Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano šnekutis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ema
Vakar patekom į Santariškių vaikų chirurginį skyrių - įtarėm apendixą, ačiū dievui ne, bet ir neaišku kas buvo sad.gif . Gulim abu lovoje ir šnekamės:
Dovydukai, na kas gi tau nutiko, kodėl tą pilvuką skaudą g.gif ?
Mam, pas mane gi.....šitas yra......vabalas pilve
Koks? vabalas? ohmy.gif
Nu, šitas...toks kur kompiuteryje būna mellow.gif
blink.gif virusas?
Taip, tu ką? Nežinojai? smartass.gif

o daktarai spelioja dry.gif , vaiko reikėjo paklausti biggrin.gif
ema
žiūrau viena aš čia huh.gif , nekalba vaikučiai ar ką g.gif . Rašysiu viena tongue.gif . Vakar Dovydas aiškino fiziologinius reiškinius:
mam, žinai kaip būna kai žmogus ir kakoja ir vemia?
Dovydai, su bliūdu eina patupėti smile.gif
Ne, ne taip vemia....per užpakalį
blink.gif viduriuoja?
taip, reiškia, kad užpakalis vemia smartass.gif
g.gif
Ulė
laugh.gif thumbup.gif nu duodat jus snekoriai thumbup.gif laugh.gif
ragnez
ziurim su benu dainu dainele. dainuoja panos.
sakau: benai, ziurek, kaip graziai vaikuciai dainuoja!
benas: cia ne vaikuciai, cia merginos!

zindau gusta. tas muistosi, jau, matyt, pavalge.
benas: mama, uzdaryk piena, brolis nenori!
MAMA2T&T
thumbup.gif dar daugiau, labai idomu thumbup.gif
ema
laugh.gif laugh.gif fainuolis benas, aš vis laukiu nesulaukiu kada vaikai tarpūsavyje šnekėsis, jau bandau įsivaizduoti jų pokalbį tongue.gif
Dovydui 2,5 m, maudau vonioje:
Dovydas: man reikia pas daktarą g.gif
Aš: blink.gif kodėl?
Dovydas: pas mane upakaly skylė ohmy.gif

biggrin.gif
astaria
Gražu klausyt thumbup.gif thumbup.gif
Mano Ilona (4.5m) sako: kai pasidrąskau, niežtumas praeina.
Kas tau praeina?
Kai niežti, niežtumas... biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
ema
laugh.gif laugh.gif gerai, kad tik pasikasius ir tik nėŽtumas laugh.gif

Dovydui 3 metai. Maudosi aš vonioje, o jis vis įlenda pasišnekėti ir staiga, kažko išsigandęs išlekia iš vonios> Girdžiu šaukia ant viso būto:
"tėti, tėti, mama susirgo ohmy.gif "
Abu įlekia į vonią, aš nesupratus blink.gif
"pažiūrėk, mama pimpaliuką pamėtė sad.gif "
laugh.gif
O kitą sykį tėvo išsigando ir atėjąs man sako:
"mama, žinai , kad tėčio pimpas labai susenėjąs - susiraukšlėjąs blink.gif "
Fea
QUOTE (ema @ 2004 03 30, 10:03)
laugh.gif laugh.gif fainuolis benas, aš vis laukiu nesulaukiu kada vaikai tarpūsavyje šnekėsis, jau bandau įsivaizduoti jų pokalbį tongue.gif
Dovydui 2,5 m, maudau vonioje:
Dovydas: man reikia pas daktarą g.gif
Aš: blink.gif kodėl?
Dovydas: pas mane upakaly skylė ohmy.gif

biggrin.gif

Mano Ilona (4.5m) sako: kai pasidrąskau, niežtumas praeina.
Kas tau praeina?
Kai niežti, niežtumas...

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif Juokiuosi garsiai laugh.gif
VyŠnĖ
Kai Benukas atejo aplankyti i ligonine manes ir ka tik gimusio Nojuko, vaikas net pasibaisejo:
Kas nupjove broliukui dantis!!!!!!!!!!!!

Kai Nojukas pauago, ir guguodamas kalbejo su Benuku, tai vaikas pareiske laimingai :
As noriu tureti simtaaa broliuku
ema
laugh.gif Vyšniukai, kaip sako kur du ten ir 100.... laugh.gif Pas mus panašiai buvo, Dovydas pareiškė:"mama, galėtum pagimdyti dar 100 leliukų g.gif , žinai kaip linksma būtų clap.gif "
Aš jam:"Dovydukai, tai gi mes netilptume visi namie ir valgyti tiek daug aš neprigaminčiau, o ir pinigėlių neužtektų sad.gif "
Dovydas:"Tai mes juos išdalintume:truputį 1 močiutei, truputį kitai... smartass.gif ''
Derra
Grantas, kai buvo 2 metu, paklause mociutes:
- Mociute, o tu turi pimpaliuka?
Mociute atsake, kad ne. Grantas sako:
- Bet kodel, gi visi normalus zmones turi! laugh.gif
Liu
smile.gif Labai prisijuokiau is mazyliu kalbu laugh.gif laugh.gif laugh.gif ir prisiminiau savo mamos pasakojima apie mano vaikystes samprotavima. Zodziu, istorija tokia - mama vedasi mane gatve, o as zvilgsniu seku beveik kiekviena vyra ir vertinu mazdaug taip: graaaaaazus, grazuuuus, nelabai, grazus ir tt. Mama klausia: " O kodel jis tau grazus?" Atsakymas: grazus, labai grazus - galva apvali tokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Man tuo met buvo 2-2,5 metu. Kartais ir dabar prisimine tevai juokiasi..
astaria
O aš maža kai buvau, tokį bajerį suskėliau. Vaikščiojom su mano krikšto tėte Gediminu po Gedimino pilį. Viską apėjus man kilo klausimas :
-Gediminai, o kur tu miegi? Čia gi nėra lovos biggrin.gif thumbup.gif
Iki šiol juokiasi.
ema
2004 04 06 Šiandien Dolvydas politikavo:
" ar žinai? Kai ir tėtis susensit ir numirsit, o aš būsiu kaip tėtis - prezidentu bus kitas Paksas. Tik įdomu? Kas jam davė tokį vardą: ar tie kurie išrinko, ar mama - Paksas g.gif "

biggrin.gif lithuania.gif clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
kaip tik į temą tongue.gif
Russne
Situacija:
visa savaite anonsuoja per TV, kad rodys "Matricą". Sunus kiekviena karta klausineja:"nu mama, kas yra ta matrica?" As daugmaz sakau, kad nezinau, paziuresi pats suprasi, as nesu to filmo maciusi ir pan. Viena diena jam eilini karta beklausinejant, dukra neiskentusi prieina prie brolio ir isputus akis, mojuodama rankomis pagal nosi sako: " Matrica yra matrica. Paprasta matrica. Nu ko tu cia nesupranti? Viskas labai aisku!" thumbup.gif biggrin.gif Na stai taip mes supratome, kas tai yra matrica clap.gif tongue.gif
ema
Apie matrica smile.gif , Dovydo paaiškinimas:" ta tokia kaip labatolija (labaratorija biggrin.gif ) ir matrica yra visur, net lauke smile.gif "
Derra
3.5 metu Grantas su mociute eina is parduotuves namo. Mociute nupirko kinder siurpriza. Prie parduotuves stovi paaugliu gauja (kokie 5). Vieenas sako: maziau, atiduok kinderi. Grantas piktai sutrepsi koja ir sako as tau kinderi jptvm. (pilnai nerasysiu, beje, nezinau, is kur tai ismoko, namuose tikrai tokiu zodziu nevartojam). Luzau, kai mama papasakojo biggrin.gif
ema
thumbup.gif Grantas, mokės už save pastovėti thumbup.gif
Šiandien Dovydas aiškino apie kažkokią grupę:" su tokiom kepurėm ir kelnės jų iki batų" blink.gif taip ir nesupratau biggrin.gif
Yra dabar atvažiavęs pusbrolis iš Vokietijos (14 m):" mam, žinai, kad Julius gimė pirmas ir jis atrodo kaip suaugęs (labai aukštas), tai jis jau labai greitai susens smartass.gif "
kris
Mes su sūnum (5 metai) buvom kirpykloj, tai keli iš jo komentarų:

Kirpėja keistai suima Kristupo plaukus ir jam tai nepatinka:
-Nu ir ką tu čia dabar darai? Išvis kaip monstrą nukirpsi mad.gif ...- kiek nuliūdęs, bet staiga vėl atsigauna - Vau! Jėga! clap.gif Atrodysiu kaip monstras! Visi manęs bijos! Išeisiu į gatvę ir visus vaikus išgąsdinsiu!

Kirpėja prisega segtuku Kristupui plaukų sruogą, kad netrukdytų. Kristupas baisiai įsižeidęs:
-O, žmogau, kas čia dabar? Tu ką, dar nežinai, kad aš ne mergaitė! doh.gif (Originaliai tai nuskambėjo taip: Oh, mensch, was machst du denn? Ich bin keine Mädchen, weisst du das nicht, oder was!)

Kirpėja tai net pamėlynavo iš pykčio, mat jis visą laiką kol kirpo taip nežsičiaupdamas ir komentavo kiekvieną jos veiksmą. Daugiau pas ją jau nebėjom.
reniote
Vaikstinejame mes su suneliu Kai po Rio de Janer'o papludimy. Ten aisku, merginu figuros - fantastic, graziai nudege, pusnuoges, bikini vos pridengia tam tikras vietas.
Kai (2,8metai) sutrikes klausia aukles:" Ar jos visos Evos?"
As su aukle isputem akis???
Prisiminem veliau, kad aukle jam aiskino Sena Testamenta ir apie grazuole nuogaja Eva su Adomu...

Sedim Sao Paule restorane, prieina padavejas ir klausia ko mes noretume.
Kai rimtu veidu : Kaipirinja, kaipirinja, kaipirinja... (zymus alkoholinis gerimas brasilioje)
Mama, t.y. as, pasijutau mama-alkoholike... ohmy.gif

Vaikstinejame mes po papludimi su sunaiteliu ir aukle Rio de Janere. As vis lyginu save su graziomis brasilietemis, (kas yra tikrai nesulyginama). Sunus mano klause klause ir pagaliau sako man:
"Mama, o tu man grazi, nusirenk! " cool.gif

Drakulaite
QUOTE (ema @ 2004 03 30, 10:19)
laugh.gif laugh.gif gerai, kad tik pasikasius ir tik nėŽtumas laugh.gif

[COLOR=blue]Dovydui 3 metai. Maudosi aš vonioje, o jis vis įlenda pasišnekėti ir staiga, kažko išsigandęs išlekia iš vonios> Girdžiu šaukia ant viso būto:
"tėti, tėti, mama susirgo ohmy.gif "
Abu įlekia į vonią, aš nesupratus blink.gif
"pažiūrėk, mama pimpaliuką pamėtė sad.gif "
laugh.gif
O kitą sykį tėvo išsigando ir atėjąs man sako:
"mama, žinai , kad tėčio pimpas labai susenėjąs - susiraukšlėjąs blink.gif "

ot geras laugh.gif taip jau buna kai vaikuciai i vonia vis uzsuka tongue.gif
ofa
Mano vaikino komplimentas- mamyte, tu tooookia grazi...kaip paksiene rolleyes.gif
ragnez
shviezhiausias bajeris:
sakau benui: apsiauk shlepetes, rankos shaltos.
benas man: ne, shlepetes ne rankoms gi!
ofa
Sveikos, gero ir darbingo pirmadienio rolleyes.gif ,
o musu isheiginiu topas- mamyte, nulauzk man ragelius ir istrauk man nervus, kad ash buciau geras vaikas, ne oziukas thumbup.gif
appci
O čia iš mano gyvenimo (miegu aš su vaiku 3,5m.):
-Kai aš busiu didelis, miegosiu vienas, taip?
-Taip,- sakau
-Chm... mano lova čia, tėčio lova kitam kambary, o kur tavo lova... nėra...
Sakau, tai aš su tėčiu miegosiu pas jį lovoj.
Pagalvojo, pagalvojo... Nea... geriau su manim ir toliau miegok!
Sarune
Mano gudručio mintys:
važiuojam keliu pro laukus ir matom - dega pieva. Mykolas (4,5 m.) aiškina: "Negalima deginti pievų, nes ten gyvena vabaliukai. Vabaliukai būna geri, kurie neša gerą laimę ir negeri, kurie neša negerą laimę...".
Gryžęs Mykolas iš darželio tėčiui pasakė paslaptį: "Tėti, žinok mergaitės turi putytes..."Šiais laikais lytinis auklėjimas anksti prasideda... biggrin.gif
Po darželio kviečiasi brolį (2,3 m.) žaisti: "Bėgam, Jokūbai. Aš čia TIPO greitai bėgu, o tu mane gaudyk..."
ragnez
vakaras, visi gulim lovose. tik gustas ishropojo ir sedi vidury kambario.
ash: "mazhuli, ATETIK i lovyte!"
benas: "mama, brolis ROPOJA!"
ema
Apsirgo mano abu vyrukai vėjaraupiais. Ąžuoliukui matuoju tempą užpakaliukyje, pakilo iki 38, 6 C. Dovydas klausia: nu, mama, kiek?
Aš: 38.
Dovydas: siaubas, tu tik pagalvok, pas Ąžuoliuką užpakalyje 38 spuogai jau išlindo ohmy.gif .

Pasirodo termomertas gali parodyti kiek spuogelių yra laugh.gif
Derra
Vakar paskiepijom Adrijyte, Grantas visa tai stebejo, paskui sako daktarei: tu begede, kai as uzaugsiu tau idursiu.
Man aisku truputi geda buvo, bet vos susilaikiau nenusijuokusi biggrin.gif
ballando
AŠ IRGI KAI KĄ PRISIMINIAU IŠ MŪSŲ PIJAUS ARCHYVINIŲ BAJERIUKŲ

-Tėti, nupirk man pjūklą, aš pjauti noriu.
-Tau negalima, tu dar mažas.
-Tada nupirk mamai, ji-didelė.
-Pažiūrėk, tėveli, kiek aš padaugėjau! ( liepia pažymėti jo ūgį ant durų staktos, kur brūkšniuojam, kiek jis paaugo )
Truputis politikos:
-Baikit, aš ne jums ne koks nors Ačas! ( ginčijasi, kažko nenorėdamas daryti )
Iš kultūrinio aruodo:
Kapela "VEMTUKAI".
ema
thumbup.gif

prieš porą dienų tvarkau skalbinius. Dovydas pasisiūlė padėti:
-mamyt, kur dėti tavo maudimuką?
-dėk į komodą.
-gerai dedu į tą skalčių kur guli šitie...nu kur papams susidėti.

laugh.gif Jie pas mane"labai dideli" , kad aš juos tiesiog susidedu laugh.gif
VyŠnĖ
Grizinejame is kaimo, vaziuojame o Benukas spelioja ir atpazineja masinas:
Cia audi, o va cia mazda, o va cia - guzuliukas (taip pavadino - ziguliuka laugh.gif laugh.gif laugh.gif )

Siandien Benas man labai aiskiai paaiskino is kur ir kaip atsiranda vaikai...:

-Nu mama negi nezinai, vaikai islenda per uzpakali, o atsiranda kai ka suvalgai.
-O ka Benukai reikia suvalgyti?,-paklausiau.
-Mama, juk zinai, na nuo kitu valgiu neatsiras, ir nuo blynu ne, ir ne nuop cipsu, na nuo tokio maisto...
Ir vaikas kazkodel taip atsakymo ir nesurado... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

langana
Liną buvom prisipratinę miegoti savo lovoje (patirties trūkumas) Dabar kovojame, kad užmigtų savo lovoje, kuri yra mūsų kambaryje. Lengviausiai "nulūžta", kai klausosi kompakto su "Telebimbam" arba pasakom.
Vakar susipyko su tėveliu, tai neleido jam klausytis nieko. Prasidėjo isterijos "nemiegosiu savo lovoj" ir pan. Šiaip taip nuraminu, paguldau į lovą, pažadu pasekti pasaką ("padirbėti kompaktų grotuvu"). Užsiprašė pasakos apie gaidelį su vištyte, kaip jie riešutavo ir gaidelis išmušė vištytei akeles. Įpusėjus pasaką staiga suprantu, kad pamiršau jos pabaigą ir negaliu sugalvoti jokios logiškos laimingos pabaigos, kaip priklausytų pasakai. Tada klausiu Lino :
- Kas buvo toliau, kai gaidelis išmušė vištytei abi akeles?
- Parbėgo namo
- O kaip ji kelią matė?
- Su skylutėm
- Kokiom skylutėm?
- Kai akis išmušė, liko skylutės
- Na, gerai, parbėgo ji namo, pasiskundė seneliams, o kaip ji toliai gyveno be akelių?
- Ramiai
To užteko,kad migdymasis būtų nutrauktas kokiai dešimčiai minučių
langana
Linas nelabai noriai valosi dantis sad.gif Gąsdinu kariesu, kaip jis dantukus graužia ir pan.
Valomės toliau, sūnus tyli, kažką mąsto. Po to klausia:
-O kariesas dantis valosi?
Žinot, merginos, buvau giliam pasimetime ir nesugebėjau nieko tuo klausimu atsakyti huh.gif
Juliaaxem
nu asaros jau seniai man netrysko!! thumbup.gif thumbup.gif

mano 3,5 m dukra ziuri i menuli. pradejo slinkti debesys ir menuli dengti, tai Aleksandra sako
mama, menulis trinasi
langana
QUOTE (Juliaaxem @ 2004 06 27, 00:05)

mano 3,5 m dukra ziuri i menuli. pradejo slinkti debesys ir menuli dengti, tai Aleksandra sako
mama, menulis trinasi

Panašus bajeris buvo lyg ir žurnaliuke "Penki" biggrin.gif
Matyt, panašaus amžiaus vaikams kyla panašios asociacijos ir pamąstymai smile.gif
Anksčiau kažkaip net nepagalvodavau, kad tokius dalykus gali išmąstyti skirtingi vaikai
Letta
Labai gera skaityti vaikų pamąstymus. Turėjau mintį tokią temą užvesti, bet labai gerai, kad jau yra.

Mano 5-metis, kai dar buvo 4-rių mokinosi pats nusivalyti užpakaliuką. Vis kviesdavosi mane arba tėtį "patikrinti" ar nusivalė. Vieną dieną kvietė tėtį. Tas jam sako: "Tuoj ateisiu, atsinešiu diržą, ir patikrinsiu". Tyla. Išeina mūsų vaikinas iš tualeto viską susitvarkęs. Tėtis klausia:" Tai man reikia ar nebereikia ateiti su diržu patikrinti?", o sūnus atsitojęs, nutaisęs protinga miną, sako:"Tai tu dabar pats pagalvok..."

O fantazijos pas vaikus neribotos. Mes neslepiam nuo vaiko, iš kur jis atsirado, bet jam priimtinesnė jo sugalvota istorija. Jis nukrito iš mėnulio į gražų žiedą, kuris išsiskleidė ir mes jį ten radom. Todėl jis yra labai stebuklingas.
langana
Vakar eilinį kartą seku "Batuotą katiną". Pasakoju apie šienpjovius, kaip jie dalgiais žolę pjovė. Linas šiek tiek "pasimaišęs" dėl technikos aiškina:
- Ne dalgiais, o žoliapjovėmis.
- Dalgiais, nes tada žoliapjovių dar nebuvo.
- O kodėl? Juk su žoliapjovėmis greičiau ir įdomiau... tongue.gif
Ede
laugh.gif Tikri musu "proto bokstai" thumbup.gif
Viena diena ir man dukra pareiske:
-mamyte,kai as uzaugsiu,tai galesiu ir neklausyti tevelio,nes as jau busiu vyresne uz ji?
Sakau,kaip tai vyresne busi?
-Taigi jis jau bus senas ir mazas.... laugh.gif
tenelga
Maniškė 3 metukų dukrytė sako:
Kai užaugsiu būsiu direktorė kaip ir tu,
Klausiu ir ką darysi: ai nieko,popieriukus darbe patvarkysiu,patvarkysiu ir namo eisiu thumbup.gif
Letta
QUOTE (tenelga @ 2004 07 18, 20:02)
Maniškė 3 metukų dukrytė sako:
Kai užaugsiu būsiu direktorė kaip ir tu,
Klausiu ir ką darysi: ai nieko,popieriukus darbe patvarkysiu,patvarkysiu ir namo eisiu thumbup.gif

Tai va ką šiais laikais direktoriai veikia... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Pupsas
Kai dukrytei buvo mazdaug 2 metukai ji klause ar uzaugusiai nupirksiu dzinsus. Sakau, nupirksiu, o kas? Ji: Tada as busiu tetis laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Dabar jai 6,5 ir vakar uzdave stai toki klausima:
Ar galima siaip sau nusipirkti graba? blink.gif
Sakau: Galima , o kam siaip sau ji pirkt?
JI: Nu zaislams pavyzdziui susidet. tongue.gif

Taip ir matau vaiku kambary grabas pilnas zaislu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mima
Mono vyresnele taip pat pazarsto perlu laugh.gif

Ryta atsikelusi apziurineja po miego susiraukslejusia oda nusirengdama pizama ir sako:
- mama, ziurek, vakar valgiau raukytos desros ir mano kojos susirauke blink.gif (raukyta desra, tai desros surauktas galiukas laugh.gif
-Mama, ziurek, tetis elektrinasi (taiso elektra laugh.gif )

-Man patinka save matyti lovoje laugh.gif
-Tavo akys apmamejo laugh.gif (mamos vardas Rasa laugh.gif )
-Kai tu pasensi, tada susitrauksi ir galesi nesioti mano drabuzius laugh.gif
-As negimiau! O tik buvau atsitupus! laugh.gif
-Tuoj pavalgysiu pusrycius ir eisiu ka nors isradineti laugh.gif
(po pusvalandzio)
-Isradau! Krokodila valganti picas! laugh.gif
Russne
Vaiva (6m)paziurejusi reklama sako:
-Mama, nupirk man Patentex vaistu! (cia tos kontraceptines zvakutes)
As klausiu, kam jai reikia. Ji:
- Man kai uodai igelia, labai niezti, o per reklama sako, kad Patentex patikimai apsaugo nuo nestumo biggrin.gif thumbup.gif

Pagal ja nestumas tai yra tas pats kas niezejimas tongue.gif
LaiLyn
Aš cia naujokė, tai nusprendžiau sudalyvauti šioje temoje:

Dainius (2,11 m.) sirgo akių uždegimu, ryte pabudęs negali atmerkti vienos akytės(truputį buvo supuliavusios) ir šaukia man:
- Mama, man musė kakojo į akį!! clap.gif

Dainius (3,5m.) svarsto:
-Mama, kai aš užaugsiu, mes busim du tetukai pas mamą! clap_1.gif

Na daugiau kažkaip neatsimenu.

viva
Siandien vaiakai suskele bajeri. Lukas (7 m.) klausia jaunesniojo brolio Dangirdo (4.5 m.):- Kai tu uzaugsi, ar susituoksi su savo drauge???
-Kokia? Ai, ta, kur zuvytes parode? Migle???
-Aha, sita.-Lukas patvirtina.
-Ne, nesituoksiu...
-Kodel?- Lukui parupo kodel gi brolis tuoktis nenores.
-Ai, nezinau kur jos namai!..- itin svaru argumenta nurodo Dangirdas biggrin.gif
Toliau Lukas pasakoja, kaip Eimantas pabuciavo jo klasioke (pirmokeliai). Dangirdas i tai:
-Apsisikciau! (Nors toki zodeli vartoja ypac retai)
Akyra
Parbega mano maze is kiemo, nusiaudineja batukus ir sako:
- mama, prie mano bato kurva prilipo!
- kas prilipo?
- kurva, ateik ir paziurek!
(tai buvo purvas) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
spaNguolė
Susiruosiau eiti i Tada Blinda (kur vingio parke buvo).
mazoji klausia:
- kur pasiruosei?
sakau:
-Einu i teatra.
tada ji atsako:
-Ir as noriu pas Petra!
clap.gif thumbup.gif
Atlantida
Oi, prisijuokiau biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif is jusu vaikuciu sumanumo.

Na, ir as pasidalinsiu. Pas mus konkurencija del tevelio.
Eilini karta aiskinames, kas su teveliu miegos smile.gif- dukra ar mama.

Dukra piktai:"cia mano tevelis, as ji pirma issirinkau"
As: "O kur?"
Pagalvojo, pagalvojo ir sako: "Berniuku parduotuveje" smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.