Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Laimuze509
Kristinėlės pavedimu atidarau naują mūsų temą.
Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo...
Žinau kaip būna sunku sužinojus blogas naujienas, tačiau linkiu nepalūžti ir tikėti, kad ateis ta diena...
liepa7
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena wub.gif wub.gif
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas mirksiukas.gif lotuliukas.gif kaip ir ant dvynuku... wub.gif wub.gif
Saule3
Gaudau ir as virusiuka wub.gif
Leta
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 22:24)
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena   wub.gif  wub.gif
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kaip ir ant dvynuku... wub.gif  wub.gif
*

Labai labai norėčiau virusiuko blush2.gif, o dėl dvynukų tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
lenkaK
Laimuze dideliausi sveikinimai 4u.gif na noreciau ir as pagaut ta virusiuka biggrin.gif Kokakola labai uzjauciu cray.gif
Medūna
Griebiu ir aš tą virusiuką biggrin.gif .O Laimužei dideliausios sekmės 4u.gif .
ylka
aciu laimuze uz naujus namucius, gaudau virusiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Citas
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 21:54)
Ai, tikrai, sugedinai  blush2.gif , tai pasitaisau--po 6 stim.dienos turiu net 6 folikulus  blush2.gif  wub.gif tikiuosi dar slapuku.. rolleyes.gif
O ryt tu pranesk, kaip tau auga derlius  ax.gif
*

Ka tik is gydytojo, rado jau 4 ax.gif , tai ir uz tiek dziaugiuosi smile.gif sake gydytoja nesitikejo kad taip greitai augs, tai ko gero punkcija atkels is ketvirtadienio i treciadieni. Dar pirmadieni ziures. Gleivine irgi labai saunuoliskai auga, jau beveik 7mm be jokiu vaistuku, tai man cia rekordas 4u.gif

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 22:24)
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena   wub.gif  wub.gif
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kaip ir ant dvynuku... wub.gif  wub.gif
*

Ir as gaudau nestuke.gif 4u.gif Tas 22:22 man isvis kazkoks isskirtinis laikas, labai retai buna vakaras kad as tokiu metu i laikrodi nepaziureciau ir tikrai netaikau specialiai blink.gif . Kartais jei ne i laikrodi, tai kokia zinute gaunu butent tuo metu arba kas paskambina tongue.gif Magija ir ne kitaip tongue.gif
munytte
Registruojuos ir as siuose namuciuos wub.gif Linkiu, juose kuo daugiau mergyciu pataptu nestuke.gif thumbup.gif
Pasikartosiu, gal kartais kam nors truksta gonalio keliu doziu.Pas mane liko 225mg.Tad mielai kam nors padovanociau, nes pradarytas gonalis galiojo, berods, apie 30 dienu,jei neklystu g.gif
allisa
Nauji silti namuciai 4u.gif

Visoms mergaitems didziausios sekmes,kaip tik turesit naujienu is karto praneskit,kad kuo daugiau dziaugsmelio namuciuose butu thumbup.gif
gudrune
Ir as gaudau virusiukus, noreciau 2.gif 2.gif
Linkiu visoms kuo didziausios sekmes ir kad svajones tapti nestuke.gif kuo greiciau issipildytu kiekvienai siu namuciu lankytojai wink.gif
Laimuze509
QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 09:40)
Ka tik is gydytojo, rado jau 4  ax.gif , tai ir uz tiek dziaugiuosi  smile.gif  sake gydytoja nesitikejo kad taip greitai augs, tai ko gero punkcija atkels is ketvirtadienio i treciadieni. Dar pirmadieni ziures. Gleivine irgi labai saunuoliskai auga, jau beveik 7mm be jokiu vaistuku, tai man cia rekordas 4u.gif 
Ir as gaudau  nestuke.gif  4u.gif  Tas 22:22 man isvis kazkoks isskirtinis laikas, labai retai buna vakaras kad as tokiu metu i laikrodi nepaziureciau ir tikrai netaikau specialiai  blink.gif . Kartais jei ne i laikrodi, tai kokia zinute gaunu butent tuo metu arba kas paskambina tongue.gif  Magija ir ne kitaip  tongue.gif
*

Na matai kai viskas gerai klostosi smile.gif

Tikiuosi tie dvejetai bus lemtingi mūsų skyrelio mergaitėms, linkiu visoms po 2.gif 2.gif
liepa7
QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 10:40)
Ka tik is gydytojo, rado jau 4  ax.gif , tai ir uz tiek dziaugiuosi  smile.gif  sake gydytoja nesitikejo kad taip greitai augs, tai ko gero punkcija atkels is ketvirtadienio i treciadieni. Dar pirmadieni ziures. Gleivine irgi labai saunuoliskai auga, jau beveik 7mm be jokiu vaistuku, tai man cia rekordas 4u.gif 
*

Na ir puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
oi, su tais dvejetukais prisikalbesim, man atrodo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

allisa
Labas rytas,siandien toks grazus oras,gal kokiu graziu naujienu turite?Kuri sekanti testuka darys? 4u.gif
lenkaK
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 26, 11:14)
Na ir puiku  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
oi, su tais dvejetukais prisikalbesim, man atrodo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

na tai ir super butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai visai ne pries buciau dvigubo dziauksmo thumbup.gif
Saule3
QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 10:40)
Ir as gaudau  nestuke.gif  4u.gif  Tas 22:22 man isvis kazkoks isskirtinis laikas, labai retai buna vakaras kad as tokiu metu i laikrodi nepaziureciau ir tikrai netaikau specialiai  blink.gif . Kartais jei ne i laikrodi, tai kokia zinute gaunu butent tuo metu arba kas paskambina tongue.gif  Magija ir ne kitaip  tongue.gif
*

Saunuole, taip ir toliau smile.gif ... Butinai pranesk naujienas smile.gif

O man 2 yra laimingas skaicius rolleyes.gif
liepa7
Pusaitei dabar testukas, atrodo g.gif
o gal dar kuri slapta darosi.. ax.gif
Gerve matau skaito---gal kokiu naujienu turi bigsmile.gif

Pusaite, o kelinta tau DPI bus ryt? dar nepanikuok, tepliojimu cia daug kam buvo, o baigesi gerai. ramybes 4u.gif
selli
Sveikos merginos, ir vel jungiuosi i jusu tarpa. Jau viena leliuka apturejau IVF pagalba wub.gif siuo metu labai tikiuosi kad ir antras apsigyvenes pas mane smile.gif ketvirtad isodino zirniukus, laukiu rezultatu. Visom merginom linkiu didziausios sekmes ir tikejimo 4u.gif ir susilaukti 2.gif 2.gif
liepa7
QUOTE(selli @ 2009 04 26, 22:49)
ketvirtad isodino zirniukus, laukiu rezultatu. Visom merginom linkiu didziausios sekmes ir tikejimo  4u.gif ir  susilaukti  2.gif  2.gif
*

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif Ir ramaus laukimo dabar jau wub.gif o kiek isodino, keliu lasteliu.. ax.gif
selli
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 26, 22:54)
Sveika prisijungusi  mirksiukas.gif  Ir ramaus laukimo dabar jau  wub.gif  o kiek isodino, keliu lasteliu.. ax.gif
*

Kokybe nekokia vienas 6 visi kiti 3-4, dalinosi letai. Todel prasiau kad sodintu 3. Tiek ir isodino.. nu tikiuosi kad pavyks smile.gif
Papildyta:
Pirma karta sodino 2 geros kokybes bet nepavyko, 2 karta sodino saldytus 3 vienas buvo geros kokybes kiti prasciau jau kiek lasteliu nepamenu irgi nepavyko, trecia karta sodino 3 kiek pamenu, vienas geros kokybes taip pat, bet nepavyko, 4 karta issiverkiau 3 , 2 is ju geros kokybes ir pavyko smile.gif wub.gif Sunkiai ejosi man su tais pastojimais doh.gif Tad si karta sakau mazu tas 3 laimingas bus 4u.gif
liepa7
QUOTE(selli @ 2009 04 26, 23:05)
Kokybe nekokia vienas 6  visi kiti 3-4, dalinosi letai. Todel prasiau kad sodintu 4. Tiek ir isodino.. nu tikiuosi kad pavyks  smile.gif
Papildyta:
Pirma karta sodino 2 geros kokybes bet nepavyko, 2 karta sodino saldytus 3 vienas buvo geros kokybes kiti prasciau jau kiek lasteliu nepamenu irgi nepavyko, trecia karta sodino 3 kiek pamenu, vienas geros kokybes taip pat, bet nepavyko, 4 karta issiverkiau 4 , 2 is ju geros kokybes ir pavyko  smile.gif  wub.gif Sunkiai ejosi man su tais pastojimais  doh.gif Tad si karta sakau mazu tas 4 laimingas bus  4u.gif
*

oi, oi, nerasyk kad sodino daugiau triju, negalima schmoll.gif gali nemalonumu gyd. pridaryti
selli
Neminesiu nei klinikos nei gydyt pavardes.
liepa7
QUOTE(selli @ 2009 04 26, 23:05)
Kokybe nekokia vienas 6  visi kiti 3-4, dalinosi letai.
*

Kas cia zino, kurie geriausi, ir su kuriais pavyks.. wub.gif o siaip kaip supratau nemaza staza turi IVF srity... unsure.gif O tas ivykes stebuklas jau kiek laiko laksto? wub.gif Labai linkiu, kad jis turetu broliuka/sesyte ar abu.. wub.gif wub.gif
kristiana1
sveikos merginos.pasidare idomu,o kaip buna su lytiniais santykiais po pavykusio ivf?drauge sako skaiciau kad nelabai galima.ar cia teisybe? g.gif
selli
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 26, 23:17)
sveikos merginos.pasidare idomu,o kaip buna su lytiniais santykiais po pavykusio ivf?drauge sako skaiciau kad nelabai galima.ar cia teisybe? g.gif
*

Is medicinos puses tai nezinau kaip yra, bet kai as paklausiau savo ginekologes tai sako cia kaip normalus nestumas, aisku jai komplikaciju nera jokiu. Todel tuo dalyku nepiknaudziavau aisku nes ir man ir vyrui psichologiskai kazkaip sunku buvo, bet gal nuo 3 nestumo men ir pabandem biggrin.gif atrodo viskas gerai ,nes rezultatas va isejo i darzeli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 26, 23:12)
Kas cia zino, kurie geriausi, ir su kuriais pavyks..  wub.gif  o siaip kaip supratau nemaza staza turi IVF srity... unsure.gif  O tas ivykes stebuklas jau kiek laiko laksto?  wub.gif  Labai linkiu, kad jis turetu broliuka/sesyte ar abu.. wub.gif  wub.gif
*

Taip viskas pono Dievo valioje siuo metu smile.gif laksto jau beveik 2 metu wub.gif
RositaK
Laimuze, laimes asaromis papludau perskaicius tavo stebuklinga zinia wub.gif
minciu gijomis visus devynis menesius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lieput, dabar tavo eile 4u.gif
liepa7
QUOTE(RositaK @ 2009 04 27, 08:55)
lieput, dabar tavo eile  4u.gif
*

Aciuks wub.gif labai tikiu.. ax.gif
dovi
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 04 24, 22:22)
Kristinėlės pavedimu atidarau naują mūsų temą.
Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo... 
Žinau kaip būna sunku sužinojus blogas naujienas, tačiau linkiu nepalūžti ir tikėti, kad ateis ta diena...
*

gaudau virusiuka:) 4u.gif Suzinosiu ar pagavau , kita treciadieni:)
Citas
Aciu mergytes visoms uz palinkejimus 4u.gif as va is paskutinio vizito pas gydytoja, tai rado 5 brandzius folikulus, sake gal dar koks pasislepes. tai manau neblogai gal, ane tongue.gif Bet va gleivine apletejo augti g.gif Sakykit, su kokio storio gleivine jums pasiseke pastoti (toms kurioms pasiseke 4u.gif smile.gif blush2.gif . Siandien jinai pas mane 7.5mm, bet gydytoja sake dar turetu pasitempti. g.gif

Sekmes visoms procese arba laukiancioms jau rezultatu. 4u.gif smile.gif

Man punkcija treciadieni o isodinimas penktadieni arba sestadieni tongue.gif
allisa
dovi,o tau su saldytais buvo?kaip viskas vyko?

visoms kitoms mergaites stiprybes belaukiant 4u.gif
ylka
Labas rytas mergaites as irgi ka tik is po apziuros pas mane desimta stimuliacijos diena auga astuoni folikulai bet nelabai jie nori augti tai gydytoja padidino gonalio doze ziuresim ketvirtadieni kaip mano derlius auga smile.gif
tai bus musu pirmasis IVF ir labai labai noreciau kad nestuke.gif
dovi
QUOTE(Citas @ 2009 04 27, 11:25)
Aciu mergytes visoms uz palinkejimus 4u.gif  as va is paskutinio vizito pas gydytoja, tai rado 5 brandzius folikulus, sake gal dar koks pasislepes. tai manau neblogai gal, ane tongue.gif  Bet va gleivine apletejo augti  g.gif  Sakykit, su kokio storio gleivine jums pasiseke pastoti (toms kurioms pasiseke  4u.gif   smile.gif  blush2.gif . Siandien jinai pas mane 7.5mm, bet gydytoja sake dar turetu pasitempti.  g.gif

Sekmes visoms procese arba laukiancioms jau rezultatu. 4u.gif  smile.gif

Man punkcija treciadieni o isodinimas penktadieni arba sestadieni  tongue.gif
*

kiek pamenu reikia bent 8mm, bet dar gi yra laiko uzaugs.

QUOTE(allisa @ 2009 04 27, 11:29)
dovi,o tau su saldytais buvo?kaip viskas vyko?

visoms kitoms mergaites stiprybes belaukiant 4u.gif
*

Taip su saldytais, nenaturaliame cikle. Gavau nuo ciklo pradzios estrofen gerti, tikrinausi ar neisaugo koks folikulas ir kaip auga gleivine. Kadangi folikulai , kaip ir reikejo, neaugo, gleivine buvo gera, tai nustate data kad vyks isodinimas. Pora dienu pries isodinima skyre crinona kas diena. Diena pries isodinima atsilde snaigutes, ziurejo ar dalinasi. Visos uzsaldytos atsisilde, ir dalinosi. Paskui vyko isodinimas - visiskai taip pat kaip per IUI ar per IVF. Dabar tik laukti belieka ir vartoti kalna vaistu: estrofen, aspirina, crinona, foline rugsti ir dar pregnili.
Ziuresime kas is to bus:)
QUOTE(ylka @ 2009 04 27, 11:35)
Labas rytas mergaites as irgi ka tik is po apziuros pas mane desimta stimuliacijos diena auga astuoni folikulai bet nelabai jie nori augti tai gydytoja padidino gonalio doze ziuresim ketvirtadieni kaip mano derlius auga smile.gif
tai bus musu pirmasis IVF ir labai labai noreciau kad  nestuke.gif
*

sekmes:) didesne Gonalio doze tuiretu padeti:)
liepa7
QUOTE(Citas @ 2009 04 27, 11:25)
  as va is paskutinio vizito pas gydytoja, tai rado 5 brandzius folikulus, sake gal dar koks pasislepes.
*

nu tu duodi bigsmile.gif kasdien po folikula randa thumbup.gif nu šaunuolė wub.gif
ylka
taip pat ir as tikiuosi kad didesne doze pades mano folikoliukai nuo 12 iki 14 mlm g.gif
liepa7
QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 11:45)
Ziuresime kas is to bus:)

*

Bus gražus pūstažandis rėksniukas lotuliukas.gif
kukulka
selli, kaip suprantu, cia tavo 4 pilnas IVF - itraukiu tave i sarasiuka mirksiukas.gif

O kaip sekasi Svetulia, gitana78de, Sesė2, munytte, gudrune?.. g.gif
selli
Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:51)
Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika  biggrin.gif
*

Nes jau pykint pradejo, matyt nerviskai verysad.gif ir pilva skauda doh.gif jauciuosi tikra nestuke.gif
dovi

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 11:49)
Bus gražus pūstažandis rėksniukas  lotuliukas.gif
*

smagu butu:) Bet bus kaip bus. Nenoriu per daug itiketi, nes paskui labai labai sunku buna.
kukulka
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 12:52)
Nes jau pykint pradejo, matyt  nerviskai  verysad.gif ir pilva skauda  doh.gif jauciuosi tikra  nestuke.gif
*

O tu maziau galvok, verciau su savo stebukleliu zygiuokit i lauka - oras fantastiskas wub.gif
dovi
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:52)
Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika  biggrin.gif
Papildyta:

Nes jau pykint pradejo, matyt  nerviskai  verysad.gif ir pilva skauda  doh.gif jauciuosi tikra  nestuke.gif
*

mane tai pykina nuo vaistu doh.gif Tai net sitas pozymis nieko nereiskia. Ir net testukas rodys dvi juosteles nuo vaistu, taip kad patiketi galesiu tik aiskiais kraujo tyrimais (aiskus tada , kai HCG bus daugiau nei 30-50 ir normaliai augs)
kukulka
QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 12:55)
mane tai pykina nuo vaistu doh.gif 

Mane VISA LAIKA pykino nuo Estrofem'o doh.gif
dovi
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 27, 11:56)
Mane VISA LAIKA pykino nuo Estrofem'o  doh.gif
*

mane irgi doh.gif ir dar daznai ir galvele paskauda. Kai pamastai, kiek sveikatos kainuoja visa tai, tai baisoka pasidaro...
selli
Aha geriau tu pozymiu neieskoti, tikrai einu i lauka siltnamio stiklus nusivalysiu tongue.gif gal galva prasivedins. Nors vyrui as didele ligone siuo momentu, liepia guleti smile.gif
Papildyta:
O jus merginos po isodinimo pagulit kazkiek dienu ar nea?
dovi
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 12:03)
Aha geriau tu pozymiu neieskoti, tikrai einu i lauka siltnamio stiklus nusivalysiu  tongue.gif  gal galva prasivedins. Nors vyrui as didele ligone siuo momentu, liepia guleti  smile.gif
Papildyta:
O jus merginos po isodinimo pagulit kazkiek dienu  ar nea?
*

Vienos guli, kitos nea, bet rezultatas kiek suprantu nelabai susijes:) Man gydytoja liepe paguleti tik pirma diena, ty is kart po isodinimo. Bet neleido sportuoti, pernelyg aktyviai laika leisti, neleido guleti vonioje, lankytis pirtyse, nesioti sunkiai, zodziu toks ramus ramus periodas
Zvejuke
Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski.
Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks.. blush2.gif
dar gydytoja prirase vaginaliniu vaistuku - Crinone..
kadangi mano maziuku negali uzsaldyti, nes esu formaliai hepatito B nesiotoja, tai prasysiu, kad isodintu visus kiek tik gali..
Bet ar tiesa, kad isodintu embrionu skaicius ribojamas istatymu?
gitana78de
Laimuze509,Sveikinu! 4u.gif
Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. ax.gif
liepa7
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 27, 13:05)
Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. ax.gif
*

na, kantrybės ir ramybės 4u.gif

Selli, gal palik tą šiltnamį ramybėje, a? unsure.gif

Pusaite, nedarai HCG siandien? as tavo vietoj pasidaryciau..
Papildyta:
QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 27, 13:01)
Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski.
*

Sveika prisijungusi. Jeigu nešaldysit, tai tikrai neblogai turit, daugiau 3 nesodins.. schmoll.gif
Sėkmės 4u.gif
Pusaite
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 12:19)
na, kantrybės ir ramybės  4u.gif

Selli, gal palik tą šiltnamį ramybėje, a? unsure.gif 

Pusaite, nedarai HCG siandien? as tavo vietoj pasidaryciau..
Papildyta:
Sveika prisijungusi. Jeigu nešaldysit, tai tikrai neblogai turit, daugiau 3 nesodins..  schmoll.gif
Sėkmės  4u.gif
*

sveikos verysad.gif
darysiu ryt,man ryt pagal plana,
bet vakar susirgau,tai manau,kad snipstas gaunasi verysad.gif
tai paims grauja ir kada atsakymas?po keliu h?
kaip ten vyksta,apsvieskit.bet nuotaikos,tai ne kokios,jokiu teigiamu pojuciu verysad.gif
Citas
QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 11:45)
kiek pamenu  reikia bent 8mm, bet  dar  gi yra laiko uzaugs.
*

Nu jo ir gydytoja sako dar tris dienas auginimui turiu. Turbut paranoja po pirmo karto ax.gif

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 11:47)
nu tu duodi  bigsmile.gif  kasdien po folikula randa  thumbup.gif  nu šaunuolė  wub.gif
*

As nezinau kaip ir is kur ten jie vis atsikasa blink.gif , bet aciu dievuj galetu iki treciadienio dar kokie 2 bent tongue.gif , nes tie penki tai gal ne itin gerai. Pereita karta isgavo 11, po to dalinosi tik 5 ar 6, o isodinimo diena tik trys geros kokybes belike buvo, tai jei tik 5 isgaus tai galiu likt ir su apvaliu 0 doh.gif

QUOTE(ylka @ 2009 04 27, 11:49)
taip pat ir as tikiuosi kad didesne doze pades mano folikoliukai nuo 12 iki 14 mlm
*

Kelinta tavo skatinimo diena?

QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:52)
Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika
Papildyta:

Nes jau pykint pradejo, matyt  nerviskai  verysad.gif ir pilva skauda jauciuosi tikra  nestuke.gif
*

As ta manau kad tie pojuciai (aisku jei ne nerviskai)yra geriau nei visiskai nieko nejausti. As po pirmo isodinimo visiskai nieko nejutau visas tas dvi savaites. g.gif

QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 27, 13:01)
Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks.. blush2.gif
*

Nu kur jau negerai g.gif , jei visis dalinsis tai bent jau 2-3 bus geros kokybes 4u.gif Vienintelis blogumas gal kad saldymui neliks, bet juk mes IVF ir darom su viltim kad pavyks o ne del to kad prisisaldytume ateiciai smile.gif Viskas bus gerai.

QUOTE(gitana78de @ 2009 04 27, 13:05)
Laimuze509,Sveikinu! 4u.gif
Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. ax.gif
*

Ir as sveikinu laimuze509 smile.gif

Pasidaryk bent testuka tongue.gif ax.gif ? As turbut neistverciau biggrin.gif

Liepa7 kaip tau sekasi, kada tavo isodinimas planuojamas???
liepa7
QUOTE(Citas @ 2009 04 27, 13:34)
Liepa7 kaip tau sekasi, kada tavo isodinimas planuojamas???
*

Apie įsodinimą dar negalvoju, dar auginu kaip ir tu mirksiukas.gif ryt einu žiūrėti ir bus aišku, kada punkcija... kažkaip jaučiu ant švenčių doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.