QUOTE(laukine @ 2009 05 07, 23:42)
laukine's vardu atidaroma nauja tema "gedos stulpas"
Papildyta:
QUOTE(hi
@ 2009 05 07, 23:54)
QUOTE(laukine @ 2009 05 07, 23:42) laukine's vardu atidaroma nauja tema "gedos stulpas" Papildyta: QUOTE(hi QUOTE(hi Žinoma Ai, kita vertus atviruko konkursas, galima daug paveikslėlių ir foto pasiskolinti, kas čia tokio? Kai būna savo foto konkursas, tada tai taip, dalyvauja tik su savomis nuotraukomis. O dabar juk visi atvirukai kuriami dažniausiai ne iš savų foto. Juk tada ir žiūrisi gražiau. QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 22:15) galima jei bus pridėta papildomos grafikos spec. programa. nu jei iš ineterneto tai ar čia bus jūsų? aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis? savo nuotrauka, tik pagražinta programa. QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:11) Žinoma Ai, kita vertus atviruko konkursas, galima daug paveikslėlių ir foto pasiskolinti, kas čia tokio? Kai būna savo foto konkursas, tada tai taip, dalyvauja tik su savomis nuotraukomis. O dabar juk visi atvirukai kuriami dažniausiai ne iš savų foto. Juk tada ir žiūrisi gražiau. QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:11) Žinoma Ai, kita vertus atviruko konkursas, galima daug paveikslėlių ir foto pasiskolinti, kas čia tokio? Kai būna savo foto konkursas, tada tai taip, dalyvauja tik su savomis nuotraukomis. O dabar juk visi atvirukai kuriami dažniausiai ne iš savų foto. Juk tada ir žiūrisi gražiau. na jei "pasiskolintų" jūsiškę foto be jūsų žinios kaži ar stebėtumėtės kas čia tokio. O dabar tas pats, kaip... ant gero dizainerio rūbo (tarkim vaizdas), prisiuvu kito dizainerio firminę etiketę (tekstas) ir visai tai publikai pristatau kaip savo kūrinį (nes pats prisiūt sugalvojau ir prisiuvau !!! QUOTE(hi na jei "pasiskolintų" jūsiškę foto be jūsų žinios kaži ar stebėtumėtės kas čia tokio. O dabar tas pats, kaip... ant gero dizainerio rūbo (tarkim vaizdas), prisiuvu kito dizainerio firminę etiketę (tekstas) ir visai tai publikai pristatau kaip savo kūrinį (nes pats prisiūt sugalvojau ir prisiuvau !!! Na ir kaip dabar gi atkapstyt, ant kieko foto ar iš kur ištraukto paveikslėlio rėmeliai ir tekstas uždėti. Pvz. - ančiukas - ar jis fotografuotas? Tai tik paveikslėlis iš interneto. Mama angelas? - pati fotografavo? Berniukas ant triratuko su tokiu įdomiu bagažu? Norint tikslumo, reikėtų siunčiant atviruką rodyti ir nuotraukas iš kurių padarytas įrodant, kad nuotraukos savos ir t.t. ir pan. Paskui dar moderatoriai turėtų kelias dienas prasiknisti norėdami sutikrinti ar tikrai ir t.t. Nu nesąmonė. Todėl ir praslenka žmonės su nesavomis foto, ne savais paveiksliukais ir kas? Nieko. Ne dėl kažko gi ypatingo prizo konkurse dalyvaujama. Tai - kaip žaidimas, o į žaidimus reikia žiūrėti laisvai. Taip, kad atsipalaiduojam ir grožimės darbais, užtenka knisinėjimosi, o tai nebeliks manau tuoj nei vieno darbo, kuris nepažeistų kieno nors autorinių teisių QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:29) Na ir kaip dabar gi atkapstyt, ant kieko foto ar iš kur ištraukto paveikslėlio rėmeliai ir tekstas uždėti. Pvz. - ančiukas - ar jis fotografuotas? Tai tik paveikslėlis iš interneto. Mama angelas? - pati fotografavo? Berniukas ant triratuko su tokiu įdomiu bagažu? Norint tikslumo, reikėtų siunčiant atviruką rodyti ir nuotraukas iš kurių padarytas įrodant, kad nuotraukos savos ir t.t. ir pan. Paskui dar moderatoriai turėtų kelias dienas prasiknisti norėdami sutikrinti ar tikrai ir t.t. Nu nesąmonė. Todėl ir praslenka žmonės su nesavomis foto, ne savais paveiksliukais ir kas? Nieko. Ne dėl kažko gi ypatingo prizo konkurse dalyvaujama. Tai - kaip žaidimas, o į žaidimus reikia žiūrėti laisvai. Taip, kad atsipalaiduojam ir grožimės darbais, užtenka knisinėjimosi, o tai nebeliks manau tuoj nei vieno darbo, kuris nepažeistų kieno nors autorinių teisių tai gal su tokiu požiūriu ir į parduotuvę galima nueit užkąst? vienur kąsnelį, kitur.. ir sotu, ir pirkt nereikės. QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:29) Na ir kaip dabar gi atkapstyt, ant kieko foto ar iš kur ištraukto paveikslėlio rėmeliai ir tekstas uždėti. Pvz. - ančiukas - ar jis fotografuotas? Tai tik paveikslėlis iš interneto. Mama angelas? - pati fotografavo? Visko neatkapstysi, bet kai kam yra būdų. Vieną jau minėjau Skaitant jūsų postą susidaro dviprasmiškas įspūdis...kodėl nenorite, kad būtų atrasti nesąžiningi atvejai? Ir žaidimai paprastai turi savo taisykles, prie kurių žaidėjai arba taikosi arba prametami iš žaidimo. Domina mama angelas? http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php Nebesikapstom, grožimės.... Liks liks, nesuabsoliutinkite. O jei ir nebūtų kam likt, lai nelieka, kam čia tos butaforijos QUOTE(hi Domina mama angelas? visai nebegražu. Na bet kam imti svetimas nuotraukas. Nesuprantu. QUOTE(hi Skaitant jūsų postą susidaro dviprasmiškas įspūdis...kodėl nenorite, kad būtų atrasti nesąžiningi atvejai? Domina mama angelas? http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php Žinai, kaip tik noriu, bet mano norai nieko nereiškia. Kažkas kažkur "iš balkonų" stebi ir tik juokiasi iš viso to noro. Sakiau gi. Ančiuką irgi kažkur mačiau. Vaiko su dviratuku dar neteko niekur pamatyti, bet netikiu, kad dalyvės foto. Ne, nu rimtai, grožimės. Nebesikapstom Papildyta: QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 00:50) Kaip tai kam - kad laimėti Didįjį prizą QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 22:53) Vaiko su dviratuku dar neteko niekur pamatyti, bet netikiu, kad dalyvės foto. o aš tikiu, kad dalyvės
dėl tų skolintų foto....
aš manau kai dedi foto į viešumą tai nereik ir stebėtis, kad ją kažkas skolinasi. aš ne kartą atidarinėdama temas gražias foto ėmiau, kad ir iš SM konkursų.
Skaitau skaitau ir tikrai idomiai gaunasi su tais konkursai.....
Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan..... Manau visada atsiras ir bus nesaziningu gudruciu......yra kaip yra QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:36) Skaitau skaitau ir tikrai idomiai gaunasi su tais konkursai..... Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan..... Manau visada atsiras ir bus nesaziningu gudruciu......yra kaip yra nors ir nedalyvauju konkurse, bet ir tai maciau, kad buvo akcentuota, kad foto turi buti savo, del pasiskolintu detaliu tai niekas nekalba, bet kai visa foto pasiskolinama tai kazkaip neskaniai atrodo pries kitas
dėl vyro angelu vardu mama, sutinku
nu, o kaip dėl šitos? pagrindas internetinis, o vaikas savas
Dabar atsidariau ir paziurejau, bet dauguma juk remelis, paveikslelis fonas is interneto...pvz. su arkliais juk irgi paimtas paveikslelis ir uzrasyti zodziai....
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:04) Dabar atsidariau ir paziurejau, bet dauguma juk remelis, paveikslelis fonas is interneto...pvz. su arkliais juk irgi paimtas paveikslelis ir uzrasyti zodziai.... o galit parodyt kur internee yra ta foto su arkliais?
nezinau, neieskau, bet tikeciau, kad tikrai ne pacios autores fotkinta(gal ir klystu)......nes jei jau tema eina apie copy paste, tai.....atvirute su roze su orchideja.....visos ir buvo juk, parsisiunti fona,copy paste zodzius........bet va zmogus juk sugalvojo, panaudojo photoshopo galimybes, gal uzdejo koki seseli ir pan.....kuo toliau tuo labiau nebturiu nuomones kas kurta kas plagijuota
OGo kokios čia diskusijos
kada balsavimas bus baigtas QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 07:14) OGo kokios čia diskusijos kada balsavimas bus baigtas
Nu niekaip nesuprantu, kaip galima vogti nuotraukas
Na ir diskusijos karstos
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:08) nezinau, neieskau, bet tikeciau, kad tikrai ne pacios autores fotkinta(gal ir klystu)......nes jei jau tema eina apie copy paste, tai.....atvirute su roze su orchideja.....visos ir buvo juk, parsisiunti fona,copy paste zodzius........bet va zmogus juk sugalvojo, panaudojo photoshopo galimybes, gal uzdejo koki seseli ir pan.....kuo toliau tuo labiau nebturiu nuomones kas kurta kas plagijuota tiek rožę, tiek orchidėją, tiek ir tuos arkliukus nufotkino žmogus. o forumietės mūsų irgi žmonės. tai gali būt ir jų darytos foto
kaip tik konkursas be zmoniu taip ir vogtu foto uzdera pakankamai, su zmonem vis maziau pasitaiko
Ruste, kaip buvo siulyta padaryk fotokonkursu gedos stulpa, gal tada kituose konkursuose praeis noras savintis svetimas foto
Na tikrai jus cia labai skaudziai i viska reaguojat ir priimat kazkaip asmeniskai, man atrodo nesvaidziau jokiu pareiskimu
QUOTE(hi grange, parašysiu vieną pvz. yra tokia programytė http://tineye.com/ , kuri įvedus vaizdo adresą kažkokius sutapimus internete padeda rast. Nes kiekviena fota turi dar ir savo specifinę info. Ne viską aišku, bet kai ką atkapstyt galima turiu ją ir visada naudoju kilus įtarimui, tačiau būna atveju, kad ji neranda, tarkim žiemos konkurse vogtos foto su cerkve nerado, radau kitasi kelias su vienosforumietės pagalba. QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:41) gal galima baigti švaistytis kaltinimais mano adresu? visdos nuotraukos, gavus įrodymus yra šalinamos, neturint pagrindo, jos lieka. atrodytų, kad turiu matyti viską inete kiaurai ir žinoti, kas ir kur su kuo dalyvavo, pavogė, pasiskolino ir t.t. QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:36) Skaitau skaitau ir tikrai idomiai gaunasi su tais konkursai..... Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan..... Manau visada atsiras ir bus nesaziningu gudruciu......yra kaip yra ```````````````````````` čia dabar kita tema, dėl foto kaip atviruko pagrindo panaudojimo. jei tikrai bus atitikmuo internete, tada nuotrauka nedalyvaus, nesvarbu, kiek turės balsų, pašalinti galima ir po rezultatų (kaip žiemos konkurse atsitiko). nors iš kitos pusės, rėmelių irgi pačios nepaišė (ne visų), gėles, ar drugelius taip pad dėjo ne savo fotografuotus, o iš PS, kitų programėlių. tačiau...mamos dėdamos tuos papildomus grafinius elementus, panaudojo ir savo vaiko foto, kad ir mažutę, bet savo. manyčiau taip, tos, kur visiškai inetinės ir tik tekstas ar kažkas ne savo, kogero gaunasi, kad nelabai ir tinkamos. užmėtyykite mane dabar akmenais, kad nepamačiau iš karto...prival ```````````````` gėdos stulpo tema bus.
gal galima baigti švaistytis kaltinimais mano adresu?
Atsiprasau siaip, nors nezinau kodel viska priimi savo adresu, as kalbejau tik bendrai, net neturejau taves galvoje....as tikrai suprantu, kad tau labai sunku su tom foto ir pan. kazkaip visos labai uzsipuolat del kiekvieno zodzio..
Ruste, tu esi šauni konkursų moderatorė ir nenusipelnei net pomidorų
QUOTE Ruste, tu esi šauni konkursų moderatorė QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 10:02) gal galima baigti švaistytis kaltinimais mano adresu? Atsiprasau siaip, nors nezinau kodel viska priimi savo adresu, as kalbejau tik bendrai, net neturejau taves galvoje....as tikrai suprantu, kad tau labai sunku su tom foto ir pan. kazkaip visos labai uzsipuolat del kiekvieno zodzio.. ATSIPRASAU, pataisiau posta priimu asmeniskai, nes as tvirtinu foto...ir kaip matau dauguma nori, kad būtų viskas kuo skaidriau, o kaip tai padaryti, tai nepasiųlo, o tik barasi, kodel tebedalyvauja foto, kurios neturėtų dalyvauti... QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 08, 09:47) Mano irgi. Ir...prašau ją išimti, jokių principų nerodau, tiesiog neskanu, kai pats darai viską nuo - iki ir turi konkuruoti su tomis, kurioms padaryti tereikėjo paimti gatavas medžiagas, kaip aš sakiau: paimi vieno dizainerio rūbą, prisiuvi kito etiketę ir pristatai kaip savo. Nematau nieko blogo jei panaudojamos detalės, nebūtų keista ir jei tai būtų taip - va padariau ir kokioj temoj įkeliu ir kažką pasveikinu(ar kokioj savo šventėj panaudoju). Bet pristatinėti konkurse kaip savo kūrinį (vėl kaip sakiau nes sugalvojau rai aš prisiūti, aš ėmiau siūlą (programą) ir siuvau Tiesa prašymas išimti labiau susijęs ne su tuo. Nesinori, kad tai, ką čia "paviešinau" (ir tokių "sutapimų" yra ir daugiau - tai linkiu, kad tai tikrai ir tebūtų sutapimais)... būtų suprasta kaip konkurencija. Ir dar bijau, kad kas nepavogtų QUOTE manyčiau taip, tos, kur visiškai inetinės ir tik tekstas ar kažkas ne savo, kogero gaunasi, kad nelabai ir tinkamos.
berniuko, tritatuku vežančio gėles, nuotraukos autorė, man AŽ parašė kaip buvo sukurtas atvirukas, tad foto tikrai jos daryta, ir vaikas jos
po konkurso galės ji papasakoti kaip padarė, jie ką domins QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 08:58) jei tikrai bus atitikmuo internete, tada nuotrauka nedalyvaus, nesvarbu, kiek turės balsų, pašalinti galima ir po rezultatų (kaip žiemos konkurse atsitiko). QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 09:12)
mano nuomone, komponavimas yra žmogaus kūrybinis darbas
šita
ko gero irgi internetinė, bet kol niekas neparodys jos kokiam tai interneto psl. ji dalyvaus konkurse
TUREJO BUTI GRAZUS IR MIELAS KONKURSAS,O KAS GAVOSI
NESUPRANTU,KODEL REIKIA IMTI ATVIRUKUS IS INTERNETO,NEGI SUNKU NUFOTKINTI KOKIA GELE,VAIZDELI,UZDETI KOKIA DETALE,IR TAIP SUKURTI SAVO ATVIRUKA...NEJAUGI SVARBIAUSIA ,KAD BUTU TOBULAS,IR UZIMTU PRIZINES VIETAS...ARGI TAI SVARBIAUSIA... QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 09:15) mano nuomone, komponavimas yra žmogaus kūrybinis darbas visiškai sutinku Papildyta: QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 08, 09:16) TUREJO BUTI GRAZUS IR MIELAS KONKURSAS,O KAS GAVOSI NESUPRANTU,KODEL REIKIA IMTI ATVIRUKUS IS ITERNETO,NEGI SUNKU NUFOTKINTI KOKIA GELE,VAIZDELI,UZDETI KOKIA DETALE,IR TAIP SUKURTI SAVO ATVIRUKA...NEJAUGI SVARBIAUSIA ,KAD BUTU TOBULAS,IR UZIMTU PRIZINES VIETAS...ARGI TAI SVARBIAUSIA... atvirukų gražumas nuo to, kas dedasi aptarimuose gi nesikeičia matyt yra sunku. kiekvienas daro tai, ką geriausiai sugeba QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 10:16) šita ko gero irgi internetinė, bet kol niekas neparodys jos kokiam tai interneto psl. ji dalyvaus konkurse man šita irgi nepanaši į kaž-kurios SM-mamos kurtą QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 10:12) nebūtinai plagijatorė. oi mergaitės, slidus reikalas su tom foto...atkask gi tu, kad gudras, kuri sava, kuri ne... kitas foto kokybė išduoda, kad jos tikrai naminės, bet turim gi ir profesionalių fotografių forume...negalima diskriminuoti ir jų, jei moka gražiai padaryti... reiktų priimti vieną sprendimą, kuris užkirstų kelią savinimuisi foto iš konkurso (šaldytio mėnesiui jas aš ką o šitą konkursą gal palikti taip kaip yra, nes dabar gaunasi, kad kaip ir niekas nesakė, kad negalima, o kaip ir buvo (ir visada būna) aitšku, kad dalyvaujama su savom nuotraukom. fotosesijines, manau irgi reikėtų uždrausti, nebent autorė turi studiją, ir pati tuo užsiima. prašau pasisdakyti dėl viso to kitoje temoje va čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=444124 QUOTE TUREJO BUTI GRAZUS IR MIELAS KONKURSAS,O KAS GAVOSI ,MAMOS,BUKIM SAZININGOS VISU PIRMA PRIES SAVE... NESUPRANTU,KODEL REIKIA IMTI ATVIRUKUS IS INTERNETO,NEGI SUNKU NUFOTKINTI KOKIA GELE,VAIZDELI,UZDETI KOKIA DETALE,IR TAIP SUKURTI SAVO ATVIRUKA...NEJAUGI SVARBIAUSIA ,KAD BUTU TOBULAS,IR UZIMTU PRIZINES VIETAS...ARGI TAI SVARBIAUSIA.. nu jo kazkaip nesmagu...bet bent jau as tikrai nepretenduoju ir kazkaip net neskaiciau ar bus prizai ir pan ne tame esme..man smagu , kad mano darbeli kas nors ivertintu ir atkreiptu demesi...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|