Man asmeniskai labai patinka romperiukai
Nu gal pasirodysiu visiška tundra,bet kas tie romperiukai?
Romperiukai - čia šliaužtukai ar pyžamytės tik trumpom rankovėm ir su sortukais
QUOTE(meškinija96 @ 2009 04 30, 08:46) va kaip atrodo romperiukai http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/14/5 QUOTE(katuksss @ 2009 04 30, 10:26) Naudojam, labai geras dalykas.Turiu kas veža ir priakiauja dėvėtais vaikiškais rūbais, labai geros kokybės yra net naujų.Tai niekad iš parduotuvės neperku.
Pirmam savo vaikams, kai jie buvo maži. Labai patogu
Mums aną vasarą romperiukai laaaabai patiko
Super dalykas, patogus ypac kur per prieki yra sagytes
QUOTE(darija80 @ 2009 04 30, 12:35) Naudojam, labai geras dalykas.Turiu kas veža ir priakiauja dėvėtais vaikiškais rūbais, labai geros kokybės yra net naujų.Tai niekad iš parduotuvės neperku. o gal zinot kur butu galima rasti kokiems 4 metukams Papildyta: QUOTE(katuksss @ 2009 04 30, 09:26) labai grazuciai ![]()
Labai patogus drabužėlis, mūsiškis nemėgsta silumos, tai jam didžiulis džiaugsmas.
oi tikrai labai geras rubelis,mes praeita vasara tai tik su romperiukais ir pravaiksciojom
o kur jus randate pirkti ? mes sia vasara turim toki dideli
na nezinau, maziukams nepakeiciamas daiktas, o vyresniems tai nebent vietoj pizamos ar kur papludimy kad patogiau butu, bet i kiema su tokiu neleisciau vaiko
Nežinojau, kad šita apranga taip vadinasi
Mes ir iki metu pravaiksciojom vasara kol silta buvo,o paskui dar naudojom kaip pizama,galvoju,kad ir siai vasarai reikia nusipirkti keleta
mano vaikinukas 3 metuku tai radau toki didesni kaip tik bus sia vasarele ,mums jie labai patinka ,noretusi daugiau ju tureti o
Na nezynojau kad jie romperiukai vadinasi . Kaip tik esam sugalvojusios pasiuity tokiu.Kita savaite manau butu gatavi .Dar norejau jusu nuomuomnes ar geriau per klyniuka uzsegimas ar per visa priekiuka kaip patogiau nes neisivaizduojam musu leliukai jau dideli tad praverstu jusu nuomuone.Ir iki keliu metu jie nesiojemi.
QUOTE(geina @ 2009 05 06, 19:20) Na nezynojau kad jie romperiukai vadinasi . Kaip tik esam sugalvojusios pasiuity tokiu.Kita savaite manau butu gatavi .Dar norejau jusu nuomuomnes ar geriau per klyniuka uzsegimas ar per visa priekiuka kaip patogiau nes neisivaizduojam musu leliukai jau dideli tad praverstu jusu nuomuone.Ir iki keliu metu jie nesiojemi. as galvoju kad geriausiai per klinuka butu uzsegimas o del nesiojimo ,tai ka zinau kaip kas megsta ,ir leliukams ir didesniems jie patogus
lauksim
Labai patinka romperiukai
matyt maciau daug sykiu,bet kaip vadinasi,tai tik pirma kart isgirdau
bet dabar jau zinosiu
vasara praeita nesiojom trumpom rankovytem romperiukus ir ale sortukus tokius nu labai faini , ziema su jais vietoj pizamos miegojom vaikui patogu labai, tik vat didesniu gaut nelabai yra, o vasara noretusi.
mes ir viena turim dideli ,laukiam vasaros
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 19:05) Mes tai siunciames ir dydziu iki 3 metu yra pvz http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/21/3 beje NEXT dydziai dar ir padidinti, taigi, realiai turetu ir virs 3 metuku tikti.
va radau si mamyte pardavineja siuos grozius
nu cia labai graiziai nukopinai angliska zodi romper .... vadink daiktus lietuviskai
Tai jau tikrai.... sugalvojo kazkuri mamyte naujadara, kai tokio zodzio net nera. Bet net jei jau ir taip ji vadinate, tai net neatitinka vertimo, nes romper is anglu kalbos isvertus - vaikiškas kombinezonas, šliaužtinukai (t. p. romper suit), tai va, kodel tada sliaustus nevadinate romperiais
yra kas supranta apie ka kalbame
Oi, romperiukus ir mes dievinam, pats patogiausias rūbas vaikui vasarą!!!!!!!! Turim Carter firmos romperius, nu jau klasiški
QUOTE(Armani @ 2009 05 10, 20:38) va radau si mamyte pardavineja siuos grozius Aš norėjau užsisakyti, bet mamulka sakė, kad pamažinti labai QUOTE(nesmerk @ 2009 05 12, 20:17) QUOTE(Lelina @ 2009 05 14, 21:16) Tai jau tikrai.... sugalvojo kazkuri mamyte naujadara, kai tokio zodzio net nera. Bet net jei jau ir taip ji vadinate, tai net neatitinka vertimo, nes romper is anglu kalbos isvertus - vaikiškas kombinezonas, šliaužtinukai (t. p. romper suit), tai va, kodel tada sliaustus nevadinate romperiais Tai labai prašom išversti kaip lietuviškai vadinas
Aha, tikrai įdomu būtų sužinot romperio suprantamą vertimą, jei aplamai toks yra
Aš kai sakau "bodžiukas" vyras kartais mane pataiso su jumoru - "kūninukas"
ne,visai nebuvo reikalingi nors ir turėjau kelis
as nemegau ju su pirmu mazium
antram jau nusipikrome, dauguma carters
Vasara nešiojo mano mažius, labai patogus rubelis karštai dienai ir labai gražiai man mažyliai juose atrodo
Man labai patinka, nes patogu ir grazu
tik galetu buti didesnis pasirinkimas ju
Na mes irgi turim du taip vadinamus romperiukus
QUOTE(goshke @ 2009 05 21, 19:00) Aha, tikrai įdomu būtų sužinot romperio suprantamą vertimą, jei aplamai toks yra Aš kai sakau "bodžiukas" vyras kartais mane pataiso su jumoru - "kūninukas" Kad jau diskusija taip įsilingavo, užklausiau aš Valstybinės kalbos komisijos dėl šio pavadinimo, nusiunciau ir nuotrauka, kad aiskesni atsakyma gaučiau. O atsakymas būtų toks: "Šliaužtinukai (tai kūdikių kelnaitės su pėdelėmis) teiktinas terminas (žr. Terminų banką (http://terminai.vlkk.lt:10001/pls/tb/tb.search). Jūsų klausiamu atveju vartotinas terminas glaustinukė (tai aptemptas drabužis, dengiantis liemenį, dažnai ir rankas bei kojas (marškinėliai ir kelnaitės drauge). ". Štai Jums ir lietuviškas terminas
Romperiukai man labai patinka
Savo mažiui romperiuko ieškojau daugiau, nei mėnesį |