Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darbas vaistinėje
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
larox
sveikos moterytės,ką tik užsiregistravau.Pirma diena po atostogų.
Dirbu vaistinėje po vieną,nėra su kuo pasiplepėti,o kai pagalvoju
kad ir visą savaitgalį reiks dirbti,taip noriu dirbti poliklinikos vaistinėje.
Atsiliepkit gal kas dirbat ten kaip sekas,tai mano svajonė,nes darbo nebijau,
noriu dirbt,o savaitgalį ilsėtis.Noriu turėti kolektyvą.
Noriu pabendraut ir su vaistininkėm ir su visais
liniokas
Aš irgu dirbu viena smile.gif Kolektyvas yra labai gerai, bet ir vienai būti nėra blogai. O į polikninikos vaistines eit dirbti nepatarčiau, šviesios dienos nematysi per pensininkus. O dar kiek iškolios. Žinai, ką tik prabuvę n laiko eilėj pas gydytojus, išsilieti eina į vaistinę. sad.gif Receptai, receptai, receptai... atbunki, nėra kada su klientu pabendrauti, jo išklausyti, darbas - mašinalus, nuovargis... fui... schmoll.gif
Buckiukas
Aš irgi nė už ką į polikliniką neičiau vien dėl kompensuojamų receptų - kai padėtų ant stalo po dvi knygeles su krūvom receptų, o už to žmogaus jau sekantys lauktų, tikrai neliktų laiko pabendraut su kolegėm... O dar išklausyt visokius priekaištus dėl priemokų ir panašiai - visi dabar nepatenkinti. Kolektyvą irgi sunku rast draugišką ir be intrigų - juk moteriškam didesniam kolektyve taip gal ir nebūna...
Mes dirbam dviese su drauge, turim dar vieną darbuotoją vaistininkę ir buhalterę - tai pats tas. Ir pabendraut spėjam, ir kavos atsigert, tiek ir užtenka.
larox
sveiki bučkiukai ir liniokai,labai fain kad parašėt.
o kaip dirbat savaitgaliais,o kodėl niekas nenori išeit iš
poliklinikų,jei taip blogai,aš jau ilgai ieškau ten darbo,bet nėra
liniokas
Na, kodėl niekas nenori išeit iš tų poliklinikų, tai jau nežinau tongue.gif
Bet tai man ne kriterijus. Senųjų vaistinių darbuotojos turi begalę nepagrįstų baimių, susijusių su didžiaisiais vaistinių tinklais biggrin.gif Jos ten tokių mitų prisikūrę, kad ojoj... blink.gif
O aš dirbu kas antrą savaitgalį... Nežinau, man tai nesunku, praeity vienu momentu neturėdavau nei vieno laisvo savaitgalio ir nieko... Svarbiausia neužsiciklint. Yra kaip yra.
Tu vilniete?
larox
kaip stumiat laiką kai reikia dirbt savaitgalį po 10 val ir nėra
klijentų,myliu darbą,bet apkarto dėl savaitgalių
liniokas
biggrin.gif O kam jį stumti?
Tik nesakyk, kad vaistinėj neįmanoma susirasti veiklos. 4u.gif Tik noro reikia, o jau ką veikti visada atrasi.
Aš dulkes dažniau pasivalau, persistatau vitrinas, galiojimus patikrinu, stalčiukus susitvarkau.
Galų gale savišvieta užsiimu, kas labai reikalinga kai dirbi mažoj vaistinėj ir naujienos tave pasiekia pakankamai lėtai arba iš vis nepasiekia. Pasidomiu naujais vaistukais, naujom gydymo teorijom. Tą rasti gali Internete, galų gale yra medicininės paskirties leidinių. Laikas kaip mat prabėga. tongue.gif
Va, atsipalaidavimui arba kai labai jau tingiu ką nors veikti - Supermamoj pasėdžiu. blush2.gif Irgi gali rasti daug naudingų dalykų ax.gif
Na, man kol kas tikrai neliūdna...
larox
Pasakiau stumti laiką.Liniokai,gal ne tai norėjau,kad tiesiogiai suprastum.
Tvarkausi ir aš,žiūrinėju terminus,dėlioju lapelius,kur jie jau baigiasi...
Gal visa bėda ta,kad mūsų visi draugai savaitgaliais nedirba,turbūt
jau per daug save įsigraužiau,kad ir man būtų kaip gera nedirbt.
Kiek supratau,tavo vaistinė ramioj vietoj,gali ramiai pabendraut
su žmonėm.Mūsų,nors irgi miegamasis rajonas,vaistinė nedidelė,
bet beveik visada eilės.Ir kai dar ateina savaitgalis ir dirbi 17 valandų
per abi dienas,o
paskui vėl pirmad į darbą -nors pasiusk,o kaip tik savaig
klijentų nedaug ir apmaudu,kad lyg be reikalo sėdi.Gal aš tau atrodau
dejuotoja,bet... nenoriu dirbt savaitgaliais ir gana,nors turbūt niekas nenori.
ariete
O norint dirbti vaistininke, kokio reikia išsilavinimo? smile.gif
liniokas
QUOTE(ariete @ 2005 09 07, 18:40)
O norint dirbti vaistininke, kokio reikia išsilavinimo?  smile.gif
*

Aukštojo arba aukštesniojo farmacinio išsilavinimo tongue.gif
jurave
O idomu,as turiu felceres diploma,dirbu p-koje slaugytoja,ar negaleciau gauti papildomo darbo vaistineje?Kokias kelias valandas per diena ar keleta dienu,kad ir pagalbine darbininke,labai labai noreciau.Gal kas koki darbeli turit pasiulyti,prasau lauksiu.
Elzė
o jūs galit man pasakyti Eurofarmacijos vaistinė ir euro vaistinė čia tas pats ar ne? Gal kuri iš jūsų ten dirba?
Aii
čia tas pats vaistinės pavadinimas, tik vienas oficialus, o kitas kaip ir trumpinys.Tai va smile.gif
chriss
Sveikutes,
as dirbu Euruose.Elze gal ko nors paklausti norejai?
Om Sai Ram
Sveiki. esu vaistininkė, lyg ir nera čia tokios temelės, tad gal papalepėkime ir mes? 4u.gif
vilijandrija
[sveikute,as irgi . biggrin.gif kokiam tinkle dirbi?ar kokioj mazytej vaistinelej?
Om Sai Ram
ne, tinklas musu nemazas, camelija . o pati kokiam tinkle? 4u.gif
vilijandrija
gal geriau mums susirasinet i az,nes niekas neprisijungia?kaip tu i tai? 4u.gif
dirbu seimos vaistiniu tinkle,o camelia tinkla irgi gerai zinau,daug kas dirba is pazistamu,kokiam tu mieste?
Om Sai Ram
QUOTE(lenke @ 2006 11 16, 12:31)
gal geriau mums susirasinet i az,nes niekas neprisijungia?kaip tu i tai? 4u.gif
dirbu seimos vaistiniu tinkle,o camelia tinkla irgi gerai zinau,daug kas dirba is pazistamu,kokiam tu mieste?
*

aš- Vilniuje, netoli Mandarino. verbavo ir mane išeimos vaistines, ale kažkaip nesusigundžiau... o šiaip tai šiandien kokių paklaikusiu klientų ėjo... jo majo, vien kompensuojami... užsikasiau negyvai. blink.gif
vilijandrija
labas,parasiau tau i el pasta
Om Sai Ram
QUOTE(lenke @ 2006 11 17, 09:40)
labas,parasiau tau i el pasta
*

tai kur prapuolei?? 4u.gif
Om Sai Ram
nesuprantu...??? nera daugiau mcia vaistinikiu???
ypata
Yra daugiau vaistininkiu temoje "Darbas vaistineje" smile.gif
rollick
idomu gal zinote kur (vaistineje) butu galima isidarbinti kaune pirmo k. med.studentei? galetu po trejeta valandzikiu padeliot vaistukus.. 4u.gif gal koks darbdavys paskaitys ar ka g.gif
Kristte
QUOTE(Elzė @ 2006 01 23, 16:37)
o jūs galit man pasakyti Eurofarmacijos vaistinė ir euro vaistinė čia tas pats ar ne? Gal kuri iš jūsų ten dirba?
*

Taip, tas pats...
UAB "Eurofarmacijos vaistines" dabar - UAB "Eurovaistine"
samaria
o idomu ar medicina baigusiam galima isidarbinti vaistineje? turiu omeny VU MF, papildomam darbui? vilniuje butu idomu
Nidi
Skubu! Reikalinga vaistininke Vilniuje, Fabijoniskiu 2a Camelijos grupes vaistineje. Dirbti idomu: pirkejai - ivairus, pasiturintys, todel butu nemonotoniska veikla, nepamirstamos zinios. Kreiptis tel. 852301729, 2400671 (vedeja Nijole).

Cia vedeja paprase pagalbos smile.gif Labai jos ten kankinasi vaistininkes vienos neteke rolleyes.gif
vilijandrija
camelijoj gal ir neblogai,jei ne tas mokejimas pagal darbo rezultatus,kiek girdejau,lipa darbuotojos viena kt per galva,jei dirba dvi pamainoje,kad kuo daugiau klijentu nusigvelbt,nes nuo suprekiautos apyvartos joms priklauso atlyginimo priedas.motyvacija,aisku yra,bet gal ne tokiu budu,nes gaunasi kaip ir konfliktines situacijos...
liniokas
QUOTE(samaria @ 2007 03 09, 11:24)
o idomu ar medicina baigusiam galima isidarbinti vaistineje? turiu omeny VU MF, papildomam darbui? vilniuje butu idomu
*

Manau drąsiai ax.gif Vaistų pardavinėt negali, bet gali tvarkyt prekes, ar dirbti salėje kosmetikos konsultante. Tik... darbo krūvio ir atlyginimo santykis tai bus šiaip sau schmoll.gif
siaubute
Netyčia užklydau, bet pasiskųsiu- Camelijoje nepardavė kompensuojamų vaistų atseit dėl to, kad gydytojos parašas buvo ant spaudo, o ne šalia-dešinėje.
Ar taip gali būti?
Aš manau, kad tiesiog tingėjo skaičiuoti iki kada užteks vaistų- painus specifinis vaistų gėrimo grafikas.
kitoje vaistinėje pardavė- labiai maloniai aptarnavo.
liniokas
QUOTE(siaubute @ 2007 05 09, 14:27)
Netyčia užklydau, bet pasiskųsiu- Camelijoje nepardavė kompensuojamų vaistų atseit dėl to, kad gydytojos parašas buvo ant spaudo, o ne šalia-dešinėje.
Ar taip gali būti?
Aš manau, kad tiesiog tingėjo skaičiuoti iki kada užteks vaistų- painus specifinis vaistų gėrimo grafikas.
kitoje vaistinėje pardavė- labiai maloniai aptarnavo.
*

Ar tikrai dėl to nepardavė? blink.gif g.gif Šiaip jau pirmam blanke apkritai gydytojo spaudo neturi būti. O gal turėjai omeny gydytojo lipduką?
O ką ten tingėt skaičiuot? Kompas viską suskaičiuoja mirksiukas.gif
kristulle.
QUOTE(liniokas @ 2007 05 09, 20:45)
Ar tikrai dėl to nepardavė?  blink.gif  g.gif  Šiaip jau pirmam blanke apkritai gydytojo spaudo neturi būti. O gal turėjai omeny gydytojo lipduką?
O ką ten tingėt skaičiuot? Kompas viską suskaičiuoja  mirksiukas.gif
*

Gal ne taip suprato klientė, arba vaistininkė nemokėjo paaiškint kas recepte negerai, nes šiaip tikrai nieko pačiai nereikia skaičiuot, o labai sunku kada žmogus nesupranta kad tu negali priimti netaisyklingai išrašyto recepto.

Gal kas dirbat Camelijoje Kaune? smile.gif
kristute_k
Sveiki, sveiki smile.gif norėjau paklausti, gal kas žinote, kurioje vaistinėje ar tinkle reikia vaistininkų Kaune ar Kauno rajone? Esu penktakursė farmacininkė, studijos besibaiginėja, darbą su praktika tikrai suderinčiau 4u.gif
jurgele29
Sveikos kolegės. Tiesiog smalsu- ar mėgstat savo darbą? ax.gif Man tai jis kartais jau pradeda nebepatikti. Ypač dėl to kad labai dažnai esu sulyginama su pardavėja (net alga panaši) ir kad mažai laisvų savaitgalių.
green1368
[quote=jurgele29,2008 08 28, 11:32]
Sveikos kolegės. Tiesiog smalsu- ar mėgstat savo darbą? ax.gif Man tai jis kartais jau pradeda nebepatikti. Ypač dėl to kad labai dažnai esu sulyginama su pardavėja (net alga panaši) ir kad mažai laisvų savaitgalių.
*

farmakotechnikai-pardavejai,tik baltais chalatais...bet kur tu matei pardaveja,kad ji aiskintu,kiek suvalgyt desros,ir pan biggrin.gif taigi nera ko lygint darbo sunkumo.o tu pati farmakotechnike ar vaistininke?nes jei vaistininke,tai gali susirast kai ka ir geresnio,nes jos taip susitvarko savo darbo diena ir kruvi,kad vaistinej praplaukia kaip lengvas debeselis ir dingsta biggrin.gif
jurgele29
Vaistininkė aš. Pats darbo pobūdis man patinka, bet tas visų požiūris- vos ne kas dien turi įrodinėt, kad ne šiaip čia mane pastatė. Manau ši profesija jau savo prestižą praradus. g.gif O dėl darbo trukmės tai tu teisi, dirbti tenka tik pusdienį.
hailiee2
labas visoms 4u.gif as nesu vaistininke bet turiu jums klausimuka 4u.gif tai va esu 21 metu studente ir sumasciau kad noreciau pabandyt isidarbint vaistineje smile.gif tai turiu klausima ar yra sansu isidarbint vaistineje jeigu neturi farmacininko isilavinimo? Aciu uz atsakymus smile.gif
ypata
Krizės laikotarpiu, kai viską karpo, manau kad nelabai... Nebent viename iš tinklų, kuris tolimiausias nuo vaistininkystės, kokiam nors pagalbiniam darbeliui.
Intrinsa
Sveikutes koleges mirksiukas.gif
kaip gyvuojate sunkiu laikotarpiu? 4u.gif
kuzia-nafania
Sveikutes smile.gif
Gal kas galetu papasakoti apie darbeli Eurovaistinese? Kokia aplinka ir vadovybe?
aistuliaa
QUOTE(hailiee2 @ 2009 05 26, 20:06)
labas visoms  4u.gif  as nesu vaistininke bet turiu jums klausimuka  4u.gif  tai va esu 21 metu studente ir sumasciau kad noreciau pabandyt isidarbint vaistineje  smile.gif  tai turiu klausima ar yra sansu isidarbint vaistineje jeigu neturi farmacininko isilavinimo? Aciu uz atsakymus  smile.gif
*

Jei nori dirbti tiesiog konsultante ar tvarkyti salę, galima. O norint pardavinėti vaistus, reikia farmacinio išsilavinimo smile.gif
vilijandrija
Sveikos,drauge prase parasyti;)ieskosi papildomai darbelio 2 popietines dienas per savaite,0,25 etato,turi didele patirti aptarnaujant klijentus.Esme tame,kad pakeite darba,dirba tik iki pietu,ir noredama dar uzsidirbti,galetu pora dienu padirbeti.
Ar imanoma;)..Gal kas mokosi,ar nori 2 laisvu pusdieniuku,pasiulykit.Rasykit cia i az,duosiu jos tel.
Aciu
dangaus žydryne
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 12 10, 11:38)
Sveikutes smile.gif
Gal kas galetu papasakoti apie darbeli Eurovaistinese? Kokia aplinka ir vadovybe?
*

mano drauge dirbo, tai papasakosiu jos ispudzius:
vadovybe nelabai kokia, vedejos ypac
kruvis didelis, plius pastovus tikrinimai kaip dirbi, atmosfera ne kokia, sake kai kurios eidamos po darbo verkia
isdirbo kelis metus ir isejo i camelia. ten ir dirba maziau ir kruvis normalus, alga tokia pat, bet dabar patenkinta.
tai tiek esu girdejusi. dirbo vaistines tvarkytoja 4u.gif
dovilll888
Sveiki.
pradedu naują temą ir noriu paklausti ar lietuviai dirba vaistininkais Vokietijoje. Aš Farmacijos studijas KMU baigiau 2005 m. Mane domina ar diplomą pripažįsta, o gal reikia dar kokius testus išsilaikyti?
Ruošiuosi išvažiuoti į Vokietiją prie Dusseldorfo (NRW - žemė). Gal yra kas iš lietuvių dirbančių vaistinėje šioje žemėje? Ar noriai mus priima dirbti ir ar yra paklausa šiai profesijai. Kokio atlygio galiu tikėtis pradžioje ir vėliau dirbant vaistininke.

Labai prašau Jūsų patarimų ir ačiū už komentarus biggrin.gif
egzzzotika
Sveikos. O mane domina kaip dabar su darbu farmakotechnikams?nenori ju tikriausiai priimti,ane? sad.gif
kristina.p
laba diena

labai reikia pagalbos. gal kas zinote kaune kur reikalingi farmacininkai? kiek ieskau internete, visiskai nera darbo skelbimu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.