Mazulytee
2009 04 28, 08:34
Na ka mergaites begu ir as pas jus i skyreli. Tikiuosi nepasikartojau.
Noreciau suzinoti : kokius esate jus ir vyras/draugas daresi tyrimus po persileidimu? Kadangi turejau du persileidimus , neramu , noresi issityrti , kad trecia karta jau butu viskas puiku .
Labai laukiu jusu atsakymo .
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 08:34) Na ka mergaites begu ir as pas jus i skyreli. Tikiuosi nepasikartojau.
Noreciau suzinoti : kokius esate jus ir vyras/draugas daresi tyrimus po persileidimu? Kadangi turejau du persileidimus , neramu , noresi issityrti , kad trecia karta jau butu viskas puiku .
Labai laukiu jusu atsakymo . O ka gydytojai siulo?
T.P.Keberiokst
2009 04 28, 13:37
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 07:34) Na ka mergaites begu ir as pas jus i skyreli. Tikiuosi nepasikartojau.
Labai laukiu jusu atsakymo . Laba,matau UK esi....Kaip ir as Deja,cia jie iki trecio persileidimo nieko netiria.Nebent pati savarankiskai darysies tyrimus,bet kaineles cia tai patikek. kokio laiko pas tave persileidimai ?ir ar fiksuoti jie gp ar ligoninej?
Mazulytee
2009 04 28, 13:43
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 28, 12:37) Laba,matau UK esi....Kaip ir as Deja,cia jie iki trecio persileidimo nieko netiria.Nebent pati savarankiskai darysies tyrimus,bet kaineles cia tai patikek. kokio laiko pas tave persileidimai ?ir ar fiksuoti jie gp ar ligoninej? Fiksuoti ligoninej ir gp. 13 savaiciu ir 5 savaiciu . Prasysim ziuresim gal sius kur pasidaryti viena ar kita tyrima , jei ne zinau yra family planning klinikos , jei ir ten niekas jokiu normaliu tyrimu nedarys , kad belieka privaciai teks . Pati kaip suprantu esi irgi su tuom jau susidurusi ?
T.P.Keberiokst
2009 04 28, 14:02
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 12:43) Fiksuoti ligoninej ir gp. 13 savaiciu ir 5 savaiciu . Prasysim ziuresim gal sius kur pasidaryti viena ar kita tyrima , jei ne zinau yra family planning klinikos , jei ir ten niekas jokiu normaliu tyrimu nedarys , kad belieka privaciai teks . Pati kaip suprantu esi irgi su tuom jau susidurusi ? Bijau nuliudinti,bet ir family planning tau cia nepades.Jie tau gali patart del kontaceptiku,bet ne del persileidimu.Pas juos yra protokolas iki 3 pers netirti,ir jie to laikosi kaip bebutu gaila. As cia 4 nestumus praradau (vaiduokliuku testu jau net neskaiciuoju) ir nelabai toli nuejau.Ka Lietuvoj per kelis menesius suzinojau,tam cia prireike 2.5 metu. Jei busi LT apsilankyk kokioj vaisingumo klinikoje,ten bent kokias gaires duos. O jei paciai tai,pasidaryciau 3-5 cd hormonus lh,fsh,e2,prl,ft4,tth ir 21cd PRG,T,SHBG,LAI.Pasidaryk dar tyrimus del antifosfolipidinio sindromo. Po 4 dare histeroskopija,paziuret kas gimdos viduje,kartais ivairus polipai ir miomos trukdo leliukui toliau vystytis. Arba yra Londono centre nemazai privaciu,ypac daug Harley street.Pagooglink,rasi visa info su kainynu. Gali visi del to pabandyti per GP,gal bent pirminius tyrimus padarys.Bent man iki 4 dare tik kelis hormonus,ir dave patarima gert aspirina del antifosfolipidinio(kas nepasitvirtino)
Man irgi po persileidimo nieko nedare jokiu tyrimu.Bet negaliu pastoti jau vos ne 2 metai po to,tai gavau siuntima tirtis kodel taip yra. Papildyta:Gavau siuntimus kraujui skirtingu ciklo laiku ir Hysterosalpingografini (HSG) tyrima.Truputi bijau,bet ka padarysi
Mazulytee
2009 04 28, 14:12
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 28, 13:02) Bijau nuliudinti,bet ir family planning tau cia nepades.Jie tau gali patart del kontaceptiku,bet ne del persileidimu.Pas juos yra protokolas iki 3 pers netirti,ir jie to laikosi kaip bebutu gaila. As cia 4 nestumus praradau (vaiduokliuku testu jau net neskaiciuoju) ir nelabai toli nuejau.Ka Lietuvoj per kelis menesius suzinojau,tam cia prireike 2.5 metu. Jei busi LT apsilankyk kokioj vaisingumo klinikoje,ten bent kokias gaires duos. O jei paciai tai,pasidaryciau 3-5 cd hormonus lh,fsh,e2,prl,ft4,tth ir 21cd PRG,T,SHBG,LAI.Pasidaryk dar tyrimus del antifosfolipidinio sindromo. Po 4 dare histeroskopija,paziuret kas gimdos viduje,kartais ivairus polipai ir miomos trukdo leliukui toliau vystytis. Arba yra Londono centre nemazai privaciu,ypac daug Harley street.Pagooglink,rasi visa info su kainynu. Geriausiu atveju tai taip vaziuoti i lt pas gerus privacius daktarus !
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 14:12) Geriausiu atveju tai taip vaziuoti i lt pas gerus privacius daktarus ! Bet skaiciau,kad daug kur merginos skaiciavo,kad ka tu nedirbsi isleisi pinigus LT tai ir cia privaciai gali bandyti.
T.P.Keberiokst
2009 04 28, 14:22
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 13:12) Geriausiu atveju tai taip vaziuoti i lt pas gerus privacius daktarus ! tyrimams taip,gydymui nezinia ar privazinesi.Jei paskirs stimuliacijas tektu apie 3 kart per menesi pas giniu lankytis.Kazin ar spesi taip ir pigiau iseitu jau cia vietoj. Tiek,kad pirmiausiai reikia surast priezasti del ko tokios bedos. Papildyta:QUOTE(smint @ 2009 04 28, 13:12) Man irgi po persileidimo nieko nedare jokiu tyrimu.Bet negaliu pastoti jau vos ne 2 metai po to,tai gavau siuntima tirtis kodel taip yra. Papildyta:Gavau siuntimus kraujui skirtingu ciklo laiku ir Hysterosalpingografini (HSG) tyrima.Truputi bijau,bet ka padarysi  o kurioj tu ligoninej lankaisi?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 28, 14:22) tyrimams taip,gydymui nezinia ar privazinesi.Jei paskirs stimuliacijas tektu apie 3 kart per menesi pas giniu lankytis.Kazin ar spesi taip ir pigiau iseitu jau cia vietoj. Tiek,kad pirmiausiai reikia surast priezasti del ko tokios bedos. Papildyta:o kurioj tu ligoninej lankaisi? GP nusiunte i Queens Hospital Sub-Fertility clinika,sake,kad eiles mazesnes.
Mazulytee
2009 04 28, 14:38
Smint, as irgi visada sitoj ligoninej lankausi
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 14:38) Smint, as irgi visada sitoj ligoninej lankausi Šiaip tai man is ten košmariški prisiminimai.Važinejimai naktim,laukimai, nenormalus gydytoju aiskinimai,kad kraujuoji ne del to,kad tau perileidai,o del to,kad tavo 7 savalaiciu vaikas vartosi  nu vienu zodziu.Neturiu is ko rinktis.Vakar nuejau, tai taip tie baisus prisiminimai sukilo,kad net zliumti pradejau.Dar ir siandien negaliu atsigauti.
Mazulytee
2009 04 28, 14:49
QUOTE(smint @ 2009 04 28, 13:44) Šiaip tai man is ten košmariški prisiminimai.Važinejimai naktim,laukimai, nenormalus gydytoju aiskinimai,kad kraujuoji ne del to,kad tau perileidai,o del to,kad tavo 7 savalaiciu vaikas vartosi  nu vienu zodziu.Neturiu is ko rinktis.Vakar nuejau, tai taip tie baisus prisiminimai sukilo,kad net zliumti pradejau.Dar ir siandien negaliu atsigauti.  Vargsiuke , nu jo mums irgi is ten nekokie prisiminimai uzplusta kaip tik apsilankai ... Joa jau cia tokie tie daktarai .... turbut pati daugiau info zinau nei jie "dakatrai"
abigaile88
2009 04 28, 17:24
sveika  na as ne uk,o cia LT tai man po persileidimo 17sav.irgi jokiu tyrimu niekas nedare  po to kai pati kreipiaus tada dave pasidaryti uz 3tyrimus sumokejau 157lt-o dabar tenka truputi gydytis...  dar viena nesivystanti turejau tiesa..... gal jau trecia karta pasiseks!!!
Mazulytee
2009 04 28, 18:11
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 28, 16:24) sveika  na as ne uk,o cia LT tai man po persileidimo 17sav.irgi jokiu tyrimu niekas nedare  po to kai pati kreipiaus tada dave pasidaryti uz 3tyrimus sumokejau 157lt-o dabar tenka truputi gydytis...  dar viena nesivystanti turejau tiesa..... gal jau trecia karta pasiseks!!! O jei nepaslaptis ka per tyrimus dareisi?
abigaile88
2009 04 28, 18:44
QUOTE(Mazulytee @ 2009 04 28, 19:11) O jei nepaslaptis ka per tyrimus dareisi? na man dare tokius tyrimus-del zarasu visokiu  tai chlamidia,ureaplasma,mycoplasma atrodo taip .na kaip gin.kabinete panasiai KAZKA TE NPADARO .Dar ima is slaples toki kaip megineli (nemaloni prociadura)  ir tiek ...ir va rado tik nelabai zinau ar ta ureaplasma labai jau pavojinga skaitos....
Mazulytee
2009 04 28, 19:24
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 28, 17:44) na man dare tokius tyrimus-del zarasu visokiu  tai chlamidia,ureaplasma,mycoplasma atrodo taip .na kaip gin.kabinete panasiai KAZKA TE NPADARO .Dar ima is slaples toki kaip megineli (nemaloni prociadura)  ir tiek ...ir va rado tik nelabai zinau ar ta ureaplasma labai jau pavojinga skaitos....  Aisku .... Ech pas ginekologus tikrai buna nemoloniu procedutu , bet ka padarysi reikia tai reikia
Baravyke
2009 04 29, 07:11
Man dare kraujo tyrimus - toksoplazmozes ir citomegaloviruso. Pasirodo sie virusai sukelia ankstyvus persileidimus.
Mazulytee
2009 04 29, 07:46
Aciu suteika info .... reiks ir man artimiausiu laiku keliauti tyrimu prasyt  kiek pastebejau beveik visos darosi siuos : chlamidia,ureaplasma,mycoplasma, toksoplazmozes ir citomegaloviruso
vaidalius
2009 11 10, 18:26
sveikutes ir as jungiuosi prie sio skyrelio kad ir kaip liudna butu . man irgi ivyko persileidimas 7 sav. tai gydytoja uzsimine kad kai ruosiuos vel pastoti pasidaryti kazkokius reiks tyrimus bet jie mokami idomu kokie tiksliai ir kiek jie mazdaug kainuoja?
Mazulytee
2009 11 10, 18:50
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 10, 17:26) sveikutes ir as jungiuosi prie sio skyrelio kad ir kaip liudna butu . man irgi ivyko persileidimas 7 sav. tai gydytoja uzsimine kad kai ruosiuos vel pastoti pasidaryti kazkokius reiks tyrimus bet jie mokami idomu kokie tiksliai ir kiek jie mazdaug kainuoja?  Labas , o tau cia pirmas persileidimas ivyko ?
Berods nebuvo paminėti genetiniai tyrimai dėl trombofilijos.Jei yra genetinis polinkis į trombofiliją, nuo teigiamo testo reikia leistis hepariną ir gerti aspiriną, folinę rūgštį.
O man po persileidimo pasiule tik genetinius tyrimus pasidaryti is kraujo kariotipa abiems. Bet cia daugiau del to, nes istyrus abortine medziaga nustate daline pusline isvisa.
Man tai buvo pirmas nestumas ir pirmas persileidimas, pirmoji gydytoja sake isvis jokio tyrimo nedaryti, palaukti 3 men., ir bandyti toliau. Bet as nesutikau, pakeiciau gydytoja, pas kuria paaiskejo diagnoze, kas zinoma reiskia, kad jei buciau klausiusi pirmosios gyd. tai jau buciau turejusi antra persileidima.
Todel ir kitoms patariu kuo greiciau issitirti, jei kas kelia itarimu, nelaukti, ir neklausyti daktaru, kurie visada pasiulys mums tris kart persileisti, nes, matot, tokia statisika, ar taip ju vadoveliai sako.
vaidalius
2009 11 15, 18:42
[quote=Mazulytee,2009 11 10, 19:50] Labas , o tau cia pirmas persileidimas ivyko ? [/quot nestumas antras, nes turiu dukryte 5 metuku, o persileidimas tai pirmas, bet gydytoja sako gal pabandyk pasidaryt bet sako dazniausiai jie buna neigiami, bet del visa ko  tai ir nezinau ka daryt. ir dar kai buvau apziuroje tai gine sake, kad pas mane yra du zidineliai ir ateityje gali buti miomu  idomu ar del tu zidineliu ir negalejo ivykti persileidimas Papildyta:[quote=Mazulytee,2009 11 10, 19:50] Labas , o tau cia pirmas persileidimas ivyko ? [/quot nestumas antras, nes turiu dukryte 5 metuku, o persileidimas tai pirmas, bet gydytoja sako gal pabandyk pasidaryt bet sako dazniausiai jie buna neigiami, bet del visa ko  tai ir nezinau ka daryt. ir dar kai buvau apziuroje tai gine sake, kad pas mane yra du zidineliai ir ateityje gali buti miomu  idomu ar del tu zidineliu ir negalejo ivykti persileidimas
Mazulytee
2009 11 16, 08:11
[quote=vaidalius,2009 11 15, 17:42] [quote=Mazulytee,2009 11 10, 19:50] Labas , o tau cia pirmas persileidimas ivyko ? [/quot nestumas antras, nes turiu dukryte 5 metuku, o persileidimas tai pirmas, bet gydytoja sako gal pabandyk pasidaryt bet sako dazniausiai jie buna neigiami, bet del visa ko  tai ir nezinau ka daryt. ir dar kai buvau apziuroje tai gine sake, kad pas mane yra du zidineliai ir ateityje gali buti miomu  idomu ar del tu zidineliu ir negalejo ivykti persileidimas Papildyta:[quote=Mazulytee,2009 11 10, 19:50] Labas , o tau cia pirmas persileidimas ivyko ? [/quot nestumas antras, nes turiu dukryte 5 metuku, o persileidimas tai pirmas, bet gydytoja sako gal pabandyk pasidaryt bet sako dazniausiai jie buna neigiami, bet del visa ko  tai ir nezinau ka daryt. ir dar kai buvau apziuroje tai gine sake, kad pas mane yra du zidineliai ir ateityje gali buti miomu  idomu ar del tu zidineliu ir negalejo ivykti persileidimas  [/quote] Kiek zinau po pirmo persileidimo nieks nesidaro jokiu tyrimu , tik po antro trecio ...
vaidalius
2009 11 16, 13:57
QUOTE(Mazulytee @ 2009 11 16, 09:11) Kiek zinau po pirmo persileidimo nieks nesidaro jokiu tyrimu , tik po antro trecio ... na ir as taip girdejau bet man gydytoja pasiule tai net nezinau ka daryt
Mazulytee
2009 11 16, 15:27
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 16, 12:57) na ir as taip girdejau bet man gydytoja pasiule tai net nezinau ka daryt  Na cia aisku jums spresti ,bet as asmeniskai po pirmo persileidimo nejau darytis jokiu tyrimu. Kokius tyrimus siulo darytis ?
vaidalius
2009 11 17, 13:20
QUOTE(Mazulytee @ 2009 11 16, 16:27) Na cia aisku jums spresti ,bet as asmeniskai po pirmo persileidimo nejau darytis jokiu tyrimu. Kokius tyrimus siulo darytis ? as dar tiksliai nezinau rytoj eisiu tai paklausiu, kazkokius ketris, bet jie mokami lyg vianas toksaplazmozes . rytoj ji man surasis sake. bet ji man sako dazniausiai jie buna neigiami, bet...... dar noreciau paklausti, pas mane rado gimdoj zidineliu ir sake kad ateityje gali buti miomos, ar galejo del to man ivykt persileidimas? aciu
Mazulytee
2009 11 17, 14:09
QUOTE(vaidalius @ 2009 11 17, 12:20) as dar tiksliai nezinau rytoj eisiu tai paklausiu, kazkokius ketris, bet jie mokami lyg vianas toksaplazmozes . rytoj ji man surasis sake. bet ji man sako dazniausiai jie buna neigiami, bet...... dar noreciau paklausti, pas mane rado gimdoj zidineliu ir sake kad ateityje gali buti miomos, ar galejo del to man ivykt persileidimas? aciu  O del zidineliu , nezinau ar galejo ar ne , pasiklausinek pas ja , tau tiksliausiai tai tik ji ir galetu pasakyti . Po to parasyk kokius tyrimus siulo darytis
Spindi*
2009 11 17, 14:59
Sveikos...kad ir kaip butu nemalonu, bet ir man tenka jungtis prie sio skyrelio...  turejau pirma nestuma,pirma persileidima... Jokiu tyrimu man nedare  nei i ligonine negulde, siule zinoma, bet, kad vaikelio jau nebebuvo nebemaciau tikslo dar ligonineje guleti  o dabar vel itariu pilvuko tempimus, krutines skausmus  bijau darytis NT, nes galiu nepamatyti ko taip tikiuosi  bet viskas, nusprendziau rytoj lauksiu II
Mazulytee
2009 11 17, 16:13
 +2009 11 17, 13:59--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 17, 13:59) Sveikos...kad ir kaip butu nemalonu, bet ir man tenka jungtis prie sio skyrelio...  turejau pirma nestuma,pirma persileidima... Jokiu tyrimu man nedare  nei i ligonine negulde, siule zinoma, bet, kad vaikelio jau nebebuvo nebemaciau tikslo dar ligonineje guleti  o dabar vel itariu pilvuko tempimus, krutines skausmus  bijau darytis NT, nes galiu nepamatyti ko taip tikiuosi  bet viskas, nusprendziau rytoj lauksiu II  Linkiu kuo greiciau sulaukti II Kiek laiko jau bandote ?
Spindi*
2009 11 18, 13:44
Sveikutes dar karteli  istikruju net nebandem, neplanavom, tiesiog taip gavosi dabar netiketai  siandien pasidariau NT na ir ka... vaiduokliukas  tai mes jau tyliai dziaugiames, kad
Mazulytee
2009 11 18, 14:16
 +2009 11 18, 12:44--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 18, 12:44) Sveikutes dar karteli  istikruju net nebandem, neplanavom, tiesiog taip gavosi dabar netiketai  siandien pasidariau NT na ir ka... vaiduokliukas  tai mes jau tyliai dziaugiames, kad  Nu va arteja kaledos ir stenbuklai vyksta  Linkiu kad vaiduokliukas rysketu !
Spindi*
2009 11 18, 14:46
Bijau ir tiketis dabar ko nors  nes pirma karta labai dideli nusivylima turejau  O kitom busimom mamytem linkiu greiciau sulaukti tu II
Mazulytee
2009 11 18, 15:37
 +2009 11 18, 13:46--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 18, 13:46) Bijau ir tiketis dabar ko nors  nes pirma karta labai dideli nusivylima turejau  O kitom busimom mamytem linkiu greiciau sulaukti tu II  Aciu tau taip pat , visgi arteja kaledos stebuklu metas ... tikiuosi
Spindi*
2009 11 18, 15:49
QUOTE(Mazulytee @ 2009 11 18, 17:37) Aciu tau taip pat , visgi arteja kaledos stebuklu metas ... tikiuosi  Labai tikiuosi uz visais, jei pasiseks parasyk cia, pasidziauksim visos
Mazulytee
2009 11 18, 16:18
 +2009 11 18, 14:49--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 18, 14:49) Labai tikiuosi uz visais, jei pasiseks parasyk cia, pasidziauksim visos  butinai  Veliau ir tu parasyk ar paryskejo vaiduokliukas
Spindi*
2009 11 18, 16:24
Aha gerai  manau po kokios savaites dar viena bandysiu
Mazulytee
2009 11 18, 16:49
 +2009 11 18, 15:24--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 18, 15:24) Aha gerai  manau po kokios savaites dar viena bandysiu  O kada turejo butu mmm?
tikroji meile
2009 11 18, 18:55
QUOTE(smint @ 2009 04 28, 14:44) Šiaip tai man is ten košmariški prisiminimai.Važinejimai naktim,laukimai, nenormalus gydytoju aiskinimai,kad kraujuoji ne del to,kad tau perileidai,o del to,kad tavo 7 savalaiciu vaikas vartosi  nu vienu zodziu.Neturiu is ko rinktis.Vakar nuejau, tai taip tie baisus prisiminimai sukilo,kad net zliumti pradejau.Dar ir siandien negaliu atsigauti. 
Spindi*
2009 11 18, 19:17
mmm turetu buti sio menesio gale taip 22-27 diena  bet man jau rodo
Mazulytee
2009 11 18, 19:19
 +2009 11 18, 18:17--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 18, 18:17) mmm turetu buti sio menesio gale taip 22-27 diena  bet man jau rodo  Laikau kumsciukus kad pasitvirtintu II Jei nepaslaptis po persileidimo kiek laiko praejo ?
Spindi*
2009 11 18, 19:38
QUOTE(Mazulytee @ 2009 11 18, 21:19) Laikau kumsciukus kad pasitvirtintu II Jei nepaslaptis po persileidimo kiek laiko praejo ? As irgi laikau  po persileidimo praejo beveik metai, apie vienuolika menesiu kazkur o tau kiek laiko po persileidimo?
Mazulytee
2009 11 18, 20:01
 +2009 11 18, 18:38--> QUOTE(Mazyle  @ 2009 11 18, 18:38) As irgi laikau  po persileidimo praejo beveik metai, apie vienuolika menesiu kazkur o tau kiek laiko po persileidimo?  tai jau pakankamai jau ir organizmas atsigaves , as pavasari , tai irgi pakankamai jau laiko praejo , manau jau irgi atsigavo viskas O kiek laiko planavot ?
Spindi*
2009 11 18, 20:12
Sakau, kad mes nelabai ir planavom  tiesiog buvo netyciukas, persileidau ir nebelietem tos temos, nes abiems gana skaudi tikrai buvo  o dabar taip puse zodzio uzsiminiau, kad tempia pilva kaip pries mmm tai MB net nesureagavo, pasidariau NT ir ka... vaiduokliukas
rendika30
2010 12 02, 13:29
sveikos,  kiek laiko turi praeiti po persileidimo, kad vel bandyti pastoti?  aciu
dalyte77
2010 12 05, 17:01
QUOTE(rendika30 @ 2010 12 02, 15:29) sveikos,  kiek laiko turi praeiti po persileidimo, kad vel bandyti pastoti?  aciu labas, daktarai sako,kad per du menesius atistato gimda ir gleivine,o nestuma planuoti jau po 6men. Bet manau,kad cia kiekvienos moters reikalas,kaip ji jauciasi ir pan. Man buvo 12savaiciu kaip ivyko persileidimas. Baisu. Dabar laukiu vizito pas ginekologe,reikia isvadas nunesti,reikia issitirti nuo ko cia viskas taip nutiko. Nesitikejau,kad taip galejo nutikti.... Visom linkiu stiprybes ir smagiu naujienu
|
|