Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: RADASTĖLĖ, Tvirtovės al. 86A
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
LIUDAL
Mamytės, gal kuri vedate savo mažiukus į lopšelį-darželį RADASTĖLĖ?? Labai skubiai reikia gerų atsiliepimų biggrin.gif 4u.gif
LIUDAL
na kadangi niekas neparašėte, tai aš pati papasakosiu, nes vakar visa šeima lankėmės šiame darželyje. Pats darželis labai mažutis - tik 4 grupės, iš jų 1 lopšelinukų, 2 darželinukų ir 1 paruošiamukų. Pats darželis labai jaukus, didelis, žalias ir erdvus kiemas. Mums patiko thumbup.gif o svarbiausia, kad patiko mažiukei thumbup.gif vos iškrapštėme doh.gif Rytoj startuojame, tada papasakosiu daugiau, jei kam bus įdomu 4u.gif Mūsų mažiukę prie lopšiuko pratins auklė, jai darželis irgi patiko, na tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
smėliukė
Liudal, jei nesunku, papasakok daugiau apie pirmasaias dieneles siame darzelyje, apie aukletojas ir kt... ax.gif Jis netoli musu, tai vis renkames kur reikes vesti mazaja... blush2.gif Puiku, kad zalias didelis kiemas ir darzelis mazutis... Tik ar grupes neperpildytos? unsure.gif
Mažutė
Liudal ar vedei savo dukryte i radastele? As tai savo berniuka i ilopseli vesiu,kaip seksis nezinau, labai jau gaila mazo,bet labai reikia.O darzas man patiko nes mano didzioji ten ejo.Aukletojos neblogos,visi graziai bendrauja, kaip pati turbut zinai darzelis mazas tuo turbut jis ir fainas ir siaip ten visi geranoriskai nusiteikia.
TIKESIU
QUOTE(Mažutė @ 2006 01 18, 19:50)
Liudal ar vedei savo dukryte i radastele? As tai savo berniuka i ilopseli vesiu,kaip seksis nezinau, labai jau gaila mazo,bet labai reikia.O darzas man patiko nes mano didzioji ten ejo.Aukletojos neblogos,visi graziai bendrauja, kaip pati turbut zinai darzelis mazas tuo turbut jis ir fainas ir siaip ten visi geranoriskai nusiteikia.
*

SVEIKOS MAMYTES!as vedziau savo Eimantai RADASTELE,bet tik i darzelinuku grupe 2aukste,ten aukleyojos tikrai nuostabios,jei mano super hiperaktyvu kartais sutramdydavo,ko negaleciau pasakyt apie lopselio grupe,ir vedeja tikrai labai gera ir paprasta,bet tik ne pirmo auksto grupes,jei leisit i darziuko 2o auksto grupe tai tikrai nepasigailesi,bet tik ne i pirma,nebent jums patinka ir senoji aukletoja,kuri man nekelia pasitikejimo,o jei jauna tai ten vedejos dukra,tai kad ziurekit kiap reaguos jusu vaikiukas verysad.gif
Mažutė
Babania,gal tu ka tiksliau zinai apie lopselio aukletojas kad taip uzsiminei .Mano dukra ejo i ta darza ,bet jau i darzelines grupes, tai tas lopselio aukletojas tik kad matydavau,bet jos man normaliai susirode.Jei ka zinai parasyk ,nes mes greit turesim eiti i lopseli. 4u.gif
TIKESIU
TAIP zinau,mano Eimantas,pradejo eit i lopseli,bet aukletoja sena buvo,tai jis bego is darzelio,o dabar yra ir jauna,ji vedejos dukra,tai ji su vaikais uzsiima,nes jos vaikiukas eina kartu,o vyresneliu grupe antram aukste varpelio grupes aukletojos tai tikrai nuostabios,nes mano vaiki sutramdydavo,nes jis super hiperaktyvus,tai jam labai patiko aukletojos,o kiek tavo vaikiukui metuku kad ruosies leist i lopseli?
SANTA
Mano brolio vaikas ejo irgi i si darzeli .Lopselio grupej dirbo sena aukletoja ,tai sake labai jau nekokia schmoll.gif ,kaip uzdedavo pampersa ,tai nesivargindavo jo net pakeist blink.gif ,tai vaika parsivesdavo raudonu uzpakaliuku ,o kaip paprase nedet pamperso ,nes vaikas namie prasydavosi ,tai vistiek rasdavo su pampersu ...is tos serijos kam man vargintis ,ko pasekoje vaikas namie nustojo prasytis ant puoduko ,tai pabego is sito darzelio .
Mažutė
Nu viskas susinervinau nerealiai,kai jus taip abi atsiliepet apie ta aukletoja.o mums jau rytoj pirma diena.Matai kai neteko susidurti,tai atrodo nieko is sono.Mano maziui 1m.7men. ir as negalvojau jo leisti i lopseli iki3m.,bet dabar situatcija pasikeitelabai reikia,bet as tikiuosi ,kad tik keliems men.,bet dabar po jusu atsiliepimu jau nebenoriu leisti.O kitur nezinia ar priimtu,nes mes jokiam darzeli neprisirase atrodo tas laikas kai reikes eiti i darzeli toks tolimas,o dabar taip greit uzreikejo,dukra ejo i ta darza(i lopseli mes nejom)mums visai patiko(merginai irgi)tai nuvikom ir mus is karto prieme.Dabar as visai pasimetus verysad.gif
smėliukė
QUOTE(Mažutė @ 2006 02 07, 16:01)
Nu viskas susinervinau nerealiai,kai jus taip abi atsiliepet apie ta aukletoja.o mums jau rytoj pirma diena.Matai kai neteko susidurti,tai atrodo nieko is sono.Mano maziui 1m.7men. ir as negalvojau jo leisti i lopseli iki3m.,bet dabar situatcija pasikeitelabai reikia,bet as tikiuosi ,kad tik keliems men.,bet dabar po jusu atsiliepimu jau nebenoriu leisti.O kitur nezinia ar priimtu,nes mes jokiam darzeli neprisirase atrodo tas laikas kai reikes eiti i darzeli toks tolimas,o dabar taip greit uzreikejo,dukra ejo i ta darza(i lopseli mes nejom)mums visai patiko(merginai irgi)tai nuvikom ir mus is karto prieme.Dabar as visai pasimetus verysad.gif
*

Nesinervuok. Gi dar nebuvot nueje... Gal ten bus jauna aukletoja ir viskas gerai... tau matyt isvis nesinori vaikoi darzeli leist, todel ir nervuojies... Visai suprantu. Ir ar vienas darzelis, ar kitas, vistiek labai sunku pradzioj buna... unsure.gif
Mažutė
Aciu smeliuke uz palaikima ,jauna tai bus ar viena diena ar kita ,bet ir sena bus . O maziaus tai tikrai dar nenoriu i lopsi leisti ,bet reikia.
SANTA
Mazute ,o jus nueisit ir matysit kaip ir kas ...gal jum taip nebus ax.gif ,juk kiek tevu ,tiek ir nuomoniu .Sekmes startuojant 4u.gif
smėliukė
O ten tik viena lopselio grupe? gal galima pasirinkt? g.gif
Mažutė
Aciu.bandysim eit.Taip ten tik viena lopselio grupe,nes visam darzeli tik keturios grupes.
TIKESIU
[quote=Mažutė,2006 02 07, ar tavo Gabriele ejo i varpelio grupe antram aukste?
Mažutė
Ne mes nejome i varpeliu grupe,pradzioje ejome pirmam aukste i darzelio grupe,opaskutiniais metais antrame aukste i parengiamaja grupe.Omes su maziliu jau lopseli buvom dvi dienas po truputi, tai pirma diena nelabai suprato kur jis atsidure,uztai antra jau supiko kai tetis paliko.Kai nuejau pasimti tai sedejo su aukletoja prie stalo ,sake buvo asareliu truputi ,bet ant ranku paeme ir viskas susitvarke,tarp kitko ta senoji .Nu man jinai nebloga ispudi padare,kaip bus paskui nezinau.Mes su ja pasnekejom,mus dar atsimine kaip mergaite ejo i darzeli(nors mes i lopseli nejom),tai sake kad paglobos mano mazaji. smile.gif
TIKESIU
Nu tai dziugu kad patiko aukletoja ir kad vaikuciu svarbiausia gerai sektusi ir kad maziau asareliu butu sekmes jums thumbup.gif
diamaja
Sveikos mamytes,
dziugu, kad radau pasisakymu apie si darzeli, nes jis taip pat arciausiai musu namu bigsmile.gif Noretume uzrasyt savo maziu i lopseli, todel idomu butu suzinot, nuo kokio amziaus priima lopselinukus ir ar labai sudetinga papulti, ar ilga eile? mirksiukas.gif Beje, kaip sekasi pradejusiems lankyti? Kaip su asarelem susitvarkot? cry.gif biggrin.gif
Maurela
sveikos
mano mazajai tik 3 men.
bet rytoj eisiu "prrasysiu" i lopsiuka
nes apie Bitute taikos pr.10 nekokia nuomone...
dar "linelis"..nieko..bet labai daug vaikiuku is nekokiu seimu..., tai gal neisim ten
na ziuresim
unte
Maurela, einam mes i Radastele i maziausiu grupe ir mums visai ten patinka. O teko pries kelis metus susidurti su Bitutes darzeliu tai ispudziai nekokie .Vasara Radastele apie pora men. nedirba tai tie teveliai kurie neturi kur palikti savo vaikiuku siuncia juos i kitus darzelius.Mes neturejom
kur palikti viresneles,nes mociutes kitame mieste gyvena,o issiskirti su dukra savaitei mes nenorejom tai leidom i Bitute .Pradzioj lyg ir nieko ,paskui kazkaip pradejau atkreipti demesi kad kai vakare (tai apie 4-5 val.) atedavau pasimti dukros, vaikai nezaisdavo o visi sededavo prie stalu(bet tai vikdavo prie vienos aukletojos)tai as dukros paklausiau kodel taip yra ,tai jiman pasake kad aukletoja sutvarke zaislus ir neleidzia zaisti,vaikai laukia tevu atsisede prie stalu, man tai buvo labai keista nes musu darzeli tokiu bajeriu nemaciau ir dukra ejo dabar ir sunus eina nieko panasaus nepastebejau. Oviskam pasibaisejimas buvo ,kai skambina man i darba ir sako jusu vaikas susirgo temperatura,nuvaziuoju o mano dukrite guli lovoj apsivemus net nenuvalita,(vel susinervinau ta vaizda prisiminus) o aukletoja tokiu ramiu veidu sako cia turbut nuo burokeliu tai ne pirmas kartas ,as nebeatsimenu ar sakiau ka nors ar ne man buvo sokas kai pamaciau savo mergaite gulincia vemaluose ir visa siaubingai drebancia. Ir vistiek teko vezti kaip pasveiko pas mociute.Buvo ir siemet taip pat pasiulimas vasarai iBitute sunu leisti,tai pas mus net pasvarstymu nebuvo isvaziavom pas mociute.O Radastele man tikrai priimtinas darzelis visais atzvilgiais,cia aisku tik mano nuomone.
Sigita710402
Mes irgi bandėme eiti į Radastėlę. Mano supratimu normalios ten auklėtojos, nieko joms netrūksta. Mes ėjome I aukšte į tą grupę. Mano supratimu bėda ten tame, kad didelės grupės apie 21-22 vaikučius, ir iš jų apie 18 - berniukai. Mano dukryte 3,5m. į lopšelį nėjo, buvome kartu, tai jai ten buvo siaubas. Pradėjo man ir naktim verkti, kad ją skriaudžia. Aš pati neįsivaizduoju, kaip galima realiai susitvarkyti dviem žmonėm su tokia šaika. Dabar nebeinam į darželiuką, bet gal dar pabandysiu pavasari nueiti nes iš sąrašų neišsibraukėme. Bet viskas manau nuo pačio vaiko priklauso, kaip jis su kolektyvu sutaria ir ant kiek moka už save pastovėti.
spylka
pazystu 3 vaikus ėjusisu į šį darželį ir atsiliepimai tik geri thumbup.gif tik va dėl logopedės tai man nelabai , nes viena mergytė jau anrtus metus ten vaikšto bet pažangos jokios, bet auklėtojos ir vedėja tikrai thumbup.gif
AuryteJ
Gal tos, kurių vaikučiai lanko šio darželiuko lopšelio grupę galėtumėte pasakyti, prieš kiek laiko reik užsirašyti, ir ar didelė lopšiuko grupė, t.y. kiek vaikučių? Iš anksto dėkui už info 4u.gif
Maurela
va is "Radasteles":
mes irasytos i rudenio lopselio grupe (ten 10 vaiku)
bet anksciausiai priims lapkriti arba gruodi verysad.gif
nes mes labai mazos doh.gif
o man nuo rudenio i darba, tikriausiai reiks aukles g.gif
AuryteJ
Na va, o mus priimė nuo rugsėjo. Labai maloni vedėja, šaunuolė moteriškė smile.gif
Joleks
QUOTE(AuryteJ @ 2007 05 10, 20:36)
Na va, o mus priimė nuo rugsėjo. Labai maloni vedėja, šaunuolė moteriškė smile.gif
*

Ar stovejot eilej ar tik nuejot ir dabar susitaret?
As planuoju vest anksciausiai nuo kokiu 2 metu. Tai kazin kada reiktu eit uzsirasyt i eile?
AuryteJ
QUOTE(Joleks @ 2007 05 11, 12:15)
Ar stovejot eilej ar tik nuejot ir dabar susitaret?
As planuoju vest anksciausiai nuo kokiu 2 metu. Tai kazin kada reiktu eit uzsirasyt i eile?
*

Kiek supratau į bet kurį lopšelį svarbu nueiti iki balandžio mėnesio pradžios, nes berods balandį yra sudarinėjami sąrašai, bet gal aš ir klystu, gal juos sudarinėja ir vėliau, manau nepamaišytu pasiskambinti ax.gif Nes mes buvom balanžio pačioj pradžioj blush2.gif
sssaule
QUOTE(AuryteJ @ 2007 05 11, 22:04)
Kiek supratau į bet kurį lopšelį svarbu nueiti iki balandžio mėnesio pradžios, nes berods balandį yra sudarinėjami sąrašai, bet gal aš ir klystu, gal juos sudarinėja ir vėliau, manau nepamaišytu pasiskambinti  ax.gif  Nes mes buvom balanžio pačioj pradžioj  blush2.gif
*

Nevisuose, kituose birželio mėn. sarašai sudarinėjami.
AuryteJ
QUOTE(sssaule @ 2007 05 12, 10:42)
Nevisuose, kituose birželio mėn. sarašai sudarinėjami.
*

tai gal ir čia birželį tik sąrašus sudarinės, bijau pameluoti, nes tiksliai tikrai nežinau smile.gif
Dasha
QUOTE(AuryteJ @ 2007 05 11, 21:04)
Kiek supratau į bet kurį lopšelį svarbu nueiti iki balandžio mėnesio pradžios, nes berods balandį yra sudarinėjami sąrašai, bet gal aš ir klystu, gal juos sudarinėja ir vėliau, manau nepamaišytu pasiskambinti  ax.gif  Nes mes buvom balanžio pačioj pradžioj  blush2.gif
*

birzelio menesi ir siame darzeli sarasai sudarinejami. cool.gif
rutadobke
sveikos mamos,
mano Juste lanko si darza jau senokai,
niu apie lopselio aukletoja, ,, ta minkstute- senaja" , ka as zinau reik su ja griestokai pasikalbeti ir tikrai viskas buna gerai, buvo keli kartai kad ateje pasiimti Justes radom nuo pusryciu neplautu veidu, ar nosim nubeguse,tai as pora kartu demonstratyviai ja sutvarkiau, o vyras, jai pasake kodel kaip atvaziuojame, neskaite meniu galim pasakyti ka ji per diena valge, daugiau nebuvo tokiu pokstu,
su pampersu.........., mes ant puodo ismokom sest darzelyje, nebuvo problemu.
DAbar juste lankosi jau 2-ame aukste , varpelio grupeje, tiesiog negaliu atsidziaugti tom aukletojom, Ramute -Justes mylimiausia, yra dar Sigita kuri ir skambina pioninu, ir moko visus graziu daineliu, Regina seniausia, deja pastaruoju metu tikrai labai serga, nepaprastai rami ir turinti kantrybes moteris, susitaria su visais vaikais. Onute seimininkute, vikri moterele, visur speja ir vaiku drauge.
Va apie aukletojas.
+ siais metais Juste tam darzelyje lanke Keramikos pamokas, patikekit kaip smagu rasti spinteleje visokiu is molio padrytu dalykeliu, ir kaip ji pasakoja, ka ji ten dare ir kaip. Pvz, sirdele tiktai ,per mamyciu diena ,sudrebejo kaip gavau pacius graziausius karolius pasaulyje padarytus jos is molio lotuliukas.gif , o tas vaiko dziaugsmas kainuoja 10 lt.
nuo rudens ji papildomai prades lankyti ir anglu kalba, ta mokytoja, superrine, kaip ji sugeba paruosti maziukus kurie dar vos normaliai istaria lt zodzius, as zalio supratimo neturiu , bet jie jau eilerascius angliskai skaldo thumbup.gif
Ai dar tame darzelyle per metus vyksta ne viena svente, kartais su teveliais kartai jie pasidaro patys, pvz rudenelio svente, kaip jie jai ruosiasi, tiesiog smagu klausyti kaip , ir ka jie ten daro,
kaledom visada buna paruose ispudina svente ir dar visokiu prigalvoja, vos nepamirsau apie paskutine papasakoti, per vaiku diena, ryte vaikai is laimes vos tvere, iejus i kiema, visas kiemas buvo pripuostas balionais, ju paciu piesiniais, (visu vaiku , ir nesvarbu kiek jiems laiko), o vakare atejus radau visa kiema pripaisyta kreidelem,
Taip ten dirba abi vedejos dukros, bet tikrai nieko tame blogo nematau, nes nera taip kad jos (nes ten ju abieju vaikai) butu ar tik ziuretu savo vaikus, jos dirba savo darba l gerai.
Dar toks niuansas, is to darzelio procentaliai labai mazai vaiku iseina, del blogo jo darbo.............
kas jau isirase i musu gretas, susitiksim rudeni thumbup.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
zose1
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 10:03)
sveikos mamos,
mano Juste lanko si darza jau senokai,
niu apie lopselio aukletoja, ,, ta minkstute- senaja" , ka as zinau reik su ja griestokai pasikalbeti ir tikrai viskas buna gerai, buvo keli kartai kad ateje pasiimti Justes radom nuo pusryciu neplautu veidu, ar nosim nubeguse,tai as pora kartu demonstratyviai ja sutvarkiau, o vyras, jai pasake kodel kaip atvaziuojame, neskaite meniu galim pasakyti ka ji per diena valge, daugiau nebuvo tokiu pokstu,
su pampersu.........., mes ant puodo ismokom sest darzelyje, nebuvo problemu.
DAbar juste lankosi jau 2-ame aukste , varpelio grupeje, tiesiog negaliu atsidziaugti tom aukletojom, Ramute -Justes mylimiausia, yra dar Sigita kuri ir skambina pioninu, ir moko visus graziu daineliu, Regina seniausia, deja pastaruoju metu  tikrai labai serga, nepaprastai rami ir turinti kantrybes moteris, susitaria su visais vaikais. Onute seimininkute, vikri moterele, visur speja ir vaiku drauge.
Va apie aukletojas.
+ siais metais Juste tam darzelyje lanke Keramikos pamokas, patikekit kaip smagu rasti spinteleje visokiu is molio padrytu dalykeliu, ir kaip ji pasakoja, ka ji ten dare ir kaip. Pvz, sirdele tiktai ,per mamyciu diena ,sudrebejo kaip gavau pacius graziausius karolius pasaulyje padarytus jos is molio lotuliukas.gif , o tas vaiko dziaugsmas kainuoja 10 lt.
nuo rudens ji papildomai prades lankyti ir anglu kalba, ta mokytoja, superrine, kaip ji sugeba paruosti maziukus kurie dar vos normaliai istaria lt zodzius, as zalio supratimo neturiu , bet jie jau eilerascius angliskai skaldo  thumbup.gif
Ai dar tame darzelyle per metus vyksta ne viena svente, kartais su teveliais kartai jie pasidaro patys, pvz rudenelio svente, kaip jie jai ruosiasi, tiesiog smagu klausyti kaip , ir ka jie ten daro,
kaledom visada buna paruose ispudina svente ir dar visokiu prigalvoja, vos nepamirsau apie paskutine papasakoti, per vaiku diena, ryte vaikai is laimes vos tvere, iejus i kiema, visas kiemas buvo pripuostas balionais, ju paciu piesiniais, (visu vaiku , ir nesvarbu kiek jiems laiko), o vakare atejus radau visa kiema pripaisyta kreidelem,
Taip ten dirba abi vedejos dukros, bet tikrai nieko tame blogo nematau, nes  nera taip kad jos (nes ten ju abieju vaikai) butu ar tik ziuretu savo vaikus, jos dirba savo darba l gerai.
Dar toks niuansas, is to darzelio procentaliai labai mazai vaiku iseina, del blogo jo darbo.............
kas jau isirase i musu gretas, susitiksim rudeni  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
*

rutadobke
QUOTE(zose1 @ 2007 06 28, 16:17)

*

neidejai ka parasei g.gif
unte

Mes jau baigem lopselio grupe,tai nuo rudens jau eisim pas didskius.Mums labai pasiseke kad mes eisim i antram aukste esancia grupe,nes pirmame aukste viena aukletoja nemiela.(turbut vienintele tokia sitam darzeli).O lopseliuku grupej girdejau nuo rudens bus ne maza grupe apie 19 zmogeliuku,kaip lopseli manau daugoka.O man ta senoji aukletoja visai tiko ir patiko thumbup.gif ,nelabai radau vaika nesvaru ir su pamperso pakeitimu viskas ten gerai buvo. O kad nenuprausti vaikai butu tai nelabai pastebejau.Bet aisku cia ti mano nuomone.
rutadobke
QUOTE(unte @ 2007 07 01, 23:39)
Mes jau baigem lopselio grupe,tai nuo rudens jau eisim pas didskius.Mums labai pasiseke kad mes eisim i antram aukste esancia grupe,nes pirmame aukste viena aukletoja nemiela.(turbut vienintele tokia sitam darzeli).O lopseliuku grupej girdejau nuo rudens bus ne maza grupe apie 19 zmogeliuku,kaip lopseli manau daugoka.O man ta senoji aukletoja visai tiko ir patiko thumbup.gif ,nelabai radau vaika nesvaru ir su pamperso pakeitimu viskas ten gerai buvo. O kad nenuprausti vaikai butu tai nelabai pastebejau.Bet aisku cia ti mano nuomone.
*

thumbup.gif - iki rudens drinks_cheers.gif , nes mes dar busit toje grupeje
unte
rutadobke,nuo kada jus pradejot eiti i antra auksta , mums tik liepos pabaigoje bus trys metai.
rutadobke
[quote=unte,2007 07 03, 22:46]rutadobke,nuo kada jus pradejot eiti i antra auksta , mums tik liepos pabaigoje bus trys metai.
*

[/quote]
sveika,
oi neatsimenu, blush2.gif nuo rudens , nes jai 4 suejo vasara biggrin.gif ,
bet tu rugseji atejus pas aukletojas, ar pas vedeja nueik ir pasitark.
O jei ateisit i 2- a auksta, tai ir rudeni pasimatysim drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
[
*

[/quote]
+ dar as noriu apie darzeli ,,Bitute " pasipasakoti, ka merginos pasakojo tiesa, negana, to man teko susidurti ir su tokia situacija:
mano darbas baigiasi 19 val , vyro buna ir veliau, tad mes i darza tikrai atlekiam 19-19:15 del to prolemos nebuna, sedi auklytes kantriai ir laukia kol as atbegsiu ir pasiimsiu Juste, bituteje, penktadieni as pabegau is darbo 1 val anksciau , atejus randu, aukletoja sedi su savo drauge ir geria , juste murzina, mane pamacius apsiasarojo, o ta ,,auklyte" atejus ir sako :
Tu , kokia esi motina, ateini ir pasiemi vaika paskutini, kaip ji dabar jauciasi, ir dar visokiais zodziais mane iskoliojo.
po to ji dar pridure, kad penktadieniais darzelis sitas dirba iki 16 val, cia pas jas tokia nerasyta taisyle.
Gerai neatsimenu bet as zinau kad vos policijos neisikvieciau ir vaiku teisiu.
Kita kart girdejau kaip ,,aukletoja", ,,RAMINA" maziuka vaikuti , kuris ejo i savaitine grupe:
uzsiciaupk tu nx, bo blt, kaip gausi..........
negalejau savo ausimis patiketi doh.gif doh.gif doh.gif
Maurela
sveikutes..
sakot nuo rudens net 19 zmogeliuku grupe lopselyje??? blink.gif
mano mazoji ten eis.....
tik sake kad nuo spalio ar lapkricio men priims blush2.gif
gal kuri zinot..nuo keliu iki keliu lopselio grupe dirba?
mano darbas iki 19:00.........tai nzn kaip spesiu doh.gif
rutadobke
QUOTE(Maurela @ 2007 08 03, 16:44)
sveikutes..
sakot nuo rudens net 19 zmogeliuku grupe lopselyje??? blink.gif
mano mazoji ten eis.....
tik sake kad nuo spalio ar lapkricio men priims blush2.gif
gal kuri zinot..nuo keliu iki keliu lopselio grupe dirba?
mano darbas iki 19:00.........tai nzn kaip spesiu doh.gif
*

yra prailginta grupe iki 19 val.
mikki
sveikos mamos,
mano mazyliui dar anksti i darzeli,bet jau reikia i eile rasytis,tai skaitineju.buvau nuejusi i Radastele paziureti-vaikai kieme linksmi laksto,apziurejau auklytes-lyg nieko.langai plastikiniai,neturetu salti ziema.bet tvora doh.gif ar maziukai nesugalvoja per ja palaipioti?juk salia labai judri gatve.dar reiks nueiti viduj apsiziureti,nes dabar tik fasada apziurejau biggrin.gif
rutadobke
QUOTE(mikki @ 2007 09 27, 09:57)
sveikos mamos,
mano mazyliui dar anksti i darzeli,bet jau reikia i eile rasytis,tai skaitineju.buvau nuejusi i Radastele paziureti-vaikai kieme linksmi laksto,apziurejau auklytes-lyg nieko.langai plastikiniai,neturetu salti ziema.bet tvora doh.gif ar maziukai nesugalvoja per ja palaipioti?juk salia labai judri gatve.dar reiks nueiti viduj apsiziureti,nes dabar tik fasada apziurejau biggrin.gif
*

sveika,
nezianu kiek jau laiko mes ten bunam, nei karto nemaciau vaiko isejusio uz teritorijos ribu smile.gif
auklytes savo darbeli dirba fantastiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
juliux
Sveikos mamytės, man tai ten nelabai patiko. Didelė, nelabai tvarkinga teritorija, tvora "ką aš žinau" blink.gif g.gif , vaikams nėra padarytų normalių žaidimo aikštelių unsure.gif. Žodžiu - laukas paliko nekokį įspūdį. Bet viduje tvarkinga, švaru. Teko pabendrauti ir su viena šeimininkute, kuri pasirodė bendraujanti ir maloni. Matosi, kad ją vaikai labai myli.
Bahara
Tikrai labai geras darzelis thumbup.gif Ir aukletojos super tokiu dar reikia paieskoti. Ypac aukletoja Ramute man padare dideli ispudi.Vedeja t.p.super moteris.Sio darzelio kolektyve niekada nemaciau pikto ar niuraus veido.Zodziu silta atmosfera smile.gif
rutadobke
pritariu, thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
as kaip turesiu kita leliu tai vel vesiu tik i si darzeli ,
nors man nuo namuciu tolokai, bet verta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Natalie_
Sveikutės, o ar galit papasakoti ar yra siame darzelyje eiles?
Mano maziui dabar 1 ir 5 menesiai. ar ji priimtu i si darzeli?
Apie jigirdejau nemazai geru atsiliepimu smile.gif
rutadobke
QUOTE(Natalie_ @ 2008 03 13, 02:51)
Sveikutės, o ar  galit papasakoti ar yra siame darzelyje eiles?
Mano maziui dabar 1 ir 5 menesiai. ar ji priimtu i si darzeli?
Apie jigirdejau nemazai geru atsiliepimu smile.gif
*

sveika,
nueik pas vedeja( o ji labai paprastas zmogutis)
ir jei bus vietos be problemu priims.
man panasi situacija buvo, tai patikek, nereikejo pirkti kilimu ar dazu darzeliui buvo vienintele salyga, kaip mergaite paaugs kad nepereiciau i kita salia namu darzeli.
o sito as daryti nezadu, ir kaip susilauksiu kito leliaus vel prasysiuos i si smile.gif
Natalie_
aiskutis, taip ir darysim smile.gif
Natalie_
Buvome siandien siame darzelyje, paraseme prasyma.
Darzelis labai patiko, tik lauke galetu buti graziau ax.gif
Bet siaip viskas super, sake eile nemaza, bet turime vilti pradeti eiti nuo sausio menesio 4u.gif
Labai laukiam, nes musu vyrukas labai bendraujantis ir labai jam patiko siame darzelyje thumbup.gif
rutadobke
QUOTE(Natalie_ @ 2008 03 14, 20:31)
Buvome siandien siame darzelyje, paraseme prasyma.
Darzelis labai patiko, tik lauke galetu buti graziau  ax.gif
Bet siaip viskas super, sake eile nemaza, bet turime vilti pradeti eiti nuo sausio menesio  4u.gif
Labai laukiam, nes musu vyrukas labai bendraujantis ir labai jam patiko siame darzelyje    thumbup.gif
*

iki susitikimo dar kita met pasimatysime drinks_cheers.gif thumbup.gif
Maurela
sveikos..
na mes planavom nuo spalio pradet..
bet likus 2 sav. iki darbo...mane informavo kad "permaza" blink.gif
tada sake 100pr. -gruodzio men.
gruodi...patare palaukti..nes dabar visi labai serga schmoll.gif
susitarem nuo balandzio 1d.
mes su vyru pasitarem, kad galim iki rugsejo aukle palaikyti blush2.gif
tai kai nuejau pranesti....kad neisim...
man dar nespejus apie tai informuoti..pasake kad dabar
visi vaikuciai eina ...ir vietu nera unsure.gif
nebent geguzes men...... huh.gif
na sutarem ...nuo rugsejo....
bet...... ar tik neatkels ...spaliui ?
nzn...kazkaip negalima planuoti topsecret.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.