Mirtinai noriu mumesti beveik 5 kg...o labai tingisi eiti i sporta...be to, rasoma, kad jie padeda islaikyti tiesia nugara, irgi gerai;)
pasidalinkite savo nuomone, busiu laaaaaaaaaaaaaaabai dekinga:0
aciu mielosios super mamytes;)
Mielos mergaitės, sugunde mane straipsniai apie MBT (Masaju basu koju technologija) batus - treniruoklius:) Galbut jus jais jau domejotes, gal jusu draige, mama, teta jau nesioja juos?
Mirtinai noriu mumesti beveik 5 kg...o labai tingisi eiti i sporta...be to, rasoma, kad jie padeda islaikyti tiesia nugara, irgi gerai;) pasidalinkite savo nuomone, busiu laaaaaaaaaaaaaaabai dekinga:0 aciu mielosios super mamytes;)
Blin, kaip butu gera - uzsidejai batus ir nera 5 kilogramu
Tik deja realybe kitokia - turi tokius rezultatus kiek pastangu idedi
O ką teta sako? Gal nuo jų neskauda kojų,kaip man paskutiniu metu kojas skauda...nežinau nei ką daryt,skau gal nuo ištampytų rauščių(jaunystėje), nes su venom tvarkoj. O batų kaina?
Jei tuos batukus apsiavus sėdėsi prie TV, gali ir nepadėti, jei su jais dažniau eisi sportuoti, negu prie šaldytuvo gal ir padės. Šiaip jų technologija gana sudėtinga mažai judant ir daug valgant mechanizmas neveikia. Beje, kinietiškos šlepetės už 3,- Lt veikia tuo pačiu principu.
Dar vienas straipsnis Impulso tinklalapy užmeskit akį, kam įdomu http://www.impuls.lt/lt/bendras/naujienos?...=181&page=1
Esu jau ankščiau skaičius apie tuos batus,jie labai brangūs ir nemanau,tad paprastam žmogui verta tiek mokėt už tuos batus, verčiau pinigus investuot į sveiką maistą,kokį treniruoklį ar organizmą valantį maisto papildą.Jai daug judėsi,vaikščiosi,bėgiosi,tai ir su paprastais batais pasieksi gerų rezultatų,jai nieko nedarysi tai jokie batai nepadės.Jie tik judėjimą daro patogesnį ir gal kiek efektyvesnį.
čia galit pasižiūrėt kaip jie atrodo: http://www.swissmasai.lt/Default.aspx?gcli...&lang=lt-LT
victorioj secret yra kazkokios slepetes ,kuriom vaisktant dega kcal daugiau
Linute, jau radau info:)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir buvau siandien matuotis;) tik dar pasilikau pora dienu pasvarstymui, kuriu noriu, nes ju ten yra nemazai graziu modeliuku. o batukus radau audimo parduotuveje, vilniuje. sake, kad yra ir kaune, klaipedoje.
daugiau informacijos: www.mbtbaltic.lt QUOTE(linute23 @ 2009 04 29, 15:43) Blin, kaip butu gera - uzsidejai batus ir nera 5 kilogramu Papildyta: mieloji, pasidomejau internete, ir pardaveja maloniai pakonsultavo. tie batukai, pasirodo yra tikriausiai geriausias sveikatos isradimas:) issprendzia zmonems skaudamas sunkias kojas (na zinai, kaip buna, grizti namo ir nori kojas uzsikelti, nes skauda, tinsta ir pan), gelbsti turintiems sanariu problemas ar nugaros skausmus, nes privercia eiti tik tiesiomis. sake pradejus nesioti, pirmomis dienomis skauda kojytes, nes pradeda dirbti raumenukai, kurie iki tol nedirbo, o paskui pripranti, ir kaip tik kojas jauciasi patogiai, dingsta visi skausmai. uzsivedziau cia as jais:) geras sprendimas pavasariuiiiiiiiiiiii:) noriu:)! QUOTE(ajd @ 2009 04 30, 10:10) O ką teta sako? Gal nuo jų neskauda kojų,kaip man paskutiniu metu kojas skauda...nežinau nei ką daryt,skau gal nuo ištampytų rauščių(jaunystėje), nes su venom tvarkoj. O batų kaina? Papildyta: na pagrindine mintis tame, kad su jais vaikstant dirba koju, uzpakaliuko raumenys, kurie su iprastais batukais vaiktsant, nejuda ir miega gudu miega:) uztat, ir sake, kas bandes, kad pirmomis dienomis galima juos aveti tik po kelias valanda - nes pradeda dirbti mano mineti raumenukai ir gali skaudeti jie paskui, kaip po gero sporto. zodziu, suoliuoji i parduotuve, ir tuo paciu sportuoji;) man patinka:) QUOTE(astor @ 2009 04 30, 15:41) Tai,kas su šlepetėm,nei pabėgiosi,nei greit pavaikščiosi,o šliurindama atostoginiu greičiu kažin ar labai jau sudeginci tas kcal. QUOTE(Irmute23 @ 2009 04 30, 17:54) Linute, jau radau info:)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir buvau siandien matuotis;) tik dar pasilikau pora dienu pasvarstymui, kuriu noriu, nes ju ten yra nemazai graziu modeliuku. o batukus radau audimo parduotuveje, vilniuje. sake, kad yra ir kaune, klaipedoje. ir kokia kaina QUOTE(Indrute_20 @ 2009 05 01, 13:33) Tai vat,kad nusiperki kokį gerą treniruokli ir gali sportuot 10metų,o batai susidėvi,o ypač Lietuvos šaligatviais vaikštant.Jai turi daug pinigų tai kaip sakant gali pirkt ir tą ir tą ir kas tie 700lt ant gerų batų,bet kai negali sau tiek leist,tai kažin ar verta,geriau nusipirkt patogius ir pigesnius ir pasportuot,o ypač vasara kai yra tiek galimybių,aš pvz. minu steperį,o kai gražus oras važiuoju su dviračių pasivažinėt ir efektas superinis.
mano drauge jau pora metu vaiksto su tokiais batais ir dziaugiasi kad kojos pasidare lieknesnes ir uzpakaliukas stangresnis. Tad as ir pati nusprendziau susitaupyti ir isigyti pora tokiu batuku
QUOTE(Voveryte202 @ 2009 05 06, 13:45) tik man tie MBT pagal dizaina nekokie visai buvo - bet kaip tik sporto klube buvo RYN firmos batu pristatymas O kiek kainuoja tie RYN firmos batai, gal pigiau? Ar jie analogiški MBT? Šiaip ir aš svajoju apie tuos batus, bet man kai kas sako, kad palaukčiau, nes turėtų vėliau atpigt... Kažin, ar atpigs?.. Mano draugė neseniai nusipirko tuos batus, tai pirmieji įspūdžiai - trumpai pavaikščiojus jau kojos skauda, raumenys visi įsitempę!
[quote=tanneraz,2009 08 31, 22:03]
Ir kokia to skausmo nauda? Na tai reiškia - raumenys dirba smarkiau nei įprastai, o skauda tik pradžioj, kol kojos neįpratę prie tokio fizinio krūvio Po savaitės jau draugė pajuto, jog kojų raumenys sutvirtėjo
Sveiki,
jau kelis menesiukus aviu MBT batukus kas liecia skausmingu koju-tai buvo tik pirma diena, nes as nepaisiant draudimo ilgai vaksciuoti prie juros sukopiau geras 6-7 valandas tikrai persiskirsto kruvis, kadangi turiu nesveika nugara tai tikrai pajutau palengvejima. o kas liecia ar jie atpigs, gal...jei turite laiko laukti,kiek ziurejau tai kaina jie laiko, taigi pasitaupiau ir nusipirkau
dabar ir reebok isleido kedus tokiu principu pagamintus tik kad apie 250lt kainuoja. beje nemanau, kad cia placebo efektas. jus isbandykite. jausmas yra lyg ant pagalviu vaiksciotum. tai visai kitokia avalyne, kurios tiesiog neiseina palyginti su paprastais batais
QUOTE(tanneraz @ 2009 09 14, 19:31) Kaip ir siu stebuklingu batu neiseina palyginti,kad ir su elementariu elipsiniu treniruokliu Treniruokliai verčia dirbt vienus ar kitus raumenis,skirtingi batai taip pat,paprastus aukštakulnius dėvint įsitempia kojų raumenys,taip,kad skirtingi batai skirtingoj padėtį kūną laiko.Kalorijos dega net miegant ar vaikštant jai norit žinot.Tas elipasiukas irgi liks tik marketinginiu triuku jai stovės kampe apdulkėjas arba mynsit,o paskui gerai prisivalgysit,visi būdai yra tik vienas iš elementų iki tikslo,nėra vieno ir stebuklingo.O šeip avalynės forma,kokybė turi įtakos stuburui,kūnui ir bendrai savijautai,yra batų,kad net aukštu kulnu atrodo eini kaip basa,o yra tokių kur net žemu kulniuku nusivarai nuo kojų,nes lenktis nepatogi ar dar kas.
Bet žiema artinasi
QUOTE(PA-ry-žius @ 2009 09 15, 15:05) manau,kad yra tinkamų ir žiemai, Tambo bleack ar kažkaip panašiai vadinas,bandžiau įmest konkrečiai tuos bet vistiek pagrindinį puslapį meta,bet paspaudus rodyklę speceli avalynė rodo http://www.swissmasai.lt/Products.aspx QUOTE(astor @ 2009 09 15, 01:01) Del to dauguma ir nepasiekia norimu rezultatu,nes prikurta daug visokiu marketinginiu elementu.Zmones aisku visada iesko kazkokio lengvesnio budo,todel ir susigundo visokiais stebuklingais aplinkeliais,vietoj to,kad darytu ta ka reikia.Kaip butu gerai nusiperki stebuklingus batus ir numeti visa nereikalinga antsvori,sustiprini raumenis ir t.t. Bet to deja nebus As kazkaip tikiuosi,kad tuos batus cia gina suinteresuoti asmenys,nes kazkaip gaila butu,kad reklama gali taip paveikti paprastus zmones QUOTE(tanneraz @ 2009 09 18, 12:59) Del to dauguma ir nepasiekia norimu rezultatu,nes prikurta daug visokiu marketinginiu elementu.Zmones aisku visada iesko kazkokio lengvesnio budo,todel ir susigundo visokiais stebuklingais aplinkeliais,vietoj to,kad darytu ta ka reikia.Kaip butu gerai nusiperki stebuklingus batus ir numeti visa nereikalinga antsvori,sustiprini raumenis ir t.t. Bet to deja nebus As kazkaip tikiuosi,kad tuos batus cia gina suinteresuoti asmenys,nes kazkaip gaila butu,kad reklama gali taip paveikti paprastus zmones Aš tai visiškai nesu suinteresuotas asmuo ir batų neginu,bet žinau kad bet koks fizinis aktyvumas(bėgimas,vaikščiojimas)degina kalorijas,nes kuo daugiau judi tuo daugiau energijos sunaudoji.Faktas jai sėdėsi parke ant suoliuko ir kimši spurgas ir įsivaizduosi,kad jau lieknėji ,nes turi stebuklingus batus tai bus nesamonė.Kuo daugiau fizinio judėjimo,taisiklingos ir sveikos mitybos.Paprasti dalykai-vietoj lifto laiptai,į parduotuvę su dviračiu arba pėstute,jai nėra galimybės pabėgiot tai steperį pamint,lanką pasukt,pašokt pagal muzika.Žmonės nesulėknėja ne dėl to,kad ieško stebuklingų būdų,o dėl to,kad renkas lengviausius-kur guli ir lieknėji.O gera ir kokybiška avalinė dar niekam nepakenkė. QUOTE(astor @ 2009 09 21, 16:28) Aš tai visiškai nesu suinteresuotas asmuo ir batų neginu,bet žinau kad bet koks fizinis aktyvumas(bėgimas,vaikščiojimas)degina kalorijas,nes kuo daugiau judi tuo daugiau energijos sunaudoji.Faktas jai sėdėsi parke ant suoliuko ir kimši spurgas ir įsivaizduosi,kad jau lieknėji ,nes turi stebuklingus batus tai bus nesamonė.Kuo daugiau fizinio judėjimo,taisiklingos ir sveikos mitybos.Paprasti dalykai-vietoj lifto laiptai,į parduotuvę su dviračiu arba pėstute,jai nėra galimybės pabėgiot tai steperį pamint,lanką pasukt,pašokt pagal muzika.Žmonės nesulėknėja ne dėl to,kad ieško stebuklingų būdų,o dėl to,kad renkas lengviausius-kur guli ir lieknėji.O gera ir kokybiška avalinė dar niekam nepakenkė. As su jumis vissiskai sutinku Tada ir vadinam siuos batus tiesiog gera kokybiska avalyne,o ne batais treniruokliais O kas visgi nutaret treniruotis siu batu pagalba,siulau nepamirsti ir virsutines kuno dalies ir isigyti si nuostabu isradima: http://www.youtube.com/watch?v=4S3C4AC908w Dabar jus pasiruose visapusiskam kuno vystymui
Sveikutės.
Na apie šiuos batus ir aš pasisakysiu ką žinau. Prieš gerus metus juos pati matavausi vienoje Londono parduotuvėlėje. Kadangi ten dirbau fizinį darbą, o turėjau ir turiu problemų su stuburu po epidiūro. Netikiu tokiomis reklamomis, vaidnu tai nesąmone. Bet užsidėjusi tuos batus bevaikščiojant ir bestoviniuojant su jais parduotuvėje, kol pardavėja išaiškino visus jų privalumus ir veikimo principą, man nustojo skaudėti nugarą(ėjau iš po darbo ir labai skaudėjo). Nežinau, ar tai sutapimas, ar tiikrai čia jų toks poveikis. Davė man pardavėja ir bukletų ir kompaktą pasiskaitymui. Nepirkau aš jų, nes 100svarų pasirodė dideli pinigai Tai tokia mano patirtis ir žinios apie šiuos batukus. Dabar gailiuosi kad tada nepirkau QUOTE(Jennifer @ 2009 09 21, 21:34) Na nzn ar cia tokie kokiu jums noretusi,bet viena forumiete taip rase sios temos praitam puslapyje QUOTE(auruuu @ 2009 09 14, 19:05) dabar ir reebok isleido kedus tokiu principu pagamintus tik kad apie 250lt kainuoja. beje nemanau, kad cia placebo efektas. jus isbandykite. jausmas yra lyg ant pagalviu vaiksciotum. tai visai kitokia avalyne, kurios tiesiog neiseina palyginti su paprastais batais QUOTE(tanneraz @ 2009 09 21, 16:57) As su jumis vissiskai sutinku Tada ir vadinam siuos batus tiesiog gera kokybiska avalyne,o ne batais treniruokliais O kas visgi nutaret treniruotis siu batu pagalba,siulau nepamirsti ir virsutines kuno dalies ir isigyti si nuostabu isradima: http://www.youtube.com/watch?v=4S3C4AC908w Dabar jus pasiruose visapusiskam kuno vystymui Na dėl pavadinimo tai ir man jis juokingai skamba,bet matyt kūrėjai nerado kito trumpo šių batų apibūdinimo,galima būtų vadinti "geros laikysenos batai" arba "ortopediniai batai" ir t.t. bet juk neskambėtų taip patraukliai,gal kažkam pats pavadinimas meta iššūkį juos išbandyt.Man tas pavadinimas netrukdo,nesureikšminu aš skambių žodžių,svarbu kad daiktas atliktų savo funkciją,šiuo metu aš apie juos svajoju,nes tikrai kartais pastebiu,kad po sunkios dienos ant kojų visai ne tuos raumenis skauda kuriuos turėtų skaudėt,o padai net svyla. QUOTE(tanneraz @ 2009 09 21, 16:57) As su jumis vissiskai sutinku Tada ir vadinam siuos batus tiesiog gera kokybiska avalyne,o ne batais treniruokliais O kas visgi nutaret treniruotis siu batu pagalba,siulau nepamirsti ir virsutines kuno dalies ir isigyti si nuostabu isradima: http://www.youtube.com/watch?v=4S3C4AC908w Dabar jus pasiruose visapusiskam kuno vystymui Oi ne, dar pilvo presą pamiršai To jau nesimato Top shop tinklalapyje
Mielosios,o kodėl jūs nebandote tų batų ieškoti www.ebay.com ?Ten patys brangiausi ilgaauliai Tambo su siuntimu tik 1000 lt kainuoja,o kitus ir iki 500 lt galima gauti.
Va,prašom http://cgi.ebay.com/MBT-RAHA-BLACK-CHILL-N...tn%3D3%26ps%3D6 QUOTE(Shater @ 2009 09 25, 09:44) Mielosios,o kodėl jūs nebandote tų batų ieškoti www.ebay.com ?Ten patys brangiausi ilgaauliai Tambo su siuntimu tik 1000 lt kainuoja,o kitus ir iki 500 lt galima gauti. Va,prašom http://cgi.ebay.com/MBT-RAHA-BLACK-CHILL-N...tn%3D3%26ps%3D6 Nelabai supratau kaip ten tą batų katalogą pažiūrėt,nes mačiau tik tris variantus,turėtų būt juk ir daugiau. Papildyta: QUOTE(Bezdžionė @ 2009 09 25, 09:20) Oi ne, dar pilvo presą pamiršai To jau nesimato Top shop tinklalapyje Nebandžiau aš to daikto,bet nedrysčiau taip jau šaipytis.Pabandykit tokioj padėtį laikyti rankas 6 minutes pasiėmus paprastą hanteliuką ir jį judint ir darykit tai kasdien,gal nebeims taip juokas.O ta nesamonė kur guli ir vibruoji tai visai netinkamas pavizdys šiai temai.
Na va matau Bezdžionė yra mano bendraminte del siu visu puikiu irengimu (ziurint is sportines puses)
QUOTE(astor @ 2009 09 25, 15:18) Nelabai supratau kaip ten tą batų katalogą pažiūrėt,nes mačiau tik tris variantus,turėtų būt juk ir daugiau. Ten desniam sone yra parasyta: 'See other items' tai ta uzrasa paspauskit ir parodys daugiau tu variantu QUOTE(Shater @ 2009 09 25, 09:44) Mielosios,o kodėl jūs nebandote tų batų ieškoti www.ebay.com ?Ten patys brangiausi ilgaauliai Tambo su siuntimu tik 1000 lt kainuoja,o kitus ir iki 500 lt galima gauti. Va,prašom http://cgi.ebay.com/MBT-RAHA-BLACK-CHILL-N...tn%3D3%26ps%3D6 Gal kas bandėte parsisiųsti? QUOTE(astor @ 2009 09 25, 15:18) Nebandžiau aš to daikto,bet nedrysčiau taip jau šaipytis.Pabandykit tokioj padėtį laikyti rankas 6 minutes pasiėmus paprastą hanteliuką ir jį judint ir darykit tai kasdien,gal nebeims taip juokas.O ta nesamonė kur guli ir vibruoji tai visai netinkamas pavizdys šiai temai. Tikrai ? Aš nežinojau Papildyta: QUOTE(tanneraz @ 2009 09 25, 20:15) Na va matau Bezdžionė yra mano bendraminte del siu visu puikiu irengimu (ziurint is sportines puses) Ten desniam sone yra parasyta: 'See other items' tai ta uzrasa paspauskit ir parodys daugiau tu variantu Paprastai užtenka kelių frazių ar paimti įrankį, kad sportuojantis pažintų sportuojantį
nu gerai, praejo kiek laiko po diskusiju.
Ar yra isbandziusiu REEBOKO EASY Tone sportbacius? koks "poveikis"?... arba bandziusiu MBT avalyne? nes mastau kazka panasaus nusipirkt, nusimato nemazai vazinejimo su vezimuku, kadangi laiko kazi ar bus nubegt spec pasportuot, manau visai nebloga iseitis butu, tuo paciu ir vezima stumdyt ir kojas grazint QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 29, 10:39) Tikrai ? Aš nežinojau Papildyta: Paprastai užtenka kelių frazių ar paimti įrankį, kad sportuojantis pažintų sportuojantį Nu jaigu žmogus fiziniu aktivumu laiko tik varimą ant štangų ir staklių tai žinoma jam viskas juokinga.Man irgi juokingai atrodo tos visokios prekės iš top shopų,tie visokie vibraciniai pilvo diržai,bet prie ko čia juoktis iš batų su kuriais reikia vaikščioti.Su paprastais daug vaikčiok ir sukūsi. QUOTE(astor @ 2010 01 05, 03:31) Nu jaigu žmogus fiziniu aktivumu laiko tik varimą ant štangų ir staklių tai žinoma jam viskas juokinga.Man irgi juokingai atrodo tos visokios prekės iš top shopų,tie visokie vibraciniai pilvo diržai,bet prie ko čia juoktis iš batų su kuriais reikia vaikščioti.Su paprastais daug vaikčiok ir sukūsi. Aš nemanau, kad fizinis aktyvumas yra fiziologinės, ortopedinės ar pan. avalynės dėvėjimas, nežinau, kas yra " varymas ant štangų ar staklių", nebent teko girdėti tokius dalykus kaip fitnesas, kultūrizmas, trikovė..., programos masės, jėgos ugdymui ar reljefo ryškinimui, o kai kils noras "sukūsti", pirmiausia pasirūpinsiu mityba, nes tai yra svarbiausias veiksnys, o po to derinsiu kardio treniruotes. Ar kas nors ne taip? QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 23:30) nu gerai, praejo kiek laiko po diskusiju. Ar yra isbandziusiu REEBOKO EASY Tone sportbacius? koks "poveikis"?... arba bandziusiu MBT avalyne? nes mastau kazka panasaus nusipirkt, nusimato nemazai vazinejimo su vezimuku, kadangi laiko kazi ar bus nubegt spec pasportuot, manau visai nebloga iseitis butu, tuo paciu ir vezima stumdyt ir kojas grazint As turiu MBT ir esu labai patenkinta ypac kai reikia visa diena ant koju prastoveti pravercia. Pirkau is forumietes zyle2, ir zymiai mazesne kaina nei parduotuveje. QUOTE(stlauryna @ 2010 02 04, 11:43) As turiu MBT ir esu labai patenkinta ypac kai reikia visa diena ant koju prastoveti pravercia. Pirkau is forumietes zyle2, ir zymiai mazesne kaina nei parduotuveje. O įdomu, ta forumietė čia tik jums savo dėvėtus MBT pardavė, ar ir dabar tokių batų iš jos pigiau galima įsigyt? Norėčiau ir aš pigiau gaut, o gal kas bandė internetu iš užsienio parsisiųst, kaip buvo rašyta? QUOTE(Bezdžionė @ 2010 01 05, 11:36) Aš nemanau, kad fizinis aktyvumas yra fiziologinės, ortopedinės ar pan. avalynės dėvėjimas, nežinau, kas yra " varymas ant štangų ar staklių", nebent teko girdėti tokius dalykus kaip fitnesas, kultūrizmas, trikovė..., programos masės, jėgos ugdymui ar reljefo ryškinimui, o kai kils noras "sukūsti", pirmiausia pasirūpinsiu mityba, nes tai yra svarbiausias veiksnys, o po to derinsiu kardio treniruotes. Ar kas nors ne taip? Aš irgi fiziniu altyvumu nevadinu sportinės aprangios dėvėjimo ar sportinių batų avėjimo,bet kai tenka daug judėti,vaikščioti,bėgioti ar dar kaip kitaip daug fiziškai judėti,gera ir kokybiška avalinė yra reikalingas dalykas.Nekalbu būtinai apie šitus batus,kalbu aplamai apie avalynę,su viena avaline gali visą dieną išvaikščiot ir nieko,o su kita jau po pusdėnio ir pėdas ir nugarą paskausta.Aš sukūdau ir figūra labai pagražinau sureguliavus mityba,daug fiziškai judėdama(ne liftas,o laiptai visur ir visada,ne mašina o pėstute jai tik yra galimybė rinktis,betkokius fizinius darbus priimu kaip galimybę pajudėti)minu steperį,suku lanką,kasdien atlieku specialią pilvo preso programą.Rezultatai liuksiški ir jai dar galėčiau nusipirkti tuos batus tai išvis būtų gerai,nes pagal aprašymą ir žmonių atsiliepimus jie padidina kaikurių raumenų darbą ir priverčia nugarą išsitiesti.Kaip žinia kalorijos dega net automobilį plaunant ar dar kokį darbą atliekant,tad manau kuo daugiau priverčiam savo kūną pasistengti tuo mums į sveikatą ir grožį.
Visiškai sutinku su Astor!
QUOTE(Kristigri @ 2010 02 05, 00:36) O įdomu, ta forumietė čia tik jums savo dėvėtus MBT pardavė, ar ir dabar tokių batų iš jos pigiau galima įsigyt? Norėčiau ir aš pigiau gaut, o gal kas bandė internetu iš užsienio parsisiųst, kaip buvo rašyta? maciau MBT batams nuolaida vienoj isparduotuviu, Siaures Miestelio prekybcentry PARKAS Gal yra daugiau su jais vaiksciojusiu? Galvoju pavasariui isigyt arba REEBOK Easy Tone batelius (kur tipo irgi skatina daugiau raumenis dirbt) ar situos
kiek procentais nezinau, taciau nuo 690 iki 400 maciau nupigintus
|