Dovanoju Diphereline 3.75 mg, galiojimas iki 2011-02. Vaistai liko po endometriozės gydymo.
QUOTE(akedite @ 2009 04 27, 22:43) merginos, gal turit minčių , o ką tirtis, kai neprigyja idealūs 8 ląstelių embrionai ???? laparosk. prieš IVF nieko blogo neparodė........... darau vienintelę išvadą- nustoja dalintis dėl kažkokių tai priežąsčių........ galbūt genetinių............ gal dėl ICSI.....???? kažkodėl nebepasitikiu LT mikroskopais.............. sveikute kaip as Tau linkiu to QUOTE(zynaida @ 2010 06 04, 19:14) Sveika, kaip pamenu is kito skyrelio tau pasiseke is 6 karto? Man jau trys kartai ir nieko, bet paskutini karta buvo 122 hcg dpi, bet nustojo vystitis, dabar jieskau priezasciu, liepos men uzsirasiaus i santariskes i genetikos centra, gal tu is savo patirties gali patarti, gal vitaminu kokiu pagerti, ir kaip daznau tu darydavaisi? QUOTE(zynaida @ 2010 06 04, 19:14) Zynaida, deja, jos finansai neleidžia lankytis pas Bykovą. Būtų gerai, kad visi geri linkėjimai pildytųsi... deja Papildyta: QUOTE(tokia profesija @ 2010 05 30, 16:43) ... Man įdomu, ar iš tiesų vyrų nevaisingumas šiuo metu išaugo nuo 30proc iki 50ties, ar čia tik reklaminis triukas, skatinantis pirkti po to rodytus vaistus... Čia toks klausimas be atsakymo, žinoma. Mes su vyru domėjomės, kur geriausia darytis spermogramą. MB labai vyriškai nusprendė, kad kai tik darom kokį IVF ar IUI, staiga jo turtas prastas. Kai nieko nedarom - geras Bet besiklausinėjant apie laboratorijas viena pažįstama darbuotoja pasakė, kad iš tikrųjų tragiškai daugėja blogų vyrų rezultatų, ir ypač - jaunų vyrų, pas kuriuos nerandama nei vieno gyvo spermatozoido. Įtariama, kad tai gali būti dėl ilgalaikio pampersų naudojimo vaikystėje. Bet garsiai niekas nekalba, nes būtų baisus skandalas... pampersų pramonei. Ir nei vienos šiuolaikinės mamos neįsivaizduojame skalbiant "pilionkas".
Papildyta:
pampersų pramonei. Ir nei vienos šiuolaikinės mamos neįsivaizduojame skalbiant "pilionkas". [/quote] Gerai, jei tik atsisakius pampersu - viskas pasitaisytu...tuomet reiktu atsisakyt trumpikiu - naudot "seimynines", dzinsu, ilgalaikio vairavimo ir t.t. kas logiskai mastant nelabai realu...Beje, Lejai as is pradziu naudojai plaunamas sauskelnias, t.y patobulintas "pilionkas", bet nieko gero zinokit, uzpakalis ikaites labiau nei nuo situ sauskelniu, iprastiniu. Beje, is musu patirties, ir Ziviles komentaru dristu manyt, kad sioks toks vyrams cikliskumas yra...dar pries pora metu vyro spermograma pries Naujuosius atitiko minimalias normas, veliau rezultatai tragiski buvo, praejus metams prie Naujameti vel buvo beveik gera ir dabar as pastojau gruodzio 28. Tiesiog noriu pasakyt, kad galbut verta ir i tai atkreipt demesi, t.y pasekt is darytu tyrimu, kada jusu vyru geriausi rezultatai ir megint IVF, aisku, IVF atrodo juk atrenka is bet ko, bet galgi kokybiskesni jie buna
Taip taip, ir aš esu girdėjusi apie sauskelnių "žalą" berniukams... Šunta kapšiukai šitaip supakuoti, nors reklamuoja kad ventiliacija puiki. Ir šiaip, gyvenimo tempas auga, visi mes pikti, susirūpinę, nebemokam džiaugtis, juoktis, mylėti. Alkoholis, sėdimas darbas, vairavimas, mityba. Viskas turbūt susideda, ne tik sauskelnės.
QUOTE(dizzy___ @ 2010 06 08, 08:35) ................ Tiesiog noriu pasakyt, kad galbut verta ir i tai atkreipt demesi, t.y pasekt is darytu tyrimu, kada jusu vyru geriausi rezultatai ir megint IVF, aisku, IVF atrodo juk atrenka is bet ko, bet galgi kokybiskesni jie buna Kadangi IVF artimiausiam penkmety mums negresia, reiks daryt natūr
mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda.
QUOTE(Prince @ 2010 06 08, 20:00) mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. viagros tabletike turekit su savim, turetu padeti as vis nusipirkdavau ju ivf proga, jei staiga vyrui kas neiseitu, bet neteko ju panaudoti dar Papildyta: del sauskelniu - man atrodo perdetos cia tos kalbos. nieks ten nesunta, jei nelaikai apsikakojusio vaiko, o ir kiausiukams tokiame amziuje ta siluma argi labai kenkia, va paaglysteje gal ir kenktu, kai jau vyktu spermogeneze QUOTE(garnelis @ 2010 06 08, 19:53) viagros tabletike turekit su savim, turetu padeti as vis nusipirkdavau ju ivf proga, jei staiga vyrui kas neiseitu, bet neteko ju panaudoti dar Papildyta: del sauskelniu - man atrodo perdetos cia tos kalbos. nieks ten nesunta, jei nelaikai apsikakojusio vaiko, o ir kiausiukams tokiame amziuje ta siluma argi labai kenkia, va paaglysteje gal ir kenktu, kai jau vyktu spermogeneze Tu cia nejuokauji?
Is tiesu,tai kai nuimu pamperi dukrytei,tai jos uzpakaliukas buna net vesokas,nes truputi dregnas...
QUOTE(Prince @ 2010 06 08, 20:00) mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. O kodėl IVF -ui veži ne iš namų QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 09, 08:02) O kodėl IVF -ui veži ne iš namų na ziuresimekaip bus,aciu uz patarimus QUOTE(Prince @ 2010 06 08, 20:00) mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. Galiu is savo patirties pasakyti, kad kai darem 1IVF tai viska atlikinejom klinikoje, tai net prireike buvo ICSI,o paskutini kai darem, gydytoja is karto pasiule atsivesti is namu, kad maziau streso butu.Nu ir ka, graziausi rezultatai QUOTE(zorske @ 2010 06 09, 14:01) Galiu is savo patirties pasakyti, kad kai darem 1IVF tai viska atlikinejom klinikoje, tai net prireike buvo ICSI,o paskutini kai darem, gydytoja is karto pasiule atsivesti is namu, kad maziau streso butu.Nu ir ka, graziausi rezultatai Bet juk spermą atsinaujina kas 3 mėn...nu taip visur rašo.....tai tas patirtas stresas manau gali po kelių mėn tūrėti įtakos...bet tik ne tą pačią dieną....Manau buvo tiesiog pagerėjimas spermos ir sutapo kad atlikinėjote jaukesnėje apilnkoje....... Man per visus kartus emriologė minėjo,kad pats svarbiausias faktas yra PATYS PIRMI LAŠIUKAI.......tai nebent galima įtarti,kad jie (vyrai) susinervinę kaškaip nesugeba tų pirmų lašiukų surinkti....
Aš nepasitikiu, pati surenku
QUOTE(Dijav @ 2010 06 09, 16:12) Bet juk spermą atsinaujina kas 3 mėn...nu taip visur rašo.....tai tas patirtas stresas manau gali po kelių mėn tūrėti įtakos...bet tik ne tą pačią dieną....Manau buvo tiesiog pagerėjimas spermos ir sutapo kad atlikinėjote jaukesnėje apilnkoje....... Man per visus kartus emriologė minėjo,kad pats svarbiausias faktas yra PATYS PIRMI LAŠIUKAI.......tai nebent galima įtarti,kad jie (vyrai) susinervinę kaškaip nesugeba tų pirmų lašiukų surinkti.... na neaisku kaip ten yra, bet mes kai dareme pirma IVFa, tai pasidareme spermos tyrima likus menesiui iki IVFo rezultatai buvao aisku prasti zinojom kad ICSI reiks, bet ka gi IVfo metu isvis tragiski rezultatai buvo, net gydytoja nustebo, kad taip greitai pasikeite. tai manau, kad duoda tas stresas savo Papildyta: QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 10, 00:07) niu nuostabi zmonele
Pas mus su MB zirnukai ir gi tas pats budavo:
atvezti grikiukai is namu visad budavo geresni nei kad daryti klinikoj
Stresas turi įtakos reprodukcijoje dalyvaujantiems hormonams.
Pavojingiausias yra ilgai trunkantis stresas, arba vienkartinis, bet labai stiprus... Spermos pridavimo procedūra, nežinau, kaip ją vertinti - ar čia stiprus stresas ar mažesnis... Gal kiekvienam asmeniškai, skirtingai... Bet aš abejoju, ar tas momentinis jaudulys turi įtakos spermai, nebent vyras jau iš anksto nerimavo, jaudinosi laukdamas tos datos, gal dar kokių papildomų stresiukų turėjo... Bet kokiu atveju, nelabai maloni ir vyriškumą žeidžianti procedūra... Šaunu, kai žmonos gali padėti
Vakar užėjo liūdesys (tikriausia nuo Gonalio
Nebent tą procesą užbaigtų klimaksas ar visiškas pinigų trūkumas
Paskutine eilute, tu kaip ir atsakai i savo klausima
Manau, kad tai kiekvieno asmeninis sprendimas ir apsisprendimas. Kiti renkasi alternatyvas po 1 IVF... kiti nesirenka net ir po X IVF. Kaip kiekvienas nuprendziam, taip vadinasi ir teisinga QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 13, 12:50)
o man paskaicius senbuviu istorijas is karto pries akis isdygsta tikros kareiveles...nepasiduodancios, kovojancios....
Pelargonija, paskutinė eilutė.. Teisinga paskutinė eilutė..
Pafantazavus - o jeigu 70-ties dar nėra klimakso?
Bandau neprarasti jumoro jausmo..... QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 13, 13:42) Bandau neprarasti jumoro jausmo..... Pelargonija-matau mini gonalį. Spaudžiu dešinę. Šaunuolė-drąsuolė
Mano klausimai buvo retoriniai... kiekvienas nusprendžia pats, kada jau gana, arba gyvenimas padeda tašką.
QUOTE(Švilpa @ 2010 07 13, 16:06) Papildyta: QUOTE(tiesiog aš Manau tokiu atveju turi įsijungti sveikas protas Blogiausia, kad pati nepastebėsi, kad jau suminkštėjęs...
iškart suveikė vaizduotė,atsiverčiu lietrytį,o ten antraštė
QUOTE(etera @ 2010 07 13, 23:41) kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams Mano vyra mama pagimde 46, ar 47, na, fantastiski ju santykiai, jo teciui buvo daugiau nei 53. Manau, kad iki 50 drasiai galima gimdyt QUOTE(dizzy___ @ 2010 07 14, 08:31) Mano vyra mama pagimde 46, ar 47, na, fantastiski ju santykiai, jo teciui buvo daugiau nei 53. Manau, kad iki 50 drasiai galima gimdyt Ir mano viena kaimynė susilaukė sūnaus būdama 46 metų, sūnus visiškai sveikas. Italijoje neseniai viena 50 metų pop žvaigždė susilaukė dvynukų, bet ten aišku, kad pasinaudojo donore. QUOTE(etera @ 2010 07 13, 23:41) ..... kaip bebūtų liūdna manau,kad riba yra amžius.ir kažkaip sukasi ant liežuvio galo,kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams Aha... o ką daryt, kai diedui nors petelne per galvą tvok, apie įvaikinimą nei kalbos. Jam kas, jis ir 70-ties dar gali išsikrapštyti paskutinį spermatozoidą ir ką nors nuveikti su 30-mete... bent jau vyrams taip atrodo O moteriškei, solidaus amžiaus sulaukusiai, kur surasti kitą vyrą, jauną gražų, kuris norėtų IVF?
Šitam forume yra tema "Ar verta bandyti virš 40-ties", aš greit užvesiu temą "Ar verta virš 50-ties"
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti?
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 14:14) etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? Štai kodėl tiek daug vyresnių porų iš užsienio vaikinasi LT QUOTE(Šarūniukė @ 2010 07 14, 14:16) Štai kodėl tiek daug vyresnių porų iš užsienio vaikinasi LT Italijoje nėra vaikų įsivaikinimui, todėl važiuoja į užsienį, tame tarpe ir į Lietuvą vaikintis. P.S.Dabar suabejojau dėl amžiaus cenzo, nežinau tiksliai ar nuo 40 metu ar daugiau, bet jis yra.
Skaitau ir darosi linksma
Ne i tema as cia, bet kad jau apie tai snekat.. mano mociute 40 kazkeliu pagimde...tai turiu dede, kuriam 23 metai
QUOTE(rugegele1 @ 2010 07 14, 14:20) Skaitau ir darosi linksma Na bet ir ginekologės kompetencija, jei nemoka nustatyti nėštumo QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 14:14) etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? Kažką girdėjau, kad Italijoj amžiaus skirtumas turi būti ne daugiau 40 metų, ir buvo atvejis, kai italų pora įsivaikino vaikiną iš Lietuvos 16 metų
Sveikos
Na negaliu susilaikyti nepapasakojus sapno sios nakties O gi sapnvau Euromergele renkantis vezymeli (ja maciau aiskiai parduotuvej), o SM forumo nares (veidu nemaciau, tik zinau kad tai jos) vaiksciojo paskui ir patarynejo Tai linkiu kad tas sapnas D i ausi ir po keliu meneiuku i realybe
Euromergele, prasau parasyk kokie buvo jusu spermogramos rezultatai, kad taip vis nesiseka?
Aciu lola.lola uz toki grazu sapna ir linkejimus QUOTE(lola.lola @ 2010 08 05, 16:55) Rusla na - kad mano gydymo istorija atrodo apsisuko 180 laipsniu kampu... po 5 metu ir 5 IVF vienoje klinikoje, kurioje sake nesekmes del spermos, kitoje klinikoje per paskutini IVF pasirode, kad mano kiausialastes niekam tikusios
O siaip darant IVF kazin kokie rodikliai spermos butu svarbiausi, ar negalima isskirti
Pastoti realiai galima su ivairia sperma, netgi jeigu randa TESA metu tik pavienius spermatozoidus, todel labai sunku pasakyt su kokiais duomenimis galima pastoti... lygiai kaip ir su geriausiais duomenimis poroms buna nepavyksta pastoti, arne?
Kiekviena gydymo istorija skirtinga, tad nevisada i remus gali itilpti, nes pvz mes su savais spermos tyrimais pradejom nuo ovuliacijos stimuliacijos be IUI (du kartus), tada andrologas pasake "pasidarysit IUI ir tikrai turesit vaikeli", tada darem IUI, bet deja...tada 6 ICSI..irgi deja, taip kad.. O sperma tai buvo: A+B daugiau maziau apie 2 mln. budavo, koncentracija bendra buvo ir virs 30 mln. (dauguma C ir D). Po IUI mums visada dare ICSI. Nezinau ar tinkamai atsakiau i tavo klausima, jeigu kas - klausk QUOTE(Totorija @ 2010 08 06, 10:40)
Taip aciu euromergele. Nu kad tas sapnas issipildytu lola.lola
lola.lola, gal gali daugiau pasapnuoti
QUOTE(euromergele @ 2010 08 06, 08:30) paskutini IVF pasirode, kad mano kiausialastes niekam tikusios O is ko tai sprendzia? FSH,dalijimosi,bet tada ir spremiuko kalte gali buti ar ne,ar is daro ko? |