Kaip norėtųsi pasakyti tiek daug, bet širdis neišsirenka tinkamų žodžių. Kaip norėtųsi būti šalia ir tiesiog apkabint, Bet atstumas skausmingai viską užgožia. Lieka mintys ir žodžiai, neištarti žodžiai, kurių niekas ,išskyrus TAVE, nesupras... Viskas telpa TAVY, Tavo žodyje, MAMA
 Skelbiame naują, Motinos dienos progai skirtų atvirukų konkursą!
Visi skubame sveikinti savo mamyčių, dovanojame gėles, sakome gražius žodžius, rašome mielus palinkėjimus atvirutėse.
Konkurse norėtume matyti pačias įvairiausias Motinos dienai sukurtas atvirutes, kurios turi būti apdorotos, padailintos, išgražintos bet kokiomis Jums patinkančiomis nuotraukų koregavimo/dailinimo programomis!

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
Nuotraukų laukiame 2009 04 29 2009 05 05 Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2009 05 06 2009 05 10 paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
Gražiausios atvirutės mamai bus įvertintos šauniais prizais!

kokia miela konkurso tema
Labai fainas konkursiukas
TutėFrutė
2009 04 29, 16:18
Valio, vėl fotokonkursas
čia galėsite parodyti visas fotošopo, rėmelių programų galimybes ir grožybes
Ramunita
2009 04 29, 17:34
nu super  dabar nebebus ginčų dėl fotošopo
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 29, 18:34) nu super  dabar nebebus ginčų dėl fotošopo  taip, tamstos pasiūlyta tema puikiai tiko pagal laikotarpį ir pageidavimus
Ramunita
2009 04 29, 18:05
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 18:59) taip, tamstos pasiūlyta tema puikiai tiko pagal laikotarpį ir pageidavimus  aha,pataikiau  dabar reik lauk vaizdų
Tamsioji ugnis
2009 04 29, 19:16
Labai faina tema tai čia kaip supratau turi buti visai kompiuterinis atvirukas? o ar tai gali buti apdailinta nuotrauka ar visiškai fotosopu piestas? I ar iš dalyvio gali būti tik vienas atvirukas?
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 04 29, 20:16) Labai faina tema tai čia kaip supratau turi buti visai kompiuterinis atvirukas? o ar tai gali buti apdailinta nuotrauka ar visiškai fotosopu piestas? I ar iš dalyvio gali būti tik vienas atvirukas? taip, neribojama spec programų panaudojimo laisvė. atvirukas vienas
banali konkurso temą , norėtųsi kažko originalesnio
QUOTE(Lera @ 2009 04 29, 21:12) banali konkurso temą , norėtųsi kažko originalesnio  na reikia ir tokių. atvirukų mamoms temos dar nebuvo, o ir fotošopą ne per dažniausiai leidžiame naudoti kaip pagražinimo priemonę (kirpti ir mažinti foto galima visuose konkursuose).
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 20:23) na reikia ir tokių. atvirukų mamoms temos dar nebuvo, o ir fotošopą ne per dažniausiai leidžiame naudoti kaip pagražinimo priemonę (kirpti ir mažinti foto galima visuose konkursuose). Taip taip sutinku , tik man saldybes nusibodo ir tiek  bet tikiuosi įspūdingo konkurso
TutėFrutė
2009 04 29, 20:31
O man kažkaip fainiai, kad toks mielas konkursas mamos dienos proga čia paskelbtas. Kiekviena norinti forumietė galės pasveikint savo mamą
QUOTE(Lera @ 2009 04 29, 21:25) Taip taip sutinku , tik man saldybes nusibodo ir tiek  bet tikiuosi įspūdingo konkurso  nebūtinai jos bus, tos saldybės. mokančios naudotis programomis padaryti gali tokių grožybių, kad bus subtilu ir kukliai gražu. aišku perkrauti nuotrauka taip pat galima...
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 20:33) kad bus subtilu ir kukliai gražu. vat tokių labiausiai lauksiu bo jei bus kur vaikiukas kačiukas aš šuniukas tai fek jau labai įgriso  Gal net pati užsikabinsiu ir sudalyvausiu , nes čia platus pasirinkimas
Cukraus pudra
2009 04 29, 20:53
naujas konkursas
faina
VI-VA-VI
2009 04 29, 20:54
naujas konkursas Labai grazei parasyta temoi  Ruste  o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa.
norėjau paklausti, atvirukus, vaizdus juk kiek supratau galima imti iš interneto, ar būtina pačiai susikurti?
Emerencija
2009 04 29, 21:13
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 29, 21:54) naujas konkursas Labai grazei parasyta temoi  Ruste  o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa.  Manau, kad galima
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 29, 21:54) naujas konkursas Labai grazei parasyta temoi  Ruste  o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa.  galima jei bus pridėta papildomos grafikos spec. programa. QUOTE(Rituxx @ 2009 04 29, 22:11) norėjau paklausti, atvirukus, vaizdus juk kiek supratau galima imti iš interneto, ar būtina pačiai susikurti? nu jei iš ineterneto tai ar čia bus jūsų? aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis? savo nuotrauka, tik pagražinta programa.
Emerencija
2009 04 29, 21:32
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 29, 21:54) naujas konkursas Labai grazei parasyta temoi  Ruste  o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa.  Jei vaikas moka gražiai piešti, tegu piešia kompiuteriu, nereikės fotografuoti
TutėFrutė
2009 04 29, 22:18
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 22:15) aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis?Susijuokiau net balsu
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 22:15) aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis?  coool, jau kiek juokiausi sveikos, senos bambeklės  nemoku fotošopo dar, o tų rėmelių programų funkcijos man "neperpuikiausios", net nežinau, ar bedalyvausiu, juoba, jau įdėta gražių žiedelių su rėmeliu ir eilėraštuku, taigi būsiu besikartojanti ir nuobodi
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 21:15) galima jei bus pridėta papildomos grafikos spec. programa. nu jei iš ineterneto tai ar čia bus jūsų?
na bet čia iš tiesų sunku jau susekti kas mano ,o kas ne,tuo labiau,kai leidžiama redaguot kiek nori...
QUOTE(grange @ 2009 04 30, 15:29) na bet čia iš tiesų sunku jau susekti kas mano ,o kas ne,tuo labiau,kai leidžiama redaguot kiek nori... tai taip, bet faktas, kad netvirtinsiu super duper nerealių vaizdų, jie matysiu, kad tikrai iš ineto paimtas kažkas. na teoriškai tai ir visi rėmeliai, arba uždedami kokie piešinukai irgi yra inetiniai, tačiau jau čia papildoma grafikas vadinasi, bet ne visas darbas turi būti paimtas gatavas.
Cikadelė
2009 04 30, 14:48
o būtinai tik toks apdirbtas programomis? o negalima pvz kažkoks padarytas, pagamintas, pieštas atvirukas, tada nufotografuotas, gal dar kažkiek pakoreguotas kompiuteriu? man kažkaip blogas skonis visi tie rėmeliai ir t.t
Emerencija
2009 04 30, 14:53
Iš visų kol kas šita gražiausia
kol kas konkursas labiau primena meiliausio eilėraštuko mamai , nei atviruko šita būtu visai miela jei ne angeliukas pilve , man angeliukas asocijojasi su mirusiu vaikų o ne miela maža gyva būtybe laukiam daugiau įdomybių
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 30, 15:48) o būtinai tik toks apdirbtas programomis? o negalima pvz kažkoks padarytas, pagamintas, pieštas atvirukas, tada nufotografuotas, gal dar kažkiek pakoreguotas kompiuteriu? man kažkaip blogas skonis visi tie rėmeliai ir t.t  na čia konkrečiai "fotošopinių" atvirukų konkursas  nors natūraliai padarytas , nežinau net, reikia pamatyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 30, 16:14) na čia konkrečiai "fotošopinių" atvirukų konkursas  nors natūraliai padarytas , nežinau net, reikia pamatyti  jei būtų mano valia, aš prijunčiau ir natūraliai padarytas, o paskui perfotkintas man JAU įdomu, ką l'eau šįkart atsiųs ne į temą
VI-VA-VI
2009 04 30, 21:03
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 29, 22:32) Jei vaikas moka gražiai piešti, tegu piešia kompiuteriu, nereikės fotografuoti  paziuresiu kas man vaikai padovanos  o kol kas absoliuciai nieko ne galiu sugalvoti, tiesiog isniko mano visos fantazijos
Aidulia
2009 05 01, 09:28
Dar nesu mačiusi taip neskoningai išterliotų nuotraukų  . Dvi nuotraukos vertos dėmesio, likusios- beskonybės viršūnė
QUOTE(Aidulia @ 2009 05 01, 10:28) Dar nesu mačiusi taip neskoningai išterliotų nuotraukų  . Dvi nuotraukos vertos dėmesio, likusios- beskonybės viršūnė na jau, nereikia taip kategoriškai. grožis čia jau toks subtilus dalykas, kad kažkam atrodo gražu, kas yra visiška beskonybė, ir atvirkščiai... kaip ir visuose konkursuose, taip ir čia, deda tai, kad atrodo gražu autorei ir verta pasirodyti prieš visus
Gražus konkursas, tik labai akis bado raudonosios atvirutės gramatinės klaidos sveikinime...  Galbūt autorė paskaitys ir galės dar pataisyti..  Nes klaidų tai ojėj kiek
kristina-buziene
2009 05 01, 09:46
Iš esančių šiuo metu gražiausia
QUOTE(Čili @ 2009 05 01, 10:43) Gražus konkursas, tik labai akis bado raudonosios atvirutės gramatinės klaidos sveikinime...  Galbūt autorė paskaitys ir galės dar pataisyti..  Nes klaidų tai ojėj kiek  tai ir aš mačiau, pavadinime pataisyti galiu, o foto jau nebe
o man iš esančių ši:  o klaidos kitur man irgi akis bado, nes kur jau kur, bet atviruke, knygoje ir pan. negali būti jokių klaidų...
Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu! Man patiko zmazoji mergyte su gelyte ............zaliame fone
viktorija09
2009 05 01, 13:24
TutėFrutė
2009 05 01, 14:06
QUOTE(Žanė @ 2009 05 01, 10:55) o man iš esančių ši:  Jo, man šita irgi graži
alfa159
2009 05 01, 14:46
Yra pora dalyvaujanciu su foto, kurios dar dar (zalia mergyte, pvz), na bet tokiu siaubaku yra, kokiu dar nei vienam konkurse nebuvau macius...
Cukraus pudra
2009 05 01, 14:52
o jum nebaisu įžeist žmones, sakant "baisu", "banalu" ir t.t. juk jei deda, tai gal kažkam gražu????
yra atviručių ir ne mano skonio, bet jos nėra nei baisios, nei beskonės. kiekviena esam skirtinga su skirtingu supratimu ir suvokimu.
QUOTE(nestle @ 2009 05 01, 13:18) Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu! yra toks dalykas kaip copy-paste. visada imanoma rasti iseiti jei netingima jos ieskoti
TutėFrutė
2009 05 01, 16:31
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 15:52) o jum nebaisu įžeist žmones, sakant "baisu", "banalu" ir t.t. juk jei deda, tai gal kažkam gražu????
yra atviručių ir ne mano skonio, bet jos nėra nei baisios, nei beskonės. kiekviena esam skirtinga su skirtingu supratimu ir suvokimu. Visiškai sutinku su jūsų nuomone
QUOTE(Frekė @ 2009 05 01, 15:08) yra toks dalykas kaip copy-paste. visada imanoma rasti iseiti jei netingima jos ieskoti  daug yra programų su kuriom negali rašyt raidės ąčęėįšųūž jos jų tiesiog neatpažįsta , tai kad čia tikrai ne rodiklis yra, ar yra lt klaviatūrą .
Cukraus pudra
2009 05 01, 17:21
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 17:16) daug yra programų su kuriom negali rašyt raidės ąčęėįšųūž jos jų tiesiog neatpažįsta , tai kad čia tikrai ne rodiklis yra ar ne lt klaviatūros . bet tai yra atvirukas. geriau jau be žodžių, negu su žodžias kurie yra su klaidom
alfa159
2009 05 01, 18:07
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 15:52) o jum nebaisu įžeist žmones, sakant "baisu", "banalu" ir t.t. juk jei deda, tai gal kažkam gražu????
yra atviručių ir ne mano skonio, bet jos nėra nei baisios, nei beskonės. kiekviena esam skirtinga su skirtingu supratimu ir suvokimu. Yra skirtingu skoniu daiktai, ir yra visiska beskonybe. Tai konkurse dalyvauja abi kategorijos, kaip matau.
QUOTE(alfa159 @ 2009 05 01, 19:07) Yra skirtingu skoniu daiktai, ir yra visiska beskonybe. Tai konkurse dalyvauja abi kategorijos, kaip matau. tai sudalyvaukite jus su savo skoniu, parodykite pavyzdi
Cukraus pudra
2009 05 01, 18:11
QUOTE(alfa159 @ 2009 05 01, 18:07) Yra skirtingu skoniu daiktai, ir yra visiska beskonybe. Tai konkurse dalyvauja abi kategorijos, kaip matau. jei jūs drįstat kažkieno kurtą atviruką vadint-teigt visiška beskonybe, tai
|
|