Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batai - treniruoklai, kas tai?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
Ausruze
as tai usa pirkau draugas padejo,susitaupe apie260lt,bet kai doleris pakilo tai skirtumas ir keicias.pirkau pries naujus.cia tai plesia ir glosto doh.gif
Elli.V
Pirkau RYN batukus už 425Lt Pėdos centre, Kaune

http://www.pedoscentras.lt/lt/katalogas/fi...ai/tracker.html

Netikiu, pasakomis, kad su šiais batais numetamas svoris ir tampama barbėmis.

Tačiau išbandžiau ir įsitikinau, kad juos užsidėjus laikysena tampa taisyklinga (man tai aktualu, nes dažniausiai einu susikūprinusi).

Jaučiu kaip einant pėdą dedu nuo kulno link pirštų, lyg būčiau basa, nepalikdama viso kūno apkrovos vien kulnui.

Radvile99
QUOTE(tanneraz @ 2009 09 18, 12:59)
Del to dauguma ir nepasiekia norimu rezultatu,nes prikurta daug visokiu marketinginiu elementu.Zmones aisku visada iesko kazkokio lengvesnio budo,todel ir susigundo visokiais stebuklingais aplinkeliais,vietoj to,kad darytu ta ka reikia.Kaip butu gerai nusiperki stebuklingus batus ir numeti visa nereikalinga antsvori,sustiprini raumenis ir t.t. Bet to deja nebus doh.gif
As kazkaip tikiuosi,kad tuos batus cia gina suinteresuoti asmenys,nes kazkaip gaila butu,kad reklama gali taip paveikti paprastus zmones cool.gif
*

pritariu beje jau padevetuose ju buna ar tai nereiskia kad turetojai ju sukudo ir perleido kitiems biggrin.gif
tanneraz
QUOTE(Radvile99 @ 2010 07 20, 18:43)
pritariu beje jau padevetuose ju buna ar tai nereiskia kad turetojai ju sukudo ir perleido kitiems biggrin.gif
*

Pralinksminot lotuliukas.gif thumbup.gif
Linos
Sveikos mergaitės! Žinot pirkau tuos RYN batukus. Apsisprendžiau paprastai, į mano dukters mokyklą su masajų batais atėjo viena mama, kuri juos nešioja jau apie 10 metų, tai kaip pradėjo apie juos pasakoti, kaip pradėjo juos girti. Ji pirmuosius batus gavo dovanų iš užsieniečių, tai matyt užsienyje jie jau seniai yra, tik pas mus neseniai pasirodė. Kitas žmogus tokius batus gyręs buvo mano stomatologė, todėl susigundžiau ir nusipirkau. Matavausi parduotuvėj ir MBT, bet jie tokie minkštoki pasirodė, su jais sunkiau gaudyti lygsvarą, bet jie dar efektyvesni. RYN stabilesni ir kainavo 500 litų, tai griebiau rynus. O dabar ką pastebėjau po savaitės nešiojimo, tikėkit netikėkit, bet išgražėjo užpakalis ( per savaitę!!!), jis pas mane toks riebokas ir nusikabinęs buvo. Celiulito neturėjau nes, kai tapau vegetare tai susitvarkė tas reikalas, bet nuo batukų šlaunų užpakalinė pusė labai pagražėjo ir pastangrėjo. Žinokit, iš to džiaugsmo pirkau garų puodą, laikausi dietos ir ne mažiau kaip valandą su rynais vaikštinėju tokiu sparčiu žingsniu. Taip varau kiekvieną dieną jau visa savaitė, nes šiaip tai tinginė esu, sėdžiu namie, o visur važinėju su mašina, tai ta prisiverstinė treniruotė man labai į naudą. Dabar dėl to mano užpakalio. Esu sportavus, turiu namie elipsinį teniruoklį, stakles su svarmenimis, bet tokį stebuklą su užpakaliu padarė tik šie nuostabūs batai. Su treniruokliais specialiai reikia prisiversti dirbti, o su batais eiti gali visur. Apie kitas tų batų naudas rašyti negaliu, nes daugiau jokių problemų nei su stuburu, nei su laikysena neturėjau. Bet noriu pasakyti štai ką, manau, kad batus peikti ar girti gali tik tie, kurie juos nešiojo. Nemanau, kad etiška būtų sakyti, kad batai niekam tikę nes jų kaina didelė ar jie atsidūrė skuduryne. Nes kai skaičiau komentarus, tai jie man nepadėjo apsispręsti, atvirkščiai - nuvylė.O dabar, kai pakalbėjau su tom moterim kurios nešioja, matau kiek vos nepraradau. Taigi, mielos komentatorės, geriau rašyti ''Tuėjau tokius batus man jie nepatiko'' ir vardinti konkrečias priežastis kodėl, kad žmonės būtų informuoti, o ne pilstyti iš tuščio į kiaurą. Jeigu ką įžeidžiau, labai atsiprašau. Batus pamilau vos apsiavus, negaliu to nutylėti. Po savaitės, jei kam bus įdomu, parašysiu kaip einasi reikalai toliau. Gero savaitgalio! 4u.gif
Jubabuba
Aš MBT naudoju jau ~3 men., stengiuosi su jais bent pora kartu per savaite iseiti pasivaikscioti po valanda, plius juos aunuosi vaziuodama i parduotuves, etc. (ten gi irgi nemazai vaiksciot tenka biggrin.gif ). Is pradziu teko ismokti su jais taisyklingai vaikscioti, ir pradzioj po valandos pasivaiksciojimo jausdavausi maloniai pavargus, kaip po geros treniruotes. Kazkokiu ypatingu stebuklu gal ir nenutiko del ju, bet bendras koju/slaunu raumenu tonusas tikrai geresnis, plius tikrai issitiesino laikysena. Tiesa, pora kg per ta laika irgi dingo, bet nezinau, kieno deka - ar MBT, ar del to, kad saldumynus truputi stengiuosi riboti. O gal ir nuo abieju smile.gif Maniskiai batai su goretex'u, tai siltu oru kojos juose nepraikaituoja, o dar pries pora dienu vaikstant (jau prie minusines temperaturos) kojos nesusalo (padas gi baisiai storas ir turbut sulaiko salti) Reziumuojant - man tie batai labai patinka, kitu laisvalaikio batu visai nebenoriu nesioti, ir efekta jie turbut duoda nuolat, reguliariai juos nesiojant. Ta ir ketinu toliau daryti ax.gif
jautiena
as irgi nusigriebiau sau MBT, 70eur nauji (airijoj as). niekada neplanavau ju pirkti, bet taip atsitiktinai teko pasimatuoti ir labai patiko jais eiti, tai ir nusipirkau.
nors netikiu visais ju ale daromais stebuklais, bet tikrai smagu su tokiais batais vaikcioti - kulnas/padas minksti sugeria visa atatranka, kojos atrodo pacios eina, 100 myliu nueiciau, labai jau lengva su jais eiti smile.gif
Linos
Taigi vėl grįžau, bet papasakosiu mažai, nes batus teko pamiršti per tą sniegą ir ledą biggrin.gif . Vakar išėjau, tai vos iš juoko nesprogau -visos bobutės eina narsiai, tik aš kaip karvė ant ledo lotuliukas.gif Žinokit, labai gaila, kad negaliu jų nešioti kol kas, kai tik galėsiu vėl prašysiu wub.gif
astor
QUOTE(Linos @ 2010 12 10, 10:44)
Taigi vėl grįžau, bet papasakosiu mažai, nes batus teko pamiršti per tą sniegą ir ledą  biggrin.gif . Vakar išėjau, tai vos iš juoko nesprogau -visos bobutės eina narsiai, tik aš kaip karvė ant ledo lotuliukas.gif  Žinokit, labai gaila, kad negaliu jų nešioti kol kas, kai tik galėsiu vėl prašysiu wub.gif
*

Yra ir žieminių. 4u.gif
Linos
QUOTE(astor @ 2010 12 10, 18:55)
Yra ir žieminių. 4u.gif
*

Ačiū, žinau, kad yra, bet tas išgaubtas padas per mūsų nevalytus kelius nelabai tinka. Per tą išsigaubusią vietą batai čiuožia kaip pasiutę smile.gif . Bandžiau eiti gumbuotu sniegu iki parduotuvės, tai jau galvojau teks skambinti vyrui , kad namo parsivežtų lotuliukas.gif . Vargais negalais grįžau, bet kadangi nebuvo taisyklingai statoma koja, tai iš vargo gavosi šnipštas. Laukiu nesulaukiu pavasario ir lygaus asfalto, tada būtinai parašysiu rezultatus. Tarkim, kai važiuojam savaitgalį į Akropolį tai užsidedu juos, bet geriausia tokius batus dėvėti, planuojant nueiti ilgesnes distancijas. Aišku girdėjau ir vieną blogą atsiliepimą, atseit viena gydytoja pareiškė, kad norint turėti problemų su stuburu, reikia įsigyti tokius batus. Tačiau nieko neaiškino ir nekomentavo. Jeigu yra kokių nors duomenų, tai privalo argumentuoti, ar ne taip?
RutaPuta
Na neiskenciau ir as vakar vakare uzsisakiau siuos batus is interneto smile.gif))Uz 80 Eu, dar turejau nuolaida 20% smile.gif Senai senai, kai buvau nescia siuos batus matavausi vaistinej, bet vaistininke parekomendavo ju nepirkti kol nescia ir kol maitinsiu leliuka, kuom tai susije iki siol nezinau ir nesiaiskinau smile.gif)) Bet dabar jau mano mergyte paaugus, todel uzsisakiau, manau busiu patenkinta smile.gif)) Gausiu kovo 3 diena, ir veliau parasysiu kaip patinka smile.gif))
Tiesa, pamirasau paminet, as Airijoj, pas mus sie batai jau senai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.