Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas 31 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Salne
31-oji tema

Kūrybai reikia kantrybės, be jos nieko nepasiekiama.
(N.Gogolis)

Taigi - KANTRYBĖS - mokantis, KANTRYBĖS - mokant, KANTRYBĖS - kuriant, KANTRYBĖS...
Pirma tema
...

17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)
18tema
19 tema
20 tema
23 tema
24 tema
25 tema
26 tema
27 tema
28 tema
29 tema
30 tema

Ką reikia turėti norint pradėt dirbti:
1. Daiktas, kurį norite dekoruoti.
2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t.
3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui.
4. Akriliniai dažai.
5. Teptukai.
6. Žirklės.
7. Lakas (akrilinis ar kitoks).

NAUDINGOS NUORODOS:
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
www.senasnaujas.lt – prekės dekupažui ir įvairiems rankdarbiams (internetu),
www.daivosmene.com Rankdarbiautojų klubas, kūrybos studija, vyksta įvairių temų dekupažo bei kitų rankdarbių kursai, prekyba daiktais dekoravimui. Visoje Lietuvoje organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai.
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui - galima užsisakyti internetu, parduotuvė Klaipėdoje, Šimkaus g. 3 / Vytauto g. 30, parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami dekupažo kursai.
www.hobbycentras.lt – prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija")
www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba ir parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai.
www.menassau.lt Šv. Stepono 9, klubas, organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai
www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu).
"Menoja" - dekoravimo studija, Šiauliuose, Dvaro 79. Dekoravimo priemonės, dovanos, kursai.
Dekupažo darbų kolekcija
Keičiamės ir parduodam servetėles

Video pamokos:Ieškoti čia
Aprašymai su nuotraukomis:Rasite čia
Darbų galerijos internete:Žiūrėkite čia
Produktai:Taip pat čia
Forumai:Čia

user posted image

Paveiksliukų lobynai:
Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste).

Forumo merginų paveikslėlių saugykla

Nuorodos i smulkesnes dekupažo temas:
Dekupažo klijai
Didelių motyvų klijavimo būdai
Dekupažas ant stiklo
Šešeliavimo pradžiamokslis
Servetėlės dekupažui
Dekupažo pagyrų puodas

DAUG FILMUKŲ APIE DEKUPAŽĄ - SPAUSK smile.gif
*

*

*

*
Ingusia31
as pirma as pirma assa.gif

Versus sottile taip suskaldau kaip tu tada kai susuku pirstais step 2 is isores vis eidama i vidu ir viduje palieku tarytum taska, paskutini pirstu prisilietimas ir ten pasidaro tarytum balyte, va cia kazkas panasaus http://public.fotki.com/ingusia31/papuosalai/picture066.html
norint tolygaus grazaus vienodo sklilimo kaip cia http://public.fotki.com/ingusia31/dekupazi...picture347.html
as tepu tiesiog skersai pavirsiaus (nu kad tepimas lygegreciai briaunai kokiai nepadarytu langeliais sasiuvinio), maliavoju taip kad niekur nesusidarytu jokia bala didesne nei kitur ir paskutini potepi isvedu per krasta o ne kaskur viduryje baigu.
Salne
QUOTE(zilee @ 2009 04 24, 13:42)
mergaites, va iskilo man toks klausimas: noriu apdekupazinti duris medines... taciau ju tikrai netepliosiu visu baltais, atitaikyti tik ta plota kur bus motyvas irgi gaunasi sudetingai kolei kas ... kaip geriau butu , istepti servetele pacia baltai ? kazkur skaiciau kad imanomas tas budas, bet nelabai isivaizduoju. apipurksti pirma servetele sintetiniu laku? paskui nudazyti baltai ? bet ale juk nedarysi viso to ore? daryti padejus ant kokios pleveles? bet ar neprilips paskui viskas prie tos pleveles, kaip reiks ja nuo ten nuimti  g.gif
vienzo, sitas metodas man dar neimenama misle, buciau dekinga jai padetumete iminti  4u.gif

Nemanau, kad su servetėle šitaip galima elgtis..Purkšti ją, paskui dažyti..Nu man asmeniškai tai nesąmonė.. g.gif ..na bet gal kitos ką šiuo klausimu pasakys..

Ir dar..norint dekoruoti duris..mano manymu visgi reikėtų jas visas tam paruošti, o ne tik dalį jų.. g.gif ..nes jei tik kažkokį lopinėlį..tai tos durys bus nei skusto, nei luptos.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 24, 13:56)
as

Užmiršai ką norėjai pasakyti??.. smile.gif
Aha...jau pamačiau ką norėjai paskyti... biggrin.gif
Ingusia31
QUOTE(Salne @ 2009 04 24, 14:01)
Užmiršai ką norėjai pasakyti??.. smile.gif
*

Nea skubejau buti pirma ir ilga zinute nebuciau spejus pirma parasyti biggrin.gif tai uzseivinau tik tiek lotuliukas.gif
Švelniukė
QUOTE(sobieska @ 2009 04 24, 09:27)

Cia sottile...ir aplamai as tik su ja dirbau, na dabar dar ir RETRO priemiau rolleyes.gif
          O tu nenuleisk ranku, megink antra karta, tikrai turetu pavykt
*

tai kaip jau čia dabar rankas nuleisi,- kuo ilgaiu nesigauna, tuo azartas didėja cool.gif darau padėkliukus ir galvoju, kuom čia juos pasendinus, kad labai smulkiai nesuskaldytų g.gif užmečiau akį į tavąsias damutes,- gražu ir slilmas toks tinkamas blush2.gif bet jau aplikraftu nuterliojau rolleyes.gif sotile kol kas man tik pliauskas mozot, kol įgusiu mirksiukas.gif
Salne
QUOTE(versus* @ 2009 04 24, 14:10)
tai kaip jau čia dabar rankas nuleisi,- kuo ilgaiu nesigauna, tuo azartas didėja  cool.gif darau padėkliukus ir galvoju, kuom čia juos pasendinus, kad labai smulkiai nesuskaldytų g.gif užmečiau akį į tavąsias damutes,- gražu ir slilmas toks tinkamas  blush2.gif bet jau aplikraftu nuterliojau rolleyes.gif sotile kol kas man tik pliauskas mozot, kol įgusiu  mirksiukas.gif

Bet žiūriu, kaip kiekvienai skirtingai dirbasi su tais dvikomponenčiais..Man pavyzdžiui su Sottile labai lengva dirbti..nu tikrai malonumas..ir kiek su ja kažką dariau, tiek viskas mano akimis žiūrint gavosi gražiai ir tinkamai.. blush2.gif ..
Bet va su applicraftu man nelabai sekasi..kartais gerai, kartais atrodo lygiai taip pat viską darau..grioviai gavosi..o kartą net kalnai kažkokie..na suskilinėjo taip tarsi kalniukais mažiukais.. lotuliukas.gif ..
Švelniukė
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 24, 12:56)
as pirma as pirma assa.gif

Versus sottile taip suskaldau kaip tu tada kai susuku pirstais step 2 is isores vis eidama i vidu ir viduje palieku tarytum taska, paskutini pirstu prisilietimas ir ten pasidaro tarytum balyte, va cia kazkas panasaus http://public.fotki.com/ingusia31/papuosalai/picture066.html
norint tolygaus grazaus vienodo sklilimo kaip cia http://public.fotki.com/ingusia31/dekupazi...picture347.html
as tepu tiesiog skersai pavirsiaus (nu kad tepimas lygegreciai briaunai kokiai nepadarytu langeliais sasiuvinio), maliavoju taip kad niekur nesusidarytu jokia bala didesne nei kitur ir paskutini potepi isvedu per krasta o ne kaskur viduryje baigu.
*

rolleyes.gif supratau supratu dabar ka aš čia pridirbau, sukau sukau ir palikau bala va nuo jos ir nuėjo tos voro kojos doh.gif Ačiū Ingusia31 4u.gif o sotile pirštu ar teptuku geriau dengt ?
dabar prisidirbau su retro prisukinėjus ratilų... doh.gif ir šį kartą tiesiai ant gatavo daikto cray.gif nu nedraugauja su manim tie dvikomponenčiai....
Salne
Nugi šiandien atradau..ant ko dar galima praktikuotis, ar šiaip bandymus daryti...Aišku, gal daugumai jūsų nenaujiena, bet aš apie tai buvau visai nepagalvojusi..Ogi ant medinių vaikų delionių.. biggrin.gif ..Na tokių, kur reikia kokius nors žvėrelius ar mašinytės sustatyti į tinkamas vietas...tai ant to padėkliuko blogos pusės..Labai liuks..Šiandien tvarkydama vaikų žaislus aptikau..ir surinkau visas šešias tokias deliones.. biggrin.gif ..Kaip sakoma, papuošiu vaikų žaislus.. biggrin.gif
Kamėja_Mėja
QUOTE(versus* @ 2009 04 24, 16:51)
dabar prisidirbau su retro prisukinėjus ratilų...
*

O ką prisidirbai? Retro negalima tepti sukamaisiais judesiais?
Aš irgi su Retro nesusidraugauju, visų pirmą pasendinus atsirado tokios kaip mažytės duobutės, lakuok kiek nori, nedingsta doh.gif dar gailiuosi, kad pirkau skystą patiną, kiek bandau ją naudoti, valant perteklių nusivalo ir iš lūžių doh.gif tai kai trūko kantrybė įtryniau aliejine patina. Gaila, kad irgi dariau tiesiai ant darbelio verysad.gif
lashelis
Aš irgi pasiguosiu dėl dvikomponenčio aplicraft,pasendinau,įtryniau,užpurškiau sintetiniu laku,palikau nakčiai ir ryte radau tiek naujų smulkių skilimų,net paviršius tokiais kalniukais išsikėlė blink.gif ką ne taip dariau,pabandysiu darbelį nufotkint
lashelis
Įdedu tą nelamtą lentelę,šiaip pati lentelė jau daug kam matyta ir motyvas ne naujas blush2.gif tai nepykit,bet tiesiog dėl pačio sendinimo gal turėsit kas kokių pastebėjimų cool.gif
user posted image
nors nelabai čia matosi tie kalniukai lens.gif
Avijacija
padariau dėželę rimtai labai progai. Dabar reikia padaryt šukas ir veidrodėlį. gal jūs patarsit? Čia taip atrodo dėžutė ir jos vidus:

http://public.fotki.com/RasairEgle/duts-rm...0711130004.html

http://public.fotki.com/RasairEgle/duts-rm...0711130006.html

dėčiau servetėlę ištisinę kaip dėžutės apačia........ bet kad kaip ją uždėt ant tokių daiktų kaip plaukų šepetys ar veidrodėlis doh.gif mąsčiau juodus daryt su laumžirgiais auksiniais, bet kad kai įdėsiu juodus gėrius į juodą dėžutės vidų........ O visos šitos gėrybės tai skirtos 60-mečio progai, tai pasišiukšlint nesinori lotuliukas.gif

Gabii__
o kodel istisines negali uzdeti?juk visai nesunku.pagrinda dek ta...o sonus dazyk...as pakaba taip dariau, tokiu pat principu galima butu padaryti.jei neisivaizduoji vis dar..galiu vakare foto atsiusti:)
kabarksta
Sveikos, prašau patarimo: sendinau rėmelį su cracle Sottile, bet vienam kampe beveik nėra įtrūkimų, manau, per plonai patepiau. doh.gif Dabar jau įtrinta aliejiniais dažais ir užpurkšta laku. Kilo mintis toje vietoje pakartotinai užtepti Sottile,bet bijau sugadinti. Kaip jums atrodo? g.gif
Ingusia31
Jei truksta labai neaud pabandyk kelis bruksnius su adata padaryti ir trinti, nes jauciu kad tik ta lpienli sunkiai bepataisysi ant virsaus ar salia
kabarksta
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 25, 10:32)
Jei truksta labai neaud pabandyk kelis bruksnius su adata padaryti ir trinti, nes jauciu kad tik ta lpienli sunkiai bepataisysi ant virsaus ar salia
*

Ačiū už patarimą, pabandysiu. O ar galima tuoj po įtrynimo užpurkšti sintetiniu laku (laikas spaudžia)?
Ingusia31
QUOTE(kabarksta @ 2009 04 25, 10:42)
Ačiū už patarimą, pabandysiu. O ar galima tuoj po įtrynimo  užpurkšti sintetiniu laku (laikas spaudžia)?
*

Visada taip purskiu net nezinau o kodel turetu but negalima? gal kas ka blogo tuo reikalu aptiko? Nes juk step 2 isdziuves taikas gali buti negerai? o itrinimus juk nuvalai iskart g.gif ir svariai
Salne
Taigi..Nesusilaikiau, ir visgi įsigyjau aš tą dvikomponentį sendintoją "Lefranc & Bourgeois" firmos..Nu ir kol kas nesigailiu..nes patiko tai ką gavau darydama bandymuką ant vaikiškos delionės... biggrin.gif ..
Dariau specialiai, kad išgauti kuo didesnius trūkius..nu ir gavosi trūkiai apie 5-6 cm..ir šiek tiek mažesni.. ax.gif ..Nu atrodo gražiai..Reikės pabandyti dar padaryti ir mažesnius trūkius..Trūkių didumas priklauso nuo pirmo sluoksnio džiuvimo laiko..Kuo ilgiau džiūsta pirmas sluoksnis, tuo trūkiai gaunasi mažesni.. ax.gif ..

user posted image

Tik ta patina (kuri įeina į pilną rinkinį) man nelabai patiko..visgi geriau man aliejiniai..Nors nieko blogo ji nepadarė, bet kažkaip nemalonu su ja dirbti, ir nežinau kodėl.. g.gif ..Aliejiniai kažkokie malonesni, nei ta patina.. smile.gif
Fliansiukas
nuostabus darbeliai!!! thumbup.gif
O as norejau pasidomet,ar imanoma ant dekupazuojamo daikto perkelt foto nuotrauka?Arteja mamos diena - noreciau kazka sukurt
kabarksta
Ingusia31, dar kartą ačiū, tavo patarimas labai pagelbėjo 4u.gif drinks_cheers.gif
Ingusia31
Dekupaze imanoma beveik viskas
Papildyta:
QUOTE(kabarksta @ 2009 04 25, 18:25)
Ingusia31, dar kartą ačiū, tavo patarimas labai pagelbėjo    4u.gif  drinks_cheers.gif
*

smagu padeti isspresti BAISIAI didele beda mirksiukas.gif bile tik macytu 4u.gif
oziukas2020
Sveikos merginos:)

Gal susidomesite?

http://public.fotki.com/oziukas2020
Jennifer
tikiuosi moderatorės pašalins oziukas2020 reklamas protest.gif
Ingusia31
Jenifer bijai konkurencijos biggrin.gif?
Jennifer
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 25, 20:41)
Jenifer bijai konkurencijos biggrin.gif?
*

lotuliukas.gif nu tikrai nebijau, tik nemėgstu chaliavčšikų kol kas nepardavinėju, kažkaip nesijaučiu tiek "stipri", bet po truputėli jau mąstau apie tai ax.gif
Salne
QUOTE(bulkute @ 2009 04 26, 10:10)
Mano pirmas bandymas su decupopierium, su servetelem patinka labiau ax.gif

Manau tikrai puikus bandymas.. 4u.gif
Blizgutė
4u.gif Norėčiau paklausti kur Šiauliuose būtų galima rasti dekupažui skirtų klijų? ax.gif
grite
QUOTE(rankinukas @ 2009 04 26, 17:38)
4u.gif Norėčiau paklausti kur Šiauliuose būtų galima rasti dekupažui skirtų klijų?  ax.gif
*

Yra ''Menoja"' dvaro gatvėje dekupažo parduotuvė biggrin.gif Po to yra dailininkų parduotuvė''Dailu''bulvare centre už ikiuko link ''Šiaulių ''viešbučio einant.Ten buvo apačioje kanceliarinės prekės ,o antram aukšte ta parduotuvė 4u.gif
Daugiau lyg ir nėra g.gif Arba tos parduotuvės arba siūstis iš internetinių pard. biggrin.gif
Kamėja_Mėja
Sveikos smile.gif

Bulkute, labai gražus padėklas: ir spalva, ir motyvai labai gražiai dera.
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 25, 23:38)
... kol kas nepardavinėju, kažkaip nesijaučiu tiek "stipri",  bet po truputėli jau mąstau apie tai  ax.gif
*

Aš irgi kartais pagalvoju, kad reikėtų atlaisvinti lentynas nuo darbų smile.gif tik esu girdėjusi, kad jei nori pardavinėti savo darbus, turi įsigyti verslo liudijimą. Gal kas žinote, ar tikrai reikia turėti verslo liudijimą?
Gabii__
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 26, 20:44)
Sveikos  smile.gif

Bulkute, labai gražus padėklas: ir spalva, ir motyvai labai gražiai dera.

Aš irgi kartais pagalvoju, kad reikėtų atlaisvinti lentynas nuo darbų  smile.gif tik esu girdėjusi, kad jei nori pardavinėti savo darbus, turi įsigyti verslo liudijimą. Gal kas žinote, ar tikrai reikia turėti verslo liudijimą?
*

reikia - arba verslo liudijimo arba individualios veiklos, gali net uab isteigti:)
viskam is ko gauni pajamu reikia kazka tureti, nes juk vmi dali turi sumoketi:))))
aisku gali nieko netureti, jei nepatikrins vmi viskas ok, arba jei niekas nepaprasys israsyti ceki.o prigavimai vmi buna dazniausiai tokie: uzsisako arba nori nusipirkti preke ir papraso kvituko, tu nieko neturedamas israsyti jo negali.ir tada fsio:))))arba kasnors gali paskusti, kad nieko neturedamas pardavineji ir patikrins vmi....aisku labai neskuba cia tokiu gaudyti, bet...jei paskui noresi kazka savo isteigti, net nesusijusio su tavo rankdarbiais bus ne kiek problemu, bet istisinis tikrinimas (o tikrinimas daznai reiskia, kad prisikabinti ras prie ko:)))))
tai cia kiekvieno pasirinkimas:)
Kamėja_Mėja
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 26, 21:59)
*

Ačiū 4u.gif viskas aišku, arba tiksliau: kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių. Gabii, gal žinai, kiek kainuoja verslo liudijimas mėnesiui (pardavinėti rankdarbius). Jei žinai, gal gali parašyti į až smile.gif
Gabii__
rasau:)
Kamėja_Mėja
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 26, 23:22)
rasau:)
*

Didelis AČIŪ 4u.gif
Globusyte
Ar galima į skaidrią patiną dėti aukso akrilą (naudoti įtrynimams)?
liullie yu
Sveikos mergytes, del techniniu kliuciu dingo dauguma rezervuotu saraseliu verysad.gif verysad.gif , todel, kurios negavote ish manes e-mail'u, bet turejote rezervavusios sau sarashelius, atsiliepkite i AZ arba e-pashtu 4u.gif 4u.gif
Salne
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 26, 23:56)
Ar galima į skaidrią patiną dėti aukso akrilą (naudoti įtrynimams)?

Na jei įtrinimai reikalauja aliejinio, alkoholinio pagrindo..tai mano manymu negalima..Reikėtų aliejinių auksinių įmaišyti.. 4u.gif
Gabii__
kiek esu macius,m tai patina skaidri buna vandens pagrindu..(jei ir aliejine, tai nekreipti demesio:))))), tai tada aisku galima.
Salne
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 27, 10:03)
kiek esu macius,m tai patina skaidri buna vandens pagrindu..(jei ir aliejine, tai nekreipti demesio:))))), tai tada aisku galima.

O tai jei patina vandens pagrindu..tai kodėl tada ja galima įtrukimus įtrinti, o akriliniais dažais ne..??.. g.gif ..Kažkaip man čia nesiriša.. g.gif
Gabii__
tai ziurint apie koki sendinima mes cia snekam...sakau jei tai ne vandens pagrindo - nekreipti ka parasiau.tiesiog patina skaidria macius tik vandens pagrindu.o akrilu daug ka galima itrinti.
Lachesė
"geros akys" turejo aliejines patinos gauti, tik nezinau ar spalvotos, ar bespalves smile.gif nes į bespalvę tik porporiną logiskai galima būtų dėti.
Bijuna
Sveikutes auksarankes. Noriu paklausti ax.gif O ar yra " dekupazisciu" Kaisiadoryse?
Gal koks "klubiukas" susikure?
Salne
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 27, 11:11)
tai ziurint apie koki sendinima mes cia snekam...sakau jei tai ne vandens pagrindo - nekreipti ka parasiau.tiesiog patina skaidria macius tik vandens pagrindu.o akrilu daug ka galima itrinti.

Aaaaa.. biggrin.gif ..Aš supratau, kad tu apie visus sendintojus taip parašei doh.gif ..
zzzavi
Sveikos 4u.gif Ir as susirgau dekupazu lotuliukas.gif Jau antra padekliuku komplekta grazinu. Tik va nesuprantu kodel nulakavus jau 2 paros praejo,o padejus puodeli karsta ant ju prilimpa siek tiek blink.gif Lakavau SADOLIN laku pirtims. Ka daryti,kad nebutu lipnumo?
Kamėja_Mėja
Ir aš turiu klausimą apie laką smile.gif Gal žinote, kur galima nusipirkti Becker laką? Ingusia31, tu naudoji Backer vandeninį pusiau matinį laką? Gal gali parašyti tikslų pavadinimą? 4u.gif
Lachesė
Salne, kur pirkai lefranc & bourgeouis dvikmponenti sendintoja?

Kamėja, manau,kad čia rastum

http://www.spec.lt/katalogas/imone/becker_acroma_uab_719/
Salne
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:30)
Salne, kur pirkai lefranc & bourgeouis dvikmponenti sendintoja?

Va ČIA - parduotuvė "Pieštukai - popieriukai"..Dabar jau kaip matau persikėlė jie į Šv.Mykolo gatvę.. 4u.gif ..
Lachesė
AČIŪ , o kaina kokia ? galvoju,kas pigiau tas kur efauto ir Mamukas Indriukas nuadoja,ar šis.
Papildyta:
išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos, vadinasi pirksiu ta iš Efauto smile.gif
Efauto ,atsiliepk, jeigu turi galimybę , prašysiu atsiųsti to sendintojo rolleyes.gif
Salne
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:46)
AČIŪ , o kaina kokia ? galvoju,kas pigiau tas kur efauto ir Mamukas Indriukas nuadoja,ar šis.
Papildyta:
išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos, vadinasi pirksiu ta iš Efauto smile.gif
Efauto ,atsiliepk, jeigu turi galimybę , prašysiu atsiųsti to sendintojo  rolleyes.gif

Jo jo..brangu..tiek ir mokėjau apie 50 lt...Ir prieš tai kelias dienas galvojau pirkti, ar nepirkti..vien dėl to brangumo..nu bet nebeištvėriau.. doh.gif ..
Kamėja_Mėja
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:30)
Kamėja, manau,kad čia rastum
*

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:46)
išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos,
*

Tikiu, kad gali gauti šoką, kai prekė pabrangsta 100 proc. Krizė biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.