Sveikos mamos ir teciai!
Labai noreciau ka nors suzinoti apie Šviesos darzeli mokykla Kaune! Nes yra planai leisti savo atzala i sia istaiga!
Dekoju is anksto!
Sveikos mamos ir teciai!
Labai noreciau ka nors suzinoti apie Šviesos darzeli mokykla Kaune! Nes yra planai leisti savo atzala i sia istaiga! Dekoju is anksto!
Sveikos mamytės,
Gal kas lankot darželį "Šviesa" (Rimvydo 20). Man taip pat būtų idomu išgirsti atsiliepimus.
Mano dukryte jau trecius metus lanko darzeli "Sviesa" (pradejo nuo 2 metu). Is pradziu man labai nepatiko, kad jis toks... kaip cia pasakyt
Dabar tai visai dziaugiuosi
ir man aktualu, kuo daugiau sužinoti apie šį darželį, nes jis man labai arti namų, nuo rugsejo jau ir maniškis žingsniuos į darželį, todėl ieškom kurį pasirinkt Žaliakalnyje.....primigtynai rekomenduoja man darželį šalia Klinikų, bet ..... nežinau ka daryt
QUOTE(dzigite @ 2005 11 24, 08:08) ir man aktualu, kuo daugiau sužinoti apie šį darželį, nes jis man labai arti namų, nuo rugsejo jau ir maniškis žingsniuos į darželį, todėl ieškom kurį pasirinkt Žaliakalnyje.....primigtynai rekomenduoja man darželį šalia Klinikų, bet ..... nežinau ka daryt O ka tu noretum suzinot apie ta darzeli? Ir kodel tau siulo salia Kliniku esanti darzeli? Kuo jis geras? Parasyk, gal ir "Sviesa" nuo jo nesiskiria
svikutes!mes irgi lankom sita darzeli nuo rugsejo ir esu tikrai kolkas l.patenkinta ir kam pasakau,kad lanko ''sviesa'',tai dauguma sako ,kad jo geras sitas girdejau ir taip toliau.bet konkreciai sako nzn.kodel geras, bet girdejau kad taip sako.o as tai pvz.juo patenkinta tai del aukletojos.nu nzn.daugiau apie ka pasakyti,nes dar neilgai lankom,bet as jauciuosi rami palikdama vaika ir ji visada gryzta patenkinta nors ir ziauriai pavargus,bet visada gryzus galetu eiti vel atgal(gryzus atsigeria uzkanda ir sako einam vel i darzeli pas vaikucius:)).o ryte ir keliasi mielai,nes zino kad eis darzan.nu zodziu mano merginai matau ziauriai patinka,o as ir patenkinta.buvo rudenio sventi ir ispudziu parsinese kasdien vis kalba,pasakoja.
tik va jau kaip lankyti pradejo,tai turbut kaip ir dauguma l.serga daznai delto labiausiai gaila.
vat dar prisiminiau pernai buvo pradejus lankyti uz gavtes darzeli(lygtais grazinos g-tvej),tai ten man nepatiko l.vienas dalykas kad per diena pasikeisdavo trys aukletojos,tai kaip tai gali buti as nesuprantu!!!nes jei jos keiciasi, tai ryte palieki su viena,o vakare ateini pasiimt jau buna trecia ir nei ji zino ka vaikutis nuveike per diena ,nei ka dare ar nedare ir panasiai.zodziu tokia politika manau negerai.
o cia tai man smulkiai paaiskina ka veike,ar valge arne ir t.t.gal ir nekasdien bet as zinau ka veikia vaikas darzelyje ir man tirkai patinka kolkas nieko neigiamo nepasakyciau .aukletojos puikios,apciupineja ,apziuri kiekviena.
O, laukinuke, i kokia grupe eina tavo mergaite? Kokia aukletoja?
spinduliuku ar spinduleliu,o aukletoja danguole ir regina.
o kodel klausi?gal tavo ir tenpat eina?ar siaip ka nors zinai?
kiek girdejau apie Sviesa, kad tai katalikiško pobūdžio darželis-mokyklėlė, aišku tai nėra nieko blogo, tiesiog man nepatiktų kad vaikams galveles kvaršintų religijos plonybemis, kuriu dažnas suauges
neikerta, o ka kalbet apie dar tik besiformuojancia pasauleziura..... viena mama is visuomenes sveikatos centro, kuruojanti darželius, žadėjo pasidomėti kas kur ir kaip apie Šviesą.... duosiu žinot, ką sužinosiu naujo
Sveikos,
Labai įdomu ir mums sužinoti apie šį darželį. Tik man kažkas sakė, kad negerai kai ir darželis ir pradinė mokykla. Nežinau kodėl, gal kitur visai neatskirtas darželis nuo mokyklos.
man irgi idomi informacija apie darzeli. mes eisim nuo rugsejo. Laukinuke, kiek grupeje vauku? ar yra atskiras miegojimo kambarys?kokie papildomi uzsiemimai? o kaip su duoklem?o aukletojos "spinduleliu" grupeje senas? gal man reikes prasyti, kad sunu ten paskirtu?
Tik mamytes, neveskit vaiku i "Silinuka" prie Oranzinio centro. ten kosmaras. metus ejom, tai pabegom. ko paklausi, to negausi. dabar aukle ziuri. mano sunus judrus, tai specialiai susargdindavo. sirgdavo, kas antra savaite. siuos metus aukle samdom, tai sveikas, kaip ridikas. vaikai sau, aukletojos sau. o kaip "Sviesoje"? su vaikais uzsiima?
QUOTE(indreu @ 2005 12 08, 22:15) man irgi idomi informacija apie darzeli. mes eisim nuo rugsejo. Laukinuke, kiek grupeje vauku? ar yra atskiras miegojimo kambarys?kokie papildomi uzsiemimai? o kaip su duoklem?o aukletojos "spinduleliu" grupeje senas? gal man reikes prasyti, kad sunu ten paskirtu? mūsų grupėje dabar 20vaikiukų,o miegamasisi tikrai atskiras yra.tarpkitko šviežiai suremontuotas.užsiėmimai tai kiek žinau yra tokie: šokiai ir anglų klb.(nuo 5m.),o dailė tai kad ir du metukai gi jie pas mus menišku sielų visi:). duoklių tai tikrai nėra, nu tik tai ką patys tėveliai susitaria dėl savo vaikučių labo.man auklėtojos ,tai tikrai patinka.nu metų tikrai neklausiau,bet ne pencininkės.nu nžn.man tai tikrai l.patinka,o ir ugnė tik gryžta apsisuka ir vėl sako einam jau į darželį.nespėja pasveikt sako aš jau pasveikau galiu eiti į darželį.nu visada pasiruošus su džiaugsmu,tai reiškiasi kad jai ten gerai.
Laukinuke, mes jau nuo rugsėjo eisim i spindulėlių grupę. buvom pas direktorę ir paprašiau, kad ten paskirtų. tikiuosi, kad sūnui patiks, nors jis nori į savo ankstesnį darželį.
dabar vedu i silinuka,dukra serga ir serga,bet vyras airijoje,as dirbu ir mokausi,kitos iseities neturiu-tik silinuka,nes dukryte maza,as be masinos,o su vezimuku pries darba toliau nenukeliausiu..bet isgirdau is buvusios kemo drauges ta pati,kad sargdina ten specialiai,kad grupese liktu vaiku maziau ir aukletojoms vargo maziau butu,zodziu,siaubas,nebezinau nei ka daryti,tokia mazute,tokia judri..aukles visos issilaksto,nes neisbuna su ja..
papasakosiu kaip jos tuos vaikus sargdina: isvedina kambarius ir i saltas loveles vaikucius suguldo,arba ant puodu varo basom per saltas grindis,o syki,pati atejau pasiimti vaiko,buvau aprengusi,o pasiimant radau tik su baltinukais tarpduryje,aukletojos kalbejosi sau.aisku vakare temperaturu 39 ir porai savaiciu darzelyje nesirodeme.bet dirbu dar labai neseniai,tik anta men,negaliu taip daznai imti biuloteniu bet realiai matau,kad tik kol atvedi graziai pakalba,o paskui viskas-todel uzrasiau i sviesos darzeli ir bandysime nuo rugsejo cia.direktore tikrai labailbai gera ispudi paliko,tikiuosi bent sikart neapvils.. QUOTE(pamaiva-22 @ 2007 04 14, 08:54) papasakosiu kaip jos tuos vaikus sargdina: isvedina kambarius ir i saltas loveles vaikucius suguldo,arba ant puodu varo basom per saltas grindis,o syki,pati atejau pasiimti vaiko,buvau aprengusi,o pasiimant radau tik su baltinukais tarpduryje,aukletojos kalbejosi sau.aisku vakare temperaturu 39 ir porai savaiciu darzelyje nesirodeme. na šiaip normaliai augantis vaikas nuo tokių dalykų tikrai nesusirgs, čia jau greičiau mamyčių kaltė, kad iki darželio vaikus šiltnamio sąlygom laiko. nieko nenoriu įžeist, bet tikrai ne visada auklėtojos kaltos.
Aš savo du vaikučius leidau į šį darželį, ir buvau patenkinta.
Labai puiki auklėtoja Onutė
As jr savo vyresniji leidau i si darzeli nuo 3metu,dabar jam jau 10metai,bet ispudi paliko gera ir ypac aukletoja Onute,nuo kito rudens leisiu savo mazaji ir prasysiu kad paskirtu i ta grupe kur dirba Onute
QUOTE(sandritas @ 2007 11 09, 18:32) As jr savo vyresniji leidau i si darzeli nuo 3metu,dabar jam jau 10metai,bet ispudi paliko gera ir ypac aukletoja Onute,nuo kito rudens leisiu savo mazaji ir prasysiu kad paskirtu i ta grupe kur dirba Onute Onute tai tikrai sauni aukletoja QUOTE(laukinuke @ 2005 12 09, 00:52) mūsų grupėje dabar 20vaikiukų,o miegamasisi tikrai atskiras yra.tarpkitko šviežiai suremontuotas.užsiėmimai tai kiek žinau yra tokie: šokiai ir anglų klb.(nuo 5m.),o dailė tai kad ir du metukai gi jie pas mus menišku sielų visi:). duoklių tai tikrai nėra, nu tik tai ką patys tėveliai susitaria dėl savo vaikučių labo.man auklėtojos ,tai tikrai patinka.nu metų tikrai neklausiau,bet ne pencininkės.nu nžn.man tai tikrai l.patinka,o ir ugnė tik gryžta apsisuka ir vėl sako einam jau į darželį.nespėja pasveikt sako aš jau pasveikau galiu eiti į darželį.nu visada pasiruošus su džiaugsmu,tai reiškiasi kad jai ten gerai. Baik girti nesamoningai ir kur tas geris!!!! Gal giminaite esi?????
Donaldziukas, o kodel ne spinduliuku grupe? As kaip tik apie ja girdejau labai geru atsiliepimu.
Gal gali issamiau, kodel pvz. ne spinduliuku grupe? Kokia tada rekomenduotum pati? QUOTE(Donaldziukas @ 2008 05 09, 13:58) Onute tai tikrai sauni aukletoja QUOTE(Siguteb @ 2008 05 16, 23:37) Donaldziukas, o kodel ne spinduliuku grupe? As kaip tik apie ja girdejau labai geru atsiliepimu. Gal gali issamiau, kodel pvz. ne spinduliuku grupe? Kokia tada rekomenduotum pati? Todel kad ne jai nori i AZ parasysiu nenoriu temoj! V iena aukletoja toj grupej gera, bet apie kita geriau patylesiu. Visos grupes
O kaip ten su ta religija?? Sako akcentuoja jie ten ja.. Gal kas susiduret ar vaikeliams smegeneles labai uzpudrina?
Aciu. QUOTE(Siguteb @ 2008 05 17, 23:51) O kaip ten su ta religija?? Sako akcentuoja jie ten ja.. Gal kas susiduret ar vaikeliams smegeneles labai uzpudrina? Aciu. Oi del to tai tikrai ali nebijoti, nieks ten nepudrina
Aciu donaldziukas uz visa info. Siandien vaziuosiu ten apsidairyti, gal is karto ir uzsirasysim.
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 05 19, 13:13) " Maziuliu" O kodėl nuo rudenio keičiate grupę, jei ne paslaptis? Dar norėjau paklausti, ar grupėse yra vienodo amžiaus vaikai. Ir kaip su paruošiamukų grupe, ar tiems metams jie pereina į kitą grupę pas kitas auklėtojas? Jei taip, gal kas galit papasakoti apie paruošiamąsias grupes. QUOTE(Vilika @ 2008 05 23, 20:11) O kodėl nuo rudenio keičiate grupę, jei ne paslaptis? Dar norėjau paklausti, ar grupėse yra vienodo amžiaus vaikai. Ir kaip su paruošiamukų grupe, ar tiems metams jie pereina į kitą grupę pas kitas auklėtojas? Jei taip, gal kas galit papasakoti apie paruošiamąsias grupes. |Sveikos jau nepereisime, galvojom i parosema leisti anksciau, bet apsigalvojom jau. liksime toj pacioj kas dar domina Papildyta: nevisi vienodo amziaus
Maniškis irgi eina į šitą darželį. Didelis pliusas aplinka. O vidaus tvarka visuose darželiuose ta pati. tik nešk, tik duok...
"Dainorėlių" grupės auklėtoja puiki
mano duktė pas ją mokėsi pradinėse klasėse muzikos, tai dar dabar ją puikiai prisimena ir geru žodžiu mini
Mes einam i Spinduliuku grupe ir nieko blogo nematau,vaikas eina noriai kol kas,gal aukletoja buna kartais griezta bet grieztumo reikia ir drausmes,nes jau namie kartais sunku susitvarkyti su dviem vaikais tai pagalvokite kaip grupej apie 20 garsekalbiu.Ir pati savaite buvau su vaiku grupej ir maciau,kaip ateina aukletoja i grupe ir kaip vaikai bega apsikabina aukletoja,bendrauja. Tai mano nuomone gera.
QUOTE(sandritas @ 2008 09 05, 18:03) Mes einam i Spinduliuku grupe ir nieko blogo nematau,vaikas eina noriai kol kas,gal aukletoja buna kartais griezta bet grieztumo reikia ir drausmes,nes jau namie kartais sunku susitvarkyti su dviem vaikais tai pagalvokite kaip grupej apie 20 garsekalbiu.Ir pati savaite buvau su vaiku grupej ir maciau,kaip ateina aukletoja i grupe ir kaip vaikai bega apsikabina aukletoja,bendrauja. Tai mano nuomone gera. O tavo nhuomone tokia pati butu jeigu tu isejus, ir tavo vaika debilu vadintu QUOTE(Donaldziukas @ 2008 09 05, 18:32) O tavo nhuomone tokia pati butu jeigu tu isejus, ir tavo vaika debilu vadintu Na tada pasilaikau savo nuomone,jeigu suzinosiu,kad taip elgiamasi tikrai butu ne kas,net i Kauno diena paskelbciau kaip darzeli elgiamasi,man atrodo kad aukletoja kaip ir tevai turi buti vaikams geras pavyzdys,na dabar man neramu,nes mano vaikas nera is ramesniu vaikuciu
O gal zinote kokie atsiliepimai apie maitinima siame darzelyje
o nuo kelių metų priima į šį darželį? Ir kas nors ėjot užsirašyti į "eilę"? Prieš kiek laiko?
ačiū.
O kokio amžiaus ten priimami mažiausi vaikiukai?
[Labas,gal siais metais lankote ''Spinduleliu ''grupe?Kaip sekasi?Kokie atsiliepimai?]
|