Laba visoms, turi mano sese problema, bet neturi intiko. Norejau paklasuti gal kas susiduret: jos bernuzelis 1.5 men valgo nenustodamas visai polsio mamai neduoda, kas 1-1.5 val suvalgo po 150-200 ml. Gal kuri zinot gal kokiu sotesniu misinuku yra, nes jis nemiega beveik visa diena pasnuduriuoja pusvalandi ir vel kustis burnoj ir vel valgyt nori. Dabar valgo similac misinuka ir MP. Helppppppppp
as savo kudiki iki 3men.kas val .maitinau MP ir net i galva tokios minties sovus nebuvo,kad mano maziukas besotis
QUOTE(Juracius @ 2009 04 23, 11:03) Laba visoms, turi mano sese problema, bet neturi intiko. Norejau paklasuti gal kas susiduret: jos bernuzelis 1.5 men valgo nenustodamas visai polsio mamai neduoda, kas 1-1.5 val suvalgo po 150-200 ml. Gal kuri zinot gal kokiu sotesniu misinuku yra, nes jis nemiega beveik visa diena pasnuduriuoja pusvalandi ir vel kustis burnoj ir vel valgyt nori. Dabar valgo similac misinuka ir MP. Helppppppppp Sveika, mano mazyliui 6 men, ir dabar daznai valgo MP, kas 2 val,kartais kas 1 val,iki 2 men nieko neveikem tik valgem, , valandos niekaip nevalge neistempdavom,miegodavom 10-20 min tik dienom, veliau valgymai retejo, mums padejo vaziavimas i kiema,ismoko kieme ilgiau pamiegoti. Jei vaikui svorio netruksta, kam tas misinelis, zinoma jei nori maitinti pati. O vaikuciu,kurie valgo tik MP valgymo daznumo ir kiekio neriboja niekas, tegu tik valgo QUOTE(Juracius @ 2009 04 23, 07:03) Laba visoms, turi mano sese problema, bet neturi intiko. Norejau paklasuti gal kas susiduret: jos bernuzelis 1.5 men valgo nenustodamas visai polsio mamai neduoda, kas 1-1.5 val suvalgo po 150-200 ml. Gal kuri zinot gal kokiu sotesniu misinuku yra, nes jis nemiega beveik visa diena pasnuduriuoja pusvalandi ir vel kustis burnoj ir vel valgyt nori. Dabar valgo similac misinuka ir MP. Helppppppppp sveikute,yra juk misinukai alkaniems vaikiukams QUOTE(Juracius @ 2009 04 23, 09:03) Laba visoms, turi mano sese problema, bet neturi intiko. Norejau paklasuti gal kas susiduret: jos bernuzelis 1.5 men valgo nenustodamas visai polsio mamai neduoda, kas 1-1.5 val suvalgo po 150-200 ml. Gal kuri zinot gal kokiu sotesniu misinuku yra, nes jis nemiega beveik visa diena pasnuduriuoja pusvalandi ir vel kustis burnoj ir vel valgyt nori. Dabar valgo similac misinuka ir MP. Helppppppppp Saviškį vadinu Rykliuku, nes kai įsisiurbia... tai kol neištuština abiejų - nepaleidžia, ir prašo tikrai kas 2 valandas. Ir visą dieną snūduriuoja kas 0,5 val. Tik išįjus į lauką ilgiau miega. O šiaip - nu Rykliukas. Bet kol pieno užtenka, kad tuos mišinius kišti? |