Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: --->Laparoskopija<---
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ineza
user posted image*~~~NAUJI PLEPUČIŲ NAMUČIAI~~~* user posted image

Bėgame i naujus, šiltus MŪSŲ namučius...
user posted image user posted image

Laparaskopija - tai dar vienas žingsnis išsvajotojo tikslo link ! nestuke.gif

Svarbiausias mūsų šūkis - šypsokimės ir tikėkime stebuklais
user posted image

Tikiuosi, kad ši temutė užkrės nestuke.gif virusiuku visas Jus..

Mergaitės, daugiau gerų emocijų, linksmos nuotaikos, daug šypsenų veiduose ir viskas bus O.K.E.Y ! thumbup.gif Tik vieną kitą palaikydamos mes įveiksim visas blogas mintis, liūdnas nuotaikas ir pasisemsim optimizmo, kurio karts nuo karto pritrūkstam... Būkime DRAUGE, viena komanda user posted image

user posted imageRuošiantis operacijai nepamirškime user posted image

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS(Vykstant į ligoninę)

1.Chalatas
2. Higienos priemonės(įskaitant paketukus+ vienkartines servetėles)
3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai)
4. Du vokeliai
5. Naktinukai ( geriau nei pižama)
6. Tapkės
7. Knyga- žurnalas
8. Rankšluostukas
9. Šiltos kojinės

Pasiruošimas prieš:
1. Tyrimai
2. Depiliacija
3. Visų aksesuarų saugus pasidėjimas namie
group.gif

Tai va, mergaitės, kad baigus šią temutę man visos pasakytumėte, kad nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif lotuliukas.gif Nes kitaip, diržiuko gausit... lotuliukas.gif

Vitalyte, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga..

user posted image

SKELBIAMAS NAUJŲ NAMUČIŲ ATIDARYMAS
user posted image
dendule
pagaliau pagaliau 4u.gif kokie grazus nauji namuciai wub.gif wub.gif

beje visiems viesai pasakysiu kad Ineza pilvukas labai mane suzavejo, sedejau 1h ir ziurejau apsiseilejus smile.gif blush2.gif ax.gif biggrin.gif

Vis dar prisijungiu paziuriu smile.gif wub.gif

merginos baigiu suslamsti visa PIMS sausainiu pokeli, negaliu sustoti blush2.gif
Solopgang
nauja tema thumbup.gif
Ačiū Inesai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 14:14)

beje visiems viesai pasakysiu kad Ineza pilvukas labai mane suzavejo, sedejau 1h ir ziurejau apsiseilejus smile.gif  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Vis dar prisijungiu paziuriu smile.gif  wub.gif

aha, pasakiskas pilvukas wub.gif
Siela_01
Vitalyte, su gimtadieniu!!! 4u.gif

Inezai, ačiū už naujus gražius namučius 4u.gif

ir tiesa, laba dienelė...daug darbo blush2.gif
skorpione20
INEZA, kaip ir visada, didziausias respect'as tau uz grazius namucius!

user posted image

Saunuole tu musu.
Uzkresk negailestingai mus visas savo virusiuku user posted image
Siela_01
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 14:14)
pagaliau pagaliau  4u.gif kokie grazus nauji namuciai  wub.gif  wub.gif

beje visiems viesai pasakysiu kad Ineza pilvukas labai mane suzavejo, sedejau 1h ir ziurejau apsiseilejus smile.gif  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Vis dar prisijungiu paziuriu smile.gif  wub.gif
merginos baigiu suslamsti visa PIMS sausainiu pokeli, negaliu sustoti blush2.gif
*

gaila, kad aš nematau verysad.gif na bet pasitenkinsiu jūsų įspūdžiais 4u.gif

aš vakar viena traškučių pakelį sukapojau - negalėjau sustoti lotuliukas.gif
Busiukas
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 22, 14:36)
gaila, kad aš nematau  verysad.gif na bet pasitenkinsiu jūsų įspūdžiais 4u.gif

Ar turi prisijungimo duomenis?
Ineza,pilvukas labai dailus wub.gif .
Vitalyte ir as prisijungciau prie taves su vynu,mane visa nestumo laika taip traukiau vynas,labai retai bet nesusilaikau mazai taurei raudono vyno,tokia soti ir laiminga pasijuntu assa.gif .O sampano net per naujus metus neparagavau,nes kvapelis nepatinka man jo.
cyplius
Inesiuk, nezinau net nuo ko pradeti blush2.gif ar nuo nepakartojamu (kaip visada) namuciu, kurie tikiuosi atnes sekme ne vienai is musu nestuke.gif ar nuo to zavaus pilviuko blush2.gif nu jau tooooks nerealus blush2.gif oi kaip noriu tokio blush2.gif
Bet kokiu atveju, ACIU TAU, kaip Skorpione sako, RESPECT'as
user posted image
user posted imageuser posted image
rota
Nauji namuciai - superiniai! thumbup.gif
Dekui, Ineza! wub.gif 4u.gif
Siela_01
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 22, 14:47)
Ar turi prisijungimo duomenis?
Ineza,pilvukas labai dailus  wub.gif  .
Vitalyte ir as prisijungciau prie taves su vynu,mane visa nestumo laika taip traukiau vynas,labai retai bet nesusilaikau mazai taurei raudono vyno,tokia soti ir laiminga pasijuntu  assa.gif .O sampano net per naujus metus neparagavau,nes kvapelis nepatinka man jo.
*

neturiu...bet ir neprašysiu ax.gif (nes pati savęs rodyti nenoriu) blush2.gif taip sakant lygios sąlygos mirksiukas.gif
Kristepala
Registruojuosi naujuose namuciuose. Aciu Ineza 4u.gif
Vitalyte25 su tortadieniu happybday.gif

Vitalyte turiu tau klausimuka blush2.gif Gal zinai ar galima issipirkti atskira palata Jurininkuose ir kaip reiketu taip padaryti, ar kai atvyksiu jau i ligonine gultis, ar is anksto. Ar yra ten interneto rysys blush2.gif ? Aciukas is anksto 4u.gif
Ineza
Dziaugiuosi, kad nauji namuciai Jums patinka, tik su Jusu geromis nuotaikomis, sie namuciai bus kupini silumos... user posted image
Tiria
Koki grazus musu nauji namuciai aciu tau Ineza uz juos tikiuosi greitai mes visos tapsime nestuke.gif
Beje mano vyras tiki kad siais metais as tapsiu nestuke.gif nes jis visur mato skraidancius gandrus ir kaip jis sako juk jie mums siais metais prognozuoja nestuke.gif tikiuosi kad mums visoms sie metai bus gausus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ax.gif biggrin.gif

Beje Vitalyte su tortadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Solopgang
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 22, 15:09)
Registruojuosi naujuose namuciuose. Aciu Ineza  4u.gif
Vitalyte25 su tortadieniu  happybday.gif

Vitalyte turiu tau klausimuka blush2.gif  Gal zinai ar galima issipirkti atskira palata Jurininkuose ir kaip reiketu taip padaryti, ar kai atvyksiu jau i ligonine gultis, ar is anksto. Ar yra ten interneto rysys  blush2.gif ? Aciukas is anksto 4u.gif
*

palatos tai dvivietes, gal net viena gulesi - nes zmoniu nedaug mirksiukas.gif kam tau ja pirktis atskirai?

del interneto nezinau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 04 22, 15:18)
tik su Jusu geromis nuotaikomis, sie namuciai bus kupini silumos... [/b] user posted image
*

silumos bus ir del jusu smailiku thumbup.gif
Duniu
VITALYTE SVEIKINU wub.gif wub.gif wub.gif
Beje, rasei praeitoj temoj, kad tau 4 savaites nuo IUI datos, bet daktarai skaiciuoja nuo paskutiniu mmm dienos 40 savaites minus 7 dienos (mazdaug) gaunasi preliuminari gimdimo data... taigi, prie ko vedu biggrin.gif ne 4 , o 6 tau savaites wub.gif su to ir sveikinu wub.gif wub.gif vo koks jau didelis pas tave zirnius wub.gif wub.gif Taigi, 2009 metu apie gruodzio 17 diena Laparaskopijos skyreli bus svente wub.gif Vitalyte susitiks su savo klecku wub.gif wub.gif wub.gif o cia tai kaledos wub.gif wub.gif
gerai suskaiciavau ane biggrin.gif
dendule
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 17:47)
VITALYTE SVEIKINU wub.gif  wub.gif  wub.gif
Beje, rasei praeitoj temoj, kad tau 4 savaites nuo IUI datos, bet daktarai skaiciuoja nuo paskutiniu mmm dienos 40 savaites minus 7 dienos (mazdaug) gaunasi preliuminari gimdimo data... taigi, prie ko vedu biggrin.gif ne 4 , o 6 tau savaites wub.gif su to ir sveikinu wub.gif  wub.gif vo koks jau didelis pas tave zirnius wub.gif  wub.gif Taigi, 2009 metu apie gruodzio 17 diena Laparaskopijos skyreli bus svente wub.gif Vitalyte susitiks su savo klecku wub.gif  wub.gif  wub.gif o cia tai kaledos wub.gif  wub.gif
gerai suskaiciavau ane biggrin.gif
*

Duniu kaip faina...skaitau tavo zinute ir siurpuliukai begioja...
man liko 3dienos iki mm bet siandie jauciau kaip sonus pamaude vos vos jauciu ateis nelabosios...bijau tiketis kad neateis blush2.gif

patikrink Inezos pilvuka issiunte i gmail...nerelus!!! wub.gif wub.gif
...sara...
...sveikutės visos naujoj temutėj, tikiuosi ši ir Jums bus sėkminga...
...pargrįžau su savo HCG net nežinau ar čia gerai ar blogai bet 1090IU/L bigsmile.gif
dendule
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 19:38)
...pargrįžau su savo HCG net nežinau ar čia gerai ar blogai bet 1090IU/L  bigsmile.gif
*

Ogo manau kad gerai kad didelis... 4u.gif nesake kokios ten ribos skaiciuku savaitemis? smagu girdeti 4u.gif
...sara...
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 20:41)
Ogo manau kad gerai kad didelis... 4u.gif nesake kokios ten ribos skaiciuku savaitemis? smagu girdeti  4u.gif
*

...kadangi ėjau be siuntimo nelabai klausinėjau, be to rezultatus vyras paėmė, o pagal mano skaičiavimus šiandien turėtų būti lygiai 5 savaitės, tai telpu į normas bigsmile.gif
dendule
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 19:46)
...kadangi ėjau be siuntimo nelabai klausinėjau, be to rezultatus vyras paėmė, o pagal mano skaičiavimus šiandien turėtų būti lygiai 5 savaitės, tai telpu į normas  bigsmile.gif
*

super thumbup.gif
kada zadi pas gydytoja rodytis kazka pamenu sakei 10savaite. Gal anksciau sakyciau nueik ar nenori? blush2.gif
daivukas27
Labai jau grazus namuciai Inesa tu tikra saunuole thumbup.gif o dar grazesnis tavo pilviukas good.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vitalyte sveikinu tave su tortadieniu happybday.gif birthday.gif linkiu daug daug kantrybes ir stiprybes 4u.gif
Tiria
oi negaliu atsiziureti ir as Inezos pilvuku labai grazus wub.gif ziurek mazute saugok save ir savo pilviuka 4u.gif
...sara...
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 20:54)
super thumbup.gif
kada zadi pas gydytoja rodytis kazka pamenu sakei 10savaite. Gal anksciau sakyciau nueik ar nenori? blush2.gif
*

...žinau, kad pas mus šeimos klinikoj nėra echo tai nematau tikslo vistiek nieko nematys ir nenoriu kad lįstų kur nereikia g.gif nebent sugalvosiu kur privačiai nueiti echo pasižiūrėti rolleyes.gif
Duniu
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 20:38)
...pargrįžau su savo HCG net nežinau ar čia gerai ar blogai bet 1090IU/L  bigsmile.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif nu jau dabar tai labai sveikinu wub.gif wub.gif ispudingi skaiciukai wub.gif wub.gif panasu 5-6 savaites wub.gif wub.gif noriu kelti tave i nestuke.gif sarasiuka, pasakyk kada paskutines mmm buvo smile.gif
...sara...
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 21:08)
wub.gif  wub.gif  wub.gif nu jau dabar tai labai sveikinu wub.gif  wub.gif ispudingi skaiciukai wub.gif  wub.gif panasu 5-6 savaites wub.gif  wub.gif noriu kelti tave i  nestuke.gif sarasiuka, pasakyk kada paskutines mmm buvo smile.gif
*

...paskutinės mm kovo 18d. o pagal skaičiavimus turėtų šiandien būti lygiai 5 savaitėlės rolleyes.gif
Duniu
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 20:11)
Duniu kaip faina...skaitau tavo zinute ir siurpuliukai begioja...
man liko 3dienos iki mm bet siandie jauciau kaip sonus pamaude vos vos jauciu ateis nelabosios...bijau tiketis kad neateis  blush2.gif
*

Ateis Dendule, ir i musu kiema nestuke.gif svente wub.gif sulauksim smile.gif wub.gif
Man ir atejo pagaliau mmm, tik tokios lengvos,kad tik po 3 dienu supratau,kad tai jau mmm... taigi, dabar 2 men gersiu KT... po to bus matyt....

Merginos, idedu jums vieno gyd. homeopato nuoroda, vakar viena mergaite parase IUI skyreli,kad labai jis jai padejo, nes ilgai negalejo susilaukti leliuko...
o ten dar bus kitos merginos istorija...gal kuri susidomes, as planuoju ir pas ji registruotis....

http://homeopatija.blogas.lt/
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 21:10)
...paskutinės mm kovo 18d. o pagal skaičiavimus turėtų šiandien būti lygiai 5 savaitėlės  rolleyes.gif
*

wub.gif Nu taip wub.gif tai ir gaunasi panasiai su Vitalyte,savaite gal veliau wub.gif wub.gif nu tikrai nusimato skyreli vaisingos kaledos thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
Sara, gal gali papasakoti savo sia istorija iki nestuke.gif na kaip gandrus gaudei wub.gif ar darei OT ir t.t. ,per laparoskopija, suprantu, nieko tau nerado... nu papasakok mus daugiau biski savo istorija...
dendule
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 20:34)
Ateis Dendule, ir i musu kiema  nestuke.gif svente wub.gif sulauksim  smile.gif  wub.gif
Man ir atejo pagaliau mmm, tik tokios lengvos,kad tik po 3 dienu supratau,kad tai jau mmm... taigi, dabar 2 men gersiu KT... po to bus matyt....

Merginos, idedu jums vieno gyd. homeopato nuoroda, vakar viena mergaite parase IUI skyreli,kad labai jis jai padejo, nes ilgai negalejo susilaukti leliuko...
o ten dar bus kitos merginos istorija...gal kuri susidomes, as planuoju ir pas ji registruotis.... 

Papildyta:

wub.gif Nu taip wub.gif tai ir gaunasi panasiai su Vitalyte,savaite gal veliau wub.gif  wub.gif nu tikrai nusimato skyreli vaisingos kaledos thumbup.gif  wub.gif 

Papildyta:
Sara, gal gali papasakoti savo sia istorija iki nestuke.gif na kaip gandrus gaudei wub.gif ar darei OT ir t.t.
*

Balionelis tau uz grazias ir pozityvias mintis 4u.gif
Merginos vel "susirgau" mezgimo nerimo liga, vaikysteje buvau ja uzsikretus dabar SM paziurejau kiek groziu ypac kudikiam galima nunerti numegzti, net silpna pasidare... wub.gif wub.gif wub.gif
Jei susikaupsiu ka nors nunersiu parodysiu, tik kad paroje laiko nera sad.gif

Nesuprantu kodel vos vos pavalgius jauciuos lyg suvalgius labai daug... merginos labanaktukas visoms wub.gif wub.gif einu i dusa ir miegot, nes vaizdai liejasi jau biggrin.gif
Duniu
QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 21:36)
Balionelis tau uz grazias ir pozityvias mintis  4u.gif
Merginos vel "susirgau" mezgimo nerimo liga, vaikysteje buvau ja uzsikretus dabar SM paziurejau kiek groziu ypac kudikiam galima nunerti numegzti, net silpna pasidare...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nesuprantu kodel vos vos pavalgius jauciuos lyg suvalgius labai daug... merginos labanaktukas visoms  wub.gif  wub.gif einu i dusa ir miegot, nes vaizdai liejasi jau  biggrin.gif
*

Megzk Dendule, megzk smile.gif bus i ka leliu aprengti krizes metu biggrin.gif
Labanaktukas 4u.gif
Engle
Labas vakaras, as jau namuciuose-grizau apie 17,00,bet tik dabar baigiau miegoti, isoperavo pacia pirma biggrin.gif . Dekoju visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif Tikrai baisu nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano rezultatai lb. geri - ENDO nera, tie zidinukai gimdos sienoje pasirodo buvo miomos (3), sake tokios kaip karpos, galejo trukdyti prisitvirtinki zirniukui, jas pridegino per laporoskopija ir sake nukris. Dare tik du pjuvius bigsmile.gif Histeroskopijos metu rado dar viena mioma, kuri tupejo prie kiausintakio, tai sake galejo ir trukdyti ptaeinamumui. Pasisalino sake gerai. ax.gif Tai sake kliuciu pastojimui. Gyd. labai viska graziai isaiskino, papaise. thumbup.gif
Bet visgi rekomendavo IUI (grynai del amziau).

Vitalyte su tortadieniu tave, lengvo ir ramaus mirksiukas.gif tau nesiojimo
user posted image

Sara nuostabios naujienos 4u.gif
user posted image

Ir mes visos nepraraskim optimizmo biggrin.gif biggrin.gif
dendule
QUOTE(Engle @ 2009 04 22, 22:10)
Labas vakaras, as jau namuciuose-grizau apie 17,00,bet tik dabar baigiau miegoti,  isoperavo pacia pirma biggrin.gif . Dekoju visoms uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  Tikrai baisu nebuvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Mano rezultatai lb. geri - ENDO nera, tie zidinukai gimdos sienoje pasirodo buvo miomos (3), sake tokios kaip karpos, galejo trukdyti prisitvirtinki zirniukui, jas pridegino per laporoskopija ir sake nukris. Dare tik du pjuvius  bigsmile.gif Histeroskopijos metu rado dar viena mioma, kuri tupejo prie kiausintakio, tai sake galejo ir trukdyti ptaeinamumui. Pasisalino sake gerai.  ax.gif  Tai sake kliuciu pastojimui. Gyd. labai viska graziai isaiskino, papaise.  thumbup.gif
Bet visgi rekomendavo IUI (grynai del amziau).

Vitalyte su tortadieniu tave, lengvo ir ramaus mirksiukas.gif  tau nesiojimo
user posted image

Sara nuostabios naujienos  4u.gif
user posted image

Ir mes visos nepraraskim optimizmo  biggrin.gif  biggrin.gif
*

SVEIKA SUGRYZUS 4u.gif
Smagu kad geros zinios 4u.gif lauksime dabar is taves dar geresniu ziniu ko labai linkiu tau... nestuke.gif nestuke.gif

Labas rytelis mergytes..
Kvieciu visas arbatos:
user posted image

Su saldziu sausaineliu, kuriuos tuoj pasausiu i krosni:

user posted image
cyplius
Liabas rytas mielosios
user posted image
Sara, dideliausi sveikinimai tau
user posted image
skorpione20
QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 21:34)
Ateis Dendule, ir i musu kiema  nestuke.gif svente wub.gif sulauksim  smile.gif  wub.gif

Papildyta:

Sveika, Duniu,

Zinok as noriu pas si daktara nueiti. Siandien skambinsiu ir bandysiu gauti vizita pas ji.

mėta
Labas mergaites,

Ar priimsite naujoke i savo skyreli?
Ilgai atideliojau minti apie laparoskopija, kazkaip man vis baisu buvo apie ja pagalvoti... Ir nusprendziau sia saveite, akd atidelioti nera ko. Gal galite patarti kur geriau operuotis? pvz KMUK ar Vilniuje, ar i privacia lig. geriau kreiptis?
4u.gif
Siela_01
labas rytas smile.gif
QUOTE(...sara... @ 2009 04 22, 20:38)
*

labai labai sveikinu!!! kuo tikriausia nestuke.gif wub.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 04 22, 21:34)

*

mano mmm irgi vakar atsibeldė (po geros savaitės vėlavimo ax.gif ), tai kol kas kaip ir anksčiau aš jų beveik nejaučiu thumbup.gif

QUOTE(dendule @ 2009 04 22, 21:36)
Merginos vel "susirgau" mezgimo nerimo liga, vaikysteje buvau ja uzsikretus dabar SM paziurejau kiek groziu ypac kudikiam galima nunerti numegzti, net silpna pasidare...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

oi, čia labai smagus užsiėmimas - man irgi patinka, tik nelabai moku, tai nuo suėtingesnių sumanymu susilaikau ax.gif

QUOTE(Engle @ 2009 04 22, 23:10)
Labas vakaras, as jau namuciuose-grizau apie 17,00,bet tik dabar baigiau miegoti,  isoperavo pacia pirma biggrin.gif . Dekoju visoms uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  Tikrai baisu nebuvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Mano rezultatai lb. geri
*

sveika sugrįžusi namo irdar su geromi žiniomis thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(dendule @ 2009 04 23, 08:19)
Labas rytelis mergytes..
Kvieciu visas arbatos:
user posted image

Su saldziu sausaineliu, kuriuos tuoj pasausiu i krosni:

user posted image
*

oi, kiek čia skanumynų wub.gif tongue.gif
Papildyta:
tiesa, apie homeopatiją - visai įdomu g.gif aš prieš keletą metų buvau su šia sritimi susidūrusi(gydžiausi neaiškios kilmės alergiją), tai irgi net netikėdama, kad gali padėti, išgydė mane per keletą mėnesių, kai tradiciniai gydytojai to padaryti per du metus nesugebėjo thumbup.gif
Heiress
Labas rytas wub.gif

Tik dienele nepabuvau cia, o jau kiek prikalbejot thumbup.gif

...sara... patys dideliausi sveikinimai....gyvenimas yra grazus 4u.gif

Vitalyte25, geriau veliau nei niekada...su gimimo diena tave sirdele birthday.gif

Engle mano supratimo tavo zinios labai puikios. Juk tas nestuke.gif jau taip arti taves 4u.gif

Ineza pilvelis koks grazuolis....nu jau taip grazu...tuoj krioksiu blush2.gif thumbup.gif

Meta nebijok, viskas cia iseis i gera. Sveika atvykus cia 4u.gif Cia visos labai draugiskos ir patariancios mirksiukas.gif
Dendule, as vakar visa diena beveik prakiuksojau prie rankdarbiu SM, akys raibo nuo grazumo doh.gif

Cypliau, dendule aciu uz tokius spalvingus ryto sutikimus, cia as apie pasisveikinimus, arbatas ir sausainius 4u.gif

Duniu, primink man prasau kodel tau skyre KT blush2.gif
As syki vaiksciojau pas homeopata, bet kazkaip pradejau ir nepabaigiau
Papildyta:
Tiesa vakar MB gavo sms nuo savo draugo, kad jie susilauke mergaites ir berniuko wub.gif wub.gif wub.gif Nezinau as ten tiksliai visos istorijos, bet zinau, kad lauke stebukliuko tikrai daug laiko
Jus tik isivaizduokit, iskart ir sunus ir dukra.... wub.gif wub.gif wub.gif
skorpione20
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 09:29)
Sveika, Duniu,

Zinok as noriu pas si daktara nueiti. Siandien skambinsiu ir bandysiu gauti vizita pas ji.
*

Zinok paskaicius apie si gydytoja, tos merginos istorija, nepatikesi, gal ir atrodysiu labai skubota, naivi, bet DUNIU, PAS MANE UZGIME STAIGA KEISTAS JAUSMAS SIRDY. LYG AKYS PRASIVERTU.
Mergaites, jauciu, kad as galiu pastoti ir naturaliu budu. Nezinau is kur tas jausmas uzgime, bet tiesiog jauciu. blush2.gif

user posted image

...kokia gera nautaikele pas mane si ryt... Duniu, tas straipsnis man iziebe vilti...

user posted image

vitalyte25
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 22, 16:09)
Registruojuosi naujuose namuciuose. Aciu Ineza  4u.gif
Vitalyte25 su tortadieniu  happybday.gif

Vitalyte turiu tau klausimuka blush2.gif  Gal zinai ar galima issipirkti atskira palata Jurininkuose ir kaip reiketu taip padaryti, ar kai atvyksiu jau i ligonine gultis, ar is anksto. Ar yra ten interneto rysys  blush2.gif ? Aciukas is anksto 4u.gif
*

sveikos mielosios wub.gif

dideliausias aciu visoms uz sveikinimus wub.gif jus geriausios drauges cia wub.gif
Ineza, kaip visada nuostabiai grazu ir jauku cia wub.gif gera aura cia pas mus thumbup.gif
sara nestuke.gif pilvuke nesioji heart.gif heart.gif .. wub.gif

kristapela, nereikia ten jokiu privaciu palatu, nes ten ju nera , ten ir taip zinok kaip privaciose gulesi, gal net geriau negu negu privacioj mirksiukas.gif todel maziau galvok apie tai, tai maziausiai turetu rupet, nes ten labai gerai ir taip,pamatysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 10:45)
Zinok paskaicius apie si gydytoja, tos merginos istorija, nepatikesi, gal ir atrodysiu labai skubota, naivi, bet DUNIU, PAS MANE UZGIME STAIGA KEISTAS JAUSMAS SIRDY. LYG AKYS PRASIVERTU.
Mergaites, jauciu, kad as galiu pastoti ir naturaliu budu. Nezinau is kur tas jausmas uzgime, bet tiesiog jauciu.  blush2.gif

user posted image

...kokia gera nautaikele pas mane si ryt... Duniu, tas straipsnis man iziebe vilti...

user posted image
*

skorpionuk , pagaliau sugryzai i prota thumbup.gif thumbup.gif saunu iskart pakelei nuotaika visai dienai ax.gif
heiress, malonu tave matyt,kur cia buvai dingus g.gif thumbup.gif
duniu,kaip fainiai cia apskaiciavai wub.gif tai man iseina kad jau 6 sav ania ? wub.gif uij kaip smagu wub.gif nestuke.gif pilvukas mano ramus nieko, viskas ok nestuke.gif wub.gif
cyplius
Skorpione, labai dziugu kad pagaliau taip mastyti pradejai, man net kazkokie siurpuliukai per kuna perbego paskaicius, nes manau kad nuotaikos tavo dabar bus pacios optimistiskiausios.
user posted image
Ineza
Labas rytas brangosios...

user posted image

Labai didelis aciu uz komplimentus del manojo pilvuko.. Auskariukas kolkas netrukdo, tad drasiai ji nesiosiu, tik tiek, kad jau pilvukas matosi ir auskariukas per rubus pasistebi, burbuliukas tas lotuliukas.gif Bet siaip netrukdo... mirksiukas.gif
cyplius
Siandien po darbo jau eisiu pirkti OT, gal man kas galite patarti kokie yra geresni?
vitalyte25
QUOTE(cyplius @ 2009 04 23, 11:02)
Siandien po darbo jau eisiu pirkti OT, gal man kas galite patarti kokie yra geresni?
*

na zinok visi brangus tie OT internete yra tokia mergina cia kazkuriam forume tai pigiai parduoda, Zydra akis smile.gif ji is Vln smile.gif o euro vaistinej atrodo 50lt dezute kai kazkada ieskojau unsure.gif o pas ja 100 OT 73lt
Ineza
bigsmile.gif Siandien lauke silta, gera... Tikiuosi, savaitgalis toks pats bus... bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 23, 10:02)
*

Pirk OVUCARD, tokioje dezuteje gal 6 ar 7 buna... 4u.gif
cyplius
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 23, 10:08)
na zinok visi brangus tie OT internete yra tokia mergina cia kazkuriam forume tai pigiai parduoda, Zydra akis  smile.gif  ji is Vln  smile.gif  o euro vaistinej atrodo 50lt dezute kai kazkada ieskojau  unsure.gif  o pas ja 100 OT 73lt
*

Aciu, bandysiu su ja susisiekti mirksiukas.gif
skorpione20
QUOTE(cyplius @ 2009 04 23, 09:55)
Skorpione, labai dziugu kad pagaliau taip mastyti pradejai, man net kazkokie siurpuliukai per kuna perbego paskaicius, nes manau kad nuotaikos tavo dabar bus pacios optimistiskiausios.
user posted image
*

CYPLIUS - mergyte, kaip aciu tau uz palaikyma. Malonu, kad mano gera nuotaika, kelia tau siurpuliukus blush2.gif

Vitalyte - ir as taip tikiuosi, kad atejau pagaliau i prota.
Vakar su mama kalbejau, ji kiekviena diena man skambina, bet vakar as jai paskambinau. Ir kazkaip labai jau greitai pakele rageli lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ji sako: "Nesuprantu, tu cia man skambini ar as tau?"
Pasirodo, mes abi vienu metu rinkome viena kitos numerius skambinti lotuliukas.gif
Tai va, ji pasiklause, kaip mano nuotaikos. Pasakiau, kad geros. Mama sako: "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai" thumbup.gif
Kristepala
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 23, 10:51)

kristapela, nereikia ten jokiu privaciu palatu, nes ten ju nera , ten ir taip zinok kaip privaciose gulesi, gal net geriau negu negu privacioj  mirksiukas.gif  todel maziau galvok apie tai, tai maziausiai turetu rupet, nes ten labai gerai ir taip,pamatysi  mirksiukas.gif
Papildyta:

*

Labas rytas 4u.gif . Koks nuostabus rytas... silta, kaip vasara wub.gif

Vitalyte25, o internetas yra ten? Ir kiek dienu laiko ligoninej? Aciu 4u.gif
Siela_01
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 10:14)
Vakar su mama kalbejau, ji kiekviena diena man skambina, bet vakar as jai paskambinau. Ir kazkaip labai jau greitai pakele rageli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ji sako: "Nesuprantu, tu cia man skambini ar as tau?"
Pasirodo, mes abi vienu metu rinkome viena kitos numerius skambinti  lotuliukas.gif
Tai va, ji pasiklause, kaip mano nuotaikos. Pasakiau, kad geros. Mama sako: "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"  thumbup.gif
*

o dabar jau man šiurpuliukai nuėjo wub.gif šaunuolė tavo mama wub.gif
Mergyte_82
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 10:14)
"Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"  thumbup.gif
*

Tai kaip suprantu tu mamai papasakojai apie savo situacija?
vitalyte25
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 23, 11:14)
CYPLIUS - mergyte, kaip aciu tau uz palaikyma. Malonu, kad mano gera nuotaika, kelia tau siurpuliukus  blush2.gif

Vakar su mama kalbejau, ji kiekviena diena man skambina, bet vakar as jai paskambinau. Ir kazkaip labai jau greitai pakele rageli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ji sako: "Nesuprantu, tu cia man skambini ar as tau?"
Pasirodo, mes abi vienu metu rinkome viena kitos numerius skambinti  lotuliukas.gif
Tai va, ji pasiklause, kaip mano nuotaikos. Pasakiau, kad geros. Mama sako: "Vakar as uz tave 6 maldeles sukalbejau Dievui". Sako: "Tu net pati nezinai, kaip tau viskas bus gerai"  thumbup.gif
*

dziaugiuos,kad tau geriau wub.gif tai labai artimas risys tarp jusu su Mama wub.gif smagu , ir toliau taip laikykis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 23, 11:15)
Labas rytas  4u.gif . Koks nuostabus rytas... silta, kaip vasara wub.gif

Vitalyte25, o internetas yra ten? Ir kiek dienu laiko ligoninej? Aciu 4u.gif
*

del internete tai jauciu nera g.gif ne jauciu tikrai nera unsure.gif
Heiress
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 23, 10:17)
o dabar jau man šiurpuliukai nuėjo wub.gif  šaunuolė tavo mama  wub.gif
*

o man akys asaru prisipilde doh.gif wub.gif wub.gif
As esu pasidariusi zliumbike blush2.gif Man regis, kad ir Duphaston padeda man pabliauut ax.gif
Ineza
Kiek musu prisijungusiuuuu...

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
Mergaites... Turiu prasyma... doh.gif

Turiu padaryti toki darbeli, bet nesugalvoju kaip... rolleyes.gif

Gal padesite man... 4u.gif Studijuoju reklamos vadyba ir uzduoti pateike... Ir pirmo zvilgsnio nesudetinga, bet minciu nulis.. verysad.gif

Jei atsiras kas pagelbetu forume padiskutuojant, tai parasyciau mazdaug ka reikia padaryti... drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.