sveiki,
jeigu kam nors teko mokintis ar siaip ka girdeti, gal galetumet pasidalinti savo nuomone apie Azuolyno vidurine mokykla vilniuje (buvusi 50-toji, Lazdynuose). Kadangi Azuolyno mokykla bendradarbiauja su Minties gimnazija, butu idomu isgirsti atsiliepimu ir apie sia gimnazija.
help............................ hm, ir kas per mokykla, jeigu niekas nieko apie ja nezino?  ))
LABAI GERA MOKYKLA! SUPER! Mano dukra mokesi iki 3 kl. Persikraustem, tad buvom priversti keisti mokykla. Dukra labai nenorejo, kadangi turejo daug uzklasines veiklos, buvo gera mokytoja. O pavaduotoja uzklasinei veiklai isvis super moteris! Buvo daug svenciu, pasisedejimu, koncertu! stovykla po mokslo metu - viska organizavo pacios mokytojos. Man labai gaila, kad dukryte turi keisti mokykla ir palikti tokius pedagogus. Tikiuosi naujoje mokykloje rasim bent jau kazka panasaus...
aciu
agniusha
2005 09 08, 08:32
Turiu info, Mano dukra mokosi ketvirtoje klaseje ir tikrai esu suzaveta musu mokytoja ir jos ugdomomis vaiku savybemis. Siaip apie pacia mokykla ir jos pedagogus: teko nemazai bendrauti su direktoriumi (ne del nepavyzdingo dukros elgesio), tiesiog esu Tevu atstove nuo klases mokyklos Tevu komitete. Direktorius labai kovoja uz vaiku gerove ir statusa - cia vienas is svarbiausiu faktoriu. Mokytojai neatsilieka, siekdami paskatinti vaiku uzimtuma po pamoku. Kruva nemokamu bureliu ir t.t. Zodziu siaip labai smagu. Pavaduotojos sunus mokosi su mano dukra toje pacioje klaseje, tai daznai tenka pabendrauti su ja. Didziausia problema mokykloje - Tevu abejingumas savo atzaloms. Teisingiau laiko neturejimas. Kad ir pernai Teveliu tinklinio turnyras - labiausiai susirinko pirmoku, net 8 Tevai ir tai per 3 klases. O kitu po 4-6. Suprantu nera fizines formos ir laiko. Bet bent vienas galejo rasti laiko sestadieni ir ateiti bent pasirgti moraliskai. Taip pat finansavimas turi problemos - bet dabar berods jau po truputi Teveliai pradeda suprasti kas yra tie 2 proc nuo pajamu mokesciu. Zodziu labai myliu sia mokykla, vertinu pedagogu triusa ir stengiames kuo daugiau patys inesti i jos atstatyma daugiau naudos. Pagalba reikalinga bet kokia. Kas lieicia Minties mokykla (gimnazija) - po 8 klasiu musu visi vaikai eis i sia mokykla be konkurso. Toliau tai bus tik jau vaiko gabumu ir musu uzsispyrimo nuopelnas - ar mokinsis gimnazijoje ar ne
tai gai ši nuostabi mokytoja ims pirmokelius, jei ne paslaptis  gal galima butų vardą sužinoti
QUOTE(mumla @ 2005 10 01, 10:56) tai gai ši nuostabi mokytoja ims pirmokelius, jei ne paslaptis  gal galima butų vardą sužinoti Onutė
Na, ką - mano dukra jau mėnuo kaip naujoje mokykloje, ir dabar pradedu suprasti, kad Ąžuolyno vidurinėje mokykloje buvo geriau - nesikartosiu, kad ten daugiau švenčių ir t.t, norėčiau tik pasakyti, kad ten daug stipresni pedagogai, nei Vytės Nemunėlio pradinėje mokykloje. Atrodo programa viena, bet vis tik daug ką reiškia mokytoja - ji turi mokėti pareikalauti - to labai pasigendu dabar. Mano dukra neblogai mokėsi ir Ąžuolyno vidurinėj, bet Vytės Nemunėlio - pirmūnė  . Nors manęs tai nežiugina, kadangi žinau, kad jai taip sekasi tik dėl to, kad silpniau moko mokytoja... Deja neturim pasirinkimo, kadangi Vytės Nemunėlio mokykla arčiausiai...
gal kas antroku mokytoju , mokanciu sioje mokykloje, gali rekomenduoti?
Ryžulia
2005 10 05, 14:27
Ar ši mokykla ta, kur prie pat Oslo gatvės? Gal glima sužinoti Li utes dukros mokytojos pavardę? Jei aš teisingai supratau, ji kitais metais ims pirmokus?
ramuneu
2005 11 04, 13:32
Sveiki, mokytoja Ona Gailiušienė man pasirodė labai maloni. Kadangi kitais metais ruošiuosi išleisti savo atžalą į mokyklą, tai tiesiai pas ją ir nuėjau. Matosi, kad inteligentiška ir pakankamai reikli, o taip pat ir turinti statusą mokykloje. Kitiems metams į jos klasę jau užsirašę 5 vaikai  , o klasėj bus 22.
O gal kas lankote, ar turite ziniu apie RYTO mokykla (buvusi 43 ), gal dabartniai ketvirtokai galetumet parekomenduoti savo mokytoja/// AČIŪŪŪŪŪŪŪŪ....
agniusha
2005 11 26, 19:14
QUOTE(ramuneu @ 2005 11 04, 13:32) Sveiki, mokytoja Ona Gailiušienė man pasirodė labai maloni. Kadangi kitais metais ruošiuosi išleisti savo atžalą į mokyklą, tai tiesiai pas ją ir nuėjau. Matosi, kad inteligentiška ir pakankamai reikli, o taip pat ir turinti statusą mokykloje. Kitiems metams į jos klasę jau užsirašę 5 vaikai  , o klasėj bus 22. Cia mano atzalos mokytoja  , kitais metais ims pirmokus, jau pagal mano rekomendacija teveliai vieni uzsirase - irgi labai patenkinti ja buvo. As tai ja ir jos savybemis tiek suzaveta, kad galeciau tikriausiai romana parasyti. jAu dabar paskaiciavau ir galiuosi, kad mano antra atzala ne pas ja bus
agniusha
2005 11 26, 19:29
QUOTE(Ryžulia @ 2005 10 05, 14:27) Ar ši mokykla ta, kur prie pat Oslo gatvės? Gal glima sužinoti Li utes dukros mokytojos pavardę? Jei aš teisingai supratau, ji kitais metais ims pirmokus? http://www.azuolyno.vilnius.lm.lt/ cia tinklapis mokyklos, viska galima suzinoti apie ja o mokytojos vardas arba Laima Jankūnaitė, arba Ona Gailiušienė (sita musiske) - super mokytoja  . Laima nieko negaliu pasakyti - neteko su ja kaip su mokytoja bendrauti, bet kaip zmogus irgi puiki.
agniusha
2005 11 26, 19:33
QUOTE(Ryžulia @ 2005 10 05, 14:27) Ar ši mokykla ta, kur prie pat Oslo gatvės? Gal glima sužinoti Li utes dukros mokytojos pavardę? Jei aš teisingai supratau, ji kitais metais ims pirmokus? http://www.azuolyno.vilnius.lm.lt/ cia tinklapis mokyklos, viska galima suzinoti apie ja o mokytojos vardas arba Laima Jankūnaitė, arba Ona Gailiušienė (sita musiske) - super mokytoja  . Laima nieko negaliu pasakyti - neteko su ja kaip su mokytoja bendrauti, bet kaip zmogus irgi puiki.
Alchemie
2005 11 27, 19:51
As pati baigiau sita mokykla ir jos dabartinis dirikas, mano geografijos mokytojas. Labai mielai visada pasikalbu su mokytojais, nors nebuvau mokyklos fane. Tiesiog turejome daug puikiu mokytoju, nors keletas buvo ir paplauke. Galiu dar pasakyti, kad sita mokykla yra saugi delto, kad is jos nera nei vieno vaiko narkotiku iskaitoje(ar kaip ten vadinasi) jei neklystu(ir nesutapimas) tai Ona Gailiusiene buvo ir mano mokytoja, tiesa neilgai, nes atejau i ta mokykla nuo 3 klases. Deja del gimnazijos nieko negaliu pasakyti, bet bent del dalies mokytoju ir direktoriaus, tai garantuoju.
MuzonasXXX
2006 01 23, 18:01
Na as irgi baiges sia mokykla,ir atsiliepimai tik geri.Gaila ,kad dabar si mokykla tik iki 8 klasiu.Mano aukletoja iki 4 klases buvo Zivile Boskiene,ir siaip kiti mokytojai geri,tik va Chemijos mokytoja Klaracka,buvo atsiprasant baisi.Tokios mokytojos jokiam mokyniui nepavydeciau
jorinde
2006 01 23, 19:59
Esu baigusi šią mokyklą, tiesa, tai buvo gan senokai Muzono minėtoji chemikė Klara - košmaras, jei vaikas turės problemų, nepatingėkit pakalbėt su direktorium dėl jos. Visiškai nekompetentinga, aš asmeniškai susidūriau ir kaip su norinčia kyšio ar sau naudingo dalyko (dabar konkrečiai neminėsiu). Bet juk ji iš senesnės kartos ir nemanau, kad dar ilgai dirbtų, be to, jos "žydėjimas" (t.p. ir neigiama prasme) tikrai bus praėjęs. Mano laikais mokykloje buvo sustiprintas vokiečių k. mokymas, bent jau humanitarinis paruošimas buvo tikrai neblogas, vienas iš geresnių Vilniuje. Kas dėl pradinukų ugdymo, mokyklos "saugumo" ir t.t. - tikrai neproblemiška mokykla. Čia buvo paminėta Laima Jankūnaitė - ji buvo mano pradinių klasių mokytoja, labiau atsidavusios darbui mokytojos reikėtų paieškoti. Reiklumas + švelnumas, supratimas + kompetencija. Jei mano vaikas turėtų tokią mokytoją, nemanau, kad būtų verta ieškoti geriau.
Butu smagu, kad atsilieptu mamytes, kuriu vaikai is azuolyno perejo i Minties gimn. Girdejau, kad jiems Minties gimnazijoj sunkiai sekasi, nes Azuolynas silpnai paruose. Mat ir as turiu vesti savo maza i pirma kl nuo rugsejo ir nezinau i kuria lazdynu mokykla geriau vest : Azuolyno ar Zerucio. Apie Zeruti girdejau daug geru atsiliepimu.
agniusha
2006 02 26, 02:59
QUOTE(dzi @ 2006 02 22, 12:35) Butu smagu, kad atsilieptu mamytes, kuriu vaikai is azuolyno perejo i Minties gimn. Girdejau, kad jiems Minties gimnazijoj sunkiai sekasi, nes Azuolynas silpnai paruose. Mat ir as turiu vesti savo maza i pirma kl nuo rugsejo ir nezinau i kuria lazdynu mokykla geriau vest : Azuolyno ar Zerucio. Apie Zeruti girdejau daug geru atsiliepimu. Is Azuolyno i Minties gimnazija pirma laida tik siemet isejo ir del profilio skirtumo gali buti problemu: Azuolynas kalbom, Minties gim - tiksliesems mokslams. Zerucio mokykla pradine. po jos vaikas vis tiek tures eiti i Azuolyno arba Sausio 13-osios. Dabar Zerucio, Azuolyno ir Minties mokyklos pasirasiusios sutarti. Is Zerucio pradines i Azuolyno vidurine ir po 8 klasiu i Minties gimnazija. Is Sausio 13-osios be konkurso i Minties nepapuls. Trukumas siek tiek vienas: Azuolyna profiliuotas kalbom, o gimnazija Minties labiau tiksliems mokslams. Cia didesne problema siai dienai tik dabar isiteisejo nauja reforma. Bet manau kol vaikas baigs 8 klases - skirtumo jau nebus- jie keisis ir pedagogais. O dar Minties gimnazija nebepriima vaiku nuo 5 klases, tik nuo 9. O Azuplyne vaikiukai mokosi ir nuo pirmos klases. Taigis nebutina vesti i Zeruti ir paskui i Azuplyno vis tiek teks ateiti. Bet cia tamstai spresti.
Dekui, agniusha, uz paaiskinima. Matyt teks rimtai pasverti visus uz ir pries...  Buvau ilindus i Azuolyno puslapi internete, kad labiau susipazinciau su sia mokykla. Gaila, bet jie nepateikia juokiu duomenu apie moksleiviu pasiekimus (pvz. dalyvavima olimpiadose ir ju rezultatai), tad sunkoka spresti apie mokymo kokybe. Na, o popamokines veiklos ir renginiu tai daug (ar nebus taip, kad del tu renginiu neliks vaikams laiko mokytis. si problema buvo zemynoje... ) O negi nera teveliu, kuriu kinderiai lanko (-e) Zeruti? Butu smagu paskaityti atsiliepimu ir apie sia mokykla.
marinulia
2006 03 07, 14:39
QUOTE(agniusha @ 2006 02 26, 03:59) Is Azuolyno i Minties gimnazija pirma laida tik siemet isejo ir del profilio skirtumo gali buti problemu: Azuolynas kalbom, Minties gim - tiksliesems mokslams. Zerucio mokykla pradine. po jos vaikas vis tiek tures eiti i Azuolyno arba Sausio 13-osios. Dabar Zerucio, Azuolyno ir Minties mokyklos pasirasiusios sutarti. Is Zerucio pradines i Azuolyno vidurine ir po 8 klasiu i Minties gimnazija. Is Sausio 13-osios be konkurso i Minties nepapuls. Trukumas siek tiek vienas: Azuolyna profiliuotas kalbom, o gimnazija Minties labiau tiksliems mokslams. Cia didesne problema siai dienai tik dabar isiteisejo nauja reforma. Bet manau kol vaikas baigs 8 klases - skirtumo jau nebus- jie keisis ir pedagogais. O dar Minties gimnazija nebepriima vaiku nuo 5 klases, tik nuo 9. O Azuplyne vaikiukai mokosi ir nuo pirmos klases. Taigis nebutina vesti i Zeruti ir paskui i Azuplyno vis tiek teks ateiti. Bet cia tamstai spresti. 
marinulia
2006 03 07, 14:58
[quote=dzi,2006 03 02, 12:10] Dekui, agniusha, uz paaiskinima. Matyt teks rimtai pasverti visus uz ir pries...  Buvau ilindus i Azuolyno puslapi internete, kad labiau susipazinciau su sia mokykla. Gaila, bet jie nepateikia juokiu duomenu apie moksleiviu pasiekimus (pvz. dalyvavima olimpiadose ir ju rezultatai), tad sunkoka spresti apie mokymo kokybe. Na, o popamokines veiklos ir renginiu tai daug (ar nebus taip, kad del tu renginiu neliks vaikams laiko mokytis. si problema buvo zemynoje... ) O negi nera teveliu, kuriu kinderiai lanko (-e) Zeruti? Butu smagu paskaityti atsiliepimu ir apie sia mokykla. [Labutis.Mano dukra lanko Zerucio pradine mokykla,dabar yra 4-e,mokytoja Greta Paldauskaite.Dukra dabar nelabai nori eiti i mokykla,nes nelabai sutaria su mokytoja.Mokytoja ja vadina tokiais zodziais kaip:senute,ziople.Kai as pasiruodau mokykloi arba per susirinkima visi vaikai buna geri ir jokiu nusiskundimu neturi sipsosi mums.Visa laika pasiduomiu kaip dukrai sekasi,sako man kad ji gera,svelni mergaite.Ji stipriai trauvmoja mano vaiko psichika taip kalbedama prie visu vaiku.Pacioj mokykloilyg viskas gerai,tik labai nepatenkinta antra pamaina.Nezinau ar leisiu savo sunu i sia mokykla,nebent pas kita mokytoja.JEI TURIT KLAUSI RASYKIT ATSAKISIU DAR PLACIAU.Bureliu praktiskai pasirinkimo nera nes laikas nesutampa.
O ta Paldauskaite jauna ar sena moteriske? Anra pamaina tai tikrai be rysio....  Jei visa seima dirbam rytais, tai ka vaikas veiks iki pietu?....  O cia (ta antra pamaina) visus ketverius metus? O kaip del fizinio lav pamoku (girdejau nera ten stadiono), jie visalaik saleje sportuoja?
marinulia
2006 03 09, 03:52
Antra pamaina tik ketvirtokams.Pamokos prasideda 12.45,baigiasi 17.10 lauke jau tamsu,dabar dukra dar labiau issigandusi,nes prie mokyklos is antroko ir ketvirtoko buvo atimti mobilu telefonai.Atimineja paauglis,labai gudriai daro.Prieina prie vaiko ir sako,ar netavo pamestas mobiliakas?Vaikas issitraukia savo pasiziuret ar vietoi,paauglis uz mobiliaka ir i kojas!lLabai gudrus!Tai va ,kai dukra sugrizta jau buna apie 17.40,reikia pavalgyt ir daryt pamokas nes is ryto nebus kam patikrint.Kai laukia buna silta vaikai eina i lauka sportot,tik kur nezinau,gal i salia esanti kitos mokyklos stadiona.Mokykloj yra naujai suremontota sporto sale. Papildyta:Tiesa mokytojai gal 50 metu,tiksliai negaliu pasakyti,bet ne jauna.
Na negerai ta antra pamaina....  Kad ir vienerius metus... O pas kuria mokytoja tu vestum savo kinderi, jei tau to reiktu? Beje, kaip supratau, tavo kinderis jau ketvirokas. Tai kur eisit penkta klase? Ar visa jusu kalse eis i viena mokykla, ar visi issivaiksciosit kas kur...
Merisier
2006 03 09, 12:24
QUOTE(dzi @ 2006 02 22, 11:35) Butu smagu, kad atsilieptu mamytes, kuriu vaikai is azuolyno perejo i Minties gimn. Girdejau, kad jiems Minties gimnazijoj sunkiai sekasi, nes Azuolynas silpnai paruose. Mat ir as turiu vesti savo maza i pirma kl nuo rugsejo ir nezinau i kuria lazdynu mokykla geriau vest : Azuolyno ar Zerucio. Apie Zeruti girdejau daug geru atsiliepimu. As esu baigusi Minties gimnazija Apie mokyklas galiu pasakyti tiek, kad baiginejant dalis mano klasioku bei vaiku is paraleliniu klasiu perejo i Azuolyna del to,kad pasikeltu vidurkius-is paciu silpniausiu minty, Azuolyne jie tapo vienais geriausiai besimokanciu. taigi,isvadas darykites pacios QUOTE(agniusha @ 2006 02 26, 01:59) Trukumas siek tiek vienas: Azuolyna profiliuotas kalbom, o gimnazija Minties labiau tiksliems mokslams. Cia didesne problema siai dienai tik dabar isiteisejo nauja reforma. Bet manau kol vaikas baigs 8 klases - skirtumo jau nebus- jie keisis ir pedagogais. O dar Minties gimnazija nebepriima vaiku nuo 5 klases, tik nuo 9. O Azuplyne vaikiukai mokosi ir nuo pirmos klases. Taigis nebutina vesti i Zeruti ir paskui i Azuplyno vis tiek teks ateiti. Bet cia tamstai spresti.  Visiska tiesa - gimnazijoje privalomas Informatikos bei matematikos destymas s lygiu (bent jau buvo,kai as mokiausi) Zinoma,daug kas galejo pasikeisti per paskutinius metus,nes mes buvom pirmoji gimnazistu laida Minties gimnazijoje,bet manau,kad jei vaikas gabus tiksliesiems mokslams, tai tikrai reiketu bandyti ten patekti Beje, rinkdamiesi uzsienio kalbas,prisiminkit,kad Minties gimnazijoje pagrindine uzsienio kalba anglu,o azuolyne,kiek zinau, vokieciu (ji Minties destoma, bet tik kaip antroji kalba ir is patirties-gan silpnai  ). Todel,jei turit planu su gimnazija,manau,reiketu apsidometi is anksto,kaip su susiderinimu, nes buvo pas mus istojusiu is Azuolyno, ir jiem tikrai buvo be galo sunku
marinulia
2006 03 10, 05:09
Vesciau pas ta pacia mokytoja Paldauskaite,ji stipriai ruosia mokinius,pati dalivauja ivairiuose semenaruose  Pas ja tik pakliut labai sunku,mes uzsirasem sausio pradzioj,po savaites mano drauge norejo savo dukra uzrasyt pas ja i klase-jau nebuvo vietu  Vakar kaip tik buvo susirenkimas del kitu mokyklu,is 25 vaiku i Azuolina tiksliai eina 8 vaikai,6 dar su klaustuku.Kiti i Versmes tiksliai eina atrodo 3,dar 6 su klaustuku,kiti i kitas mokyklas.Nes i Versmes mokykla labai sunku pakliut,i viena vieta sake 3 mokiniai.  Zerucio mokykloi sustyprinta matematika tiksleji mokslai,Azuoline uzsienio kalbos humanitariniai,Minties vel labiau tikslieji.Stai ir sunku apsispresti,nors jau seniai laikas  O kada laikas jysu vaikui i mokykla?
Tai si rudeni mes turime eit i pirma kl. Kaip supratau, reikia paskubeti su pareiskimais i mokykla....  Bet bjauriausia, kad neina apsispresti kur...
O gal yra mamyciu kuriu atzalos mokesi pas mokytoja Jankunaite (azuolyno m-kla)
agniusha
2006 03 30, 03:06
Dzi - ner uz ka (del informacijos).  Suaugau su ta mokykla nuo tos dienos kai pradejo joje lankytis dukra.  . Cia dar biski paagituosiu - ten savivaldybe tualetu remontams niekaip pinigu negalejo skirti. Tai dabar jau antrus metus uz teveliu suaukotus 2 proc po truputeli remontuoja mokyklele. Tai vat jei sugalvosit eiti i ja - siulom prisideti prie geroves. Suolus musu klaseje mes jau nupirkom  , pries tai teveliai linoleuma pakeite  . O dabar jau ir mokykla vis daugiau pinigeliu gauna. QUOTE(moshke @ 2006 03 09, 12:24) Zinoma,daug kas galejo pasikeisti per paskutinius metus,nes mes buvom pirmoji gimnazistu laida Minties gimnazijoje,bet manau,kad jei vaikas gabus tiksliesiems mokslams, tai tikrai reiketu bandyti ten patekti Beje, rinkdamiesi uzsienio kalbas,prisiminkit,kad Minties gimnazijoje pagrindine uzsienio kalba anglu,o azuolyne,kiek zinau, vokieciu (ji Minties destoma, bet tik kaip antroji kalba ir is patirties-gan silpnai  ). Todel,jei turit planu su gimnazija,manau,reiketu apsidometi is anksto,kaip su susiderinimu, nes buvo pas mus istojusiu is Azuolyno, ir jiem tikrai buvo be galo sunku  Dabar Azuolyne paraleliai anglu ir vokieciu. Dukros paraleline klase visa pasirinko vokieciu kalba. O jos klase visa anglu (cia nuo 2 klases) O dabar renkasi antraja kalba, tai mano dukra pasirinko rusu. Pasikartosiu biski  , kad butu pasiektas optimalus mokiniu paruosimo lygis, Azuolyno mokyklos ir Minties Gimnazijos pedagogai destys abiejuose ugdymo istaigose. Mano pacios dukra tiklsiuke ir juos ruosia papildomai matematikai - deklaruojama kaip burelis. O, kad kalbos sustiprintos irgi manau nepamaisys.  . O dar biskiuka pasikartosiu  , Minties gimnazija nebepriima nuo 5 klases mokiniu. O kadangi jie pasirase sutarti tarp triju mokyklu, gimnazijoje vaikai mokynsis tik nuo 9 klases. Iki 9 teks lankyti Azuolyna arba kita kokia (bet tada tik konkursine tvarka i gimnazija). O Dzi, tik pas Jankunaite vietos liko? Ar tik siaip informacija nori susirinkti.
QUOTE(agniusha @ 2006 03 30, 04:06) ...kad butu pasiektas optimalus mokiniu paruosimo lygis, Azuolyno mokyklos ir Minties Gimnazijos pedagogai destys abiejuose ugdymo istaigose. .. O Dzi, tik pas Jankunaite vietos liko? Ar tik siaip informacija nori susirinkti.  Nelabai norisi tuo tiketi... Jei Minties mokyotjai gaus pamokų Ąžuolyne, tai Ąžuolyno mokytojams jų sumažės. Vadinasi, kažkurie turi likti be darbo, arba su mažesniu pamokų krūviu Aga  tik pas ją. Sakė, kad komplektuos tris klases, tai kas bus ta trečia mokyt. - neaišku. O jei kas prieš rugsėjį atsiims prašymus, tai mus perkels pas tą kitą. Bet nenoriu tikėti, kad kas atsiimtų... O kad mokyklą remontuoja, tai mačiau  bus gražu
agniusha
2006 04 06, 12:04
QUOTE(dzi @ 2006 03 31, 08:29) Nelabai norisi tuo tiketi... Jei Minties mokyotjai gaus pamokų Ąžuolyne, tai Ąžuolyno mokytojams jų sumažės. Vadinasi, kažkurie turi likti be darbo, arba su mažesniu pamokų krūviu Tai ta pati galima pasakyti apie Minties gimnazijos mokytojus - jie buss be darbo. Na kai direktorius apie tai kalbejo, minejo, kad sieks optimalaus mokiniu paruosimo abiejuose istaigose: t.y. kadangi mokymas profiliuotas, tai bus patenkinti abieju profiliu interesantai. O mazesnio pamoku kruvio nebus. Dabar kiekviena mokykla talpins po savo stogu dvieju moklyklu mokinius (nuo 5-8 Azuolynas, nuo 9-12 Minties gimnazija). Ir netgi ne dvieju o triju - nes dar Zerucio mokiniai ateina i Azuolyna - is ten nuo 2 iki 3 klasiu. Tai bus ne dvi klases, o min 5. Nes jau siemet penktoku 7 klases Azuolyne. Tai ne dvi ar tris klases. Tai kad kruvis manau bus paskirstytas tolygiai. O desimtoku berods 5 klases gimnazijoje. Todel ne manau kad kas nors liks be darbo - atvirksicia darbo bus per akis
Ryžulia
2006 05 09, 15:42
Nu jūs čia mamkos ir pripainiojot visokių biesų-paskaičiau ir nieko dabar nebesuprantu-nei kur , nei iki kada mokysis tie mūsų vaikai:))) Gerai, išsiaiškinsim. Atsiliepkit tos, kurių vaikai šį rudenį eis į pirmą klasę Ąžuolyno mokykloj. Sakau, gal laikas susipažinti su būsimais klasiokais ir jų mamom, ką manot?
Apie kokią mokytoją Paldauskaitę jūs kalbate? Ar jos vardas Giedrė? Jei taip - tai ji buvusi mano pradinių klasių mokytoja. Ji buvo tiesiog nuostabi, mes visi buvome ją įsimylėję. Labai švelni, jokių riksmų. Ir didžiausi chuliganai jos klausydavo.
ramuneu
2006 07 07, 17:56
Labas, Ružulia,
mano sūnus eis tikrai į Ąžuolyno mokyklą pas mokytoja Gailiušienę. Mes iš Lazdynėlio darželio, o jūs?
QUOTE(dzi @ 2006 03 10, 12:04) O gal yra mamyciu kuriu atzalos mokesi pas mokytoja Jankunaite (azuolyno m-kla) mano mergina šiemet baigė ketvirtą klasę pas Jankunaitę
Ryžulia
2006 08 01, 07:16
Ramuneu, tai mūsų vaikai bus klasiokai. Bet "Lazdynėlio" mes nelankėm-lankėm kitam rajone daržą.
Alchemie
2006 08 11, 17:39
Gailiusiene buvo mano mokytoja kazkada..labai mylejom, tikiuosi, ji nepasikeite:)
ramuneu
2006 08 14, 13:15
Ryžulia, nu va, gerai, kad busim vienoj klasej. Mes kolkas gyvenam ne Lietuvoj, tai ateisim i mokykla tik rugejo 4d. net neisivaizduoju ka reikia pirmai dienai atsinesti.......... gal kalbejai su mokytoja?
Sveiki visi, jeigu kazka domina Azuolyno mokykla, galite rasyti ir klausti, kadangi puikiai zinau sia mokykla is visu pusiu......
Ryžulia
2006 08 22, 06:47
leo11, tai klok viską apie šią mokyklą iš peties. Labai laukiam.
QUOTE(Ryžulia @ 2006 08 22, 06:47) leo11, tai klok viską apie šią mokyklą iš peties. Labai laukiam. Na priklausomai, kas Ryzulia, rupi...  Siaip mokykla, mano nuomone, tikrai gera, dauguma mokytoju tikrai stiprus ir labai stengiasi ismokyti net ir nenorincius mokytis. Na aisku yra ir isimciu, kaip pvz. chemike. Azuolynas butu tapes gimnazija, bet tam pakiso koja Mintis (o sios mokyklos jau bene nuo isikurimo buvo didziausios konkurentes ir nepaslaptis Mintis imdavosi negraziu sneku apie Azuolyna, mokiniu grobimo (tai yra tiesiog ikalbinejimo pereiti), bet gal Mintis buvo greitesne, daugiau galimybiu turejo ir tapo pirma gimnazija)... Daznai organizuojami ivairus renginiai, daug nemokamu bureliu, direktorius zmoniskas, tik gal truputi per daug filosofuoja, bet del mokiniu ir ju problemu stengiasi visada padeti ir padeda. Del to, ka cia rase, kad veliau mokiniai pateke i Minti jauciasi silpni, tai pakomentuociau taip, kad jei nori mokytis, tai ir Azuolyne tikrai ismoksi, juk jei kazkas nesiseka, reikia bendrauti su mokytoju, aiskintis, kas neaisku, ir tikrai sioje mokykloje mokytojai neatsisakys padeti, paaiskinti. Na visuomet yra ir pliusu, ir minusu, nepeikiu Minties, ir negiriu Azuolyno, tik sakau tai, ka tikrai zinau. Nezinau, kas rupi, ar labiau pradines klases, ar vyresnes, tai nezinau, apie ka labiau pasakoti, galbut paklausk konkreciau.
Ryžulia
2006 08 22, 08:32
Na man dabar aktualiau yra pradinės klasės, bet visada gerai žinoti info ir apskritai apie visą mokyklą. Ar apie pradines klases ką nors žinai? Konkrečiai apie mokytoją Gailiušienę?
Alchemie
2006 08 22, 10:37
Apie Gailiusiene galiu tik pasakyti, ka prisimenu is savo trecios klases:) Islaikanti vidine ramybe, svelni, demesinga..musu didziausi padykeliai ja buvo isimyleje, bet aisku tai buvo labai seniai, dabar nezinau kaip ji, juk vis tiek zmogaus amzius ir patirtis duoda savo.
QUOTE(Alchemie @ 2006 08 22, 10:37) Apie Gailiusiene galiu tik pasakyti, ka prisimenu is savo trecios klases:) Islaikanti vidine ramybe, svelni, demesinga..musu didziausi padykeliai ja buvo isimyleje, bet aisku tai buvo labai seniai, dabar nezinau kaip ji, juk vis tiek zmogaus amzius ir patirtis duoda savo. Ryzulia, tikrai pritariu Alchemie, manau, kad Gailiusiene tikrai puiki mokytoja.
Ryžulia
2006 08 23, 06:59
Ačiū, merginos, nuraminot  Žiūrėsim, kaip ten mano bernui seksis
Alchemie
2006 08 24, 09:45
Ale jau chemikei Klarackai, butu laikas gal ir pasitraukti? Kiekgi metu galima terorizuoti chemijos moksla, kuris siaip visai idomus, jei ne dar "idomesne" mokytoja..nors kiek zinau, jei ji turi auklejamaja klase, tai uz ta klase eitu ir pries tanka
QUOTE(Alchemie @ 2006 08 24, 10:45) Ale jau chemikei Klarackai, butu laikas gal ir pasitraukti? Kiekgi metu galima terorizuoti chemijos moksla, kuris siaip visai idomus, jei ne dar "idomesne" mokytoja..nors kiek zinau, jei ji turi auklejamaja klase, tai uz ta klase eitu ir pries tanka oi gera idėja, gal prieš tą jos auklėjamają klasę tanką pasiuntus. Klara pultų ginti, o kas žino gal ir neatsilaikytų  Auklėjamajai klasei aišku nuostolis, bet ko nepadarysi mokyklos naudai .Juokas juokais bet su chemija didelė problema, ir tai tęsiasi jau daug metų. Papildyta:QUOTE(eimė @ 2006 07 07, 19:35) mano mergina šiemet baigė ketvirtą klasę pas Jankunaitę  eime, būtų labai įdomu sužinoti tavo nuomonę apie šią mokytoją.
|
|