saulės spindulėlis
2009 03 01, 22:22
labai smagu paskaitineti ka kalba mazieji snekuciai  . Mes tai turim toki zurnaliuka, pavadinta "Eimučio šnekelės", kuriame užrašome visa jo idomesne kalbelę  . stai keli pvz.: Mama gamina valgyti. o Eimantas sėdi netoliese ir visko klausinėja. paskui sako: -Mama, kai aš užaugsiu, išvirsiu tau valgyti, iškepsiu mėsytės, duosiu medaus, padarysiu arbatos su citrina..... Mama: - Kaip šaunu! Nes kai pareisiu i darbo, galėsiu eiti ka nors kitka veikti, tu visada pagaminsi vakarienę. O tada Eimantas rimtu tonu: -Aš dar negreit užaugsiu........... -Mama, aš noriu sesutės.- kartą lyg iš giedro dangaus sako Eimantas. Todėl nustebusi klausiu: -Kodėl? Žinok, sesutė dabar būtų maža, tik valgytų ir miegotų. tau bus neįdomu, nes tu su ja dar negalėsi žaisti. Eimis, kiek pagalvojęs: - Mama, nupirk man didelę sesutę. Mama kalbasi su Eimučiu, ir sakinio gale sako: -Gerai, sūneli. -Mama, aš ne sūnelis! -O kas? - Aš tavo Eimutis!
Danielitaa
2009 03 02, 11:12
prisijuokiau is Jusu snekuciu  mano kartais irgi mus prajuokina! vakar va vaziuojam visi tryse su masina,tetis vairuoja o as vis teti pamokau kaip vairuoti  tetis mane pakritikodamas kazka ten man atsake o musu ''snekutis''rimtu balsu : Teti, tu kaip mergaite ciulbi  arba dar: pas mociute yra toks senis saltis dar mano laiku bet kazkodel jo kailiniai geltonai nuspalvinti, as sakau maziui : Paimk ta seni salti, o jis man : CIA gi ne senis saltis mama,o kunigas
4 metukų dukrytė pasakojo, kaip pasiklydo parduotuvėje, kai buvo su močiute. Pasakoja, kad norėjo pažiūrėti ar yra jos sulčių ir taip atsikyrė nuo močiutės. Jau neramu pasidarė, nes aplink nesimatė pažįstamų veidų. tada sako priėjo moteris ir paklausė, ko mergaitė verkia? Nu va, sakau, visada reikia eiti kartu su suaugusiu žmogum, negalima pasimesti. Nes gerai, kad šįkart teta priėjo, o kitąkart gali koks vyras prieit. O ta sau ramiausiai sako: Gerai, prieis vyras, ir eisiu, draugausiu su savo vaikinu, aš mergina, kas čia tokio... Beliko
tetis verda sriuba, Asteja stovi salia ir sako:duok isplaut man indus, tetis neleidzia sako dar permaza, tada Austeja sako: nu gerai, bet kai uzugsiu tai as jums su mama iskepsiu makaronu sriuba
PienėsPūkas
2009 03 04, 11:18
O mūsiškis tikras vyras auga nuo mažens Vairuoju, važiuoju trečia juosta ir ruošiuosi sukti į kairę. Tuo metu kažkoks asilas iš pirmos juostos skersai per visą gatvę užlenda. Visos mašinos pypina, tame tarpe ir aš. Sėdi jaunuolis gale (3m.) ir klausia: A čia boba buvo? Vos nenugriuvau
Mano mažoji dalinosi įspūdžiais po užgavienių šventės darželyje:Žinai,kaip smagu buvo!Mes kieme juodą lėlę kepėm!(suprask Morę degino)
musu mazius 3,10 m kartu su gydytoja piesia masinas.mazius sako-"as su senelio masina atvaziavau".gydytoja paklause,kokia masina senelio.vaikinukas atsako-"na tokia su 4 kiausiniais" (audi) eina vis mazius ir klausia,kaip kuri jo masinyte vadinasi.kai as jau pasimeciau ir nebezinau pavadinimu,jis man sako-"mamyte,tu kai dar labiau uzaugsi,tada jau zinosi?"
Augustė
2009 03 12, 14:38
Mano 4 m. mergina per TV pamate, kaip pora buciuojasi (toks rimtas bucinys, su islaikymu buvo  ) ir klausia - o ko jie cia ciulpiasi
<barakuda>
2009 03 13, 22:13
Mano 3m mažė išsivalė dantukus,atėjo į kambarį ir sako: -Žiūrėk mama kokie gražūs mano nauji dančiai!
Tavo_Mano
2009 03 23, 13:42
Turim daug dryzuotu pedkelnyciu..labai jau maziui patinka tie dryziai Gere jis vakar raudonas sultys is puodelio, veliau paprase dar gerti o kadangi sultys pasibaige ipiliau paprasto vandens. paeme puoduka,atsigere ir sako..vanduo dryzuotas  (cia vanduo su sultim susimaise  ) Sako einam lipdyti seni-geni (besmegeni) Issiimu skalbinius is skalbiankes, mazius cia pat sukasi, tipo padeda, uzstojau jam priejima prie skalbiankes,sako "pasitrauk" Atnesiau buteli geriamojo vandens is masinos, masinoje salta, butelis aprasojes..ziurejo jis ziurejo i ta buteli ir sako.."vanduo tamsus"
QUOTE(Augustė @ 2009 03 12, 15:38) Mano 4 m. mergina per TV pamate, kaip pora buciuojasi (toks rimtas bucinys, su islaikymu buvo  ) ir klausia - o ko jie cia ciulpiasi 
Saulė stebi senelių šunį ir pareiškia: -Po švelniais šunų snukučiais slepiasi nekontroliuojami niekšeliai....
mano princese 5 metuku, sako: kaip suvalgysiu mesytes, tai uzaugsiu ir man bus tada 6 metai?
motinyte
2009 03 26, 13:41
maniškis 3,5 metų skaito su tėte žurnalą ir mokinasi raideles, Tėtis klausia: "Kokia čia raidelė?". Mano mažius sako: "Nežinau, gal trejetukas..."
QUOTE(Brasa @ 2009 03 25, 12:06) Saulė stebi senelių šunį ir pareiškia: -Po švelniais šunų snukučiais slepiasi nekontroliuojami niekšeliai....
Ziuri maniskis(3m.) pro lanaga,uz lango tokiomis didelemis snaigemis snigo sako"sniego siuksles krenta"
susirgo musu vaikutis,pamatavau temperatura ir pasakiau,kad reikes zvakute ideti i uzpakaliuka.jis sako man-"ar tu uzdegsi ta zvakute?"
QUOTE(edux @ 2009 03 29, 15:09) susirgo musu vaikutis,pamatavau temperatura ir pasakiau,kad reikes zvakute ideti i uzpakaliuka.jis sako man-"ar tu uzdegsi ta zvakute?"  Na ir juokingas vaikas
Cikadelė
2009 03 31, 14:57
QUOTE(Brasa @ 2009 03 25, 12:06) Saulė stebi senelių šunį ir pareiškia: -Po švelniais šunų snukučiais slepiasi nekontroliuojami niekšeliai....
 oho Maniškė daug rusiškų multifilmų žiūri, tai įsikando visokias frazes... Anądien babytė davė Kotrynai saldainį, o mūsoji ir sako -Ačiū Jūsų didenybe O prieš kelias dienas nesusirinko žaisliukų ir sakau- gausi tuoj šiknon  juoko forma pasakiau, o Kotryna atsigulė ant žemės ir sako -Gulinčių niekas nemuša (čia jos mėgstamiausias multikas apie kiškį apgaviką, gal pamenat dar? Kotrynai beveik 3 metukai
suzuki9
2009 03 31, 15:04
QUOTE(ragnez @ 2004 04 28, 21:00) vakaras, visi gulim lovose. tik gustas ishropojo ir sedi vidury kambario. ash: "mazhuli, ATETIK i lovyte!" benas: "mama, brolis ROPOJA!" super  skaitau ir luztu
irmusia
2009 04 07, 14:08
 net susirietus sedziu ir juokiuosi, ko tik tie maziai neprisneka. Maniskei kai buvo 2 metai: Atejau pas ja i kambari po pietu miego (mano nosis buvo salta). Ji paliete mano nosi ir sako: Mamyte tu gal saldytuve buvai?"  tai net apsiverkiau is juoko. O va cia jau visia nesenai 3 m: Ruosiames i darzeli. Ji turi pati megstamiausia meskina su kuriuo niekda nesiskiria> Ir sako: mamyte gal tu jam duok per uzpakali (tipo neklauso). As jai skaau: Taigi meskiui skaudes. Tau juk jeigu duociau tai skaudetu". O ji man vel atsako: "Tai as juk tikra, o meskis ne"
Tavo_Mano
2009 04 14, 12:52
Kaip dora krikscione sestadieni pries Velykas isvaliau buta  , o virtuves baldus isvaskavau..po pietu miegelio mano mazius ilekia i virtuve, staiga apsisuka, lekia atgal i kambary, uztrenkia durys, uzsiropscia ant fotelio ir labai nepatenkintai sako-Man baisiai smirda  (cia suprask mano vaskavimas virtuvinis smirda  )
Ramunita
2009 04 14, 22:24
QUOTE(Brasa @ 2009 03 25, 13:06) Saulė stebi senelių šunį ir pareiškia: -Po švelniais šunų snukučiais slepiasi nekontroliuojami niekšeliai.... filosofė tikra
Proto mankštelė Savos kūrybos mįslės: 1. Kas atrodo kaip pabaisa, bet ne pabaisa ir būna afrikoj. (mumija)2. Dryžuotas kaip vaivorykštė tik su juoda ir balta. ( zebras)3. Kaip smėlio dėžė, tik daugiau smėlio. (dykuma)4. Kaip dinozauras, tik mažesnis ( ilgakaklis - kad ir kas tai būtų  ) 5. Kas geria ne iš puodelio ir ne iš buteliuko ir ne vandenį, ne pieną ir ne sultis. (siurbėlė)
QUOTE(Cikadelė @ 2009 03 31, 14:57)  oho Maniškė daug rusiškų multifilmų žiūri, tai įsikando visokias frazes... Anądien babytė davė Kotrynai saldainį, o mūsoji ir sako -Ačiū Jūsų didenybe O prieš kelias dienas nesusirinko žaisliukų ir sakau- gausi tuoj šiknon  juoko forma pasakiau, o Kotryna atsigulė ant žemės ir sako -Gulinčių niekas nemuša (čia jos mėgstamiausias multikas apie kiškį apgaviką, gal pamenat dar? Kotrynai beveik 3 metukai  Maniškis 3 m. irgi tokių frazių iš senų filmukų prisigraibo, paskui būna maždaug taip: - Eikš jau į lovytę. - Einu, einu, mano mieloji... O vakar topikas: - Stoviu čia kaip koks... įvaizdis. O va ką tik: Atidaviau močiutei spalvotą šaliką šilkinį, ji užsirišo, mažis žiūri tiriamu žvilgsniu: "Nieko sau... ir aš tokio norėčiau. Bet tai ai, nusipirksiu pats."
QUOTE(una @ 2009 04 24, 12:12) Maniškis 3 m. irgi tokių frazių iš senų filmukų prisigraibo, paskui būna maždaug taip: - Eikš jau į lovytę. - Einu, einu, mano mieloji... O vakar topikas: - Stoviu čia kaip koks... įvaizdis. O va ką tik: Atidaviau močiutei spalvotą šaliką šilkinį, ji užsirišo, mažis žiūri tiriamu žvilgsniu: "Nieko sau... ir aš tokio norėčiau. Bet tai ai, nusipirksiu pats."
nusipirkau vitaminu memortop, vaikas (4metai) klausia nuo ko cia tie vitaminai. ten ant pakuotes smegenys nupiestos. as ir sakau - cia smegenims. vaikas pagalvojo, pagalvojo ir sako - tai tu ka, visai smegenu neturi?
Gryzom is baznycios per Velykas, mociute klausineja, kas ten toj baznycioj buvo. Tai manoji (4 m) atsake, ai nieko gero, kazkoki zmogaus kuna dave valgyt (komunija cia) Atejo pas mane i darba su sese, sakau tuoj bus pietus galesim eiti kur nors. O manoji sako, o kur jus cia visi miegat, lovu juk nera
rainbow777
2009 04 30, 21:37
Mano vaikinukas man pareiškė vieną dieną. Sako man - Mama. Žinok! aš ką norėsiu daryt tą ir darysiu! Arba sako - Mama. tu mano sūrio gabaliukas, mat jis labai sūrį mėgsta. Arba dar. Jeigu pasaki ką ne taip kaip jis galvoja, tai sako - Tu ka, visai išprotejus?
Pangasija
2009 05 02, 11:25
Ekskliuzyvinių mašinų paroda. Daug Ferrarių vienoj vietoj. kažkur apie 7 metų mergaitė sako tėčiui: -- aš nekenčiu šitų mašinų. -- kodėl? -- todėl, kad aš tokios niekad neturėsiu.
krista...
2009 05 09, 10:29
QUOTE(errrn @ 2009 04 24, 23:00) nusipirkau vitaminu memortop, vaikas (4metai) klausia nuo ko cia tie vitaminai. ten ant pakuotes smegenys nupiestos. as ir sakau - cia smegenims. vaikas pagalvojo, pagalvojo ir sako - tai tu ka, visai smegenu neturi?  gerai pavaro  .mano vaikinukiu uzpuliavo akyte.sakau ilasinsiu vaistuku[labai bijo]sakua negriaus,cia kaip asarytes jos isvalys akyte.jis-as ir pats galiu paverkt  o mergaite labai susidomejo mano krutimis[kaip jos uzauga,kaip ten tas peinas buna ir ttt.]klause o dabar peino nera.sakau ne visa jus su broliu isgeret kai leliukai buvot ji paziurejoir nuejo pas teti sako -mama pieno nebeturi daugiau vaiku neturesim:D
vakar dukra prajuokino mane, tai palinksminsiu ir jus pasakydama, kad esat "uzaugeliai". Mazi yra vaikai, o dideli zmones vadinasi uzaugeliai":)
Brolis susilaukė sūnaus. Taigi, mano merginukė- pusbrolio Justo. Merginukė 4,5 m: -Mamyte, išgimdyk ,man irgi Justą. Po kelių dienų pradėjo maniškė išvien kalbėt apie sesę. Kad ir kaip tema bepasisuktų, vistiek vis sesė ir sesė ir sesė...... Bet sakau: - O jei brolį sumąstytų gandras atnešti, negerai būtų? - Nu nieko.... Gerai, renkuosi brolį. Po to kalbamės: -Bet jei turėtum sesę ar brolį turėtum žaislais dalintis, saugoti, leliukas dažnai verks, net naktimis reikės juo pastoviai rūpintis... - Tai gerai, turiu daug žaislų leliukiškų, viską duosiu... Pasakas skaitysiu. Jau dainelių būsiu daug išmokus, visada dainuosiu, kad miegotų daug... - Nu tu tikra šaunuolė. Ir taip po kelių minučių iš niekur nieko klausia ji manęs: -O tai kas brolio būtų močiutė? Kuri: ar močiutė Rima ar močiutė Vaida? - Nu tai abi būtų močiutės, kaip ir tavo... - Tada ne...
siandien maniske kaip prajuokino ir jums papasakosiu: sakau einam jau apsirengt, tai ji pradejo isterikuot kad nenori. Tada sakau skambinu teciui ir pasakysiu kad tu negera. Eivina: - ne ne skam ne, noju bu dejas ( neskambink, noriu but gera) sakau tai kas tau ne leidzia but gerai, jei tu nori. Jinai: - Masiukas (meskiukas)
Siandien is ryto rengiu dukra. Paemiau maike, Eivina: - ne ne sita nenoju Sakau: - Kodel nenori, tokia grazi su drambliuku. O ji man: - Tai ka tu nematai, sita maike lieva
JOLITUKAS
2009 05 19, 10:56
-simona-
2009 05 20, 22:52
QUOTE(cicyte @ 2009 05 14, 13:49) siandien maniske kaip prajuokino ir jums papasakosiu: sakau einam jau apsirengt, tai ji pradejo isterikuot kad nenori. Tada sakau skambinu teciui ir pasakysiu kad tu negera. Eivina: - ne ne skam ne, noju bu dejas ( neskambink, noriu but gera) sakau tai kas tau ne leidzia but gerai, jei tu nori. Jinai: - Masiukas (meskiukas) taip ir mums būdavo, ypač jei naktį atsitikdavo bėda  sakydavo : oi Malvina (pliušinis šuniukas), ir kaip mes tave prie puoduko pripratinsim. (jai tada buvo apie 2,8m) Papildyta:vakar girdžiu sako: mamyte, kokios dabar IKI akcijos? gal 30 procentų (mb megsta žiūrėt akcijinius tuos lapus) Papildyta:dukrytei darželyje labai patinka, namie tik apie jį ir šneka. Šiandien sako: - mūsų auklėtoja ir auklytė gyvena vienuose namuose. Aš: - ne, jos gyvena skirtinguose namuose: Dukrytė" -ne, tu mamyte nežinai, o kaip tada jos suras darželį??? Juk gali pasiklysti Papildyta:Tėčiui patinka žiūrėt serialą CSI. Girdžiu Emilija šaukia: Tėti tavo csi MORALISTUS rodo Tęsiant. Tėčiui šįvakar labai skaudėjo kojas, patepiau tepalu, girdžiu dukrytė eina ir dejuoja: kiek turiu daug mėlynių, kiek daug..kiek daug (vaizduoja vos paeina). Sakau: gerai tuoj patepsim ir tau. Ji kad šoko iš džiaugsmo: Aš tau paduosiu kremą
mamymamy
2009 05 21, 12:44
Nu pas mus tai vakar juokinga situacija buvo, tik gal nemokėsiu papasakot, bet vos išlaikiau kelnes sausas nuo juoko: atėjo vakar pas mūsų mociutę dulkių siurblių pardavėja, pažadėjusi išvalyt kilimą ir pademonstruot tą superinį dulkių siurblį. O mano sūnus paskutinėm dienom užsivedęs ant tokio žaidimo - išmoko su mėsmale sumalt džiūvėsius, tai ir vakar malė malė, kol bliūdą primalė. Tuo metu kambary jau kilimas išvalytas, siūlytoja tik suokia tik suokia, mažu įkalbės pencininkę pirkt. Vaikas tik staiga įlekia į kambarį su tuo džiūvėsių primaltų pilnu bliūdu norėdamas pasigirt, koks šaunuolis, ir kaip dėjo su viskuo ant to švarutėlio kilimo..... Siulytojos akys  , tik išraudo visa, o kilimėlis vėl tapo visas taip gražiai sudirbtas....  . Vaikas atsikelia ir sako, "oi, iškrito....". Nu mes su močiute taip ir susileidom  . Nu karoče, reikia pamatyt, ir dabar žvengiu  .
Aš maitinu mažylį krūtimi, o vyresnėlis (trijų metukų) taip rimtai nužiūrėjo ir labai rimtu bei nustebiusiu balsu klausia: kas tau pripylė ten pieno?
vyyšnia
2009 06 29, 08:06
Skiname su Viliuku gėlytes, ruošiamės sveikinti Tėtį su Tėvo diena. Aš: "Viliuk, kai sveikinsi tėtį, pasakyk, ką nors gražaus" Vilius: "O Ką? Aš: "Na kad tu jį myli, koks jis geras..." Vilius:" Gerai. Sakysiu taip: Tėti, aš tave myliu labiau nei savo mamą, tu esi geriausiais visam pasaulyje ir .... kosmose" Tėtis sveikinimu labai džiaugėsi
saulele7
2009 06 30, 21:06
- Mama, ten smely labai daug gabalu (vabalu), ir jie skraido!! -Mamyte, ryt eisim i darzeli? -Taip -Oi (atsidusta) laukia sunkus darbas. Dukrai, zaisdama, kate truput ikando i ranka, mergina mano ir klausia -is kur kate tokius kandinamus (dantis) turi? Dukte eina su teta pasivaiksciot, pamate kastonus -Kas cia tu acetonu primete. Teti, kur mano pasisiukas? (paspirtukas) Dukte ryte rengiasi ir sneka pati su savim "as jau didele moteris, pati rengiuosi" "Tu mano mergyte" -myluodama sakau dukrai "Tu mano kalakutas" - atsako ji. Cia mano merginos "perliukai" kai jai buvo 3 su trupuciu.
Agnė (7 m.) Pasakoja tėčiui: - kai užaugsiu aš turėsiu du vaikus ir diiidelį šunį Tėtis: - tai tas šuo įkąs tavo vaikams Agnė: - neįkąs, aš jam šunsnukį uždėsiu Liepiu susitvarkyti kambarį. Agnė su ašarom: - kodėl aš visada turiu tvarkyti ir tu turi tvarkyti, o tėtis pareina iš darbo ir arba teliką žiūri arba prie kompo? Kodėl jis niekada netvarkosi? Einam pas tėtį paklausti Tėtis  o paaiškinti nesugebėjo
InJe*kcija
2009 07 01, 16:35
QUOTE(ina @ 2009 07 01, 15:51) Liepiu susitvarkyti kambarį. Agnė su ašarom: - kodėl aš visada turiu tvarkyti ir tu turi tvarkyti, o tėtis pareina iš darbo ir arba teliką žiūri arba prie kompo? Kodėl jis niekada netvarkosi? Einam pas tėtį paklausti Tėtis  o paaiškinti nesugebėjo  vaikai ima pavyzdi is tevu  auklekit teti, kad vaikams pavyzdi gera rodytu
Numenor
2009 07 02, 14:13
Oi prijuokinot Maniskis 3 metuku, tai auksines mintys dar tik prasideda: "Mums reikia mane uzauginti." Po keliu sekundziu pridejo "Kaip salotas"  (mat mes darze salotas auginam ir jis jas laisto
Mūsų perliukai ir dar tik prasideda, nors jau turim 3 su trupučiu metukų. Nesenai rodo į policininkus ir sako: ,, Mama, žiūrėk - pypeliai"
Agnė (apie 1,5 m.) Vakare visa šeima gulinėjam lovoje. Mažoji Agnė paima šukas ir braukia tėčiui per pliką galvą - tipo šukuoja Tėtis susinervina (gi skaudžiai) ir paėmęs šukas numeta ant stalo. Agnė užsidengia rankomis veidą ir verkia : "tete metė suka" ir numoja ranka į tėtį : "Pizdiu eik megoti" Mes su vyru
sapnelyte
2009 07 03, 22:00
oj kiek prisijuokiau  ir prisiminiau viena diena pries kleta menesiu,gryzusi vyresnioji is darzelio sako:"mamyte mes siandien nauja daina mokemes, nori padainuosiu" as:"dainuok" Kamile traukia:" sudais dengta trobele....." su vyru manem kelnes abieju bus slapios..taip ir iskyla pries akis vaizdas namukas -sotgas karves bandutem aplipintas nors  (seip zody siaudas ar siaudai dukriukas istaria kuo puikiausia)
mano trimetis irgi auksines mintis tik pradeda reiksti... ilga laika nejo perlauzti geriausios vaikiskos dainos buvo Gu dydeliai, kuzys male, košė piklejojo ir tt dabar dainuoja jau daug maz gerai, bet naujausias perliukas draugeli meistreli mokyk savo vaikus na o zodyna tai kartais iki asaru prajuokina... Pūnana-purvina mamagezdas-majonezas ir panasus dalykai juokingiausia, kad jo koja tai yra iki kauliuko, o kas virs tai kelnes, jei susimusa kelienius sako kelnes skauda
|
|