Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate savo vaikuciams ROMPERIUKUS ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Nut*
Romperiukai man superiškai atrodo mažesniem vaikučiams,na ta prasme iki metų,bet pas mus nelabai yra pasirinkimo,kiek turėjom,tai iš JAV parvežtus,čia pas mus tikrai neteko rasti vertų dėmesio sad.gif
^Braškytė^
4u.gif
Tosė
Sveikos mamytės,labai mėgstam romperiukus,prekiauja jais Gariūnuose kur paviljonas vaikiškų rūbų iš Anglijos.Tiesa,kai kurie juos vadina vasarinukais 4u.gif
^Braškytė^
gerai butu jei cia kas jeis prekiautu biggrin.gif
mamakarolina
o mes neturėjom nė vieno romperiuko ax.gif ir kažkaip apsiėjom be jų bigsmile.gif aš sakau, kad gal jie labiau berniukams skirtas rūbelis 4u.gif

erikiuxxx
kaskaip nemegeja as ju deti,daugiau skirti maziukams leliukams jie mirksiukas.gif
^Braškytė^
o man grazu jie ir didesniems biggrin.gif
rasele1972
As mazesnei dukrytei pirkdavau,ypac vasara superinis rubelis thumbup.gif Ir tokiu grazuciu yra super,ypac nexto 4u.gif
Isila
vasarą tai labai gerai man jie. Ir pirmam villkau, ir mažėliui dabar velku biggrin.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(ginata @ 2009 06 26, 16:56)
Sveikos mamytės,labai mėgstam romperiukus,prekiauja jais Gariūnuose kur paviljonas vaikiškų rūbų iš Anglijos.Tiesa,kai kurie juos vadina vasarinukais 4u.gif
*

o kur tiksliau tas paviljonas? Gal zinot kurioje eileje, ar vietos nr? ax.gif
na dar karta pasikartosiu, kad man sitas rubelis thumbup.gif
o mergaitisku romperiuku irgi graziu yra mirksiukas.gif
*Svajone*
turėjom ir turim ,man jie super,vaikas irgi manau jaučiasi puikiai su jais ax.gif siunčiausi iš JAV rolleyes.gif yra pas juos net iki dvieju metukų thumbup.gif
^Braškytė^
4u.gif
Svajūnė
Turim keletą, bet kažkaip nemėgėja aš juos vilkti. blush2.gif Mieliau vasarą panelės aprengiu su maikutėm ir šortukais arba suknutėm, nei romperiukais. Gal tikrai berniukams jie labiau skirti ir patogesni g.gif , arba čia pripratimo reikalas biggrin.gif
^Braškytė^
mes dabar miegam su romperiukais drinks_cheers.gif
Tacita
turim kelis,vasara labai gerai buvo,o ir namie sliauziot.Vaikui patogu,o teciui lengva aprengti lotuliukas.gif
^Braškytė^
drinks_cheers.gif tikrai kad lengva
relaxy
man tai superinis dalykas thumbup.gif vien dėl to, kad lengva rengti. Dukrą auginant jų neturėjau, o dabar su sūnum, tai atradimas man jie thumbup.gif
vetruze
o as ju neperku
Deimike
o kazi trimeciui dar butu kazko panasaus? miegeliui, kad palaidines nugara neissipesiotu is pizamos kelniu
*Ilgakojė*
Neturejom nei vieno kol kas schmoll.gif
pijusirgabe
Kai gimė sūnus, o gimė jis vasaros pabaigoje, gavom keletą romperių dovanų, bet aš tuomet jų nė nebandžiau rengti... atrodė bus vaikui šalta.. O dukrytei prasidėjus karščiams tai pats tas drabužėlis - vaikas plonai aprengtas ir atrodo tvarkingai wub.gif Mes juos naudojam ir buvimui namuose, ir keliaujam kai labai karšta į lauką bigsmile.gif Tikrai geras daiktas thumbup.gif
Bussinkka
Superinis drabuzelis, mano mergaitei 7 men tai labai patogu, prisipirkau laaabai daug siai vasarai, nes man daug patogiau nei pvz sortai ir maikute ax.gif o dar kokiu graziu galima rast romperiuku wub.gif
addicted
Man ir romperiukai patinka thumbup.gif
Maziems vaikams patogu,kai apacioje atsisega,o vyresniems aisku norint nueiti i tualeta jau reikia issinuogint smile.gif
spanieliuke
nakciai juos rengiu dukryte,man tai super jie smile.gif
redxshi
Kol dar su sauskelnėmis neatsisveikinome galutinai, tai romperiukai labai tinkamas drabužėlis mažiukams - ypač vasara thumbup.gif
Karvytė Mū
labai pasiteisino- su bodžiuku vaikas lyg ir pusiau apsirengęs, su kelnytėm ar sijonuku lyg ir per šilta, o va romperiukas su trumpomis klešnytėmis- pats tas thumbup.gif
linkakalinka
mums jau tuoj 2 metai, tai kt metais kažin ar beturėsime romperiukų, bet miegui dar jų turime ir jais esu patenkinta.
geras šitas išradimas drinks_cheers.gif
lina13
mums taipat patinka jie kolsu pampersais dar esam smile.gif
Unruuly
Specialiai neperkau, bet pora vnt.buvo (padovanojo) tai mane nepatiko schmoll.gif kazkaip nepatogu buvo. unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.