Lachesė
2009 05 01, 12:23
Sveikos, mielosios, pastarųjų įvykių paskatintos sugalvojom tokį dalyką su keliom forumietėm visos esam pačios originaliausios, pačios nuostabiausios ir kuriam tikrai vienetinius dalykus, nes kai rankos kitos ,tai ir darbelis kitoks. Paseksiu Im-bear pavyzdžiu, jos suvienytos merginos pagal tas pačias schemas kurė meškiukus. Mes irgi kai ką panašaus darysime. Tad atidarau naują temą- "workshopą"-konkursą. Čia vyks kūrybiniai išbandymai  visos norinčios dalyvauti turės laikytis kelių taisyklių : visos naudosime kelias vienodas priemones savo kūriniui įgyvendinti, kitos priemonės pasirinktinai pagal fantaziją, terminas dvi savaitės nuo užduoties paskelbimo, savo darbelių nuotraukas man atsiunčiate į elektroninį paštą, kurį dalyvaujančios gaus į až. aš sudėsiu darbelius į tam specialiai sukurtą albumą, balsuosime vieną parą po albumo atrakinimo, savo balsą galės palikti tik forumo dalyviai, pasirašę savo "niką", anoniminiai balsai neskaičiuojami, balsuojama paliekant komentarą po nuotrauka, renkame tris vietas I, II, III savo balsą galite palikti po trimis nuotraukomis ,parašydamos ,kokią vietą jam skiriate iš trijų. Skelbiu pirmą išbandymą dekoruojančioms paveiksliukas tik iš šitos servetėlės,  dekoruojam tik medines dėžutes su dangteliu arba stalčiukais , tai gali būti arbatinės, papuošalinės ar šiaip tradicinė dėžutė ( raktinės , atviros daiktadėžės netinka) nenaudojam nei vienkomponenčio nei dvikomponenčio senditojų, galimi kiti sendinimo būdai, kuriems nereikia spec. priemonių, tai shaby būdas, ir kas tik sugalvosite. darbai turi būti anksčiau niekur nerodyti ir nerodomi iki "workshopo" pabaigos. laikas pradės tiksėti nuo pirmadienio, tai yra nuo gegužės 04 dienos, nuotrauku lauksiu iki gegužės 18 dienos 12:00, balsuojam nuo gegužės 18 d. 12:30 iki gegužės 19 d. 12:30. Pirmos vietos prizas- pasirinktinai nemokamas apsilankymas dekoravimo kursuose arba rinkinukas medinė dėžutė, teptukas ir 3 retos servetėles iš vokiečių. Antros vietos prizas- pasirinktinai apsilankymas dekoravimo kursuose su 80% nuolaida arba teptukas ir 3 retos servetėlės iš vokiečių. Trečios vietos prizas- pasirinktinai apsilankymas dekoravimo kursuose su 60% nuolaida arba teptukas iš vokiečių. Prizai kuklūs, materialūs, kitam kartui ,gal jūs turėsite kokių nors pasiūlymų. Manau,kad smagiausia bus pamatyti darbus ir būti įvertintai forumiečių. Visoms sėkmės, labai norėčiau ,kad dalyvautų kuo daugiau naujokių, nes joms sunkiausia padaryti ką nors išskirtinio,kai tiek darbų prikurta iki jų. Kitas iššūkis manau, bus kopijuoti kokį nors pasirinktą darbą (kas norės galės siūlyti savo).
Kerpena
2009 05 01, 12:56
Labai įdomu. O ar yra kokie reikalavimai dalyvėms? Kokia nors patirtis, parodytų darbų skaičius, ar dar kas? Ir kur gauti servetėlę iš kurios reikia paveiksliukus imti? Ar parduodama kurioje lietuviškoje parduotuvėje?
Lachesė
2009 05 01, 13:03
atsakau į klausimus: servetėlę galite įsigyti senamnaujam http://www.senasnaujas.lt/index.php?info=product&id=5505 ir manau ziizdeko http://ziiz.lt/?page_id=3&category=41&page_number=2taip pat mainykitės su forumietėmis, nes daug kas yra iš wimelio uzsisake tokiu turi. Dalyvėms nėra daugiau jokių reikalavimų, tik laikytis taisyklių. Jeigu atsirastų servetėlių deficitas, tiesiog parinkau dar ne labai populiarią servetėlę, tai bendru nutarimu galėtume paimti antrą servetėlę. Iki pirmadienio galime apsispręsti.
kvartetas
2009 05 01, 13:06
 as noreciau sudalyvauti. servetele ne mano skonio, bet del sportinio intereso  , butinai reik sudalyvauti. atsiliepkite jei kuri nors klaipedoje turite sia servetele, nupirkciau.
Lachesė
2009 05 01, 13:26
tikiuosi,kad atsiras nemažai drąsuolių , ir galėsime pažiūrėti, kas geriausios telepatės
kokia sauni ideja
Lachesė
2009 05 01, 14:30
tikiuosi,kad ne tik džiaugsimės idėja , bet ir pasidarbuosime iš peties  kad parodytume visą krūvą darbų  turiu slaptą viltį padaryti gyvą šitų darbų parodėlę, jeigu bus normaliai dalyvaujančių ,tai susitarsiu.
as tirkriausiai sudalyvausiu kita karta  nei serveteles, nei dezutes nespesiu isigyti  bet linkiu dideliausios sekmes visom dalyvem
Avijacija
2009 05 01, 14:39
nu įdomus dalykas čia  gal ir man sumąstyt..... gaila tos servetėlės dar neturiu. ir dar klausimas - o kitą servetėlę prie jos tos pariktos galima derint? ar galima tik pačiai papaišaliot?
Lachesė
2009 05 01, 14:58
kitos derinti negalima, pripiešti galima. Jau minėjau,kad jeigu būtų pageidavimas, galime prijungti dar vieną servetėlę ,kad nesudarytų techninių sunkumų ieškant.
Švelniukė
2009 05 01, 16:32
Superinė idėja  Šaunuolė Lahcese esi tik man toks klausimėlis iškilo, - tai visgi 2 ar 1 savaitę darbelius gamint reiketų?  nes nuo gegužės 4 iki 11d tik savaitė gaunas....
Mamukas Indriukas
2009 05 01, 17:18
Gabii__
2009 05 01, 17:26
oi kaip smagu  gaila man egzaminai dabar...mokysiuos, o ne dalyvausiu tokiuose...bet ;abai tikiuosi, kad sitas bus ne paskutinis ir veliau bus galima prisijungti...
Lachesė
2009 05 01, 18:02
versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienoslabai ačiū ,kad pamatei Mamukai, tik dėžutės ,kad kuo panašiau būtų  ir jokių sendinimo priemonių spec. Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės
Gabii__
2009 05 01, 18:10
nu labai noreciau, bet dar pas mus puslapio paleidimas, visokios prezentacijos...nesinori apsiimti kad nespetum, o pasisiukslinti paskui jeigu ka nesinori:))))manau sekantis bus ant birzelio kokio, tai tada tikrai galeciau prisaijungti, butu po visko, nebebutu spaudimo ir skubejimo...tada ir mintys graziau gula:)
Švelniukė
2009 05 01, 18:25
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 01, 18:02) versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienoslabai ačiū ,kad pamatei Mamukai, tik dėžutės ,kad kuo panašiau būtų  ir jokių sendinimo priemonių spec. Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės  ne pagavau, o išsigandau, kad nespėsiu
Šaunuolė, Lachese Taip seniai kirbėjo tokia idėja, bet vis stalo didelio nebuvo... O čia taip fain išsprendei Kaunietės, auuuuuuuuuuuuuuuu, kas turit šią servetėlę? Ar apie dalyvavimą būtina pranešti? Registruotis, ar kaip? Ar tiesiog jungies, jei yra galimybės, ir viskas?
Lachesė
2009 05 01, 19:21
Bitut, aš virtualiai , o tu realiai šitą idėją įgyvendime registruotis nereikia, tiesiog dalyvauti atsiunčiant nuotrauką. Aš galvoju,kad stalas gal ir atsirastų saulučių pievoje, o gal Nemuno pakrantėje ,....
Gabii__
2009 05 01, 19:31
sauluciu pievoje stalas visada atsirastu:) ir realiai as labai noreciau sudalyvauti ir tikrai tam butu galimybe po menesiuko...neatmeskit sios galimybes...
Liuks visaip O saulučių pievoj...tai kad ten, sakė, įleis tik be teptukų...vietoj jų - iešmai...  Irgi gerai  Noooriuuu servetėlėėės...man kažkaip ją vieną siųsdintis iš sostinės...  Nieko, palauksiu, gal Kaune kas Klimto giraitę turi?  Oi, Gabii__, neatmetam, tik Tu neatmesk...
Gabii__
2009 05 01, 19:33
sauluciu pieva ne vienkartine:)  visa vasara su geru oru uzsakyta trim menesiam:) as tai tikrai neatmesiu...patvirtinu, kad po menesio, kai susitvarkau su egzaminais - bet kada.ir tikrai 100 procentu:)
Lachesė
2009 05 01, 19:33
tai va jau reikia Klaipėdai, Kaunui, reikės pažiūrėti,kas iš wimelio tokių užsisakęs ir paatakuoti
Ingusia31
2009 05 01, 21:04
Mamukas Indriukas
2009 05 01, 21:08
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 01, 19:02) versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienoslabai ačiū ,kad pamatei Mamukai, tik dėžutės ,kad kuo panašiau būtų  ir jokių sendinimo priemonių spec. Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės  gaila,as veidrodi ir dar pasendinau ,ta klimto medi
Lachesė
2009 05 01, 21:44
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 01, 21:04) užtai aš tave ir myliu  tiesiai šviesiai, ne visiems aišku juokinga paskaičius,.... bet reikės naujam išbandymui ieškoti grieko verto servetėlių išvežiotojo, ns žiūriu,kad sunkoka visoms staigiai sugaudyti vienodas
Kaštonė
2009 05 01, 21:54
QUOTE(bite @ 2009 05 01, 20:32) gal Kaune kas Klimto giraitę turi?  Prieš kokią savaitę šių servetėlių buvo Daukšos g. 20  .
Jennifer
2009 05 01, 22:02
QUOTE(Kaštonė @ 2009 05 01, 21:54) Prieš kokią savaitę šių servetėlių buvo Daukšos g. 20  . Ten jų vis dar yra
Mamukas Indriukas
2009 05 01, 23:00
QUOTE(bite @ 2009 05 01, 22:47) gera minti davei,bite  reik veidrodeliui kokios dezutes skaniai arbatai
Smėlio kopos
2009 05 02, 16:46
sveikutes,  kaip tik turiu pradeta dezute su sia servetele
Džiuga+
2009 05 02, 17:04
As neturiu serveteles
svajoklis
2009 05 02, 22:06
Saunuole tu Lachesė, kaip visada neissenkantis ideju aruodas. Sauni ideja. Merginos pirmyn.
Lachesė
2009 05 02, 22:12
kaip minėjau yra keliose internetinėse parduotuvėse , plius iš wimelininkių galite prašyti , štai kur glite rasti nemažai šių medukų 19 vnt. Kamėja_mėja Ačiū, Svajokli, saugau širdyje tą vardą, kuriuo mane seniai ,seniai pavadinai ir iki šiol tau dideliausias dėkui už savo pirmas gražiausias servetėles, kai kurias dar iki šiol saugau , nes neradau vertų objektų dekoravimui...
svajoklis
2009 05 02, 22:55
Labai malonu.Aciu. Jei si mintis tures pratesimu tad su malonumu galeciau ir as suorganizuot kokiu prizu.Jei reiktu.Turiu prisikaupus visokiu dekupazo reikaliuku kuriu nepanaudosiu,nes supratau ,kad tai ne mano. Todel dziaugiuosi Jusu darbeliais.
Lachesė
2009 05 02, 23:08
Būtinai reikės  kas nori įsteigti prizų, drąsiai rašykite. Svajokli, turėsiu omenyje ,kad kitam konkursui prizai jau būtų
sobieska
2009 05 03, 18:38
Pagarba idejos igyvendintojai Kibsiu ir as i serveteles paieskas, yra noras sudalyvaut...bet kartu ir baimė likti paskutinei kazkur salia blaskosi o tai registruotis reikia dabar is karto, ar kai jau gaminukas bus gatavas
Lachesė
2009 05 03, 18:59
bet kaip faina žinoti nešališką ir tikrai objektyvią nuomonę( manau,kad čia bus objektyviausia, kiek tik galima). Registracijos kaip tokios išankstinės nėra, lauksiu nuotraukos su darbu, atitinkančiu sąlygas
ievuschka
2009 05 03, 19:01
Oi-ir čia konkursas Kaip smagu!!! Pati nedalyvausiu ( ne kokia iš manęs dekupažininkė  ), bet labai mielai stebėsiu jūsų procesą ir žinoma-būtinai balsuosiu Tai tikrai labai smagus, azartiškas žaidimas Šaunuolė Lachesė, kad ėmėsi organizuoti konkursą! Džiugu matyti, kad geri pavyzdžiai užkrečiami ir tas užkratas tikrai plinta Visos prijaučiančios šiai technikai būtinai dalyvaukite, išbandysite save, gausite adrenalino ir puikių emocijų dozę! (žinau, nes dalyvavau panašiuose konkursuose siuvimo/siuvinėjimo skyrelyje). Visoms dideliausios sėkmės
O...koks fainas konkursas..Idėja nereali... Reikės pabandyti sudalyvauti..kaip tik turiu porą tokių servetėlių.. Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos..  ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo.. Bus smagu išbandyti savo jėgas..Baugoka..bet kartu yra noras sužinoti ar kažką sugebu..Liksiu paskutinė..tai liksiu..kažkas juk turi būti paskutinis..  ..Nors ir laimėti oi, kaip norisi..
sobieska
2009 05 03, 20:15
QUOTE(Salne @ 2009 05 03, 21:06) Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos..  ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo.. As tai supratau, kad bus butent taip, kaip tau noretusi, nes priesingu atveju as...pasuoju. Galima ivesti aiskuma siuo klausimu
Globusyte
2009 05 03, 20:21
Bus tikrai idomu stebėt ir balsuot... Tas faktas, kad nežinomi darbelių autoriai yra pagirtinas, nes gautųsi kaip su vaikų konkursais
QUOTE(sobieska @ 2009 05 03, 21:15) As tai supratau, kad bus butent taip, kaip tau noretusi, nes priesingu atveju as...pasuoju. Galima ivesti aiskuma siuo klausimu  Tai aš va dėl to paties ir domiuosi..  ..nes irgi jei konkursas atviras su nikais..tai ir aš nelabai norėčiau dalyvauti..pasuočiau..Bet jei slaptai..tai ir drąsos daugiau..  ..Balsavimas, kad neanoniminis tai gerai..nes visgi smalsu kas prabalsuos ir kaip įvertins..  ..
Lachesė
2009 05 03, 20:31
QUOTE(Salne @ 2009 05 03, 20:06) Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos..  ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo.. Tai aišku, kad nežinosite  todėl ir yra nurodymas savo darbų niekur nerodyti iki konkurso galo, nes kitaip negalėsite dalyvauti. Taip pat nuotraukų neadirbinėkite, nes kai kurios turi labai savitą stilių ir galima pažinti iš darbelių eksponavimo, aš sudėsiu pati į vienodus rėmelius. Tai ar kas nors jau pradėjot ??? o balsavimas tokio stiliaus dėl to,kad nesigautų jog pačios už save pribalsuosit milijoną kartų  ar draugų priprašysite. Visą konkurso esmę pasiskolinau is Im-bear, kaip sakė Ievushka, užkrečiama ir azartas yra Ievushka, jūsų meškius aš irgi seku
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 03, 21:31) Tai aišku, kad nežinosite  todėl ir yra nurodymas savo darbų niekur nerodyti iki konkurso galo, nes kitaip negalėsite dalyvauti. Taip pat nuotraukų neadirbinėkite, nes kai kurios turi labai savitą stilių ir galima pažinti iš darbelių eksponavimo, aš sudėsiu pati į vienodus rėmelius. Tai ar kas nors jau pradėjot ??? Super...  ..Aš ryt jau pradėsiu ką nors daryti..Jau ir mintys galvoje visokios sukasi, kaip viskas turėtų atrodyti....belieka dar išnešioti..ir ryt pradėti daryti..
Lachesė
2009 05 03, 20:36
puiku, pasigirk kaip seksis  kada baigsi,kad kitos irgi pajustų azartą
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 03, 21:31) o balsavimas tokio stiliaus dėl to,kad nesigautų jog pačios už save pribalsuosit milijoną kartų  ar draugų priprašysite. Visą konkurso esmę pasiskolinau is Im-bear, kaip sakė Ievushka, užkrečiama ir azartas yra Balsavimas toks irgi super..  ..Jau dabar smalsu, kas ir kaip baigsis..
kvartetas
2009 05 03, 20:46
na tikiuosi kad man servetka greit atkeliaus, nes priesingu atveju turesiu pasuoti. nenoriu seip belekaip
auksine
2009 05 03, 21:29
Lachese, super ideja, labai tikiuosi sudalyvauti pavyks, nors ir nesitikiu laimet  as ta servetele jau kelias savaites rankose vartau ir niekur neprilipdau  tai gal saus dar kokia mintis
Man taip pat ši idėja superinė  Ir taip adrenalinas sukyla  noriu dalyvauti.. Bet ... na ,neužkabina manęs ši servetėlė,nors ir kaip į ją bežiūrėčiau  . Tad lauksiu sekančio karto
|
|