ar pritariate, kad vonios sienas galima apklijuoti pigesnemis plytelemis?
Sveiki,
ar pritariate, kad vonios sienas galima apklijuoti pigesnemis plytelemis?
baisu, kaimynai juoksis, kad pigias pirkai
Na, tos plyteles yra jei neklystu lenkiskos, matines. Juosteles Dvarcioniu keramikos
Stebuklu nebuna. PIgios nebus geresnes uz barngias. Tik ziurekit, kokios kokybes jums reikia. Sakot- sienoms. Jusu vietoj nunesciau plytele meistrui paziuret. Mes vienas sandeliukui pirkom, atseit, pataupem. Vezem keist. Meistras pasake, kad ten su degimu co to nie to, kad glazura nusitrinanti. Keitem i kiek brangesnes, bet paprastesnio dizaino. Sake, butume sudeje tas pigias, butume pamate vaizdeli po metu... Skupus moka du kartus, skant.
Sakai, reikia sienoms. Mano tevu bute sudetos sienines lietuviskos... sutrukinejo pacios, be jokiu isoriniu dirgikliu Manau, plyteles dedamos ne metams-dviems, tai reikia nepagailet kokybei. O kad labai panasaus dizaino plyteliu kokybe gali skirtis, tai turiu pavyzdi is patirties. Nusipirkom be proto brangias italiskas akmens mases plyteles prieskambariui. Po savaites radom veik identiskas kinietiskas tris kartus pigiau. Nors verk. Pasiguodem meistrams. Tai juokesi is musu- sako, pirkti prieskambariui italiskas ir gailetis- aikit jus. Sake, kad tos kinietiskos skyla pjaunant Beje, pirkom plytelininkai niekuo su plyteliu pardavejais nesusije. Vienzo, mes nenusiteike keist plyteliu po keleriu metu, tai ir mokejom. Nes dabartiniams nuomojamam bute tai visur sudetos pigios palyginti- vaizdelis daba, po pusmecio gyvenimo...
Nu jo
Mano tėvų bute tiek vonioje ant sienų, tiek virtuvėje/valgomajame ant grindų - Dvarčionių keramika. Ir - viskas gerai, kol kas nepastebiu jokių defektų, trūkumų.
O šiaip sako, geriau pirkti nebrangias lenkiškas nei nebrangias itališkas...
Siaip pas mus vonia nera labai didele. Jei detume tas pigesnes plyteles, tai jos kainuotu apie 700 Lt. O jeigu brangesnes, tai apie 1200 Lt. (Cia ieina plyteles sienoms, grindims ir juosteles).
Kaip suprantu, geriau siuo atveju netaupyti
Aha, dabar lygiai ta pati dilema iškilusi, tik ne su vonia, o su virtuvės zona: ar dėti baisingai gražias/tvirtas/patikimas originalias itališkas plyteles, ar lygiai tokias pat gražias, tačiau kur kas mažiau atsparias ir purvą sugeriančias "paddielkes", ar išvis ieškoti kitų? Viena vertus, antrasis variantas kaip ir atkrenta, bo kokia prasmė dėti prastas, antra vertus - nu kokios jos gražios... Ale kainos skirtumas visam reikalingam plotui - 2500 vs. 790
Viename bute antro vonios kambariuko grindis išdėjom pigiomis plytelėmis, apie dvidešimt keli lt/kv.m, pasirinkome iš esmės dėl spalvos. Penkis metus laikė puikiai, meistrai nesiskundė dėdami, niekas neskilo, nebluko ir nė neketina... O štai butuko, kurį pirkome plėsdamiesi, šeimininkė buvo "papuošusi" vonytę ir virtuvytę puikiomis-prabangiomis-brangiomis itališkomis ( pati gyrė, sakė, kad apie du šimtus kvadratas, pažiūrėkit, mol, kaip gražu). Pasiūlėm nusilupt
QUOTE(Eku @ 2005 08 30, 09:16) Mano tėvų bute tiek vonioje ant sienų, tiek virtuvėje/valgomajame ant grindų - Dvarčionių keramika. Ir - viskas gerai, kol kas nepastebiu jokių defektų, trūkumų. O šiaip sako, geriau pirkti nebrangias lenkiškas nei nebrangias itališkas... tai ir nereikia daryti super modernaus dizaino, kad neatsibostų. Pas tėvus plytelės jau 10 metų sudėtos, tai sakyčiau pasirinko sėkmingai, nes jos nei suskilinėjo, nei iš mados išėjo, aišku pirko nepigiąsias plyteles, dar ir dabar atrodo kad ką tik remontas padarytas
kiek teko skaityt, tai giriamos itališkos, ispaniškos plytelės, o kaip vokiškos? Vokiškoj keramikoj nusižiūrėjau plyteles, įdomu kaip ten jų kokybė
Pas mane virtuvėje grindis išklotas lenkiškomis ir vokiškomis plytelėmis (šachmatais), ir siena - lenkiškos. Tai man kokybę lenkiškų
Brangesnes reiskia grazesnes
ar tikrai lenkiškų plytelių kokybė baisi?
Apie lenkiškas nieko pasakyti negaliu
O dabar naujam bute kitokias dėjau QUOTE(boruzhe @ 2006 03 13, 17:43) O dabar naujam bute kitokias dėjau Man reikia Prašom pasakyti kur tai yra
Ir man reiketu
Sakyk, Boruzhe, as ir prie tu norinciu suzinoti
QUOTE(boruzhe @ 2006 03 13, 18:43) Jei kam Klaipėdoj reikia plytelių pardės geros, su pasirinkimu ir idėjom, tai tijrai galiu pasakyti kur nuvažiuoti Prašom prašom pasidalinti informacija
Oho kiek ieškančių atsirado
Čia yra vieta, kur randasi parduotuvė. Žemėlapyje yra žyma "Edrija", tai ši įmonė yra PRIEŠAIS tą plytelių parduotuvę. Ten reikia pasukti į tokį mažytį kiemą, ant parduotuvės nėra jokių iškabų Papildyta: QUOTE(Gulia @ 2006 03 13, 21:58) Nežinau, o skubiai juo labiau Papildyta: QUOTE(fleita @ 2006 03 14, 08:50) Prašom prašom pasidalinti informacija Buvau ir aš į Vilnių nulėkus kai ieškojau, bet tos kurios patiko tai kainavo ohohoho Kas labai gerai toj parduotuvėj, tai kad jeigu nori tai jie supjausto plyteles taip kaip nori, įvairiom formom, dydžiais. Kaina pjaustymo atskirai
Pas mus vonioje Dvarcioniu keramikos plyteles.Kai pirkome tai akcija buvo.O juosteles pirkdama dar nusiderejau ir gan nemazai apie 150 Lt.
Labai grazios ir geros yra italiskos plyteles, bet, kad ju kaina tai ohoho...
O tai mazdaug renkates plyteles uz kokia kaina uz kvadratini metra?
QUOTE undeboruzhe Paskelbta Šiandien, 11:04 Oho kiek ieškančių atsirado Ta parduotuvė labai neišvaizdi ir žiauriai užkišta, tai įdėsiu tokį žemėlapiuką su paaiškinimais, gal pavyks rasti Čia yra vieta, kur randasi parduotuvė. Žemėlapyje yra žyma "Edrija", tai ši įmonė yra PRIEŠAIS tą plytelių parduotuvę. Ten reikia pasukti į tokį mažytį kiemą, ant parduotuvės nėra jokių iškabų fined Aciu!!!!! QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 14, 19:25) į koridorių ir virtuvės zoną nusiūrėjom ispaniškas už 69lt/kv.m. Apparici salone. o sieninių dar nežinau mes irgi nusižiūrėjom plyteles iš šio salono,na jų grožis nerealus-brangios,bet atrodo QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 14, 19:25) į koridorių ir virtuvės zoną nusiūrėjom ispaniškas už 69lt/kv.m. Apparici salone. o sieninių dar nežinau Tai gana brangios sakyciau. As mazdaug uz 50ieskau, bet aisku ne galutinis variantas. Siaip kaune kur 1000plyteliu tai radau kad jei is ten perki, tai ten yra dizaineris ir turi tokia programa, kad iveda tavo ismatavimus ir parodo kompe kaip ten viskas atrodys, tai man tas labai patiko. Ta paslauga tada nieko nekainuoja jei perki is ju. Kitur nemaciau kad taip siulytu, o man vienai tai gana sunku butu ten viska issimatuoti. Ir aplomai as viena be vyro darau remonta, tai isvis sunku.
Perkam uz mazdaug 35 lt kuo neturaliausios spalvos, truputi rusvas, lenkiskas. Pagailejau pinigu brangesnem. Juk taip visko reikia namui... O ryskuma isgausim detalem ryskesnem, gal langa kaip nors idomiau uzdengsim...
o jus man pasakykit, kaip nugramdyti senas plyteles ? Nusimusti tai jos nusimusa, bet tie tarybiniai klijai
QUOTE(laguna @ 2006 03 14, 22:20) o jus man pasakykit, kaip nugramdyti senas plyteles ? Nusimusti tai jos nusimusa, bet tie tarybiniai klijai manau tuos klijus reikia isdauzyti. as senas plyteles pas save pati nusiemiau, dar biski tetis padejo grindis islupti, bet pas mane lengvai emesi, nes manau blogi klijai buvo, bet kiek zinau tai juos isdauzo jei blogai imasi. QUOTE(Gulia @ 2006 03 14, 18:38) Nėra už ką Papildyta: QUOTE(KristiTal @ 2006 03 14, 22:06) Tai gana brangios sakyciau. As mazdaug uz 50ieskau, bet aisku ne galutinis variantas. Siaip kaune kur 1000plyteliu tai radau kad jei is ten perki, tai ten yra dizaineris ir turi tokia programa, kad iveda tavo ismatavimus ir parodo kompe kaip ten viskas atrodys, tai man tas labai patiko. Ta paslauga tada nieko nekainuoja jei perki is ju. Kitur nemaciau kad taip siulytu, o man vienai tai gana sunku butu ten viska issimatuoti. Ir aplomai as viena be vyro darau remonta, tai isvis sunku. Klaipėdoj, kur nurodžiau plytelių parduotuvę, irgi padaro projektukus su programėle. ežinau ar tas kainuoja ar ne. Bet jie pabraižo eskizus ir parodo kaip atrodys vienas ar kitas variantas
O kur Kaune galima būti rasti plitelių gal kas žinot? Anksčiau buvo prekybos centre mole, bet nežinau kur ta parduotuvė dabar išsikėlė?
Brangesnės plytelės - nereiškia, kad geresnės. Dažniausiai brangiau kainuoja geresniame salone, kur dirba su klientais dizaineriai, kur yra galimybė priderinti kokį tik nori dekorą, didelis spalvų, raštų pasirinkimas ir pan. Tačiau jei fantazija neprastai dirba, tai galima pačiam pavažinėti po įvairias parduotuves ir susikomplektuoti gerą variantą (kaina aišku gausis žymiai mažesnė). Svarbiausia žiūrėti į plytelių techninius duomenis (stiprumas, vandens įgėrimas, kam skirtos - sienoms, grindims ir t.t.).
QUOTE(Kramberis @ 2006 03 15, 16:36) O kur Kaune galima būti rasti plitelių gal kas žinot? Anksčiau buvo prekybos centre mole, bet nežinau kur ta parduotuvė dabar išsikėlė? 'senukuose', '1000 plytelių' savanorių pr. priešais maximą, 'dvarčionių keramika' partizanų g., raudondvario plente dar yra parduotuvės kelios plytelių
Noriu patarimo, mano vonios kambary bus mėlynos ir baltos plytelės, tad kokį glaistą pasirinkti?
Man gražu, kai tarp baltų plytelių būna spalvotas glaistas. Bet kaip bus su mėlynom plytelėm, jei glaistas mėlynas? Tad mamytės, kokį glaistą jūs pasirinktumėt: baltą ar mėlyną? AČIŪ
Aš rikčiaus mėlyna,nes baltos tiesiog nekenčiu
aš rinkčiaus gelsvą
Ačiū už patarimus, greičiausiai dėsiu mėlyną, nes gelsvas manau netiks nes bus dvi juostos dekoro plytelių kurios yra baltos, bėlynom bangelėm ir per vidurį orandžinės širdelės. O jei orandžinį glaistą dėti, jei toks yra, ar nebus makalynės?
QUOTE(Mis @ 2006 03 17, 12:28) Ačiū už patarimus, greičiausiai dėsiu mėlyną, nes gelsvas manau netiks nes bus dvi juostos dekoro plytelių kurios yra baltos, bėlynom bangelėm ir per vidurį orandžinės širdelės. O jei orandžinį glaistą dėti, jei toks yra, ar nebus makalynės? aš manau, kad nebus, kaip tik šiltesnė, žaosmingesnė vonia bus QUOTE(Mis @ 2006 03 17, 12:28) Ačiū už patarimus, greičiausiai dėsiu mėlyną, nes gelsvas manau netiks nes bus dvi juostos dekoro plytelių kurios yra baltos, bėlynom bangelėm ir per vidurį orandžinės širdelės. O jei orandžinį glaistą dėti, jei toks yra, ar nebus makalynės? Glaistų yra visokiausių spalvų
Mano vonioj plytelės žalios (tamsokos) ir beveik baltos.Tokios lyg drablio kaulo su neryškiais šviesiai rudos spalvos potėpiais. Tai glaistą rinkomės žalią.Gavosi tikrai labai fainai,tikrai gražiau nei būtumėm pasirinkę kokį šviesų atspalvį.
O kur didelis pasirinkimas glaistu?
Ziurejau senukuose, tai man nelabai kas patiko QUOTE(Marzde @ 2006 03 20, 13:19) Mano vonioj plytelės žalios (tamsokos) ir beveik baltos.Tokios lyg drablio kaulo su neryškiais šviesiai rudos spalvos potėpiais. Tai glaistą rinkomės žalią.Gavosi tikrai labai fainai,tikrai gražiau nei būtumėm pasirinkę kokį šviesų atspalvį. oho isivaizduoju tavo vonia..
Draugas darėsi remonta vonioj.Tai išsirinko dvarčionių plyteles.Savaitgalį buvom pas jį svečiuose,tai pirma nulekėm pasižiūrėti kaip gi vonia atrodo.Man plyteles patiko ir susidėjo gražiai,ir nebuvo iš tų brangiųjų.Tiesa dėjosi pats.Gal kai pats sau darai tai ir pažaisti gali,labiau tarpukus pataikyti
QUOTE(Mis @ 2006 03 17, 12:28)
Ačiū už patarimus, greičiausiai dėsiu mėlyną, nes gelsvas manau netiks nes bus dvi juostos dekoro plytelių kurios yra baltos, bėlynom bangelėm ir per vidurį orandžinės širdelės. O jei orandžinį glaistą dėti, jei toks yra, ar nebus makalynės? aš manau, kad nebus, kaip tik šiltesnė, žaosmingesnė vonia bus JAU MANO VONIA IŠKLIJUOTA, IR LABAI AČIŪ KAD PATARĖTE APIE RYŠKESNĮ GLAISTĄ, TAI PRIE MĖLYNŲ PLYTELIŲ DĖJOM ORANDŽINĮ, O PRIE BALTŲ MĖLYNĄ GLAISTĄ. TAI ATRODO SUPER AČIŪ UŽ PATARIMUS |