laba diena mamytes pas musa tokia problemele mano suneliui per menesi labai staigiai paaugo galvyte net 3 cm uz krutine didesne puse cm bet mes pagal amziu sweriam puse kg daugiau mums 1,5 men ar galvyte taip padidejo del per didelio sworio? as labai nerimauju nerandu sau vietos
o tai ka daktare?ar tu pati matuoji ja?jei kas butu tai gal butu neramus,bet jei ramus tai gal nieko.Kad butu ramiau pasidaryk ehoskopija per momeneli,tai nesudetingas tyr.,nekenksmingas.Nes paskuj reiks sudetingesniu.Mano vk.ir didesne,kaip daktare sake,bet viskas ten gerai QUOTE(pukuotukassss @ 2009 04 28, 20:02) o tai ka daktare?ar tu pati matuoji ja?jei kas butu tai gal butu neramus,bet jei ramus tai gal nieko.Kad butu ramiau pasidaryk ehoskopija per momeneli,tai nesudetingas tyr.,nekenksmingas.Nes paskuj reiks sudetingesniu.Mano vk.ir didesne,kaip daktare sake,bet viskas ten gerai mes darem ehoskopija mums parode kad viskas gerai.daktare pasake kad taip gali but del sworio.as tai tik viena karta matavau po gydytojos vizito nes galvojau kad gal apsiriko bemetuodama
na as taj pasiimciau siuntima ir vaz.i klinikas,Nes kas diena galvot ir nervuotis.As tai vaziavau i kauno klinik.ten tam pacim pastate kur ginekologinis,tik is kito sono.Tel lyg rizikingi nestumai,ar kaip.O momenelis nepulsuoja?
mums irgi dare echoskopija per momeneli,bet tik kmuk,ir manau jei sako kad viskas gerai,tai nieko tokio.aisku pasitikrinkit kmuk,kad ramiau butu,bet siaip manau puse cm,tai nera toks didelis skirtumas,be to dabar stipriausias augimas,tai visko buna
QUOTE(ronile @ 2009 04 30, 16:47) mums irgi dare echoskopija per momeneli,bet tik kmuk,ir manau jei sako kad viskas gerai,tai nieko tokio.aisku pasitikrinkit kmuk,kad ramiau butu,bet siaip manau puse cm,tai nera toks didelis skirtumas,be to dabar stipriausias augimas,tai visko buna o ka reiskia tas kmuk? Papildyta: QUOTE(pukuotukassss @ 2009 04 29, 10:33) na as taj pasiimciau siuntima ir vaz.i klinikas,Nes kas diena galvot ir nervuotis.As tai vaziavau i kauno klinik.ten tam pacim pastate kur ginekologinis,tik is kito sono.Tel lyg rizikingi nestumai,ar kaip.O momenelis nepulsuoja? na ne nepulsuoja.
na maniskei tai didesne galvyte buvo kai gime,padarem tyrimus,nieko nerode,tai diagnoze maxrocefalija,reiskias tokia tiesiog forma.Kieno mazesne mikrocefalia,bet cia ne liga,tisiog mes visi skirtingi.Tai gal ir jums reik manyt nieko blogo nebus
mano sunelio taip pat visada galvytes apimtis buvo ant virsutines ribos ar net truputi uz jos. bet nieko, viskas gerai, sako pats ne smulkus, tai ir galvyte ne maza
Papildyta: mano sunelio taip pat visada galvytes apimtis buvo ant virsutines ribos ar net truputi uz jos. bet nieko, viskas gerai, sako pats ne smulkus, tai ir galvyte ne maza QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 05 08, 20:14) mano sunelio taip pat visada galvytes apimtis buvo ant virsutines ribos ar net truputi uz jos. bet nieko, viskas gerai, sako pats ne smulkus, tai ir galvyte ne maza Papildyta: mano sunelio taip pat visada galvytes apimtis buvo ant virsutines ribos ar net truputi uz jos. bet nieko, viskas gerai, sako pats ne smulkus, tai ir galvyte ne maza nu maniskis zirnis irgi nesmulkus gydytojai sako ta pati ka ir tau tiriames kur tik galim net kauno klinikose buvom bet gydytojai nieko nerado sako kad jai svoris eina uz normos ribos tai ir galvyte auga pagal svori QUOTE(Nastenkaa @ 2009 05 09, 11:29) nu maniskis zirnis irgi nesmulkus gydytojai sako ta pati ka ir tau tiriames kur tik galim net kauno klinikose buvom bet gydytojai nieko nerado sako kad jai svoris eina uz normos ribos tai ir galvyte auga pagal svori Na gal ir gerai ten viskas,neieskok ligu.Jei klinikose sako kad viskas gerai |