Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF senbuvių Vilties Namai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vilmajun
Dovanoju Diphereline 3.75 mg, galiojimas iki 2011-02. Vaistai liko po endometriozės gydymo.
*Gaja*
QUOTE(Nakviša @ 2010 05 28, 13:03)
Mes vėl eilinį kartą sulindom į dėžę biggrin.gif
Sekmadienį 9 val. ryto, per trioškę.  cool.gif
*

Ir as paziurejau smile.gif Kokia grazi jusu seima wub.gif
zynaida
QUOTE(akedite @ 2009 04 27, 22:43)
merginos, gal turit minčių ,
o ką tirtis, kai neprigyja idealūs 8 ląstelių embrionai ????
laparosk. prieš IVF nieko blogo neparodė........... verysad.gif
darau vienintelę išvadą- nustoja dalintis dėl kažkokių tai priežąsčių........
galbūt genetinių............ verysad.gif
gal dėl ICSI.....???? unsure.gif
kažkodėl nebepasitikiu LT mikroskopais..............
*

sveikute 4u.gif primink,o pas Bykova Tu buvai tirtis g.gif
kaip as Tau linkiu to nestuke.gif su laiminga pabaiga...
inero
QUOTE(zynaida @ 2010 06 04, 19:14)
sveikute  4u.gif primink,o pas Bykova Tu buvai tirtis  g.gif
kaip as Tau linkiu to  nestuke.gif  su laiminga pabaiga...
*

Sveika, kaip pamenu is kito skyrelio tau pasiseke is 6 karto? Man jau trys kartai ir nieko, bet paskutini karta buvo 122 hcg dpi, bet nustojo vystitis, dabar jieskau priezasciu, liepos men uzsirasiaus i santariskes i genetikos centra, gal tu is savo patirties gali patarti, gal vitaminu kokiu pagerti, ir kaip daznau tu darydavaisi?
Pelargonija
QUOTE(zynaida @ 2010 06 04, 19:14)
sveikute  4u.gif primink,o pas Bykova Tu buvai tirtis  g.gif
kaip as Tau linkiu to  nestuke.gif  su laiminga pabaiga...
*

Zynaida, deja, jos finansai neleidžia lankytis pas Bykovą.
Būtų gerai, kad visi geri linkėjimai pildytųsi... deja verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(tokia profesija @ 2010 05 30, 16:43)
... Man įdomu, ar iš tiesų vyrų nevaisingumas šiuo metu išaugo nuo 30proc iki 50ties, ar čia tik reklaminis triukas, skatinantis pirkti po to rodytus vaistus... Čia toks klausimas be atsakymo, žinoma.
*

Mes su vyru domėjomės, kur geriausia darytis spermogramą. MB labai vyriškai nusprendė, kad kai tik darom kokį IVF ar IUI, staiga jo turtas prastas. Kai nieko nedarom - geras smile.gif Greičiausiai tai būdavo "zakon podlosti".
Bet besiklausinėjant apie laboratorijas viena pažįstama darbuotoja pasakė, kad iš tikrųjų tragiškai daugėja blogų vyrų rezultatų, ir ypač - jaunų vyrų, pas kuriuos nerandama nei vieno gyvo spermatozoido. Įtariama, kad tai gali būti dėl ilgalaikio pampersų naudojimo vaikystėje. Bet garsiai niekas nekalba, nes būtų baisus skandalas... pampersų pramonei. Ir nei vienos šiuolaikinės mamos neįsivaizduojame skalbiant "pilionkas".
dizzy___
Papildyta:
pampersų pramonei. Ir nei vienos šiuolaikinės mamos neįsivaizduojame skalbiant "pilionkas".
*

[/quote]
Gerai, jei tik atsisakius pampersu - viskas pasitaisytu...tuomet reiktu atsisakyt trumpikiu - naudot "seimynines", dzinsu, ilgalaikio vairavimo ir t.t. kas logiskai mastant nelabai realu...Beje, Lejai as is pradziu naudojai plaunamas sauskelnias, t.y patobulintas "pilionkas", bet nieko gero zinokit, uzpakalis ikaites labiau nei nuo situ sauskelniu, iprastiniu.
Beje, is musu patirties, ir Ziviles komentaru dristu manyt, kad sioks toks vyrams cikliskumas yra...dar pries pora metu vyro spermograma pries Naujuosius atitiko minimalias normas, veliau rezultatai tragiski buvo, praejus metams prie Naujameti vel buvo beveik gera ir dabar as pastojau gruodzio 28. Tiesiog noriu pasakyt, kad galbut verta ir i tai atkreipt demesi, t.y pasekt is darytu tyrimu, kada jusu vyru geriausi rezultatai ir megint IVF, aisku, IVF atrodo juk atrenka is bet ko, bet galgi kokybiskesni jie buna g.gif Cia tokia mintis pamastymui...
tokia profesija
Taip taip, ir aš esu girdėjusi apie sauskelnių "žalą" berniukams... Šunta kapšiukai šitaip supakuoti, nors reklamuoja kad ventiliacija puiki. Ir šiaip, gyvenimo tempas auga, visi mes pikti, susirūpinę, nebemokam džiaugtis, juoktis, mylėti. Alkoholis, sėdimas darbas, vairavimas, mityba. Viskas turbūt susideda, ne tik sauskelnės.
Pelargonija
QUOTE(dizzy___ @ 2010 06 08, 08:35)
................
Tiesiog noriu pasakyt, kad galbut verta ir i tai atkreipt demesi, t.y pasekt is darytu tyrimu, kada jusu vyru geriausi rezultatai ir megint IVF, aisku, IVF atrodo juk atrenka is bet ko, bet galgi kokybiskesni jie buna g.gif  Cia tokia mintis pamastymui...
*

Kadangi IVF artimiausiam penkmety mums negresia, reiks daryt natūr smileysex.gif ir gaudyt pagerėjimą bigsmile.gif
Prince
mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. doh.gif
garnelis
QUOTE(Prince @ 2010 06 08, 20:00)
mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti  IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. doh.gif
*

viagros tabletike turekit su savim, turetu padeti mirksiukas.gif
as vis nusipirkdavau ju ivf proga, jei staiga vyrui kas neiseitu, bet neteko ju panaudoti dar lotuliukas.gif
Papildyta:
del sauskelniu - man atrodo perdetos cia tos kalbos. nieks ten nesunta, jei nelaikai apsikakojusio vaiko, o ir kiausiukams tokiame amziuje ta siluma argi labai kenkia, va paaglysteje gal ir kenktu, kai jau vyktu spermogeneze cool.gif
Prince
QUOTE(garnelis @ 2010 06 08, 19:53)
viagros tabletike turekit su savim, turetu padeti  mirksiukas.gif
as vis nusipirkdavau ju ivf proga, jei staiga vyrui kas neiseitu, bet neteko ju panaudoti dar  lotuliukas.gif
Papildyta:
del sauskelniu - man atrodo perdetos cia tos kalbos. nieks ten nesunta, jei nelaikai apsikakojusio vaiko, o ir kiausiukams tokiame amziuje ta siluma argi labai kenkia, va paaglysteje gal ir kenktu, kai jau vyktu spermogeneze  cool.gif
*

Tu cia nejuokauji? blink.gif
*Gaja*
Is tiesu,tai kai nuimu pamperi dukrytei,tai jos uzpakaliukas buna net vesokas,nes truputi dregnas...
Šarūniukė
mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti  IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. doh.gif
*

O kodėl IVF -ui veži ne iš namų g.gif Pakalbėk su daktare, tikrai leidžia, o jei tu kitame mieste darai IVF-ą juk galima kokį kambariuką viešbutyje paimti, padarotvtą reikaliuką abu ir atvykstat į kliniką, viską galiam suspėti, reikia tik fantazijos ir noro 4u.gif
Prince
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 09, 08:02)
O kodėl IVF -ui veži ne iš namų g.gif Pakalbėk su daktare, tikrai leidžia, o jei tu kitame mieste darai IVF-ą juk galima kokį kambariuką viešbutyje paimti, padarotvtą reikaliuką abu ir atvykstat į kliniką, viską galiam suspėti, reikia tik fantazijos ir noro 4u.gif
*

na ziuresimekaip bus,aciu uz patarimus 4u.gif
zorske
*

Galiu is savo patirties pasakyti, kad kai darem 1IVF tai viska atlikinejom klinikoje, tai net prireike buvo ICSI,o paskutini kai darem, gydytoja is karto pasiule atsivesti is namu, kad maziau streso butu.Nu ir ka, graziausi rezultatai mirksiukas.gif .As tai manau,kad vyrams stresas labai neigiamas veiksnys.Taip,kad reiktu susikurti kuo jaukesne aplinka 4u.gif
Dijav
QUOTE(zorske @ 2010 06 09, 14:01)
Galiu is savo patirties pasakyti, kad kai darem 1IVF tai viska atlikinejom klinikoje, tai net prireike buvo ICSI,o paskutini kai darem, gydytoja is karto pasiule atsivesti is namu, kad maziau streso butu.Nu ir ka, graziausi rezultatai  mirksiukas.gif .As tai manau,kad vyrams stresas labai neigiamas veiksnys.Taip,kad reiktu susikurti kuo jaukesne aplinka  4u.gif
*

Bet juk spermą atsinaujina kas 3 mėn...nu taip visur rašo.....tai tas patirtas stresas manau gali po kelių mėn tūrėti įtakos...bet tik ne tą pačią dieną....Manau buvo tiesiog pagerėjimas spermos ir sutapo kad atlikinėjote jaukesnėje apilnkoje.......
Man per visus kartus emriologė minėjo,kad pats svarbiausias faktas yra PATYS PIRMI LAŠIUKAI.......tai nebent galima įtarti,kad jie (vyrai) susinervinę kaškaip nesugeba tų pirmų lašiukų surinkti....
Pelargonija
Aš nepasitikiu, pati surenku lotuliukas.gif Negalima tais vyrais pasitikėt rolleyes.gif
tokia profesija
lotuliukas.gif Kokia rūpestinga žmona biggrin.gif
rozele78
QUOTE(Dijav @ 2010 06 09, 16:12)
Bet juk spermą atsinaujina kas 3 mėn...nu taip visur rašo.....tai tas patirtas stresas manau gali po kelių mėn tūrėti įtakos...bet tik ne tą pačią dieną....Manau buvo tiesiog pagerėjimas spermos ir sutapo kad atlikinėjote jaukesnėje apilnkoje.......
Man per visus kartus emriologė minėjo,kad pats svarbiausias faktas yra PATYS PIRMI LAŠIUKAI.......tai nebent galima įtarti,kad jie (vyrai) susinervinę kaškaip nesugeba tų pirmų lašiukų surinkti....
*

na neaisku kaip ten yra, bet mes kai dareme pirma IVFa, tai pasidareme spermos tyrima likus menesiui iki IVFo rezultatai buvao aisku prasti zinojom kad ICSI reiks, bet ka gi IVfo metu isvis tragiski rezultatai buvo, net gydytoja nustebo, kad taip greitai pasikeite. tai manau, kad duoda tas stresas savo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 10, 00:07)
Aš nepasitikiu, pati surenku  lotuliukas.gif Negalima tais vyrais pasitikėt  rolleyes.gif
*

niu nuostabi zmonele lotuliukas.gif
lola.lola
Pas mus su MB zirnukai ir gi tas pats budavo:
atvezti grikiukai is namu visad budavo geresni nei kad daryti klinikoj smile.gif
tokia profesija
Stresas turi įtakos reprodukcijoje dalyvaujantiems hormonams.
Pavojingiausias yra ilgai trunkantis stresas, arba vienkartinis, bet labai stiprus... Spermos pridavimo procedūra, nežinau, kaip ją vertinti - ar čia stiprus stresas ar mažesnis... Gal kiekvienam asmeniškai, skirtingai... Bet aš abejoju, ar tas momentinis jaudulys turi įtakos spermai, nebent vyras jau iš anksto nerimavo, jaudinosi laukdamas tos datos, gal dar kokių papildomų stresiukų turėjo...
Bet kokiu atveju, nelabai maloni ir vyriškumą žeidžianti procedūra... Šaunu, kai žmonos gali padėti smile.gif
Pelargonija
Vakar užėjo liūdesys (tikriausia nuo Gonalio g.gif ) Ir pradėjau galvoti - kada jau reikia padėti tašką? Kiek metų vaikščioti po vaisingumo klinikas - 20 bus jau gana ar dar ne? Ir iki kokio amžiaus? 50, 55?.....
Nebent tą procesą užbaigtų klimaksas ar visiškas pinigų trūkumas unsure.gif
euromergele
Paskutine eilute, tu kaip ir atsakai i savo klausima smile.gif

Manau, kad tai kiekvieno asmeninis sprendimas ir apsisprendimas. Kiti renkasi alternatyvas po 1 IVF... kiti nesirenka net ir po X IVF. Kaip kiekvienas nuprendziam, taip vadinasi ir teisinga 4u.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 13, 12:50)

Nebent tą procesą užbaigtų klimaksas ar visiškas pinigų trūkumas  unsure.gif
*

Bembis1
o man paskaicius senbuviu istorijas is karto pries akis isdygsta tikros kareiveles...nepasiduodancios, kovojancios.... 4u.gif
*Viktoriukas*
Pelargonija, paskutinė eilutė.. Teisinga paskutinė eilutė.. smile.gif
Pelargonija
Pafantazavus - o jeigu 70-ties dar nėra klimakso? lotuliukas.gif
Bandau neprarasti jumoro jausmo..... ax.gif
tiesiog aš:)
Manau tokiu atveju turi įsijungti sveikas protas smile.gif Nors 70 metu ir tas protas jau kitoks, bepradedantis minkštėti būna smile.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 13, 13:42)
Pafantazavus - o jeigu 70-ties dar nėra klimakso?  lotuliukas.gif
Bandau neprarasti jumoro jausmo.....  ax.gif
*

Švilpa
QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 13, 13:42)
Bandau neprarasti jumoro jausmo.....  ax.gif

Pelargonija-matau mini gonalį. Spaudžiu dešinę. Šaunuolė-drąsuolė ax.gif
Pelargonija
Mano klausimai buvo retoriniai... kiekvienas nusprendžia pats, kada jau gana, arba gyvenimas padeda tašką.
QUOTE(Švilpa @ 2010 07 13, 16:06)
Pelargonija-matau mini gonalį. Spaudžiu dešinę. Šaunuolė-drąsuolė ax.gif
*

rolleyes.gif bis.gif

Papildyta:
smile.gif+2010 07 13, 16:04-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 07 13, 16:04)
Manau tokiu atveju turi įsijungti sveikas protas smile.gif Nors 70 metu ir tas protas jau kitoks, bepradedantis minkštėti būna smile.gif
*

Blogiausia, kad pati nepastebėsi, kad jau suminkštėjęs... lotuliukas.gif
etera
iškart suveikė vaizduotė,atsiverčiu lietrytį,o ten antraštėbiggrin.gifžiugi naujiena,ponia ir ponas Adamkai laukiasi pirmagimio smile.gif kaip bebūtų liūdna manau,kad riba yra amžius.ir kažkaip sukasi ant liežuvio galo,kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams smile.gif
dizzy___
QUOTE(etera @ 2010 07 13, 23:41)
kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams smile.gif
*

Mano vyra mama pagimde 46, ar 47, na, fantastiski ju santykiai, jo teciui buvo daugiau nei 53. Manau, kad iki 50 drasiai galima gimdyt mirksiukas.gif
Sella
QUOTE(dizzy___ @ 2010 07 14, 08:31)
Mano vyra mama pagimde 46, ar 47, na, fantastiski ju santykiai, jo teciui buvo daugiau nei 53. Manau, kad iki 50 drasiai galima gimdyt mirksiukas.gif
*

Ir mano viena kaimynė susilaukė sūnaus būdama 46 metų, sūnus visiškai sveikas.

Italijoje neseniai viena 50 metų pop žvaigždė susilaukė dvynukų, bet ten aišku, kad pasinaudojo donore. smile.gif
Pelargonija
QUOTE(etera @ 2010 07 13, 23:41)
..... kaip bebūtų liūdna manau,kad riba yra amžius.ir kažkaip sukasi ant liežuvio galo,kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams smile.gif
*

Aha... o ką daryt, kai diedui nors petelne per galvą tvok, apie įvaikinimą nei kalbos. Jam kas, jis ir 70-ties dar gali išsikrapštyti paskutinį spermatozoidą ir ką nors nuveikti su 30-mete... bent jau vyrams taip atrodo fool.gif lotuliukas.gif
O moteriškei, solidaus amžiaus sulaukusiai, kur surasti kitą vyrą, jauną gražų, kuris norėtų IVF?
Pelargonija
Šitam forume yra tema "Ar verta bandyti virš 40-ties", aš greit užvesiu temą "Ar verta virš 50-ties" bigsmile.gif lotuliukas.gif Čia kaip šokiai: kam virš 30... kam virš 70 lotuliukas.gif
Sella
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? g.gif Pvz., čia Italijoje, jei bent vienas iš sutuoktinių turi daugiau nei 40 metų, įsivaikinimui kelias uždarytas.Yra amžiaus cenzas įsivaikinimui, nežinau kaip yra Lietuvoje.Tai daugeliui paskutinė išeitis lieka ivf, nes įsivaikinti nebegali.
Šarūniukė
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 14:14)
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? g.gif  Pvz., čia Italijoje, jei bent vienas iš sutuoktinių turi daugiau nei 40 metų, įsivaikinimui kelias uždarytas.Yra amžiaus cenzas įsivaikinimui, nežinau kaip yra Lietuvoje.Tai daugeliui paskutinė išeitis lieka ivf, nes įsivaikinti nebegali.
*

Štai kodėl tiek daug vyresnių porų iš užsienio vaikinasi LT doh.gif O dar ir pasirinkimas gal didesnis, jie ima ir neįgalius ir su negalia 4u.gif
Sella
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 07 14, 14:16)
Štai kodėl tiek daug vyresnių porų iš užsienio vaikinasi LT doh.gif O dar ir pasirinkimas gal didesnis, jie ima ir neįgalius ir su negalia 4u.gif
*

Italijoje nėra vaikų įsivaikinimui, todėl važiuoja į užsienį, tame tarpe ir į Lietuvą vaikintis.

P.S.Dabar suabejojau dėl amžiaus cenzo, nežinau tiksliai ar nuo 40 metu ar daugiau, bet jis yra.
rugegele1
Skaitau ir darosi linksma biggrin.gif jei nebūtų liūdna verysad.gif ,bet žinau moteriškė nustojo sirgti mane ,kad klimaksas ginekologe patvirtino,ir tas klimaksas judėt pradėjo lotuliukas.gif ,tai va kaip būna ir ka juda tai ir pasigimdė,tolimesnio likimo tos moterytės nežinau,galvoju kad gerai viskas...
Akutee
Ne i tema as cia, bet kad jau apie tai snekat.. mano mociute 40 kazkeliu pagimde...tai turiu dede, kuriam 23 metai biggrin.gif
Sella
QUOTE(rugegele1 @ 2010 07 14, 14:20)
Skaitau ir darosi linksma biggrin.gif  jei nebūtų liūdna verysad.gif ,bet žinau moteriškė nustojo sirgti mane ,kad klimaksas ginekologe patvirtino,ir tas klimaksas judėt pradėjo lotuliukas.gif ,tai va kaip būna ir ka juda tai ir pasigimdė,tolimesnio likimo tos moterytės nežinau,galvoju kad gerai viskas...
*

Na bet ir ginekologės kompetencija, jei nemoka nustatyti nėštumo doh.gif
Pelargonija
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 14:14)
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? g.gif  Pvz., čia Italijoje, jei bent vienas iš sutuoktinių turi daugiau nei 40 metų, įsivaikinimui kelias uždarytas.Yra amžiaus cenzas įsivaikinimui, nežinau kaip yra Lietuvoje.Tai daugeliui paskutinė išeitis lieka ivf, nes įsivaikinti nebegali.
*

Kažką girdėjau, kad Italijoj amžiaus skirtumas turi būti ne daugiau 40 metų, ir buvo atvejis, kai italų pora įsivaikino vaikiną iš Lietuvos 16 metų unsure.gif
lola.lola
Sveikos 4u.gif

Na negaliu susilaikyti nepapasakojus sapno sios nakties ax.gif .
O gi sapnvau Euromergele renkantis vezymeli (ja maciau aiskiai parduotuvej), o SM forumo nares (veidu nemaciau, tik zinau kad tai jos) vaiksciojo paskui ir patarynejo biggrin.gif

Tai linkiu kad tas sapnas D i ausi ir po keliu meneiuku i realybe 4u.gif
Rusla_na
Euromergele, prasau parasyk kokie buvo jusu spermogramos rezultatai, kad taip vis nesiseka? sad.gif Busiu be galo dekinga sad.gif
euromergele
wub.gif jetus kokia miela zinute wub.gif taip paleidau dudas, kad net i lauka reikejo iseit apsiramint cray.gif
Aciu lola.lola uz toki grazu sapna ir linkejimus wub.gif

QUOTE(lola.lola @ 2010 08 05, 16:55)
Na negaliu susilaikyti nepapasakojus sapno sios nakties  ax.gif .
...
*

Rusla na - kad mano gydymo istorija atrodo apsisuko 180 laipsniu kampu... po 5 metu ir 5 IVF vienoje klinikoje, kurioje sake nesekmes del spermos, kitoje klinikoje per paskutini IVF pasirode, kad mano kiausialastes niekam tikusios verysad.gif taip kad spermos kaltint jau nebegaliu sau leist... o ji buvo tokia..nu oligoastenospermija, bet va... turbut ne ji cia kalta. Kaip kad sake mano pirmu IVF'u embriologe...gera kiausialaste ir leta spermatozoida sutvarko smile.gif
*muduabudu*
O siaip darant IVF kazin kokie rodikliai spermos butu svarbiausi, ar negalima isskirti g.gif Ir siaip idomu su kokiais duomenis pavyksta pastoti po IVF. Kad ir Tavo euromergele, nors ir ne spermoje gal but buvo esme, bet kokie rodikliai buvo darant IVF, zinoma nebutina tiksliai visu kartu surasyti, bet vistiek idomu. Ziuriu as i tuos musu skaiciukus ir net nenutuokiu cia jau normalu IVF ar reikia gerokai stiprinti dar. Cia aisku gal kiekvienai indvidualiai, kaip pasiseka, bet statistika idomu kokia.
euromergele
Pastoti realiai galima su ivairia sperma, netgi jeigu randa TESA metu tik pavienius spermatozoidus, todel labai sunku pasakyt su kokiais duomenimis galima pastoti... lygiai kaip ir su geriausiais duomenimis poroms buna nepavyksta pastoti, arne?

Kiekviena gydymo istorija skirtinga, tad nevisada i remus gali itilpti, nes pvz mes su savais spermos tyrimais pradejom nuo ovuliacijos stimuliacijos be IUI (du kartus), tada andrologas pasake "pasidarysit IUI ir tikrai turesit vaikeli", tada darem IUI, bet deja...tada 6 ICSI..irgi deja, taip kad..
O sperma tai buvo: A+B daugiau maziau apie 2 mln. budavo, koncentracija bendra buvo ir virs 30 mln. (dauguma C ir D). Po IUI mums visada dare ICSI.
Nezinau ar tinkamai atsakiau i tavo klausima, jeigu kas - klausk smile.gif

QUOTE(Totorija @ 2010 08 06, 10:40)
O siaip darant IVF kazin kokie rodikliai spermos butu svarbiausi, ar negalima isskirti  g.gif  ....
*

*muduabudu*
Taip aciu euromergele. Nu kad tas sapnas issipildytu lola.lola wub.gif
Pelargonija
lola.lola, gal gali daugiau pasapnuoti ax.gif wub.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(euromergele @ 2010 08 06, 08:30)
paskutini IVF pasirode, kad mano kiausialastes niekam tikusios 

O is ko tai sprendzia? FSH,dalijimosi,bet tada ir spremiuko kalte gali buti ar ne,ar is daro ko? g.gif
euromergele
is to, kad sunyko beveik visos, o likusios kelios netinkamos buvo, apvaisint nebuvo ka. FSH ir kt. dalykai geri.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 06, 12:19)
O is ko tai sprendzia?
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.