Ieva-Pieva
2006 04 11, 16:45
QUOTE(Mis @ 2006 04 11, 16:16) QUOTE(Mis @ 2006 03 17, 12:28) Ačiū už patarimus, greičiausiai dėsiu mėlyną, nes gelsvas manau netiks nes bus dvi juostos dekoro plytelių kurios yra baltos, bėlynom bangelėm ir per vidurį orandžinės širdelės. O jei orandžinį glaistą dėti, jei toks yra, ar nebus makalynės? aš manau, kad nebus, kaip tik šiltesnė, žaosmingesnė vonia bus JAU MANO VONIA IŠKLIJUOTA, IR LABAI AČIŪ KAD PATARĖTE APIE RYŠKESNĮ GLAISTĄ, TAI PRIE MĖLYNŲ PLYTELIŲ DĖJOM ORANDŽINĮ, O PRIE BALTŲ MĖLYNĄ GLAISTĄ. TAI ATRODO SUPER AČIŪ UŽ PATARIMUSlaukiam nuotraukų
zuikiausia
2006 04 13, 14:48
Mes voniai plyteles rinkomes is Bohemia gres - savanoriu pr., taciau nepaisant to, kad plyteles buvo 89lt/m, pirmos klases, neatitiko ju matmenys- apie 2mm skyresi tos pacios serijos tik skirtingu spalvu (raudona ir balta) plyteles..taigi nei kaina, nei klase cia is tiesu esminio vaidmens nevaidina.. reikia visada pasirodo patiems issimatuoti kiekviena plyteles briauna... nes paskui meistreliams bedos daug buna.. Galit isivaizduot kaip jas sunku meistrui buvo suklijuoti kad taisyklingas isdestymas gautusi... Papildyta:vel gi is patirties.. netikekite kai jums zade plyteles atvezti per 2 savaites- visuose salonuose ta pacia fraze pardavejai kartoja...Apsidraudimui ir bent siokiai tokiai piniginei kompensacijai labai sveika i sutarti itraukti punkta, kad uz kiekviena paveluota diena jie jums sumokes...% jusu mokamos sumos... ir Jus pamatysit, kokia bus reakcija... Mums pavyzdiui plyteles =ad4jo is Ispanijos atve=ti gruodŽio vidury (Bohemia Gres), bet pasirodo bereikalo laukėme..- gruodis yra kaip mums Bohemia gres pardaveja paaiškino- Mandarinų vežimo mėnesis,- ir kaip tik del tokios priežasties jie musm jų negali atvežti Nu nieko sau, ane???  Negana to, aisku sita suzinojome , kai neslaukę žadėtų plytelių 6 savaites( vietoj žadėtų 2), patys jiems skambinome... Va taip,- sumoki pinigus, o po to plytelių vežėjai pradeda mandarinus vežti... cia jau kreditavimas gaunasi...
Ieva-Pieva
2006 04 14, 09:51
 gal pasimaišė po akim rusvos plytelės?
xxxsaulyte
2006 04 14, 15:09
juokutis
2006 06 21, 16:05
QUOTE(Cukraus-pudra @ 2006 03 15, 19:36) Svarbiausia žiūrėti į plytelių techninius duomenis (stiprumas, vandens įgėrimas, kam skirtos - sienoms, grindims ir t.t.). Nesuprantu,o tai dar buna,kad plyteles vandeni isigeria? O kai perki tai turi klausti apie tuos techni duomenis ar buna aprasyta prie kiekvienu?Padekit,nes esu visai "zalia" tame dalyke.
QUOTE(juokutis @ 2006 06 21, 17:05) Nesuprantu,o tai dar buna,kad plyteles vandeni isigeria? O kai perki tai turi klausti apie tuos techni duomenis ar buna aprasyta prie kiekvienu?Padekit,nes esu visai "zalia" tame dalyke. Man atrodo, kad plytelės vandenį "geria" iš klijų, kai yra klijuojamos. Kai kurias plyteles prieš klijuojant reika pamirkyti, o kai kurias klijuoti sausas.
vvandene
2006 06 22, 12:30
QUOTE(juokutis @ 2006 06 21, 17:05) O kai perki tai turi klausti apie tuos techni duomenis ar buna aprasyta prie kiekvienu?Padekit,nes esu visai "zalia" tame dalyke. dazniausiai prie kiekvienu buna aprasyta, simboliais paaiskinta...
Mes tai įvairių prisipirkom, nors planavom Dvarčionių keramiką nureketuot, bet kad nei vienos nesuvirpino širdelės. O ir pati DK lenkiskom uzversta... Virtuvės grindims ispaniškas už 39Lt/kv, balkono, vonios ir WC grindims lenkiškas, O sienoms vonioj ir WC - Egipto gamybos... kaina padori, dizainas - itališkų brangių kopija, bet kadangi mums daug reikėjo, tai suma  išėjo. Tai va čia tai avantiūra - žiūrėsim kas bus
QUOTE(IGu @ 2006 07 24, 13:54) Mes tai įvairių prisipirkom, nors planavom Dvarčionių keramiką nureketuot, bet kad nei vienos nesuvirpino širdelės. O ir pati DK lenkiskom uzversta... Virtuvės grindims ispaniškas už 39Lt/kv, balkono, vonios ir WC grindims lenkiškas, O sienoms vonioj ir WC - Egipto gamybos... kaina padori, dizainas - itališkų brangių kopija, bet kadangi mums daug reikėjo, tai suma  išėjo. Tai va čia tai avantiūra - žiūrėsim kas bus  Mes tai vonia isklijavom ispaniskom ir vokiskom, o virtuve ir koridoriu dvarcioniu keramikos plytkom (beje, jos kainavo beveik tiek pat kiek ispaniskos, ale naujo italisko dizaino). Tai ziuresim kaip ten devesis  Bet uztat man labai grazu
Suku dabar galva  kokios plyteles geriau ir graziau ir praktiskiau-matines ar blizgios? Taip pat del matmenu kiek suprantu mazos mazina erdve,dideles optiskai didina,o dedant istrizai grindu plyteles manau irgi paplatina erdve  Kas tuo klausimu galetu patarti
QUOTE(pumis @ 2006 07 25, 12:19) Suku dabar galva  kokios plyteles geriau ir graziau ir praktiskiau-matines ar blizgios? Taip pat del matmenu kiek suprantu mazos mazina erdve,dideles optiskai didina,o dedant istrizai grindu plyteles manau irgi paplatina erdve  Kas tuo klausimu galetu patarti  Praktiskiau blizgancios, bet graziau matines (bent jau man  ), todel tiek vonioj, tiek virtuvej dejom matines
QUOTE(zis @ 2006 07 25, 12:18) Praktiskiau blizgancios, bet graziau matines (bent jau man  ), todel tiek vonioj, tiek virtuvej dejom matines  O kodėl praktiškiau blizgančios?  Juk ant jų labai matosi nučiupinėjimai, lašai... Mes virtuvėj dėjom ispaniškas dideles matines. Valosi labai gerai, o bičiulis užėjęs niekaip nenorėjo sutikti, kad tai plytelės  . Sakė, kažkokią nematytą plokštę dėjot. Kol kas esu labai patenkinta, nors pasielgiau senoviškai ir visą virtuvę išdėjau plytelėm.
levrete
2006 07 26, 16:03
QUOTE(Žemaika @ 2006 07 25, 23:13) O kodėl praktiškiau blizgančios?  Juk ant jų labai matosi nučiupinėjimai, lašai... Mes virtuvėj dėjom ispaniškas dideles matines. Valosi labai gerai, o bičiulis užėjęs niekaip nenorėjo sutikti, kad tai plytelės  . Sakė, kažkokią nematytą plokštę dėjot. Kol kas esu labai patenkinta, nors pasielgiau senoviškai ir visą virtuvę išdėjau plytelėm. laukiam foto
QUOTE(levrete @ 2006 07 26, 17:03) laukiam foto  Kai bus baldai
O mes visgi išsirinkom Dvarčiūnių plyteles XENA rusvos ir rudos. Dizainerė "dėlioja" kompe, norim suspėti iki akcojos pabaigos - su santechnika -15 proc. nuolaida. Vonia ~9 m2, sudėjo grindis šviesias, bet kai pamačiau jų parduotuvėj Ukmergės g. tas plyteles  - numindžiotos, purvinos, griežtai liepiau grindis dėlioti tamsias. O kaip, jūsų nuomone, praktiškiau?
Ieva-Pieva
2006 07 27, 14:27
QUOTE(JolkaM @ 2006 07 27, 14:22) O mes visgi išsirinkom Dvarčiūnių plyteles XENA rusvos ir rudos. Dizainerė "dėlioja" kompe, norim suspėti iki akcojos pabaigos - su santechnika -15 proc. nuolaida. Vonia ~9 m2, sudėjo grindis šviesias, bet kai pamačiau jų parduotuvėj Ukmergės g. tas plyteles  - numindžiotos, purvinos, griežtai liepiau grindis dėlioti tamsias. O kaip, jūsų nuomone, praktiškiau? mes irgi šitas sienines išsirinkom  pardavėja sakė "kas jums visiems pasidarė? visi perka tas pačias"
QUOTE(JolkaM @ 2006 07 27, 16:22) O mes visgi išsirinkom Dvarčiūnių plyteles XENA rusvos ir rudos. Dizainerė "dėlioja" kompe, norim suspėti iki akcojos pabaigos - su santechnika -15 proc. nuolaida. Vonia ~9 m2, sudėjo grindis šviesias, bet kai pamačiau jų parduotuvėj Ukmergės g. tas plyteles  - numindžiotos, purvinos, griežtai liepiau grindis dėlioti tamsias. O kaip, jūsų nuomone, praktiškiau? Ant tamsiu grindu kiekvienas vandens laselis matysis  as manau grindims sviesios praktiskiau
QUOTE(pumis @ 2006 07 27, 20:06) Ant tamsiu grindu kiekvienas vandens laselis matysis  as manau grindims sviesios praktiskiau  O ant šviesių kiekvienas plaukas  . Dėkit per viduriuką, nei labai tamsias, nei labai šviesias  O be to namai juk ne parduotuvė...
Rudaakė
2006 07 27, 19:46
QUOTE(boruzhe @ 2006 03 13, 19:43) Apie lenkiškas nieko pasakyti negaliu  Bet Dvarčionių keramikos plytelės man visai patiko. Pas mane ir vonioj ir virtuvėj buvo sudėtos ir yra  tai laiko puikiai, nei spalva keičiasi nei kas kita joms darosi O dabar naujam bute kitokias dėjau  Jei kam Klaipėdoj reikia plytelių pardės geros, su pasirinkimu ir idėjom, tai tijrai galiu pasakyti kur nuvažiuoti  Ten tai rasit ko norit, o jei nerasit tai supjaustys taip kaip norėsit iš kelių padarys tokią kokios niekas daugiau niekad ir neturės  Mes issirinkom plyteles Vakaru pakrantes aide, irgi labai patiko parduotuvike.... Labai sauniai aptarnauja ir projektuoti padeda  QUOTE(pumis @ 2006 07 25, 12:19) Suku dabar galva  kokios plyteles geriau ir graziau ir praktiskiau-matines ar blizgios? Taip pat del matmenu kiek suprantu mazos mazina erdve,dideles optiskai didina,o dedant istrizai grindu plyteles manau irgi paplatina erdve  Man atrodo, kad matines praktiskiau Musu vonia bus orandzine su baltais "langais" ir trupuciu dekoru. Kazkaip paskutiniuoju metu esu pamisusi del orandzines spalvos Kas tuo klausimu galetu patarti 
O aš irgi esu l.patenkinta DK plytelėmis. Tiesa jos pas mus rūsyje, bet kokybe tai tikrai nelabai nusileidžia itališkom ar ispaniškom. Valosi jos išties puikiai, o kainavo 4 ar 5 kartus mažiau negu importinės...
Plumeria
2006 08 02, 17:30
gal kam teko matyti marmuro imitacijos smaragdo spalvos su baltu intarpu plyteles?noriu iškloti vonią. kaip manot kaip tokia spalva voniai?
as tai neysivaizduoju tos smaragdo spalvos
Raganėlė
2006 08 02, 20:20
QUOTE(zis @ 2006 07 25, 12:18) Praktiskiau blizgancios, bet graziau matines (bent jau man  ), todel tiek vonioj, tiek virtuvej dejom matines  o mano nuomone tai atvirksčiai, gražiau blizgančios, bet praktiškiau tik matinės ir nevienspalvės faktūros
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 02, 21:20) o mano nuomone tai atvirksčiai, gražiau blizgančios, bet praktiškiau tik matinės ir nevienspalvės faktūros mano galva taip pat  Mesi buta pirkom matines, nu tikrai nesiskundziu kas link valymo, bet... grozio graziau kai blizga,bet kai blizgios nenusveistos tai vel grozio ner, o si matinem jokios bedos  Dabar kokias rinktis nesimanau, bet jauciu rinksiuos grozi  (ir paskui sveisiu sveisiu sveisiu iki pazaliavimo  ) Papildyta:QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 08 02, 18:30) gal kam teko matyti marmuro imitacijos smaragdo spalvos su baltu intarpu plyteles?noriu iškloti vonią. kaip manot kaip tokia spalva voniai?  QUOTE(happy @ 2006 08 02, 19:30) as tai neysivaizduoju tos smaragdo spalvos  man rodos turi but tamsiai zalios
O as labai nusivyliau Dvarcioniu keramika niekuomet niekam nesiulyciau ir pati neatsisukciau i ta puse. Po 3 metu eksploatacijos vonios kambaryje - baisu. Sienines nusidauze nuo dziovyklos nesiojamos, o grindiniu virsutinis sluoksnis atskeldejo nuo kazin ko O galvojom - o! sutaupysim!
Smiltis
2006 08 03, 06:47
QUOTE(Nerutė @ 2006 08 02, 22:14) mano galva taip pat  Mesi buta pirkom matines, nu tikrai nesiskundziu kas link valymo, bet... grozio graziau kai blizga,bet kai blizgios nenusveistos tai vel grozio ner, o si matinem jokios bedos  Dabar kokias rinktis nesimanau, bet jauciu rinksiuos grozi  (ir paskui sveisiu sveisiu sveisiu iki pazaliavimo  ) Papildyta: man rodos turi but tamsiai zalios  O aš dabar turiu ir blizgias ir matines- tai abi labai gerai valos, nėr jokio skirtumo. Tos blizgios yra ten kur dušas, tai  , jokių nuosėdų nesimato
Kadangu mano pajamos neperdidziausios, tai as pirkau lenkiskas plyteles. Tuo metu ju kainos buvo nuo 30 iki 36 Lt. uz kv. m priklausomai nuo rusies, o grindiniu apie 40Lt. Po remonto praejo jau 3,5 metu, bet vaizdas nei kiek nepasikeite, neziurint i tai kad dalis is ju, taupymo sumetimais, antros rusies. Manyciau kad labai daug kas priklauso ir nuo meistro, kuris jas klijuoja. Teko matyt ir labai brangias plyteles, bet jos taip suklijuotos, kad vaizdas ne is maloniausiu. O, tiesa, pas mano seseri toms plytelesm gal jau kokie 5 m, bet nieko niekur neatskilo, neisbluko. Papildyta:QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 02, 20:20) o mano nuomone tai atvirksčiai, gražiau blizgančios, bet praktiškiau tik matinės ir nevienspalvės faktūros ir dar mano pastebejimu, sviesios. nes ant tamsiu labai matosi kalkės. na , nebent jos jus neerzina, arba turite laiko jas sveisti.
Sveikos,mamytes  Gal kas nors galetumete rekomenduoti plyteliu parduotuves? Atrodo, kad tokiu parduotuviu ant kiekvieno kampo, bet kai reikia kazka issirinkti, labai sudetinga:tai kas patinka, brangu, o kas pigu negrazu. Gal kas zinote kur kainos ir kokybes santykis geriausias?
Plumeria
2006 08 04, 13:50
tai smargdo spalva 
QUOTE(lelija @ 2006 08 04, 00:21) Sveikos,mamytes  Gal kas nors galetumete rekomenduoti plyteliu parduotuves? Atrodo, kad tokiu parduotuviu ant kiekvieno kampo, bet kai reikia kazka issirinkti, labai sudetinga:tai kas patinka, brangu, o kas pigu negrazu. Gal kas zinote kur kainos ir kokybes santykis geriausias?  Man visai patiko Hansa plyteliu turgus netoli senuku (Vln), Decor salonas (Ukmerges gtv), o siaip visuose didziuosiuose prekybos centruose yra nuo pigiausiu iki brangiausiu, didelis pasirinkimas..
Plumeria
2006 08 10, 15:24
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 08 04, 14:50) tai smargdo spalva   tai kaip tokios spalvos plytelės vonioj?
gangstere
2006 08 11, 08:53
o gal kuri žino, ar galima ant tų žalių gipskartonio plokščių, kurios yra atsparios drėgmei, klijuoti plyteles?Gal kuri bandėte?
Lenkų kokybė ne ką geresnė nei kiniečių... Tik tiek, kad kiniečiai ne plyteles, o daiktus gamina... Jei nori būt 100% įsitikinusi, kad viskas bus liuks tada geriau nepataupyk, nes vonia, tai ne barbė lėlė...
QUOTE(Maza_kate @ 2006 08 11, 09:53) o gal kuri žino, ar galima ant tų žalių gipskartonio plokščių, kurios yra atsparios drėgmei, klijuoti plyteles?Gal kuri bandėte?  Plyteles tik ir galima ant žalių gipskartonio plokščių klijuot. Viskas gaunasi super. Klijuokit ir nesibaiminkit.
Pakeliautoja
2006 08 19, 10:08
Merginos gal galit kas patarti? turiu nusiziurejus vonios kambario grindims toki varianta: ant kinklelio suklijuoti akmenukai, klausimas ar tai yra praktiska? akmenukai sviesus at neisigertu purvas juose?ar neusziters glaisto tarpeliai tarp akmenuku, ar praktiskas toks variantas..gal kas susiduret?
QUOTE(Pakeliautoja @ 2006 08 19, 11:08) Merginos gal galit kas patarti? turiu nusiziurejus vonios kambario grindims toki varianta: ant kinklelio suklijuoti akmenukai, klausimas ar tai yra praktiska? akmenukai sviesus at neisigertu purvas juose?ar neusziters glaisto tarpeliai tarp akmenuku, ar praktiskas toks variantas..gal kas susiduret? Nelabai praktiškas... Į pačius akmenukus purvas gal ir neįsigers, bet tarpeliai tai vistiek laikui bėgant apsineš (kaip ir tarp plytelių, tik tarp plytelių tų tarpukų žymiai mažiau). Na nebet tų akmenukų dėti labai nedaug, kaip dekorą.
Pakeliautoja
2006 08 19, 13:36
Tai vat man irgi atrodo kad nepraktiska  ale vyras uzsiozeves nori tokiu ir viskas... nu gal dar rasim kita varianta, nes ir irengimas sudetingesnis nes glaistyti reikia per 2 kartus, beto butina impregnuoti kad neisigertu purvas o tarpai tai bus ne kiek platesni kiek ju bus daaaug daugiau....tai vat ir suku sau galvele kaip cia ka, nes plotas ne toks ir mazas 10m kvd, is ju duse kur pastoviai bus begamas vanduo ant ju eh kaip sunku apsispresti
light blue
2006 08 21, 06:28
Labas Klausimą turiu  . Toms, kurių plytelės voniose jau sudėtos. Ar pabaigus dėjimą, sustačius santechniką meistrai pas jus impregnavo plyteles, tiklsliau jų sujungimus?
QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 06:28) Labas Klausimą turiu  . Toms, kurių plytelės voniose jau sudėtos. Ar pabaigus dėjimą, sustačius santechniką meistrai pas jus impregnavo plyteles, tiklsliau jų sujungimus? Taip. Nežinau kas per daiktas tai buvo, ale sakė, kad jei bus potvynis vonioje, tai kaimynams neteks nei lašo.
light blue
2006 08 21, 07:53
QUOTE(cute @ 2006 08 21, 07:06) Taip. Nežinau kas per daiktas tai buvo, ale sakė, kad jei bus potvynis vonioje, tai kaimynams neteks nei lašo. O aš kiek žinau, tai tas impregnavimas skirtas tam, kad taip greitai visokios vandens nuosėdos nesikauptų ant plytelių tarpų ir tos vietos netamsėtų O dėl kaimynų (mums tai nebaisu  ) apliejimo, tai pas mus prieš klojant plyteles meistrai dėjo kažkokią baseininę medžiagą. Nu ten net ne medžiaga, o skystis kažkoks, kuriuo išmauzoji betoną.
QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 08:53) O aš kiek žinau, tai tas impregnavimas skirtas tam, kad taip greitai visokios vandens nuosėdos nesikauptų ant plytelių tarpų ir tos vietos netamsėtų O dėl kaimynų (mums tai nebaisu  ) apliejimo, tai pas mus prieš klojant plyteles meistrai dėjo kažkokią baseininę medžiagą. Nu ten net ne medžiaga, o skystis kažkoks, kuriuo išmauzoji betoną. Kadangi patys klijavom plyteles, tai pati ir impregnavau su Atlas delfin. Toks skystis kaip pienas, paėmiau teptuką ir perėjau per tarpelius. Vienas pažįstamas sakė, kad galima impregnuoti visas plyteles, bet aš nemačiau tikslo.
QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 08:53) O aš kiek žinau, tai tas impregnavimas skirtas tam, kad taip greitai visokios vandens nuosėdos nesikauptų ant plytelių tarpų ir tos vietos netamsėtų Taip, impregnuojama "atlas delfinu" tam, kad ne taip visokie purvai kauptųsi tarpeliuose ir kad lengviau nusivalytų. Mes ir virtuvėj tepėm, ir vonioj tepsim. Liuks dalykas QUOTE(Žemaika @ 2006 08 21, 11:49) Vienas pažįstamas sakė, kad galima impregnuoti visas plyteles, bet aš nemačiau tikslo. Visas impregnuoja (na ne tik tarpelius) tik neglazūruotas plyteles. Papildyta:QUOTE(Pakeliautoja @ 2006 08 19, 14:36) Tai vat man irgi atrodo kad nepraktiska  ale vyras uzsiozeves nori tokiu ir viskas... nu gal dar rasim kita varianta, nes ir irengimas sudetingesnis nes glaistyti reikia per 2 kartus, beto butina impregnuoti kad neisigertu purvas o tarpai tai bus ne kiek platesni kiek ju bus daaaug daugiau....tai vat ir suku sau galvele kaip cia ka, nes plotas ne toks ir mazas 10m kvd, is ju duse kur pastoviai bus begamas vanduo ant ju eh kaip sunku apsispresti Tai va, kad tų tarpelių bus labai daug. O kad ir impregnuosi, tai vistiek laikui bėgant apsineš...O jei dar duše  Aišku išvalyt galima viską, bet šveitimo bus tikrai daugiau nei su paprastom plytelėm.
xxxsaulyte
2006 08 21, 12:23
Gal aš ne į temą  - plytelės plytelėmis - svarbiausia kad geri meistrai būtų, nes mas taip sugadino grindines plyteles, kad jau nervinuosi nuo trečiadienio..... Kai parašiau ištaisyti broką - niekšeliai, dirbantys su patentu pagal sudarytą sutartį, pabėgo .......  Va ir pirk geras plyteles - pas mus akmens masės plytelės marmurinės po 110 Lt, dekoriukai tokie pat po 20 Lt - sugadino 36 kv.m. ir nėra net iš ko kompensacijos paprašyti ....... Taip kad sėkmės......
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 08 21, 14:23) Gal aš ne į temą  - plytelės plytelėmis - svarbiausia kad geri meistrai būtų, nes mas taip sugadino grindines plyteles, kad jau nervinuosi nuo trečiadienio..... Kai parašiau ištaisyti broką - niekšeliai, dirbantys su patentu pagal sudarytą sutartį, pabėgo .......  Va ir pirk geras plyteles - pas mus akmens masės plytelės marmurinės po 110 Lt, dekoriukai tokie pat po 20 Lt - sugadino 36 kv.m. ir nėra net iš ko kompensacijos paprašyti ....... Taip kad sėkmės......  Saulyte, užuojauta  . Bet tai blyn, niekšai...visai nesiskaito...O tai kaip taip nįsisvaizduoju jie tas plyteles sugadino, kaip viską kreivai išklojo, ar kaip... Na aš tai taip tikrai nepalikčiau. Kreipkis į vartotojų teises, dėl broko, dėl melavimo, kad nesakė, jog patentas jau pasibaigęs. Nepalik to taip. Mūsų vieniems draugams patentitinkai darė virtuvę ir kur įmontuojamas šaldytuvas paliko 1 cm. tarpą, tai priėjo iki to, kad draugai kreipėsi į VT ir finiše, virtuvę jiems perdarė.
xxxsaulyte
2006 08 21, 14:22
QUOTE(daliela @ 2006 08 21, 14:09) Saulyte, užuojauta  . Bet tai blyn, niekšai...visai nesiskaito...O tai kaip taip nįsisvaizduoju jie tas plyteles sugadino, kaip viską kreivai išklojo, ar kaip... Na aš tai taip tikrai nepalikčiau. Kreipkis į vartotojų teises, dėl broko, dėl melavimo, kad nesakė, jog patentas jau pasibaigęs. Nepalik to taip. Mūsų vieniems draugams patentitinkai darė virtuvę ir kur įmontuojamas šaldytuvas paliko 1 cm. tarpą, tai priėjo iki to, kad draugai kreipėsi į VT ir finiše, virtuvę jiems perdarė. Kadangi plyteles reikėjo suvedinėti su parketlentėmis - tai kėlė ant 1 cm klijų, bet tai ne esmė - plytelės išsikraipė, tarpai nuo 0 mm  iki 1 cm, tarpai nesueina, pakilę plytelės, dekoriukai tai prasmegę tai iškilę - žodžiu, vaizdelis......  O dar svarbiausia apgavo - prižadėjo juk penktadienį po pokalbio kad ištaisys - o gavau sms - "ieškokite kvailių kas ištaisys mūsų broką".....  Užvirė kraujas........ Pareikalavau kvito dar už darbus kaip iš patentininko - tai ir pareiškė, kad patentą turėjo tik mėnesiui, bet tai ne mano juk problemos..... Nors, jei darbo inspekcija pagautų tokius dirbant - tai šeimininkui 10000 Lt bauda....... Kalbėjau su ekspertais iš statybų inspekcijos - tai sako reikia surašyti aktą, įvertins žalą ir kreiptis į teismą..... Net nežinau ką daryti, nuostoliai realūs kokie 4-5000 Lt, o kiek nervų, dabar ieškoti ir ką rasti....... Pasimetusi........  Mokesčiai manau tokiu tipu susidomėtų, nes žnau kitus jo padarytus objektus irgi su pykčiais, iš kurių pajamų irgi nedeklaravo.......
Kai paskaitai kaip dirba firmos, tai pradedi galvoti, kad pats sau dėdamas labiau pasistengtum ir geriau susidėtum(nors aš esu už tai, kad kiekvienas dirbtų tai ką sugeba).
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 08 21, 15:22) Kadangi plyteles reikėjo suvedinėti su parketlentėmis - tai kėlė ant 1 cm klijų, bet tai ne esmė - plytelės išsikraipė, tarpai nuo 0 mm  iki 1 cm, tarpai nesueina, pakilę plytelės, dekoriukai tai prasmegę tai iškilę - žodžiu, vaizdelis......  O dar svarbiausia apgavo - prižadėjo juk penktadienį po pokalbio kad ištaisys - o gavau sms - "ieškokite kvailių kas ištaisys mūsų broką".....  Užvirė kraujas........ Pareikalavau kvito dar už darbus kaip iš patentininko - tai ir pareiškė, kad patentą turėjo tik mėnesiui, bet tai ne mano juk problemos..... Nors, jei darbo inspekcija pagautų tokius dirbant - tai šeimininkui 10000 Lt bauda....... Kalbėjau su ekspertais iš statybų inspekcijos - tai sako reikia surašyti aktą, įvertins žalą ir kreiptis į teismą..... Net nežinau ką daryti, nuostoliai realūs kokie 4-5000 Lt, o kiek nervų, dabar ieškoti ir ką rasti....... Pasimetusi........  Mokesčiai manau tokiu tipu susidomėtų, nes žnau kitus jo padarytus objektus irgi su pykčiais, iš kurių pajamų irgi nedeklaravo.......  nu ir meistreliai....aš tai ieškočiau teisybės, tuo labiau kad pinigai nemaži sukišti. Man atrodo daryk taip, kaip tie statybų inspektoriai patarė
xxxsaulyte
2006 08 24, 10:24
QUOTE(Takasa @ 2006 08 21, 16:52)  nu ir meistreliai....aš tai ieškočiau teisybės, tuo labiau kad pinigai nemaži sukišti. Man atrodo daryk taip, kaip tie statybų inspektoriai patarė  Sveikos visos, Kas seka šią temą ir kam įdomu, tai situacija pas mane tokia, kad vakar buvo ekspertas, padarė defektaciją, kuri irgi ne taip pigiai kainuoja, 2000 Lt +PVM  . Psirodo net klijai ne tie, kurie naudojami ant šildomų grindų - tai neišvengiamai reikia viską lupti lauk.......  Kai bus išvados eksperto ir įvertinimas, bandysiu su tuo "žąsinu" gražiuoju kalbėti, jei ne - teismas..... Turiu irprivalau kovoti už save ir savo teise...... Taip kad statybininkės mielosios - stebėkit, kontroliuokit, žodžiu reikia pačiam šeimininkui vos ne statybininku būti ......  Jums sėkmės, o aš sau tik stiprybės linkiu ......
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 08 24, 12:24) Sveikos visos, Kas seka šią temą ir kam įdomu, tai situacija pas mane tokia, kad vakar buvo ekspertas, padarė defektaciją, kuri irgi ne taip pigiai kainuoja, 2000 Lt +PVM  . Psirodo net klijai ne tie, kurie naudojami ant šildomų grindų - tai neišvengiamai reikia viską lupti lauk.......  Kai bus išvados eksperto ir įvertinimas, bandysiu su tuo "žąsinu" gražiuoju kalbėti, jei ne - teismas..... Turiu irprivalau kovoti už save ir savo teise...... Taip kad statybininkės mielosios - stebėkit, kontroliuokit, žodžiu reikia pačiam šeimininkui vos ne statybininku būti ......  Jums sėkmės, o aš sau tik stiprybės linkiu ......  Teisingai, nenusileisk, juk ne už 100 Lt. broko pridarė. Stiprybės ir Sekmės Tau. Beje, susimasčiau dėl plytelių klyjų, kokiais jie klyjavo, nes pas mus irgi šildomos grindys?
xxxsaulyte
2006 08 24, 16:17
QUOTE(daliela @ 2006 08 24, 11:19) Teisingai, nenusileisk, juk ne už 100 Lt. broko pridarė. Stiprybės ir Sekmės Tau. Beje, susimasčiau dėl plytelių klyjų, kokiais jie klyjavo, nes pas mus irgi šildomos grindys? Klijai "Viscum K2", 25 kg maišas apie 15 Lt. Tai ko gero patys pigiausi, bet TIK ne šildomoms grindims. Šildomoms kainuoja apie 36-40 Lt, kažkokie elastingi turi būti.......
|
|