QUOTE(Bonpari @ 2010 12 15, 13:23)
Nors ir ne Aga aš, bet atsakysiu
Prašau nusimanačiųjų patarimo. Mums reikia dušo kabinos, bet turi būti su visom sienelėm, pribumbasų mums nereikia, ir svarbu kad nebūtų tamsus vidus , kad netaip greitai tos kalkės pasimatytų. Mokėti labai daug irgi negalime
Sveikos.
Klausimelis toms, kurios turi duso kabinas be padeklu - kas patogiau grindims: mozaikines ar paprastos plyteles? Mozaikines man labai grazu, bet bijau kad nuo siuliu valymo isprotesiu QUOTE(Zometa @ 2011 01 10, 14:30) Prašau nusimanačiųjų patarimo. Mums reikia dušo kabinos, bet turi būti su visom sienelėm, pribumbasų mums nereikia, ir svarbu kad nebūtų tamsus vidus , kad netaip greitai tos kalkės pasimatytų. Mokėti labai daug irgi negalime Jeigu ieškote nebrangios ir kokybiškos uždaros dušo kabinos, vienas variantas galėtų būti Sanipro Simple. Ji būna 80x80 ir 90x90. QUOTE(kysa000 @ 2011 01 11, 15:59) Sveikos. Klausimelis toms, kurios turi duso kabinas be padeklu - kas patogiau grindims: mozaikines ar paprastos plyteles? Mozaikines man labai grazu, bet bijau kad nuo siuliu valymo isprotesiu Jei norit grozio- mano manymu, mozaikines, jei lengvos prieziuros- paprastos. Mes dejom paprastas ir del prieziuros tikrai nesiskundziu. Bet visu pirma, darant dusa be padeklo, svarbiausias dalykas geras nuolydis i trapa
sveiki,
jei galit pakonsultuokite išsamiau apie Sanipro kabinas. mes išsirinkome su garu ir masažais uždarą kabiną, bet pigu.lt analogiškos lenkiškos Imperial kainuoja visu 1000Lt. pigiau Dabar svarstome. Gal kas turi Imperial su garu- patarkite. ačiū QUOTE(ITA @ 2011 01 13, 11:32) Jei norit grozio- mano manymu, mozaikines, jei lengvos prieziuros- paprastos. Mes dejom paprastas ir del prieziuros tikrai nesiskundziu. Bet visu pirma, darant dusa be padeklo, svarbiausias dalykas geras nuolydis i trapa Ir ne ka maziau svarbi gera hidroizoliacija - ant to dalyko nepagailekyt pinigu.
keliu tema ivirsu,kaipsita duso kabina?
http://www.jaunuoliai.lt/masazine-duso-kab...et-9001-be-garo gal kas turi?
Mesd irgi pirkom is pigesniu, bet pasirinkom su metaliniu remu kaur stiklai vazineja. Kaip ir geresni skaitosi.
LABA,
UZTIKAU TOKIA DUSO KABINA http://www.jaunuoliai.lt/masazine-duso-kabina-fd-s3-130h, NORECIAU KOMENTARU.. NIEKADOS NEPIRKAU IS INTIKO, KO NEGALIU PACIUOINĖTI, GAL KAS TURI TOKIA ???? QUOTE(Vi_zija @ 2011 02 17, 11:24) LABA, UZTIKAU TOKIA DUSO KABINA http://www.jaunuoliai.lt/masazine-duso-kabina-fd-s3-130h, NORECIAU KOMENTARU.. NIEKADOS NEPIRKAU IS INTIKO, KO NEGALIU PACIUOINĖTI, GAL KAS TURI TOKIA ???? Tikrai butu idomu suzinoti ar patogu naudotis tokiomis kabinomis ar geriau rinktis masazine vonia
Pagaliau radau temą, kuris mums dabar labai aktuali
mes duso kabina dejom be pado, grindys paprastomis plytelemis kaip ir visa vonia, kabina uzsakinejom is b-a, is pradziu atveze mazesne, tada prasem kad pakeistu, pakeite, bet ji vistiek kazkaip keistai sueina, nu vien zo, kita karta pirkciau tik gyvai paciupinejus
Laba
Ar galiu cia pasisakyti, kad esu nepatenkinta, kad issirinkau duso kabina. Su pacios kabinos kokybe viskas gerai. Pirkom Ravak Sabina90 su kazkokiu ypatingu stiklu ant kuriuo nesusideda vandens lasai. su stiklu viskas tvarkoj, bet visu tu grioveliu ir kampeliu valymas su dantu sepeteliu ir dantu krapstukais ir siaip... noriu vonios QUOTE(ra2ga @ 2011 07 02, 09:41) Laba Ar galiu cia pasisakyti, kad esu nepatenkinta, kad issirinkau duso kabina. Su pacios kabinos kokybe viskas gerai. Pirkom Ravak Sabina90 su kazkokiu ypatingu stiklu ant kuriuo nesusideda vandens lasai. su stiklu viskas tvarkoj, bet visu tu grioveliu ir kampeliu valymas su dantu sepeteliu ir dantu krapstukais ir siaip... noriu vonios Mes taip pat isigijome duso kabina, bet su pagilintu dugnu, tai vaikams QUOTE(as123 @ 2011 07 02, 14:23) Mes taip pat isigijome duso kabina, bet su pagilintu dugnu, tai vaikams O tai naudojat paprastą valgomąjį actą, ar jau esensiją? O kas apskritai apie dušo kabinas, tai dabar turime tokią, bet tas valymas užknisa, vos ne kas antrą dieną šveist QUOTE(as123 @ 2011 07 02, 13:23) Mes taip pat isigijome duso kabina, bet su pagilintu dugnu, tai vaikams Tai pas mus irgi Sabina 90x90 pagilinta ir kampe tipo su sedine, bet as su ugiu 176cm nu niekaip ten neprigulu o del acto man irgi aktualu. ar esencija ar paprastas actas?
Sakykit gal kas turit sitokia duso kabina Sanipro Oslo Deep (Cekiska) kaip jinai,nes nebezinau ka ir isirinkti.Zadu uzsisakyti is cia http://derekis.lt/vonios-kambario-baldai/m...roduct/oslodeep
Sveikos,
Aš tai labai patenkinta dušo kabina. Turim ir vonią, bet į ją niekada nelįsdavau, kol.........neišlūžo mūsų kabinos durys. Taigi, gal Kaune kam teko susidurti su dušo kabinų meistrais? Pas mus toks specifinis durų atidarymas, tai tarpinių durų varčia išlūžo... Į až, jei įmanoma, labai ačiū
Jau plaut tuos stiklus ant kurių pastoviai matosi tos nuosėdos tai nusibodo, dabar kitokią tikrai rinkčiausi
Man patiko internete aptiktas toks variantas
![]() Gal kas esat susidure gyvai? Kokie pliusai/minusai? Ar nebutu cunamio visoje patalpoje net ir su geru nuolydziu? QUOTE(ptashka @ 2011 09 05, 13:57) Man patiko internete aptiktas toks variantas Gal kas esat susidure gyvai? Kokie pliusai/minusai? Ar nebutu cunamio visoje patalpoje net ir su geru nuolydziu? Man irgi patiko. Tik man kitas klausimas pasistojo O kaip ten vandentiekis isvedziotas? Jis uzmuritas i siena?
Turejom vonia, bet uzplauke, kad norime duso
QUOTE(Vetra2 @ 2011 09 07, 10:08) Turejom vonia, bet uzplauke, kad norime duso Actas paprastas 9 proc. perpuse su paprastu vandeniu ir jokiu kampu trynimu nieko, kaskur per sav. viena karta purskiu, o dydis musu 90x135 tai vienam zmogui uztenka ir atsisesti kai nori ir garas super dalykelis Turejom mes su plytelem dusa tai nezinau daugiau valymo buvo plyteliu tarpai apsinese ir kartais taip atsisesti atsipalaiduoti norisi
Mes naujame bute pastatem kabina. Norejau ilgesnes (apie 1,2m), bet tilpo tik 1m*1m. Nupirkom su aukstu padeklu, Duschy firmos. Kainavo aug palyginus su tokiais kitu firmu, bet surinkimo metu ir jos naudojimo supratau uz ka buvo sumoketa
Mums tai jos pilnai uztenka Vaikams pasedeti vietos yra ir man prigulti pakankamai. Vyras nemegsta gulti vonioje, tai ir nesuku del sito galvos O del valymo... tai gal vel del plastmases ir stiklo kokybes ant ju nelieka baisiu zymiu ir navalau as ja daznai QUOTE(Ingulik @ 2011 10 08, 13:52) Mes naujame bute pastatem kabina. Norejau ilgesnes (apie 1,2m), bet tilpo tik 1m*1m. Nupirkom su aukstu padeklu, Duschy firmos. Kainavo aug palyginus su tokiais kitu firmu, bet surinkimo metu ir jos naudojimo supratau uz ka buvo sumoketa Mums tai jos pilnai uztenka Vaikams pasedeti vietos yra ir man prigulti pakankamai. Vyras nemegsta gulti vonioje, tai ir nesuku del sito galvos O del valymo... tai gal vel del plastmases ir stiklo kokybes ant ju nelieka baisiu zymiu ir navalau as ja daznai Gal gali įmesti nuorodą kokią butent kabiną ėmėt, domina kaip ten sėdynė išlieta: ar atsikišusi per visa ilgį iki dugno, ar ne? nes esu bandžius išlietu iki dugno, tai kojoms vietos mažoka. Mes irgi ieškomės kažko is Duchy, bet kataloguose nelabai matosi iš nuotraukų, gal žinai kokiam salone ekspozicija ?
sveikutes
gal kas galit parekomenduot meistriuka kuris galetu vietoj vonios istatyt duso kabina Rasykit i az Kaunas
sveikos, nezinau ar i tema bet gal teko girdet kazkoki dalykeli, kaip duso kabinom apipurkst , kad kalkes nesikauptu???????????????mamo mama, kazka girdejo kazkur, bet nei koks pavadinimas , neiu kas per daiktas nezino, sakau uzsuksiu pasiteiraut
gal kas pasakytu kur galeciau nupirkti duso padekla 85x85 arba 80 be sieneliu ?
Gal kas tokia kabina turi, ar bent is tos firmos? DUSCHY lyg ir patikima firma
http://www.duschy.lt/lt/index.php?cat_id=4&prod_id=30 QUOTE(astukas @ 2012 01 06, 22:12) Gal kas tokia kabina turi, ar bent is tos firmos? DUSCHY lyg ir patikima firma http://www.duschy.lt/lt/index.php?cat_id=4&prod_id=30 Mes turme panasia tik kitos firmos, labiausiai dziaugiames pagilintu padu, ypac patgu vaikams QUOTE(astukas @ 2012 01 06, 21:12) Gal kas tokia kabina turi, ar bent is tos firmos? DUSCHY lyg ir patikima firma http://www.duschy.lt/lt/index.php?cat_id=4&prod_id=30 Pabūsiu nešališkas, nors Duschy man ir nepatinka. Gerai, tai, jog Duschy turi atstovybę Lietuvoje. Iš čia servisas, detalės, garantijos. Tai nevienadienė firmelė. Kas blogai - tipo švediškos
Patarkite apie duso kabina,kokia geriausia detis aisku man nereikia ten jau labai prasmatnios
QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 10:56) Patarkite apie duso kabina,kokia geriausia detis aisku man nereikia ten jau labai prasmatnios Jūs turbūt vis tiek daugmaž numanote kokios formos jos norėtumėte? Pusapvalė, stačiakampė? Su padėklu (giliu, sekliu) ar be padėklo?
Gal kas galite pasidalinti patirtimi ar atsiliepimais apie lenkų dušo kabinas Imperial? Nėra brangios kaip ir kiniečių, bet gal kokybė geresnė?
QUOTE(Tomawru @ 2011 10 12, 10:17) sveikos, nezinau ar i tema bet gal teko girdet kazkoki dalykeli, kaip duso kabinom apipurkst , kad kalkes nesikauptu???????????????mamo mama, kazka girdejo kazkur, bet nei koks pavadinimas , neiu kas per daiktas nezino, sakau uzsuksiu pasiteiraut Yra Amway dusu kabinu purskiklis > apie ji suzinojau cia, taip pat cia isigijau. Naudoju dar nedaug, gal apie pora - trejeta savaiciu, bet tai ligsiol (per 7 naudojimosi duso kabina ir produktu paiesku metus) veiksmingiausias mano turetas produktas. Taigi, karta per savaite Amway LOC pienelis ir po kiekvieno maudymosi apipurskiu Amway purskikliu dusu kabinoms Papildyta: QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 10:56) Patarkite apie duso kabina,kokia geriausia detis aisku man nereikia ten jau labai prasmatnios Padeklo atsisakiau is pat pradziu > vietoj jo meistrai is 10x10 cm plyteliu isdeliojo pusapvali vienos plyteles aukscio borteli, o vidu isklojau pasiurkstintomis 2,5x2,5 cm plytelemis. Ligsiol esu nerealiai patenkinta savo sprendimu, tikrai rekomenduoju QUOTE(Birma @ 2012 03 07, 13:57) Gal kas galite pasidalinti patirtimi ar atsiliepimais apie lenkų dušo kabinas Imperial? Nėra brangios kaip ir kiniečių, bet gal kokybė geresnė? Sveiki. Dėl Imperial dušo kabinų nieko negaliu patarti. Tačiau jeigu ieškote nebrangaus ir kokybiško sprendimo, galite rinktis čekų Sanipro arba yra keletas Lenkijoje gaminamos ir švedams priklausančios KOLO gamyklos Geo serijos dušo kabinų. Viskas priklauso nuo to, kokio ieškote varianto... QUOTE(silver moon @ 2012 03 07, 20:41) Sveiki. Dėl Imperial dušo kabinų nieko negaliu patarti. Tačiau jeigu ieškote nebrangaus ir kokybiško sprendimo, galite rinktis čekų Sanipro arba yra keletas Lenkijoje gaminamos ir švedams priklausančios KOLO gamyklos Geo serijos dušo kabinų. Viskas priklauso nuo to, kokio ieškote varianto... Jau paskaiciau kazkokioj lenku internetineje parduotuveje atsiliepimus apie Imperial O Sanipro viena modeli nuziurejau Deep SANIPRO DEEP. Ne brangi ir ceku, gal nieko? O apie GEO serija nesu girdejusi, reiks paieskoti info. Aciu QUOTE(Apelsina @ 2012 03 07, 16:33) Padeklo atsisakiau is pat pradziu > vietoj jo meistrai is 10x10 cm plyteliu isdeliojo pusapvali vienos plyteles aukscio borteli, o vidu isklojau pasiurkstintomis 2,5x2,5 cm plytelemis. Ligsiol esu nerealiai patenkinta savo sprendimu, tikrai rekomenduoju gal galėtumėt foto pasirodyti? QUOTE(Apelsina @ 2012 03 07, 16:33) Padeklo atsisakiau is pat pradziu > vietoj jo meistrai is 10x10 cm plyteliu isdeliojo pusapvali vienos plyteles aukscio borteli, o vidu isklojau pasiurkstintomis 2,5x2,5 cm plytelemis. Ligsiol esu nerealiai patenkinta savo sprendimu, tikrai rekomenduoju Man irgi būtų įdomu pamatyti, ruošiamės irgi tai daryti, tik bute pas mus, nedaug vietos QUOTE(Birma @ 2012 03 08, 13:29) Jau paskaiciau kazkokioj lenku internetineje parduotuveje atsiliepimus apie Imperial O Sanipro viena modeli nuziurejau Deep SANIPRO DEEP. Ne brangi ir ceku, gal nieko? O apie GEO serija nesu girdejusi, reiks paieskoti info. Aciu Jeigu ieškote kabinos su giliu dušo padėklu ir dar nebrangios, yra geras modelis RIHO Lucena http://vonios.visaslabas.lt/duso-kabinos/r...so-durys/520-2/ O dėl Sanipro Deep, ji nėra 100 proc. čekiška... QUOTE(silver moon @ 2012 03 10, 14:25) Jeigu ieškote kabinos su giliu dušo padėklu ir dar nebrangios, yra geras modelis RIHO Lucena http://vonios.visaslabas.lt/duso-kabinos/r...so-durys/520-2/ O dėl Sanipro Deep, ji nėra 100 proc. čekiška... Bet velgi trukumas-as noriu ketursienes su giliu padeklu... O kas prie Sanipro Deep prikise dar rankas? Nejau irgi kinieciai? |