sveikos, mamos ir busimos mamos... zinot, esu labai patenkinta isigijusi viena smulkmenele namams ir negaliu su jumis tuo nepasidalinti... praeitais metais is vieno didelio prekybos centro issigyjau padekliuka vazoninems gelems - dziaugiausi juo labai - patogumas vaklant namus, perkeliant geles - super! taciau tuo dziaugiausi neilgai - jis buvo kinietiskas, prastos kokybes... taciau siais metais parodoje pamaciau viena imone, kuri siule (is kart buvo matyti) patvarius padekliukus - ir tai tiesa- turiu juos vieneri metai - ir esu labai patenkinta, taigi norejau visoms parekomenduoti sia maza ir itin praktiska smulkmenele namams- p-atikekit- busit patenkintos... (o ta imone tai tokia "Nilma" kaune)
QUOTE(Mama forever @ 2005 08 30, 08:22) sveikos, mamos ir busimos mamos... zinot, esu labai patenkinta isigijusi viena smulkmenele namams ir negaliu su jumis tuo nepasidalinti... praeitais metais is vieno didelio prekybos centro issigyjau padekliuka vazoninems gelems - dziaugiausi juo labai - patogumas vaklant namus, perkeliant geles - super! taciau tuo dziaugiausi neilgai - jis buvo kinietiskas, prastos kokybes... taciau siais metais parodoje pamaciau viena imone, kuri siule (is kart buvo matyti) patvarius padekliukus - ir tai tiesa- turiu juos vieneri metai - ir esu labai patenkinta, taigi norejau visoms parekomenduoti sia maza ir itin praktiska smulkmenele namams- p-atikekit- busit patenkintos... (o ta imone tai tokia "Nilma" kaune) Taip ir nesupratau, kam tas padėkliukas skirtas QUOTE(safarikids @ 2005 08 30, 23:10) gal tam kad ne po viena vazoneli nuo palanges nukelinetum, o taip visus vienu ypu bet siaip tai labai gera tema - siulau visoms pasidalinti patirtimi, ka esat atradusios "stebuklingo", pvz., kokia buitines chemijos priemone ar dar koki daikciuka labai puikiai buityje pritaikoma.
Aš draugės pagalba "atradau" liuks balinančią priemonę - lietuvišką "Balis". būna jos milteliais (mažutės mėlynos dėžutės) ir buteliuose (panašiai kaip Ace). balina super, galima naudoti ir spalvotiems skalbiniams, tai paprasčiausiai išima dėmes ir atgaivina spalvas. aš dabar kaip vaiko skalbiu viską košėm ir morkienėm suvaryta, tai visada įberiu to "balio" miltelių (beriu į skalbiankę kartu su kitais milteliais, arba atmirkant, jei su atmirkymu skalbiu). norfoje jis pigiausias - dėželė kainuoja 95cnt
QUOTE(Rucelie @ 2005 08 31, 14:44) Aš draugės pagalba "atradau" liuks balinančią priemonę - lietuvišką "Balis". būna jos milteliais (mažutės mėlynos dėžutės) ir buteliuose (panašiai kaip Ace). balina super, galima naudoti ir spalvotiems skalbiniams, tai paprasčiausiai išima dėmes ir atgaivina spalvas. aš dabar kaip vaiko skalbiu viską košėm ir morkienėm suvaryta, tai visada įberiu to "balio" miltelių (beriu į skalbiankę kartu su kitais milteliais, arba atmirkant, jei su atmirkymu skalbiu). norfoje jis pigiausias - dėželė kainuoja 95cnt as ir naudoju QUOTE(Rucelie @ 2005 08 31, 14:44) Aš draugės pagalba "atradau" liuks balinančią priemonę - lietuvišką "Balis". būna jos milteliais (mažutės mėlynos dėžutės) ir buteliuose (panašiai kaip Ace). balina super, galima naudoti ir spalvotiems skalbiniams, tai paprasčiausiai išima dėmes ir atgaivina spalvas. aš dabar kaip vaiko skalbiu viską košėm ir morkienėm suvaryta, tai visada įberiu to "balio" miltelių (beriu į skalbiankę kartu su kitais milteliais, arba atmirkant, jei su atmirkymu skalbiu). norfoje jis pigiausias - dėželė kainuoja 95cnt Aciu, reikes pabandyti. as vis labai bijojau tu balikliu (nesuprantu, kaip sako kad be chloro reklamose, jei chloru smirdi QUOTE(san @ 2005 09 01, 08:22) Aciu, reikes pabandyti. as vis labai bijojau tu balikliu (nesuprantu, kaip sako kad be chloro reklamose, jei chloru smirdi tikrai be chloro ir tikrai nesmirdi QUOTE(Rucelie @ 2005 09 02, 14:10) Nusipirkau šiandien ir aš tą Balį,nes dėmių išėmimas labai aktualus
sudominot, eisiu ir aš jo paieškoti. Pas mama išbandžiau Vanish kažkokį dual power, tai tikrai
QUOTE(Papugele @ 2005 09 03, 21:10) Nusipirkau šiandien ir aš tą Balį,nes dėmių išėmimas labai aktualus kadangi aš skalbiu tokias "pagerintas" dėmes - pvz košės su morkomis, ar panašiai, tai tiek kažkur ir pilu - pokiukas gal trims skalbimams. reiktų kada mažiau pabandyt faktas tas, kad nerealiai gražiai išbalina šita priemonė. mano visos vaiko palos ir merliukai jau tokie pageltę net buvo, kiek bekaitindavau ar mirkydavau. o po to balio net šviečia, labai labai pagražėjo skalbiniai. ai vienžo pabandykit, panos, norfoj 95cnt, juk tiek tikrai negaila pabandymui QUOTE(Rucelie @ 2005 09 05, 10:15) kadangi aš skalbiu tokias "pagerintas" dėmes - pvz košės su morkomis Ai,Rucelie,pagerintos dėmės ir mane kamuoja Iki šiol aš kartu su miteliais pildavau ir kokį šaukštą BOS plius.Irgi neblogas.Dabar bandysiu Balį.Ir kitą kartą pirksiu jį Norfoj,nes dabar mokėjau už jį 1.39 QUOTE(Papugele @ 2005 09 05, 12:10) Ai,Rucelie,pagerintos dėmės ir mane kamuoja Iki šiol aš kartu su miteliais pildavau ir kokį šaukštą BOS plius.Irgi neblogas.Dabar bandysiu Balį.Ir kitą kartą pirksiu jį Norfoj,nes dabar mokėjau už jį 1.39 ane, nagi sakyk kas per bos balis mačiau statybų panoramoje 1,10 QUOTE(Rucelie @ 2005 09 05, 13:37) ane, nagi sakyk kas per bos Bos irgi yra iš tokių naujovių.Be chloro,su kazkokiu vandenilio priedu,kuris išima dėmes,balina.Jį naudojant reikia dėt mažiau skalbimo miltelių Dėzutė truputį didesnėuz Balio ir kainavo 2.20lt. QUOTE(Papugele @ 2005 09 05, 12:49) Bos irgi yra iš tokių naujovių.Be chloro,su kazkokiu vandenilio priedu,kuris išima dėmes,balina.Jį naudojant reikia dėt mažiau skalbimo miltelių Dėzutė truputį didesnėuz Balio ir kainavo 2.20lt. QUOTE(Rucelie @ 2005 09 06, 15:10) Ir dėžutė didesnė ir baliklio daugiau-300g.Vienam plovimui į automatinę reikia bert 50-60ml. O pirkti yra Mendyje
Na patikot man visos su tais balikliais
Dėl Balio -- nežinau, nebandžiau, o BOC jau anksčiau išbandžiau -- patiko. Jis tik rašosi va šitaip, nes tai rusiškas gaminys. O dabar visai baikliu nenaudoju, nes draugai iš Vokietijos normalių "Ariel" miletlių atvežė, tai išplauna tikrai gerai.
ačiū už Balio "reklamą", tikrai
QUOTE(Papugele @ 2005 09 06, 15:02) Ir dėžutė didesnė ir baliklio daugiau-300g.Vienam plovimui į automatinę reikia bert 50-60ml. O pirkti yra Mendyje Jo, pabandziau paskaiciuoti, kiek kainuoja tie balikliai vienam skalbimui, tai BOC labiau apsimoka. Papugele, kur cia tokia parduotuve rasti ? Pirma karta girdziu jos pavadinima. Cia Vilniuje ? QUOTE(aqua-Leta @ 2005 09 13, 08:54) Jo, pabandziau paskaiciuoti, kiek kainuoja tie balikliai vienam skalbimui, tai BOC labiau apsimoka. Papugele, kur cia tokia parduotuve rasti ? Pirma karta girdziu jos pavadinima. Cia Vilniuje ? Mendžio parduotuvės yra Kaune Bet gal to BOC yra ir kitose pirkt,tiesiog aš nesidomėjau,visad ten nusiperku..
Mane tas Balis irgi užkabino, eisiu šiandien ieškoti.
O kaip jeigu ant tamsaus drabužio dėmė ar bandyti, ar geriau nebandyti?
....o kur tas MENDIS?, kurioje miesto dalyje>?
Ačiū, Rucelie, už Balio reklamą, eisiu ryt jo ieškot, nes pilna gražių rūbelių išmorkuotų ir išoboliuotų, bandysiu juos atnaujint
Nusipirkau vakar Balio, čia forume rašėte, kad jo užtenka 3 kartam, betpasiskaičiau ir supratau, kad jeigu viską daryti pagal instrukciją, tai reikia beveik viso pakelio, nes iš viso yra 100g, o reikia dėti 80-85g. Aš įdėjau 4 arbatinius šaukštelius ir sumaišiau su milteliais. Skalbiau vyro kojines, rankšluoščius. Tai rankšluoščiai lyg ir balti, bet kojinės (baltos) vis tiek vietomis liko užnešiotos, matyt, jau tikrai gerai užnešiota buvo.
Bet šiaip mano manymu priemonė nebloga.
Nusipirkau šiandien Senukuose BOC, buvo dvi pakuotės - 300 ir 600 g tai jau pasidavusi reklamai griebiau visus 600, nes Balio tai tik porai skalbimu užteko. O kad BOC labiau apsimoka, tai ko gero tikrai, nes 600 g kaina apie 5.80 Lt o jo atrodo šiek tiek maziau reikia deti skalbiant.
o man arba koks netikęs Balis pasitaikė, arba pomidorų dėmės atsparesnės
Man Balis irgi kai kurių dėmių neišplovė, bet aš dėjau mažiau negu parašyta ant pakelio, bet skalbiau ant 90laipsn.
Dar vieną prekę žinau rekomenduojamą. Indų ploviklį - Liudwik (berots taip rašosi), didelis butelys kainuoja apie 5-6Lt. Beveik tiek pat kiek Fairy, bet kiekis vos ne dvigubai didesnis ir nei kiek ne daugiau reikia nei Fairy. Mums jo užtenka 0,5m. dviese su vyru ir indų plauname tikrai nemažai. Jo būna tik Maximose.
Balis man labai patiko
o aš vat rekomenduoju HARPIC ir tuos muiliukus tualetui ir gelį valymui... valo tikrai gerai, o nuo muiliuko draugės tualetas kvepia kaip po gaiviklio purškimo ir švarus lieka.... tik vat pirkt sunkiau gaut...
aš įsisenėjusias dėmes su Baliu išskalbiau tikrai
QUOTE(Rigedora @ 2005 09 19, 09:34) o aš vat rekomenduoju HARPIC ir tuos muiliukus tualetui ir gelį valymui... valo tikrai gerai, o nuo muiliuko draugės tualetas kvepia kaip po gaiviklio purškimo ir švarus lieka.... tik vat pirkt sunkiau gaut...
Kaip gerai, kad aš čia paskaičiau apie tuos baliklius. O tai aš pirkdavau Vanish oxi max. Labai geras, bet ir labai brangus. Reiks išbandyti ir balį ir BOC.
Maniau, kad gana daug daikciuku rasiu isliaupsintu, o cia vien apie balikli, kai gyvenime nenaudoju jokiu...
Nusipirkau Jyske lempą kurios viduje plaukioja ištirpusio vaško burbuliukai, o Akropolio maximoj geltoną šviestuvą. Pakabinau virtuvėj, tai dabar kiekvieną vakarą vakarieniaujame apšviesti saulės. Toks jausmas, kad vakare leidžiasi saulė ir šviečia į kambarį
QUOTE(zujka @ 2005 10 06, 11:58) Nusipirkau Jyske lempą kurios viduje plaukioja ištirpusio vaško burbuliukai, o Akropolio maximoj geltoną šviestuvą. Pakabinau virtuvėj, tai dabar kiekvieną vakarą vakarieniaujame apšviesti saulės. Toks jausmas, kad vakare leidžiasi saulė ir šviečia į kambarį tai ko gi čia dabar tokia paslaptinga? QUOTE(ilja @ 2005 09 20, 09:54) yra ir centre viena parduotuvė. kęstučio gatvė, netoli sustojimo, kuris yra priešais fontaną. beveik priešais mediją. katik nusipirkau Balį Droge. Mokėjau 1,19 lyg. Maximoj kaina buvo 1,69 - specialiai pažiūrėjau (čia Kaune, Mole). bandysiu...
nu jei cia i ta tema,tai vienas dar toks neblogas dalykas,kai siulo i skalbimo masinas pilti calgono,kad ten tas neuzkalketu,bet tas calgonas labai jau brangus,pas mus tokia beda buvo,uz pakeitima sumokejom 20 lt tai tas meistras sako,kad jei 4 metus atlaike ir nieko,tai neverta pirkti to calgono,nes i metus daugiau nei 20 lt sumokesit,bet pasiule atitikmeni HIGEJOS Milteliai nuosedoms valyti,nebrangus,maza dezute,naudoti taip pat kaip calgona,o dar geriau,ideti ten tu milteliu ir uzstatyti pilna virinimo programa bet be jokiu rubu,tai reikia daryti kazkur 1 kart per menesi ir sake bus viskas tvarkoj...
QUOTE(grange @ 2005 10 13, 16:23) nu jei cia i ta tema,tai vienas dar toks neblogas dalykas,kai siulo i skalbimo masinas pilti calgono,kad ten tas neuzkalketu,bet tas calgonas labai jau brangus,pas mus tokia beda buvo,uz pakeitima sumokejom 20 lt tai tas meistras sako,kad jei 4 metus atlaike ir nieko,tai neverta pirkti to calgono,nes i metus daugiau nei 20 lt sumokesit,bet pasiule atitikmeni HIGEJOS Milteliai nuosedoms valyti,nebrangus,maza dezute,naudoti taip pat kaip calgona,o dar geriau,ideti ten tu milteliu ir uzstatyti pilna virinimo programa bet be jokiu rubu,tai reikia daryti kazkur 1 kart per menesi ir sake bus viskas tvarkoj... Aš irgi iš meistrų tą patį girdėjau, kad daug pigiau bus vieną kartą per kelis metus pasikeist tą spiralę, negu nuolat calgoną pilt
ikisiu ir as savo trigrasi.Jei naudojat kokybiskus skalbimo miltelius, juose jau buna ideta vandeni minkstinanciu priemoniu, taip kad to calgon'o kaip ir nebereikia
QUOTE(sparow @ 2005 10 14, 15:03) Aha Čia matyt nuo vandens priklauso - pas mano tėvus Electrolux skalbyklė stovi jau apie 10 metų QUOTE(Kozete @ 2005 09 16, 15:08) Man Balis irgi kai kurių dėmių neišplovė, bet aš dėjau mažiau negu parašyta ant pakelio, bet skalbiau ant 90laipsn. Dar vieną prekę žinau rekomenduojamą. Indų ploviklį - Liudwik (berots taip rašosi), didelis butelys kainuoja apie 5-6Lt. Beveik tiek pat kiek Fairy, bet kiekis vos ne dvigubai didesnis ir nei kiek ne daugiau reikia nei Fairy. Mums jo užtenka 0,5m. dviese su vyru ir indų plauname tikrai nemažai. Jo būna tik Maximose. Aš jį taip pat bandžiau - labai geras! QUOTE(Mama forever @ 2005 08 30, 09:22) sveikos, mamos ir busimos mamos... zinot, esu labai patenkinta isigijusi viena smulkmenele namams ir negaliu su jumis tuo nepasidalinti... praeitais metais is vieno didelio prekybos centro issigyjau padekliuka vazoninems gelems - dziaugiausi juo labai - patogumas vaklant namus, perkeliant geles - super! taciau tuo dziaugiausi neilgai - jis buvo kinietiskas, prastos kokybes... taciau siais metais parodoje pamaciau viena imone, kuri siule (is kart buvo matyti) patvarius padekliukus - ir tai tiesa- turiu juos vieneri metai - ir esu labai patenkinta, taigi norejau visoms parekomenduoti sia maza ir itin praktiska smulkmenele namams- p-atikekit- busit patenkintos... (o ta imone tai tokia "Nilma" kaune) French, ar tik omenyje neturėjai padėkliuko su ratukais didelėms gėlėms? Aš žiūrėjau tokį dalykėlį, bet dar abejoju. Mamytės, pasigirkit ir apie kitus stebuklingus daikčiukus buičiai palengvinti. Vat aš labai džiaugiuosi tuo sieteliu daržovėms pjaustyti (žinau, kad tai nenaujiena), bet kiek darbo atsimeta ir laiko susitaupo QUOTE(zujka @ 2005 10 06, 10:58) Nusipirkau Jyske lempą kurios viduje plaukioja ištirpusio vaško burbuliukai, o Akropolio maximoj geltoną šviestuvą. Pakabinau virtuvėj, tai dabar kiekvieną vakarą vakarieniaujame apšviesti saulės. Toks jausmas, kad vakare leidžiasi saulė ir šviečia į kambarį |