Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate savo vaikuciams ROMPERIUKUS ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
^Braškytė^
Man asmeniskai labai patinka romperiukai thumbup.gif idomu ar jus juos perkate ? kaip jums jie ? kodel sunku gauti ju didesniems vaikuciams g.gif

meškinija96
Nu gal pasirodysiu visiška tundra,bet kas tie romperiukai?
Jurada
QUOTE(meškinija96 @ 2009 04 30, 10:46)
*

drinks_cheers.gif Pirmą kartą girdžiu. Gal paaiškintų kas žino. mirksiukas.gif
Jjulie
Romperiukai - čia šliaužtukai ar pyžamytės tik trumpom rankovėm ir su sortukais smile.gif labai patogus dalykas, bet mes naudojom kaip pyžamą vasarą..
katuksss
QUOTE(meškinija96 @ 2009 04 30, 08:46)
*

va kaip atrodo romperiukai http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/14/5 4u.gif
darija80
QUOTE(katuksss @ 2009 04 30, 10:26)

Naudojam, labai geras dalykas.Turiu kas veža ir priakiauja dėvėtais vaikiškais rūbais, labai geros kokybės yra net naujų.Tai niekad iš parduotuvės neperku.
Nireglina
Pirmam savo vaikams, kai jie buvo maži. Labai patogu thumbup.gif Ypač gerai su romperiukais vaikus vasarą migdyti.
Dangiuks
Mums aną vasarą romperiukai laaaabai patiko thumbup.gif
Astulka*
Super dalykas, patogus ypac kur per prieki yra sagytes smile.gif
^Braškytė^
QUOTE(darija80 @ 2009 04 30, 12:35)
Naudojam, labai geras dalykas.Turiu kas veža ir priakiauja dėvėtais  vaikiškais rūbais, labai geros kokybės yra net naujų.Tai niekad iš parduotuvės neperku.
*

o gal zinot kur butu galima rasti kokiems 4 metukams bigsmile.gif mes viena turim ,bet mums jie taip patinka kad noretusi daugiau ju tureti ,bet kad nerandu niekur nupirkti didesniu g.gif
Papildyta:
QUOTE(katuksss @ 2009 04 30, 09:26)

labai grazuciai wub.gif wub.gif
user posted image
^Braškytė^
4u.gif
Zeddy
Labai patogus drabužėlis, mūsiškis nemėgsta silumos, tai jam didžiulis džiaugsmas.
dovillee
oi tikrai labai geras rubelis,mes praeita vasara tai tik su romperiukais ir pravaiksciojom thumbup.gif
^Braškytė^
o kur jus randate pirkti ? mes sia vasara turim toki dideli biggrin.gif noretusi dar tokiu didesniu gauti bigsmile.gif
murmur
na nezinau, maziukams nepakeiciamas daiktas, o vyresniems tai nebent vietoj pizamos ar kur papludimy kad patogiau butu, bet i kiema su tokiu neleisciau vaiko schmoll.gif
Norna
Nežinojau, kad šita apranga taip vadinasi rolleyes.gif ...turim...vietoj pižamos naudojam...
^Braškytė^
QUOTE(murmur @ 2009 05 06, 16:03)
na nezinau, maziukams nepakeiciamas daiktas, o vyresniems tai nebent vietoj pizamos ar kur papludimy kad patogiau butu, bet i kiema su tokiu neleisciau vaiko  schmoll.gif
*

o kodel neleistumet i kiema ? kas blogai ?
Belesa
Mes ir iki metu pravaiksciojom vasara kol silta buvo,o paskui dar naudojom kaip pizama,galvoju,kad ir siai vasarai reikia nusipirkti keleta biggrin.gif
^Braškytė^
mano vaikinukas 3 metuku tai radau toki didesni kaip tik bus sia vasarele ,mums jie labai patinka ,noretusi daugiau ju tureti o bigsmile.gif
geina
Na nezynojau kad jie romperiukai vadinasi . Kaip tik esam sugalvojusios pasiuity tokiu.Kita savaite manau butu gatavi .Dar norejau jusu nuomuomnes ar geriau per klyniuka uzsegimas ar per visa priekiuka kaip patogiau nes neisivaizduojam musu leliukai jau dideli tad praverstu jusu nuomuone.Ir iki keliu metu jie nesiojemi.
^Braškytė^
QUOTE(geina @ 2009 05 06, 19:20)
Na nezynojau kad jie romperiukai vadinasi . Kaip tik esam sugalvojusios pasiuity tokiu.Kita savaite manau butu gatavi .Dar norejau jusu nuomuomnes ar geriau per klyniuka uzsegimas ar per visa priekiuka kaip patogiau nes  neisivaizduojam musu leliukai jau dideli tad praverstu jusu nuomuone.Ir iki keliu metu jie nesiojemi.
*

as galvoju kad geriausiai per klinuka butu uzsegimas g.gif

o del nesiojimo ,tai ka zinau kaip kas megsta ,ir leliukams ir didesniems jie patogus rolleyes.gif
geina
QUOTE(Armani @ 2009 05 06, 22:00)
as galvoju kad geriausiai per klinuka butu uzsegimas  g.gif 

o del nesiojimo ,tai ka zinau kaip kas  megsta ,ir leliukams ir didesniems jie patogus  rolleyes.gif
*

Aisku pabandysim pagamine ideti nuotraukytes i temele Pigus ir kokybiski lietuviski drabuzeliai vaikams
^Braškytė^
lauksim drinks_cheers.gif
radvileee
Labai patinka romperiukai thumbup.gif tik didesniems sunku rasti pirkti g.gif
^Braškytė^
QUOTE(radvileee @ 2009 05 07, 18:16)
Labai patinka romperiukai  thumbup.gif  tik didesniems sunku rasti pirkti  g.gif
*

tai va kad ir aš nnerandu jų niekur verysad.gif
karole31
matyt maciau daug sykiu,bet kaip vadinasi,tai tik pirma kart isgirdau ax.gif
bet dabar jau zinosiu
jaukuciukas
vasara praeita nesiojom trumpom rankovytem romperiukus ir ale sortukus tokius nu labai faini , ziema su jais vietoj pizamos miegojom vaikui patogu labai, tik vat didesniu gaut nelabai yra, o vasara noretusi.
^Braškytė^
mes ir viena turim dideli ,laukiam vasaros bigsmile.gif
ciuke
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 19:05)
tai va kad ir aš nnerandu jų niekur  verysad.gif
*

Mes tai siunciames ir dydziu iki 3 metu yra ax.gif
pvz
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/21/3
beje NEXT dydziai dar ir padidinti, taigi, realiai turetu ir virs 3 metuku tikti.
^Braškytė^
va radau si mamyte pardavineja siuos grozius wub.gif http://public.fotki.com/mamulka10/naujos-p.../0000017vi.html http://public.fotki.com/mamulka10/naujos-prekes/page4.html
nesmerk
nu cia labai graiziai nukopinai angliska zodi romper .... vadink daiktus lietuviskai thumbup.gif
^Braškytė^
4u.gif
Lelina
Tai jau tikrai.... sugalvojo kazkuri mamyte naujadara, kai tokio zodzio net nera. Bet net jei jau ir taip ji vadinate, tai net neatitinka vertimo, nes romper is anglu kalbos isvertus - vaikiškas kombinezonas, šliaužtinukai (t. p. romper suit), tai va, kodel tada sliaustus nevadinate romperiais tongue.gif

^Braškytė^
yra kas supranta apie ka kalbame biggrin.gif , o jus ir toliau zodyne jieskokite zodziu lotuliukas.gif doh.gif
Lelina
QUOTE(Armani @ 2009 05 15, 13:15)
yra kas supranta apie ka kalbame  biggrin.gif  , o jus ir toliau zodyne jieskokite zodziu  lotuliukas.gif  doh.gif
*

tai jau taip, visos cia pirma karta ir isgirdo sugalvota naujadara. biggrin.gif Is pradziu net nieks nesuprato kas tai yra....
^Braškytė^
QUOTE(Lelina @ 2009 05 15, 16:43)
tai jau taip, visos cia pirma karta ir isgirdo sugalvota naujadara.  biggrin.gif Is pradziu net nieks nesuprato kas tai yra....
*

TIKRAI NEVISOS tongue.gif
goshke
Oi, romperiukus ir mes dievinam, pats patogiausias rūbas vaikui vasarą!!!!!!!! Turim Carter firmos romperius, nu jau klasiški thumbup.gif Praitą vasarą nešiojom, šią nešiosim, ir dar kitai vasarai turiu nusipirkus biggrin.gif
Nendrė...
QUOTE(Armani @ 2009 05 10, 20:38)

Aš norėjau užsisakyti, bet mamulka sakė, kad pamažinti labai verysad.gif ieškau toliau smile.gif

QUOTE(nesmerk @ 2009 05 12, 20:17)
nu cia labai graiziai nukopinai angliska zodi romper .... vadink daiktus lietuviskai thumbup.gif
*

QUOTE(Lelina @ 2009 05 14, 21:16)
Tai jau tikrai.... sugalvojo kazkuri mamyte naujadara, kai tokio zodzio net nera. Bet net jei jau ir taip ji vadinate, tai net neatitinka vertimo, nes romper is anglu kalbos isvertus - vaikiškas kombinezonas, šliaužtinukai (t. p. romper suit), tai va, kodel tada sliaustus nevadinate romperiais  tongue.gif
*

Tai labai prašom išversti kaip lietuviškai vadinas bigsmile.gif Ir mes norim būti protingos biggrin.gif
goshke
Aha, tikrai įdomu būtų sužinot romperio suprantamą vertimą, jei aplamai toks yra biggrin.gif
Aš kai sakau "bodžiukas" vyras kartais mane pataiso su jumoru - "kūninukas" lotuliukas.gif Nors romperis verčiais kaip "vaikiškas kombinzonas", bet kažkaip pats rūbelis visai nesipaišo prie šitos sąvokos blink.gif
^Braškytė^
QUOTE(M@mulyte @ 2009 05 21, 10:41)

Tai labai prašom išversti kaip lietuviškai vadinas :bigsmile: Ir mes norim būti protingos biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
demo versija
ne,visai nebuvo reikalingi nors ir turėjau kelis
erikiuxxx
as nemegau ju su pirmu mazium ax.gif
antram jau nusipikrome, dauguma carters ax.gif i r kelis lindex, bet ar uzdesime nezinau, dazniausiai tik prisiperkam ka akys mato biggrin.gif doh.gif
Cesi
Vasara nešiojo mano mažius, labai patogus rubelis karštai dienai ir labai gražiai man mažyliai juose atrodo wub.gif
^Braškytė^
QUOTE(Cesi @ 2009 05 22, 18:42)
Vasara nešiojo mano mažius, labai patogus rubelis karštai dienai ir labai gražiai man mažyliai juose atrodo  wub.gif
*

ir man 4u.gif
*Lyra*
Man labai patinka, nes patogu ir grazu thumbup.gif
^Braškytė^
tik galetu buti didesnis pasirinkimas ju biggrin.gif
*caffe macchiato*
Na mes irgi turim du taip vadinamus romperiukus mirksiukas.gif pirkau firmos MOTHERCARE, tai man labai jie patinka, o ir sitos firmos kokybe nesiskundziu ax.gif tai planuoju vasarai maziui dar isigyti pora vnt., nes aptikau su graziai pesinukais irgi sitos firmos thumbup.gif
Lelina
QUOTE(goshke @ 2009 05 21, 19:00)
Aha, tikrai įdomu būtų sužinot romperio suprantamą vertimą, jei aplamai toks yra  biggrin.gif
Aš kai sakau "bodžiukas" vyras kartais mane pataiso su jumoru - "kūninukas"  lotuliukas.gif Nors romperis verčiais kaip "vaikiškas kombinzonas", bet kažkaip pats rūbelis visai nesipaišo prie šitos sąvokos  blink.gif
*

Kad jau diskusija taip įsilingavo, užklausiau aš Valstybinės kalbos komisijos dėl šio pavadinimo, nusiunciau ir nuotrauka, kad aiskesni atsakyma gaučiau. O atsakymas būtų toks: "Šliaužtinukai (tai kūdikių kelnaitės su pėdelėmis) – teiktinas terminas (žr. Terminų banką (http://terminai.vlkk.lt:10001/pls/tb/tb.search).
Jūsų klausiamu atveju vartotinas terminas glaustinukė (tai aptemptas drabužis, dengiantis liemenį, dažnai ir rankas bei kojas (marškinėliai ir kelnaitės drauge).
".
Štai Jums ir lietuviškas terminas biggrin.gif

^Braškytė^
biggrin.gif
dontstop
Romperiukai man labai patinka 4u.gif Žodis toks galir ne lietuviškas, bet visi juos taip vadina ax.gif Vaikiškų prekių parduotuvėse pardavėjos žino, apie ką kalba ax.gif
Savo mažiui romperiuko ieškojau daugiau, nei mėnesį blink.gif Pagaliau šiandien nupirkau doh.gif Pasirinkimas labai mažas, daug kur tik maži dydžiai unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.