Romperiukai man superiškai atrodo mažesniem vaikučiams,na ta prasme iki metų,bet pas mus nelabai yra pasirinkimo,kiek turėjom,tai iš JAV parvežtus,čia pas mus tikrai neteko rasti vertų dėmesio
Sveikos mamytės,labai mėgstam romperiukus,prekiauja jais Gariūnuose kur paviljonas vaikiškų rūbų iš Anglijos.Tiesa,kai kurie juos vadina vasarinukais
gerai butu jei cia kas jeis prekiautu
o mes neturėjom nė vieno romperiuko
kaskaip nemegeja as ju deti,daugiau skirti maziukams leliukams jie
o man grazu jie ir didesniems
As mazesnei dukrytei pirkdavau,ypac vasara superinis rubelis
vasarą tai labai gerai man jie. Ir pirmam villkau, ir mažėliui dabar velku
QUOTE(ginata @ 2009 06 26, 16:56) Sveikos mamytės,labai mėgstam romperiukus,prekiauja jais Gariūnuose kur paviljonas vaikiškų rūbų iš Anglijos.Tiesa,kai kurie juos vadina vasarinukais o kur tiksliau tas paviljonas? Gal zinot kurioje eileje, ar vietos nr? na dar karta pasikartosiu, kad man sitas rubelis o mergaitisku romperiuku irgi graziu yra
turėjom ir turim ,man jie super,vaikas irgi manau jaučiasi puikiai su jais
Turim keletą, bet kažkaip nemėgėja aš juos vilkti.
mes dabar miegam su romperiukais
turim kelis,vasara labai gerai buvo,o ir namie sliauziot.Vaikui patogu,o teciui lengva aprengti
man tai superinis dalykas
o as ju neperku
o kazi trimeciui dar butu kazko panasaus? miegeliui, kad palaidines nugara neissipesiotu is pizamos kelniu
Neturejom nei vieno kol kas
Kai gimė sūnus, o gimė jis vasaros pabaigoje, gavom keletą romperių dovanų, bet aš tuomet jų nė nebandžiau rengti... atrodė bus vaikui šalta.. O dukrytei prasidėjus karščiams tai pats tas drabužėlis - vaikas plonai aprengtas ir atrodo tvarkingai
Superinis drabuzelis, mano mergaitei 7 men tai labai patogu, prisipirkau laaabai daug siai vasarai, nes man daug patogiau nei pvz sortai ir maikute
Man ir romperiukai patinka
Maziems vaikams patogu,kai apacioje atsisega,o vyresniems aisku norint nueiti i tualeta jau reikia issinuogint
nakciai juos rengiu dukryte,man tai super jie
Kol dar su sauskelnėmis neatsisveikinome galutinai, tai romperiukai labai tinkamas drabužėlis mažiukams - ypač vasara
labai pasiteisino- su bodžiuku vaikas lyg ir pusiau apsirengęs, su kelnytėm ar sijonuku lyg ir per šilta, o va romperiukas su trumpomis klešnytėmis- pats tas
mums jau tuoj 2 metai, tai kt metais kažin ar beturėsime romperiukų, bet miegui dar jų turime ir jais esu patenkinta.
geras šitas išradimas
mums taipat patinka jie kolsu pampersais dar esam
Specialiai neperkau, bet pora vnt.buvo (padovanojo) tai mane nepatiko
|