QUOTE(Donaldziukas @ 2009 01 29, 22:27)
Noreciau paklausti, ar kas pasikeite (i gera, ar i bloga puse), atejus naujai "Šviesos" direktorei?
Sveikute, mane irgi labai domina dabartine situacija siame darzelyje. mano vyresnelis lanke Sviesos darzeli nuo 4 metu ir baige ten pradine mokykla.Viskuom buvau labai patenkinta
QUOTE(gute123 @ 2009 09 30, 16:56) Ir aukletojos buvo nuostabios (Onute ir Skaidre), apie pradiniu klasiu mokytoja Daivute irgi tik geri prisiminimai. Kiek zinau aukletoja Onute jau nebedirba, tai noreciau papult pas Skaidre i grupe.Reiks nueit apsidairyt pakalbet su aukletoja. Maniškė irgi buvo pas Onutę ir Skaidrę, ir abi jos tebedirba. Maniškė buvo nulėkusi pasilabinti, tai dirba ir viena, ir kita, tik skirtingose grupėse
Oi sorry, ne pas onute o pas Maryte mano vaikas lanke
O Marytes tai tikrai jau nera
Sveikos, gal galetumes truputi smulkiau papasakoti apie si darzeli, noreciau leisti savo maziu i ji.
1. Kiek kartu maitinamas vaikas per diena? 2. Kelinta valanda pusryciauja? pietauja? vakarieniauja? 3. Kada reikia atvesti ji ryte ir kada pasiimti? 4. Kiek kartu eina i lauka per diena? 5. Kiek laiko miega pietu? 6. Ar siltos patalpos, ar tenka prirengti vaika labai, kad nesusaltu? 7. Jei ateitu dar su pampersu kiltu problemu ar ne? Nes visko buna, tikimes ismokti bet ka gali zinoti:) (ketinu vesti nuo 2m. -2,5m.) Is anksto dekui uz atsakymus QUOTE(Dovilelele @ 2009 10 15, 10:14) 7. Jei ateitu dar su pampersu kiltu problemu ar ne? Nes visko buna, tikimes ismokti bet ka gali zinoti:) (ketinu vesti nuo 2m. -2,5m.) tai kad man atrodo ten tik nuo 3 priima Papildyta: QUOTE(birzelis78 @ 2009 10 15, 12:04) man ji tokia jauna gana jauna atrode. ir labai maloni. aisku per apsiziurejimo vizitus visos direktores taip gal atrodo
Sveikos, mamytes, mes pradesime lankyti "Spinduliuku" grupe. Gal kuri galetumete papasakoti apie aukletoja Danguole ir kitas sioje grupeje dirbancias moteris? Teko isgirsti visokiu nuomoniu, labai domina ir jusiske
Sveikos,
Aš ir galvoju vesti į šį darželį savo mažiuką. Gal žinot, kada reikia užsirašyti? Mes vesim nuo 2011m. rugsėjo. Tai ar nebus per vėlu, jei dabar eisim užsirašyti? Nes kiek žinau, visur eilės kilometrinės. QUOTE(Dovilytej @ 2010 02 18, 16:25) Sveikos, Aš ir galvoju vesti į šį darželį savo mažiuką. Gal žinot, kada reikia užsirašyti? Mes vesim nuo 2011m. rugsėjo. Tai ar nebus per vėlu, jei dabar eisim užsirašyti? Nes kiek žinau, visur eilės kilometrinės. Gal jau ir laikas butu uzsirasyti
Tai jau užrašėt? mačiau kad svarstėt ir Nežiniuką, tai kurį pasirinkot? ar į abu užrašėt?
ne, dar nelanko. Turetu nuo 2011 pradeti. O kodel, renkantis is tu dvieju, pasirinkot Sviesa?
QUOTE(Elzė @ 2010 03 02, 15:48) Kaip ir mes Net nežinau iš tikro, kažkaip "Šviesa" man atrodo geriau. "Nežiniuko" teritorija neaptverta, ten pagrindinis kelias į mokyklą. Ir dabar kai žiema, tai takai nenuvalyti, tik tas pagrindinis nuvalytas. Be to, jame yra savaitinės grupės, neįgalių vaikų grupės ir sveikų vaikų grupės. Man atrodo visko labai jau daug Turbūt eisiu į abu ir žiūrėsiu kaip pačiai man patiks
tai va vis neapsisprendziu tarp siu dvieju.... Man Neziniukas butu pliusas kad paskui i Varpo mokykla visi vaikai eina. Bet Sviesa kazkaip mielesnis atrodo
Sveikos mamytes
Norejau paklausti jau lankanciu si darzeli, kiek mokate uz ji?
sveikos mamytes,
noreciau isgirsti ar sitam darzely is tiesu laikomasi ju deklaruojamo sukio "ateinu geras, iseinu dar geresnis".. ar i kiekviena vaika ziurima kaip i gera.. skatinamas jo pasitikejimas savo jegomis ?? ar galiu tiketis kad vaikas nebus draudziamas kiekviename zingsnyje, kad vietoj draudimo "negalima" jam paaiskinama "kaip galima " .... tiesiog ieskau darzelio su pozityviu poziuriu i vaika... gal atradot tokia darzelinuku grupes aukletoja jame? QUOTE(zuikiausia @ 2010 04 30, 21:13) sveikos mamytes, noreciau isgirsti ar sitam darzely is tiesu laikomasi ju deklaruojamo sukio "ateinu geras, iseinu dar geresnis".. ar i kiekviena vaika ziurima kaip i gera.. skatinamas jo pasitikejimas savo jegomis ?? ar galiu tiketis kad vaikas nebus draudziamas kiekviename zingsnyje, kad vietoj draudimo "negalima" jam paaiskinama "kaip galima " .... tiesiog ieskau darzelio su pozityviu poziuriu i vaika... gal atradot tokia darzelinuku grupes aukletoja jame? Patarciau nueiti pas direktore, tikrai jums issamiai paaiskins viska, labai maloni moteris
Sveikutės
Norėjau paklausti, gal kurios vaikutis čia mokinsi? Įdomu ar tebedirba Aušra čia?
o kokie bureliai veikia siame darzelyje? ir kokie atsiliepimai?
niekas neuzsuka
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 09 05, 17:32) O tavo nhuomone tokia pati butu jeigu tu isejus, ir tavo vaika debilu vadintu O koks vardas sios aukletojos?
sako, kad sitam darzelyje naikinamos grupes, ir liks tik pradine mokykla. Tai tiesa? Tipo pabaigs tik jau priimti, ir nauju jau net nuo praeto rugsejo neformavo grupiu
Gal galite kazka pasakyti apie aukletojas Aida ir Nijole. Ar jos svelnios su vaikais?
QUOTE(Aguona1 @ 2011 06 27, 21:29) Nijole man gerokai patikimesne uz Aida atrodo. Gal dar anksti spresti, nes Aida nauja. Taciau jau kliuvo kelis kartus jinai man. Ziuresim kitais metais, kaip bus
gal kokių atsiliepimų turite apie Drąsučių grupę ir jų auklėtoją (lyg pensijinio amžiaus moteris).
|