Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF senbuvių Vilties Namai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
euromergele
Be išsvajotojo vaikelio
Gyventi mokytis turiu...

Tik ar gyvenimas toks ko nors vertas -
Daug kyla klausimų...

Ir nors atsakymo aš jokio
Lig šiolei niekaip nerandu...

Tikiu, kad laikas jį atneš man
Tikrai žinau...Tikiu!

Nušvis man tikslas prieš akis
Nebetuščiai ims plakt mano širdis!

Šiomis eilėmis, kviečiu visas daug nesėkmių ir skausmo patyrusias senbuves ar naujai prisijungusias forumo nares, pasidalinti jausmais, išgyvenimais, atradimais, naujomis viltimis, surastomis išeitimis ir viskuo, kuo galime vienos kitai padėti wub.gif

Be abejonės pasiilgęs ir užklydęs čia IVF "jaunimas" gali irgi mums įpūsti optimizmo wub.gif o daug nesėkmių praėjusios ir visdėlto laimės sulaukusios merginos palaikyti savo pavydžiais wub.gif

Kaip senbuvė, patyrusi 5 IVF nesėkmių skonį plačiai atveriu šių namų duris biggrin.gif
saules_zuikutis
registruojuosi i siuos namucius ax.gif nors ne tiek ivf, kiek pavadinime turejau, o 3 nesekmingus, bet jau senbuve esu blush2.gif
Medeina
thumbup.gif labai gerai, Euromergele, kad užvedei šitą temą. Pasiilgstu merginų, su kuriom startavom beveik nuo forumo pradžios..su nostalgija prisimenu kaip kiaurą dieną "kabėdavau" forume - nes viskas buvo nauja..taigi kaip senbuvė pagal stažą SM biggrin.gif ir pagal darytas procedūras doh.gif -irgi jungiuosi biggrin.gif
daivaB
Kaip smagu, turim naujus namučius, kur galėsim pasidalint savo mintim išgyvenimais ir neprasast tikėjimo, kad ir mes visos supsim savo stebūklėlius wub.gif wub.gif wub.gif
Isabele
Kai susidurem su vaisingumo problemom, galvojau, kad esam vieninteliai tokie nelaimeliai, tad sio forumo atradimas man buvo tikra sielos atgaiva,....kartu gydemes, kartu dalinomes isgyvenimais, kartu laukem rezultatu, bet metams begant mano bendrazygiu gertos vis retejo ir retejo ir ziuriu, kad likom tarp tos mazumos, nuo kuriu laime nusigrezusi verysad.gif
Registruojuosi i si skyreli ir linkiu visoms mums didziules didziules sekmes 4u.gif
saules_zuikutis
tai jau tikrai, kad laime kazkodel mums atsukusi savo negraziaja puse...
tiesiog aš:)
As taip pat jungiuosi į mūsų gretas 4u.gif , 6 metai laukimo, 3 IVF deja, be rezultato.
Smagu matyti visas senbuves 4u.gif
Madissa
Tikriausiai ir aš čia tikčiau blush2.gif 3IVF, penki metai lankymosi gydymo įsatigose ax.gif
*Viktoriukas*
Tai ir aš jungiuos čia, ne visai po 4 ar 6 pilnų, bet po 6 įsodinimų - 3 pilni IVF ir 3 kartai su snaigutėmis, ir vis nieko unsure.gif

Bus labai fainai pabendrauti su visom, kurios irgi eina šitus kryžiaus kelius jau ilgą laiką 4u.gif
euromergele
gal as cia biski perlenkiau su skaiciais, bet kas jauciate jog niekur kitur nebegalit savo nusivylimo "ishspjauti" po daugelio nepavykusiu proceduru - "pasispjaudykim" cia smile.gif

smagu ir man matyti tiek prisijungianciu, nes po visu luziu tiesiog uzsidarome savyje, kazka bandome pamirsti, kazko bandome atsisakyti, mums patarimu del pacio gydymo reikia vis maziau, nes viska kas imanoma patirti jau patyreme ir ne viena karta, patarimu kitiems dalinam vis reciau, nes matom kad yra kitu galinciu tai daryti su netrukstamu optimizmu ir nebebedraujam skyreliuose....
todel atrodo kad musu senbuviu nebera (nors is tikruju yra) ir turbut galim dar viena kitai uzpakalius paspardinti ir paskatinti kopti laipteliais aukstyn, kad ir kiek jauciames nuridento nesekmiu zemyn wub.gif
QUOTE(euromergele @ 2009 04 24, 11:51)

smagu ir man matyti tiek prisijungianciu, nes po visu luziu tiesiog uzsidarome savyje, kazka bandome pamirsti, kazko bandome atsisakyti, mums patarimu del pacio gydymo reikia vis maziau, nes viska kas imanoma patirti jau patyreme ir ne viena karta, patarimu kitiems dalinam vis reciau, nes matom kad yra kitu galinciu tai daryti su netrukstamu optimizmu ir nebebedraujam skyreliuose....
todel atrodo kad musu senbuviu nebera (nors is tikruju yra) ir turbut galim dar viena kitai uzpakalius paspardinti ir paskatinti kopti laipteliais aukstyn, kad ir kiek jauciames nuridento nesekmiu zemyn  wub.gif
*

pasakyta kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif
akedite
QUOTE(euromergele @ 2009 04 24, 11:51)
gal as cia biski perlenkiau su skaiciais, bet kas jauciate jog niekur kitur nebegalit savo nusivylimo "ishspjauti" po daugelio nepavykusiu proceduru - "pasispjaudykim" cia smile.gif
todel atrodo kad musu senbuviu nebera (nors is tikruju yra) ir turbut galim dar viena kitai uzpakalius paspardinti ir paskatinti kopti laipteliais aukstyn, kad ir kiek jauciames nuridento nesekmiu zemyn  wub.gif
*

tikrai, kai praeina pirmas nusivylimas ir skausmas, apninka daugybė kitokių emocijų...
ir tiesiog nėra kur ir kam jas išsisakyti.......
kartais net nesuprantu iš kur atsiranda pykcio ir nevilties antplūdžiai.........
dabar, pvz., mane apėmęs nusivilimo, abejingumo ir apatijos mišinys........ unsure.gif
žinau, kad dar nesustosim...dar ne dabar......bet........sumaištis didi.................

gražus ir tikslus temos pavadinimas, euromergele 4u.gif
Izabele, panašu, kad laimę tokie žmonės kaip mes turime "išsikovoti" ragai ir nagais.......
Nakviša, tavo istorija ir palaikymas visada bus kaip tas vilties žiburys wub.gif
Nakviša
QUOTE(akedite @ 2009 04 24, 13:06)
<...>
Nakviša, tavo istorija ir palaikymas visada bus kaip tas vilties žiburys wub.gif
*

Pasijaučiau kaip mūza ax.gif
Medalio nepamirškite man įteikti, a? ax.gif

tongue.gif

Viskas bus gerai, be panikos tiktai, be panikos.
Svarbiausia - atsipalaiduoti biggrin.gif

O jei rimtai - aš su jumis visomis, už jus visas ir visada kartu.

URAAAAA!!!!!
Ūlla
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 24, 15:46)
Pasijaučiau kaip mūza  ax.gif
Medalio nepamirškite man įteikti, a?  ax.gif

tongue.gif

oi gerai, medalis bus tongue.gif
late
Jungiuos ir as i situos namelius.4 IVF -NESEKMINGI,laukiu 5,gal paskutinis ,o gal ir ne,bet vistiek as iveiksiu visas kliutis ir nelikimas mane valdys,o as ji yahoo.gif
saules zuikis
Šaunuolė Euromergelė - "Vilties namai" wub.gif
Aš irgi jungiuos - po 5 IUI ir 2 IVF, daugiau nebandziau po vyro genetiniu tyrimu atsakymo... Lauksim naujų vėjų iš savo valstybės veikėjų... lotuliukas.gif
Zajončku
Sveikos mergiotes tongue.gif

Aciu uz sia temele, tenka ir man cia prisijungt 4u.gif
Man nepavyke trys IVF ... Isodina gerus vaikiukus bet jie toliau nesivysto.
Planuojam ketvirta, tik dar nezinau ar vasara ar rudeni. Kol kas noro didelio nera bet tikiuosi, kad atsiras smile.gif

Visoms senbuvems palinkesiu stiprybes ir tiki teigiamu minciu wub.gif
žieminukė
Sveikutės 4u.gif
Didinu gretas. Trys nepasisekę IVF...
Noriu paklausti, ar visus kartus bandėte pas vieną gydytotą, ar keitėte?
Gal girdėjote ką nors apie embrionų auginimo terpes?
Švilpa
O, kokia tema lotuliukas.gif Jaučiu, tinku čia su savo stažu. Ir su bandymais priisitaikyti pasaulyje bevaikėj būty. Taip yra. Ir mano bandymai jau baigti. Belieka džiaugtis stebint, kaip bent kas ištrūksta iš tų spąstų. Galiu prisipažinti- kai reikia nuleisti garą, paskaitau kokią gimdymo istoriją, pažliumbiu, jei labai reikia. blush2.gif Ir gyvenu įprastą kasdienį gyvenimą. Mano ginė sako :gerai, kad tu taip į tai žiūri... O man ką? Nuo tilto šokti, plaukus nusiraut? Jau ir taip nedaug beliko lotuliukas.gif Ir tų pusė žilų. Gyvuokim drinks_cheers.gif
Plaukia laivas
user posted image
akedite
g.gif
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 24, 16:46)
Pasijaučiau kaip mūza  ax.gif
Medalio nepamirškite man įteikti, a?  ax.gif

tongue.gif

Viskas bus gerai, be panikos tiktai, be panikos.
Svarbiausia - atsipalaiduoti  biggrin.gif
O jei rimtai - aš su jumis visomis, už jus visas ir visada kartu.

URAAAAA!!!!!
*

Su muziuku thumbup.gif
mes atsipalaidave,tiek, kad niekad nesisaugom................
tik viena mintis neduoda ramybes-ar suspesim.............?????????????? g.gif
Saule3
QUOTE(Zajončku @ 2009 04 25, 21:01)

Planuojam ketvirta, tik dar nezinau ar vasara ar rudeni...
*

Zuikuti wub.gif drinks_cheers.gif
Zajončku
Man uzeina tokios mintys, keist gyd., gal varyt i Vilniu ketvirtam kartui g.gif
O tos terpes skiriasi kiekvienoje klinikoje, ar jas visur vienodas naudoja ?

Saulute wub.gif 4u.gif
Saule3
Mes po 3 nesekmingu IUI ir po 3 nesekmingu IVF'u. Tiesa, 3 IVF net neivyko, nes nebuvo ka isodinti... Ruosiames 4 IVF, bet didelio tikejimo nera, nes pas mane senkantis kiausidziu rezervas verysad.gif ... Bandom paskutini karta ir siaip turbut del to, kad paskui nesigrauzciau blush2.gif (seniai turiu susipirkus vaistus, kuriu galiojimas baigiasi rugseji, tai reik isnaudot hihihi.gif )... Kazkaip dabar po beveik 5 metu viduj as jauciuosi rami biggrin.gif , turbut atejo tas metas kai susitaikiau su mintimi, kad savu vaiku galiu niekada netureti smile.gif ... Anksciau tokia mintis man atrode nepakeliama...
gandrė
Sveikutes,
Dristu jungtis prie jusu: forume sedziu jau penkti metai(senbuve), nevaisingumo stazas 14m.(senbuve), trys nesekmingi IVF-ai...(gal dar nesenbuve) g.gif biggrin.gif .
Keturiolikos metu pabaiga ir naujo pradzia... cool.gif . Kas bus toliau, nezinau, jei kas pasikeis, visada pasiliksiu vietos svajonei... Kol dar leis metai, svajosiu...

Pasamonej, mes vistiek tasko nepadesim, mes tik apgausim save taip sakydamos wub.gif

p.s. kiek atsirado daug zuikuciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Saule3
QUOTE(Zajončku @ 2009 04 26, 12:38)
Man uzeina tokios mintys, keist gyd., gal varyt i Vilniu ketvirtam kartui  g.gif
O tos terpes skiriasi kiekvienoje klinikoje, ar jas visur vienodas naudoja ?

*

Primink pas ka gydaisi ( po 6 narkoziu mano atmintis slubuoja kaip reikiant doh.gif )...

As pakeiciau klinika smile.gif ... Tavo vietoj pabandyciau 4 IVF kitur, o gal tikrai tik to jums ir tetruksta mirksiukas.gif

Apie terpes nieko nezinau, neklausiau...
Zajončku
As MV klinikoje.
O tu i kuria persikraustei ?

Pusaite
sveikos ,
turiu beda,kazkaip pradedu teplioti ir pilva maudena,kaip pries mm,tai ka,jau viskas?finalas aiskus?jau antradieni neit kraujo duot? g.gif blink.gif

be to nezinau is kur toks niezulys sueme,gal kazkaip issibalansavp flora?gal kas ka patars?
Madissa
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 26, 14:02)
sveikos ,
turiu beda,kazkaip pradedu teplioti ir pilva maudena,kaip pries mm,tai ka,jau viskas?finalas aiskus?jau antradieni neit kraujo duot? g.gif  blink.gif

be to nezinau is kur toks niezulys sueme,gal kazkaip issibalansavp flora?gal kas ka patars?
*

Pusaite, gal dar ne viskas, visaip cia buna wub.gif Tik laikas parodys. Kraujuka rekomenduojama bet kokiu atveju pasidaryti
Saule3
QUOTE(Zajončku @ 2009 04 26, 13:12)
As MV klinikoje.
O tu i kuria persikraustei ?
*

is VK i MV smile.gif...

O Jus nenorit 4IVF VK pas U pabandyt?
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 26, 14:02)
sveikos ,
turiu beda,kazkaip pradedu teplioti ir pilva maudena,kaip pries mm,tai ka,jau viskas?finalas aiskus?jau antradieni neit kraujo duot? g.gif  blink.gif

*

Finalas tikrai neaiskus, linkiu kuo geriausio smile.gif... Kazkada gine yra minejusi, kad pastojus isisbalansuoja flora wub.gif ... Laikykis, nepanikuok wub.gif Naudok vaistukus ir kuo daugiau vacation1.gif ...
Dijav
Labas 4u.gif
Jungiuosi ir aš
4 IVF iš kurių 3 "pavykę". Nėštumai nutrukę 9sav.14 sav. ir 8 sav. (dvynukai). Jėgų neberasta, dar pakolkas sėdžių namie tūrėdama nedarbingumo pažymėjimą ,nes po paskutinio "sėkmingo" pastojimo čiut nenumiriau laukdama kol nesivystantis pats išsivalys, deja................
Žinoma,kad man lengviau ,nes turiu dukrą, bet panos patikėkit tokius košmarus praėjau,kad labai labai ir labai sunku. Ir pagalbos sulaukiu tik šiame skyrelyje,nes niekas iš mano aplinklos žmonių nežino kokius mes kryžiaus kelius einame.Ir jau 7 metai doh.gif
Nebetikiu jokiais būrėjais,nebetikiu jokiais stebuklais, net nebetikiu pati savimi,kad pavyks išsikapstyti iš šio kraupaus košmaro. Susitariau vienam susitikimui su kunigu, gal jis man sugebėbės atsakyti į klausimą kodėl? ir padės atrasti ramybę?................nežinau nieko,tik žinau kad labai labai ir dar kartą labai sunku........(net rašyti normaliai negaliu, nes per ašaras nelabai ką ir matau).Ir taip dauk noriu pasakyti, bet taip nesusideda teisingi žodžiai, viskas kuičiasi veliasi pas mane viduje.
Sekmės visoms................

Pusaite
merginos,susirgau verysad.gif
tai viskas jau aisku verysad.gif
is ryto taip susinervinau del niezulio,kad net pasukau daktarei,atsiprasiau,kad sekmadieni trukdau,tai sake,kad gali taip atsitikti,pasake kad tokia 1 tabletyte nusipirkciau,tai is kart palengvejo,o tai jau koju nejo suglaust doh.gif

o del kraujavimo,tai ryte dar tepliojo,ji dar klause ar rudai ir tik tepu,sakiau,kad kad taip,tai ji sake nieko,bet as minejau,kad galiu i vakara ir pratrukti i tai atsakymo nezinau,tai va,dabar laaaaaaaaabai nervuojuos laukti antradienio verysad.gif
selli
Merginos dideles dideles stiprybes jums linkiu, visas jus palaikau ir tikiu kad tikrai ta likima jus valdysite wub.gif . Pati irgi tik is 4 karto pastojau, nuo pat pradzios cia uzeidavau pasisemti stiprybes . Atsimenu Svajuke, su Vilma J beveik vienu metu pastojom wub.gif oij kiek laiko ir asaru cia islieta.. O ka dabar 5 kartas, laukiu rezulatatu, ketvirtad isodino zirniukus. Gal ir antro vaikelio nepagailes Dievulis 4u.gif galvojau bus lengviau nes jau viena turiu , ale tas laukimas zudinatis doh.gif
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 09:40)
Merginos dideles dideles stiprybes jums linkiu, visas jus palaikau ir tikiu kad tikrai ta likima jus valdysite  wub.gif  . Pati irgi tik is 4 karto pastojau, nuo pat pradzios cia uzeidavau pasisemti stiprybes . Atsimenu Svajuke, su Vilma J beveik vienu metu pastojom wub.gif oij kiek laiko ir asaru cia islieta..  O ka dabar 5 kartas, laukiu rezulatatu, ketvirtad isodino zirniukus. Gal ir antro vaikelio nepagailes Dievulis  4u.gif  galvojau bus lengviau nes jau viena turiu , ale tas laukimas zudinatis  doh.gif
*

Selli, tu mums kaip šviesos spindulys wub.gif taip gera skaityti tavo žinutę lotuliukas.gif
Madissa
Merginos dideles dideles stiprybes jums linkiu, visas jus palaikau ir tikiu kad tikrai ta likima jus valdysite  wub.gif  . Pati irgi tik is 4 karto pastojau, nuo pat pradzios cia uzeidavau pasisemti stiprybes . Atsimenu Svajuke, su Vilma J beveik vienu metu pastojom wub.gif oij kiek laiko ir asaru cia islieta..  O ka dabar 5 kartas, laukiu rezulatatu, ketvirtad isodino zirniukus. Gal ir antro vaikelio nepagailes Dievulis  4u.gif  galvojau bus lengviau nes jau viena turiu , ale tas laukimas zudinatis  doh.gif
*

Sėkmės tau selli wub.gif , tavo postai taip optimistiškai nuteikia bigsmile.gif
selli
Aciu merginos, zinokit as ir pati stebiuosi kad man pavyko, tokia nelaimele as doh.gif kartais ziuriu i ta mergele savo ir keista man , kad tiek iskenteta , tiek svajota , tiek kalbeta ir nesitiki man iki siol kartais , kazkaip gal tikrai to tikslo reikia siekti is paskutiniuju, nes va rezulatas i darzeli isejo biggrin.gif merginos ir jus laikykites, bus tikrai tie 2.gif 2.gif , tik va klausima kada .. sako viltis durniu motina, o motina savo vaikus myli lotuliukas.gif tad tikrai tikrai turi pasisekti. 4u.gif
RositaK
...žvilgsnis į kūdikį, besilaukiančią moterį, į aukštį vaiką besūpuojantį tėvą, į motinišką palaimingą šypseną žiūrint į šviesų savo vaiko veidą - dūris į mūsų širdis...dar vienas...ir dar...ir taip jau šešti metai unsure.gif taip subadyti ir vaikstom lyg kiaurasamciai...
rudenį bus ketvirtas bandymas, tik jauciu, kad laikas keisti viska is pat šaknu.

Zajoncku, manau ateina laikas pokyciams mirksiukas.gif

Pusaite, butinai pasidaryk HCG - kad teplioja ar kraujuoja, tai dar ne viskas - is patirties 4u.gif
Vilma J.
Selli wub.gif Sėkmės tau dideliausios 4u.gif
selli
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 27, 10:03)
Selli  wub.gif  Sėkmės tau dideliausios  4u.gif
*

Aciu Vilmut, tikiuosi si karta pavyks is pirmo karto nestuke.gif , uztenka gi cool.gif

O jus neplanuojat , gal vel kartu pabandom lotuliukas.gif
Vilma J.
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 09:06)
O jus neplanuojat , gal vel kartu pabandom  lotuliukas.gif
*

neplanuojam kolkas unsure.gif
liepa7
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 27, 10:11)
neplanuojam kolkas  unsure.gif
*

O gaila.... Akvilytė taip gražiai nuotraukoj tiesia rankytę kvietimui... wub.gif

Kokios Jūs STIPRIOS visos... wub.gif wub.gif
euromergele
nu va kaip shauniai visos lendam is "rusio" smile.gif

o ka pasake genetiniai tyrimai? Y chromosomos m-cija ar ka daret?

QUOTE(saules zuikis @ 2009 04 24, 20:54)
...daugiau nebandziau po vyro genetiniu tyrimu atsakymo...
*

Pusaite
QUOTE(RositaK @ 2009 04 27, 09:02)
  mirksiukas.gif

Pusaite, butinai pasidaryk HCG - kad teplioja ar kraujuoja, tai dar ne viskas - is patirties  4u.gif
*

labas rytelis,
ax,kad taip dievui i ausi.... ax.gif
is tiesu,manau,kad sis bandymas pro sali....
nes pojuciu jokiu,krutine nesustangrejus,o dar kraujuoju blink.gif
zodziu,pasinervinau sekmadieni,tai gal ryt ne taip trenks ta baisi zinia per smegenis verysad.gif
visoms linkiu geru ziniu nestuke.gif ,atsiprasau uz pesimizma,bet kitaip svaitcioti negaliu verysad.gif

euromergele
manes tai nenuteikia optimistiskai...nes perzengiau ir 4 IVF ir 5 nesekminga smile.gif

Pamenu kazkada po 1 IVF, labai paguode Magi su savo vyro paskaiciavimais, kad 1 IVF sekme apie 25-30% tai vat jeigu 4 nepasiseka tada jau verta susimastyti o iki tol tiket sekme. Tada tikrai labai paguode...bet kas gi galejo tiketis kad teks perzengti ir per tuos 100%...ir dar toliau.

zieminuke - apie terpes kazin ar mes cia ka galesim kalbeti, nes tokie dalykai bent jau man nezinomi..o ir niekad nesigilinau.
Del gydytoju...5 kartus dariausi ten pat, bet jau atsiranda poreikis gydymo kitur..kad netaptu viskas rutina smile.gif

.... Pati irgi tik is 4 karto pastojau....
*

Madissa
QUOTE(žieminukė @ 2009 04 25, 21:39)
Sveikutės 4u.gif
Didinu gretas. Trys nepasisekę IVF...
Noriu paklausti, ar visus kartus bandėte pas vieną gydytotą, ar keitėte?
Gal girdėjote ką nors apie embrionų auginimo terpes?
*

aš klausiau BAKe apie embrionų auginimo terpes, tai man gydytoja sakė, kad kiek ji žino, Lietuvoj jos visur vienodos.
euromergele
DijaV.....laikykis...tiek mintis, tiek jausmus isleisti is saves butina...rasyk cia bet ka...kas tik shaus i galva..kokios mintys beapims ir nesvarbu kad sakiniai nebus sudelioti teisingai...tiesiog bus noras....ir isliek wub.gif Po truputi "ismedama" nemielas ir netvarkingas mintis is savo sirdies..tikiuosi ja atlaisvinsi po biski wub.gif

QUOTE(Dijav @ 2009 04 26, 21:56)
net rašyti normaliai negaliu, nes per ašaras nelabai ką ir matau).Ir taip dauk noriu pasakyti, bet taip nesusideda teisingi žodžiai, viskas kuičiasi veliasi pas mane viduje.
*

QUOTE(Madissa @ 2009 04 27, 11:42)
aš klausiau BAKe apie embrionų auginimo terpes, tai man gydytoja sakė, kad kiek ji žino, Lietuvoj jos visur vienodos.
*

Labai gera informacija, bo jau ir man tos terpės nedavė ramybės blush2.gif

Euromergele, o kaip manai, kur pas jus silpnoji vieta IVF? Ir ką sako gydytojai dėl tiek nesėkmių?
euromergele
panos ar kitos bandot pratint save prie gyvenimo be vaiku? (pratint tai nereiskia kad nusprest galutinai...tiesiog siaip....pasidalinkim mintimis jeigu kam norisi irgi)

Svilpa, galutinai nusprendei daugiau nebebenadyti? kokias alternatyvs svarstot dar? ar tik gyvenima be vaiku? kaip sekasi pratintis?
Kaikada pamastau ir as...nera labai sunku su tokia mintimi po tiek nesekmiu gyvent kol neatsiranda salia (bet labai salia, tie kurie praeina pro sali nesiskaito smile.gif ) kitu vaikai...kitu nestumai - tada ir vel pasijauti kazkoks netoks..iskrites is konteksto unsure.gif

QUOTE(Švilpa @ 2009 04 25, 21:44)
... Ir su bandymais priisitaikyti pasaulyje bevaikėj būty. Taip yra. Ir mano bandymai jau baigti. ....
*

euromergele
is oficialiai nustatytu priezasciu nepastojimo, tai pas mus sperma problematiska.
bet visdelto pasakyt kur silpnoji vieta...kai su prasta sperma net ir po TESOS pastoja, o po ICSI irgi juolabiau, tai ka as zinau...nebezinau ka ir galvot.
Net nezinau ka sako...mano gydytoja nelabai ka ir sako, bet man kirba vienintele ideja - vaziuot i Izraeli ir naudotis spermos atranka ar dar ir kitomis geresnemis technologijomis...daugiau nelabai ka isgalvoju rolleyes.gif

smile.gif+2009 04 27, 11:47-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 04 27, 11:47)
Euromergele, o kaip manai, kur pas jus silpnoji vieta IVF? Ir ką sako gydytojai dėl tiek nesėkmių?
*

*Viktoriukas*
Aš - nė už ką schmoll.gif Gal kolkas, kol pribręsim dar vienam bandymui, bet gyvenimui be vaikų - tikrai ne schmoll.gif Iš tikrųjų šiuo metu bandau atsiriboti nuo to begalinio noro, nors baisiai sunkiai sekas unsure.gif

Bet ateity be vaikų gyvent nesiruošiu ax.gif Tikrai mane vadins mama, ir tikrai bus, ką vadinsiu savo vaiku rolleyes.gif (Ale iš kur tiek optimizmo biggrin.gif )

Dabar vis dažniau save pagaunu mąstant, kad jei tik būtų pinigų, gal pasirašyčiau vasarą trumpam protokolui Lietuvoj, bet kad nė per kur pinigų nebus unsure.gif O va čia dar kartą bandyt neturiu jokio noro, bent kolkas unsure.gif Kažkaip kolkas dar tikėjimas sėkme negrįžo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.