Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kada duodate nevirintą vandenuką
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pliusiukas
aš vis dr virintą duodu... bet galvoju nuo kada jau galima būtų duoti paprastą vandenį?
Shella
Aš abiems duodu virintą vandenuką, sultis, arba kompotus verdu.. dar vyresnėlis mėgsta pieną su savo vaikiška kakava, arbatytes darau.. bet kažkaip pati negeriu vandens nevirinto ir vaikams neduodu.. gal jis ir nėra kenksmingas, bet taip esu įpratus 4u.gif
Hytka
Nuo pusantru metu pradejau duoti...
rasyte.b
As irgi pati negeriu nevirinto vandens, nebent mineralini lotuliukas.gif tai ir savo mazylei jo neduodu blush2.gif
Drezulka
Geriam virintą arba mineralinį vandenį, porą kartų gavo iš krano, bet tada nebuvo pasirinkimo.
^Braškytė^
visalaik tik virinta duodu ax.gif
fillipa
Duodu visada is po krano. Pas mus tiesiai is grezinio mirksiukas.gif
Cukraus pudra
duodu virintą. kitokio duot dar neplanuoju.
gwidita
duodu virinta vandenuka iki kol neuzkieteja viduriukai,kai taip atsitinka skiedziu vandenuka virinta ir is filtro,tada viduriukai kazkaip maniskiui suskysteja rolleyes.gif galvoju kad nuo nevirinto vandens g.gif rytais visda geria kakava su pienu,kuria nesame maziui y lova lotuliukas.gif (is buteliuko dar geriam)
mylimuke
Tiksliai nepamenu, bet gal nuo metų maždaug. Jeigu darau gėrimą su naminiu sirupu, tai nevirintą pilu dažniausiai, o arbatos, kompotai ir t.t. su virintu.
yoyo75
Aš tai girdėjau,kad kai vaikas pradeda ropoti ir kišti viską į burnytę,tada jau virinti vandens nebereikia.Iš čiaupo verdu arbatai,nes ir patys nevirinto negeriam,geriam iš butelių naturalų-negazuotą blush2.gif
čiaudanti bitė
Duodu virintą, bet yra gėręs ir ,,žalią'' smile.gif
Atene*
Geriam tik virintą smile.gif
mamalopes
Na seip iki 1metu tai visada virinta vandeni,o po 1metu tai duodam paprasta evia vandeny ir tikrai nevirinam jau gerus 5men.Ir nematau nieko blogo.
Papildyta:
QUOTE(Atene* @ 2009 05 10, 13:54)
Geriam tik virintą smile.gif
*

Matau kad musu vaikai gime ta pacia diena ir menesi thumbup.gif
smelita
nuo metuku ir triju men duodu nevirinta vandeni.ir viskas tvarkoje.
__snowflake
tik virintą arba pirktą iš parduotuvės buteliuose. Dar natūralias sultis, arbatą.
anilewe
Duodu tik virinta.
ingaaaa
kol kas duodu virinta,nes is krano dar nesiryztu duot ax.gif
*Madmozela*
nuo 1.5metu gauna kartais ir is krano 4u.gif
MAZULKOS
JOKIU IS KRANO .... blink.gif MOTERIS. TEN TIEK VISOKIO BRUDO,NEBENT VANDENS FILTRAS IR TT....
Debesiukee
Patys is krano negeriam ir juo labiau vaikui neduodam. Parsivezam vandenuko is saltinio thumbup.gif dar geria sultis, miau pienuka, arbatyte.
neriuxxx
mes tik pries kokias tris savaiteles pradejome nevirinti vandenuko, tai kazkur nuo 1m ir 9 men.
Verdaina
Mes patys negeriam iš krano, tai juo labiau vaikui neduosim. Bet šiaip tai nevirinto paragavo 1,3, kai surado mano sportinį (su snapeliu) mineralinio buteliuką - gavos atsigert ir labai apsidžiaugė, kad čia jau geras butelis, nes su soske lotuliukas.gif
mikki
Mes geriam pirktini vandeni.Tas virintas tai jau visiskai negyvas.Patys negeriam ir vaikui neduodam.Tiesiai is krano nelabai,nes ner labai geras pas mus. unsure.gif
irmuzele
nuo metu duodu vandeni is krano tiksliau is filtro, o seip is gerimu tai namines obuoliu sultis kompotu isverdu,kakava pusryciaudami megsta gert,piena irgi neblogai vartoja pagrinde su blynais smile.gif
vabalai
1.3 men.Retkarciais duodu is krano,kai neturiu virinto
Sarlatane77
dar nebandžiau duot, dabar 1,9 m, bet gal jau reiks pamėgint
Ingulyte
Mums 1.4 m. kartais kelis gurksnelius atsigeriam ir nevirinto vandenuko.
Gemini II
nuo metu esu kelis kart davusi nevirinta, bet kai labai skubam. dabar perkame vandeni tokiose dideliose backutese rolleyes.gif
Emilytė:)
Virinta vandenuka pradejau duoti 13men. Bet duodu nepastoviai, tiesiog jei nera padarytos arbateles,tada duodu vandenuko is krano... Nepastebejau, kad blogiau geria. Atrodo viskas normoje mirksiukas.gif
CarpeDiem
Mes niekada negeriam nei is krano, nei virinto, tik pirktinis vanduo, kuris tinka vaikui. ax.gif Visu mineralu ir druskos normos leistinos ir maziesiems! Net net nupiestas vaikas!
Toki vandenuka geriam nuo gimimo! As irgi skaiciau, kad virintas vanduo ne toks jau ir geras! g.gif
Limmy
Aš tai jam duodu tiktai virintą vandenuką! smile.gif O šiaip, jam dar labai patinka mamos virtas kompotukas.
Elinga_27
Mūsų abu vaikai, tikri "gėrikai" tik spėk ką paruošti, jau nėra thumbup.gif Dažniausiai geriam arbatėles įvairias, verdu kompotą, kisielių, perku sultis, vandenį, na ir aišku virintą vandenuką duodu. Bet jokiu būdų ne iš krano schmoll.gif Pati tokio neprisiversčiau nė gurkštelt, tai ir vaikams neduodu schmoll.gif
Daugiaziede
Vis dar geria vandeni virinta ir atausinta,jei tai is vandentiekio.Taciau jau po truputi duodame ir negazuoto mineralinio vandens-labai maziukui gardu smile.gif
mamkexx
nuo kokiu 8men
DeilijoSa
daviau tik viena karta ir tik todel,kad skubejom,o siaip arbatos,kompotai.kleckui 1.4m
arkadija
Duodu arba virinta, arba is filtro. Kartais geriama vandeni buteliuose.
laurinija
maniskiui 2.8 bet visdar arbatele darau su virintu vandenuku ax.gif arba Tiche negazuoto vandenuko geria smile.gif
paulapaula
mano vaikui 2.6 metu,bet as vis dar neduodu nevitinto vandens 4u.gif
elingami
vis dar virinam thumbup.gif spes dar atsigers to nevirinto vandens ax.gif
zaliaake25
Musu net didzioji ne virinto negeria, o nesunku ir atvirinti mirksiukas.gif
Astulka*
As ir pati nevirinto vandens negeriu, tai mazyliui stengiuosi duoti arba virinta arba geriama vandeni 4u.gif
laukine
as pati nevirinto negeriu unsure.gif mazoji irgi geria arba virinta, arba pirktini buteliuose. rolleyes.gif net nesugalvociau duot nevirinto schmoll.gif
pienės_pūkas
vanduo geras, geriam nevirintą. vaikas taip pat, nuo pat pradžių.
kkkrista
tik virintas ax.gif
laukine
pas mus irgi nuosavo grezinio vanduo, istirtas, kad geras, ale matyt toks iprotis doh.gif
Beautiful Life
Nuo metu paragavo nevirinta vandenuka, pazistamos dukrele nuo 6 men. viskas individualiai drinks_cheers.gif
Armando mamyte
duodu tik virinta
benmama
Truputeli man cia mamos keista g.gif , ko jus to vandens "zalio" bijot duoti. Jusu vaikai tiek prisilaizo nuo grindu ir pan visko, kad tas vanduo tai juokas. Ar zinot, kad vaikucius negyvu vandeniu girdot blink.gif , va cia jums nebaisu. Savo mazylei nuo pat kai paragavo kosiu duodu nevirinta ir viskas SUPER smile.gif . Juk musu gruntiniai vandenys vieni svariausiu. Nebijokit, drasiai duokit, aisku kalbu taip, nes gyvenu Vilniuje. Bet jei tai neaiskaus sulinio vanduo tai nezinau blink.gif
*Lyra*
Mes geriam ,,Zalios girios" vandeni, o jeigu ne pirktini tai tik virinta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.