euromergele
2009 04 23, 22:15
Be išsvajotojo vaikelio Gyventi mokytis turiu...
Tik ar gyvenimas toks ko nors vertas - Daug kyla klausimų...
Ir nors atsakymo aš jokio Lig šiolei niekaip nerandu...
Tikiu, kad laikas jį atneš man Tikrai žinau...Tikiu!
Nušvis man tikslas prieš akis Nebetuščiai ims plakt mano širdis!Šiomis eilėmis, kviečiu visas daug nesėkmių ir skausmo patyrusias senbuves ar naujai prisijungusias forumo nares, pasidalinti jausmais, išgyvenimais, atradimais, naujomis viltimis, surastomis išeitimis ir viskuo, kuo galime vienos kitai padėti Be abejonės pasiilgęs ir užklydęs čia IVF "jaunimas" gali irgi mums įpūsti optimizmo  o daug nesėkmių praėjusios ir visdėlto laimės sulaukusios merginos palaikyti savo pavydžiais Kaip senbuvė, patyrusi 5 IVF nesėkmių skonį plačiai atveriu šių namų duris
saules_zuikutis
2009 04 24, 07:36
registruojuosi i siuos namucius  nors ne tiek ivf, kiek pavadinime turejau, o 3 nesekmingus, bet jau senbuve esu
Medeina
2009 04 24, 08:10
 labai gerai, Euromergele, kad užvedei šitą temą. Pasiilgstu merginų, su kuriom startavom beveik nuo forumo pradžios..su nostalgija prisimenu kaip kiaurą dieną "kabėdavau" forume - nes viskas buvo nauja..taigi kaip senbuvė pagal stažą SM  ir pagal darytas procedūras  -irgi jungiuosi
Isabele
2009 04 24, 09:36
Kai susidurem su vaisingumo problemom, galvojau, kad esam vieninteliai tokie nelaimeliai, tad sio forumo atradimas man buvo tikra sielos atgaiva,....kartu gydemes, kartu dalinomes isgyvenimais, kartu laukem rezultatu, bet metams begant mano bendrazygiu gertos vis retejo ir retejo ir ziuriu, kad likom tarp tos mazumos, nuo kuriu laime nusigrezusi Registruojuosi i si skyreli ir linkiu visoms mums didziules didziules sekmes
saules_zuikutis
2009 04 24, 09:45
tai jau tikrai, kad laime kazkodel mums atsukusi savo negraziaja puse...
tiesiog aš:)
2009 04 24, 09:51
As taip pat jungiuosi į mūsų gretas  , 6 metai laukimo, 3 IVF deja, be rezultato. Smagu matyti visas senbuves
Madissa
2009 04 24, 10:02
Tikriausiai ir aš čia tikčiau  3IVF, penki metai lankymosi gydymo įsatigose
*Viktoriukas*
2009 04 24, 10:27
Tai ir aš jungiuos čia, ne visai po 4 ar 6 pilnų, bet po 6 įsodinimų - 3 pilni IVF ir 3 kartai su snaigutėmis, ir vis nieko Bus labai fainai pabendrauti su visom, kurios irgi eina šitus kryžiaus kelius jau ilgą laiką
euromergele
2009 04 24, 10:51
gal as cia biski perlenkiau su skaiciais, bet kas jauciate jog niekur kitur nebegalit savo nusivylimo "ishspjauti" po daugelio nepavykusiu proceduru - "pasispjaudykim" cia  smagu ir man matyti tiek prisijungianciu, nes po visu luziu tiesiog uzsidarome savyje, kazka bandome pamirsti, kazko bandome atsisakyti, mums patarimu del pacio gydymo reikia vis maziau, nes viska kas imanoma patirti jau patyreme ir ne viena karta, patarimu kitiems dalinam vis reciau, nes matom kad yra kitu galinciu tai daryti su netrukstamu optimizmu ir nebebedraujam skyreliuose.... todel atrodo kad musu senbuviu nebera (nors is tikruju yra) ir turbut galim dar viena kitai uzpakalius paspardinti ir paskatinti kopti laipteliais aukstyn, kad ir kiek jauciames nuridento nesekmiu zemyn
2009 04 24, 10:54
QUOTE(euromergele @ 2009 04 24, 11:51) smagu ir man matyti tiek prisijungianciu, nes po visu luziu tiesiog uzsidarome savyje, kazka bandome pamirsti, kazko bandome atsisakyti, mums patarimu del pacio gydymo reikia vis maziau, nes viska kas imanoma patirti jau patyreme ir ne viena karta, patarimu kitiems dalinam vis reciau, nes matom kad yra kitu galinciu tai daryti su netrukstamu optimizmu ir nebebedraujam skyreliuose.... todel atrodo kad musu senbuviu nebera (nors is tikruju yra) ir turbut galim dar viena kitai uzpakalius paspardinti ir paskatinti kopti laipteliais aukstyn, kad ir kiek jauciames nuridento nesekmiu zemyn  pasakyta kaip pirštu į akį
akedite
2009 04 24, 13:06
QUOTE(euromergele @ 2009 04 24, 11:51) gal as cia biski perlenkiau su skaiciais, bet kas jauciate jog niekur kitur nebegalit savo nusivylimo "ishspjauti" po daugelio nepavykusiu proceduru - "pasispjaudykim" cia  smagu ir man matyti tiek prisijungianciu, nes po visu luziu tiesiog uzsidarome savyje, kazka bandome pamirsti, kazko bandome atsisakyti, mums patarimu del pacio gydymo reikia vis maziau, nes viska kas imanoma patirti jau patyreme ir ne viena karta, patarimu kitiems dalinam vis reciau, nes matom kad yra kitu galinciu tai daryti su netrukstamu optimizmu ir nebebedraujam skyreliuose.... todel atrodo kad musu senbuviu nebera (nors is tikruju yra) ir turbut galim dar viena kitai uzpakalius paspardinti ir paskatinti kopti laipteliais aukstyn, kad ir kiek jauciames nuridento nesekmiu zemyn  tikrai, kai praeina pirmas nusivylimas ir skausmas, apninka daugybė kitokių emocijų... ir tiesiog nėra kur ir kam jas išsisakyti....... kartais net nesuprantu iš kur atsiranda pykcio ir nevilties antplūdžiai......... dabar, pvz., mane apėmęs nusivilimo, abejingumo ir apatijos mišinys........  žinau, kad dar nesustosim...dar ne dabar......bet........sumaištis didi................. gražus ir tikslus temos pavadinimas, euromergele Izabele, panašu, kad laimę tokie žmonės kaip mes turime "išsikovoti" ragai ir nagais....... Nakviša, tavo istorija ir palaikymas visada bus kaip tas vilties žiburys
Nakviša
2009 04 24, 15:46
QUOTE(akedite @ 2009 04 24, 13:06) <...> Nakviša, tavo istorija ir palaikymas visada bus kaip tas vilties žiburys  Pasijaučiau kaip mūza Medalio nepamirškite man įteikti, a? Viskas bus gerai, be panikos tiktai, be panikos. Svarbiausia - atsipalaiduoti O jei rimtai - aš su jumis visomis, už jus visas ir visada kartu. URAAAAA!!!!!
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 24, 15:46) Pasijaučiau kaip mūza Medalio nepamirškite man įteikti, a? oi gerai, medalis bus
Jungiuos ir as i situos namelius.4 IVF -NESEKMINGI,laukiu 5,gal paskutinis ,o gal ir ne,bet vistiek as iveiksiu visas kliutis ir nelikimas mane valdys,o as ji
saules zuikis
2009 04 24, 19:54
Šaunuolė Euromergelė - "Vilties namai" Aš irgi jungiuos - po 5 IUI ir 2 IVF, daugiau nebandziau po vyro genetiniu tyrimu atsakymo... Lauksim naujų vėjų iš savo valstybės veikėjų...
Zajončku
2009 04 25, 20:01
Sveikos mergiotes Aciu uz sia temele, tenka ir man cia prisijungt Man nepavyke trys IVF ... Isodina gerus vaikiukus bet jie toliau nesivysto. Planuojam ketvirta, tik dar nezinau ar vasara ar rudeni. Kol kas noro didelio nera bet tikiuosi, kad atsiras Visoms senbuvems palinkesiu stiprybes ir tiki teigiamu minciu
žieminukė
2009 04 25, 20:39
Sveikutės Didinu gretas. Trys nepasisekę IVF... Noriu paklausti, ar visus kartus bandėte pas vieną gydytotą, ar keitėte? Gal girdėjote ką nors apie embrionų auginimo terpes?
O, kokia tema  Jaučiu, tinku čia su savo stažu. Ir su bandymais priisitaikyti pasaulyje bevaikėj būty. Taip yra. Ir mano bandymai jau baigti. Belieka džiaugtis stebint, kaip bent kas ištrūksta iš tų spąstų. Galiu prisipažinti- kai reikia nuleisti garą, paskaitau kokią gimdymo istoriją, pažliumbiu, jei labai reikia.  Ir gyvenu įprastą kasdienį gyvenimą. Mano ginė sako :gerai, kad tu taip į tai žiūri... O man ką? Nuo tilto šokti, plaukus nusiraut? Jau ir taip nedaug beliko  Ir tų pusė žilų. Gyvuokim
Plaukia laivas
2009 04 25, 21:14
akedite
2009 04 25, 22:35
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 24, 16:46) Pasijaučiau kaip mūza Medalio nepamirškite man įteikti, a? Viskas bus gerai, be panikos tiktai, be panikos. Svarbiausia - atsipalaiduoti O jei rimtai - aš su jumis visomis, už jus visas ir visada kartu. URAAAAA!!!!! Su muziuku mes atsipalaidave,tiek, kad niekad nesisaugom................ tik viena mintis neduoda ramybes-ar suspesim.............??????????????
QUOTE(Zajončku @ 2009 04 25, 21:01) Planuojam ketvirta, tik dar nezinau ar vasara ar rudeni... Zuikuti
Zajončku
2009 04 26, 11:38
Man uzeina tokios mintys, keist gyd., gal varyt i Vilniu ketvirtam kartui O tos terpes skiriasi kiekvienoje klinikoje, ar jas visur vienodas naudoja ? Saulute
Mes po 3 nesekmingu IUI ir po 3 nesekmingu IVF'u. Tiesa, 3 IVF net neivyko, nes nebuvo ka isodinti... Ruosiames 4 IVF, bet didelio tikejimo nera, nes pas mane senkantis kiausidziu rezervas  ... Bandom paskutini karta ir siaip turbut del to, kad paskui nesigrauzciau  (seniai turiu susipirkus vaistus, kuriu galiojimas baigiasi rugseji, tai reik isnaudot  )... Kazkaip dabar po beveik 5 metu viduj as jauciuosi rami  , turbut atejo tas metas kai susitaikiau su mintimi, kad savu vaiku galiu niekada netureti  ... Anksciau tokia mintis man atrode nepakeliama...
Sveikutes, Dristu jungtis prie jusu: forume sedziu jau penkti metai(senbuve), nevaisingumo stazas 14m.(senbuve), trys nesekmingi IVF-ai...(gal dar nesenbuve)  . Keturiolikos metu pabaiga ir naujo pradzia...  . Kas bus toliau, nezinau, jei kas pasikeis, visada pasiliksiu vietos svajonei... Kol dar leis metai, svajosiu... Pasamonej, mes vistiek tasko nepadesim, mes tik apgausim save taip sakydamos p.s. kiek atsirado daug zuikuciu
QUOTE(Zajončku @ 2009 04 26, 12:38) Man uzeina tokios mintys, keist gyd., gal varyt i Vilniu ketvirtam kartui O tos terpes skiriasi kiekvienoje klinikoje, ar jas visur vienodas naudoja ? Primink pas ka gydaisi ( po 6 narkoziu mano atmintis slubuoja kaip reikiant  )... As pakeiciau klinika  ... Tavo vietoj pabandyciau 4 IVF kitur, o gal tikrai tik to jums ir tetruksta  Apie terpes nieko nezinau, neklausiau...
Zajončku
2009 04 26, 12:12
As MV klinikoje. O tu i kuria persikraustei ?
Pusaite
2009 04 26, 13:02
sveikos , turiu beda,kazkaip pradedu teplioti ir pilva maudena,kaip pries mm,tai ka,jau viskas?finalas aiskus?jau antradieni neit kraujo duot? be to nezinau is kur toks niezulys sueme,gal kazkaip issibalansavp flora?gal kas ka patars?
Madissa
2009 04 26, 14:35
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 26, 14:02) sveikos , turiu beda,kazkaip pradedu teplioti ir pilva maudena,kaip pries mm,tai ka,jau viskas?finalas aiskus?jau antradieni neit kraujo duot? be to nezinau is kur toks niezulys sueme,gal kazkaip issibalansavp flora?gal kas ka patars? Pusaite, gal dar ne viskas, visaip cia buna  Tik laikas parodys. Kraujuka rekomenduojama bet kokiu atveju pasidaryti
QUOTE(Zajončku @ 2009 04 26, 13:12) As MV klinikoje. O tu i kuria persikraustei ? is VK i MV  ... O Jus nenorit 4IVF VK pas U pabandyt? Papildyta:QUOTE(Pusaite @ 2009 04 26, 14:02) sveikos , turiu beda,kazkaip pradedu teplioti ir pilva maudena,kaip pries mm,tai ka,jau viskas?finalas aiskus?jau antradieni neit kraujo duot? be to nezinau is kur toks niezulys sueme,gal kazkaip issibalansavp flora?gal kas ka patars? Finalas tikrai neaiskus, linkiu kuo geriausio  ... Kazkada gine yra minejusi, kad pastojus isisbalansuoja flora  ... Laikykis, nepanikuok  Naudok vaistukus ir kuo daugiau  ...
Labas Jungiuosi ir aš 4 IVF iš kurių 3 "pavykę". Nėštumai nutrukę 9sav.14 sav. ir 8 sav. (dvynukai). Jėgų neberasta, dar pakolkas sėdžių namie tūrėdama nedarbingumo pažymėjimą ,nes po paskutinio "sėkmingo" pastojimo čiut nenumiriau laukdama kol nesivystantis pats išsivalys, deja................ Žinoma,kad man lengviau ,nes turiu dukrą, bet panos patikėkit tokius košmarus praėjau,kad labai labai ir labai sunku. Ir pagalbos sulaukiu tik šiame skyrelyje,nes niekas iš mano aplinklos žmonių nežino kokius mes kryžiaus kelius einame.Ir jau 7 metai Nebetikiu jokiais būrėjais,nebetikiu jokiais stebuklais, net nebetikiu pati savimi,kad pavyks išsikapstyti iš šio kraupaus košmaro. Susitariau vienam susitikimui su kunigu, gal jis man sugebėbės atsakyti į klausimą kodėl? ir padės atrasti ramybę?................nežinau nieko,tik žinau kad labai labai ir dar kartą labai sunku........(net rašyti normaliai negaliu, nes per ašaras nelabai ką ir matau).Ir taip dauk noriu pasakyti, bet taip nesusideda teisingi žodžiai, viskas kuičiasi veliasi pas mane viduje. Sekmės visoms................
Pusaite
2009 04 26, 21:30
merginos,susirgau tai viskas jau aisku is ryto taip susinervinau del niezulio,kad net pasukau daktarei,atsiprasiau,kad sekmadieni trukdau,tai sake,kad gali taip atsitikti,pasake kad tokia 1 tabletyte nusipirkciau,tai is kart palengvejo,o tai jau koju nejo suglaust o del kraujavimo,tai ryte dar tepliojo,ji dar klause ar rudai ir tik tepu,sakiau,kad kad taip,tai ji sake nieko,bet as minejau,kad galiu i vakara ir pratrukti i tai atsakymo nezinau,tai va,dabar laaaaaaaaabai nervuojuos laukti antradienio
Merginos dideles dideles stiprybes jums linkiu, visas jus palaikau ir tikiu kad tikrai ta likima jus valdysite  . Pati irgi tik is 4 karto pastojau, nuo pat pradzios cia uzeidavau pasisemti stiprybes . Atsimenu Svajuke, su Vilma J beveik vienu metu pastojom  oij kiek laiko ir asaru cia islieta.. O ka dabar 5 kartas, laukiu rezulatatu, ketvirtad isodino zirniukus. Gal ir antro vaikelio nepagailes Dievulis  galvojau bus lengviau nes jau viena turiu , ale tas laukimas zudinatis
2009 04 27, 08:44
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 09:40) Merginos dideles dideles stiprybes jums linkiu, visas jus palaikau ir tikiu kad tikrai ta likima jus valdysite  . Pati irgi tik is 4 karto pastojau, nuo pat pradzios cia uzeidavau pasisemti stiprybes . Atsimenu Svajuke, su Vilma J beveik vienu metu pastojom  oij kiek laiko ir asaru cia islieta.. O ka dabar 5 kartas, laukiu rezulatatu, ketvirtad isodino zirniukus. Gal ir antro vaikelio nepagailes Dievulis  galvojau bus lengviau nes jau viena turiu , ale tas laukimas zudinatis  Selli, tu mums kaip šviesos spindulys  taip gera skaityti tavo žinutę
Madissa
2009 04 27, 08:46
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 09:40) Merginos dideles dideles stiprybes jums linkiu, visas jus palaikau ir tikiu kad tikrai ta likima jus valdysite  . Pati irgi tik is 4 karto pastojau, nuo pat pradzios cia uzeidavau pasisemti stiprybes . Atsimenu Svajuke, su Vilma J beveik vienu metu pastojom  oij kiek laiko ir asaru cia islieta.. O ka dabar 5 kartas, laukiu rezulatatu, ketvirtad isodino zirniukus. Gal ir antro vaikelio nepagailes Dievulis  galvojau bus lengviau nes jau viena turiu , ale tas laukimas zudinatis  Sėkmės tau selli  , tavo postai taip optimistiškai nuteikia
Aciu merginos, zinokit as ir pati stebiuosi kad man pavyko, tokia nelaimele as  kartais ziuriu i ta mergele savo ir keista man , kad tiek iskenteta , tiek svajota , tiek kalbeta ir nesitiki man iki siol kartais , kazkaip gal tikrai to tikslo reikia siekti is paskutiniuju, nes va rezulatas i darzeli isejo  merginos ir jus laikykites, bus tikrai tie  , tik va klausima kada .. sako viltis durniu motina, o motina savo vaikus myli  tad tikrai tikrai turi pasisekti.
RositaK
2009 04 27, 09:02
...žvilgsnis į kūdikį, besilaukiančią moterį, į aukštį vaiką besūpuojantį tėvą, į motinišką palaimingą šypseną žiūrint į šviesų savo vaiko veidą - dūris į mūsų širdis...dar vienas...ir dar...ir taip jau šešti metai  taip subadyti ir vaikstom lyg kiaurasamciai... rudenį bus ketvirtas bandymas, tik jauciu, kad laikas keisti viska is pat šaknu. Zajoncku, manau ateina laikas pokyciams Pusaite, butinai pasidaryk HCG - kad teplioja ar kraujuoja, tai dar ne viskas - is patirties
Vilma J.
2009 04 27, 09:03
Selli  Sėkmės tau dideliausios
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 27, 10:03) Selli  Sėkmės tau dideliausios  Aciu Vilmut, tikiuosi si karta pavyks is pirmo karto  , uztenka gi O jus neplanuojat , gal vel kartu pabandom
Vilma J.
2009 04 27, 09:11
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 09:06) O jus neplanuojat , gal vel kartu pabandom  neplanuojam kolkas
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 27, 10:11) neplanuojam kolkas  O gaila.... Akvilytė taip gražiai nuotraukoj tiesia rankytę kvietimui... Kokios Jūs STIPRIOS visos...
euromergele
2009 04 27, 10:15
nu va kaip shauniai visos lendam is "rusio"  o ka pasake genetiniai tyrimai? Y chromosomos m-cija ar ka daret? QUOTE(saules zuikis @ 2009 04 24, 20:54) ...daugiau nebandziau po vyro genetiniu tyrimu atsakymo...
Pusaite
2009 04 27, 10:28
QUOTE(RositaK @ 2009 04 27, 09:02) Pusaite, butinai pasidaryk HCG - kad teplioja ar kraujuoja, tai dar ne viskas - is patirties  labas rytelis, ax,kad taip dievui i ausi.... is tiesu,manau,kad sis bandymas pro sali.... nes pojuciu jokiu,krutine nesustangrejus,o dar kraujuoju zodziu,pasinervinau sekmadieni,tai gal ryt ne taip trenks ta baisi zinia per smegenis visoms linkiu geru ziniu  ,atsiprasau uz pesimizma,bet kitaip svaitcioti negaliu
euromergele
2009 04 27, 10:30
manes tai nenuteikia optimistiskai...nes perzengiau ir 4 IVF ir 5 nesekminga  Pamenu kazkada po 1 IVF, labai paguode Magi su savo vyro paskaiciavimais, kad 1 IVF sekme apie 25-30% tai vat jeigu 4 nepasiseka tada jau verta susimastyti o iki tol tiket sekme. Tada tikrai labai paguode...bet kas gi galejo tiketis kad teks perzengti ir per tuos 100%...ir dar toliau. zieminuke - apie terpes kazin ar mes cia ka galesim kalbeti, nes tokie dalykai bent jau man nezinomi..o ir niekad nesigilinau. Del gydytoju...5 kartus dariausi ten pat, bet jau atsiranda poreikis gydymo kitur..kad netaptu viskas rutina  QUOTE(selli @ 2009 04 27, 09:40) .... Pati irgi tik is 4 karto pastojau....
Madissa
2009 04 27, 10:42
QUOTE(žieminukė @ 2009 04 25, 21:39) Sveikutės Didinu gretas. Trys nepasisekę IVF... Noriu paklausti, ar visus kartus bandėte pas vieną gydytotą, ar keitėte? Gal girdėjote ką nors apie embrionų auginimo terpes? aš klausiau BAKe apie embrionų auginimo terpes, tai man gydytoja sakė, kad kiek ji žino, Lietuvoj jos visur vienodos.
euromergele
2009 04 27, 10:44
DijaV.....laikykis...tiek mintis, tiek jausmus isleisti is saves butina...rasyk cia bet ka...kas tik shaus i galva..kokios mintys beapims ir nesvarbu kad sakiniai nebus sudelioti teisingai...tiesiog bus noras....ir isliek  Po truputi "ismedama" nemielas ir netvarkingas mintis is savo sirdies..tikiuosi ja atlaisvinsi po biski QUOTE(Dijav @ 2009 04 26, 21:56) net rašyti normaliai negaliu, nes per ašaras nelabai ką ir matau).Ir taip dauk noriu pasakyti, bet taip nesusideda teisingi žodžiai, viskas kuičiasi veliasi pas mane viduje.
2009 04 27, 10:47
QUOTE(Madissa @ 2009 04 27, 11:42) aš klausiau BAKe apie embrionų auginimo terpes, tai man gydytoja sakė, kad kiek ji žino, Lietuvoj jos visur vienodos. Labai gera informacija, bo jau ir man tos terpės nedavė ramybės Euromergele, o kaip manai, kur pas jus silpnoji vieta IVF? Ir ką sako gydytojai dėl tiek nesėkmių?
euromergele
2009 04 27, 10:51
panos ar kitos bandot pratint save prie gyvenimo be vaiku? (pratint tai nereiskia kad nusprest galutinai...tiesiog siaip....pasidalinkim mintimis jeigu kam norisi irgi) Svilpa, galutinai nusprendei daugiau nebebenadyti? kokias alternatyvs svarstot dar? ar tik gyvenima be vaiku? kaip sekasi pratintis? Kaikada pamastau ir as...nera labai sunku su tokia mintimi po tiek nesekmiu gyvent kol neatsiranda salia (bet labai salia, tie kurie praeina pro sali nesiskaito  ) kitu vaikai...kitu nestumai - tada ir vel pasijauti kazkoks netoks..iskrites is konteksto QUOTE(Švilpa @ 2009 04 25, 21:44) ... Ir su bandymais priisitaikyti pasaulyje bevaikėj būty. Taip yra. Ir mano bandymai jau baigti. ....
euromergele
2009 04 27, 11:09
is oficialiai nustatytu priezasciu nepastojimo, tai pas mus sperma problematiska. bet visdelto pasakyt kur silpnoji vieta...kai su prasta sperma net ir po TESOS pastoja, o po ICSI irgi juolabiau, tai ka as zinau...nebezinau ka ir galvot. Net nezinau ka sako...mano gydytoja nelabai ka ir sako, bet man kirba vienintele ideja - vaziuot i Izraeli ir naudotis spermos atranka ar dar ir kitomis geresnemis technologijomis...daugiau nelabai ka isgalvoju  +2009 04 27, 11:47--> QUOTE(tiesiog aš  @ 2009 04 27, 11:47) Euromergele, o kaip manai, kur pas jus silpnoji vieta IVF? Ir ką sako gydytojai dėl tiek nesėkmių?
*Viktoriukas*
2009 04 27, 11:12
Aš - nė už ką  Gal kolkas, kol pribręsim dar vienam bandymui, bet gyvenimui be vaikų - tikrai ne  Iš tikrųjų šiuo metu bandau atsiriboti nuo to begalinio noro, nors baisiai sunkiai sekas Bet ateity be vaikų gyvent nesiruošiu  Tikrai mane vadins mama, ir tikrai bus, ką vadinsiu savo vaiku  (Ale iš kur tiek optimizmo  ) Dabar vis dažniau save pagaunu mąstant, kad jei tik būtų pinigų, gal pasirašyčiau vasarą trumpam protokolui Lietuvoj, bet kad nė per kur pinigų nebus  O va čia dar kartą bandyt neturiu jokio noro, bent kolkas  Kažkaip kolkas dar tikėjimas sėkme negrįžo
|
|