Kristinėlės pavedimu atidarau naują mūsų temą.
Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo...
Žinau kaip būna sunku sužinojus blogas naujienas, tačiau linkiu nepalūžti ir tikėti, kad ateis ta diena...
Kristinėlės pavedimu atidarau naują mūsų temą.
Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo... Žinau kaip būna sunku sužinojus blogas naujienas, tačiau linkiu nepalūžti ir tikėti, kad ateis ta diena...
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas
Gaudau ir as virusiuka
Laimuze dideliausi sveikinimai
Griebiu ir aš tą virusiuką
aciu laimuze uz naujus namucius, gaudau virusiuka
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 21:54) Ai, tikrai, sugedinai O ryt tu pranesk, kaip tau auga derlius Ka tik is gydytojo, rado jau 4 QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 22:24) Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas Ir as gaudau
Registruojuos ir as siuose namuciuos
Pasikartosiu, gal kartais kam nors truksta gonalio keliu doziu.Pas mane liko 225mg.Tad mielai kam nors padovanociau, nes pradarytas gonalis galiojo, berods, apie 30 dienu,jei neklystu
Nauji silti namuciai
Visoms mergaitems didziausios sekmes,kaip tik turesit naujienu is karto praneskit,kad kuo daugiau dziaugsmelio namuciuose butu
Ir as gaudau virusiukus, noreciau
Linkiu visoms kuo didziausios sekmes ir kad svajones tapti QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 09:40) Ka tik is gydytojo, rado jau 4 Ir as gaudau Na matai kai viskas gerai klostosi Tikiuosi tie dvejetai bus lemtingi mūsų skyrelio mergaitėms, linkiu visoms po QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 10:40) Ka tik is gydytojo, rado jau 4 Na ir puiku oi, su tais dvejetukais prisikalbesim, man atrodo...
Labas rytas,siandien toks grazus oras,gal kokiu graziu naujienu turite?Kuri sekanti testuka darys?
QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 10:40) Ka tik is gydytojo, rado jau 4 Ir as gaudau Saunuole, taip ir toliau O man 2 yra laimingas skaicius
Pusaitei dabar testukas, atrodo
o gal dar kuri slapta darosi.. Gerve matau skaito---gal kokiu naujienu turi Pusaite, o kelinta tau DPI bus ryt? dar nepanikuok, tepliojimu cia daug kam buvo, o baigesi gerai. ramybes
Sveikos merginos, ir vel jungiuosi i jusu tarpa. Jau viena leliuka apturejau IVF pagalba
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 26, 22:54) Kokybe nekokia vienas 6 visi kiti 3-4, dalinosi letai. Todel prasiau kad sodintu 3. Tiek ir isodino.. nu tikiuosi kad pavyks Papildyta: Pirma karta sodino 2 geros kokybes bet nepavyko, 2 karta sodino saldytus 3 vienas buvo geros kokybes kiti prasciau jau kiek lasteliu nepamenu irgi nepavyko, trecia karta sodino 3 kiek pamenu, vienas geros kokybes taip pat, bet nepavyko, 4 karta issiverkiau 3 , 2 is ju geros kokybes ir pavyko QUOTE(selli @ 2009 04 26, 23:05) Kokybe nekokia vienas 6 visi kiti 3-4, dalinosi letai. Todel prasiau kad sodintu 4. Tiek ir isodino.. nu tikiuosi kad pavyks Papildyta: Pirma karta sodino 2 geros kokybes bet nepavyko, 2 karta sodino saldytus 3 vienas buvo geros kokybes kiti prasciau jau kiek lasteliu nepamenu irgi nepavyko, trecia karta sodino 3 kiek pamenu, vienas geros kokybes taip pat, bet nepavyko, 4 karta issiverkiau 4 , 2 is ju geros kokybes ir pavyko oi, oi, nerasyk kad sodino daugiau triju, negalima
Neminesiu nei klinikos nei gydyt pavardes.
sveikos merginos.pasidare idomu,o kaip buna su lytiniais santykiais po pavykusio ivf?drauge sako skaiciau kad nelabai galima.ar cia teisybe?
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 26, 23:17) sveikos merginos.pasidare idomu,o kaip buna su lytiniais santykiais po pavykusio ivf?drauge sako skaiciau kad nelabai galima.ar cia teisybe? Is medicinos puses tai nezinau kaip yra, bet kai as paklausiau savo ginekologes tai sako cia kaip normalus nestumas, aisku jai komplikaciju nera jokiu. Todel tuo dalyku nepiknaudziavau aisku nes ir man ir vyrui psichologiskai kazkaip sunku buvo, bet gal nuo 3 nestumo men ir pabandem Papildyta: QUOTE(liepa7 @ 2009 04 26, 23:12) Kas cia zino, kurie geriausi, ir su kuriais pavyks.. Taip viskas pono Dievo valioje siuo metu
Laimuze, laimes asaromis papludau perskaicius tavo stebuklinga zinia
minciu gijomis visus devynis menesius lieput, dabar tavo eile QUOTE(Laimuze509 @ 2009 04 24, 22:22) Kristinėlės pavedimu atidarau naują mūsų temą. Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo... Žinau kaip būna sunku sužinojus blogas naujienas, tačiau linkiu nepalūžti ir tikėti, kad ateis ta diena... gaudau virusiuka:)
Aciu mergytes visoms uz palinkejimus
Sekmes visoms procese arba laukiancioms jau rezultatu. Man punkcija treciadieni o isodinimas penktadieni arba sestadieni
dovi,o tau su saldytais buvo?kaip viskas vyko?
visoms kitoms mergaites stiprybes belaukiant
Labas rytas mergaites as irgi ka tik is po apziuros pas mane desimta stimuliacijos diena auga astuoni folikulai bet nelabai jie nori augti tai gydytoja padidino gonalio doze ziuresim ketvirtadieni kaip mano derlius auga
tai bus musu pirmasis IVF ir labai labai noreciau kad QUOTE(Citas @ 2009 04 27, 11:25) Aciu mergytes visoms uz palinkejimus Sekmes visoms procese arba laukiancioms jau rezultatu. Man punkcija treciadieni o isodinimas penktadieni arba sestadieni kiek pamenu reikia bent 8mm, bet dar gi yra laiko uzaugs. QUOTE(allisa @ 2009 04 27, 11:29) Taip su saldytais, nenaturaliame cikle. Gavau nuo ciklo pradzios estrofen gerti, tikrinausi ar neisaugo koks folikulas ir kaip auga gleivine. Kadangi folikulai , kaip ir reikejo, neaugo, gleivine buvo gera, tai nustate data kad vyks isodinimas. Pora dienu pries isodinima skyre crinona kas diena. Diena pries isodinima atsilde snaigutes, ziurejo ar dalinasi. Visos uzsaldytos atsisilde, ir dalinosi. Paskui vyko isodinimas - visiskai taip pat kaip per IUI ar per IVF. Dabar tik laukti belieka ir vartoti kalna vaistu: estrofen, aspirina, crinona, foline rugsti ir dar pregnili. Ziuresime kas is to bus:) QUOTE(ylka @ 2009 04 27, 11:35) Labas rytas mergaites as irgi ka tik is po apziuros pas mane desimta stimuliacijos diena auga astuoni folikulai bet nelabai jie nori augti tai gydytoja padidino gonalio doze ziuresim ketvirtadieni kaip mano derlius auga tai bus musu pirmasis IVF ir labai labai noreciau kad sekmes:) didesne Gonalio doze tuiretu padeti:)
taip pat ir as tikiuosi kad didesne doze pades mano folikoliukai nuo 12 iki 14 mlm
selli, kaip suprantu, cia tavo 4 pilnas IVF - itraukiu tave i sarasiuka
O kaip sekasi Svetulia, gitana78de, Sesė2, munytte, gudrune?.. QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:52) Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika Papildyta: Nes jau pykint pradejo, matyt nerviskai mane tai pykina nuo vaistu QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 12:55) mane tai pykina nuo vaistu Mane VISA LAIKA pykino nuo Estrofem'o
Aha geriau tu pozymiu neieskoti, tikrai einu i lauka siltnamio stiklus nusivalysiu
Papildyta: O jus merginos po isodinimo pagulit kazkiek dienu ar nea? QUOTE(selli @ 2009 04 27, 12:03) Aha geriau tu pozymiu neieskoti, tikrai einu i lauka siltnamio stiklus nusivalysiu Papildyta: O jus merginos po isodinimo pagulit kazkiek dienu ar nea? Vienos guli, kitos nea, bet rezultatas kiek suprantu nelabai susijes:) Man gydytoja liepe paguleti tik pirma diena, ty is kart po isodinimo. Bet neleido sportuoti, pernelyg aktyviai laika leisti, neleido guleti vonioje, lankytis pirtyse, nesioti sunkiai, zodziu toks ramus ramus periodas
Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski.
Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks.. dar gydytoja prirase vaginaliniu vaistuku - Crinone.. kadangi mano maziuku negali uzsaldyti, nes esu formaliai hepatito B nesiotoja, tai prasysiu, kad isodintu visus kiek tik gali.. Bet ar tiesa, kad isodintu embrionu skaicius ribojamas istatymu?
Laimuze509,Sveikinu!
Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. QUOTE(gitana78de @ 2009 04 27, 13:05) Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. na, kantrybės ir ramybės Selli, gal palik tą šiltnamį ramybėje, a? Pusaite, nedarai HCG siandien? as tavo vietoj pasidaryciau.. Papildyta: QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 27, 13:01) Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski. Sveika prisijungusi. Jeigu nešaldysit, tai tikrai neblogai turit, daugiau 3 nesodins.. Sėkmės QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 12:19) na, kantrybės ir ramybės Selli, gal palik tą šiltnamį ramybėje, a? Pusaite, nedarai HCG siandien? as tavo vietoj pasidaryciau.. Papildyta: Sveika prisijungusi. Jeigu nešaldysit, tai tikrai neblogai turit, daugiau 3 nesodins.. Sėkmės sveikos darysiu ryt,man ryt pagal plana, bet vakar susirgau,tai manau,kad snipstas gaunasi tai paims grauja ir kada atsakymas?po keliu h? kaip ten vyksta,apsvieskit.bet nuotaikos,tai ne kokios,jokiu teigiamu pojuciu QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 11:45) Nu jo ir gydytoja sako dar tris dienas auginimui turiu. Turbut paranoja po pirmo karto QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 11:47) As nezinau kaip ir is kur ten jie vis atsikasa QUOTE(ylka @ 2009 04 27, 11:49) Kelinta tavo skatinimo diena? QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:52) Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika Papildyta: Nes jau pykint pradejo, matyt nerviskai As ta manau kad tie pojuciai (aisku jei ne nerviskai)yra geriau nei visiskai nieko nejausti. As po pirmo isodinimo visiskai nieko nejutau visas tas dvi savaites. QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 27, 13:01) Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski. Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks.. Nu kur jau negerai QUOTE(gitana78de @ 2009 04 27, 13:05) Laimuze509,Sveikinu! Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. Ir as sveikinu laimuze509 Pasidaryk bent testuka Liepa7 kaip tau sekasi, kada tavo isodinimas planuojamas??? |