Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukas MAMAI
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Žanė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:18)
geriausias daugiaIPinėjimo įrodymas šio furumo mielasis baninamas ir baninamas Blondinas numeriu dabar turbūt jau 165 doh.gif  lotuliukas.gif tai va...
*

a jo jo, blondinas nerealus biggrin.gif bet jis šmaikštus, man patinka. kartais pasako tiesiai šviesiai mano mintis, kurias būnu pasilaikiusi sau iš mandagumo lotuliukas.gif

Vicious Vici
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 15:22)
a jo jo, blondinas nerealus biggrin.gif bet jis šmaikštus, man patinka. kartais pasako tiesiai šviesiai mano mintis, kurias būnu pasilaikiusi sau iš mandagumo  lotuliukas.gif

bet kiek jis ir nusišneka unsure.gif doh.gif
gintare.p
Nepasakyciau,kad su naujokais nieks nebendrauja....jei as buciau turejus ir laiko,ir noro ,tikrai seniai buciau susibendravus....nes temu cia beviltiskai daug,o jei atsiranda trukumas,tai nieks netrukdo paciai susikurti... va siandien kazkiek prisedau, ir tikrai visi mano klausimukai buvo iskart atsakyti,kas buvo man neaisku akimirksniu merginos paaiskino.Aciukas.
kitten`
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 14:34)
Taip... Susirinksiu zaislus ir isiesiu i kita smelio deze....
Tik pries tai dar balsus susirinksiu i svaru polietilenini maiseli, tvirtai uzrisiu, kad neduokdie, neisbyretu per kokia skyle... Nes, baisu ne pagalvoti, kas gali nutikti - kokia nedorele ras/iskrapstys is netvirtai uzristo maiselio, o gal net ir pavogs  neikainojama SM fotokonkurso balsa, uz kuri gali gauti issvajotaji medali profilyje..... Del jo gi verta...

Aj, dar labai verta ir netgi butina uzversti Ruste detektyves darbu. Primygtinai prasyti viska aiskintis, aiskintis aiskintis, nes kalba gi eina apie SM fotokonkurso BALSA, ne siaip koki menkaverti mazmozi...
Ir nesvarbu, kad ta pati Ruste turi seima, rupesciu, o moderatore tikriausiai dirba savanoriskai....
P.S. Merginos, negi jus tikrai TAIP labai neturite ka veikti?  unsure.gif  As, pvz, tikrai nelabai ka veikiu, nes siandien i darba neinu..... Bet man giliai dzin, tokie visokie detektyvai... Koks skirtumas????
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
negaliu nesutikt
pavoge grebliuka is smelio dezes, supuole visas daugiabutis
Rustė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:16)
tai nukopins tą patį kur čia jau buvo originalas įdėtas doh.gif  unsure.gif
*

nemanau, kad nusikopijavo, pasijungusi buvo tik vakar, kai šita bėda nebuvo atkapstyta dar.

be to, tiek nedaug forume būnanti narė, nemanau, kad čia pultų dabar ieškoti kaip išsisukti.

palauksiu AŽ, anksčiau ar vėliau astilieps.
Cukraus pudra
QUOTE(kitten` @ 2009 05 07, 14:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
negaliu nesutikt
pavoge grebliuka is smelio dezes, supuole visas daugiabutis
*

kas nesupuolė sulipo į balkonus aptarinėt kokie tie žmonės....ką veik neturi....
kitten`
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 15:35)
kas nesupuolė sulipo į balkonus aptarinėt kokie tie žmonės....ką veik neturi....
*

atejau, paziurejau ir einu namo patenkinta, kad ne mano grebliuka pavoge lotuliukas.gif

o siaip supuole nesupuole, bet tas ip ieskojimas, tikrinimas, kaip sako Rustė, ne kriminalas, kad taip gilintis smile.gif
Adelle
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:13)
gal, bet kol nepamatysiu - nepatikėsiu hihihi.gif
na va, dar vien kartojas, iš kito forumo,  net rėmelis nepakeistas. turbūt čia ir bus tas forumas, kur kaip buvo minėta vyko agitacijos, o po to ištrinta. ir moderatorė atėjo pareikšti kad jos atvirukas vogtas  g.gif ir taip ir taip kiauliška. aš manau savo balsus išvis atsiimsiu jei jau kitur dalyvavusios ir / ar agitavusios nešalinamos. nemalonu kažkaip.
*

drinks_cheers.gif Visiškai tau pritariu, nebesiruošiu čia balsuoti už nieką. SM konkursai - patys nesąžiningiausi. Taisyklės nekintamos, viskas galima - kopijuoti, agituoti, net ir vogti. Šaunu.
Žanė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:24)
bet kiek jis ir nusišneka unsure.gif  doh.gif
*

sakai? gal neužtaikiau...

turiu įtarimų, kad ta narė nieko neatsakys... arba nebepasijungs, nes čia jos draugių manau irgi pilna skaitančių smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 14:43)
drinks_cheers.gif Visiškai tau pritariu, nebesiruošiu čia balsuoti už nieką. SM konkursai - patys nesąžiningiausi. Taisyklės nekintamos, viskas galima - kopijuoti, agituoti, net ir vogti. Šaunu.
*

perskaitytkit taisykles dar kartą, g.gif
dėl kopijavimo irgi nesutinku.
Adelle
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 15:47)
perskaitytkit taisykles dar kartą,  g.gif
dėl kopijavimo irgi nesutinku.

*

Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis irnesakyk.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 14:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei  lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas noras pakvaksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis  irnesakyk.gif
*

jei taip būtų anam konkurse nebūtų buvę pašalinta tiek foto už agitavimą.

vogta foto pašalinta bus. tu ir dabar jos gi nematai smile.gif
aliionna
Nu nzn viztiek tam nepritariu,kad naujokai nebalsuoja, gal nevisi nori cia diskutuoti ir panasiai,kad taptu nebenaujokai g.gif nabent jau tokia mano nuomone
Rustė
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei  lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis  irnesakyk.gif
*

Prašau pasiūlyti išeitį mirksiukas.gif

ką daryti? taisyklių keisti neketinama, o kad žmonės linkę apgaudinėti, tai aš už tai atsakyti negaliu ir neptrivalau.

kituose konkursuose agituoti yra leidžiama, net už prezidentus gi agitavimai leistyini, pas mus taip negalima, bet žmonės neskaito taisyklių, elgiasi kaip jiem atrodo geriau, ir paskui dar pyksta jei kažką paviešini, įspėji, ir viešai papeiki.

čia ne moderatorių, ir ne forumo bėda, o visuomenės, kuriai priimtiniau yra vogti, nei kažką sąžiningai laimėti...gal niekas nepamatys...

pagalvokite kartais ir apie mane, kiek laiko užima ieškojimas pasisavintų nuotraukų...jau apie detektyvų narpliojimus nekalbu....

Cukraus pudra
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 15:08)
Nu nzn viztiek tam nepritariu,kad naujokai nebalsuoja, gal nevisi nori cia diskutuoti ir panasiai,kad taptu nebenaujokai g.gif nabent jau tokia mano nuomone
*

atleiskit, bet jeigu nenorit diskutuot, tai kodėl norit čia balsuot? :unsure:
l'eau
o tai kam registruotis jei nediskutuoti? tik dėl balso? g.gif
Rustė
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:08)
*

yra buvęs ne vienas atvejis, kai narė pabalsavo pati už save, ir gal net būtų laimėjusi.

mes gi nežinom, kad jūs čia atėjote tik pabalsuoti, o gal pati už save, todėl toks reikalavimas ir buvo nustatytas.

todėl stengiamasi visais būdais išvengti nesąžiningumo.
VI-VA-VI
Nu nzn viztiek tam nepritariu,kad naujokai nebalsuoja
*

dar parasyk 19 zinuciu ir galesi balsuoti thumbup.gif isvis reikia 25 zinuciu mirksiukas.gif
aliionna
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 16:10)
atleiskit, bet jeigu nenorit diskutuot, tai kodėl norit čia balsuot?  :unsure:
*

Na kiek as suprantu tai diskusija ir balsavimas yra ne taspats, bet manau, kad kaikurie netskiria.. g.gif ir kiekvienas turi teise atiduoti savo balsa
Cukraus pudra
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 15:13)
Na kiek as suprantu tai diskusija ir balsavimas yra ne taspats, bet manau, kad kaikurie netskiria.. g.gif ir kiekvienas turi teise atiduoti savo balsa
*

balsuoja forumo nariai, o ne bet kas iš "gatvės". o kad tapt nariu, ne naujoku reik pabedraut. taip sakant bent šiek tiek įsiliet į forumą.
Žanė
ale žiūriu nepasitenkinusių kiek, ir diskusijos nusivažiavo....
viskas man SM patinka biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 16:10)
čia ne moderatorių, ir ne forumo bėda, o visuomenės, kuriai priimtiniau yra vogti, nei kažką sąžiningai laimėti...gal niekas nepamatys...
*

drinks_cheers.gif taaaaaip drinks_cheers.gif
TutėFrutė
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:13)
*

Kad ir už savo patalpintą nuotrauką irnesakyk.gif forumas tokia vieta, kuri skirta diskutuoti.
VI-VA-VI
pagalvokite kartais ir apie mane, kiek laiko užima ieškojimas pasisavintų nuotraukų...jau apie detektyvų narpliojimus nekalbu....
*

4u.gif zinom kad tavo darbas nelengvas 4u.gif pati bandziau ieskoti vagiu puse dienos uztrunka doh.gif ir rezultato nebuvo blush2.gif
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 16:12)
yra buvęs ne vienas atvejis, kai narė pabalsavo pati už save, ir gal net būtų laimėjusi.

mes gi nežinom, kad jūs čia atėjote tik pabalsuoti, o gal pati už save, todėl toks reikalavimas ir buvo nustatytas.

*

gi sakėt kad už savo nuotrauką balsuoti negalima. ar jau galima? g.gif
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:13)
*

tačiau kai kurie negali paaiškinti ko jiems registruotis ir balsuoti jei forumas toks neįdomus, kad diskutuoti ir tapti nariu nesinori rolleyes.gif
aliionna
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 16:12)

*

Na tai reskia nepagal taip skiriami naujokai, jei noreciau pabalsuot uz save kaip sakot parasyciau tas 25 zinutes ir viskas nebenaujokas thumbup.gif , manau naujokai turetu buti vertinami pagal laika, nuo kada prisiregistrini schmoll.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 15:23)
*

kitu nicku ( ne tuo kuriuo patalpinai foto konkurse) už visas foto balsuot galima. taip pat ir savo.
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 16:23)

tačiau kai kurie negali paaiškinti ko jiems registruotis ir balsuoti jei forumas toks neįdomus, kad diskutuoti ir tapti nariu nesinori rolleyes.gif
*

ne, aišku negalima, turėjau omenyje kaip klonas balsuoja už save.
aliionna
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 07, 16:17)
4u.gif zinom kad tavo darbas nelengvas 4u.gif  pati bandziau ieskoti vagiu puse dienos uztrunka  doh.gif ir rezultato nebuvo blush2.gif
*

pasiskaityti idomu,sekti diskusijas,ziuret konkursus ir t.t nevisada turi ka ir nori pasisakyti unsure.gif
Rustė
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:24)
Na tai reskia nepagal taip skiriami naujokai, jei noreciau pabalsuot uz save kaip sakot parasyciau tas 25 zinutes ir viskas nebenaujokas thumbup.gif , manau naujokai turetu buti vertinami pagal laika, nuo kada prisiregistrini schmoll.gif
*

negalima, jei užsiregistruoji 2005 metais, ir parašai tik vieną žinutę, tai šiandien jau pagal laiką būsi senbuvis, nors realiai buvai forume tik vieną kartą, kur čia logika?

P.S. o aš ir nebalsavau gi dar ohmy.gif
Vicious Vici

a tai tik balsuoti noras yra šiame forume? o daugiau niekam niekam jokiai temai poreikio nėr? biggrin.gif nu keisčiau negu keista klausyk g.gif kažkokia nauja liga turbūt biggrin.gif mirksiukas.gif
l'eau
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:24)
manau naujokai turetu buti vertinami pagal laika, nuo kada prisiregistrini schmoll.gif
*

yra šimtai nikų, prisijungusių prieš 5-3 metus ir parašiusių 0-3 žinutes. tikri nenaujokai rolleyes.gif jei žmogus registruojasi ne dėl balsavo, o dėl forumo, jis greit naujoku ir nebebus ir nebus ko dėl 'diskriminacijos' piktintis rolleyes.gif
gintare.p
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 16:29)
yra šimtai nikų, prisijungusių prieš 5-3 metus ir parašiusių 0-3 žinutes. tikri nenaujokai rolleyes.gif jei žmogus registruojasi ne dėl balsavo, o dėl forumo, jis greit naujoku ir nebebus ir nebus ko dėl 'diskriminacijos' piktintis rolleyes.gif
*

...buvau prisiregistravus pries metus,siandien norejau balsuoti,bet pasirodo,kad buvau naujoke,nes per metus sugebejau parasyti tik 5 zinute
Papildyta:
oi,tik nepagvokit,kad as piktinuosi sia tvarka.norejau parasyti,kad jei sugebejau per metus parasyti tik 5 zinutes,tai ir buvau naujoke
aliionna
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 16:29)
*

Tai cia kartais kai pasiskaitai kokios diskusijos karstos verda, tai visas noras dingsta ka parasyt, nes senbuves greit suvartys, tipo senbuves visagales drinks_cheers.gif
l'eau
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:39)
senbuves greit suvartys, tipo senbuves visagales drinks_cheers.gif
*

jei nesiversit ir nesivartysit nieks kitas to nepadarys hihihi.gif
Papildyta:
o šiaip ateikit į šį subforumą (ypač 'dėkinga' tema 'ką aš veikiu dabar') pabūkit kokį pusvalandį ir galėsit balsuoti į sveikatą, nė vartytis nereikės mirksiukas.gif
D*K
4u.gif yra gražių atvirukų. šaunuolės.
Lora12
Tikrai yra labai sauniu atviruku ir smagu, kad yra zmoniu sugebanciu toki grozi sukurt, tik gaila, kad atsiranda ir tokiu kurie sugeba tik kopijavimo mygtukus spaudyt.
O del balsavimo pilnai sutinku ir galbut reiktu ne tu 25 zinuciu, o daugiau, as cia retai rasau, nes tiesiog nespeju su SM tempais ir gaila, kad ne visos zinutes buvo uzkaitomos, tik nesuprantu kodel, zinoma tai nebuvo sypseneles ar kazkas panassau, o normalus postai.
Cukraus pudra
QUOTE(Lora12 @ 2009 05 07, 16:14)
kad ne visos zinutes buvo uzkaitomos, tik nesuprantu kodel, zinoma tai nebuvo sypseneles ar kazkas panassau, o normalus postai.
*

neužskaitomos yra žinutės neturinčios išliekamosios vertės. tos, kurios parašytos, kaimynuose, bendraamžiuose, bendraminčiuose, nėštukių plepėjimo temose....
grange
QUOTE(Marijai @ 2009 05 06, 23:04)

O tai čia, (ne vienai jums taikau aišku) gaunasi kaip agitacija - balsavau už šias, kieno į jų tarpą papuolė, balsuokite už mane ar ne?
*

doh.gif

aš nedalyvauju jei ką. daugiau nebekomentuosiu.
Sapokliaka
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:43)
*

Marija nebesiruošia čia balsuoti už nieką verysad.gif ... Tai gal nors už kažką tuomet ruošiesi balsuoti?? Nes kas gi tas niekas, palyginus su kažkuom lotuliukas.gif
Nes kas gi dabar bus ???? Pražus, oj pražus SM.. Jau du žmonės išsižada BALSŲ....

QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei  lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis  irnesakyk.gif
*

Išties hah.gif hah.gif Kas gi ta sažinė ? g.gif ir ko ji verta, lyginant su MEDALIU ?
liezuvis.gif liezuvis.gif

Žinai - gana.... Čia pasityčiojimas iš Tautos, moterų ir darbo liaudies... Paduok tu tą SM į teismą, lai aiškinasi, kodėl tokie dalykai leidžiami....
Prisijungčiau ir aš prie tavęs, advokato išlaidos sumažėtų, bet kadangi po ilgo ir sunkaus galvojimo lotuliukas.gif šis tas man "daėjo". Vadinasi nesu visai durna...
Tai aš tiesiog išeisiu i savo daugiabučio balkona ir žiūrėsiu į visus iš aukščiau... lotuliukas.gif

Ir šiaip savim labai džiaugiuosi - ką tik palikau, kaip paminėjo Lakudra, išliekamąją vertę turinčią žinutę, lotuliukas.gif nes parašiau ne šiaip plepaluose..... Smagu... Mano vaikams išliks.... wub.gif Ir šiaip diena nenuėjo veltui - tuom labai didžiuojuosi.... bebe.gif
Adelle

*

O kodėl neketinama keisti taisyklių? g.gif Kodėl? Tai jos jau nepakeičiamos ir visiems laikams? Kam tada tos agitacijos draudžiamos?
Na jei leidžiama, tai tada tegul būna ir leidžiama viskas - be jokių ten gėdinimų, papeikimų ir t.t.
Pagarba moderatoriams, savanoriškai iš viso atliekantiems tokį darbą, suprantu puikiausiai, kad ieškoti ir žiūrinėti kas kur kaip nėra nei sąlygų, nei galimybių, nei laiko. 4u.gif
Bet tai tada iš viso ir nebekreipkim dėmesio, kas kaip nori, tas taip tegul ir dalyvauja, kas su vogta, kas su sava. Koks skirtumas...
hi :)
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:39)
tipo senbuves visagales drinks_cheers.gif
*

niekas jums netrukdo tokia tapt wink.gif ir baikit čia raudot - rado būdą žinutes rinkt
Bittersweet
Sapo, gauni is manes medali laugh.gif
hi :)
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 17:19)
neužskaitomos yra žinutės neturinčios išliekamosios vertės. tos, kurios parašytos, kaimynuose, bendraamžiuose, bendraminčiuose, nėštukių plepėjimo temose....
*

pomėgiuose ir pramogose...
Papildyta:
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 18:43)
O kodėl neketinama keisti taisyklių?
*

welcome here
Amiletta
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 14:34)
P.S. Merginos, negi jus tikrai TAIP labai neturite ka veikti?  unsure.gif  As, pvz, tikrai nelabai ka veikiu, nes siandien i darba neinu..... Bet man giliai dzin, tokie visokie detektyvai... Koks skirtumas????
Kaip tai "koks skirtumas"? blink.gif Kaip tai "giliai dzin"? Taigi medalius iš panosės švilpia.

lotuliukas.gif

P.S. Geras vaizdas iš balkono. laugh.gif
Ž.V.
biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif Nu smagumelis cia mergaites, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Yra labai graziu darbeliu wub.gif
JOLKA999
QUOTE(Buffy @ 2009 05 07, 17:15)
biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif Nu smagumelis cia mergaites,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Yra labai graziu darbeliu wub.gif
*

tik didzioji dauguma panasus,tik vienas kitas isskirtinis.
Ž.V.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 07, 18:17)
tik didzioji dauguma panasus,tik vienas kitas isskirtinis.
*

4u.gif tam ir yra konkursas, isskirtiniai ir laimes wink.gif thumbup.gif Greiciau kitas konkursas, idomu, koki kriminaliuka ten israsime thumbup.gif
JOLKA999
o jum konkursai tik del kriminalu idomus g.gif biggrin.gif
Žanė
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 17:35)
......Nes kas gi tas niekas, palyginus su kažkuom ........
*

oi blyn oi blyn, net springau iš juoko doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 07, 19:26)
o jum konkursai tik del kriminalu idomus g.gif  biggrin.gif
*

nu tai taip, nafik ta fotografija
Ž.V.
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 18:34)

nu tai taip, nafik ta fotografija
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

jau dabar taip thumbup.gif Pasigrozi nuotraukytemis, o ka paskui veikt?..Vat ir eini kriminalu skaityt lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.