dendule, megzk  bus i ka leliu aprengti krizes metu  Labanaktukas
Labas vakaras, as jau namuciuose-grizau apie 17,00,bet tik dabar baigiau miegoti, isoperavo pacia pirma  . Dekoju visoms uz palaikyma  Tikrai baisu nebuvo Mano rezultatai lb. geri - ENDO nera, tie zidinukai gimdos sienoje pasirodo buvo miomos (3), sake tokios kaip karpos, galejo trukdyti prisitvirtinki zirniukui, jas pridegino per laporoskopija ir sake nukris. Dare tik du pjuvius  Histeroskopijos metu rado dar viena mioma, kuri tupejo prie kiausintakio, tai sake galejo ir trukdyti ptaeinamumui. Pasisalino sake gerai.  Tai sake kliuciu pastojimui. Gyd. labai viska graziai isaiskino, papaise. Bet visgi rekomendavo IUI (grynai del amziau). Vitalyte su tortadieniu tave, lengvo ir ramaus  tau nesiojimo Sara nuostabios naujienos  Ir mes visos nepraraskim optimizmo
dendule
2009 04 23, 07:19
QUOTE(Engle @ 2009 04 22, 22:10) Labas vakaras, as jau namuciuose-grizau apie 17,00,bet tik dabar baigiau miegoti, isoperavo pacia pirma  . Dekoju visoms uz palaikyma  Tikrai baisu nebuvo Mano rezultatai lb. geri - ENDO nera, tie zidinukai gimdos sienoje pasirodo buvo miomos (3), sake tokios kaip karpos, galejo trukdyti prisitvirtinki zirniukui, jas pridegino per laporoskopija ir sake nukris. Dare tik du pjuvius  Histeroskopijos metu rado dar viena mioma, kuri tupejo prie kiausintakio, tai sake galejo ir trukdyti ptaeinamumui. Pasisalino sake gerai.  Tai sake kliuciu pastojimui. Gyd. labai viska graziai isaiskino, papaise. Bet visgi rekomendavo IUI (grynai del amziau). Vitalyte su tortadieniu tave, lengvo ir ramaus  tau nesiojimo Sara nuostabios naujienos  Ir mes visos nepraraskim optimizmo  SVEIKA SUGRYZUS Smagu kad geros zinios  lauksime dabar is taves dar geresniu ziniu ko labai linkiu tau... Labas rytelis mergytes.. Kvieciu visas arbatos:  Su saldziu sausaineliu, kuriuos tuoj pasausiu i krosni:
cyplius
2009 04 23, 08:22
Liabas rytas mielosios Sara, dideliausi sveikinimai tau
skorpione20
2009 04 23, 08:29
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 21:34) Ateis Dendule, ir i musu kiema  svente  sulauksim Man ir atejo pagaliau mmm, tik tokios lengvos,kad tik po 3 dienu supratau,kad tai jau mmm... taigi, dabar 2 men gersiu KT... po to bus matyt.... Merginos, idedu jums vieno gyd. homeopato nuoroda, vakar viena mergaite parase IUI skyreli,kad labai jis jai padejo, nes ilgai negalejo susilaukti leliuko... o ten dar bus kitos merginos istorija...gal kuri susidomes, as planuoju ir pas ji registruotis.... http://homeopatija.blogas.lt/Papildyta: Sveika, Duniu,Zinok as noriu pas si daktara nueiti. Siandien skambinsiu ir bandysiu gauti vizita pas ji.
Labas mergaites, Ar priimsite naujoke i savo skyreli? Ilgai atideliojau minti apie laparoskopija, kazkaip man vis baisu buvo apie ja pagalvoti... Ir nusprendziau sia saveite, akd atidelioti nera ko. Gal galite patarti kur geriau operuotis? pvz KMUK ar Vilniuje, ar i privacia lig. geriau kreiptis?
Siela_01
2009 04 23, 08:37
labas rytas QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 20:38) ...sveikutės visos naujoj temutėj, tikiuosi ši ir Jums bus sėkminga... ...pargrįžau su savo HCG net nežinau ar čia gerai ar blogai bet 1090IU/L  labai labai sveikinu!!! kuo tikriausia QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 21:34) Man ir atejo pagaliau mmm, tik tokios lengvos,kad tik po 3 dienu supratau,kad tai jau mmm... taigi, dabar 2 men gersiu KT... po to bus matyt.... Merginos, idedu jums vieno gyd. homeopato nuoroda, vakar viena mergaite parase IUI skyreli,kad labai jis jai padejo, nes ilgai negalejo susilaukti leliuko... o ten dar bus kitos merginos istorija...gal kuri susidomes, as planuoju ir pas ji registruotis.... http://homeopatija.blogas.lt/mano mmm irgi vakar atsibeldė (po geros savaitės vėlavimo  ), tai kol kas kaip ir anksčiau aš jų beveik nejaučiu QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 21:36) oi, čia labai smagus užsiėmimas - man irgi patinka, tik nelabai moku, tai nuo suėtingesnių sumanymu susilaikau QUOTE(Engle @ 2009 04 22, 23:10) Labas vakaras, as jau namuciuose-grizau apie 17,00,bet tik dabar baigiau miegoti, isoperavo pacia pirma  . Dekoju visoms uz palaikyma  Tikrai baisu nebuvo Mano rezultatai lb. geri sveika sugrįžusi namo irdar su geromi žiniomis QUOTE(dendule @ 2009 04 23, 08:19) Labas rytelis mergytes.. Kvieciu visas arbatos:  Su saldziu sausaineliu, kuriuos tuoj pasausiu i krosni:  oi, kiek čia skanumynų Papildyta:tiesa, apie homeopatiją - visai įdomu  aš prieš keletą metų buvau su šia sritimi susidūrusi(gydžiausi neaiškios kilmės alergiją), tai irgi net netikėdama, kad gali padėti, išgydė mane per keletą mėnesių, kai tradiciniai gydytojai to padaryti per du metus nesugebėjo
Heiress
2009 04 23, 08:44
Labas rytas Tik dienele nepabuvau cia, o jau kiek prikalbejot ...sara... patys dideliausi sveikinimai....gyvenimas yra grazus Vitalyte25, geriau veliau nei niekada...su gimimo diena tave sirdele Engle mano supratimo tavo zinios labai puikios. Juk tas  jau taip arti taves Ineza pilvelis koks grazuolis....nu jau taip grazu...tuoj krioksiu Meta nebijok, viskas cia iseis i gera. Sveika atvykus cia  Cia visos labai draugiskos ir patariancios Dendule, as vakar visa diena beveik prakiuksojau prie rankdarbiu SM, akys raibo nuo grazumo Cypliau, dendule aciu uz tokius spalvingus ryto sutikimus, cia as apie pasisveikinimus, arbatas ir sausainius Duniu, primink man prasau kodel tau skyre KT As syki vaiksciojau pas homeopata, bet kazkaip pradejau ir nepabaigiau Papildyta:Tiesa vakar MB gavo sms nuo savo draugo, kad jie susilauke mergaites ir berniuko  Nezinau as ten tiksliai visos istorijos, bet zinau, kad lauke stebukliuko tikrai daug laiko Jus tik isivaizduokit, iskart ir sunus ir dukra....
skorpione20
2009 04 23, 08:45
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 09:29) Sveika, Duniu,Zinok as noriu pas si daktara nueiti. Siandien skambinsiu ir bandysiu gauti vizita pas ji. Zinok paskaicius apie si gydytoja, tos merginos istorija, nepatikesi, gal ir atrodysiu labai skubota, naivi, bet DUNIU, PAS MANE UZGIME STAIGA KEISTAS JAUSMAS SIRDY. LYG AKYS PRASIVERTU. Mergaites, jauciu, kad as galiu pastoti ir naturaliu budu. Nezinau is kur tas jausmas uzgime, bet tiesiog jauciu. ...kokia gera nautaikele pas mane si ryt... Duniu, tas straipsnis man iziebe vilti...
vitalyte25
2009 04 23, 08:51
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 22, 16:09) Registruojuosi naujuose namuciuose. Aciu Ineza Vitalyte25 su tortadieniu Vitalyte turiu tau klausimuka  Gal zinai ar galima issipirkti atskira palata Jurininkuose ir kaip reiketu taip padaryti, ar kai atvyksiu jau i ligonine gultis, ar is anksto. Ar yra ten interneto rysys  ? Aciukas is anksto  sveikos mielosios dideliausias aciu visoms uz sveikinimus  jus geriausios drauges cia Ineza, kaip visada nuostabiai grazu ir jauku cia  gera aura cia pas mus sara  pilvuke nesioji  .. kristapela, nereikia ten jokiu privaciu palatu, nes ten ju nera , ten ir taip zinok kaip privaciose gulesi, gal net geriau negu negu privacioj  todel maziau galvok apie tai, tai maziausiai turetu rupet, nes ten labai gerai ir taip,pamatysi Papildyta:QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 10:45) Zinok paskaicius apie si gydytoja, tos merginos istorija, nepatikesi, gal ir atrodysiu labai skubota, naivi, bet DUNIU, PAS MANE UZGIME STAIGA KEISTAS JAUSMAS SIRDY. LYG AKYS PRASIVERTU. Mergaites, jauciu, kad as galiu pastoti ir naturaliu budu. Nezinau is kur tas jausmas uzgime, bet tiesiog jauciu. ...kokia gera nautaikele pas mane si ryt... Duniu, tas straipsnis man iziebe vilti... skorpionuk , pagaliau sugryzai i prota  saunu iskart pakelei nuotaika visai dienai heiress, malonu tave matyt,kur cia buvai dingus duniu,kaip fainiai cia apskaiciavai  tai man iseina kad jau 6 sav ania ?  uij kaip smagu  pilvukas mano ramus nieko, viskas ok
cyplius
2009 04 23, 08:55
Skorpione, labai dziugu kad pagaliau taip mastyti pradejai, man net kazkokie siurpuliukai per kuna perbego paskaicius, nes manau kad nuotaikos tavo dabar bus pacios optimistiskiausios.
Labas rytas brangosios...  Labai didelis aciu uz komplimentus del manojo pilvuko.. Auskariukas kolkas netrukdo, tad drasiai ji nesiosiu, tik tiek, kad jau pilvukas matosi ir auskariukas per rubus pasistebi, burbuliukas tas Bet siaip netrukdo...
cyplius
2009 04 23, 09:02
Siandien po darbo jau eisiu pirkti OT, gal man kas galite patarti kokie yra geresni?
vitalyte25
2009 04 23, 09:08
QUOTE(cyplius @ 2009 04 23, 11:02) Siandien po darbo jau eisiu pirkti OT, gal man kas galite patarti kokie yra geresni? na zinok visi brangus tie OT internete yra tokia mergina cia kazkuriam forume tai pigiai parduoda, Zydra akis  ji is Vln  o euro vaistinej atrodo 50lt dezute kai kazkada ieskojau  o pas ja 100 OT 73lt
Siandien lauke silta, gera... Tikiuosi, savaitgalis toks pats bus... Papildyta:QUOTE(cyplius @ 2009 04 23, 10:02) Siandien po darbo jau eisiu pirkti OT, gal man kas galite patarti kokie yra geresni? Pirk OVUCARD, tokioje dezuteje gal 6 ar 7 buna...
cyplius
2009 04 23, 09:13
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 23, 10:08) na zinok visi brangus tie OT internete yra tokia mergina cia kazkuriam forume tai pigiai parduoda, Zydra akis  ji is Vln  o euro vaistinej atrodo 50lt dezute kai kazkada ieskojau  o pas ja 100 OT 73lt Aciu, bandysiu su ja susisiekti
skorpione20
2009 04 23, 09:14
QUOTE(cyplius @ 2009 04 23, 09:55) Skorpione, labai dziugu kad pagaliau taip mastyti pradejai, man net kazkokie siurpuliukai per kuna perbego paskaicius, nes manau kad nuotaikos tavo dabar bus pacios optimistiskiausios. CYPLIUS - mergyte, kaip aciu tau uz palaikyma. Malonu, kad mano gera nuotaika, kelia tau siurpuliukus Vitalyte - ir as taip tikiuosi, kad atejau pagaliau i prota. Vakar su mama kalbejau, ji kiekviena diena man skambina, bet vakar as jai paskambinau. Ir kazkaip labai jau greitai pakele rageli  Ji sako: "Nesuprantu, tu cia man skambini ar as tau?" Pasirodo, mes abi vienu metu rinkome viena kitos numerius skambinti Tai va, ji pasiklause, kaip mano nuotaikos. Pasakiau, kad geros. Mama sako: "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"
Kristepala
2009 04 23, 09:15
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 23, 10:51) kristapela, nereikia ten jokiu privaciu palatu, nes ten ju nera , ten ir taip zinok kaip privaciose gulesi, gal net geriau negu negu privacioj  todel maziau galvok apie tai, tai maziausiai turetu rupet, nes ten labai gerai ir taip,pamatysi Papildyta:Labas rytas  . Koks nuostabus rytas... silta, kaip vasara Vitalyte25, o internetas yra ten? Ir kiek dienu laiko ligoninej? Aciu
Siela_01
2009 04 23, 09:17
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 10:14) Vitalyte - ir as taip tikiuosi, kad atejau pagaliau i prota. Vakar su mama kalbejau, ji kiekviena diena man skambina, bet vakar as jai paskambinau. Ir kazkaip labai jau greitai pakele rageli  Ji sako: "Nesuprantu, tu cia man skambini ar as tau?" Pasirodo, mes abi vienu metu rinkome viena kitos numerius skambinti Tai va, ji pasiklause, kaip mano nuotaikos. Pasakiau, kad geros. Mama sako: "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"  o dabar jau man šiurpuliukai nuėjo  šaunuolė tavo mama
Mergyte_82
2009 04 23, 09:18
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 10:14) "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"  Tai kaip suprantu tu mamai papasakojai apie savo situacija?
vitalyte25
2009 04 23, 09:27
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 11:14) CYPLIUS - mergyte, kaip aciu tau uz palaikyma. Malonu, kad mano gera nuotaika, kelia tau siurpuliukus Vitalyte - ir as taip tikiuosi, kad atejau pagaliau i prota. Vakar su mama kalbejau, ji kiekviena diena man skambina, bet vakar as jai paskambinau. Ir kazkaip labai jau greitai pakele rageli  Ji sako: "Nesuprantu, tu cia man skambini ar as tau?" Pasirodo, mes abi vienu metu rinkome viena kitos numerius skambinti Tai va, ji pasiklause, kaip mano nuotaikos. Pasakiau, kad geros. Mama sako: "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"  dziaugiuos,kad tau geriau  tai labai artimas risys tarp jusu su Mama  smagu , ir toliau taip laikykis Papildyta:QUOTE(Kristepala @ 2009 04 23, 11:15) Labas rytas  . Koks nuostabus rytas... silta, kaip vasara Vitalyte25, o internetas yra ten? Ir kiek dienu laiko ligoninej? Aciu  del internete tai jauciu nera  ne jauciu tikrai nera
Heiress
2009 04 23, 09:27
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 23, 10:17) o dabar jau man šiurpuliukai nuėjo  šaunuolė tavo mama  o man akys asaru prisipilde As esu pasidariusi zliumbike  Man regis, kad ir Duphaston padeda man pabliauut
|
|