Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukas MAMAI
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Stebukle
QUOTE(laukine @ 2009 05 07, 23:42)

galit gedos stulpe pirmu numeriu rasyt.
*

laukine's vardu atidaroma nauja tema "gedos stulpas" sokiai.gif pomidorai2.gif ten rinksis visi anoniminiai nuotrauku pasisavinimo nariai ir tures prisipazint pioneers.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 05 07, 23:54-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 07, 23:54)
kai pagalvoji, gal ir kitoms pirmas kartas, taisyklių nežino...  sleep.gif
*

irnesakyk.gif manau artimiausiom dienom dar tu pirmu kartu pamatysim ne viena doh.gif
D*K
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 08, 00:02)
irnesakyk.gif manau artimiausiom dienom dar tu pirmu kartu pamatysim ne viena doh.gif
*

gaila, jei išties taip bus.
Adelle
smile.gif+2009 05 07, 23:11-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 07, 23:11)
o tos, kurios nevogtos, tai dar iš čia kas pavogs  laugh.gif
*

Žinoma bigsmile.gif
Ai, kita vertus atviruko konkursas, galima daug paveikslėlių ir foto pasiskolinti, kas čia tokio? Kai būna savo foto konkursas, tada tai taip, dalyvauja tik su savomis nuotraukomis. O dabar juk visi atvirukai kuriami dažniausiai ne iš savų foto. Juk tada ir žiūrisi gražiau. smile.gif
Stebukle
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 22:15)
galima jei bus pridėta papildomos grafikos spec. programa.
nu jei iš ineterneto tai ar čia bus jūsų?

aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis?

savo nuotrauka, tik pagražinta programa.
*

QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:11)
Žinoma  bigsmile.gif
Ai, kita vertus atviruko konkursas, galima daug paveikslėlių ir foto pasiskolinti, kas čia tokio? Kai būna savo foto konkursas, tada tai taip, dalyvauja tik su savomis nuotraukomis. O dabar juk visi atvirukai kuriami dažniausiai ne iš savų foto. Juk tada ir žiūrisi gražiau.  smile.gif
*

hi :)
QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:11)
Žinoma  bigsmile.gif
Ai, kita vertus atviruko konkursas, galima daug paveikslėlių ir foto pasiskolinti, kas čia tokio? Kai būna savo foto konkursas, tada tai taip, dalyvauja tik su savomis nuotraukomis. O dabar juk visi atvirukai kuriami dažniausiai ne iš savų foto. Juk tada ir žiūrisi gražiau.
*

na jei "pasiskolintų" jūsiškę foto be jūsų žinios kaži ar stebėtumėtės kas čia tokio. smile.gif Skolintis galima su autoriaus leidimu.

O dabar tas pats, kaip... ant gero dizainerio rūbo (tarkim vaizdas), prisiuvu kito dizainerio firminę etiketę (tekstas) ir visai tai publikai pristatau kaip savo kūrinį (nes pats prisiūt sugalvojau ir prisiuvau !!! biggrin.gif) . Logiška ir tikrai nieko tokio sleep.gif
Adelle
smile.gif+2009 05 08, 00:22-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 00:22)
na jei "pasiskolintų" jūsiškę foto be jūsų žinios kaži ar stebėtumėtės kas čia tokio.  smile.gif Skolintis galima su autoriaus leidimu.

O dabar tas pats, kaip... ant gero dizainerio rūbo (tarkim vaizdas), prisiuvu kito dizainerio firminę etiketę (tekstas) ir visai tai publikai pristatau kaip savo kūrinį (nes pats prisiūt sugalvojau ir prisiuvau !!! biggrin.gif) . Logiška ir tikrai nieko tokio  sleep.gif
*

Na ir kaip dabar gi atkapstyt, ant kieko foto ar iš kur ištraukto paveikslėlio rėmeliai ir tekstas uždėti. Pvz. - ančiukas - ar jis fotografuotas? Tai tik paveikslėlis iš interneto. Mama angelas? - pati fotografavo? Berniukas ant triratuko su tokiu įdomiu bagažu?
Norint tikslumo, reikėtų siunčiant atviruką rodyti ir nuotraukas iš kurių padarytas įrodant, kad nuotraukos savos ir t.t. ir pan. Paskui dar moderatoriai turėtų kelias dienas prasiknisti norėdami sutikrinti ar tikrai ir t.t. Nu nesąmonė. Todėl ir praslenka žmonės su nesavomis foto, ne savais paveiksliukais ir kas? Nieko. Ne dėl kažko gi ypatingo prizo konkurse dalyvaujama. Tai - kaip žaidimas, o į žaidimus reikia žiūrėti laisvai. Taip, kad atsipalaiduojam ir grožimės darbais, užtenka knisinėjimosi, o tai nebeliks manau tuoj nei vieno darbo, kuris nepažeistų kieno nors autorinių teisių lotuliukas.gif
Degutė
QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:29)
Na ir kaip dabar gi atkapstyt, ant kieko foto ar iš kur ištraukto paveikslėlio rėmeliai ir tekstas uždėti. Pvz. - ančiukas - ar jis fotografuotas? Tai tik paveikslėlis iš interneto. Mama angelas? - pati fotografavo? Berniukas ant triratuko su tokiu įdomiu bagažu?
Norint tikslumo, reikėtų siunčiant atviruką rodyti ir nuotraukas iš kurių padarytas įrodant, kad nuotraukos savos ir t.t. ir pan. Paskui dar moderatoriai turėtų kelias dienas prasiknisti norėdami sutikrinti ar tikrai ir t.t. Nu nesąmonė. Todėl ir praslenka žmonės su nesavomis foto, ne savais paveiksliukais ir kas? Nieko. Ne dėl kažko gi ypatingo prizo konkurse dalyvaujama. Tai - kaip žaidimas, o į žaidimus reikia žiūrėti laisvai. Taip, kad atsipalaiduojam ir grožimės darbais, užtenka knisinėjimosi, o tai nebeliks manau tuoj nei vieno darbo, kuris nepažeistų kieno nors autorinių teisių  lotuliukas.gif
*

tai gal su tokiu požiūriu ir į parduotuvę galima nueit užkąst? vienur kąsnelį, kitur.. ir sotu, ir pirkt nereikės.
Adelle
QUOTE(Degutė @ 2009 05 08, 00:38)
tai gal su tokiu požiūriu ir į parduotuvę galima nueit užkąst? vienur kąsnelį, kitur.. ir sotu, ir pirkt nereikės.
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Žinoma lotuliukas.gif
QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:29)
Na ir kaip dabar gi atkapstyt, ant kieko foto ar iš kur ištraukto paveikslėlio rėmeliai ir tekstas uždėti. Pvz. - ančiukas - ar jis fotografuotas? Tai tik paveikslėlis iš interneto. Mama angelas? - pati fotografavo?
*

Visko neatkapstysi, bet kai kam yra būdų. Vieną jau minėjau wink.gif Dėl rėmelių - jie ir programose būna, niekas čia labai prie jų nekimba, konkurse jie leisti.

Skaitant jūsų postą susidaro dviprasmiškas įspūdis...kodėl nenorite, kad būtų atrasti nesąžiningi atvejai?

Ir žaidimai paprastai turi savo taisykles, prie kurių žaidėjai arba taikosi arba prametami iš žaidimo.

Domina mama angelas?
http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php

Nebesikapstom, grožimės....

Liks liks, nesuabsoliutinkite. O jei ir nebūtų kam likt, lai nelieka, kam čia tos butaforijos wink.gif
D*K
smile.gif+2009 05 08, 00:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 00:44)
Domina mama angelas?

visai nebegražu.
Na bet kam imti svetimas nuotraukas. Nesuprantu.
Adelle
smile.gif+2009 05 08, 00:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 00:44)
Skaitant jūsų postą susidaro dviprasmiškas įspūdis...kodėl nenorite, kad būtų atrasti nesąžiningi atvejai?

Domina mama angelas?
http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php

*

Žinai, kaip tik noriu, bet mano norai nieko nereiškia. Kažkas kažkur "iš balkonų" stebi ir tik juokiasi iš viso to noro.

Sakiau gi.
Ančiuką irgi kažkur mačiau.
Vaiko su dviratuku dar neteko niekur pamatyti, bet netikiu, kad dalyvės foto.

Ne, nu rimtai, grožimės. Nebesikapstom lotuliukas.gif Faini darbai, ypač tie - "profesionalūs" thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 00:50)
visai nebegražu.
Na bet kam imti svetimas nuotraukas. Nesuprantu.
*

Kaip tai kam - kad laimėti Didįjį prizą thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:53)
Žinai, kaip tik noriu, bet mano norai nieko nereiškia.
*

nereikia taip nusivertinti wink.gif Labanakt
Noelle
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 22:53)
Vaiko su dviratuku dar neteko niekur pamatyti, bet netikiu, kad dalyvės foto.

o aš tikiu, kad dalyvės smile.gif rodos atpažinau. Ir ta mama dalyvauja konkurse.
Adelle
QUOTE(Noelle @ 2009 05 08, 01:00)
o aš tikiu, kad dalyvės  smile.gif  rodos atpažinau. Ir ta mama dalyvauja konkurse.
*

Na tada labai meniška foto ir tikrai gražus atvirukas smile.gif
Cukraus pudra
dėl tų skolintų foto....
aš manau lotuliukas.gif
kai dedi foto į viešumą tai nereik ir stebėtis, kad ją kažkas skolinasi. aš ne kartą atidarinėdama temas gražias foto ėmiau, kad ir iš SM konkursų. unsure.gif bet aš jų gi nesisavinau schmoll.gif
sdr
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 08:28)
dėl tų skolintų foto....
aš manau  lotuliukas.gif
kai dedi foto į viešumą tai nereik ir stebėtis, kad ją kažkas skolinasi. aš ne kartą atidarinėdama temas gražias foto ėmiau, kad ir iš SM konkursų.  unsure.gif  bet aš jų gi nesisavinau  schmoll.gif

*

tai gal tu nerasei, kad tai tavo darbai biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(rds @ 2009 05 08, 07:30)
tai gal tu nerasei, kad tai tavo darbai  biggrin.gif
*

nea, bet aš jas panaudojau be leidimo topsecret.gif
(o buvo, kas atėjo bais pikta ir apšaukė, kaip taip galima, gi svetima foto ir pan., nors ją ir per google paiešką išmetė)
mazikeo
Skaitau skaitau ir tikrai idomiai gaunasi su tais konkursai.....
Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau schmoll.gif , na jei redaguotas, koreguotas......nes taisykles tokios buvo.....
pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan.....
Manau visada atsiras ir bus nesaziningu gudruciu......yra kaip yra
sdr
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:36)
Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau  schmoll.gif , na jei redaguotas, koreguotas......nes taisykles tokios buvo.....
pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan.....
*

nors ir nedalyvauju konkurse, bet ir tai maciau, kad buvo akcentuota, kad foto turi buti savo, del pasiskolintu detaliu tai niekas nekalba, bet kai visa foto pasiskolinama tai kazkaip neskaniai atrodo pries kitas unsure.gif
Cukraus pudra
dėl vyro angelu vardu mama, sutinku drinks_cheers.gif paimt gatavą foto, padaryt past - copy žodžius yra schmoll.gif

nu, o kaip dėl šitos?
user posted image pagrindas internetinis, o vaikas savas g.gif
mazikeo
Dabar atsidariau ir paziurejau, bet dauguma juk remelis, paveikslelis fonas is interneto...pvz. su arkliais juk irgi paimtas paveikslelis ir uzrasyti zodziai.... g.gif , bet kaip mano vyras sako beveik visi atvirukai modifikuoti, o nekurti... ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:04)
Dabar atsidariau ir paziurejau, bet dauguma juk remelis, paveikslelis fonas is interneto...pvz. su arkliais juk irgi paimtas paveikslelis ir uzrasyti zodziai.... g.gif , bet kaip mano vyras sako beveik visi atvirukai modifikuoti, o nekurti... ax.gif
*

o galit parodyt kur internee yra ta foto su arkliais?

drinks_cheers.gif
mazikeo
nezinau, neieskau, bet tikeciau, kad tikrai ne pacios autores fotkinta(gal ir klystu)......nes jei jau tema eina apie copy paste, tai.....atvirute su roze su orchideja.....visos ir buvo juk, parsisiunti fona,copy paste zodzius........bet va zmogus juk sugalvojo, panaudojo photoshopo galimybes, gal uzdejo koki seseli ir pan.....kuo toliau tuo labiau nebturiu nuomones kas kurta kas plagijuota doh.gif
Rituxx
OGo kokios čia diskusijos blink.gif doh.gif apmaudu kad taip atsitinka ir tenka konkuruoti su plagiatais doh.gif tikiuosi viskas bus išsiaiškinta ir gal kituose konkursuose nedrįs dalyvauti su tokiom (ne savo) nuotraukom rolleyes.gif
kada balsavimas bus baigtas g.gif lauksim rezultatų bigsmile.gif nesuprantu aš jei pats nesugebi nieko tokio super padaryti tai ir nedaryk, daryk tai ką moki ir galėsi būt ramus kad nesiknaisios niekas ir neapkaltins vogimu unsure.gif
JOLKA999
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 07:14)
OGo kokios čia diskusijos  blink.gif  doh.gif apmaudu kad taip atsitinka ir tenka konkuruoti su plagiatais  doh.gif  tikiuosi viskas bus išsiaiškinta ir gal kituose konkursuose nedrįs dalyvauti su tokiom (ne savo) nuotraukom  rolleyes.gif
kada balsavimas bus baigtas  g.gif lauksim rezultatų  bigsmile.gif nesuprantu aš jei pats nesugebi nieko tokio super padaryti tai ir nedaryk, daryk tai ką moki ir galėsi būt ramus kad nesiknaisios niekas ir neapkaltins vogimu  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pupeliukas
Nu niekaip nesuprantu, kaip galima vogti nuotraukas doh.gif unsure.gif ar pirmą, ar antrą, ar penkiasdešimtą kartą dalyvauji. Nesuprantu net kaip galima taip sugalvoti unsure.gif Vargšė Rustė.

5imute
Na ir diskusijos karstos unsure.gif greiciau ta 10 d. ateitu
Pupeliukas
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 09:04)
bet kaip mano vyras sako beveik visi atvirukai modifikuoti, o nekurti... ax.gif
*

Mano atvirukas 100% kurtas pačios 4u.gif Tad nereikia čia svaidytis tokiais pareiškimais unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:08)
nezinau, neieskau, bet tikeciau, kad tikrai ne pacios autores fotkinta(gal ir klystu)......nes jei jau tema eina apie copy paste, tai.....atvirute su roze su orchideja.....visos ir buvo juk, parsisiunti fona,copy paste zodzius........bet va zmogus juk sugalvojo, panaudojo photoshopo galimybes, gal uzdejo koki seseli ir pan.....kuo toliau tuo labiau nebturiu nuomones kas kurta kas plagijuota  doh.gif
*

tiek rožę, tiek orchidėją, tiek ir tuos arkliukus nufotkino žmogus.
o forumietės mūsų irgi žmonės. tai gali būt ir jų darytos foto
sdr
kaip tik konkursas be zmoniu taip ir vogtu foto uzdera pakankamai, su zmonem vis maziau pasitaiko ax.gif

Ruste, kaip buvo siulyta padaryk fotokonkursu gedos stulpa, gal tada kituose konkursuose praeis noras savintis svetimas foto biggrin.gif 4u.gif
mazikeo
Na tikrai jus cia labai skaudziai i viska reaguojat ir priimat kazkaip asmeniskai, man atrodo nesvaidziau jokiu pareiskimu unsure.gif ........Juk buvo zodis BEVEIK VISOS buvo parasyta GAL IR KLYSTU, tai tik mano nuomone...Zinoma, kad kitos gal ir pacios fotkino, niekas nieko nekaltina-puiku ir sveikintina uz tai, as tik pasvarsciau...kazkaip keistai uzsipuolamos zmoniu nuomones, kurios nesutampa su paciu nuomone schmoll.gif
Rustė
smile.gif+2009 05 07, 22:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 07, 22:37)
grange,

parašysiu vieną pvz.

yra tokia programytė http://tineye.com/ , kuri  įvedus vaizdo adresą kažkokius sutapimus internete padeda rast. Nes kiekviena fota turi dar ir savo specifinę info. Ne viską aišku, bet kai ką atkapstyt galima smile.gif
*

turiu ją ir visada naudoju kilus įtarimui, tačiau būna atveju, kad ji neranda, tarkim žiemos konkurse vogtos foto su cerkve nerado, radau kitasi kelias su vienosforumietės pagalba.

QUOTE(Marijai @ 2009 05 08, 00:41)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif Žinoma  lotuliukas.gif
*

gal galima baigti švaistytis kaltinimais mano adresu?

visdos nuotraukos, gavus įrodymus yra šalinamos, neturint pagrindo, jos lieka.

atrodytų, kad turiu matyti viską inete kiaurai ir žinoti, kas ir kur su kuo dalyvavo, pavogė, pasiskolino ir t.t.

QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:36)
Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau  schmoll.gif , na jei redaguotas, koreguotas......nes taisykles tokios buvo.....
*

````````````````````````

čia dabar kita tema, dėl foto kaip atviruko pagrindo panaudojimo.

jei tikrai bus atitikmuo internete, tada nuotrauka nedalyvaus, nesvarbu, kiek turės balsų, pašalinti galima ir po rezultatų (kaip žiemos konkurse atsitiko).

nors iš kitos pusės, rėmelių irgi pačios nepaišė (ne visų), gėles, ar drugelius taip pad dėjo ne savo fotografuotus, o iš PS, kitų programėlių.

tačiau...mamos dėdamos tuos papildomus grafinius elementus, panaudojo ir savo vaiko foto, kad ir mažutę, bet savo.

manyčiau taip, tos, kur visiškai inetinės ir tik tekstas ar kažkas ne savo, kogero gaunasi, kad nelabai ir tinkamos. g.gif

užmėtyykite mane dabar akmenais, kad nepamačiau iš karto...prival doh.gif ėjau gi...

````````````````

gėdos stulpo tema bus.
mazikeo

Atsiprasau siaip, nors nezinau kodel viska priimi savo adresu, as kalbejau tik bendrai, net neturejau taves galvoje....as tikrai suprantu, kad tau labai sunku su tom foto ir pan. verysad.gif
kazkaip visos labai uzsipuolat del kiekvieno zodzio..
Cukraus pudra
Ruste, tu esi šauni konkursų moderatorė ir nenusipelnei net pomidorų lotuliukas.gif :mirksiukas:
mazikeo
Ruste, tu esi šauni konkursų moderatorė

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Rustė
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 10:02)

Atsiprasau siaip, nors nezinau kodel viska priimi savo adresu, as kalbejau tik bendrai, net neturejau taves galvoje....as tikrai suprantu, kad tau labai sunku su tom foto ir pan.  verysad.gif
kazkaip visos labai uzsipuolat del kiekvieno zodzio..
*

ATSIPRASAU, pataisiau posta tongue.gif

priimu asmeniskai, nes as tvirtinu foto...ir kaip matau dauguma nori, kad būtų viskas kuo skaidriau, o kaip tai padaryti, tai nepasiųlo, o tik barasi, kodel tebedalyvauja foto, kurios neturėtų dalyvauti...
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 08, 09:47)
Mano atvirukas 100% kurtas pačios 4u.gif Tad nereikia čia svaidytis tokiais pareiškimais unsure.gif
*

Mano irgi.

Ir...prašau ją išimti, jokių principų nerodau, tiesiog neskanu, kai pats darai viską nuo - iki ir turi konkuruoti su tomis, kurioms padaryti tereikėjo paimti gatavas medžiagas, kaip aš sakiau: paimi vieno dizainerio rūbą, prisiuvi kito etiketę ir pristatai kaip savo. Nematau nieko blogo jei panaudojamos detalės, nebūtų keista ir jei tai būtų taip - va padariau ir kokioj temoj įkeliu ir kažką pasveikinu(ar kokioj savo šventėj panaudoju). Bet pristatinėti konkurse kaip savo kūrinį (vėl kaip sakiau nes sugalvojau rai aš prisiūti, aš ėmiau siūlą (programą) ir siuvau biggrin.gif)...koks bebūtų administracijos sprentimas, šitą sunkiai suvokiu.
Tiesa prašymas išimti labiau susijęs ne su tuo. Nesinori, kad tai, ką čia "paviešinau" (ir tokių "sutapimų" yra ir daugiau - tai linkiu, kad tai tikrai ir tebūtų sutapimais)... būtų suprasta kaip konkurencija. Ir dar bijau, kad kas nepavogtų lotuliukas.gif
mazikeo
manyčiau taip, tos, kur visiškai inetinės ir tik tekstas ar kažkas ne savo, kogero gaunasi, kad nelabai ir tinkamos.

g.gif idomiai jo gaunasi...kitu kurtu asmeniskai atzvilgiu.....na as dalyvauju konkurse ir galiu pasakyt emiau paveiksleli is ineto blush2.gif , bet as idejau valanda mazdaug darbo tol kol ji pateikiau cia dalyvauti kaip atviruka......kazkaip vat salygose gal neuzkliuvo, kad butina salyga butu viskas kurta g.gif , ....gaunasi, kad ir as plagiatore ar kaip verysad.gif, nu vat juk galejau sukurt viska savo blink.gif , (pravalas)
Rustė
berniuko, tritatuku vežančio gėles, nuotraukos autorė, man AŽ parašė kaip buvo sukurtas atvirukas, tad foto tikrai jos daryta, ir vaikas jos smile.gif

po konkurso galės ji papasakoti kaip padarė, jie ką domins smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 08:58)
jei tikrai bus atitikmuo internete, tada nuotrauka nedalyvaus, nesvarbu, kiek turės balsų, pašalinti galima ir po rezultatų (kaip žiemos konkurse atsitiko).
*

QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 09:12)
g.gif  idomiai jo gaunasi...kitu kurtu asmeniskai atzvilgiu.....na as dalyvauju konkurse ir galiu pasakyt emiau paveiksleli is ineto  blush2.gif , bet as idejau valanda mazdaug darbo tol kol ji pateikiau cia dalyvauti kaip atviruka......kazkaip vat salygose gal neuzkliuvo, kad butina salyga butu viskas kurta  g.gif , ....gaunasi, kad ir as plagiatore ar kaip  verysad.gif
*

Vicious Vici
mano nuomone, komponavimas yra žmogaus kūrybinis darbas ax.gif negalima juk tikėtis, kad visos mamos atsisės ir pačios pripieš pievų, drugių, bantukų, balioniukų... bet jei žmogus sėdėjo, atrinkinėjo, ieškojo PO DETALĘ iš visur, o po to sudėjo į vieną visumą, tai jau tik TO žmogaus darbas. Bet jei paimtas tik vienas pagrindas, tarkim kaip tas Angelas ir įrėmintas vienu rėmeliu ir uždėtas užrašas, vat čia tai jau blogiau g.gif unsure.gif
Cukraus pudra
šita user posted image ko gero irgi internetinė, bet kol niekas neparodys jos kokiam tai interneto psl. ji dalyvaus konkurse mirksiukas.gif
JOLKA999
TUREJO BUTI GRAZUS IR MIELAS KONKURSAS,O KAS GAVOSI g.gif ,MAMOS,BUKIM SAZININGOS VISU PIRMA PRIES SAVE...
NESUPRANTU,KODEL REIKIA IMTI ATVIRUKUS IS INTERNETO,NEGI SUNKU NUFOTKINTI KOKIA GELE,VAIZDELI,UZDETI KOKIA DETALE,IR TAIP SUKURTI SAVO ATVIRUKA...NEJAUGI SVARBIAUSIA ,KAD BUTU TOBULAS,IR UZIMTU PRIZINES VIETAS...ARGI TAI SVARBIAUSIA... g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 09:15)
mano nuomone, komponavimas yra žmogaus kūrybinis darbas ax.gif negalima juk tikėtis, kad visos mamos atsisės ir pačios pripieš pievų, drugių, bantukų, balioniukų... bet jei žmogus sėdėjo, atrinkinėjo, ieškojo PO DETALĘ iš visur, o po to sudėjo į vieną visumą, tai jau tik TO žmogaus darbas. Bet jei paimtas tik vienas pagrindas, tarkim kaip tas Angelas ir įrėmintas vienu rėmeliu ir uždėtas užrašas, vat čia tai jau blogiau g.gif  unsure.gif
*

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 08, 09:16)
TUREJO BUTI GRAZUS IR MIELAS KONKURSAS,O KAS GAVOSI g.gif ,MAMOS,BUKIM SAZININGOS VISU PIRMA PRIES SAVE...
NESUPRANTU,KODEL REIKIA IMTI ATVIRUKUS IS ITERNETO,NEGI SUNKU NUFOTKINTI KOKIA GELE,VAIZDELI,UZDETI KOKIA DETALE,IR TAIP SUKURTI SAVO ATVIRUKA...NEJAUGI SVARBIAUSIA ,KAD BUTU TOBULAS,IR UZIMTU PRIZINES VIETAS...ARGI TAI SVARBIAUSIA... g.gif
*

atvirukų gražumas nuo to, kas dedasi aptarimuose gi nesikeičia g.gif

matyt yra sunku. kiekvienas daro tai, ką geriausiai sugeba lotuliukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 10:16)
šita user posted image ko gero irgi internetinė, bet kol niekas neparodys jos kokiam tai interneto psl. ji dalyvaus konkurse  mirksiukas.gif

man šita irgi nepanaši į kaž-kurios SM-mamos kurtą ax.gif na nebent žmogus dirba būtent šioje srityje, kur gaminami atvirukai ir būtent jos autorinių darbų galime nusipirkti kioskuose, paštuose, o čia vienas iš jų ax.gif nu nes čia tikrų tikriausias atvirukas, net su kodu biggrin.gif ar būtina buvo tas kodas? biggrin.gif
Rituxx
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 10:16)
šita user posted image ko gero irgi internetinė, bet kol niekas neparodys jos kokiam tai interneto psl. ji dalyvaus konkurse  mirksiukas.gif
*

aš už ją balsavau doh.gif net nežinau už ką dabar balsuoti g.gif jaučiu balsuosiu už paprastesnes kur akivaizdžiai matosi kad nebus inetinės rolleyes.gif
Rustė
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 10:12)
g.gif  idomiai jo gaunasi...kitu kurtu asmeniskai atzvilgiu.....na as dalyvauju konkurse ir galiu pasakyt emiau paveiksleli is ineto  blush2.gif , bet as idejau valanda mazdaug darbo tol kol ji pateikiau cia dalyvauti kaip atviruka......kazkaip vat salygose gal neuzkliuvo, kad butina salyga butu viskas kurta  g.gif , ....gaunasi, kad ir as plagiatore ar kaip  verysad.gif
*

nebūtinai plagijatorė.

oi mergaitės, slidus reikalas su tom foto...atkask gi tu, kad gudras, kuri sava, kuri ne...

kitas foto kokybė išduoda, kad jos tikrai naminės, bet turim gi ir profesionalių fotografių forume...negalima diskriminuoti ir jų, jei moka gražiai padaryti...

reiktų priimti vieną sprendimą, kuris užkirstų kelią savinimuisi foto iš konkurso (šaldytio mėnesiui jas aš ką lotuliukas.gif ir paskui nepriimti niekada dalyvauti konkursuose jokiuose)

o šitą konkursą gal palikti taip kaip yra, nes dabar gaunasi, kad kaip ir niekas nesakė, kad negalima, o kaip ir buvo (ir visada būna) aitšku, kad dalyvaujama su savom nuotraukom.

fotosesijines, manau irgi reikėtų uždrausti, nebent autorė turi studiją, ir pati tuo užsiima.

prašau pasisdakyti dėl viso to kitoje temoje va čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=444124
mazikeo
TUREJO BUTI GRAZUS IR MIELAS KONKURSAS,O KAS GAVOSI  ,MAMOS,BUKIM SAZININGOS VISU PIRMA PRIES SAVE...
NESUPRANTU,KODEL REIKIA IMTI ATVIRUKUS IS INTERNETO,NEGI SUNKU NUFOTKINTI KOKIA GELE,VAIZDELI,UZDETI KOKIA DETALE,IR TAIP SUKURTI SAVO ATVIRUKA...NEJAUGI SVARBIAUSIA ,KAD BUTU TOBULAS,IR UZIMTU PRIZINES VIETAS...ARGI TAI SVARBIAUSIA..

nu jo kazkaip nesmagu...bet bent jau as tikrai nepretenduoju ir kazkaip net neskaiciau ar bus prizai ir pan ne tame esme..man smagu , kad mano darbeli kas nors ivertintu ir atkreiptu demesi...
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.