Savo pirmagime norejau pavadinti retu vardu ir buvau isrinkusi du Aleksandros ir Anastasijos variantus ziurejau ka jie reiskia ir pasirinkau Anastasijos vardeli. Ji isrinkau , nes jinai ji dig atsinese. Jo reiksme prisikelimas, ji gime 2008 metu spalio 28 diena, o 2005 spalio 29 siaubinga nelaime pasiglemze manuo uosvi anapus gyvenimo. Siam vardeliui laimingiausias zodiako zenklas skorpijonas jinai skorpijone , laimingiausia sio vardo diena antradienis jinai gime antradieni , o tinkamaiusios geles jazminai ir orchidejos tai mano mylimiausios geles. jei jau taip daug geru sutapimu tai ir pagalvojau, gal jisai mano mergytei atnes laimes. Ka manote ar tinkama sprendima padariau?
Vardas kaip vardas. Rusiskas. Man jis tolygus Natalijai, Karinai
Man tai nei labai gražus, nei negražus šis vardas. Nežinau ar retas
Bet svarbiausia, jog tu jautei, kad jis tinka tavo mergaitei
Grazus.
Man tai gražus. Bet jei vadins Naste tai tada nea..
Anastasija labai gražus, moteriškas rusiškas vardas.
QUOTE(Lars @ 2009 04 28, 16:52) O man Nastė kaip tik gražu beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo
Man Aleksandra labiau patinka, na o Anastasija-vidutinis. Normalus
Gražus rusiškas vardas
QUOTE(muminukas @ 2009 04 28, 20:55) O man Nastė kaip tik gražu beje, vardas graikiškas, ne rusiškas. ir mano močiutės kartoje buvo palyginti populiarus, nors gyveno labai lietuviškame krašte, kuriame nebuvo daug slavų tautybės žmonių. Nastukom vadindavo Turėjau kaimynę Nastę... Na ji labai geros širdies, bet nelaimingo likimo. Tai man su ja asocijuojasi, dėl to nelabai patinka...
Iš kur čia traukiate, kad rusiškas...
Anastasas, Anastasija graikų: prisikėlęs, prisikėlusi. Man gražus, moteriškas toks.... Mano a.a. senelė turėjo tokį...
Ne rusiškas čia vardas
Man vardukas gražus
Labai gražus. O apie našlaitę Nastutę net pasaka lietuviška yra
o man jis rusiškas,,,, nors ir grakų kilmės...ir nelabai jau retas.. ir man asmeniškai negražus...
BET manau tinkamą parinkot - jei jums patinka ir vaikui tinka, o dar tiek sutapimų dėl tų horoskopų ir jūs jais tikit- TAI SĖKMĖS
ka čia ir besvarstyt, jei idejot, šaunuoliai. vardas retas, bet prasmingas, grazus ir moteriškas. ypač jei tiek sutapimu, tai super. mergyte bus labai laiminga, grazi, man asocijuojasi su princese
mano močiutės toks vardas. buvo labai geras ir gražus žmogus ji. deja tikrai negaliu pasakyti kad gyvenine sekėsi... tikėkimės kad šiomis dienomis gimusiai Anastasijai viskas seksis kuo puikiausiai
NE RUSISKAS
Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai
Man patinka,turiu pazistama Anastasija,labai faina mergina
Mes ja Nastenka vadinam
vardas tikrai ne retas . Nastenku, Nastiu rusijoj pilna. O ir Lietuvoj Nastuciu nemazai, tiesa nemazyciu. Mano anyta Anastasija. ( tetis Aleksandras ), nors abu jie gryni lietuviai.
Grazus ir tikrai ne retas tarp rusu (net ir Lietuvos)
Man vardas Anastasija labai gražus
Anastasija - gan retas vardas, man negirdėtas. Nebent iš filmų, romanų daugiau. Gražus vardas ir mielas ausiai
Man grazus, senoviskas aristokratishkas vardas. Mano vyro mociute buvo Anastazija, lietuvishkame Moletu kraste. grazu. Grazus trumpinys Nastute, toks lietuvishkai skambantis.
QUOTE(Shatura @ 2009 05 01, 00:21) NE RUSISKAS Man labai grazus Anastasija ir Alexandra. Buciau gal ir taip pavadinusi mazaja, bet teta Anastasija, o mocute Alexandra. Tokie aristokratiski vardai Anastasija man nelabai, o Alexandra
Man grazus sis vardas, mano babce Anastazija, na nzn tiksliai ar tik tariam taip ar ir rasosi, reikes atkreipti demesi kai busim kaime.O vadina ja nastazia
Anastasija - geras, rimtas vardas.
Vardas gal ir gazus. Bet kad tik neimtu vaikai mokykloje Stase pravardziuoti
Dekuj uz jusu nuomone, tiesa sakant tikejausiu ziauriu jusu komentaru
Man irgi labai labai gražus vardas. vadintų Nastia
Grazus vardas,as jo netrumpinciau
Labai grazus abu vardai, Anastasija ypac patrauklus mergaitei
Kazkada, gal kokiu 12m. budama, labai norejau pasikeist varda i Anastasija arba Aleksandra Vardas Anastasija nera rusiskas, o jei ir butu, tai kokia cia blogybe? Ziuriu cia Lietuvoj iki siol netoleruojama viskas kas rusiska...
Mes norėjome savo dukrytei duoti vardą Anastasija, mums labai gražus, tačiau sakė,kad negalima vaikams duoti senelės varda, nes anyta vardu Anastasija.
QUOTE(Astron @ 2009 05 21, 17:50) Labai grazus abu vardai, Anastasija ypac patrauklus mergaitei Kazkada, gal kokiu 12m. budama, labai norejau pasikeist varda i Anastasija arba Aleksandra Vardas Anastasija nera rusiskas, o jei ir butu, tai kokia cia blogybe? Ziuriu cia Lietuvoj iki siol netoleruojama viskas kas rusiska... Mano vardas irgi Ana
man tai grazus vardas
man ne
man grazus
Visai grazus vardas, svarbu , kad jums patinka ir kad mergytej tinka
Dabar man sis vardas labai grazus
Tikrai gražus ir solidus vardas, o ir trumpiniai tokie kaip Nastia ar Nastenka man irgi gražiai skamba
nelabai
Tokiu ilgu vardu faktas, kad nevadins, mano pazystamos Anastasijos vadinamos NASTIA.
Man asmeniskai nelabai
Labai grazus vardas tuo, kad jis ne is niekur
man grazus vardas. beje rusu kalboje naudojamas daznai
man nepatinka ilgi vardai, bet šis būtų nieko jei ne tragiškas trumpinys nastia
|