Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rimti išbandymai dekoruojančioms
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lachesė
Sveikos, mielosios, pastarųjų įvykių paskatintos sugalvojom tokį dalyką su keliom forumietėm visos esam pačios originaliausios, pačios nuostabiausios ir kuriam tikrai vienetinius dalykus, nes kai rankos kitos ,tai ir darbelis kitoks. Paseksiu Im-bear pavyzdžiu, jos suvienytos merginos pagal tas pačias schemas kurė meškiukus. Mes irgi kai ką panašaus darysime. Tad atidarau naują temą- "workshopą"-konkursą.

Čia vyks kūrybiniai išbandymai ax.gif visos norinčios dalyvauti turės laikytis kelių taisyklių :
visos naudosime kelias vienodas priemones savo kūriniui įgyvendinti,
kitos priemonės pasirinktinai pagal fantaziją,
terminas dvi savaitės nuo užduoties paskelbimo,
savo darbelių nuotraukas man atsiunčiate į elektroninį paštą, kurį dalyvaujančios gaus į až.
aš sudėsiu darbelius į tam specialiai sukurtą albumą,
balsuosime vieną parą po albumo atrakinimo,
savo balsą galės palikti tik forumo dalyviai, pasirašę savo "niką",
anoniminiai balsai neskaičiuojami,
balsuojama paliekant komentarą po nuotrauka,
renkame tris vietas I, II, III
savo balsą galite palikti po trimis nuotraukomis ,parašydamos ,kokią vietą jam skiriate iš trijų.

Skelbiu pirmą išbandymą dekoruojančioms

paveiksliukas tik iš šitos servetėlės,

user posted image

dekoruojam tik medines dėžutes su dangteliu arba stalčiukais , tai gali būti arbatinės, papuošalinės ar šiaip tradicinė dėžutė ( raktinės , atviros daiktadėžės netinka)

nenaudojam nei vienkomponenčio nei dvikomponenčio senditojų,
galimi kiti sendinimo būdai, kuriems nereikia spec. priemonių, tai shaby būdas, ir kas tik sugalvosite.
darbai turi būti anksčiau niekur nerodyti ir nerodomi iki "workshopo" pabaigos. laikas pradės tiksėti nuo pirmadienio, tai yra nuo gegužės 04 dienos, nuotrauku lauksiu iki gegužės 18 dienos 12:00, balsuojam nuo gegužės 18 d. 12:30 iki gegužės 19 d. 12:30.

Pirmos vietos prizas- pasirinktinai nemokamas apsilankymas dekoravimo kursuose arba rinkinukas medinė dėžutė, teptukas ir 3 retos servetėles iš vokiečių.

Antros vietos prizas- pasirinktinai apsilankymas dekoravimo kursuose su 80% nuolaida arba teptukas ir 3 retos servetėlės iš vokiečių.

Trečios vietos prizas- pasirinktinai apsilankymas dekoravimo kursuose su 60% nuolaida arba teptukas iš vokiečių.

Prizai kuklūs, materialūs, kitam kartui ,gal jūs turėsite kokių nors pasiūlymų. Manau,kad smagiausia bus pamatyti darbus ir būti įvertintai forumiečių.

Visoms sėkmės, labai norėčiau ,kad dalyvautų kuo daugiau naujokių, nes joms sunkiausia padaryti ką nors išskirtinio,kai tiek darbų prikurta iki jų.

Kitas iššūkis manau, bus kopijuoti kokį nors pasirinktą darbą (kas norės galės siūlyti savo).
Kerpena
Labai įdomu. O ar yra kokie reikalavimai dalyvėms? Kokia nors patirtis, parodytų darbų skaičius, ar dar kas? smile.gif

Ir kur gauti servetėlę iš kurios reikia paveiksliukus imti? Ar parduodama kurioje lietuviškoje parduotuvėje?
Lachesė
atsakau į klausimus:

servetėlę galite įsigyti senamnaujam http://www.senasnaujas.lt/index.php?info=product&id=5505

ir manau ziizdeko http://ziiz.lt/?page_id=3&category=41&page_number=2

taip pat mainykitės su forumietėmis, nes daug kas yra iš wimelio uzsisake tokiu turi.

Dalyvėms nėra daugiau jokių reikalavimų, tik laikytis taisyklių.

Jeigu atsirastų servetėlių deficitas, tiesiog parinkau dar ne labai populiarią servetėlę, tai bendru nutarimu galėtume paimti antrą servetėlę. Iki pirmadienio galime apsispręsti.
kvartetas
thumbup.gif as noreciau sudalyvauti. servetele ne mano skonio, bet del sportinio intereso lotuliukas.gif , butinai reik sudalyvauti.

atsiliepkite jei kuri nors klaipedoje turite sia servetele, nupirkciau. ax.gif 4u.gif
Lachesė
tikiuosi,kad atsiras nemažai drąsuolių , ir galėsime pažiūrėti, kas geriausios telepatės smile.gif
dabej
kokia sauni ideja thumbup.gif
efauto
Lachese ir kitos bendramintes, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va cia tai sugalvojot smile.gif gal pasibaigs pagaliau tie pavydukai hah.gif hihihi.gif
Lachesė
tikiuosi,kad ne tik džiaugsimės idėja , bet ir pasidarbuosime iš peties smile.gif kad parodytume visą krūvą darbų smile.gif turiu slaptą viltį padaryti gyvą šitų darbų parodėlę, jeigu bus normaliai dalyvaujančių ,tai susitarsiu.
efauto
as tirkriausiai sudalyvausiu kita karta wink.gif nei serveteles, nei dezutes nespesiu isigyti unsure.gif bet linkiu dideliausios sekmes visom dalyvem 4u.gif
Avijacija
nu įdomus dalykas čia smile.gif gal ir man sumąstyt..... gaila tos servetėlės dar neturiu. ir dar klausimas - o kitą servetėlę prie jos tos pariktos galima derint? ar galima tik pačiai papaišaliot? 4u.gif
Lachesė
kitos derinti negalima, pripiešti galima. Jau minėjau,kad jeigu būtų pageidavimas, galime prijungti dar vieną servetėlę ,kad nesudarytų techninių sunkumų ieškant.
Švelniukė
Superinė idėja 4u.gif Šaunuolė Lahcese esi thumbup.gif
tik man toks klausimėlis iškilo, - tai visgi 2 ar 1 savaitę darbelius gamint reiketų? g.gif nes nuo gegužės 4 iki 11d tik savaitė gaunas.... rolleyes.gif
Mamukas Indriukas
Niu lachese motyva isrinkai,busiu pati pirma matyt,nes kaip tik daru su juo veidrodeli tongue.gif 4u.gif ax.gif
ai pamaciau kad tik dezutes doh.gif blush2.gif
Gabii__
oi kaip smagu ax.gif gaila man egzaminai dabar...mokysiuos, o ne dalyvausiu tokiuose...bet ;abai tikiuosi, kad sitas bus ne paskutinis ir veliau bus galima prisijungti...
Lachesė
versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienos

labai ačiū ,kad pamatei smile.gif

Mamukai, tik dėžutės ,kad kuo panašiau būtų smile.gif ir jokių sendinimo priemonių spec.

Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės ax.gif
Gabii__
nu labai noreciau, bet dar pas mus puslapio paleidimas, visokios prezentacijos...nesinori apsiimti kad nespetum, o pasisiukslinti paskui jeigu ka nesinori:))))manau sekantis bus ant birzelio kokio, tai tada tikrai galeciau prisaijungti, butu po visko, nebebutu spaudimo ir skubejimo...tada ir mintys graziau gula:)
Švelniukė
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 01, 18:02)
versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienos

Mamukai, tik dėžutės ,kad kuo panašiau būtų smile.gif ir jokių sendinimo priemonių spec.

Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės  ax.gif
*

ne pagavau, o išsigandau, kad nespėsiu blush2.gif cool.gif doh.gif
bite
Šaunuolė, Lachese 4u.gif
Taip seniai kirbėjo tokia idėja, bet vis stalo didelio nebuvo... blush2.gif
O čia taip fain išsprendei drinks_cheers.gif
Kaunietės, auuuuuuuuuuuuuuuu, kas turit šią servetėlę?
Ar apie dalyvavimą būtina pranešti? Registruotis, ar kaip? Ar tiesiog jungies, jei yra galimybės, ir viskas?
Lachesė
Bitut, aš virtualiai , o tu realiai šitą idėją įgyvendime smile.gif
registruotis nereikia, tiesiog dalyvauti atsiunčiant nuotrauką.
Aš galvoju,kad stalas gal ir atsirastų saulučių pievoje, o gal Nemuno pakrantėje ,....
Gabii__
sauluciu pievoje stalas visada atsirastu:) ir realiai as labai noreciau sudalyvauti ir tikrai tam butu galimybe po menesiuko...neatmeskit sios galimybes... wub.gif
bite
Liuks visaip wub.gif
O saulučių pievoj...tai kad ten, sakė, įleis tik be teptukų...vietoj jų - iešmai... mirksiukas.gif Irgi gerai rolleyes.gif Noooriuuu servetėlėėės...man kažkaip ją vieną siųsdintis iš sostinės... doh.gif Nieko, palauksiu, gal Kaune kas Klimto giraitę turi? mirksiukas.gif

Oi, Gabii__, neatmetam, tik Tu neatmesk... mirksiukas.gif
Gabii__
sauluciu pieva ne vienkartine:) mirksiukas.gif visa vasara su geru oru uzsakyta trim menesiam:)

as tai tikrai neatmesiu...patvirtinu, kad po menesio, kai susitvarkau su egzaminais - bet kada.ir tikrai 100 procentu:)
Lachesė
tai va jau reikia Klaipėdai, Kaunui, reikės pažiūrėti,kas iš wimelio tokių užsisakęs ir paatakuoti smile.gif
Ingusia31
g.gif tikrai rimtas isbandymas, niekaip negaleciau padaryti darbo isprausta i tokius remus unsure.gif cia kazkas panasaus kaip pasimyleti su kaimynu is pirmo auksto visom laiptines babytem tik rugtyniaujant kuri tai padarys geriausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (siandien man emocine iskrovos diena lotuliukas.gif )
Mamukas Indriukas
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 01, 19:02)

Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės  ax.gif
*

gaila,as veidrodi ir dar pasendinau ,ta klimto medi tongue.gif biggrin.gif
Lachesė
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 01, 21:04)
g.gif tikrai rimtas isbandymas, niekaip negaleciau padaryti darbo isprausta i tokius remus  unsure.gif cia kazkas panasaus kaip pasimyleti su kaimynu is pirmo auksto visom laiptines babytem tik rugtyniaujant kuri tai padarys geriausiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (siandien man emocine iskrovos diena  lotuliukas.gif )
*

užtai aš tave ir myliu wub.gif tiesiai šviesiai, ne visiems aišku juokinga paskaičius,....
bet reikės naujam išbandymui ieškoti grieko verto servetėlių išvežiotojo, ns žiūriu,kad sunkoka visoms staigiai sugaudyti vienodas lotuliukas.gif rolleyes.gif
bite
Ingusia31blink.gif cool.gif pavasaris? umn.gif poster_dont.gif
Ne, na, Tu...Norėjau pasakyt, vaizduotė Tavo gera... ax.gif
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 01, 21:08)
gaila,as veidrodi ir dar pasendinau ,ta klimto medi  tongue.gif   biggrin.gif
*

Ir ką? ax.gif Dabar - dėžutę į kompaniją mirksiukas.gif
Kaštonė
QUOTE(bite @ 2009 05 01, 20:32)
gal Kaune kas Klimto giraitę turi? mirksiukas.gif
*

Prieš kokią savaitę šių servetėlių buvo Daukšos g. 20 smile.gif .
Jennifer
QUOTE(Kaštonė @ 2009 05 01, 21:54)
Prieš kokią savaitę šių servetėlių buvo Daukšos g. 20  smile.gif .
*

Ten jų vis dar yra mirksiukas.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(bite @ 2009 05 01, 22:47)
Ingusia31blink.gif  cool.gif pavasaris? umn.gif  poster_dont.gif
Ne, na, Tu...Norėjau pasakyt, vaizduotė Tavo gera... ax.gif

Ir ką? ax.gif  Dabar - dėžutę į kompaniją mirksiukas.gif
*

gera minti davei,bite mirksiukas.gif reik veidrodeliui kokios dezutes skaniai arbatai mirksiukas.gif
Smėlio kopos
sveikutes, 4u.gif kaip tik turiu pradeta dezute su sia servetele ax.gif
Džiuga+
As neturiu serveteles sad.gif
svajoklis
Saunuole tu Lachesė, kaip visada neissenkantis ideju aruodas. 4u.gif 4u.gif
Sauni ideja.
Merginos pirmyn. thumbup.gif thumbup.gif
Lachesė
kaip minėjau yra keliose internetinėse parduotuvėse , plius iš wimelininkių galite prašyti , štai kur glite rasti nemažai šių medukų smile.gif

19 vnt. Kamėja_mėja

Ačiū, Svajokli, saugau širdyje tą vardą, kuriuo mane seniai ,seniai pavadinai ir iki šiol tau dideliausias dėkui už savo pirmas gražiausias servetėles, kai kurias dar iki šiol saugau , nes neradau vertų objektų dekoravimui... doh.gif
svajoklis
Labai malonu.Aciu.
Jei si mintis tures pratesimu tad su malonumu galeciau ir as suorganizuot kokiu prizu.Jei reiktu.Turiu prisikaupus visokiu dekupazo reikaliuku kuriu nepanaudosiu,nes supratau ,kad tai ne mano.
Todel dziaugiuosi Jusu darbeliais. biggrin.gif
Lachesė
Būtinai reikės smile.gif kas nori įsteigti prizų, drąsiai rašykite. Svajokli, turėsiu omenyje ,kad kitam konkursui prizai jau būtų wub.gif
sobieska
Pagarba idejos igyvendintojai hi.gif
Kibsiu ir as i serveteles paieskas, yra noras sudalyvaut...bet kartu ir baimė likti paskutinei kazkur salia blaskosi wink.gif
o tai registruotis reikia dabar is karto, ar kai jau gaminukas bus gatavas ax.gif
Lachesė
bet kaip faina žinoti nešališką ir tikrai objektyvią nuomonę( manau,kad čia bus objektyviausia, kiek tik galima).
Registracijos kaip tokios išankstinės nėra, lauksiu nuotraukos su darbu, atitinkančiu sąlygas smile.gif
ievuschka
Oi-ir čia konkursas bigsmile.gif
Kaip smagu!!!
Pati nedalyvausiu ( ne kokia iš manęs dekupažininkė tongue.gif ), bet labai mielai stebėsiu jūsų procesą ir žinoma-būtinai balsuosiu smile.gif

Tai tikrai labai smagus, azartiškas žaidimas thumbup.gif
Šaunuolė Lachesė, kad ėmėsi organizuoti konkursą! Džiugu matyti, kad geri pavyzdžiai užkrečiami ir tas užkratas tikrai plinta biggrin.gif

Visos prijaučiančios šiai technikai būtinai dalyvaukite, išbandysite save, gausite adrenalino ir puikių emocijų dozę! (žinau, nes dalyvavau panašiuose konkursuose siuvimo/siuvinėjimo skyrelyje).

Visoms dideliausios sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Salne
O...koks fainas konkursas..Idėja nereali... thumbup.gif thumbup.gif
Reikės pabandyti sudalyvauti..kaip tik turiu porą tokių servetėlių.. bigsmile.gif

Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos.. g.gif ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo.. bigsmile.gif

Bus smagu išbandyti savo jėgas..Baugoka..bet kartu yra noras sužinoti ar kažką sugebu..Liksiu paskutinė..tai liksiu..kažkas juk turi būti paskutinis.. ax.gif ..Nors ir laimėti oi, kaip norisi.. biggrin.gif
sobieska
QUOTE(Salne @ 2009 05 03, 21:06)
Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos.. g.gif ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo.. bigsmile.gif

*

As tai supratau, kad bus butent taip, kaip tau noretusi, nes priesingu atveju as...pasuoju. Galima ivesti aiskuma siuo klausimu ax.gif
Globusyte
Bus tikrai idomu stebėt ir balsuot...
Tas faktas, kad nežinomi darbelių autoriai yra pagirtinas, nes gautųsi kaip su vaikų konkursais biggrin.gif
Salne
QUOTE(sobieska @ 2009 05 03, 21:15)
As tai supratau, kad bus butent taip, kaip tau noretusi, nes priesingu atveju as...pasuoju. Galima ivesti aiskuma siuo klausimu ax.gif

Tai aš va dėl to paties ir domiuosi.. biggrin.gif ..nes irgi jei konkursas atviras su nikais..tai ir aš nelabai norėčiau dalyvauti..pasuočiau..Bet jei slaptai..tai ir drąsos daugiau.. bigsmile.gif biggrin.gif ..Balsavimas, kad neanoniminis tai gerai..nes visgi smalsu kas prabalsuos ir kaip įvertins.. ax.gif ..
Lachesė
QUOTE(Salne @ 2009 05 03, 20:06)

*

Tai aišku, kad nežinosite smile.gif todėl ir yra nurodymas savo darbų niekur nerodyti iki konkurso galo, nes kitaip negalėsite dalyvauti.
Taip pat nuotraukų neadirbinėkite, nes kai kurios turi labai savitą stilių ir galima pažinti iš darbelių eksponavimo, aš sudėsiu pati į vienodus rėmelius.

Tai ar kas nors jau pradėjot ??? ax.gif

o balsavimas tokio stiliaus dėl to,kad nesigautų jog pačios už save pribalsuosit milijoną kartų smile.gif ar draugų priprašysite. Visą konkurso esmę pasiskolinau is Im-bear, kaip sakė Ievushka, užkrečiama ir azartas yra smile.gif
Ievushka, jūsų meškius aš irgi seku wub.gif

Salne
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 03, 21:31)
Tai aišku, kad nežinosite smile.gif todėl ir yra nurodymas savo darbų niekur nerodyti iki konkurso galo, nes kitaip negalėsite dalyvauti.
Taip pat nuotraukų neadirbinėkite, nes kai kurios turi labai savitą stilių ir galima pažinti iš darbelių eksponavimo, aš sudėsiu pati į vienodus rėmelius.

Tai ar kas nors jau pradėjot ???  ax.gif

Super... thumbup.gif ..Aš ryt jau pradėsiu ką nors daryti..Jau ir mintys galvoje visokios sukasi, kaip viskas turėtų atrodyti....belieka dar išnešioti..ir ryt pradėti daryti.. ax.gif
Lachesė
puiku, pasigirk kaip seksis smile.gif kada baigsi,kad kitos irgi pajustų azartą rolleyes.gif

Salne
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 03, 21:31)
o balsavimas tokio stiliaus dėl to,kad nesigautų jog pačios už save pribalsuosit milijoną kartų smile.gif ar draugų priprašysite. Visą konkurso esmę pasiskolinau is Im-bear, kaip sakė Ievushka, užkrečiama ir azartas yra smile.gif

Balsavimas toks irgi super.. thumbup.gif ..Jau dabar smalsu, kas ir kaip baigsis.. biggrin.gif
kvartetas
na tikiuosi kad man servetka greit atkeliaus, nes priesingu atveju turesiu pasuoti. nenoriu seip belekaip smile.gif
auksine
Lachese, super ideja, labai tikiuosi sudalyvauti pavyks, nors ir nesitikiu laimet biggrin.gif as ta servetele jau kelias savaites rankose vartau ir niekur neprilipdau doh.gif tai gal saus dar kokia mintis rolleyes.gif
gugu
Man taip pat ši idėja superinė thumbup.gif Ir taip adrenalinas sukyla lotuliukas.gif noriu dalyvauti.. Bet ... na ,neužkabina manęs ši servetėlė,nors ir kaip į ją bežiūrėčiau rolleyes.gif . Tad lauksiu sekančio karto mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.