aš vis dr virintą duodu... bet galvoju nuo kada jau galima būtų duoti paprastą vandenį?
Aš abiems duodu virintą vandenuką, sultis, arba kompotus verdu.. dar vyresnėlis mėgsta pieną su savo vaikiška kakava, arbatytes darau.. bet kažkaip pati negeriu vandens nevirinto ir vaikams neduodu.. gal jis ir nėra kenksmingas, bet taip esu įpratus
Nuo pusantru metu pradejau duoti...
As irgi pati negeriu nevirinto vandens, nebent mineralini
Geriam virintą arba mineralinį vandenį, porą kartų gavo iš krano, bet tada nebuvo pasirinkimo.
visalaik tik virinta duodu
Duodu visada is po krano. Pas mus tiesiai is grezinio
duodu virintą. kitokio duot dar neplanuoju.
duodu virinta vandenuka iki kol neuzkieteja viduriukai,kai taip atsitinka skiedziu vandenuka virinta ir is filtro,tada viduriukai kazkaip maniskiui suskysteja
Tiksliai nepamenu, bet gal nuo metų maždaug. Jeigu darau gėrimą su naminiu sirupu, tai nevirintą pilu dažniausiai, o arbatos, kompotai ir t.t. su virintu.
Aš tai girdėjau,kad kai vaikas pradeda ropoti ir kišti viską į burnytę,tada jau virinti vandens nebereikia.Iš čiaupo verdu arbatai,nes ir patys nevirinto negeriam,geriam iš butelių naturalų-negazuotą
Duodu virintą, bet yra gėręs ir ,,žalią''
Geriam tik virintą
nuo metuku ir triju men duodu nevirinta vandeni.ir viskas tvarkoje.
tik virintą arba pirktą iš parduotuvės buteliuose. Dar natūralias sultis, arbatą.
Duodu tik virinta.
kol kas duodu virinta,nes is krano dar nesiryztu duot
nuo 1.5metu gauna kartais ir is krano
JOKIU IS KRANO ....
Patys is krano negeriam ir juo labiau vaikui neduodam. Parsivezam vandenuko is saltinio
mes tik pries kokias tris savaiteles pradejome nevirinti vandenuko, tai kazkur nuo 1m ir 9 men.
Mes patys negeriam iš krano, tai juo labiau vaikui neduosim. Bet šiaip tai nevirinto paragavo 1,3, kai surado mano sportinį (su snapeliu) mineralinio buteliuką - gavos atsigert ir labai apsidžiaugė, kad čia jau geras butelis, nes su soske
Mes geriam pirktini vandeni.Tas virintas tai jau visiskai negyvas.Patys negeriam ir vaikui neduodam.Tiesiai is krano nelabai,nes ner labai geras pas mus.
nuo metu duodu vandeni is krano tiksliau is filtro, o seip is gerimu tai namines obuoliu sultis kompotu isverdu,kakava pusryciaudami megsta gert,piena irgi neblogai vartoja pagrinde su blynais
1.3 men.Retkarciais duodu is krano,kai neturiu virinto
dar nebandžiau duot, dabar 1,9 m, bet gal jau reiks pamėgint
Mums 1.4 m. kartais kelis gurksnelius atsigeriam ir nevirinto vandenuko.
nuo metu esu kelis kart davusi nevirinta, bet kai labai skubam. dabar perkame vandeni tokiose dideliose backutese
Virinta vandenuka pradejau duoti 13men. Bet duodu nepastoviai, tiesiog jei nera padarytos arbateles,tada duodu vandenuko is krano... Nepastebejau, kad blogiau geria. Atrodo viskas normoje
Mes niekada negeriam nei is krano, nei virinto, tik pirktinis vanduo, kuris tinka vaikui.
Toki vandenuka geriam nuo gimimo! As irgi skaiciau, kad virintas vanduo ne toks jau ir geras!
Aš tai jam duodu tiktai virintą vandenuką!
Mūsų abu vaikai, tikri "gėrikai" tik spėk ką paruošti, jau nėra
Vis dar geria vandeni virinta ir atausinta,jei tai is vandentiekio.Taciau jau po truputi duodame ir negazuoto mineralinio vandens-labai maziukui gardu
nuo kokiu 8men
daviau tik viena karta ir tik todel,kad skubejom,o siaip arbatos,kompotai.kleckui 1.4m
Duodu arba virinta, arba is filtro. Kartais geriama vandeni buteliuose.
maniskiui 2.8 bet visdar arbatele darau su virintu vandenuku
mano vaikui 2.6 metu,bet as vis dar neduodu nevitinto vandens
vis dar virinam
Musu net didzioji ne virinto negeria, o nesunku ir atvirinti
As ir pati nevirinto vandens negeriu, tai mazyliui stengiuosi duoti arba virinta arba geriama vandeni
as pati nevirinto negeriu
vanduo geras, geriam nevirintą. vaikas taip pat, nuo pat pradžių.
tik virintas
pas mus irgi nuosavo grezinio vanduo, istirtas, kad geras, ale matyt toks iprotis
Nuo metu paragavo nevirinta vandenuka, pazistamos dukrele nuo 6 men. viskas individualiai
duodu tik virinta
Truputeli man cia mamos keista
Mes geriam ,,Zalios girios" vandeni, o jeigu ne pirktini tai tik virinta.
|