Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anastasija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Black Queen
Savo pirmagime norejau pavadinti retu vardu ir buvau isrinkusi du Aleksandros ir Anastasijos variantus ziurejau ka jie reiskia ir pasirinkau Anastasijos vardeli. Ji isrinkau , nes jinai ji dig atsinese. Jo reiksme prisikelimas, ji gime 2008 metu spalio 28 diena, o 2005 spalio 29 siaubinga nelaime pasiglemze manuo uosvi anapus gyvenimo. Siam vardeliui laimingiausias zodiako zenklas skorpijonas jinai skorpijone , laimingiausia sio vardo diena antradienis jinai gime antradieni , o tinkamaiusios geles jazminai ir orchidejos tai mano mylimiausios geles. jei jau taip daug geru sutapimu tai ir pagalvojau, gal jisai mano mergytei atnes laimes. Ka manote ar tinkama sprendima padariau?
biti atskrend
Vardas kaip vardas. Rusiskas. Man jis tolygus Natalijai, Karinai 4u.gif
Nieko sau
Man tai nei labai gražus, nei negražus šis vardas. Nežinau ar retas g.gif
Bet svarbiausia, jog tu jautei, kad jis tinka tavo mergaitei thumbup.gif
Bahara
Grazus.
Lars
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..
cipliukas
Anastasija labai gražus, moteriškas rusiškas vardas. 4u.gif Primena gražią, išdidžią moterį iš filmo "Pirmyn, gardemarinai". smile.gif
muminukas
QUOTE(Lars @ 2009 04 28, 16:52)
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..
*

O man Nastė kaip tik gražu ax.gif skonio reikalas smile.gif

beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo smile.gif
ciuke
Man Aleksandra labiau patinka, na o Anastasija-vidutinis. Normalus ax.gif .
KRUČKĖ
Gražus rusiškas vardas thumbup.gif
Lars
QUOTE(muminukas @ 2009 04 28, 20:55)
O man  Nastė kaip tik gražu  ax.gif skonio reikalas  smile.gif

beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo  smile.gif
*

Turėjau kaimynę Nastę... Na ji labai geros širdies, bet nelaimingo likimo. Tai man su ja asocijuojasi, dėl to nelabai patinka...
*Liepa18*
Iš kur čia traukiate, kad rusiškas... biggrin.gif

Anastasas, Anastasija – graikų: „prisikėlęs, prisikėlusi“.

Man gražus, moteriškas toks.... Mano a.a. senelė turėjo tokį...
GiedrėM
Ne rusiškas čia vardas bigsmile.gif Tik pas rusus populiaresnis. Kaip Natalija, Aleksandra ir t.t.

Man vardukas gražus 4u.gif
***Žaltvykslė
Labai gražus. O apie našlaitę Nastutę net pasaka lietuviška yra smile.gif
Arvena
o man jis rusiškas,,,, nors ir grakų kilmės...ir nelabai jau retas.. ir man asmeniškai negražus... ax.gif
BET manau tinkamą parinkot - jei jums patinka ir vaikui tinka, o dar tiek sutapimų dėl tų horoskopų ir jūs jais tikit- TAI SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif
bakatita
ka čia ir besvarstyt, jei idejot, šaunuoliai. vardas retas, bet prasmingas, grazus ir moteriškas. ypač jei tiek sutapimu, tai super. mergyte bus labai laiminga, grazi, man asocijuojasi su princese wub.gif
Retisa
mano močiutės toks vardas. buvo labai geras ir gražus žmogus ji. deja tikrai negaliu pasakyti kad gyvenine sekėsi... tikėkimės kad šiomis dienomis gimusiai Anastasijai viskas seksis kuo puikiausiai 4u.gif
Shatura
NE RUSISKAS biggrin.gif
Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai smile.gif Labai skambus ir ipareigojantys atitinkamai elgtis smile.gif Tik jokiais budais ne trumpiniai Sasa ar Nastia.
Silvy
Man patinka,turiu pazistama Anastasija,labai faina mergina bigsmile.gif
Mes ja Nastenka vadinam smile.gif
Lusasita
vardas tikrai ne retas . Nastenku, Nastiu rusijoj pilna. O ir Lietuvoj Nastuciu nemazai, tiesa nemazyciu. Mano anyta Anastasija. ( tetis Aleksandras ), nors abu jie gryni lietuviai.
LapeUrsa
Grazus ir tikrai ne retas tarp rusu (net ir Lietuvos) smile.gif
sena niekšė
QUOTE(biti atskrend @ 2009 04 28, 17:16)
Vardas kaip vardas. Rusiskas. Man jis tolygus Natalijai, Karinai 4u.gif
*

kuom bloga Natalija? dry.gif

o Anastasija thumbup.gif thumbup.gif

Lantaja
Man vardas Anastasija labai gražus thumbup.gif O jei dar netrumpinsit varduko kviesdami Nastenka ar dar kaip kitaip, tai tikrai bus retas vardas mirksiukas.gif
karba
Anastasija - gan retas vardas, man negirdėtas. Nebent iš filmų, romanų daugiau. Gražus vardas ir mielas ausiai biggrin.gif
Benedicta
Man grazus, senoviskas aristokratishkas vardas. Mano vyro mociute buvo Anastazija, lietuvishkame Moletu kraste. grazu. Grazus trumpinys Nastute, toks lietuvishkai skambantis.
Lesia
smile.gif thumbup.gif vardas laaaabai grazus
RHA
QUOTE(Shatura @ 2009 05 01, 00:21)
NE RUSISKAS biggrin.gif
Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai smile.gif Labai skambus ir ipareigojantys atitinkamai elgtis smile.gif Tik jokiais budais ne trumpiniai Sasa ar Nastia.
*

Anastasija man nelabai, o Alexandra thumbup.gif Del aristokratiskumo tai visiskai sutinku: abu vardai labai rimti ir solidus.
jurida28
Man grazus sis vardas, mano babce Anastazija, na nzn tiksliai ar tik tariam taip ar ir rasosi, reikes atkreipti demesi kai busim kaime.O vadina ja nastazia ax.gif
mezgimas.virbalais
Anastasija - geras, rimtas vardas.
Tigris
Vardas gal ir gazus. Bet kad tik neimtu vaikai mokykloje Stase pravardziuoti doh.gif
Black Queen
Dekuj uz jusu nuomone, tiesa sakant tikejausiu ziauriu jusu komentaru biggrin.gif Labai jau pamaloninot man sirdele, dabar galiu nedvejoti, kad tinkama sprendima padariau 4u.gif wub.gif
uoga22
Man irgi labai labai gražus vardas. vadintų Nastia lotuliukas.gif
maybe24
Grazus vardas,as jo netrumpinciau ax.gif
Astron
Labai grazus abu vardai, Anastasija ypac patrauklus mergaitei mirksiukas.gif O dar kaip kilmingai skamba abu vardai thumbup.gif wub.gif
Kazkada, gal kokiu 12m. budama, labai norejau pasikeist varda i Anastasija arba Aleksandra ax.gif lotuliukas.gif Bet suejo 16 ir praejo tas noras, kazkaip susitaikiau su savo vardu, tik pakeiciau jo forma ir pradejau prisistatinet ne Ana, o Aniuta. Dabar visi tik taip ir vadina thumbup.gif blush2.gif Dar supratau, kad isvis turiu dziaugtis, jog pavadino mane Ana, ne Jelena, kaip is pradziu norejo... doh.gif
Vardas Anastasija nera rusiskas, o jei ir butu, tai kokia cia blogybe? dry.gif protest.gif
Ziuriu cia Lietuvoj iki siol netoleruojama viskas kas rusiska... schmoll.gif Per tai labai kencia vaikai mokyklose... Is tevu pereme neapykanta rusams vaikai paskui skriaudzia rusiukus... Liepia nesdintis atgal i Rusija, net jei vaikas gimes Lt ir gyvenime nebuves Rusijoj, dargi yra pusiau lietuvis, tik is tecio gaves rusiska pavarde verysad.gif Na tiek to, ne i tema nuklydau doh.gif blush2.gif Soriuka ax.gif blush2.gif
Odri_ana
Mes norėjome savo dukrytei duoti vardą Anastasija, mums labai gražus, tačiau sakė,kad negalima vaikams duoti senelės varda, nes anyta vardu Anastasija. 4u.gif
Black Queen
QUOTE(Astron @ 2009 05 21, 17:50)
Labai grazus abu vardai, Anastasija ypac patrauklus mergaitei mirksiukas.gif O dar kaip kilmingai skamba abu vardai thumbup.gif  wub.gif
Kazkada, gal kokiu 12m. budama, labai norejau pasikeist varda i Anastasija arba Aleksandra ax.gif  lotuliukas.gif  Bet suejo 16 ir praejo tas noras, kazkaip susitaikiau su savo vardu, tik pakeiciau jo forma ir pradejau prisistatinet ne Ana, o Aniuta. Dabar visi tik taip ir vadina thumbup.gif  blush2.gif Dar supratau, kad isvis turiu dziaugtis, jog pavadino mane Ana, ne Jelena, kaip is pradziu norejo...  doh.gif
Vardas Anastasija nera rusiskas, o jei ir butu, tai kokia cia blogybe?  dry.gif  protest.gif
Ziuriu cia Lietuvoj iki siol netoleruojama viskas kas rusiska...  schmoll.gif  Per tai labai kencia vaikai mokyklose... Is tevu pereme neapykanta rusams vaikai paskui skriaudzia rusiukus... Liepia nesdintis atgal i Rusija,  net jei vaikas gimes Lt ir gyvenime nebuves Rusijoj, dargi yra pusiau lietuvis, tik is tecio gaves rusiska pavarde verysad.gif  Na tiek to, ne i tema nuklydau doh.gif  blush2.gif Soriuka ax.gif  blush2.gif
*

Mano vardas irgi Ana biggrin.gif ir mene nuo vaikystes vadina Aniuta 4u.gif .As pati esu ruse, mano vyras rusas ,ir mes norejom tik rusisko vardo savo vaikui drinks_cheers.gif
Aura88
man tai grazus vardas smile.gif
Raile
QUOTE(Aura88 @ 2009 05 24, 20:07)
man tai grazus vardas  smile.gif
*

thumbup.gif wub.gif man grazu... Iskart kilo mintis, kad tai rusiskas vardas, bet prisiminiau, kad mano mociutes pussesere buvo Anastasija ax.gif Ja Nastute visi vadino wub.gif
fyfačka
man ne unsure.gif unsure.gif
rdina
man grazus mirksiukas.gif bet svarbiausia,kad tau patiktu ir dar kai tiek idomiu ir graziu sutapimu... rolleyes.gif
pukuotukas
Visai grazus vardas, svarbu , kad jums patinka ir kad mergytej tinka 4u.gif
seimynele :)
Dabar man sis vardas labai grazus thumbup.gif jis man toks skambus 4u.gif be to mano vardas toks pat blush2.gif vaikysteje man jis nepatiko nes miestelyje buvau vienintele tokiu vardu arba bent jau negirdejau kad daugiau Anastasiju butu. bet kai uzaugau tas vardo skambejimas man patinka. be to jis daug kam asocijuojasi su rusiskom pasakom, ir su tuo kad Anastasijos yra grazios geros svelnios mergaites wub.gif
JustinQ
Tikrai gražus ir solidus vardas, o ir trumpiniai tokie kaip Nastia ar Nastenka man irgi gražiai skamba mirksiukas.gif , tikiu, kad taip ir vadinsit mergytę, nes trumpiau ir meiliau smile.gif
čiaudanti bitė
QUOTE(cipliukas @ 2009 04 28, 18:36)
Anastasija labai gražus, moteriškas rusiškas vardas.  4u.gif Primena gražią, išdidžią moterį iš filmo "Pirmyn, gardemarinai". smile.gif
*

drinks_cheers.gif bet rusiškai jis gražiau skamba ax.gif
**Gin**
nelabai schmoll.gif
jurgita081
Tokiu ilgu vardu faktas, kad nevadins, mano pazystamos Anastasijos vadinamos NASTIA.
DRastapkeviciene
Man asmeniskai nelabai blush2.gif
egi
Labai grazus vardas tuo, kad jis ne is niekur smile.gif ( na tiek visokiu sutapimu lyg kazkieno is auksciau skirtas blush2.gif ) , mano dukrytes taip pat vardas labai retas ir ne lietuviskas daug kam gal ir negrazus...
V&A
man grazus vardas. beje rusu kalboje naudojamas daznai wink.gif mociute mano buvo Anastasija.
Black Queen
QUOTE(JustinQ @ 2009 07 14, 22:22)
Tikrai gražus ir solidus vardas, o ir trumpiniai tokie kaip Nastia ar Nastenka man irgi gražiai skamba  mirksiukas.gif , tikiu, kad taip ir vadinsit mergytę, nes trumpiau ir meiliau  smile.gif
*

Mes ja ir vadinama Nastia wub.gif
l'eau
man nepatinka ilgi vardai, bet šis būtų nieko jei ne tragiškas trumpinys nastia schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.